Zážitky z koncertů, fesťáků, názory
na alba, písničky,
prostě vše co souvisí s M&Ž ...
<< >> nejstarsi
snowklokan : 30 Oct 19:50:09 - (194.228.4.242)
Kdo by chtel jed na cundr mnaga 2000 . At napise na adresu snowklokan@post.cz
Zdenka : 29 Oct 15:30:40 - (jihlavaa-16.vol.cz)
Ahoj vsichni a taky ahoj Alenko
V Kejzlicich jsem nebyla. Nebylo jak se tam dostat. Tyden pred tim jsem byla ve Velkem Mezirici a stacilo mi to, protoze jsem nastvana na Petra Fialu a na sebe taky. Ted jsem byla tyden v Anglii a Mnagu jsem neslysela an
i jeden den, mam peknej abstak.
A co bude dal, uz nevim. Asi ze z nesmrtelnych maliru jsou kazdodenni nateraci. Radeji budu koncit, musim si spravit svuj abstacek. Pa pa
Jasanek-Odosek : 27 Oct 15:06:30 - (sysel.osanet.cz)
Ted sedim jeste ve skole, a za 5 hodin budu parit na Mnaze v Krnove, uz se tesim jako maly kluk, LIdi prijdte vsichni, bude tam Jara a Masox, no a ty Martine Kunderu ty by jsi mohl prijit taky.
MARTINKA : 27 Oct 13:14:25 - (cache.ten34.ces.net)
JSTE MOC SUPER, HROZNE RADA VAS POSLOUCHAM A KONCERT V HRADCI BYL FAKT DOBREJ.
Kvjetak : 27 Oct 12:57:06 - (ns.labit.cz)
v0z0: Tak jestli takle dokazes popsat styl hudby, kerou hrajete, tak to na tom ses este dobre.
To ja to mam este tezsi.Hrajem totiz trochu punk(tady nas ovlivnil VZ),trocu rock(tady zase Katapulti), trochu blues(Doors),trochu punkrock(ZNC). takze jestl
i tohle pojmenujes, takt vopravdu vobdivuju, a dam si tvuj plakat treba nad postel.
vOzO : 27 Oct 11:57:40 - (axp.elf.stuba.sk)
Navratnicek: nazov kapely: Druhy stav...
ked sa ma niekto opyta, ze aky styl hrame, tak to je pre mna najtazsia odpoved... fakt desne tazke... ale ovplyvneny sme dost mnagou. takze...
Navratnicek : 26 Oct 15:35:23 - (tux.nwt-km.cz)
Ahoj Mnagulini!
Pro vOzO: Vdaka ... pozdravujem vsetky zo Slovenska. Podle textu jsi romanticka a optimisticka duse (jako ostatne vsichni fandove Mnagy). Co hrajete za styl a jak se jmenujete? I ostatni texty jsou tak kvalitni? Cos takhle udelat koncer
t s Mnagou. Myslim, ze predskokanu by se tu mezi dopisovateli naslo dost. Ahoj! ...a pozdravuj vsechny v Banske Stiavnici. Super mesto!!!
Pro Alenku: ... uz si s mou hadankou nelamej hlavu! Odpoved najdes mezi fotkama na techto strankach pod heslem fot
ky: Happyend ... fotka Ananasu - Peti Fialy je uplne naspodku.
Pro ostatni: Ahoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj!
Kvjetak : 26 Oct 12:15:23 - (ns.labit.cz)
Zdravim na dalku pratele zo Slovenska. Je skveli, ze si muzem pokecat BEZ HRANIC, kdyz uz nas nakej vyuzenec rozdelil.Prave na me huci z repraku, ze muzu jit tam, kam chodi kazdej sam a at nezapomenu splachnout. Tak tohle vzkazuju tomu Jarinoj, co tohle v
sechno spiskal.
A na zaver si neodpustim AVE VSETIN!!!!!!!
Terka : 26 Oct 11:41:30 - (194.212.201.226)
Asi pred mesicem jsem byla na koncerte v Chotuticich.Jeste ted mam z toho ten skvelej pocit ,jakej ma asi kazdej na jejich koncerte .Bylo to fakt super.Dik kluci!!!!
