Zážitky z koncertů, fesťáků, názory
na alba, písničky,
prostě vše co souvisí s M&Ž ...
<< >> nejstarsi
sey : 29 Jan 13:51:52 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
copak, Klaro? ze by chripka? jo, to tady u nas na zapade ty lumpove stredoskolni maji chripkovy prazdniny ctrnact dni... hned bych se do ty skoly vratil (na dva tydny by to bylo tak akorat;-)))
cau Alenko! tak jak bylo s Jimem B.??? :-)
Alenka : 29 Jan 13:47:59 - ()
Alenka : 29 Jan 13:40:49 - ()
Klara : 29 Jan 13:17:21 - (r-gymnasium.gymnasium.tabor.cz)
Dnes uz naposledy a po dlouhou dobu se s Vami neuvidim. Tudiz se o mne nebojte, ja se opet objevim a se mnou prijde zakon...
Klara : 29 Jan 12:41:06 - (r-gymnasium.gymnasium.tabor.cz)
Zdravim vsecky skvele lidicky, at uz naladene na pesimismus nebo i na ten optimismus. O mne se ted prohlasuje, ze jsem optimista.
Jestli tomu tak je, tak jen proto, ze mi to trvalo hodne dlouho, nez jsem se jim stala a taky to dlouho trvat nebude. Uz mne zkratka opousti a ja se vracim do starych koleji...
:o)))
Mozna je to i tim, abych zapadla na koncerte do davu. Moc a moc se tesim, az tu budou, pry v breznu v Jistebnici ci nekde takhle kolem... Takze kdo jste z okoli nebo i z daleka a chcete prijet, ozyvejte se tady na nastence...
Navratnicek : 29 Jan 12:38:23 - ()
ZeBeDee. takze ty ses k nemu prece jenom nastehovala :-( ... no sak pockej v Brne. Jedes doufam 3.2.?
Davide, no to byl hezky vtip ... a tenhle znate?
Ve sprse:
Ty si ho honis?
Ne, to si ho jen tak rychle umyvam...
Davide, a jaka byla ta lyzovacka? Udala se nejaka vesela prihoda na svahu? (zlomena lyze, noha, otres mozku ...)
Cau Pospo, uz ste koupili na koleje tu becku?
pospa alias stoupa : 29 Jan 10:07:30 - (p3-335a.purk.kn.vutbr.cz)
daviD : 29 Jan 09:00:28 - (www-cache-01.core.globalone.no)
"Mlada pani, povezte nam, prosim, jak jste na to prisla, ze muz,
ktery vas znasilnil, byl dusevne nemocny!"
"No tak, ze jsem mu musela trikrat vysvetlovat, nez pochopil,
jak se to dela."
daviD : 29 Jan 08:54:35 - (www-cache-01.core.globalone.no)
ahojky lidicky.. slunicko nam tady krasne sviti.. skoda jen ze neni videt nad ty mraky.. :-)
navratnicek> tak zadna zla cerna puklina me bohuzel nesezobla
posheidon> to je fotka prave od efhy, foti fakt super...
efha> muzu tu hodit link na tvoje fotky co mas na netu??
ZeBeDee : 28 Jan 11:33:13 - (ppp542.hk.worldonline.cz)
Tak jsem emigrovala vazeni... teda ne zas az tak doslova, jen jsem trochu zmenila sve elektronicke pusobiste. Takze se tu asi k vseobecne radosti nebudu objevovat tak casto. A potom ze nejsou zadne dobre zpravy pro unavene davy. . .
Ale dosti kostiii, slunicko neuveritelne pali, mracna zahnana za obzory, ach... jak krasne se dnes pojede. Tedy sbohem nudo vsednich dni, muj zivot je dobrodruzstvi! :o)))
Posilam jeden pozdrav na Moravu, specialne Brno (AHOJ!), ktere za par hodin vezmu utokem. Pokud najdete nektere sve oblibene ulice v ruinach a obyvatele na pokraji silenstvi, nezlobte se prilis, ja za to opravdu nemohu :-)
Posheidon : 27 Jan 23:31:29 - (p096.as-l012.contactel.cz)
Caute decka,
Putysek>Dik ze jsi vyridila pozdrav od Krsiten a pozdravuj ji od nas
Sey>Teda ta nova prezdivka co ti vymyslela i kdyz nechtene Alenka ta je sqela.
Alenka>Nazvat nekoho prachcacem to se mi jeste nestalo, ale jinak supr hlaska. Doufam ze ji pridas do sveho Top Ten of Nasta.
DaviD>Ta fotka je supr.
vrtule : 27 Jan 20:53:58 - (zlina-58.dialup.vol.cz)
ja bych teoreticky mohla ubytovat 2 lidi , budu vedet do stredy
, ok ?
Navratnicek : 27 Jan 19:28:23 - (ppp89.zlin.worldonline.cz)
Zdar vsici!
No to se tady ale vjeci deji, ze Alenko a Seji :-) Diky efho (a taky Davide) za pozvanku na vystavu do cajovny. Byt leto nebo alespon teplejc, tak tam urcite vyrazim, ale ted si dam caj radeji doma :-(
Davide, pukliny nebrat! :-)
putysek : 26 Jan 22:26:09 - (proxy.contactel.cz)
Bobe:Mig21 je v Praze v LMB 15.2.Jinak mam pro tebe jednu moc peknou fotku-fotila nas Kristen:-)
Alenko,dik za tu "havet"-ja ti to vratim:-) Jinak rozpis ti poslu mejlem.
zuzka : 26 Jan 19:08:34 - (a203-151.dialup.iol.cz)
ahoj decka
je, to by bylo pekne, kdyby ta parba byla az do rana. Je nas vic, kteri nemame kde prespat a spacak je tezky.
daviD : 26 Jan 17:41:24 - (www-cache-01.core.globalone.no)
ahoj alenko!!!
michal brenner na nastence prezdivkou efha ma svou vystavu!!! ja mu tak zavidim.. :(
Alenka : 26 Jan 16:44:21 - ()
Posledni vec a pak ficim.Nemuzete nekdo napsat kde hraje mnaga a kdy, myslim, ze se tomu nadava rozpis koncertu. (Nebo seznam?)
Alenka : 26 Jan 16:38:33 - ()
Mejte se a ty Sey, bud opatrny. tech nemoci je furt habadej.
Alenka : 26 Jan 16:37:51 - ()
Teda kdyz to po sobe ctu, tak fakt nevim, asi dneska pro jistotu vypustim mnagu, jinak by jste meli dalsi chlastacku na jednom hrobe ;-).
Alenka : 26 Jan 16:36:11 - ()
Jinak s Vama se vsema se loucim, nez me zase vyhodi jako posledne, kdy nejakej kreten spustil pozarni poplach.Nebejt toho, ze Navratnicek byl v CR tak bych rekla, ze vym kdo to byl.
Taky se omlouvam, za to mirne chatovani se Seyem.Ja jdu ke kamosce a pak musim hlidat.No jo to je tak kdyz tata kreten zmlati dceru tak, ze druhy den nemuze do skoly.To se pak socialka usmysli, ze je lepsi kdyz dite ma matka fetacka a doporuci Marii, aby deti prez vikend nedavala k tatinkovi ale raci pro jistotu je mela doma. Mejte se ja jdu plakat nad osudem ke kamosce.Je tam uz muj kamarad Jim Bean.Jestli ho nekdo neznate, fajn chlap, vyleci kazdou bolistku.Ja jich za tenhle tejden naschromazdila.A to jsem si pak precetla jeste nastu a Sey mi dal kosem protoze ma raci kdejakou havet nez me :-).To je ale udel.Asi bych mela zacit pit, abych to tady prezila.
sey : 26 Jan 16:35:28 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
jsem zvedavej, kdo to po nas bude cist:-) no, o nekom vim:-)
ale ted uz mizim, mej se, tam na tech ostrovech:)
sey : 26 Jan 16:34:05 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
ale jeste je to kote, Putysek je porad vetsi:-)
Alenka : 26 Jan 16:31:19 - ()
Navratnicek psal, ze Putyskovi mala vyrostla, tak bacha at ze slasti nejsou strasti.
sey : 26 Jan 16:27:26 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
co se da delat:-)
ale ted uz budu muset vypadnout, jdu si pro dve kotata, aby mi vecer nebyla zima:-)
Alenka : 26 Jan 16:23:46 - ()
To mas teda kamarady.A hle, uz mas problem, ty kluku, ty me nakonec prece jenom budes potrebovat.
sey : 26 Jan 16:21:12 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
nerekli, pry to nestoji za rec:-)
Alenka : 26 Jan 16:18:50 - ()
Diky za pozdrav od Putyska.
Tak co, uz ti to rekli?Ja se tak tesim az to budu vedet:-)
sey : 26 Jan 16:12:38 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
no to nevim, jestli jsem ten spravnej, typek ale jo:-)
no a prave mi prisla SMS od Putyska, abych te pozdravoval, jelikoz ona bude na netu az v pondeli vecer
na oci se budu muset zeptat, rozbil jsem si sve kapesni zrcatko:-))
Alenka : 26 Jan 16:08:41 - ()
Ja jsem v Anglii,ale ja bych si toho bavoraka dala, az prijedu domu,teda jestli jsem se pozvala (vtirla, kazdy tomu rika jinak) k tomu spravnymu typkovi.Jinak jaky mas ty oci?
sey : 26 Jan 16:01:51 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
v Anglii se pijou bavoraky? nebo kde to vlastne jsi?
Alenka : 26 Jan 16:01:36 - ()
Dalsi preklep, tak vidis ze to nedelam schvalne, tak uz se nade mnou smiluj,prosim, jinak jsem samozrejmne chtela napsat uctovat.No ja uz ani poradne neumi(y)m cesky.To se mi zase bude Navratnicek smat.
Alenka : 26 Jan 15:58:56 - ()
To ja bych si dala bavoraka, nebo neco poradnyho.Jestli tada chces ustovat, potom :-).
