Zážitky z koncertů, fesťáků, názory
na alba, písničky,
prostě vše co souvisí s M&Ž ...
<< >> nejstarsi
Alenka : 22 Sep 09:58:34 - (195.119.173.135)
Jr diky za pomoc. necham si to projit hlavou.
Evik T : 21 Sep 16:31:45 - (proxy.oam.cz)
Mnaga je supr. Chces me - chci te je uplne nejlepsi.
S tim by souhlasil i
Ladicek. Tak zdar!
vOzO : 21 Sep 13:19:20 - (axp.elf.stuba.sk)
Nazdar Mnagologovia. Ako kazdy rok aj teraz som bol na mesiac v Rakusku. Ked boli nakupovat tak sa v dome rozplyvala hudba z albumu Chces me?... Necakane sa vratili, tak som to chcel vypnut, ale Gunther (75) a Anneliese (73) zahlasili ze si chcu cesku sce
nu vypocut. tak sme tam svorne pocuvalil a snazil som sa prekladat ;-)
Jr : 20 Sep 14:12:22 - (194.108.12.70)
Clovek furt neco hleda a kdyz to najde, tak je mu to malo...
Alenka : 20 Sep 11:10:23 - (195.119.173.135)
Zdravim lidi a taky Castra. Chci se zeptat jestli nejakej Karlovarak nezna kluka kteremu se nerika jinak nez notor. Pucil mi mikinu a odesel aniz by se pro ni vratil. Jinak Caster dik za snahu, a asi si na vas i pamatuju. Neslo to totiz preslechnout.
Byla sem na koncerte v takovy maly prdeli u Pardubic ktera se menuje Dub. Nebyl ste tam nekdo? Koncert byl dobrej ale organizatori meli menci az velke vypadky. Ale mnaga nezklamala.
Caster : 19 Sep 23:03:29 - (195.22.43.72)
Taky sem byl na festaku ve Varech, byl to prvni koncert Mnagy na kterym sem byl a bylo to SUPEEEEERR. Stali sme s kamosema hned pod Filim a myslim ze sme meli hlavni zasluhu na tom ze se vratili i na druhej pridavek (ono mlatit do plechovejch reklamnich t
abuli vyda dost hluku :))) Jinak cela nase Klasterecka mnagofilni skupina se uz nemuze dockat dalsiho koncertu. Pro autora stranek - zkus davat i koncerty mimo snury, jako festaky apod. Mnaga forever!!
Shanka!! : 16 Sep 21:52:22 - (proxy.tel.cz)
Shanim dema skupin v kterych hral Fili pred Mnagou. (byli to vlastne predchudci mnagy!)- Slepe strevo, Happyend...
Alenka : 15 Sep 11:32:45 - (195.119.173.135)
Oprava vzkaz neni pro mjkla, ale Majkla . Jinak sice opozdene, ale lepsi nekdy nez nikdy - Mnaga je suer a vsechny alba sou super a souhlasim s nekteryma lidma, ze mnaga se stala fakt optimistickou, ale to neni nikdy na chybu.
Alenka : 15 Sep 10:53:29 - (195.119.173.135)
Ahojky lidi. Souhlasim s vami se vsemi, ze mnaga je super. Byla sem uz na hodne koncertech a nikdy nezklamali. Posledne sem byla na festaku ve Varech a bylo to super. Takze vzkaz pro mnagu a hlavne pro filiho - jste super a texty sou fakt skvely jen tak d
al. a taky vzkaz pro mjkla : uplne souhlasim s tvym nazorem. A mam otazku jak dlouho ti trvalo nez si se stal optimistou. mejte se vsichni fajn a nekdy na mnaze ahoj
Martinka : 10 Sep 09:20:20 - (194.228.4.250)
Mnagovska hudba mne vzdycky vyvede z rannich depresi.
Vas koncert ve F-M byl jednicka (az na tu akci predtim).
Jste fakt nejlepsi na svete a jen tak daaaal.
Gu : 08 Sep 13:22:01 - (212.71.153.74)
Vase nove album je fakt super. Ale nepovedena je pisen Zatim. Vic se mi ale libi Made in Valmez.
Doufam ze prijedete do Krnova
Honza : 06 Sep 11:15:54 - (bob.jaroska.cz)
Nazdar! Celkem ujdete. Fcelku dobry image. A sqely pisnicky.
ruda : 01 Sep 12:24:59 - (195.146.103.13)
k novymu albu...je super, jel sem si ho koupit do prahy hned prvni den co vyslo
ruda : 01 Sep 12:21:29 - (195.146.103.13)
koncert...co dodat?stali sme s kamosema v prvni rade a Fili to rozbalil...no a kdyz skoncili..rvali sme mnaga mnaga...pridavek...
Milan H. : 23 Aug 22:33:00 - (avgate.army.cz)
Jste super, ale zkuste se trochu vratit ke stylu prvnich dvou desek. Vice naivity, beznadeje a pesimismu hlavne v lasce. Moc dik. Jo a jiz dlouho schanim vase triko (jake koliv). Napiste kde ho konecne sezenu. hozakm@post.cz Jeste jednou dik.
Blizard : 23 Aug 14:06:06 - (195.47.122.66)
Vobcas vam v pisnich ujizdi pozoun
To : 16 Aug 19:29:34 - (as1-1.turnov.iol.cz)
Zdravim Mnagaci!
