Zážitky z koncertů, fesťáků, názory
na alba, písničky,
prostě vše co souvisí s M&Ž ...
<< >> nejstarsi
: 09 Nov 17:53:54 - (proxy.tel.cz)
Ja to tady moc nechytam- aneb je tu nekdo?!
Paja : 09 Nov 16:23:33 - (b472-6.fsv.cvut.cz)
Teda, docela me mrzi, ze jsem se nepripojil 9.11 v prave
do skvele konference, ale to neva. Jen vam chci oznamit,
ze me kamos pozadal o The best of Mnaga & Zdorp a dal mi
kazetku "devadesatku". Tak jsem vybiral a vybiral. Moc mi
to rvalo usi
a srdce, kdyz jsem musel vyskrtat cca 100
minut dost dobry muziky. Takze vam radim, abyste to nikdy
nedelali, jinak vam to prijde velmi lito. Mejte se jak
chcete. Cao!
Navratnicek : 09 Nov 15:25:27 - (tux.nwt-km.cz)
Tak a je to ze me venku! Ale reknu vam nebyl to pekny pohled, ale v podbrisku jako by bolest polevila. Aaaaaa to bylo zuuuuzoooo. Jdu si pustit Mnagu! Cau!
Navratnicek : 09 Nov 15:09:18 - (tux.nwt-km.cz)
Taky uz su z toho cely plasticky. Znouze ma super koncerty. Tuhle sem malem prisel o bryle jak do me Jackie vrazel se svyma kamosama.(Jackie - viz dementni prispevek nize). Doktore mam takovy zvlastni pocit v podbrisku. Myslis, ze to je vazne? A si vubec
doktor mediciny?
Kvjetak : 09 Nov 13:58:35 - (ns.labit.cz)
Alenko, jiz mas mejlnuto. A ja uz mam z ty prace taky mejlnuto. Ale v hlave. Asi tak jako Mejla Hlavsa z Plasik People.
Ted me napada, ze sem videl po Vrchlabi viset plagaty na Plastiky v Huntirove. Takze doufam ze to nebude tenhle vejkend. To bylo dos
t kruty.
Alenka : 09 Nov 13:28:27 - (195.119.173.135)
Tak o tom kde se sejdeme si mily kvjetaku mejlneme.
A pokud se bude nekdo chtit pridat tak vam rekneme p%E9oznavaci znameni
Kvjetak : 09 Nov 13:04:32 - (ns.labit.cz)
No jo, fakt ze jo. Znouze je ve Mlejne. Ale den pote (13.11.) budou, aspon doufam, v Ohrazenicich. Takze to bude koncertni vejkend.
Kvjetak : 09 Nov 13:01:28 - (ns.labit.cz)
Copak vona je v patek v Praze Znouze? To se musi vysetrit.
A pokud tomu tak bude, tak budu stat pred velkym zivotnim rozhodnutim.
Jo, mimochodem. Alenko, mas tam mejla. Teda aspon si to myslim.
Peta : 09 Nov 12:53:01 - (aips19.fsv.cvut.cz)
Doktore Ty si nestezuj. Ja sem ted v Praze a v patek musim jet pric. To je jeste horsi. Achych ouvej
DOKTOR : 09 Nov 12:45:59 - (212.65.207.230)
To snad neni mozny. Takova smula. Tak sem se tesil na Mnagu v Praze a to sem asi nemel delat, pac kdyz se clovek moc tesi tak... tak ten koncert presunou. A zrovna na dvanactyho, kdyz je v Praze Znouze a jeste Traband a ja sem jeste ke vsemu v Brne.
Ta
k snad jindy. Zdar DOKTOR
DOKTOR : 09 Nov 12:45:42 - (212.65.207.230)
To snad neni mozny. Takova smula. Tak sem se tesil na Mnagu v Praze a to sem asi nemel delat, pac kdyz se clovek moc tesi tak... tak ten koncert presunou. A zrovna na dvanactyho, kdyz je v Praze Znouze a jeste Traband a ja sem jeste ke vsemu v Brne.
Ta
k snad jindy. Zdar DOKTOR
Peta : 09 Nov 12:39:18 - (aips19.fsv.cvut.cz)
Ne, Kvetaku klic bude v okapu, ale stejnak dude odemceno
Kvjetak : 09 Nov 12:34:58 - (ns.labit.cz)
Jo, Peto. A klic bude jako dycky pod rohozkou?
Kvjetak : 09 Nov 12:33:29 - (ns.labit.cz)
Co ste tak vybrejkovany s tema listkema?
Alenko. S noclehem si nedelej starosti. Jestli se potkame, tak ti zarucuju, ze spat nebudem. Dyt po Praze je takovejch hospudek, ze je do rana neprojdem. A pak prvnim ranim vlakem vratime se zpet.
Peta : 09 Nov 12:32:06 - (aips19.fsv.cvut.cz)
Dnes je ta gravitace podezrele silna poda mi to na pozadani. Dnes to bude asi rekord. Tak se omlovam, ale aktualizuje se mi to pouze nehodne(pokud to nelezi).
Ta slezka: Dobra dnes v 15:00. Na nasi chate. O.K. Tak bjeda jesi tam nebudete
Hruska : 09 Nov 12:31:01 - (dahlia.mendelu.cz)
Uz musim bezet na prednasku. Jestli mi nekdo neco chcete rict mate posledni 2 minuty jinak se mejte (to e by melo byt s hackem aby to nebylo zavadejici :) a Cau
Alenka : 09 Nov 12:28:47 - (195.119.173.135)
Ja se muzu tak trochu nekde zeptat na ty listky. Zitra bych se tady ozvala a napsala vam neco pribliznejsiho
Hruska : 09 Nov 12:23:04 - (jmcache.vse.cz)
O co se snazis uz od samotinkeho rana?
Alenka : 09 Nov 12:22:17 - (195.119.173.135)
Tak to ti Hrusticko docela zavidim. To ja se musim snazit uz od samotinkeho rana
Hruska : 09 Nov 12:20:55 - (jmcache.vse.cz)
Jestli mate nekdo problemy s tou Prahou, tak vam muzu pomoci s tim pitim a nakonec, kdyz se to vezme kolem a kolem tak i s tim noclehem. Ale nebojite se trochu toho ze uz nebudou listky?
Alenka : 09 Nov 12:19:11 - (195.119.173.135)
Kvjetaku, ja rikam, ze bych do ty Prahy prijela, ale nevim, co bych delala po mnaze, kde bych spala, s kym bych pila adt.?
Hruska : 09 Nov 12:18:36 - (jmcache.vse.cz)
Sorry ze sem to nepochopil ale pred chvili sem vstaval a sem po ranu trochu natvrdlej. Jo a s tou aktualizaci jsem na to stejne navic mi to tedka jeste dvakrat spadlo.
Alenka : 09 Nov 12:16:01 - (195.119.173.135)
ja tak rikam jednomu z ty pocetne skupiny, Hele ja se omlouvam, ze pisu trochu opozdene, ale mne to aktualizuje zpravy pouze na vyzvani
Kvjetak : 09 Nov 12:14:06 - (ns.labit.cz)
Alenko, proc bych mel zapijet zal? Ja sem stastnej. Stihnu jak Mnagu, tak Visace. A co jinyho mam chtit!
Nebo mam snad zapijet to, ze nebudes v Lucerne? Snad budes ne?