Pierre von Pressburg : 26 Oct 10:34:30 - (193.87.89.1)
Pekny sen Vam prajem!
Diky Alenka za zoznam koncertov, ano potesila si slovenske fandy, pekne si tam zvyraznila tu BRATISLAVU, aspon viem kde budem oslavovat 10. vyrocie neznej a sametovej. Sposobila si nam Radost az na kost, takze Lide jsou spokojeni
a Vyhledove (t.j. 17.11.)budeme vsichni stastni.
Bozkavam (chlapi nemyslite to doslovne) vsetkych na Mnage zavislych (uz aj si musim dat davku), zvlast original Kvetinku a stvoritela tychto pohodovych stranok.
Porad Vas mam rad a jinak neni o cem..
.
vOzO : 25 Oct 14:35:32 - (axp.elf.stuba.sk)
david, napad s session sa nam velmi paci, bolo by to perfektne, keby to
bolo vo VALMEZe (nie je daleko zo Slovenska)
Navratnicek: dobre texty,
aby som prispel troska... hram v kapele (bass) tak aby som pridal trocha
textu od nas
Vitr fouka do mraku
s travou si hraje
a ja lezim na louce
neco mi leze po ruce (asi nejakej brouk)
hledim do nebe
myslim na tebe
ja nechci znas , snad chci se jen smat...
potom solo a zopakuje sa to v slovencine
...
tak teda nabuduce s niecim insii
m
este by som rad upozornil na bratsku kapelu
Mozgovy krc, ale nedajte sa zmiast nazvom...
ked hrali na Nitrianskom festivale, ludia
kricali Mnaga, Mnaga...
;-) www.elf.stuba.sk/~vozarpet/index.html
Navratnicek : 25 Oct 09:32:53 - (tux.nwt-km.cz)
Ahoj Alenko!
Jeste se vracim k Tvemu dotazu. Nase skupina se jmenuje NAVRATNICEK. Toz zatim Ahoj!
Navratnicek : 25 Oct 09:26:54 - (tux.nwt-km.cz)
Ahoj vseci!
Vcera sem chodil s volkmenem po Otrokovicich a poslouchal Mnagu. Pak sem musel jit na pivo. Chtel sem se zeptat. Kdo pujde 19.11. na koncert MaZ ve Zline? Dame sraz. V 18 hod v Radioklubu AZ radia (drive Zelenacova sopa). Kdo souhlasi, ozve
te se!!!
Pro Kvjetaka: Ten text o Dasi je jak od Alkeholu. Je to celkem vtipne.
Pro Alenku: Hezky si uzivej prazdnin a nezoufej, ze vsechno nevis. Ja ti ten film (Mnaga-Happyend) klidne pujcim na videu.
Omlouvam se, ze jsem se ozval tak pozde, al
e casto mam za zady sefa (v praci).
Ahoooooooooooooj vseci!!!!
Kvjetak : 25 Oct 06:38:24 - (ns.labit.cz)
Odpustte mi. Zhresil sem. Misto na M&Z sem byl v sobotu na Visacich ve Vohrazenicich. Mam to tam bliz nez do HK a nikdy sem je nevidel nazivo. Ale reknu vam, byla to pekna rejha.
Doukam, ze mi odpustite. Prisaham bohu, P.R.I.S.A.H.A.M. B.O.H.U., ze se
to uz nebude vopakovat.
: 22 Oct 14:55:25 - (ta003.trebic.czech.net)
potrebuju vedet koncerty
mmeikll@post.cz
Ivuska : 22 Oct 13:46:13 - (proxy.gybon.cz)
Cau lidi,
uz se nemuzu dockat. Zejtra du totiz na Mnagu (HK). Normalne pocitam hodiny. (Jeste 30 hodin!!!!!)
Mejte se
Vase Ivuska
P.S. Zdravim vsechny fanousky tyhle bezva grupy.
Kvjetak : 22 Oct 11:32:09 - (ns.labit.cz)
Moc ti dekuju za Lomnici. To bude zradlo. Zrovinka v den miho svatku. A ohledne naseho koncertu, tak hrajem prave na ty nasi parbe, a pak, esli Krakonos da, v rockovim doupeti u Bohouse u nas ve Branny. To je nase domovska scena.A to by melo bejt 6.11.