Vas vystup na Male Skale byl super, ikdyz Vas neprislo povzbudit dost lidi . Nevadi bili jsme s Vama v 200% pohode !!! :o)))
Diky za to , co delate . CAGOS !!!
CENDA : 06 Aug 21:17:59 - (dyn-154.kaiser.cz)
ROCKOVA HORNI LHOTA BYLA SUPER .
%0A
Martin RAch : 05 Aug 11:59:39 - (ns.labit.cz)
Dodatek k predchozimu prispevku.Keltska bude
14.8.99 vod 14,00.Me poznate ze bodo mit zvo-
nace, kytickovanou kosili a vsude samou koralku.
Jo a taky budu mit dlouhy vlasy
Martin Rach : 05 Aug 11:42:14 - (ns.labit.cz)
Ave Mnaga!!!!!
Pridte vsichni na Keltskou noc do Jablonce
nad Jizerou. Bude to nater, protoze tem
bude hrat kdo.No prece Mnaga!!!!!!!!!
Majkl : 01 Aug 17:21:27 - (194.212.203.130)
Miluju vase vesele pisne o smrti, dodavajici zdravy a potrebny optimismus do zivota.
Uz se tesim na dalsi koncert...
...a album :-)
to se : 28 Jul 11:48:09 - (195.119.173.131)
ono mi to napsalo nejak divne a nejde to precist tak pisu bez hacku a carek,jestli to bude lepsi(cmoudy a brendy)
Eva : 28 Jul 11:45:30 - (195.119.173.131)
Cau Mnago. pisu vzkaz znova,protoze se mi vymazal a nevim jak je
to mozne. Takze to napisu kratce,protoze mi to uz nebavi
psat.
Doufam,ze budete hrat zase nekdy v POli u Blatne,nebo
tady nekde poblize,aby sm
e si vas mohly s mamkou poslechnout na zivo. A taky se s mamkou
ptzme: Kam na ty napady chodite??doufam ze behem sveho zivota
naleznu odpoved.(teda i mamka).skoda, ze nehrajete na Blatenskym
Bigbitu.Hraje tam AnnaK,ale vy by ste t
am byly o hodne lepsejsi.My tam budeme hrat taky.(Cmoudy a
Brendy.Ja se musim pochlubit).Tak aspon prijedte zakalit s
Blatenakama.Tim taky zvu vsechny ostatni,kteri tenhle vzkaz pro
Mnagu ctou .Tak se teda mejte hezky
a urcite vsichni prijedte.CAU
ps:A taky mame ve Cmoudech
saxofon.a hadejte kdo na nej hraje.(Jaka koli podobnost ,ze taky
hraju na saxofon,je ciste nahodna)
Ian : 23 Jul 00:10:24 - (as1-92.praha.iol.cz)
Hele, ted posloucham uz asi posedme za sebou "chces me?chci
TE!" a sem z toho fakt hotovej.Posledni konzert v LMB byl super a uz
se tesim na dalsi. Cau
Jonatan : 22 Jul 11:16:15 - (gogo.aquasoft.cz)
Medazz : 22 Jul 01:37:57 - (alibaba.kmit.sk)
Ahooj! Bol som na Festivale Pohoda (keby tam nehrala Mnaga urcite by som tam necestoval) . Mnaga bola super, len mohli hrat dlhsie, ved mali najvacsi uspech. BOl to pre mna druhy tohto rocny koncert mnagy, a ak to vyda rad by som este jeden absolvoval, le
n neviem kam mam jit.
medazz@seznam.cz
Evasek : 16 Jul 16:08:37 - (193.85.173.253)
Sice nemam vase nove album, ale i presto si myslim, ze jste vazne moc dobri. I presto ze vasi hudbu moc neposloucham tak kdyz ji obcas zaslechnu tak mi vzdycky doda silu do zivota. Uz jen vase internetova stranka - vzdyt to je prece super ze tolik lidi va
m sem pise a tolika lidem pomaha vase hudba. Skoda ze je zivot tak krutej a nelitostnej a lidi jsou tak hrozne zli. Protoze za situaci, ktera nastala v nasi republice muzou hlavne lide, kteri tu zijou, protoze se k sobe chovaji proste hrozne a mam pocit z
e je vubec nic nezastavi. A do tohoto maji prichazet dalsi a dalsi generace - vzdyt to snad ani nejde. Lidi snazte se o napravu a nebudte na sebe tak zli. Protoze zmenit se muzeme jedine jako celek a ne ze zase vymenime vladu a ta to tam bude plichtit od
desiti k peti, predevsim by mel zacit kazdej u sebe. Uz se konecne musime probudit. Mejte se vsichn moc fajn a zpivejte se s Mnagou a Zdorp. Cau
stepik : 13 Jul 14:21:33 - (linhart.casablanca.cz)
AHOJ MNAGO JSTE SUPER NEDAVNO JSEM BYLA V BRNE A DVOJKA TRAMVAJ FAKT JEZDI DO ZIDENIC. JINAK JSME VAS POSLOUCHALI CELOU DOVOLENOU, SLA BYCH NA VAS NEKAM PORADNE ZAPARIT, TAK NECO UDELEJTE.
kowal : 10 Jul 15:22:00 - (fwokd.okd.cz)
patrick : 08 Jul 17:36:42 - (212.81.30.100)
este malickost. vie tu niekto ako je to s ucastou mnagi
na festivale v trencine toto leto? na zozname neni nic.