Alenka : 09 Nov 12:12:52 - (195.119.173.135)
Kvjetaku, ty by si jel do Prahy? No ja bych to mohla taky presunout o den dopredu, ale horsi by to bylo co s nacatym vecerem.
Hruska : 09 Nov 12:12:11 - (jmcache.vse.cz)
Promin Alenko, ale kdo je fili?
Hruska : 09 Nov 12:11:07 - (jmcache.vse.cz)
To vse to znamena ze jsem studentem na vse, ne ze jsem z "tenhlerokuznemistrovskeho" mesta Vsetina. Jinak co si myslis o tech listkach ty jedna zelenino?
Alenka : 09 Nov 12:09:37 - (195.119.173.135)
Mily kvjetaku, muzes jit na ty zamky, jelikoz tam muzes zapit zal. Promin. jinak hrusko jestli budes mluvit s filim, ho pozdravuj. A mily(a) Peto ta slezka asi by bylo dobre aby to nekdo po dohode zorganizoval.
Mily navratnicku, ocenuji tvou snahu a Ja
k dlouho si snazil? hlavne se snaz dal.
Kvjetak : 09 Nov 12:09:09 - (ns.labit.cz)
Peta: No s tou slezinou se pocita na ty tvy chate. Jen rekni kdy a my uz se nak dostavime.
Sisaty jabko: Dik za Lucernu. To zcela meni situaci. Musim segru navstivit jiz tento patek. Jak tak koukam mas v tom mejlu co je za menem "vse". Znamena to snad
ze ses ze Vsetina? Z nejlepsiho mesta v republice? Z mistrovskeho mesta?
Peta : 09 Nov 12:04:26 - (aips19.fsv.cvut.cz)
Tak tu netusim ale gdys to prelozis tak treba dostanes volnaska:-)
Hruska : 09 Nov 11:46:14 - (jmcache.vse.cz)
No tak fajn Peto, zkusim zavolat Fialovi, ale nevim nevim. Hele myslis ze jsou este volny listky, ja sem si ho este nestacil zakoupit a bojim se ze nebudou.
Peta : 09 Nov 11:44:45 - (aips19.fsv.cvut.cz)
To je ale patek to nejde to nemuzu at to presunou Hrusko zarid to. plis
Hruska : 09 Nov 11:41:46 - (jmcache.vse.cz)
Koncert v Praze je v Lucerna music baru 12. 11. Sem si docela jistej protoze tady v Praze je to vsude vylepeny.
Peta : 09 Nov 11:40:39 - (aips19.fsv.cvut.cz)
Jen si Kvetaku ulev gdyz Ti to pomuze tak to posli do sveta. Urcite na to ceka. Ja teddy jo.
Tak tedy doufam ze maj fsici uz hlavi v poradku, to by bylo spatne keby vas bolely. Dyk preci drateky jeste hrajou. To by byla skoda si to poradne neuzit v max
imalni mozny visi.
P.S. jakpak to vypada s nejakou slezinou lidicky?
Kvjetak : 09 Nov 11:38:35 - (ns.labit.cz)
Dyt sem rikal, at si vemes lupu. Ale je tady krasne!
Ale stejne: Na starem Belidle bylo hovno co na praci. Sultan a Tyrl si ve stinu kosate lipi line olizovali kulky... Dyt to znas.
Zejtra du fandit na hokej do Vrchlabi. Takze ve ctvrtek nebudu scho
pnej slova. Proto budu furt a furt psat sem na Nastu.
To zas bude nablito v alejich.
Navratnicek : 09 Nov 11:30:12 - (tux.nwt-km.cz)
Kvjetaku delal sem si poznamky a popravde receno, vypadal sem jak agent STB, ktery sleduje protistatni zivly. To sem delal pro tebe s Alenkou, abyste vedeli, co vas ceka v tom hlavnim meste. No jo Spilberk, Zidenice, Svratka, no nebyl sem v Praze uz ani n
epamatuju. Jinak Kvjetaku tu Tvou Horni Brannou hledalo na mape cele oddeleni asi pul hodiny. Az pan reditel ji nasel. To bylo radosti na Starem belidle. Alenko kde zas budes stopovat, ze bych jel jako nahodou kolem, vis.
Kvjetak : 09 Nov 11:01:08 - (ns.labit.cz)
Kurva. Zas se me to napsalo cvjmal. A do prdele, prisel sem vo zlutej spendlik. Kurva dalsi je v prdeli a jeje treti. Tak jestli to takle bude pokracovat, tak budu se spendlikama v zaporu.
Navratnick. Toho vzkazu s pisnickama sem si vsim az ted. Super.
A jak to delas? To si pises poznamky? Nebo mas snad tak dobrou pamet? Jinak koukqam, ze kuci zustavaj verni osvedcenym peckam.
Skoda. Bylo bydobry nekdy slzset nazivo treba Asi sem to prehnal, anebo treba naky pisnicky z Necum a tleskej.
Navratnicek : 09 Nov 10:50:00 - (tux.nwt-km.cz)
Velice me mrzi, ze nikdo neocenil, jak sem krasne napsal vsechny pisnicky, ktere hrali 6.11. v UH. Su tu dobre na nastence Mnagy a Zdorp? Aspon trochu tepleho slova by neuskodilo. Ach citim se tak sam. Fuj! Je to sladke jak hovno z nutrie.
Kvjetak : 09 Nov 10:16:19 - (ns.labit.cz)
Som z toho volaky zmeteny!
Okamzite%B4, ale okamzite pisu segre mejl, at me to zisti. To by bylo docela blby, kdybych prijel do Prahy a tam byl pisek a sisky.
To bych asi musel na Visace, kery tam v ten den taky myslim hrajou. A to bych asi dostal p
eknou cocu. Hlavne vod tebe, Alenko. Nebo ne?
Moje rodna viska Horni Branna lezi mezi Vrchlabim a Jilemnici. Ale raci si vem k ty mape lupu.
Kvje : 09 Nov 10:12:46 - (ns.labit.cz)
Som z toho volaky zmeteny!
Okamzite, ale okamzite pisu sgre, at to zjisti. Protoze kdybych prijel do Prahy a byl by tam pisek a sisky, tak bysem musel jit na Visace, kery tam v ten den taky zrouna hrajou. A to bych asi dostal peknou cocu. Hlavne vod te
be, Alenko. Nebo ne?
Navratnicku. Moje rodna viska Horni Branna lezi mezi Vrchlabim a Jilemnici. Ale raci si vem k ty mape lupu.