Tak si ty prazdniny uzij, pekne se vopal, ale pozor na upal.A neutop se nam.
A tak poudam vsem, ktoryzto esta nebuli u nas v Kerkonosich, tak pridte pobejt.
Alenka : 22 Oct 09:55:07 - (195.119.173.135)
Mily kvetaku, rada bych prijela. Opravdu. Napis kdy a kde a ja uvidim. Jinak mam potesujici zpravicku pro fandy. a to dalsi koncerty MaZ. 5.11. Trencin, 7.11 Ostrava, 11.11. Lomnice Nad Popelkou, a ted BACHA ZMENA 12.11. Praha MB (musite si zjistit sami)
17.11.BRATISLAVA, 19.11.Zlin, 20.11. Dolni Benesov, 29.11. Litomerice, 2.12. Brno,17.12. Liberec. Jinak tbytek co je na Velrybe plati, akorat s tou Prahou nevim. To si opravdu musi fandove zjistit sami. Doufam, ze sem potesila slovensky fandy, alespon tro
chu. Jinak urcite budou jeste nejaky zmeny. Jak se rika - chce to koukat na plakaty :-)). mejte se pekne a za tejden navidenia. Mam totiz prazdniny. Miluju skolu, alespon pristy tyden.
Kvjetak : 22 Oct 08:16:11 - (ns.labit.cz)
Tak ty, mila Alenko, bys rada slysela nase demo, jo?
Hm, tak to nevim, jak by ses z nemu teda dostala. Jedine, ze bych ti ho poslal postou.Vozvi se me na mejl : rachman@labit.cz ,
a dystak se nak domluvime. Ale raci nekdy prijed na nas koncert k nam
, do Horni Branny. To bude zazitek na celej zivot. My mame totiz jen 12 pisnicek, ale nase koncerty trvaj asi 4 hodiny.
To se taky chystame natocit live album (to zni nak komercne, co?
Tak raci"Zive z parby").
Tak zatim se mej nejlip, jak umis.<
br>Cau
Alenka : 21 Oct 14:57:00 - (195.119.173.135)
Mily Kvjetaku, to nemelo byt nic proti tobe. Libi se mi, ze nekdo to umi a jinej zas jen cumi. jinak docela rada bych slysela to vase demo. Pokud souhlasis staci rict. jinak demo bych chtela slyset i od Navratnicka. a to s tim Filim ti nepovim, protoze kd
ys jsem se divala na Happyend tak sem je zrovna nebastila a tohle mi jaksi uniklo. Ale jinak znam par lidi kteri ti reknou, ze toho vim docela dost. na to, ze kdyz prijela segra na navstevu a pustila si je ja odchazela do jineho pokoje, sem to dohnala ve
velmi kratkem case. Behem peti mesicu vsechny kazety a to sem stihla byt este dva mesice mimo nasi velkou republiku. Jinak jak se teda menuje ta tvoje kapela?
Mily kvjetaku jeste jednou vsechno nejlepsi pro tebe i pro Suchej zip.A co ty Zdeni, zijes j
este? Byla si v tech Kejzlicich?
Ahojte Alena
Ivuska : 21 Oct 14:00:36 - (proxy.gybon.cz)
Vsechny vas zdravim. Mnaga je super. Ne, super-to je slaby slovo. Vono se
to totiz
ani
zadnym slovem vyjadrit neda. Vsechny Vas zdravim a MILUJTE MNAGU STEJNE JAKO JA.
Cauky Vase Ivusinka
P.S. Drzte se a hlavne si neoposlouchejte Mnagu (pokud to jde).
Byla by to
skoda.
Kvjetak : 21 Oct 12:45:15 - (ns.labit.cz)
Dobre. Prisaham bohu, ze uz nic nenapisu.
Mozna i proto, ze moje vostatni texty sou nepublikovatelny
Preju ti dobrou chut a klidne traveni.