Alenka : 26 Jan 15:57:40 - ()
sey : 26 Jan 15:57:09 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
neomlouvej se... to uz ti stejne nepomuze:-) az se potkame,tak zuctujem... piju Bushmills:-))
Alenka : 26 Jan 15:55:34 - ()
Ne ja to tak fakt nechtela, omlouvam se to byl preklep.
sey : 26 Jan 15:53:21 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
teda to bylo tak drsny, ze to nemohl byt preklep! styd se!!! :-))
a budu si to pamatovat:-)
Alenka : 26 Jan 15:49:49 - ()
Chtela jsem rict prachaci.Promin chybicka se vloudila, ale znas blondyny.Ale nastesti jsem se nechala ostrihat,teda alespon trosicku.
Alenka : 26 Jan 15:48:39 - ()
A ceho chces zbavit ty muj cernovlasej (urcite) tmavookej, prachcaci?
Jinak je mi lito, ze ja tebe neznam :-((
sey : 26 Jan 15:45:38 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
vim, znam te z fotek:-)
mimochodem - nemam problemy, tech me zbavovat nemusis:-))
Alenka : 26 Jan 15:40:20 - ()
To ja jsem blondate stvoreni, svou budoucnost vidim pod ochrannymi kridly prave takoveho fesaka jako jsi ty.Neboj ja uz te zabavim a tech tvych problemu a penez te taky zbavim;-)
sey : 26 Jan 15:28:14 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
sorry:-))) ale chtela si strucne, ne? :-))
sey : 26 Jan 15:27:32 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
no, nevim... ale proc ne:) jsem takovy vysoky, mlady, urostly, dlouhe huste cerne vlasy, ostre rezana tvar, financne zajisteny, mam takovou mensi vilku s bazenem a tenisovym kurtem, v garazi Porche 911... co bych tak jeste prozradil... obcas si zahraju v nejakym filmu, ale uz me to moc nebavi, ted se spis venuju hrani golfu a vyletum na sve jachte...
:-)
Alenka : 26 Jan 15:25:06 - ()
Alenka : 26 Jan 15:15:43 - ()
sey : 26 Jan 15:14:11 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
jasne! ja jsem tady... akorat, ze me neznas:-)
Alenka : 26 Jan 15:07:33 - ()
Bob : 26 Jan 13:43:28 - (votrok.vse.cz)
Dotaz pro Putyska: Kdy je nejblizsi koncert Migu (v Praze)?
Jinak zdar jak svina :-)
daviD : 26 Jan 13:39:43 - (www-cache-01.core.globalone.no)
pripojuji se k prani pekneho vikendu.. navratnicku nervi, horsi nez tady to s pocasim nemuze byt :-)
zitra jedu lyzovat na norefjell, 1600m nad morem, ma byt hnusne pocasi (jak jinak) tak doufam ze sjedu do nake ledovcove pukliny :-)
Navratnicek : 26 Jan 13:09:02 - ()
Preju vsem hezky vikend! A to Slunicko at nam sakra uz vyleze!
Ahoooooj!
Navratnicek : 26 Jan 12:25:52 - ()
Pospo, tobe uz druhy den v kuse stoji ... hodinky? :-) Hmmmm
Navratnicek : 26 Jan 12:23:50 - ()
No a jak dlouho trvala ta "domluva" :-) To je super zprava Davide! To ja pak reknu o Nasti svym detem. Jejich deti to reknou jejich detem, jejich deti to reknou zas jejich detem, jejich deti to reknou zas jejich detem, jejich deti to reknou zas jejich detem, jejich deti to reknou zas jejich detem, jejich deti to reknou zas jejich detem ... No Nastu cekaji zlate casy. :-)
Pospa alias stoupa : 26 Jan 12:19:11 - (p3-335a.purk.kn.vutbr.cz)
Pospa alias stoupa : 26 Jan 12:18:54 - (p3-335a.purk.kn.vutbr.cz)
efha : 26 Jan 11:42:40 - ()
daviD : 26 Jan 11:17:40 - (www-cache-01.core.globalone.no)
a dalsi dobra zprava.. nastenka nam zustane i po tom co (pokud) odejdu ze skoly, domluvil sem to se spravkyni site.. je moc hodna, ze jo :-)
putysek : 26 Jan 01:54:08 - (gate.fnplzen.cz)
Navratnicku,predstav si,kde jsem to vcera byla???? No jasne,na Majerovkach-byli naprosto uzasni:-)
A pristi tyden jdu na Janu z Velky Ohrady,tak doufam,ze nezklame.
Kristen vas vsechny pozdravuje.
Zuzko,Duska ti prej volal nekolikrat na debila,ale ty tam mas pry schranku-bo co?Jestli pojedou-nevim,musim jim poslat Smrt Mladeho Sebevraha a dat jim vedet vsechny podrobnosti,ale jak rikam,chtelo by to ten nocleh-nebo vsichni parbu az do rana:-)))
Posheidon : 26 Jan 01:42:26 - (p103.as-l004.contactel.cz)
Dobre rano Vietname,
teda ja si taky myslim ze cas je :-))) ale utika zatracene rychle.
Navratnicek>Ten film jsem videl.presne jak rika Sey.
Zdravim vsechny ty co se tu ukazali po delsi dobe.
vrtule : 25 Jan 21:59:27 - (zlina-44.dialup.vol.cz)
no jenom na vysvetlenou k tomu motmotovi je to ptacek zijici v Jizni Americe a je moc krasny , taky sem dneska byla na Woody Allenovi Vsechno co ste chteli vedet o sexu a bali ste se zeptat , takze teoreticky uz vim vsechno , mam nejakou nespavou ,
taky by me zajimalo , jestli uz je dano kdy bude ten sraz v Brne , jenom tak ciste ze zvedavosti je to prece az pristi tyden
Navratrnicek : 25 Jan 20:48:11 - (ppp93.zlin.worldonline.cz)
To Zdenicko nevadi, ze je to dvakrat. Ale to co popisujes neni zas az tak vyjimecny stav. Jak se rika "Rano moudrejsi vecera" :-) Vzdy zalezi na mnozstvi piv vypitych pres den :-)
Pospo, cas je, ty hloupanku.:-) Zrovna jak pisu tento krasny prispevek, tak ubehlo uzitecnych a plnohodnotnych 5 minut.
pospa alias stoupa : 25 Jan 20:08:34 - (p3-335a.purk.kn.vutbr.cz)
pospa alias stoupa : 25 Jan 20:08:18 - (p3-335a.purk.kn.vutbr.cz)
Zdenicka : 25 Jan 19:05:54 - (jihlavaa-3.dialup.vol.cz)
Jesus, ono je to tady dvakrat...tak to sem nechtela...
Zdenicka : 25 Jan 19:04:38 - (jihlavaa-3.dialup.vol.cz)
Navratnicku, ja preci nikam neodesla...ja sem jenom par dni lyzovala a pak sem prijela domu a trochu sem nestihala, tak sem to musela dohnat... Bohuzel ses netrefil...ale nejsi prvni kdo se netrefil...rozhodne to tak ale neni napsany schvalne...ten dotycnej clovek jde asi na tohle...on si rekne, ze ty svy milovany osobe, az ji zitra uvidi, uz konecne rekne, jak hrozne moc ji ma rad...jenomze se rano probudi a zase ji nemiluje...az behem dne nad tim premysli a v noci se rozhodne, ze ji to rekne...a tak je to porad dokola... Je to asi lehce nemozne, i kdyz mozne je vsechno...treba i to ze chroust a ostatni zviratka sou nesmrtelny, ac smrtelny je kazdy zivocich...
Zdenicka : 25 Jan 19:04:27 - (jihlavaa-3.dialup.vol.cz)
Navratnicku, ja preci nikam neodesla...ja sem jenom par dni lyzovala a pak sem prijela domu a trochu sem nestihala, tak sem to musela dohnat... Bohuzel ses netrefil...ale nejsi prvni kdo se netrefil...rozhodne to tak ale neni napsany schvalne...ten dotycnej clovek jde asi na tohle...on si rekne, ze ty svy milovany osobe, az ji zitra uvidi, uz konecne rekne, jak hrozne moc ji ma rad...jenomze se rano probudi a zase ji nemiluje...az behem dne nad tim premysli a v noci se rozhodne, ze ji to rekne...a tak je to porad dokola... Je to asi lehce nemozne, i kdyz mozne je vsechno...treba i to ze chroust a ostatni zviratka sou nesmrtelny, ac smrtelny je kazdy zivocich...
Navratnicek : 25 Jan 16:23:34 - ()
Zdenicko to je dobre, ze ses taky vratila. To je najednou radosti na Starem Belidle. Jenom neco v tom kolobehu nechapu. To jako KDYZ USINA tak jde na to? No mel bych dve vysvetleni. Bud uz ho to nebavi a dokaze si pri tom i zdrimnout nebo je namesicnik a misto chozeni po strechach dela to, co si mela doufam na mysli. Pokud si myslela ovsem na neco jineho, treba ze jde na to ... do lednicky zakazane :-) jidlo, tak ma teorie dostava vazne trhliny.
Pro dnesek mi padla! Cus!
Zdenicka : 25 Jan 15:51:15 - (jihlavab-15.dialup.vol.cz)
Dobrej den...ja precetla vsechno...nekdy sem se taky pekne bavila, tzn. ze to bylo moc pekny...
Jo, nuda...z nudy napadaj perfektni blbosti, napr. jak co nejrychleji odnekud vypadnout...taky znam jeden kolobeh...rano vstane, nemiluje...dopoledne pracuje, zajima se o lasku...v poledne obedva, pochybuje o ni...odpoledne odpociva, premysli o ni...vecer se venuje umeni, miluje...a v noci, kdyz usina, tak jde na to...
Pamatuju se, Navratnicku, zes tu mel jakysi proslov ke me, ze mam svoje stesti chytnout za pacesy...no to ja rada, pokud si ovsem David neostriha ten svuj copek...no pokud jo, tak ja ho chytnu v jiny mistech, treba za ruku...aspon teda doufam...
Navratnicek : 25 Jan 15:37:08 - ()
Super! Vykouzlil si Davide na mem utrapenem ksichte usmev. Ten kolobeh vody co popisujes ve svem dopisu Naste je bajecny :-) To sme brali v pate tride ZS. Ono to pak jeste po tom vypareni pokracuje, ale ve studijnich materialech uz to neni tak napinave jak si to popsal ty :-)
daviD : 25 Jan 15:11:25 - (www-cache-01.core.globalone.no)
a aby nebylo tak smutno...