Alenka : 09 Nov 09:49:37 - (195.119.173.135)
Mily Kvjetaku, vim, ze na verelybe je tenhle datum, ale jestli ti to zaton stoji, tak at ti to zjisti segra, protoze ja mam rozpis ze Str. a tam to tak je. Jinak opravdu je to i v jejich soukromym rozvrhu, to je takovy to kde maji nasany kdy kde v kolik,
jestli maji vecu atd. Jestli je to moje chyba a blbe vidim, tak se omlouvam, at se ti segra podiva. Jinak z kejzlic nas brala jedna dobra duse ktera jela do Varu. nemely jsme kde spat a on rekl ze nas hodi bud do Prahy nebo do K. Varu. Tak sem navrhla ze
nejlepsi by to bylo do Str. Jinak dobry. Jastli mas s tim koncertem pravdu, tak to mas u me a co dostanes to ti napisu mailem. Zatim cus
Navratnicek : 09 Nov 09:44:51 - (tux.nwt-km.cz)
Jakie ty si takovy drson. Chtel bych byt nekdy jako ty. Tak tos ty delal na koncerte "neplechu", rostaku jeden! A jake blbosti jsi to vykrikoval. Nekdo tam usilovne volal "hobluj". Tos byl ty nebo tvy kamosi co narazeli do krehkych devcat! To ja jsem si n
a koncerte precetl posledni cislo Vlasty. Alenko ja jsem vzdycky slapal do kaluze, ale v prislovi je louze, takze se me netyka. Jinak tve cestovatelske sklony jsou obdivuhodne. Kvjetaku, kde se nachazi ta tvoje Branna? U Krkonos jsem zadnou nenasel. Tvou
fotku jsem dostal a poslal jsem ti majl. Ahojte! Sef je na sluzebce, ale vcera bylo peklo.
Kvjetak : 09 Nov 09:08:44 - (ns.labit.cz)
Mila Alenko. Takze to nebyla vopica, Tak to usel bejt tenhleten Mnagulus Zdorpus. Prave sem se koukal na Velrybu a tam je Lucerna na 25.11.. Takze nevim, kdes vzale tech 12.11. Ale to nech lezet.
Jo a kdyz uz ses takova cestovatelka, tak bys mohla prij
et 18.12. k nam do Huntirova. Aspon uvidis co se stane, kdyz do VC zavita M&Z.
Koukal sem do mapy. Hm, 136,3 km stopem, to de. A zpatky ste jeli taky tak? Ja vim, ze kdyz mozna nekdy nekam dojedem, pojedem zpatky, zas nam huby sklapli, pojedem na zpate
k - nekde se stala chyba, uz si cet Mlady Svet?
Jackie : 09 Nov 08:30:10 - (194.212.57.131)
Co je to kurva za rozhovor ? No nic. Byl jsem v sobotu byl v Uh. Hradisti na Miru a bylo to zajimave (a to jsem ani moc nepil).
Na zacatku to bylo vlazne ale asi v pulce , kdyz jsem tam potkal svoje kamose tak to bylo huste. I kdyz tam bylo hodne narva
ne, tak jsme si kolemsebe udeli docela slusne kolecko, ve kterem jsme tropili neplechu , zduchali do sebe a volali ruzne blbosti . Kdyz to skoncilo, tak jsem byl totalne v prdeli . Hned dva dny nato jsem si musel koupit posledni kazetu dosve sbirky . Tak
v lete v Buchlovicich zdar !
Alenka : 09 Nov 07:52:53 - (195.119.173.135)
Mily kvjetaku, stavila se u mne kamaradka co pracuje jako sestricka, no a ta mi oznamila, ze to asi opice nebyla. jinak taky by si mnel vedet, ze kluci maji v rospisu Prahu na 12.11. A budou nove pisnicky. Takze se tes. Nechci sirit poplasnou zpravu, ale
maji to jak na rozpisu pro verejnost tak i na jejich soukromem. Jeste sem se presvedcovala kdyz byli u nas ve Strakonicich. A k tem kilometrum. Jednou jsme jely s kamaradkou na mnagu do kejzlic. No potom kdyz jsme pocitaly ty kilometry, tak jich bylo doce
la hodne moc. Zkus si to spocitat. Strakonice - Pisek - Tabod - Humpolec. No a konecne Kejzlice. Jo a mimochodem jsme to jely stopem. To vis dobrodrustvi. Jinak odpovezte mi na otazku: Co je lepsi louze, nebo kaluz. mam namysli to prislovi.
Kvjetak : 09 Nov 07:24:12 - (ns.labit.cz)
Jak jako kde to davam. Jako tech par kousku? Dyt se rikal, ze ten "vokober" padnul za jeden den na Benatsky noci ve statku u Boucku. Druhej den jich bylo asi jen 13.Ale jinac sem kazdej druhej den k zastizeni v restauraci Pod mezi, nebo U Kubatu.
Takze
az budes mit cestu kolem, stav se.
Navratnicek : 09 Nov 06:49:38 - (tux.nwt-km.cz)
Take jsem potesen, ze uz Alenku neboli hlava. Kvjetaku po takovych davkach piva by me bolela hlava skoro jak Alenku. Kde to davas a jak dlouho byvas na WC? Zdravim vsechny!
Kvjetak : 09 Nov 06:20:28 - (ns.labit.cz)
Mila Alenko. Do Zelece u Taboraku asi nepojedu. I kdyz sem rikal, ze pro opravdoviho fanouska nejsou kilometry zadnej problem, tak to tam mam asi tak 250 km, takze to asi neklapne. Ale jinac se chystam do LMB, tusim, ze to je 25.11., protoze zrovinka ten
vykend budu v Praze u segry. Ale pak 100p%E0ocentn%EC 18.12. Pivni bar Huntirov. To bude zas vopicka. To vite, nez zkusite fsech 12 druhu piv, tak to za prvi dlouho trva, a taky ty nasledky. I kdyz (nechci mahrovat) muj jednodenni osobak je "VOKOBER"cili
21 kousku. Ale to bylo letos na festaku na Maly Skale.
Lidi tady je takova pohoda. Fsichni sou pryc tudiz sem tady sam. Do usi me huci Cesky Srdce. A CO JINYHO MAM CHTIT.
Alenko, sem rad, ze uz nemas ten bolehlav. Vim, co to vobnasi.
Ale ja se vz
dycky nafudruju Paralenem a veci na jedno. Ver mi, je to zarucenej recept.
Navratnicek : 09 Nov 06:18:14 - (tux.nwt-km.cz)
Ostry obraz, skvely zvuk. Hlasim se vam opet z prehlidky italske pisne v San Remu. Co nam tedy ta nase milovana MaZ zahrala. Takze pisne byly v nasledujicim poradi. Hodinovy hotel, Bylo 10 bude 11, Chces me? Chci te!, Odpoutejte se pliz, Nekdy nejdu spat,
17B, Jabkovy sad, Nagasaky Hirosima, Vyhledove, Jako by to za to stalo, I cesta muze byt cil, Odkud a kam, To uz si nevzpominam, Byl jsem na prochazce, Nejlip jim bylo, Porad te mam rad, Nezapomen splachnout, Optimista, Na konecnou, Dnes nepudu nikam, My
slel jsem si ze je to laska, Ne ted ne, Spaste svoje duse, Zkousim se prokopat ven ... a byly taky nejake pridavky, Co zbyva mi jeste, Pokracovani priste, A co jinyho mam chtit. Vim, ze nektere nazvy pisnicek nejsou tak docela presne, ale snad jsou prizni
vci MaZ tolerantni a poznaji vo co go. Pilo se pivo 10 Branik a 12 Staropramen, vlezne bylo 120 Kc. Cela kapela je ve skvele forme. Byl i uzasny "muuving" na podiu. Ze San Rema se vam ohlasil Milos Skalka. (pro neznale - koncert byl 6.11. v Uherskem Hradi
sti.