S panom bohom , idem od vas. Neublizil som, neublizil som ziadnemu z vas. (To zpival Meciar, takze to neni
z moji hlavy=> publikovatelne :-)))
Alenka : 21 Oct 12:35:58 - (195.119.173.135)
Pro kvjetaka a navratnicka, bavi vas to mne tak provokovat? Jelikoz ja jsem antitalent na skladani basnicek. Jinak doby. Ale musim bezet na obed
Ahoj
Kvjetak : 21 Oct 08:53:01 - (ns.labit.cz)
Pro Navratnicka : Tohle je nas jedinej plouzak. Je to vopravdu srdcervouci dojak :
Miluju tvy vlasy,kdyz si davam pivo rani.
Miluju tvy ruce a hlavne tvy zamestnani.
R.: Das, Daso das, Daso das mi Daso pivo gratis (2x)
Nad pultem s
e zklanis, ja nepozvu te do vinarny,
budu raci tady, chlastat pivo cepovany
Ref.:
Recit.: Je to uz dlouho Daso, co si odesla do toho vycepu,
za tm svym milim. A ja kdyz tam prisel a sed sem si ke stolu
a videl sem te, jak tam tocis to pivo,
tak mi z toho bylo spatne.
A kdyz uz sem tam sedel, Daso, a cumel do blba, tak sem ti rek jen jedno: Hm, A SICE
Ref.:
Libi se mi tady chlastat pivo na stojaka,
A vo ty tvy vnady ja nemam zajem - uz mam draka.
Ref.:(2x + 2x o oktavu vejs)
Uz brecis?
Peta : 20 Oct 18:41:09 - (ns.felk.cvut.cz)
Ahojki fsici. Sem tu zasejc. No ta kalba negde nejni spatnej napat. Jenom aby mi to vyslo cesove zkousky jsou skousky. Tak se mete, poslouchejte M&Z a hlavne se poradne bavte. Vzdyt Cas na nic nepocka a zabiji sny.
Kvjetak : 20 Oct 13:58:33 - (ns.labit.cz)
Mnaga mam ze vsech nejraci, to je marny. Ale kdyz mam naladu nepohrdnu ani Plastikama, natoz Visacema atd. Z toho se taky odvij%ED styl nasi hudby. Sam nevim, kam to zaradit, ale asi takovej punkrock. Na tomhle stylu zacinalo hodne kapel, treba
ZNC a k
oukej, co hrajou ted. Samozrejme, ze bysme se chteli dostat k necemu takovimu, co hraje Mnaga, ale takovou skvelou muziku, jakohrajou voni, nikdo jinej neudela. Tak proc se vo to snazit, kdyz vim, ze by moje nase snaha vysla naprazdno.
Tak raci se bud
u drzet zoho stylu, co je jednoduchej a u kteryho se vyradim, nez do nakyho nasilnyho vymejleni neceho, co byse melo podobat Mnaze.
Uz me vod toho datlovani boli pravejukazovak.
Navratnicek : 20 Oct 13:37:12 - (tux.nwt-km.cz)
Ahojky!
Pro Kvjetaka: Pekny text. To by mohli hrat Plastici ...K tvym dotazum. To vis,ze uz mame demo. Jmenuje se "...o tech partnerskych vztazich". Posilal jsem ho tuhle do Rock a Popu, tak su zvedavy, kdy vyjde recenze. Co se tyka nahravky v MP3. Az
budu mit prevadec poslu. Ale nechces radeji kazetu. Tam bude vse a v lepsi kvalite. Jinak bych mel velky zajem i o vase nahravky. Brzo ti mejlnu. Jak prijedu domu z prace, lehnu si na koberec a pustim si "uz dlouho se mi zda, ze ztracim cenu ..." Ahoj!
Pro Alenku: Diky Ali. Snazim se, ale Mnaga je Mnaga. Pises, ze si Mnagofil. Takze kontrolni otazka. Za jake ovoce byl prevleceny Peta Fiala ve filmu Mnaga - Happy End?
Ty jsi moje obili,
a ja tvuj vlci mak,
lasku jsme si slibili,
ano, je to t
ak.
A nikdy to nebude jinaci,
a tak nedelej si z toho hlavu,
ze spojime se az v makovem kolaci,
skoda, ze uz v jinem stavu.
Ahoj!