Obzalovany, proc jste zabil svoji manzelku?
Musel jsem. Byla to silena krava.
daviD : 25 Jan 15:08:25 - (www-cache-01.core.globalone.no)
navratnicku ty a erupce??? MAM TE PRECI RADA, tak nech postesku :-))
sem taky neco slozil, puvodne urceno jako dopis, pak sem to ale precet znovu a myslim ze je to perfektni #<>vina takze to musim dat na nastu:
no vidis, mame tu konec prvniho tydne.. konec jednoho z trinacti tydnu ktere se tu budu nudit a premyslet nad nejruznejsima blbostma, co me budou napadat. kdyz se clovek nudi tak ho napadaji super uzasne blbosti. a dyz se nema s kym bavit, kam zajit a vecer muze cekat jen na to az se mu bude xtit spat, tak to je fakt zabava. pocasi. pocasi je tu hruza. i kdyby se chtelo cloveku zajit ven.. tak se mu nechce. protoze je porad zatazeno a prsi... a dyz neprsi tak je nejspis pod nulou a snezi. pak zas prsi a clovek musi do tech rozpustenych snehovyvh vlocek.. odplouvaji do more pomalu jak jde zivot a pak se ztrati v mori.. pak doplavou do oceanu a premysli nad tim proc vlastne vznikly gdyz ted jsou nekde uprostred oceanu, nevi kam a jak a proc.. proc jsou tam kde jsou, jak se dostanou pryc a kam vlastne smeruji... a pak.. pak se vypari a uz je nikdo nespatri, zmizi do nicoty, nikoho nebude zajimat proc zmizely ani kam zmizely, proc tu byly ani kam smerovaly. vsem to bude jedno, oni preci resi jine veci.. treba to proc jsou tam kde jsou..
Navratnicek : 25 Jan 14:57:26 - ()
To sou snad dneska nake erupce ci co. I ja su naky prepadly. Chtel bych, aby me nekdo rekl treba "MAM TE RAD NAVRATNICKU" nebo jeste lepe "MAM TE RADA NAVRATNICKU". Ach joooo ...
sey : 25 Jan 14:39:11 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
Nosorozik kapucinek - znam ho:)
ale motmota jsem nikdy nevidel - co je zac? kde zije?
vrtule : 25 Jan 13:54:48 - (zlina-91.dialup.vol.cz)
nestiham , jeste se opjevim ,
jinak nosorozik je brouk a motmot je ptacek
Klara : 25 Jan 12:17:14 - (r-gymnasium.gymnasium.tabor.cz)
Je mozny, aby cloveka nic nebavilo? Sedim u toho pocitace uz skoro hodinu a modlim se, aby uz byl konec. Je to takova strasna nuda... Nevim, co delat s rukama, natoz s nohama, na tyhlecty hrozny zidli...
pomoooooooooocccccccc!!!!!!!!!!!!!!!!
daviD : 25 Jan 12:04:34 - (www-cache-01.core.globalone.no)
zdarec..
klara> medvedi mliko sme si davali v krkonosich na jedne domaci farme.. bylo to super.. sme se pak soupali na bezkach z5 jak medvedi, vcetne tech nejzdatnejsich.. :-)
sjuza> no zdaaaaar... bylas vlastne na novy rok v CZ? a kdy mi posles ty slibene foto??!!!!!!
Klara : 25 Jan 11:44:51 - (r-gymnasium.gymnasium.tabor.cz)
Jak tak hledam neco moudreho v pameti, tak absolutne netusim...
Co napsat? Zadne narky nebudou, nebot jsem docela spokojeny clovicek,
znamky jsou OK... Co chtit vice? Snad jen to Navratnicku, ze na pivu jsem nebyla, ale na medvedim mliku, pokud znas...
Naprosto vynikajici piticko. :O) Doporucuji.
Navratnicek : 25 Jan 11:11:49 - ()
No to snad neni mozne. Deli se vratila! (Doufam, ze Sjuzinka stale jeste sleduje CTV) No ja mam taky dneska problemy. Nemuzu po vcerejsi bourlive depate "Naostro" udrzet ani pero.
Sjuza : 25 Jan 10:36:36 - (pctt30.tt.psg.sk)
Nazdaaaraaaaaaaaaarek!Sjuza se vratila!Mala som tiez problemy s PC(podobne ako blou). Nas oficce sa na konci roka prestahoval a az do dnesneho dna sme nemali internet. Boli to pre mna strasne muky,ale uz je to prec.Dostala som nove-rychlejsie spojenie,takze super.Krasny den!Este sa ozvem.Pa!
Navratnicek : 25 Jan 10:29:36 - ()
Zdar vsici!
blou vas vsecky pozdravuje. Psal, ze ma PC totalne mrtvy a podle depresivniho tonu jeho SMS si myslim, ze ho bude brzo nasledovat. :-) Co se tyka srazu, tak nejprve samozrejme musime ubytovat v azylovem dome zeny a deti, to je jasne. Ja si beru spacak, ja su klidny.
pospa alias stoupa : 24 Jan 19:10:21 - (p3-335a.purk.kn.vutbr.cz)
Putysku,
koleje na 100 % zarucit nemuzeme, udelame vse, co je v nasich silach, aby nasi vzacni hoste z Cech meli kde slozit hlavu. V opacnem pripade si urcite poradite, v Brne je par non-stopu.
Vsem,
nenavrhoval jsem abstinentskej mejdan, jenom me napadlo, ze by se dalo k tomu chlastu jeste neco pridat. NAVRATNICKU, ty ses nejak rozzlobil. Ba co dim, ty ses primo nasral. Tak ja teda zkusim neco promyslet a zorganizovat. Zatim mi odpust. Liba Pospa
zuzka : 24 Jan 18:11:19 - (a157-151.dialup.iol.cz)
Zdravim vas a tesim se do Brna, mapu si pujdu zabalit hned ted. Putysku, prijede i Duska s Tonym? Pozdravuj je, prosim.
Bobe a Blou, pevne verim, ze se bude opakovat silvestrovska sklepni seance :-) Spoleham na vas.
Jinac ja budu od soboty do soboty prec v Nizkych Tatrach, tak se nedozvim pripadne dalsi informace o srazu. Ale myslim, ze vsechno dulezite Vladko napsal a kdyztak se ozvu debilem.
putysek : 24 Jan 17:47:21 - (gate.fnplzen.cz)
Takze sraz 3.2.
Jen by mne zajimalo,jak to bude s tim noclehem-jestli to dopadne tak jako minule,nejedu nikam.Toz brnaci-ozvete se,jak spolehlive zajistujete kolejky pro sve dojizdejici kamarady:-) Tu Cernohorskou bysme taky nasli-neni problem.Jen chci mit zajisteny nocleh na 100% a to nejmene pro dva lidi,mozna pro tri-nevim,jak Kristen:-)
Toz se mejte a ozvete se mi prosim na emaila putysek@email.cz jestli byste nekdo jel na tyden v kvetnu do tech jiznich cech.Zrejme by slo o tyden od 7.5.do 13.5.-to je jen predbezne.Jeste to ujasnime.Proste lesy,zriceninky,rybnicky,chlast-proste pohoda...:-)
daviD : 24 Jan 16:01:41 - (www-cache-01.core.globalone.no)
zdareeec alenko a vladko!!!
alenka> tos ty uz mas tez toho svojeho??
vladko> kuva pockej a jak sraz, to mam zas priletet?? sobi uz odmitaji jezdit, sou total kaput..
sjuza> kde sy???
Vladko : 24 Jan 15:56:29 - (p3-335a.purk.kn.vutbr.cz)
Navratnicku> co je se Sjuzou?? Mas snad nejake zpravy?
Vladko : 24 Jan 15:53:41 - (p3-335a.purk.kn.vutbr.cz)
Zdar decka!
Omlouvam se, ze jsem tak dlouho nereagoval na vyzvy ohledne upresneni srazu. Toz to vite - skola, vecer nejake akce, pres vikend na horach - to se to tezko pripojuje na Nastu. Ted jsem prave asi po 2 hodinach docetl vsechny prispevky.
Toz muj navrh upresnuji: 3.2. v Brne, 19:00, Navratnickova oblibena Cernohorska pivnice na Masarykove ul. (vetsina uz to zna).
Program: co nas napadne.
Nocleh: muzu zajistit tak 2-3 mista u nas doma (Putysek, Alenka a Bob muzou poreferovat), koleje maji na starosti Tacud a Pospa, takze nevim....
Toz zatim zdar!
sey : 24 Jan 15:16:27 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
ten film jsem asi videl - ale v titulkach byl napsanej nejakej Charlie Sheen, to jsi byl ty?? :-)) hele a kde ses naucil tak dobre strilet kohoutem? ;-)))
Navratnicek : 24 Jan 15:12:36 - ()
Zdar Alenko, no hlavne aby si v tom chlapcu objevila ty kvality ktere hledas, ze? No to by me docela zajimalo ktere to jsou. Mam hadat? No u nas je taky samozrejme parak. Krasne sviti Slunicko, asfalt zacina tect, venku chodim jenom v sandalech a premyslim jen o tom, jestli mam pouzit krem s ochrannym faktorem 30 nebo 31. Co se tyka fotek, tak si ani nemuzu moc vybavit, jestli tam nekdo fotil. Dnes to balim. Cau!
Navratnicek : 24 Jan 15:01:45 - ()
Posheidone odkud vis, ze sem byl ve Vjetnamu? Sem myslel, ze to FBI udrzi v tajnosti. Sem byl tenkrat ve vezeni (drel sem v kamenolomu) a po par mesicich za mnou prisel muj byvaly velitel, abych osvobodil nase zajatce uveznene Vjetkongem. Myslim, ze je o tom natoceny i film. Ma podoba je v nem zachycena celkem vjerne :-)
Klaro, doufam, ze si das pred tim nez dorazis do sboru nake to pivko. Je to vynikajici na hlasivky. Budes mit pruzracne vysky a jiste spodky.
O sportu se rozepisu pozdejc. Musim zavzpominat :-)
Alenka : 24 Jan 14:50:49 - ()
Tak jinak ja cekam na ty fotky ze silvestra a ono porad nic. Taky jsem vymenila chalana.Teda jenom jsem se rozesla s tim poslednim (jeste mu to musim rict) a zatim se rozmejslim jestli budu sama nebo se upnu na jednoho kamarada co je z Cech a taky posloucha MaZ.