Alenka : 08 Nov 16:46:07 - (195.119.173.135)
Jste na mne velice hodni, ze jste mi odepsali. Hele ta hlava uz je dobra. Jinak Navratnicku, ty mas pech. Ja bych asi na tom nebyla o nic lip, taky sem vzdycka zplavena, jako .... . Jinak Chci se zeptat, jestli nekdo cirou nahodou nejede do Zelece u Tabor
a 13. 11. 1999. Kdyby jo tak se mi dystak ozvete. ja tam nejspis pojedu sama tak abych se nebala.Navratnicku diky za ty palce! :-)
alenka : 08 Nov 14:24:16 - (195.119.173.135)
Mily pane doktore. ono to asi neni ono, protoze se mi to stalo v nedeli a jeste dneska mi boli hlava, a jinak jsem vubec nebumbla. Jo a navratnicku, kdyz si mluvil s filim, neriakl jestli uz jsou ty pisnicky obmenene, nebo to nechali az na tu Lucernu?
Kvjetak : 08 Nov 13:24:59 - (ns.labit.cz)
No, eset zes nechtel, aby se ti podepsal na kladivo.
Navratnicek : 08 Nov 12:47:03 - (tux.nwt-km.cz)
Caues!
Mam chvilinku. Mnaga v UH byla super. Mluvil jsem i s Petou Fialou. Chtel mi dat podpis na prcku, ale byl jsem tak zpoceny, ze jsem se mi slipy lepili na pokozku, takze z toho nic nebylo. Mam seznam pisnicek, ktere hrali, takze, az se to tu troc
hu uklidni - napisu. Ahoj!
Mudr. Kvjetak : 08 Nov 12:11:15 - (ns.labit.cz)
A jeste lecba. Trikrat denne minimalne tri alba M&Z a za mesic se mi pridte ukazat.
Judr.Mudr.Phdr.Pudr.Budr.ing.Kvjetak Csc.
Mudr. Kvjetak : 08 Nov 11:47:59 - (ns.labit.cz)
Ciste z lekarskeho hlediska je to Mnagulus Zdorpus.
Moc zla nemoc, kterou trpi skalni priznivci Mnagy & Zdorpa.
Ale jinak tento stav mam asi tak kazdej druhej den."Kdyz se rano probudi, tak zaludku stav pocejtim a taky peknej susak k tomu. Zabydlim
se na hajzlu, uz nikdy vive do pajzlu, s temahle slovy nase probudim. Kazdej se mi jenom smeje, tusi co se me deje, je to hochu tvuje vina, TOHLETO JE KOCOVINA" To rika nase nejlepsi pisen s %FApriznacnym nazvem Kocovina. Takze, kdepa sme to bumbali?
Alenka : 08 Nov 11:22:10 - (195.119.173.135)
Jeste jsem se chtela zeptat, jestli nejaka ucena hlava nevi, co je to, kdyz se clovek prasti hrozne moc do hlavy, je mu pak cely den na zvraceni, hlava ho boli vic nez po kocovine, a nemuze se hlavy ani dotknout protoze je mu na umreni.
Alenka : 08 Nov 11:14:59 - (195.119.173.135)
Mily, kvjetaku, jeste jsem nemela tu moznost kouknout se na ty fotky, ale uz to napravuju. Jdu se kouknout na tu postu. Ted jsme prisli z kina z Pelisku. Bylo to fakt dosti dobre, a dobre se mi zavzpominalo na mnagu, jelikoz kdo je videl vi, ze to konci n
asim kamaradstvim s Rusaky.
Kvjetak : 08 Nov 10:28:36 - (ns.labit.cz)
Navratnicku. Uz si negdy videl lepsi atmosferu na koncerte, jako je na tom nasem?
A jaka byla M&Z v UH? Hm, asi pekne blba votazka, co?
A co ty, Alenko. Poznalas me? Jesli ne, tak mas minus tri berusky do celostatni souteze.
Kvjetak : 08 Nov 05:54:07 - (ns.labit.cz)
Hreji vam vsem, BODRE RAHNO.
Jirka Petrun : 07 Nov 16:09:14 - (195.75.64.241)
Nejlepsi album bylo zarucene posledni, nechci tim rict ze ty predchozi byly spatny, to ani nahodou, jenom to novy se fakt povedlo. Byl jsem na koncerte v Hradci Kr. a tam to byl super odvaz. Jen tak dal hosi.
david : 05 Nov 14:13:02 - (a45-09.mendelu.cz)
malem bych zapomel - za prepsane texty CHM?CHT! dekuji MARTINOVI SESTAKOVI
Kvjetak : 05 Nov 14:00:58 - (ns.labit.cz)
Takze se s vama loucim. Tobe Navratnicku preju peknej zazitek z UH a pozdravuj kluci. A vam vostatnim peknej vejkend.
V pondeli ranio v 6 Zdar.
Kvjetak : 05 Nov 13:38:08 - (ns.labit.cz)
Ano, takze dekuju Pete za zhodnoceni situace na nastennce. Este nam k tomu udelej nakej graf, vypocty a zaverecnou zpravu a v 8 rano to chci mit na stole.
Kvjetak : 05 Nov 12:57:09 - (ns.labit.cz)
Tak to tam mas, Navratnicku. Myslim ten mejl. Pekne se pokochej pohledem na jedinecnou lejzrovou sou a na hystericke fanynky.
Navratnicek : 05 Nov 12:34:09 - (tux.nwt-km.cz)
Kvjetaku, vzdyt ten jezek byl v kleci! Leda, zeby za nim Jenda Tleskacu do te klece lozil. No ale, myslite, ze by se tam oba vlezli? Jinak v ZOO jsem nebyl ani nepamatuju. Rozhodne je to dobry namet na reportaz. V sobotu jdu na Mnagu. To zavidite, co? Aho
jte!
Kvjetak : 05 Nov 12:11:22 - (ns.labit.cz)
Myslite, ze byl Jan Tleskac zoofil? Dyt ten jezek ho musel porad pichat!
Peta : 05 Nov 11:55:31 - (aips19.fsv.cvut.cz)
Kvetak> ta vybava je docela obstojna, ale lecos by se dalo vylepsit. Ta hadanka- Vlatava, ze jo? Presne to sedi.
Tak se tu zase dale pekne bavte. De vam to mooc hezky.
Ahojki
Navratnicek : 05 Nov 11:45:37 - (tux.nwt-km.cz)
Alenko, tys my dala! ja jsem Ti celou hodinu drzel palce a nemohl sem nic delat, natoz psat na PC. Alenko ty mas chodicihi cloveka (muze). Ja mam taky, hec! AIWU i s ekvalizerem, autoreverzem a dolby B. No, rozeznam na nem i jestli hraje Mnaga nebo Tori A
mos. Kvjetaku u nas se pije hodne znacek pudinku. Ja mam rad Radegast a Gambrinus. Krakonosa znam, ale lepsi je Trautenberk. Mimomochodem myslite, jestli Trautenberk posloucha Mnagu. Jinak muj mejl je vidlar zavinac zliner.cz. Posilejte co je libo! Ahoj!
Kvjetak : 05 Nov 11:01:12 - (ns.labit.cz)
Navratnicku.Jestli budes chtit, tak ti poslu mejlem fotku z naseho koncertu. Abys videl, jaka tam je nalada. Tahle fotka je jedina, ktera se povedla. Sme na ni zachyceny v zivotnim nasazeni.