Kvjetak : 20 Oct 10:58:29 - (ns.labit.cz)
A este neco pro Navratnicka. Uz mate s tim vasim hudebnim telesem demo ? Esli jo, tak ho nak dej do mp3 a posli mi to. Teda aspon nakou pisonku. Muj mejl : rachman@labit.cz
My sme nase demo natocili s nedeli. Ti reknu. To je material!!
Tohle slozil
nas bubenik. Po precteni sme uvazili, ze je to nepublikovatelne :
Rano, rano, rano,
vyzdimu si lano.
Pak pochciju prkynko,
usmeju se malinko
Pochciju si kalhoty
tece to az do boty
No co bys tomu rek ? Proste Kedr.
Zatim
Kvjetak : 20 Oct 10:39:47 - (ns.labit.cz)
Vzkaz pro Kvetinku :Mila Kvetinko. Zijes?
Kvjetak : 20 Oct 10:25:06 - (ns.labit.cz)
Doufam, ze uz vsechni mate stazenej ten setric. Mnaga vas pozdravi pokazde, kdyz zapnete nebo vypnete bednu.
Na tu spolecnou parbu, jak vo ni mluvil David, jedu kamkoliv, kdykoliv, jakkoliv, cimkoliv...Staci rict kde a kdy. Hlavne, abych konecne videl
nazivo vsechny tajdlety skveli lidi, co sem pisou. Proste nastartuju zvonace a letim.
Alenka : 20 Oct 09:58:24 - (195.119.173.135)
Aohj mnagofilove.
Mily kvetaku, rada bych jela na tu tvou parbu- a mnaze bez mnagy - ale ja uz mam plan taky mnagovsky. U nas 30. 10 budu na mnaze s mnagou. To ze sou z valmezu mne taky tesi, protoze tam mam celou rodinku. Jinak mily Davide, tva omluva
se prijima, a budis ti odpusteno, protoze jsem zjistila ze ani na jinych strankach neni koncertni snura MaZ cela. Najlepsi je zavolat si do agentury, nebo si pockat na plakaty. Jinak uz se tesim na rekonstrukci.
Mily navratnicku, opet jsem spokojena
a to nerikam jen tak. Sem mnagofil a proste at zije mnaga.
Taky se pripojuju k nazoru Davida v tom bode c. 5) ktery je velmi vystizny. Nikdy se nepripojuj k takovym ... Zatim se mejte a ahoj.
Kvjetak : 20 Oct 06:08:12 - (ns.labit.cz)
K bodu 5 : Tvrde do nich, hlava nehlava. Neser se s nima, s teroristama.
Jo a pro Navratnicka : Taky mame kapelu tady u nas a taky zpivam, skladam dudbu, texty a este stiham hrat na kytaru.
A jak se menujem ? No jak jinak nez Suchej Zip
Zdar.
david - webmaster of m&z site : 19 Oct 19:30:01 -
(a414-04.mendelu.cz)
cus parmeni:
1)omlouvam se za "neaktualni" seznam koncertu ale velryba mi je neni schopna poslat.. fakt sorry.
2)chystam novy design, takze *mozna* dostanou fsici priznivci mnagy maly darecek pod vanocni jedlu ;-)
3)co takhle udelat parbu.. navr
hy muzete posilat na nastu nebo email, subject: m&z parba. nejlepsi vyberem a samozrejme zrealizujem ;-) mimochodem, fili prislibil, ze by byl ochoten po nakem koncertu snama sednout a pokecat (puvodne jsme se bavili o koncertu na spalku ve Valmezu ale kv
uli posranym statnicim secko krachlo) takze.. co vy na to???
4)pribyly nove foto, fakt paradni prace..!
5)byl tady pokus o komercializaci stranek m&z - takove jakoze se prida par dynamickych stranek a taky par banneru atd.. vzkaz pro ty, kteri vedi
o kom mluvim: *seru* vam na to, stranky nedam. nejsou a *nigdy* nebudou komercni. a jestli chcete zkurvit celou ideologii m&z tak to muzete zkusit - ale beze mne!!!