Jinak muzu se zeptat co Nastenkarsky sraz bez chlastu?Pospo mzslim, ze s tim u vetsiny asi neuspejes, jak uvedl Navratnicek bud bracha neurochirurg nebo alkoholik.
Decka taky je u vas takovy parak?ja uz pomalu ale jiste zacinam premyslet, ze zandam svou zimni bundu a budu opet chodit jenom v mikine, jako asi tak pred vanocema.No na Anglii tu je pomerne teplo.
Alenka : 24 Jan 14:45:43 - ()
Uz tu jsem, a jeste jsem neprecetla ty vase cetne prispevky a ani je cist nebudu.
Posheidon : 24 Jan 14:23:15 - (cache3.osanet.cz)
Klara>Smrt Mladeho Sebevraha zkracene SMS. to vymislel Fili.
Teda ja se tady neska vyradim snad na pul roku dopredu..
Klara : 24 Jan 14:11:44 - (ohs-gw.ta.gin.cz)
Navratnicek: povypravim jindy, snad zitra. Neni mnoho casu, jdu peti do sboru. Doufam, ze vysvedceni bude co nejlepsi... :O)))
Posheidon: dekuju za vyrizeni, budu ho ocekavat. Ale netusim jakou Smrt Mladeho Sebevraha??? Ja uz opravdu netusim nebo jsem totalne tupa...
All, vite, co se mi stalo? Ve skole dozkouseli, je tam ted uplna leharna a mne se po tom zkouseni docela styska. Prave dnes jsem dostala z francouzske literatury z pisemky za chvalitebne! Neni to nespravedlivy???
Posheidon : 24 Jan 14:06:57 - (cache3.osanet.cz)
DaviD>Cus
A Navratnickovi nejoblibenejsi sporty to vim naprosto presne! Navratnickovy nejoblibenejsi sporty jsou: posilovani (s pullitrem nekdy i tuplakem), lezeni (na nervy,ale jenom obcas), plazeni (se po holkach) a tzv. triatlon -i vice nasobny za sebou(pivo,rum,vodka,pivo,rum,vodka).
daviD : 24 Jan 13:50:26 - (www-cache-01.core.globalone.no)
posheidon> zdar
navrat> tos co zbyva mi jeste.. mozna bodnout do sebe zahradni kleste a nechat se unaset rychle, uz na me ceka jen cerna krychle..
#<> to je zas nalada.. proste parada..
navratnicku sme se dostali na horach k takovemu tematu.. co vlastne delas za sport??
Posheidon : 24 Jan 13:43:09 - (cache3.osanet.cz)
Teda ale ze se nas tady seslo behem deseti minut. Tak prece jenom soustruh a ja tajne doufal ze to byl srapnel z Vietnamu a ze by nam pak nekdy Navratnicek predlouze vypravel tu zajimavou historku. jak se to stalo a jak to bylo extremne nebezpecne.
Posheidon : 24 Jan 13:37:54 - (cache3.osanet.cz)
'Omlouvam se Navratnickovi ze jsem ho prejmenoval na Navrtnicka.Sorac bracho. '
sey : 24 Jan 13:37:42 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
no jo, kdyz ja znam soustruh jenom z obrazku:-)) tak nebezpecnym vecem se mi dari vyhybat:-)
Navratnicek : 24 Jan 13:31:43 - ()
Ne Seji, usnul sem za mlada na brigade v NDR (pro nejlepsi studenty) u soustruhu. (spona = szpona, tzn. odpad pri soustruzeni. Cim vetsi posuvy a otacky, tim hezci :-) szpony)
Posheidon : 24 Jan 13:31:00 - (cache3.osanet.cz)
Cest praci.
All>takze co se srazu tyce, kdyz uz jste se teda nedohodli, tak ja bych navrhoval 17.2., v tom Oslovi o kterem psal DaviD a kdyz uz tam je ten M. Hanson s tou svou grupou. Vzdyt ti tri kluci hrajou pekne pisnicky no neee. ;-))
Navrtnicek>Ty jo tak ty jses soustruznikem jo, teda soustruh s pocitacem v hromade jsem jeste nevidel, a jeste aby z neho litali spony to je jako nejak rizene tim pocitacem jo,jako samonavadeci ze te to trefilo presne do predlokti.Celkem haluz o kousek niz a trefilo te to to ne do predlokti ale do predko..y.A to by asi bolelo.
Klara>neboj napisu nezepomnel jsem,dik za Smrt Mladeho Sebevraha.
sey : 24 Jan 12:58:23 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
to jako spona ze sesivacky?:-)) pozustatek usilovne prace??:-))
Navratnicek : 24 Jan 12:52:30 - ()
Seji, dyt ja se k hokam chouam susne. Ze hoky? Jinac piercing mam na predlokti prave ruky. Jestli se teda pocita i zarostla spona :-)
Davide, no teda. Tak uz i v Norsku je spinavy snih a falesny svet ve kterem neni misto pro lasku a cit. :-) Jakze? Ty se propadnes do cerna? Ale dyt Zdenicka, je myslim spinavy blond, ne? Ale myslenka je to fakt nadherna ...
daviD : 24 Jan 12:19:21 - (www-cache-01.core.globalone.no)
borim se snehem ktery je spinavy
borim se svetem ktery je nepravy
stejne se propadnu tam nekde do cerna
stejne se propadnu.. myslenka to nadherna
sey : 24 Jan 12:14:14 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
ze se do toho pletu - a ty mas, Navratnicku, piercing kde?:-)chovej se slusne ke slecnam, obzvlaste pak k te jedne jedine!!!
Navratnicek : 24 Jan 11:29:08 - ()
Kurna sak ten sraz navrhl Vladko. Ja sem to nechtel nechat usnout, protoze 3.2. by mohla i Putysek a Zuzanka, ale jestli vas teda svou aktivitou unavuju, toz zorganizuj neco TY (tzn presny DATUM a KDE a co si se sebou VZIT) a a ne porad jenom, ze by sme mohli sem a pak treba tam. Dyt ja su taky sportovec :-) a nemusim jenom chlastat.
To mi pripomina, ze mi psal Putysek, ze muze zajistit (spis teda Tony s Duskou) v kvetnu nakou super chatu (tak pro 20 lidi) v jiznich Cechach, (moto - rybniky, lesy, zadny signal) No ale kdyz se tady porad o srazech spis jenom keca, tak uz pomalu premyslim, ze v tomhle smeru uz ani aktivitu vyvijet nebudu. Kuva sem se rozrusil, kde mam zas ty prasky ... :-)
pospa alias stoupa : 24 Jan 10:42:40 - (p3-335a.purk.kn.vutbr.cz)
Navratnicku,
ja myslim, ze je uplne jedno, jestli se sejdem 2. nebo 3. unora. Akorat me napadlo, v souvislosti s tim, jak jsme se potkali s Davidem v Beskydech, ze bysme nekdy mohli udelat nastenkarsky sraz, na kterym by se krome chlastani delalo neco jineho. Treba bezky nebo na jare kolo apod. No nic, to byl jenom takovej navrh. Ale treba bezkarskej areal v Novem Meste na Morave je zhruba od vsech stejne daleko, tak by to snad nemel byt problem, nebo snad jo, kurna?
Navratnicek : 24 Jan 10:03:12 - ()
... pisou petici. Klarko, toz se budu moc tesit na podrobny popis, toho jak nekdo obira tvuj hrad. Jenom nevim, co znamena ten jinotaj "zezlatavel" Ty sis nechala udelat piercing? Ja uz sem neco podobneho videl na obrazcich, ale ve skutecnosti jeste ne. (Putysek, Alenka, Zuzka ani Vrtulka to tam nemaji :-) A bolelo to? Taky samozrejme ocekavam pravidelne referaty o tvem studijnim prospechu, at Ti Nasta muze taky vystavit vysvedceni.
Klara : 24 Jan 07:32:12 - (r-gymnasium.gymnasium.tabor.cz)
Zdravim po ranku Navratnicka a chci ho ubezpecit, ze ta smrst prijde az zitra. Mame 3 hodky pocitacu a co delat jineho, nez premitat o cernu... Takze se nelekej, dnes neni mnoho casu.
ted po ranu mam byt na hodine rustiny, ale komu by se tam chtelo...? Sama unava, hrad zezlatavel. Takze ho musim statne a udatne branit, aby ho nikdo nezacal kousicek po kousicku obirat. Toz, co napsat?
Za tu trojku jsem nadsena, naprosta pohoda nyni. Pokud si odpustim poznamku o patecni pisemce z fyziky a jeste k tomu francouzsky. Kdo ji chape, at vysvetli. Prosim... :O)
Tak vidim, ze je Navratnicek opravdu moc zvedavej, ze jo??? :O)))) Pisek rozlehlej, kybliky velikansky a lopaticky? Opravdu zajimave. :O) Tak co, spokojen?
Tak tu tak sedim a zivam, myslim na Tebe, trochu mne zebe. V rohu studenti...
Navratnicek : 24 Jan 07:24:22 - ()
Zdar vsici!
No to je dost, ze si Davide ozval. Uz sem si rikal, jestli ses pri louceni s tim psem nejak nezapomnel :-) Se te tmy zas tolik neboj. Dyt ja Ti zase budu, jestli chces, vypravet o Slunicku. Bylo nebylo za dalekymi horamai, za dalekymi rekami byla zeme kde zili lide, kde vladl zly kral Mesic ... no ono je to na dyl, tak ja to hodim nejdriv na papir. :-) U vas je jen 1,5 metru? No pokud je to v Oslu na chodniku, tak bych to nevidel tak cerne.