Kvjetak : 05 Nov 09:36:48 - (ns.labit.cz)
No to teda nevim, co papa nase Alenka. Ale douzfam ze nezere skolu. Ja, kdyz sem este byl ditko skolou povinne a navstevoval sem skamna, tak sem tu skolu mel tak rad, ze sem mel uz vod polky prvaku podminecny vylouceni. To vite, kdyz si dete misto vobeda
nacpat par kousku a pak este na dve hodky spat do skoly, to se (nevim proc) ucitelum nelibilo. Ale nebyl sem v tom sam.
Ale jinak s tim neumetelem kovovym (walkman) to byl dobrej pokus.
To sou prvni vlastovky.
To je Arnost! Mam takovej divnej tok
myslenek. Zrovna sem si vypomnel na muj nejoblibenejsi film - Dedictvi.
Tak zas negdy.
Este jedna reda pro Alenku . Kdyz si v tisni, rekni to pisni!
Zkousel sem to a ver nebo ne pomaha to!
Alenka : 05 Nov 07:53:12 - (195.119.173.135)
Tady se to hejbe. diky za gratulace k ty dvojce. Sice byla z OST, ale kdyz jsem se potom dozvedela ty osklive znamky z pisemek co vsichni dostali (ja ji nepsala, proto ta zkouska) tak jsem byla potesena. na tu fotku se mrknu za chvily. Jinak potrebuju, ab
y jste mi drzeli palce celou 1. h protoze pisu z marketinku. Proste si uzivam skolu. No a kdyz si vezmu, ze jsem si chtela vzit mnagu do skoly, a zapomnala na to, tak by mne urvalo. Jo, ale walkmana mam. No jo holt, blondyna. Takze ja vyrazim do boje. Pa
pa vase Alenka
Kvjetak : 05 Nov 07:33:08 - (ns.labit.cz)
Navratnicku. Tomu podinku se slehackou se u nas rika Krakonos a do kramu ho dodavaj v beckach. Japa tomu je u vas? Jo a mimochodem asi budu mit naky predky na Valassku, protoze hned po pudinku je moji dozivotni laskou trnkovica. To si ale dalam chute.
Navratnicek : 05 Nov 07:22:04 - (tux.nwt-km.cz)
No vas tady je!! V%9Aechny zdravim. Kvjetaku ty mas taky rad vanilkovy puding se slehackou. Taky bych si dal. Alenko, blahopreji k te dvojce. Na takovych uspesich se musi stavet. Kdybys ale zrovna poslouchala Mnagu, tak by bylo urcite za jedna. vOzO to je
dost, ze ses ozval. Zdravim a tesim se nekdy na vas koncert. Peto doufam, ze na te chate budou kamna. Jeste jsem si totiz nekoupil nove rukavice a cepku. No hlavne, ze tam bude hrat Mnaga. Toz zatim, jdu tvrde makat!
Kvjetak : 05 Nov 06:10:49 - (ns.labit.cz)
Nepotesila jste me. Ani ja vas nepotesim. 2. Este ze mas tak dobrou kamosku.
Navratnicku. Presne tuhle Vltavu sem na mysli nemel, ale bylo by zajimavy, kdyby se tahleta vobjevila ve Vrchlabi.
Peto. Takze co mam koupit na tu chatu? 5 rohliku, maslo,s
alam-banan, ale hlavne mou dozivotni lasku.(je to zluty a ma to penu. Co je to?).
A konecne Alenka. Takze poslu ti fotku sebe a kamose z kapeli. Jestli poznas, kdo je kdo. Takze se priprav 3,2,1, mas to tam!
Alenka : 04 Nov 16:39:54 - (195.119.173.135)
Takze ahojky lidy, vite co se stalo? Jak den blbe zacal tak docela obstojne skoncil. Kamoska se nasla a pomaha mi s uctem na PC. Chybicka se ale vloudila, kdyz jsme zjistily, ze nemame potrebny matros k praci. Smula. Jinak Mizernej den mi skripl hlavu, pu
du ven projit se v davu, aspon chvily nebyt SAMA. Pisnicky sem slysela nejcasteji vsechny. Jinak s tou chatou, kde bydlis? Jo chodit do skoly a mit tam pristup k pocitatcum po cely den je zabava, ale lepsi je to v praci, kde se nic nedela, ze Kvjetaku ci
Navratnicku? Nemam pravdu?
Pro Navratnicka: Ja znam taky super kapelu. Nejakyho Zdorpa :-). Zatim ahoj.
PS: malem sem zapomnela, ze se mi podarilo zabojovat na chvalitebny.
vOzO : 04 Nov 16:25:53 - (axp.elf.stuba.sk)
tak som tu teda znovu...
nejak sa to tu velmi rozbehlo, clovek nema tyzden cas a uz je toho
tak strasne vela, ze nie je mozne to vsetko precitat, celko sa mi paci, ze sa rozprudila debata na tejto stranke.
kvjetak: mozno si este pamatas, co si mi
pisal co vsetko je zakomponovane vo vasej hudbe: dosti dobre, fakt sa to neda pomenovat. neni mozno einfach taky zaber nejak , nejak , nejak predurcit... proste zazrak
Peta : 04 Nov 16:23:16 - (aips19.fsv.cvut.cz)
Zdarte lidi.
Ta chata porad plati jasan. Tak se tam uvidime, ale asi mi to bude trvat o trochu dyl. Protoze to musim vzit pres Jablkovy sad a stavit se na 17B.
Ale snad to stihnu. Jo a gde berete tolik cesu ze ste tu porad? Ja to nechapu. A asi ani
nepochopim.
Tak tedy zase negdy Ahojki. Jo a mimochodem jakou pisnicku ste slyseli nejvickrat?
Cus.
Navratnicek : 04 Nov 15:45:43 - (tux.nwt-km.cz)
Dzien dobri!
Taaak, konecne uz odesel ten Vasek se svou sbirkou igelitovejch tasek a ja dam trochu relax. Alenko jsem rad, ze jsem mohl alespon slovem pohladit Tvou utrapenou dusicku. Nezoufej, vse dopadne OK. No na kanarka je fakt asi zima, mohl by se
Ti, az bys ho na jare nasla ... rozpadnout v dlanich. Jinak, taky Vam poslu svuj oblicej elektronickou postou, ale az se prevedu do te pocitacky. Jinac vecer du posilovat telo. Je tam i CD prehrvac, toz jim tam pustim nakou peknou muzicenku. Babicka mi d
oporucila nakou Mnagu. Toz jesli mi ju pujci tak ju tam zavalim ...
Hojas!
Alenka : 04 Nov 14:33:45 - (195.119.173.135)
Koukam, ze jsem se ve vas spletla. no nic, mylit se je lidske a odpoustet je bozkem, pani odpuste mi to, ze sem vam tak ukrivdila. Me by se docela libilo, kdyby si mi mily kvjetaku napsal ty muj mail je
vanLierop@seznam.cz
posli mi tu fotku, nebo r
aci obe.
Navratnicku, jsi hrozne hodny, nikdo mi nikdy nic tak hezkeho nerekl, jako ty ohledne tech penez. ja nemam problemy s opakovanim na internetu, ale s tim, ze kdyz uz sem neco nalepim, tak se mi to v zapeti smaze. no jo clovek noveho typu. Neza
pomente na mne, a taky Vysusime puste a zavornime reky, vsem otevreme
dvere do klece. To mi pripomelo, ze sem chtela darovat svobodu mamcinzmu
kanarkovi. Uz je ale pozde, je zima a ja nejsem osklivka zabijecka ptaku ani ptacku.
