Zážitky z koncertů, fesťáků, názory
na alba, písničky,
prostě vše co souvisí s M&Ž ...
<< >> nejstarsi
DOKTOR : 08 Oct 13:58:33 - (212.65.207.230)
Ta Mnaga na jizaku byla fakt vyborna. Byl sem celej den tak trochu nervozni abych to stih, pac sem vubec netusil kdy maj zacit hrat. Stih sem to uplne akorat. No nic, mejte se fajnove, poslouchejte Mnagu, ale i jiny kapely a uzivejte zivota.
Zdar
DO
KTOR
Butch : 08 Oct 13:58:23 - (ns.felk.cvut.cz)
Vcera to bylo fakt super!!!
Peta : 08 Oct 10:22:35 - (ns.felk.cvut.cz)
Cau Alenko, tvoje omluva se vzledem k tomu ze mam skvelu naladu(diky Jizaku) prima. Ale je skoda ze jsi tak dlouho prichazela o takovi pecky jako "Chtit chytit vitr atd."
Ten Jizak byl opravdu dobrej jako ves kde se vyskytuje Mnaga. Napr. Jihlava a jej
i AMC to bol narez. Ale dycinki mi to pripada ze je to desne rychle pric. Tak se mejte. Cus
bliblalbe : 08 Oct 10:04:38 - (bigfoot.kobp.cz)
Jizak byl dobrej, diky Mnago
Pavel : 08 Oct 08:18:40 - (194.108.113.116)
Na Jizaku to bylo dost dobry, moc vam za to dekuju. Udelali ste mi kluci fakt
velkou radost. Cau
Sisa : 07 Oct 23:18:39 - (cache.sh.cvut.cz)
Prave jsem se vratil z teho Jizaku, dost dobry, skoda jen ze nebylo vic pridavku, ale kluci teho myslim meli uz plny kecky :-) tak jim diky alespon za to :-) Ahoj, priste musime vic tleskat a kricet.
Alenka : 07 Oct 13:24:09 - (195.119.173.135)
Chyba se vloudila. Nema to byt, "kdybych jela primo
domu", ale "kdybych jela primo do skoly".To totiz spojeni
mam. Prominte vsichni.
Alenka : 07 Oct 13:15:27 - (195.119.173.135)
Ahoj lidi. Zdravim Petu a chci se omluvit, ze neprijedu
do Prahy na mnagu, protoze a jelikoz se nemam jak
dostat domu a kdybych jela primo domu tak co bych asi
delala po koncerte. Jinak v Brne nebudu ani ve Valmezu.
I kdyz bych mohla, ale t
o mam dobrou omluvu, jedu totiz
do Kejzlic (hacek nad z).
Pro Archie, ja mam rada lusteni sifer. A tak si mi
udelal i tak trochu radost az na kost.
Jinak sem si konecne sehnala kazetu Valmez rock city,
a uplne super. Navim jak sem mohla
bez neceho takoveho byt.
Byla to posledni kazeta ktera mi chybela. Takze konecne muzu
tvrdit, ze jsem Mnagovska holcina.
Teda to jedlouhy. Peto doufam, ze moje omluva ti stacila.
Archie : 06 Oct 18:09:21 - (hradeca10.vol.cz)
Vzdavam timto hold Alence a Casterovi za rozlusteni toho myho blabolu na konci sept. Zdence diky za termin v HK
Pierre : 06 Oct 14:52:23 - (193.87.89.1)
Ahojky Cechuni! Vy sa teda mate! Vy si tu vypisujete, kde vsade nasa milovana M&Z pride a my na Slovensku sme od macochy, ci co? Pridte aj ku nam do Blavy, naposledy sme boli na koncerte 19.5. a uz sa nam po Vas hrozne ale hrozne "stejska". Vase kazety a
CD-ecka mame pomaly uz vydrate, takze xce to "live". Slubili ste nam "Pokracovani priste", tak to, please, splnte co najskor. Za vsetkych Mnagychtivych Blavakov zdravim tu najsamfasa kapelu z Ceskomoravskej rise. Jako by to za to stalo.
es : 05 Oct 14:17:06 - (ns.felk.cvut.cz)
Odpoutejte se plis!!!! (to "i" je dlouhe)
Peta : 05 Oct 14:03:21 - (ns.felk.cvut.cz)
Kdo nebude 7.10 v Praze na Jiznim meste, at si pripravi dobrou omluvu. Jako omluvu primam i navstiveni koncertu v Brne a Valmezu pozor na me budu si to hlidat. At zije Mnaga. At zije Zdorp. At zijou fandove. At zije Socialicticka rep...(tohle uz patri
jinam).
Takze cau a mejte se
Alenka : 05 Oct 13:32:37 - (195.119.173.135)
Cau Mnagaci, diky za cene informace. Souhlasim s Jirkou,
jelikoz budu tento rok maturovat na eknomce a hrozne si verim, tak sem si dala jako ucetni prikladovou firmu firmu Happyend ktera ma sidlo na konecne. Jinak asi pojedu do toho Humpolce.