Klaro, tak to byla ta slibovana smrst, jo? Tak tomu rikam trapas :-)) Trojka z dejaku? To je vlastne takova prvni vlastovka na ktere jde stavet svetla budoucnost. No a pochlub se tim svym objevem? Jiste vis jake rozmery nas zajimaji predevsim. (samo sebou ... hlavne ty dusevni)
Peto, 0123456789012345678901234567890123456789, tak to mame 40 uderu za 3 sekundy ... a jooo da se to vcelku zvladnout, ale moc si nepoctes :-)
Pospo, dyt ja se na LOG uz nedivam :-) Ale potvrdit ten sraz bys mohl. TAK 2.2. NEBO 3.2.? Vsem tady vic vyhovuje 3.2. ... to jen tak na okraj. CEST!
pospa alias stoupa : 23 Jan 22:46:18 - (p3-335a.purk.kn.vutbr.cz)
daviD : 23 Jan 14:58:33 - (www-cache-01.core.globalone.no)
let se obesel bez problemu, dokonce me ani nekontrolovali celnici jak u me byva zvykem.. treba to bude tim ze sem si dal gumicku do vlasu.. teda vlastne vlasy do gumicky.
snehu tu mame habaDEJ, pres vanoce tu pry bylo jen 1.5metru.. ted uz jen ti polarni medvedi a uz to nema xybu..
jo a jestli negdo xcete prijit na merilyna mansona, coz je zpevak - totalni silenec, tak se stavte 17 unora do oslo, se tam potkame..
daviD : 23 Jan 14:53:23 - ()
cau..
pridal sem par pisnicek z nic slozityho do mp3 arxivu (diky marianu trutzovi)
no jo, uz sem zas tady, v zemi vecne tmy a depky..
taktez zdravim lidicky se kterymi sem se haluzacky potkal na pustevnach.. bylo to moje posledni lyzovani u nas pred odletem, tak to bylo prijemne.. vecer sem nemohl dorazit, loucil sem se s pribuznymi, milenkami, milencema, babickou, dedeckem, sestrenici, psem a jinymi domacimi zviraty.. proste nebyl cas, mimoto sem musel byt ready na jeden telefonni hovor, asi tak kolem druhe hodiny ranni.. no jo, sem pry blazen jen..
Peta : 23 Jan 13:30:42 - (ac1.fsv.cvut.cz)
Klaro: gratuluji trojka zanamena "dobre" a kdo by nechtel umet dejepis dobre ze?
Blou: drzim za tvuj osud a tvoji pocitacku minutu ticha.....
Nicmene dnes jedu domu na tu krasnou Moravu a nebudu se zatezovat civilizaci, takze nebudu mit pristuk k nasti. Tak ji tu pekne opatrujrte a moc toho za ten tyden nepopiste. Nerad bych stravil svoje stary/maldi u docitani. Tak jen tak akotat tech 100-200 uderu za 1,5minuty jo? Diky :-)
Klara : 23 Jan 10:25:47 - (r-gymnasium.gymnasium.tabor.cz)
Tak uz nevim, o cem psat. Fantasie vycerpana a muza utekla i s tim chalanem, co ho tuhle potkala. To je tedy situace!!!... Mela bych napsat neco rozumneho, kdyz uz sedim v te skole, ale nic se nestane. Z dejaku mam vazeni trojku na vyzo, tak jsem to preci jen zvladla. :O)
Navratnicek : 22 Jan 21:23:01 - (ppp87.zlin.worldonline.cz)
Prave me volal blou, ze mu klekla pocitacka. Chudak, nemocny a bez Nasti. Tak to je na maslu. Jeste, ze sou ty kavarny. Nasto, napises mu omluvenku?
Navratnicek : 22 Jan 20:56:57 - (ppp87.zlin.worldonline.cz)
No ty jooo ... tak Mnaga uz ma 10 alb. Ti kuci sou ale plodni. Kazdy rok vrhnou cerstve CD mladatko. Tak dobri snad nejsou ani kralici ... Blou, ja vim, ze sourozenci sou si rovnopravni a jsou originalni a muzeme je mit i vsechny radi, ale ze by vsichni byli stejne dobri, kdyz je jeden treba alkoholik a druhy treba neurochirurg? To sem vymyslel sam :-)
blou : 22 Jan 20:29:29 - (dateld-141.dialup.vol.cz)
Tak sem vzal dneska na milost Nic slozityho. Normalne sem dostal chut si ho poslechnout, ne jenom z litosti ze tam nekde lezi v prachu. Dnesek tedy vyhlasuji za den zrovnopravneni,den zruseni nevolnictvni alba Nic slozityho a vydavam Tolerancni patent. Ode dneska beru vsech 10 alb jako rovnopravne. Navratnicku ocekavam, ze me budes v ustupcich nasledovat :-)
Sem uz taky pochopil proc jsem mel na naste prazdny dny.Byl jsem totiz v prechodu. On ten prechod z pozdnich nocnich nebo spis z brzkych rannich hodin do hodin predpulnocnich se nejak projevit musel. No az se muj organismus kompletne zregeneruje, tak se mozna vrati i ty me prispevky v puvodnim rozahu.
...tak a ted du cist ty tuny vasich prispevku co se tu za pouhy jeden den nashromazdily
Navratnicek : 22 Jan 20:18:01 - (ppp87.zlin.worldonline.cz)
Jo, ja to stiham precist, ale nejak to nestiham vnimat. Alenko, udelej prosim Te vytah. (mam na mysli slohovy utvar, ne pantomimu)
Vrtulko, co je to ten nosorozik a motmot? To sou naci novy nastenkari? A ze se jeste neukazali? No jestli prijdou na sraz, tak by sme otestovali jejich nesmrtelnost? O par nesmrtelnych nastenkarich bych ale prece jenom vedel :-))
Posheidone, jaka fura skoly? Si vem skripta sebou, my si te proklepnem.
KUVA TAK JE TEN SRAZ 2.2. NEBO 3.2.? Uz se v noci samou nejistotou budim. Podle kalendare si totiz mam slipy menit 3.2. a ja se chci vsem tolik libit :-)
Klaro, ubezpecuju Te, ze me to hned tak neprejde. Nebal sem se fasistu, tak proc bych se mel bat psat pravdu :-)
Putysku, tak ty si kvuli staveni snehulaka beres dovolenou? To je tam u vas naky "snowman fest"? Kuva, ze ja vzdycka na takovych skvelych akcich chybim ...
Dobrou, jdu navstivit top modelky na ICQ :-))
pospa alias stoupa : 22 Jan 18:44:04 - (p3-335a.purk.kn.vutbr.cz)
Klara : 22 Jan 18:20:01 - (ohs-gw.ta.gin.cz)
Vazeni vazeni... Hmhm... Zajimave ctivo pro ma krasna tmava ocka. To se tu dovidam veci na sebe... :O))) Takhle mne tady propirat. Ale coz, mne je to jedno, jen se smejte, ono Vas to brzy prejde. :O)))
Ve skole pohoda, zitra jsem zkousena opet z dejepisu, tak se jenom chlamu a chlamu... A co jinak? Ve ctvrtek bude opet muj predlouhatansky monolog, abyste si opet uzili ctiva a proprali si v mozku abecedu. :O)))
ja : 22 Jan 18:01:31 - (freeman.netbox.cz)
nebo co takhle nad motmotem , ja se tem lidem divim
jeste ja : 22 Jan 18:00:15 - (freeman.netbox.cz)
taky by me zajimalo jak to ze nigdo nepremysli nad nesmrtelnosti treba nosorozika nebo mola , zkusim se nad tim zamyslet
vrt : 22 Jan 17:44:39 - (freeman.netbox.cz)
tak asi zase poletim , mejte se krasne skladejte basne/stejne romanticke jako Navratnicek/ a to je vsechno co me napada , taky by to chtelo konkretni slovo li se srazime 2 nebo 3 umora
vrtule : 22 Jan 17:36:48 - (freeman.netbox.cz)
kdo to ma cist , jeste ze se tady propiraj tak zajimave veci..,no a co se tyce toho 2/3.2 to fakt nevim protoze to nemam s kym skonzultovat nedejboze zapit pivem.Protoze se nigdo nehlasi jakozto managment , tak krucis kdo je teda momentalne v Brne ??
Posheidon : 22 Jan 16:28:59 - (cache3.osanet.cz)
Sev.mor. zdravi vsecky mnagofili.
Takze po delsi dobe (zhruba tyden) jsem zase tu,bohuzel zkouskove bezi na plne obratky takze malo casu.Jinak ze skoli me po dnesku na 98% nevyrazi.
Co se tyce 2.2. nedorazim nejdeto (fura skoly) a myslim ze jenom se zaklinadlem od Navratnicka by mi to asi neproslo.
Tak v Brne pili Red Hoti jooo teeeda a hrali aji ten hyt Carymarykejsn?
Jo a kdyz uy jste tu probirali kdo je tehotny a kdo neni tak:
Ja jsu asi v tom protoze jsem to nedostal
putysek : 22 Jan 15:51:44 - (gate.fnplzen.cz)
Mam hlad,jdu se najist.Tak pa,zitra budu stavet snehulaka:-) -nekdo ma totiz dovolenou:-)
sey : 22 Jan 15:51:22 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
tak to jsem teda zdrcen!:( Klarko, ty nejses Nemravova?? a jses aspon nemravna?:-)
sey : 22 Jan 15:50:25 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
aha... jeste bych se mohl podepsat:-)
putysek : 22 Jan 15:50:22 - (gate.fnplzen.cz)
Sey-to neni Klara Nemravova...To je jina Klara:-)))
: 22 Jan 15:50:03 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
a je je:) v nemocnici uz se zase odpociva:-)) a co jako s Klarou? a jaky verejne? ja tady sedim uplne sam!:))
putysek : 22 Jan 15:46:41 - (gate.fnplzen.cz)
Seyi-co to bylo s Klarou...???A takhle verejne!!!-Si jeste vyridime,jen pockej!!!:-)))
sey : 22 Jan 15:40:23 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
putysek> ja uz te tak dlouho nevidel, ze te hledam vsude!:)
a o tech Red Hotech v Blovicich bych radsi pomlcel, hralo jim to dobre, ale nejak to nebylo ono...
putysek : 22 Jan 15:34:59 - (gate.fnplzen.cz)
Alenko a ja chci taky to The Best Of z Nasti:-)
Peta : 22 Jan 15:32:29 - (sal24.fsv.cvut.cz)
Alenka: jo, jo dostal. Ja jsem ti psal ze ANO, ale asi se to nekde zaseklo, mozna.,...
No trosicku anglicky bych umel.
Navratnicek: prosim te mi co mame jednicky celou prvni tridu nemuzeme byt napadni pouze tim ze budeme mit zase jednicky...