To je ode mne vse a n
epropadejte zadne nadeji :-)
Navratnicek : 04 Nov 13:58:12 - (tux.nwt-km.cz)
Pozdravlajaju vas!
Je to divne, ale ja mosim pracovat. Ohynek na snehu, zivot bez pribehu. Alenko ja su tak rad, ze si rada. Ja ta mam rad aj bez penez. Kvjetaku, to vis, ze znam Vltavu. Prameni na Sumave a vleva se tam u Melnika. Ale jinak i Mladi ber
e tak velkou lasku s humorem.
Caues du neco maleho podelat.
Kvjetak : 04 Nov 13:40:48 - (ns.labit.cz)
Blaznis? Pracovat?
Mam tady naskenovanou fotku sebe z lonszyho nahravani dema.
Takze jestli vopravdo tak stojis vo to me s navratnickem videt, tak se snaz napsat mejl. Nebo bych ti taky moh poslat vobal dema, abys vedele, co v kramu hledat. Tak si v
yber.
A japato, ze neznas Vltavu? Ty, Navratnicku, co bys tomu rek? No to je material.
Jirko. Koukam, zes mel stejnej problem s tim vopakovanim, jak ja. To se siri jak kobilky.
Navratnicku, uz te chytil vitr?
Po mejch narozkach sem zjistil, ze
uz sem asi velky, uz me hlava boli kazdy den. Ale asi to nebude vekem:-)))))
Alenka : 04 Nov 13:26:01 - (195.119.173.135)
Hura snad se mi vratil optimismus!!!!!!! Musela sem se sama povzbudit. A co vy hosani? snad nepracujete?! :-)
Jirka : 04 Nov 13:14:21 - (tr-r.vol.cz)
Konecne jsem sehnal Vase album "Ryzi zlato" a predstavte si, uz jsem klidny.
Alenka : 04 Nov 13:07:37 - (195.119.173.135)
Toz sa neboj. Do Vltavy neskocim. To si necham na hosne pozde, protoze nejdriv musim videt tebe a Kvjetaka, anebo spis zapomen na me. Som rada, ze si nafutrovany, jak ta svina. Jinak pozdravuj sefa a at se de taky nadlabat.
Navratnicek : 04 Nov 13:00:18 - (tux.nwt-km.cz)
Hoj!
Toz i ja sem byl neco pojest. Meli sme cosi - no vypadalo to jak mnaga a zdorp. Nacpal sem se jak svina. Skoda, ze africkym detem hlad nezazenu - no hlavne abych z toho nechytil vitr.
Kvjetaku ty chces s Alenkou skocit do Vltavy. Neblbnete, to
nic neni to je jenom vystrizliveni!
Ahooooj!
Alenka : 04 Nov 12:56:35 - (195.119.173.135)
Mily Kvjetaku, tak sem slysela, ze Vltava je dobra, ale ja ji neznam. Mas me pozehnani. Mne je ted vsechno celkem tak nejak jedno. Ja bych jen zase chtela videt jak mi jde ucto na pocitacich. Jinak se mam skvele. Asi tak na provaz. Mam z tebe radot az na
kost, ale ja si uz Nevzpominam. Jinak asi ani nebrecim, jen se mi chce umrit, mam velice optimistickou naladu. Co myslite, jisti to provaz nebo smrtak Chinasky? Asi chytim vitr.
Kvjetak : 04 Nov 12:40:11 - (ns.labit.cz)
A Alenko. Jak to je s tou Vltavou. Co myslis. Muzu jit?
Ted, kdyz mam zase nekoho, kdo me bude hlidat?
Kvjetak : 04 Nov 12:36:25 - (ns.labit.cz)
Hura, ja sem tak stastnej.
Prave sem se vratil ne z hradu, ale z vobeda. Venku sem potkal Zdenicku. Prohodili sme par slov. A nebylo to zadny " muzu te nezdy videt?Je to nemozne", ale "Co bude dal" a vono bude neco dal? NO TO SEM KLIDNY! Takze to s tim
, ze me opustila moje mila uz zas neni pravda. Kurva dyt ja ju mam rad !
Alenka : 04 Nov 12:30:56 - (195.119.173.135)
Ja neziju, ja prezivam. Ale uz mi to nebavi
Navratnicek : 04 Nov 12:23:32 - (tux.nwt-km.cz)
Hura Alenka zije! Dobrou chut Ali!
Kvjetaku mas pravdu - Fuck off Chinaski! At zije Otik Kralu!
Ahojte! Vychazi slunko nad panelak!
Alenka : 04 Nov 12:13:32 - (195.119.173.135)
Ahoj, pro mne plati, spaste, svoje duse
Kvjetak : 04 Nov 12:12:33 - (ns.labit.cz)
Vim, ze zase bude lip, ale porad ji mam rad a jinak neni o cem psat.
Kvjetak : 04 Nov 12:09:15 - (ns.labit.cz)
Co se deje, co se deje, snad tu nekdo nebreci!
Paneboze, tady v praci je takova nuda. Asi se dam na malovani. Moje prvni dilo bude obraz pro vystavu kocek. Ale malovani mi nejde, takze z to zbudou jen prazny vety
Alenka : 04 Nov 11:49:35 - (195.119.173.135)
nevadi, nevadi, zase bude lip. Jinak chci rict jenom jednu vetu k te moji skole: Je to nemozne! nebo spis Co tady jeste delam?
Kvjetak : 04 Nov 11:07:56 - (ns.labit.cz)
Navrh na zmenu Jednou budem blit:
Strojovny plne strojniku, strojnici plni rohliku, studovny plne studentu, studenti plni salamu.(vid Alenko)
Ja vim, je to trapny az na komin.
Ale co zbyva mi jeste, me opustila vcera moje mila....
Alenka : 04 Nov 10:54:04 - (195.119.173.135)
Ziju!!!!!!!!!!!!Skusila jsem se z toho prokopat ven. Povedlo se.
Vydala jsem se do boje s igelitkou plnou jidla. nacpala se salamem a je mi blbe. Musim letet na hodinu, jinak Davide Mame stejny problem. Drzim ti palce!
zdravim mnagofilni lidi.
Kvjetak : 04 Nov 10:53:45 - (ns.labit.cz)
Uz sem si skoro myslel, ze na to tady dneska budu sam. Ale aspon Navratnicek nezklamal, kdyz Alenka je jiz od fcerejska zaneprazdnena vybiranim napoje.
Jaks to myslel, s tema Cinanama. FUCK OFF Chinaski. Sou to komercni jarinove. Proste je nemuzu ani c
ejtit. A navic tenhle text je asi z rocku 93, takze se spis to jejich podoba mimu.Asai je budu zalovat!
Jinak ti preju bodbou hut pri praci.
Navratnicek : 04 Nov 10:45:41 - (tux.nwt-km.cz)
Lide mel jsem vas rad, bdete!
Sef se vratil ze sluzebky a ja hledam to slovo kterym bych to vsechno rek ... no uz jsem ho nasel, ale je nepublikovatelne.
Kvjetaku dobry text. Asi nejsi uplne ztraceny, i kdyz je jedna veta, jako by podobna z jedne pi
snicky od Chinaski...Nejsi, nejsi zadna kralovna krasy ...
Alenko ty uz nas nemas rada nebo porad jeste stojis u jukeboxu?