Zdeni
jestli tam budes tak me tam najdi. Sem velika takze me neprehlidnes. Ahojky pozdrav pro kluky
Jirka : 04 Oct 14:34:45 - (hydra.zf.jcu.cz)
Tato pohodova hudba dokaze vtahnout do zivota i mrtvolu.
Mnoho uspechu a nesmrtelnost preju teto skupine, jejiz
hudba me drzi nad vodou.
Zdenka : 02 Oct 21:01:31 - (mji12.vol.cz)
Tak vas zas zdravim. Pro Alenku - toho 16. rijna je to v Kejzlicich ( to z je s hackem a ja jsem zvykla psat s diakritikou, bez ni teda ne, takze se omlouvam). A ty Kejzlice jsou u Humpolce. Teoreticky bych tam ja jet taky mohla, jenom kde bych tak na to
brala prachy. V kazdem pripade diky ti za ty deti, jestli nebudou poslouchat Mnagu, tak to moje deti nebudou, protoze mi je vymeni v porodnici. Moje deti budou mnagovske deti.
A jeste k tomu nazvu - pokud ja vim, tak Mnaga a Zdorp jsou opravdu sracky a
kramy. Jen je to v nareci, ktere je okolo Valmezu. Podle knizky Z nejhorsiho jsme uvnitr (kde doufam je vsechno pravda) tahle slova pouzival nejaky kamarad Mnagy a jim se ta dve slova tak libila, ze se tak pojmenovali.
To je ode mne dnes vse. Ahoj
stanki (krokodylka.e : 01 Oct 21:52:39 - (ns.opf.slu.cz)
Asi se budu opakovat , ale Mnaga je fakt SMA%C8NA. Poslouchejte ji vsici a budete v pohoooooode.
P.S. - pokud by to nahodou cetl nekdo kdo ma jasno v tom , jestli Mnaga & Zdorp znamena , sracky a kramy nebo stare auto , kteremu rikali Mnagozrout a po
tom z tego vylezl nazev skupiny , tak at mi napise ,please. Vsude to pisou jinak ,tak nevim.
Paja : 01 Oct 13:13:06 - (aips16.fsv.cvut.cz)
Jeste jednou -> 7.10 se hraje na Zahradnim meste, asi,
cca od 17.30, vstup je pry free a sponzoruje to nejaky
tabakovy koncern, proste pro mlade lidi, ale alespon neco, ne?
Paja : 01 Oct 13:06:23 - (aips16.fsv.cvut.cz)
Alenka : 01 Oct 11:46:30 - (195.119.173.135)
Tak sem nasla ten svuj blbnik. Tel. 067-7218849.
Hele kde to hrajou toho 16. 10. protoze ten zbytek
neni mozny Diky
Alenka : 01 Oct 09:58:10 - (195.119.173.135)
Taky ti chci podekovat Zdenko za ochotu, panbuh ti to oplati na detech. Jestli to budou mnagovske deti to ti nazarucim, ale snad jo. Jinak ten rozpis jsem videla taky, ale nevzala jsem si ho coz asi byla chyba. Jinak si myslim, ze kluci udelaj koncert i m
ymo tento plan Jestli to chces Kvetaku vedet na stoprocent stci si zavolat do agentury . Promin ale cislo sem zapomela v druhy hlave /blbniku/. Jinak zkus na internetu bude pod adresou
http://www.velryba.cz
snad budes mit stesti. Ja bych tam taky do
cela rada vyrazila nekam na ten vychod. Zdravim
Kvetak : 29 Sep 09:23:58 - (ns.labit.cz)
Pro Zdenku.Dik za koncerty, ale moc si me nepotesila, protoze
do VC asi podle tebe jen tak neprijedou.Vlastne jo, do Hradce.
No to je BOMBAAAAAAAA.Tak sorgos. Potesilas me.
: 28 Sep 19:03:29 - (194.108.12.235)
mel bych se stoho asi prokopat ven ,ale je to zradny jako ta duha,a tak se v tom prachu vlastne ani neda spat. proste a jednoduse mam rad a miluji tuto jiz zminenou kapelu , byl jsem v mostku je to bomba,.