Navratnicek : 22 Jan 15:28:36 - ()
Alenko, jsem nejak pozadu. Diky za pochvalu. Petovi uz samozrejme muzu gratulovat k jednicce. Ale zas s tim tak neblbnete, aby ty same vyborne nebyly moc napadne :-)
Alenka : 22 Jan 15:24:30 - ()
Navratnicku ja nejsem tehotna a uz toho nech, je to stejne jenom tvoje chyba, kdyby si se nepredstavoval tak kratce.
Alenka : 22 Jan 15:23:13 - ()
Peta>dostal jsi to? Ja ti jeste poslu bonus, jestli teda chces a umis trosinku anglicky.
Navratnicek : 22 Jan 15:22:23 - ()
Alenko, no hlavne, abys vedela s kym to cekas ... :-)
Putysku, dik za terminy. To Brno vypada lakave. Bych tam mohl oslavit svoje osnactiny, ze?
Peta : 22 Jan 15:20:59 - (sal24.fsv.cvut.cz)
NASTO CHYTRA NADHERNA, AT MAM PORAT ZA JEDNA. VNUKNI MI HNED NAPAD A PRESTAN UZ CHRAPAT!
Alenka : 22 Jan 15:20:33 - ()
Jdu se kouknout na postu a pak uz vazne jdu.Jinak jsem poslala film ze silvestra vyvolat.Stalo me to %A35,65,takze rozbite pokkladnicky a posilejte prispevky, pokud potom budete chtit fotky. Jinak jsem na dobry ceste se naucit pracovat se skenrem a posilat emailem.Tak mi drzte palce.
Alenka : 22 Jan 15:18:34 - ()
Navratnicek>tak tohle bych oramovala do zlata a napsala k tomu neco moc hezkyho.Klasicka hlaska pana Navratnicka.Jinak kocku jsem si nekoupila, ale mala Bianca chce Velkou a tlustou kocku.
Putysku>to se jeste uvidi. Zatim se mejte.
Navratnicek : 22 Jan 15:15:45 - ()
OCH to je zase nadeleni!
Andela jasnacka nahraju. Tak vidim, ze Nasta ve skole moc nepomaha (ze Klarko a Peto :-). Vy asi nepouzivate zaklinadlo: "NASTO CHYTRA NADHERNA, AT MAM DNESKA ZA JEDNA. VNUKNI MI HNED NAPAD A PRESTAN UZ CHRAPAT!" Verim, ze po tomto zaklinadle z Vas budou adepti Nobelovy ceny.
Alenko, kdo je ten milacek? Ty sis koupila kocku? Putyskovi uz mala porostla, toz myslim, ze ti s vychovou poradi.
Pospo, doslo tady k navrhu na presun akce z 2.2. na 3.2. Mohl by se k tomu brnenskeee menedzment vyjadrit? Vem to prosim te dneska do hospody na poradu. Jinak samozrejme vsecky zdravim!
Putysku, u vas sou ty koncerty tak mrtve? Hold uz ste se Red Hotu nabazili ... asi vam tam priiidu zazpivat ja, at mate duvod chlastat :-)
putysek : 22 Jan 15:12:38 - (gate.fnplzen.cz)
Alenko,Alenko na cempak zalezi?
Alenka : 22 Jan 15:09:38 - ()
Vy jste tady?Ja jsem tu taky, jelikoz si muj drahy udelal cas, ale na kamarada.Tak si tak rikam, v nedeli malem rozchod, dneska tohle tak to vypada, ze si najdu kamarada, abych se mu mohla vyplakat na rameno.I kdyz uz bych o jednom nebo dvouch vedela.Jinak s tou Lucernou, to bylo jako abych priletela?Tak to ja bych i udelala.Zalezi na jedne veci.
Peta : 22 Jan 15:01:29 - (sal24.fsv.cvut.cz)
putysku> diky, kde ja bych bez tebe byl, ja bych o tom urcite ani nevedel. Timto si muzes do denicku pripsat jeden dobry skutek za zachranu zivota.
putysek : 22 Jan 14:57:33 - (gate.fnplzen.cz)
Jinak z koncertu v nejblizsi dobe je 15.3. M&Z v Brne v Musilce a druhy den 16.3.v Praze v LMB.-To jen tak pro uplnost.:-)
putysek : 22 Jan 14:41:58 - (gate.fnplzen.cz)
Navratnicku,jinak RedHoti byli ...no,dalo by se rict,ze dobri... uz byli i lepsi-opet problemy se zvukem.Ale lidi byli divni.Vsichni drepeli u stolu a hlidali si hladinu "Gabiny",aby jim nahodou nedosla.Nikdo normalne nechtel parit.Je to sice kousek od Plzne,ale s koncertem ve Svornosti se to neda srovnat.No ale nakonec se preci jen lidi probrali a zrejme si rekli,ze si tam neprisli za 130,-Kc drepnout na pivo.Ale mista tam bylo porad fura:-)
Tak to je asi tak vse,vice by vam mohl sdelit poznatky Sey.-byl tam se mnou:-)
Klara : 22 Jan 14:41:06 - (r-gymnasium.gymnasium.tabor.cz)
Cauky cauky. Hoj hoja hoj, jsem opet zde, nebot nam dala profesorka 20 minut na zklidneni hormonu. :O))) Kvuli komu, ze? Normalne jsem v panicke hruze. Profesor mi neuznal me zkouseni za dostatecne a pisemku za "neuspokojujici", tudiz si to zitra o prestavce na svacinu opet zopakuji. Poradte, co mam delat? Navratnicku, dnes mi vsak nerad hru na partyzana, asi by to nevyslo...:O)
putysek : 22 Jan 14:35:26 - (gate.fnplzen.cz)
Peta : 22 Jan 14:35:10 - (sal24.fsv.cvut.cz)
Jo, jo noc s andelem chodi on line http://www.czech-tv.cz/noc to je pravda, ale neni nad pohodli stary dobry (obrazovky).
putysek : 22 Jan 14:34:50 - (gate.fnplzen.cz)
Bobe-nevim,zeptam se Andela:-)
Bob : 22 Jan 14:31:41 - (votrok.vse.cz)
Mimochodem, neda se na to divat pres net?
Tuhle sem poslouchal Radio1, a prej vysilaj i pres net, to je super,ne?
Cus
Peta : 22 Jan 14:29:11 - (sal24.fsv.cvut.cz)
Tak vas tu vsechny pekne zdravim.
Tak mam dnes krasne letecky den protoze jsem se proletel ze zkousky, ale co snad priste. Jenomze ono je to tesky dys clovek jde na Mnagu a musi tam za vas za kazdyho vypit velkyho panaka. A potom zjisti ze tam prisla pomalu cela stredni skola takze si kazdy chce pripijet a pripijet a pripijet......A potom ma clovek vstavat v 5:00 a jet na zkousku. To se potom nedivte. Ale ja to beru sportovne. Pristi tyden se tam jdu ukazat znovu :-)
Jinak to dalsi se Alenko jmenuje patrane MADE IN VELMEZ.
Mej te se.
Alenka : 22 Jan 13:59:25 - ()
Tak ja vam to napisu jeste jednou.MUSITE SI NAPSAT NA ADRESU vanLierop@seznam.cz JA TOTIZ NEMAM TY VASE VSECHNY EMAILY TAKZE BY JSTE MI TIMTO MOC POMOHLI.Jinak me tesi velky zajem o ten muj vyber.Se zatim mejte, ja se tu stavim zejtra.Dneska jdu s milackem kupovat bundu a dalsiho mobila, jelikoz ho opet a zase ztratil. Blazen.No a pak uz jdu zase pracovat. Jinak k ty noci s Andelem.Muzete mi to nekdo nahrat a pak popripade i poslat, ci pucit?Kdyby tam k tomu byl i Happyend a to novy (jak se to jmenuje?) to by na me byl nekdo moc hodny.Tak zatim papa.
POSPA ALIAS STOUPA : 22 Jan 13:23:12 - (p3-335a.purk.kn.vutbr.cz)
Ahoj,
zdravim vsechny, co se v sobotu sesli v Beskydech na sjezdovce, to znamena Tacuda, Vladka, Davida a Sebe. Bylo to nadherne setkani. Putysku, diky za info o Noci s Andelem, urcite se budu divat.
Zatim
Klara : 22 Jan 13:06:53 - (r-gymnasium.gymnasium.tabor.cz)
Tak jsem mrtvy clovicek v teto spine a harampadi... Ale vite, co se mi stalo? Je to az neuveritelne... Nasla jsem to zarive a teple svetylko na konci tunelu!!!
Klara : 22 Jan 12:58:43 - (r-gymnasium.gymnasium.tabor.cz)
sey: predstava je krasna, ale v realu je to horsi. Zkouseni a pisemku mam za sebou a teprve on sam se rozhodne, co mi da na vyzo. Nejenze jsem to umela ze vsech tri nejlepe, ale to mu proste nestaci. Uz je mi to fuk, udelala jsem pro to i nemozne, tak to snad nejak dopadne. Jinak ja v dejepisu perlim jak perlicka. :O)))
Navratnicek: dalo by se to tak rici. :O))) Koukas na petku a zjistujes, co tim chtel basnik rici. :O)))
Jinak zdurte lidicky, odchazim... ;o(((
Navratnicek : 22 Jan 12:03:17 - ()
Zdar vsici!
Vrtulko, teda takove reci jako, ze si samozvana a podobne nesmysly, doufam, ze uz si tady neprectu. Dyt Nasta te ma rada a jestli ted nekdy pujdes na zkousku, tak Ti urcite pomuze. (jako ta moucha Arabela Petrovi Majerovi) Se podivej, Alenka diky Nasti udelala maturitu :-) Te bakterii dej radsi nahubek. Nechcu, aby me hryzla.