Ahojte jdu trvrde makat - co asi maji dobreho v bufetu?
Kvjetak : 04 Nov 06:27:37 - (ns.labit.cz)
Co si delas kuzicky z Alenky, Salame-banane.
Chcete este jeden textik?
Takze Nejsi.
Uz se zes po nocich toulam, hledam tvy okno svitici.
Kdyz sme tu v desti stali, jen ty a ja a srdce busici.
Bylas jak horici lava a ja, ja se te bal.
Tvy oci a vune tvych vlasu mi pripomina proc sem tu stal.
Ref.: Nejsi, nejsi zadna kralovna krasy,
Co bylo dobry, to v sobe mam.
Rikam ti nejsi, nejsi zadna kralovna krasy,
ale ja presto mam te rad dal.
Uz se zas po nocich toulam a hled
a hvezdy, hvezdy mlcici.
Proc prisel mraz a vsechno zasklil, zasklil tvy telo i srdce horici.
Mozna se to jen zdalo a taky mozna to byl jen sen.
Reklas promin a to je hrozne malo, radsi mi porad, jak z toho ven
Ref.:
Nemuzu jist a nemuzu pi
t, nemuzu na tebe zapomenout.
Zbejva jen doufat v kllidu si zoufat kdy a kam a jak a kudy (4x)
Ale to uz byl vopravdu posledni kousek. To vite. Autorsky prava.
No, i kdyz. Az zas nekdy budu mit tak dobrou naladu jako dneska , tak mozna
zas neco napisu.
Zatim Mnagifilove
Navratnicek : 03 Nov 15:12:41 - (tux.nwt-km.cz)
Ahojte, ja uz si jdu domu pustit Mnagu!
Kvjetaku: Fuj to to bylo dobry!
Co asi dela Alenka? Asi je u jukeboxu a chce horkou cokoladu a ono to jen porad hraje Mnagu a Mnagu a Mnagu a Mnagu a Mnagu a Mnagu a Mnagu a uz me boli prst... Ahoj!
Kvjetak : 03 Nov 12:35:52 - (ns.labit.cz)
Sorac!
Nak se me to furt vopakuje.
Davide, pokud muzes SMAZ TO!!!!!!!!!%A7
Kvjetak : 03 Nov 12:07:54 - (ns.labit.cz)
Kvjetak : 03 Nov 11:46:32 - (ns.labit.cz)
A este jeden textik:
Vcera se mi zdalo, ze sem byl namornik na pustym ostrove.
Jeto vic nez byse zdalo a stestim nedejchat, vsechno dat nahode.
Kdyz sem te videl uplne poprvy, bylo to tady, bylo to hotovy.
A ja uz nevim, ja fakt uz nevim,
proboha co s tim, probona co s tim
Bylo to tady a od ty doby dal tu spolu tahnem tu tezkou karu dal
zustanem navzdy, navzdy prokleti, prokleti ohnem - ohnem to zacina
Ref.: Stuj chvili vim, nechces se spokojit s malem
oci mas znaveny ranem dlo
uhym a dalsi den uz zacina
A dalsi den uz zacina - tak postuj, ja nevim, co ti dat.
Ctit te celou, zto neni malo, tva cista nevinnost nasobena neresti
je to vic, nez by se zdalo a tezka zevist nas od sveta oddeli.
Kdyz sem te videl uplne p
oprvy, bylo to tady, bylo to hotovy,
a ja uz nevim, ja fakt uz nevim, proboha co s tim, proboha co s tim
Bylo to tady a od ty doby dal tu spolu tahnem tu tezkou karu dal.
Zustanem navzdy, navzdy prokleti, prokleti ohnem - ohnem to zacina.
Ref.
: .....postuj, uz neni co ti dat.
Tot FSE. Neberte to nikdo osobne, ale tahle pisnicka neni urcena pro vas.
Ale pro jistou Zdenicku z Jilemnice.
Tak zatim. Ja du papat. Ale poobidku se opet ozvu. Jestli ovsem nebudu pracovne vytizenej koukani
m z okna a dloubanim se v nose:-)
david : 03 Nov 11:40:20 - (a414-18.mendelu.cz)
news:1,konecne sem pridal texty k CHM?CHT! i kdyz verim ze vetsina z vas uz ma origo.
2,MP3 arxiv bude fungovat asi jen do prosince, pak budu muset nake alba smazat =>> stahujte dokud muzete ;-)
3, v nejblizsi dobe se obevi na arxivu i ryz
i zlato, docela oblibne album
4, bombardujete me mailama o CD s mp3 - oki, na parbu skusim pripravit m&z mp3 CD, ale nic nearucuju. a mozna tam fiknu i off-line stranky.
5,asi se ze fseho zblaznim, protoze sem flakal prvni mesic a pul sko
ly ;-))
Kvjetak : 03 Nov 11:24:35 - (ns.labit.cz)
Navratnicku. Speka mam furt udalenyho ve svy KPZ pro pripad nouze.Nebo snad ZNOUZE? Ty se ptas, jestli mame ve skupine vsichni halusky?Tak ty se ptas, jestli mame ve skupine vsichni halusky?Blbejsi votazku sis nemoh vymyslet. Jinak text k Odlitam
je mu
j vlastni, protoze vostatni sou kvuli stale trvajicim haluzim neschopni neco napsat.
Ty znas Mirka Dusina? Ty taky poslouchas Visace? Protoze Mirek Dusin je vodjakziva Ivan Rut (VZ No4)
Toho 6.11. se mi to nehodi, jelikoz mame jiz avizovany koncert
u nas ve Branny. Tak snad NEKDY PRISTE (Sogos, to sou Kataci).
Kvjetak : 03 Nov 11:12:20 - (ns.labit.cz)
Uz nebudu krenit. Sam sobe zavolam, pozvu se nekam na kafe,a jako spokojenej clovek budu vypadat.Jinak se opet chystam zahnout Mnaze. Sice nerad, ale co se da delat, kdyz bude u nas ve Vrchlabi Vltava.- Alenko, doufam, ze mi odpustis predem, abych si to m
oh uzit a nemusel se bat toho, ze me das cocku, jako s tema Visacema. Prosim odpust!Alenko,Alencicko, Alencicicko
ODPUST!!!!!Kdyz ne, tak nepujdu nikam, jen asi do koupelny..
Navratnicek : 03 Nov 11:08:13 - (tux.nwt-km.cz)
Cest praci Mnagori!
Zdravim novou priznivkyni MaZ Katku. Furt rovne je dobre album, ale momentalne nejvic posloucham Chces me? Chci te! Slyselas ho?
Pro Kvjetaka: Tak si ctu, ze ti zbejva po kapsach trochu travy. Toz mi ubal jointa a ... cekej tise
ja pridu ... jinak text je podle me lepsi nez ten predesli o Dasi. Tos slozil ty nebo nekdo dalsi ze Sucheho zipu? To mate vsichni ve skupine haluze?
Martin Knor sice vypada jak VELKEJ VONT, ale je to dokonale prevleceny JARKA METELKA. Ale pozor je to
tajne! Mirek Dusin by me zabil. Ano uznavam na kilometrech nezalezi. Tak 6.11. na Mnadze v Uherskem Hradisti, JO?