Zdenka : 28 Sep 16:03:24 - (mji9.vol.cz)
Pro Alenku a vsechny, co chteji vedet, kdy jsou koncerty Mnagy. Takze - byla jsem na nich 11. zari v Nove Risi (pochybuju, ze nekdo vi, kde to je, ale to je jedno). Meli tam predbezny program a tady je:
29.9. Krnov, 30.9. Policka, 7. 10. Praha, 15.10.
Brno, 16.10. Kej%9Elice, 18.10. Olomouc, 23.10. Hradec Kr%E1lov%E9, 30.10. Strakonice, a taky 8.10. ve Velkem Mezirici, tam vyrazim ja a uz se moc tesim, ale nemela bych - Fili mi totiz minule k podpisu napsal NEPROPADEJ ZADNE NADEJI, tak se radeji netesi
m. A co se tyce te Prahy, tak ta je opravdu na kolejich VSCHT a dalsich vysokych skol (ktera cast mesta to je, fakt nevim, v Praze se nevyznam), ale na VSCHT chodi moje segra a ta tam jde. Mejte se fajn
Zbynda : 28 Sep 15:01:10 - (195.47.44.66)
Ahoj lidi poslouchejte mnagu a poslouchejte mnagu.
Petre jestli se dostanes k pocitaci, tak ti dekuju za dopis
a krasnou fotku, kterou jsi mi poslal.
Neboj nebudu nad ni onanovat cau Zbyna
Kvetak : 28 Sep 13:34:13 - (ns.labit.cz)
Omlouvam se. Myslim se pise s tvrdym.
Kvetak : 28 Sep 13:27:38 - (ns.labit.cz)
Jo. To beru.Taky bych se rad dovedel esli mam sanci videt Mnagu
nekde ve VC (mislim Vychodny Cechy ne tu mistnost kam musi kazdej sam a nesmi zapomenout splachnout)
Alena : 28 Sep 13:13:07 - (195.119.173.135)
Sorry, ze zase otravuju tvurce techto stranek,
ale neslo by zaradit novejsi datumy koncertu?
Kvetak : 28 Sep 12:59:18 - (ns.labit.cz)
Jo, mila zlata Alenko s festakama uz to je tedka spetny.
I kdyz sem letos bzl snad na vsech festakach v okoli vychodnich Cecech, hlad neustava. Zjal bohu je tady podzim.
Kvetak : 28 Sep 12:55:31 - (ns.labit.cz)
Tady jsou slova zbytecny. Snad jen: SSSSSSSSSSSSSSSUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Narez, bomba, kule,jedu, zeru, beru,k, x,y,Xandopedo
Alenka : 28 Sep 12:53:08 - (195.119.173.135)
Diky skusim to, a nejaky festaky nevite?
DOKTOR : 27 Sep 17:51:09 - (212.65.207.230)
Mnaga by mela hrat v Praze asi sedmyho rijna na kolejich na jizaku,
ale je treba to overit.
Zdar
DOKTOR
Albetka : 27 Sep 16:16:07 - (proxy.tel.cz)
Ve Zline? Nevim jestli to plati.Nekdy v techto tydnech.Od prahy kousek.
Alenka : 27 Sep 11:23:19 - (195.119.173.135)
Jo Archii to se ti povedlo,ale kdyz se chce tak
to i jde precist. Jinak nevi nekdo kdy hraje mnaga
nekde blizko Prahy ci na severu, jihu nebo zapadu
nasi velke republiky? Prosim vas znate teda nekdo
toho Notora?
Caster : 26 Sep 23:32:05 - (195.22.43.68)
No neco sem rozlustil. A myslim ze nejlepsi reseni je vydelat si prepalovanim kravin pro ty, co je chtej a za vydelane penize koupit original Cd Mnagy :))
Caster : 26 Sep 23:30:14 - (195.22.43.68)
sakra archie, nevidis ten napis nad textovym polem piste prosim bez diakritiky? me se to nechce lustit
Archie : 25 Sep 21:46:22 - (isdnhradec17.vol.cz)
Po p%F8e%E8ten%ED jak%E9hosi rozhovoru s Petrem Fialou(Reflex,MS ??) jsem pochopil, ze jest clovekem zijicim na stejne vlne. Jeho nazoru, ze je lepsi kdyz si jejich CD lidi prepalujou nez kdyz poslouchaj kraviny jsem se drzel 100% a prepalil si "Chces me?.." Skvele CD!!!(Teda valna vetsina)Neznaje krome pisni z radia vice,jsem kapelu radil tak trochu pod popinu.Slibuji ze zakoupim nejmene jedno starsi CD legane a nove taky(bud
e-li)
Richard Jonas : 24 Sep 16:33:22 - (dial-up-026.gtinet.sk)
Koncerty Mnagy su nezabudnutelne aj na Slovensku. Napr. posledny co som bol v PKO Blava k albumu Chces... bol super. No a cele leto v tabore som dostaval decka do nalady s tymto CD.
Dik
: 24 Sep 16:28:39 - (duk-141.vol.cz)
Hlavne at se maj Petrovy dvojcatka dobre
Ivana : 24 Sep 16:04:06 - (dial004.dk.nextra.sk)
Vas prvy koncert som zazila po prvy krat pred rokom,az teraz mam moznost vam
napisat ,ze ste boli vtedy v Dolnom Kubine super,ale to by som mohla napisat aj bez toho koncertu.Dovi...ci vlastne dopo?