Zuzko, tak to byly puncochy? A ja myslel, ze to bylo poprve ... :-)
Putysku, dostal sem to. Uz na tom managersky pracuju. Odpovim az bude marketingovy vyhled hotovy. No a jaci byly teda Ti Red Hoti? :-)
Blou, omlouvam se za absenci, ale ze soboty na nedelu sem prisel pozde domu (byl sem na koncerte Garaze - super!) a rodice mi zakazali internet. Sak sem si taky pobrecel. Dnes vynesu kos a umyju nadobi, tak doufam, ze roztajou :-))
Zdravim vsecky ostatni. Kuva mam ted hodne prace. Klaro, z jakych dijaku, te to ceka zkouseni? Si ve vyucovani prohlizite obrazky, jo? :-)
sey : 22 Jan 11:40:40 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
Klara> nejdriv me napadlo, ze ty sama budes zkouset:) predstava zkousejici(ho), ktery sam netusi, co zkousi, je proste kouzelna:-)
Klara : 22 Jan 10:47:59 - (r-gymnasium.gymnasium.tabor.cz)
Cauky cauky. Dekuji vsem za prispevky ohledne chrousta. Dlouho jsem tu nebylo a dlouho asi opet nebudu. Za hodinu mne ceka zkouseni z dejaku a ja netusim!!! Proste mi to do hlavy neleze ani po tech ctyrech hodinach uceni!... ;o(
ZeBeDee : 22 Jan 02:29:09 - (ppp384.hk.worldonline.cz)
Sakrys to je zase hodin...
ZeBeDee : 22 Jan 02:27:50 - (ppp384.hk.worldonline.cz)
Tedy ne mnoho, ne presne, ale cosi mi rika, ze jsem te tu videla safe :o)
Puty dekuji ti
jeste jednou touto elektronickou cestou za to, ze si kvuli mym pochybnym oblibenym kapelam ozelela vystoupeni Svihadla a venovala
se v Hifaci spanku :o))) Na druhy den vse dopadlo nanejvys dobre, z Ase nas vzala Ovecka az do Plzne a nocovali sme u Caina. Moc prima. To takovy Dema nas zase posilal na nejaky zrychleny vlak ve ctyri rano... Jakoby myslel, ze nejake "dobrou noc" mi uchr
ani pred zmrznutim az do rana :-)))
safe : 22 Jan 00:40:15 - ()
Pamatuje si me tu jeste negdo? Vim, nebyl jsem tu dost, dost, hodne dlouho. Zkousky mi nejak lezou na muj trotel mozek. Jak to jde Tobe Zuzko? Jinak zdravim fsechny. Snad se dostanu z5.
oprava : 21 Jan 23:54:33 - (datelb-1-5-20.dialup.vol.cz)
blou : 21 Jan 23:51:26 - (datelb-1-5-20.dialup.vol.cz)
putysek:Ze dekuju za pozdravy a oplacim stejnou minci.A tebe taky zdravim,uz sem te nejak dlouho nevidel na Xku?? cimpak to?
Navratnicek:tak ty zmizis na celej den s nasti a ani se neomluvis:-( copak ti nasta provedla, ze ses na ni takovej??Vis ze nepr
itomnost musis ohlasit nejmene a to zduraznuji-nejmene tri dny predem !!
tak teda dobrou noc
vrt : 21 Jan 16:31:09 - (freeman.netbox.cz)
tak frcim se ucit , ach jo vzdelavat se je drina , tak ahooj
jeste ja : 21 Jan 15:53:51 - (freeman.netbox.cz)
no a proti presunu nic nemam i kdyz to bude znamenat jeden den abstinence navic , ale pokud to vice vyhovuje bylo by to celkem zahodno ,a vubec co na to pravoplatny Brnensky managment ?
ja sem jenom takovy minivybor a k tomu jeste samozvany jak se zda<
br>Alenko nemohla bys mi mailnout crossbuns prave sem na ne dostala desnou chut , krucis , radsi dopiju to kafe
vrtule : 21 Jan 15:46:35 - (freeman.netbox.cz)
no , zase ste se cinila az beda , ahoooj
navrat hmhm pokusim se , ale pro jistotu neco mene krehkeho
ale kdyz tak clovek studuje zjisti desive veci.
Blou doufam ze to brzo vylecis , zkus med to je totiz to uplne nej , sem zjistila.
No a ze tak
y pozdravuju ty dva dik za vyrizeni Putysku
A mimochodem se opravdu divim ze tady nigdo ale vubec nigdo neni tehotny , vzhledem k tomu ze se asi desive snazi , tomu rikam pech.Ale jak spravne podotkla Zuzka , nektere casti odevu mohou jak se zda byti p
rekazkou , cemuz by jeden tezko uveril
putysek : 21 Jan 14:10:54 - (gate.fnplzen.cz)
Jinak 17.2.bude Mnaga v Noci s Andelem zive,tak se divejte,natacejte a pak mi to pujcte,protoze ja to opet neuvidim:-)
putysek : 21 Jan 14:07:22 - (gate.fnplzen.cz)
No,bajecne se to tu rozviji...:-)
Blou-mam te pozdravovat od Tonyho a Kaska:-)
A ostatni vlastne taky...alespon ty,co byli na Silvouse u Navratnicka:-)
zuzka : 21 Jan 11:03:13 - (a198-151.dialup.iol.cz)
Navratnicku, ja uz jsem na to mozna prisla. Priste si zkusim sundat puncochy.
blou : 20 Jan 21:37:05 - (datela-1-6-18.dialup.vol.cz)
no ja toho taky moc nepridam,ja budu nejakou dobu pouze cist, nez me neco smysluplnyho napadne.Co se da delat lepsiho nez kazdej vecer to tu zkouset znova a znova.
blou : 20 Jan 20:40:56 - (datela-1-6-18.dialup.vol.cz)
koukam ze tu pribylo spousta prispevku :-(
putysek : 20 Jan 16:42:03 - (gate.fnplzen.cz)
Navratnicku,ja na tu kapelu jdu teprve dneska...:-(
Navratnicek : 20 Jan 14:50:14 - (ppp77.zlin.worldonline.cz)
Zdar vsici!
No pokud by prijelo vic lidi na sraz 3.2., tak bych byl pro, aby se to presunulo. To uz je vsak ukol pro brnensky vrcholovy managment. No a zalezi taky na pocasi, protoze venku spim jenom do -15 C, pak uz mi je trosku zima :-)
Vrtulko a
prineses nam nakou pjeknou bakterii nebo vir ukazat? Ja sem si jeste zadneho nikdy nepohladil. Neboj, budu si davat velkeho bacha, aby mi nespadnul na zem. Doneeeees :-))
Alenko, dostal sem to. Ja bych chtel taky "the best of Nasta" Prosiiim. Nevim, mo
zna uz je v praci. Kdyz jo, tak dik. Takze ty nejsi tehotna? Sakra, tak to zas nevyslo :-) Ale nic si z toho nedelej. Vypada to, ze tehotny su ja, pjekne mi totiz roste brisko :-)
Zuzko, tak ty taky nejsi tehotna? Zacinam mit podezreni, ze je snad chyb
a ve mne :-)
Putysku, ty chodis na takove tajemne skupiny? Tak to, co popisujes, byli urcite Red Hot Chili Peppers. Ti maji takovy dost neprehledny nazev :-)
No a taky zdravim maroda bloua. Neboj, az Mach s Sebestovou vyleci Alenku, tak prijdou za T
ebou. Do ZOO na klokany a opice s nama urcite pujdes :-) Se neboj!
O nesmrtelnosti chrousta usilovne premyslim. V odborne literature jsem na toto tema objevil dva velmi zajimave filozoficke nazory, ktere podrobne tuto zajimavou otazku rozebiraji. Samoz
rejme, ze si na toto tema na sraz pripravim kratkou trihodinovou prednasku.
blou : 19 Jan 23:47:54 - (datelb-1-6-84.dialup.vol.cz)
jojo sobota by se asi hodila vic.To by urcite i Alenka priletela :-),jo mimochodem me posli urcite ten svuj nastenkarsky rozbor.
tak teda dobrou ja se du lecit
blou : 19 Jan 22:04:53 - (datelb-1-6-84.dialup.vol.cz)
chtel sem jenom rict ze ja sem taky nemocny a taky nejsem tehotny
putysek : 19 Jan 19:42:31 - (gate.fnplzen.cz)
No o ty nesmrtelnosti chrousta by se dalo na 100% rict,ze smrtelny je-narozdil od tehotnosti Alenky-o tom by se dalo polemizovat cele tydny....:-)
zuzka : 19 Jan 19:09:21 - (a154-151.dialup.iol.cz)
Alenko, to je dobre, ze nejsi tehotna, ja taky ne
juj, to by se melo zapit
zuzka : 19 Jan 19:07:00 - (a154-151.dialup.iol.cz)
ahoj decka :-(
2.2. jsem pryc :-( ja bych tak rada sla na sraz
mily Vladko, neslo by to prehodit z patku na sobotu? i Putyskovi by se to libilo
pokud ne, tak se krasne bavte
ja : 19 Jan 18:26:20 - (freeman.netbox.cz)
taky musim rict , ze chrousti sou asi smrtelni , jednoho sem totiz nasla na zahrade a byl uplne tuhy , tudiz se nehybal , z cehoz sem nakonec vyvodila ze jest smrtelen , to jenom tak na okraj okraje
jeste ja : 19 Jan 18:18:03 - (freeman.netbox.cz)
taky bych navrhovala Livingstone , co vy na to ?
vrtule : 19 Jan 18:17:11 - (freeman.netbox.cz)
No musim rict ,ze se to zacina jevit jako velice velice kulturne dusevne ozdravna akce , nemuzu dospat 2.2 , doufam , ze zaroven oslavim i zkousku z chorob ptactva.Jinak na hmyz ted nemam moc casu , premyslim o nesmrtelnosti bakterii a viru
putysek : 19 Jan 16:24:31 - (gate.fnplzen.cz)
Tak jsme zase zaparily se ZeBeDee.
2.2.do Brna nemuzu-mam odpoledni,ale pokud byste tam byli cely vikend,mohla bych dorazit v sobotu 3.2.Jinak se asi neuvidime:-(
Zitra razime do Blovic na nejakej koncert(ani nevim,jak se ta kapela jmenuje-neco tako
vyho necitelnyho to bylo...)a druhy den hurra do prace na ranni:-)))
Alenko,vzkaz vyridim-jede i Tony s Duskou.A nic si z toho nedelej,z te GB to vzdycky spadlo:-)
Alenka : 19 Jan 13:10:40 - ()
Tak teda nejdriv si prectu postu jestli si nahodou uz nekdo o ten top 10 nenapsal. Peto mel by si to tam uz davno mit.Ja letim domu, mejte se.