Navratnicek : 19 Oct 15:20:34 - (tux.nwt-km.cz)
Ahoj Alenko, diky za lichotku. Rad pisu basnicky. Mame tady v Otrokovicich hudebni skupinu. Ja v ni zpivam a taky pisu texty. Mym vzorem je Petr Fiala.
Co je to za cvicenou opici?
co ruka se ji klepe,
a neumi nic rici,
ve sve touze slepe.<
br>
Co je to za narkomana,
to snad ani clovek neni,
vzdyt on uz od sameho rana,
chodi jako v omameni.
Co je to za loutku na provazku?
co ted pada na patnik,
povida, ze hledal lasku,
s rozmlacenou hubou napadnik.
Nevim je
stli je to tu dovoleno, ale nepise tu nekdo basnicky. Rad si i krome nekonecne chvali na Mnagu a Zdorp prectu.
At zije Mnaga!
Ahoj! Navratnicek
Kvjetak : 19 Oct 13:45:45 - (ns.labit.cz)
Mila Alenko,
taky ti preju vsechno nejlepsi, i kdyz nevim kdy slavis, ale to je jedno. Vlastne ti preju vsechno nejlepsi k tomu, ze poslouchas tu skvelou M&Z.
Voni uz sou skveli jen proto, ze sou z Valmezu, cos je blizko Vsetina, a to je ten nejleps
i hokejovej tym na svete. A kdyz
K tomu priberu tu skvelou hudbu co delaj (ted uz zas myslim M&Z),
tak neni co dodat.
Takze zatim. Jo a kybyste nekdochtel prijet k nam na kalbu, tak to je na Straznym u Vrchlabi 28.,29. a 30.rijna.
Zarucuju ho
dne Mnagy - sice reprodukovane, ale aspon neco.
Alenka : 19 Oct 12:49:41 - (195.119.173.135)
Ahoj navratnicku. Dobrej text.
Mily kvetaku vse nej k narozkam a at se ti
splni co chces. jinak taky stesti pozdravuj psa
Ahoj
Navratnicek : 19 Oct 10:39:50 - (tux.nwt-km.cz)
Ahoj!
Mam pro Mnagu novy text.
Napustim si vanu,
dam si do ni penu,
zavzpominam na Hanu,
nevynecham Zdenu,
krasne se tam vzpomina,
na ty krasne sije,
dlan zajede do klina,
zapracuje fantazie.
Mejte se vsichni - a Pet
o Fialo hodne stesti pri vychove deti.
Tak ahoj nekdy na koncerte! Navratnicek
: 18 Oct 21:43:51 - (uc3.tf.jcu.cz)
Kvjetak : 18 Oct 13:56:31 - (ns.labit.cz)
Zdravicko
Alenko uz je to docela dobry, protoze mam pejska
novyho.
Zase Cau cau, ale Mukinka nevymazu asi nikdy. Holt byl s nama
13 rocku. Ale uz toho necham a uz se tesim do Huntirova.
Do Hradce asi nejedu, protoze mame nejvetsi parbu miho
zivota.
Ve skupine mame vsichni (4) narozeniny v jednom tejdnu. Takze budu asi vytizenej.
Zatim
Alenka : 18 Oct 11:21:11 - (195.119.173.135)
Tak prave sem si vymazala hodne dlouhy vzkaz. No to bylo
docela dobre. jinak jsem z toho docela klidna. Takze
znova a ve zkracene forme. Mily kvetaku je mi lito tveho
velkeho kamarada. Takovy je zivot, ja jsem na tom byla
podobne. Akorat mi
umrel cloveci kamarad. Taky sem nevedela,
jestli mam jet v 16.10. na Mnagu, jelikozjsem se tu radostnou
novinku dovedela v patek. Jela jsem a nemeloto chybu.
Byli v Kejzlicich a opet to rozjeli. Co dodat? Asi zase
jenom slovo: SUPER :-). Tro
chu kratsi, ale super.
Zbyndo pro tebe - sraz by byl super a mohl by byt treba
i nekde bliz.
A kvetinko ty se dyystak ozvy na adrese
vanLierop@seznam.cz
musis byt ale trpeliva, jelikoz ja se na postu koukam opravdu jen
obcas.
To je
ode mne vse, zdravim mnagu a i tu druhou kapelu
nejakyho zdorpa. No a pocestne a fandy.