Alenka : 19 Jan 13:00:44 - ()
Tak ja koukam, tady se nic nezmenilo, jenom vam napisu, ze predtim nez to spadlo tam bylo napsany, ze kdo chce muj vyber nej z nasti at si napise na e-mail vanLierop@seznam.cz. Jinak tady snezi, ja jsem nemocna, tehotna nejsem, holky jsou hodny, dum je sk
oro vymalovany a ja mam vikend pred sebou. Jeste nevim co budu delat a s kym to budu delat, Navratnicek je tak daleko ;-).
Navratnicek : 19 Jan 07:28:31 - (tux.nwt-km.cz)
Zdar vsici!
Pospo, toz to ja sem uz byl na chate s americankama (z Floridy a Kalifornie), egyptankou a novozelandankou. Vsechny me miluji a chteji si me vzit ... jako exota do klicky. :-)))
Si z toho nic nedelej, takovych jeste bude :-) Kapucini? Do
bry napad, ale az po cernohorske pivnici, ktera je v sousedstvi. Prece jenom by to chtelo od nas zasveceny komentar :-)
POSPA ALIAS STOUPA : 18 Jan 23:37:59 - (p3-335a.purk.kn.vutbr.cz)
Nebo bysme mohli ke Kapucinkum nacerpat trochu te "pozitivni energie", ne?
Napisu vam svoje zazitky z chatovani s jednou polkou: na muj zdvorily pozdrav a otazku, zda se mnou chce komunikovat mi napsala asi 20 radku zrejme tech nejhorsich nadavek v
polskem jazyce, takze celkem snadno srozumitelnych. Asi nejvice me zaujalo jej tvrzeni, ze jsem "chuj neklasifikowany", na coz jsem ji odpovedel stejnou minci (konkretne zde nebudu uvadet). No a nakonec mi to hodilo hlasku, ze mi chce poslat nejakej soub
or. Radsi jsem ho ale neprijal, protoze by tam byl v lepsim pripade onen chuj, ale v zivotni velikosti a trojrozmernej, v tom horsim by mi mohla poslat nejakyho nechutnyho vira typu I love you. Tak to je vse. Diky za vas cas.
Pospa
Navratnicek : 18 Jan 16:07:28 - (tux.nwt-km.cz)
Pospo, divadlo by byla nuda. Coz takhle exkurze v Krematoriu? :-)
Klarko o nesmrtelnosti chrousta dumam uz od rana. Uz sem volal i do hnut%ED Duha a Detem Zeme, ale ti vubec nevi, ze naky chroust existuje. Prepojili me pouze na nakeho docenta ing. Bori
voje Chrousta Csc., ktery ma ale na starosti jenom mravence a igelitove pytliky.
Klara : 18 Jan 15:22:00 - (r-gymnasium.gymnasium.tabor.cz)
Shanim matros na pristi prednasku. :O)))
Klara : 18 Jan 15:13:53 - (r-gymnasium.gymnasium.tabor.cz)
Sedim a dumam. Nesmrtelnost chrousta... Co si o tom myslite? Ja sanma ani nevim, ale zalezi i na zbarveni jeho druhu. To je potom konzultace na hodiny. Prosim, kdo se k tomu ma jak vyjadrit, beru vse... :O)))
POSPA ALIAS STOUPA : 18 Jan 13:32:19 - (p3-335a.purk.kn.vutbr.cz)
Vzdycky si rikam, ze ten, kdo pisu s diakritikou, musi byt uplnej debil, a sam tak pisu. No nic. Sorry.
POSPA ALIAS STOUPA : 18 Jan 13:31:31 - (p3-335a.purk.kn.vutbr.cz)
A kampak pujdeme? Nekam do spolecnosti? Navrhuju,a bychom sli do divadla. V Janackove urcite budou davat nejakou klasiku (Rusalka, Li%B9ka Bystrou%B9ka apod.), tak%BEe bych koupil listky...???
POSPA ALIAS STOUPA : 18 Jan 13:28:01 - (p3-335a.purk.kn.vutbr.cz)
Tak ono nam to vcera hapalo...
Ten sraz 2. 2. v Brne teda bude?
Klara : 18 Jan 12:50:34 - (r-gymnasium.gymnasium.tabor.cz)
Kuk a kuk. Koukam jak chci, ale nic nevidim... Jenom ja a me myslenky zbloudile. Takze budu rozumovat, nic jineho mi nezbyva.
Klara : 18 Jan 12:17:27 - (r-gymnasium.gymnasium.tabor.cz)
...Dnes stale jeste nic.
Nic v rukou, nic.
Ale to nic,
vzdyt ja nepatrim nikomu.
Byt uzitecny i psovi,
chudakovi vyprostit se z pout...
"z knihy Dzungli kraci smrt..."
Navratnicek : 18 Jan 11:01:24 - (tux.nwt-km.cz)
Zdar vsici!
Klaro, hmm tak to bylo hotove vlnobiti, krupobiti, tornado a pisecna boure se snehovou dohromady :-)
Otrokovicka vjetev hlasi souhlas a prijede 2.2. v plne sestave.
Tacud : 18 Jan 10:48:09 - (p3-335a.purk.kn.vutbr.cz)
Slysel jsem, ze Vladko se ujal manazerske prace a navrhl usporadat sraz 2.2 v Brne. Nu, je to prace veru nelehka a proto mu to vsichni ulehceme tim, ze prijedeme.
Bob : 18 Jan 10:33:15 - (votrok.vse.cz)
No, Klaro, nemusis to zase tak prehanet a posilat nam to 2krat :-)
Klara : 18 Jan 10:26:52 - (r-gymnasium.gymnasium.tabor.cz)
Tady se od vcerejska vubec nic nezmenilo... Uz ani ten Navratnicek, ani Pospa a nikdo jiny, nepise ty predlouhatanska ctiva zamysleni o nesmrtelnosti brouka. Ale ted nic, jako by vsichni umreli nebo se zavreli v dusi na petlici... Tak to dneska pospravim
ja, jestli to teda nevadi. Takovou salvu tu rozprasim, ze se nebudete stacit divit... :O))))) Mam dnes totiz 4 hodiny pocitacu a co ma clovek v tak dlouhe dobe delat nez premitat o zivote, ze? A kam jinam by se to lepe hodilo nez na tuto stranku. Jen se t
este a teste, zanedlouho prijdu ja a ma bujna fantazie nebo i ta hlavinka, ve ktere se vali vodopady slov. Jenom same krupobiti...
Klara : 18 Jan 10:18:23 - (r-gymnasium.gymnasium.tabor.cz)
Tady se od vcerejska vubec nic nezmenilo... Uz ani ten Navratnicek, ani Pospa a nikdo jiny, nepise ty predlouhatanska ctiva zamysleni o nesmrtelnosti brouka. Ale ted nic, jako by vsichni umreli nebo se zavreli v dusi na petlici... Tak to dneska pospravim
ja, jestli to teda nevadi. Takovou salvu tu rozprasim, ze se nebudete stacit divit... :O))))) Mam dnes totiz 4 hodiny pocitacu a co ma clovek v tak dlouhe dobe delat nez premitat o zivote, ze? A kam jinam by se to lepe hodilo nez na tuto stranku. Jen se t
este a teste, zanedlouho prijdu ja a ma bujna fantazie nebo i ta hlavinka, ve ktere se vali vodopady slov. Jenom same krupobiti...
Navratnicek : 17 Jan 15:12:41 - (tux.nwt-km.cz)
Ach citim, ze se blizi moje posledni hodina ... a pak huraaaaa DOMUUUU! :-)
Klarko, to vis, ze tady budu dokud nas vir nerozdeli. Se nebojte nic.
Klara : 17 Jan 14:32:04 - (r-gymnasium.gymnasium.tabor.cz)
Navratnicku, to nesmis. Kdo by potom kazdymu neco vymlouval a rozmlouval?
Navratnicek : 17 Jan 14:30:30 - (tux.nwt-km.cz)
Cast Nasti, asi tak do dnesnich 11 hodin sem zachranil. Citim, ze slabnu spolecne s Nastou :-(
Bob : 17 Jan 14:18:35 - (votrok.vse.cz)
Jen pripominam, ze sme se domlouvali na sraz 2.2. v Brne
Klara : 17 Jan 14:07:04 - (r-gymnasium.gymnasium.tabor.cz)
Peta: beru Te za slovo :O))) Mej se, zij a (ne)blij... :O)
Peta : 17 Jan 14:03:30 - (sal29.fsv.cvut.cz)
Tak bych mel takovy navrh ohledne Navrati. Ja bych rekl ye bz jsem mu meli vsichni velice podekovat a neco heykeho koupit. :-)
Musim jit. Tak se tu vzajemne pozdravujte. Cus juice.
Klara : 17 Jan 14:01:55 - (r-gymnasium.gymnasium.tabor.cz)
Nevim nevim... Treba se domluvime na necem, co provedem Navratnickovi. Ukradl mi muj zivotopis a chce ho zverejnit. To same, jako zverejnil muj puvod...
Peta : 17 Jan 13:59:53 - (sal29.fsv.cvut.cz)
No a je to tady........
Tak teda ted nevim co budeme delat. Nejake navrhy ci podvrhy?
Alenka : 17 Jan 13:57:44 - ()
Tak to je mi lito, prosim nekamenujte me. Ja se vam vsem hrozne omlouvam a prijmu jakykoliv trest.
Alenka : 17 Jan 13:56:39 - ()
Klarko taky ti spadla nastenka?
Alenka : 17 Jan 13:55:52 - ()
Ze to nespadlo, ze ne? Jenom me, ze jo.
Klara : 17 Jan 13:54:44 - (r-gymnasium.gymnasium.tabor.cz)
Zdravim Te Alenko, tapajici clobrdo v techto koncinach. Sedim a sedim a premyslim a bloumam. A kde? Na me dnes pristavene casti zamku. I Navratnicek by mi zavidel... :O)))
Alenka : 17 Jan 13:54:17 - ()
No jo zase ta samomluva. Tak zatim ahojky, jenom jestli mi nekdo muze pomoct kde najdu letecky rozvrhy i s cenama letu. Diky predemn za kladne vyrizeni zadosti.