Pokracovani priste .....
Kvjetak : 18 Oct 08:15:10 - (ns.labit.cz)
Pro vsechny: www.velryba.cz
Tuhle adresu nemam z hlavy, ale vod Alenky, ktery opet, todiz
opakovane dekuju.
: 17 Oct 19:19:59 - (ta005.trebic.czech.net)
Potrebuju vedet koncerty.
Adresa: mmeikll@post.cz
Kvetinka : 16 Oct 12:37:45 - (mkfrydek.mps.cz)
Vase hudba je nadherna, bajecna....V cervnu zavitala Mnaga aji k nam do Frydku, hrali ve Stounu, atomovem krytu....Nejaky uchyl volal, ze je tam bomba.........co dodat??????????Ale nakonec tam stejne nic nebylo.Koncert byl nahuleny, tak bych chtela vedet,
kdy budou kluci hrat znovu ve Frydku??Jestli se teda neboji.....?Prosim napiste mi to, moje netova adresa je gabi.nonstop@post.cz Taky bych si chtela psat s nekym, kdo miluje Mnagu, prosim, ozvete se nekdo.....!!!!!Takovychto lidicek musi byt desne moc,
odepisu na cokoli, prisaham!!!!Pozdravuju Ma%8E, Filiho...Valmez city.JSTE FAKT DOBRI!!!!
vOzO : 14 Oct 15:36:00 - (axp.elf.stuba.sk)
videl uz niekto zvukara, ktory nepokazil koncert? (vozarpet@decef.elf.stuba.sk)
Ja nie!
stepik : 14 Oct 12:15:59 - (195.22.42.210)
Nemuzu nikde najit aktualni seznam koncertu Mnagy napise mi ho nekdo?
stepicek@hotmail.com D%EDky papa
Kvjetak : 14 Oct 09:19:12 - (ns.labit.cz)
: 13 Oct 15:45:29 - (devin.vc.cvut.cz)
Minulej tejden jim zkazil zvukar koncert. V Praze.
Hrali dobre, ale zvukar byl vul. cau
Kvjetak : 12 Oct 12:29:01 - (ns.labit.cz)
To neni spatnej napad, ale co ty, co sou trochu zdleka?
Treba z Krkonos? Treba primo z Horni Branny?
zbynda 2 : 11 Oct 15:40:03 - (195.47.44.66)
v koprivnici je nuda a proto udelame nekde na morave sraz ne
co si o tom myslite - napady mi zkuste napsat-jsem mimochodem,
taky fanousek-zbynk.ztopek@post.cz
vOzO : 11 Oct 13:29:22 - (axp.elf.stuba.sk)
Ahoj Mnaga a fanusikovia
Otazocka (prosbicka)
Ak by bol niekto z Brna a nemal by daleko kostol sv. Tomasa a bol by ochotny sa tam pozret... potrebujem jednu informaciu od tial... keby mi odpisal na vozarpet@decef.elf.stuba.sk (vysvetlil by som blizs
ie..) dakujemmm
Kvetak : 11 Oct 10:20:09 - (ns.labit.cz)
Tak sem zase tady. Dekuju Alence za tu adresu s tou velrybou.
Do Hradce asi nepojedu, ale 18.12.99 v Huntirove budu urcite. Tak jestli nekdo bude mit chut, tak prijedte. Je to blisko Dvora Kralove n/L.,a je to spis znami jako Vitezna. Me poznate snadno. Budu mit hooooodne siroky zvonace, a hoooodne dlouhy vlasy a tricko podepsany vod kluku.
Tak zas nekdy.
Kvetak : 11 Oct 09:40:26 - (ns.labit.cz)
Hreji vam vsem bunecne podoledne!
Hlasim se podlouhe odmlce, jelioz sem nechtel vubec nikoho a nic videt, protoze mi umrel ten nejlepsi kamarad a pritel. Muj milovanej pejsek Muccki. Takze se timto omlouvam Pete, ze se nedostavim na nekej ten konzert M
&Z, ale nejde to. Mozna by mi to pomohlo, ale nevim.
Zatim se vsechny mejte (Alenka, Zdenka.... proste vsechni)