Pro milou Alenku: Ja uz sem si myslel, zes presla k Lunetikum. Ohledne tve smuly. Statecna, prosim te bud statecna! Jinak nevis Alenko kol
ik pomniku je treba postavit, abych nemusel porad psat - "Muzu Te nekdy videt?" Jinak Tve geny z Valasska jsou videt na prvni pohled. Jinak se mas, ze vis kdes byla presne splozena. Ja to tak presne nevim, ale myslim si, ze to asi bylo asi o pul treti na
namesti ve Valasskem Mezirici. Tak zatim, a zkousej se prokopat ven!!!
Ahoooooj vseci!
Kvjetak : 03 Nov 11:02:42 - (ns.labit.cz)
Alenka : 03 Nov 09:59:23 - (195.119.173.135)
Musim si vam postezovat, dneska je den blbec, normalne jsem psala z Ekonomiky a z financi a jeste mne toho ceka z prava a z ucta, jinak jsem si sla pro cokoladu (horkou) a vypadl mi jen kelimek. Myslim, ze lano vysi pevne, chtela bych cigaretu A
Alenka : 03 Nov 09:48:29 - (195.119.173.135)
Mily Navratnicku. Nechala jsem si vse projit hlavou (pri financich) a muze rict, ze nevim co tady jeste delam? Sejdeme se o pul treti na namesti ve Valaskem mezirici. Jeste nevim kdy, ale urcite v Nedeli. nejvic se vzdycky tesim na nedeli. Jinak pulka me
rodiny pochazi ze Zasove (u Valmezu) a druha pulka je z Becvy (u Roznova). Jenom ja jsem ten jediny cesky paskvil v nasi rodine, ale ja za to nemohu. Ja sem zde byla splozena. Katko taky si myslim, ze Furt Rovne je super. Myli Kvjetaku, jako vzdy jsi nesk
lamal. A jinak bavis se se mnoou, nebo chces chytit vitr?
CAUKY KATKA : 03 Nov 09:38:45 - (ns1.poda.cz)
TAK LIDI TO SEM MOS NEDALA NO SMULA-DOUFAM ZE TO ROZLUSTITE
PRISTE SE POLEPSIM
HOJ KACA
cauky katka : 03 Nov 09:36:22 - (ns1.poda.cz)
hoj lidi
tady je to dost sila-moc se tesim na OSTRAVU
pokud se tam
dostanete tak se tam nejspis uvidime
Nejvic se mi libi FURT
ROVNE
pozdravuju duhyyyyyyyyy-hlavne 2 a IV.
Custe kata
Kvjetak : 03 Nov 06:30:02 - (ns.labit.cz)
Haaaaalooooo! Kvetinko!Co ty? Zijes? Nebos odesla do vecnych lovist?
Navratnicek.:
Mam novej textik:
Chodime po ulici a hlavy kolem nekam spechaj.
Prej, ze dou za stestim a pritom kazdej miri nekam jinam.
Jen ruce roztahnout a privrit o
ci staci,
a socham na namesti dest tvvare slzou smaci dal.
V davu sme ztraceny a po kapsach nam trochu travy zbejva,
K slunci se prolitnout a pod sebou spinavy mesto nechat.
Jen ruce roztahnout a privrit oci staci,
a socham na namesti d
est tvare smaci.
Ref.: Nekdy mi malo staci ke stesti, ja vim.
Par divnejch uletu pro tvuj usmev jediny.
Tlacim to do hlavy a pak nevim co s tim.
Ja odlitam - staci mi malo
Vyletime do mraku, kam ani tazni ptaci nedolitnou,
Zbavit se
mindraku a tezky chvile aspon na cas svliknout.
Jen ruce roztahnout a privrit oci staci.
A socham na namesti dest tvare slzou smaci dal
Uz sme zas na ulici a hlavy kolem nekam spechaj.
Prej, ze dou za stestim a pritom kazdej miri nekam jin
am.
Jen ruce roztahnout a privrit oci staci,
a socham na namesti dest tvare slzou smaci dal
Ref.:
Tak to je celi. Neboj , ja delam, ze vim a nevim a nevim a nevim......
Kvjetak : 03 Nov 06:06:53 - (ns.labit.cz)
To je zivot, Navratnicku. Ale me se tady libi. Myslim tady u nas v Krkonosich. A ve Valmezu to znam jako svy boty. Jako maly chlapac jsem tam za valky jednou projizdel. takze vam tam muzu delat pruvodce.Sraz je skvela vec. Ale fakt, proc ve ctvrtek?
Re
knu ti velky tajemstvi. Vis, ze Martin Knor je VELKEJ VONT?
A komu tady cpes naky kilometry, synu? Kdo posloucha Mnagu i se Zdorpem, tak mu neni zadna druhe strana republiky daleku. Tak me nefel, jo?
Navratnicek : 02 Nov 14:08:06 - (tux.nwt-km.cz)
Mili Mnagulinecci,
Parba v Brne? Dobry napad! Ale proc ve ctvrtek? Nejde to prelozit na patek nebo sobotu. Kdyby to slo, tak se velmi rad zucastnim!!! Kde by byl sraz? Jinak bych se chtel zeptat proc skoro vsichni bydlite na opacnem konci republiky, ze
Alenko a Kvjetaku. Spravny priznivec Mnagy se prestehuje co nejbliz k Valasskemu Mezirici. Ja to mam do Valmezu 50 Km. Hec!
Pro Alenku: Tak si dejme sraz treba na Bajkonuru.
Zkousim se prokopat ven! Ahoj!
Alenka : 02 Nov 12:43:06 - (195.119.173.135)
Mily optimisto, uz jsem ti jednou psala, ale jelikoz mi mame pocitace z roku nula, tak se mi podarilo nejakym zahadnym zpusobem vzkaz smazat. Jinak jsem rada, ze mne chces, a ja jsem ten kdo ma Radost az na kost, protoze jsi asi neco jako Ryzi zlato. 2.12
. parba v Brne? To by bylo dobre.
david : 02 Nov 12:27:06 - (a2706.mendelu.cz)
oki lidi, co takhle 2.12. udelat parbu v brne?
Navratnicek : 02 Nov 10:11:45 - (tux.nwt-km.cz)
Zdar jak Zdorp!
Jo tak Peta nas zve na chatu. No taky Peto nestiham cist. Pises prilis dlouhe vzkazy. Poslouchas Mnagu nebo jsi tady jenom takova(y) "MAJKA Z GURUNU".
Pro Kvjetaka: Koho volis "LOSNU NEBO MAZNAKA". Ja volim uganM a prodZ, protoze Pet
a F. ma jezka v kleci. Nikomu to ale nerikejte, neumi ho vyndat!
Pro Alenku: Chces me? Chci te! Mam Ryzi zlato nebo Radost az na kost?
Ja uz se tak tesim na koncert MaZ 6.11. v Klubu MIR v UHERSKEM HRADISTI.
Cauves jak Mnaga!
Sef je dneska na
sluzebce - tak jsem se stal optimistou!
Alenka : 02 Nov 09:51:57 - (195.119.173.135)
mily Navratnicku, vitej do klubu, ja beru kazdeho noveho kamarada, jelikoz tady u nas jich moc nemam (mnagovych).LONG LIFE FOR KVJETAK! Do Uheraku se asi nedostanu, je to trochu z ruky. Jinak se chci zeptat kdo pojede v prosinci na mnagu 9. 12. mohl by se
stavit den na to v Blatny (10.12.) v sokolovne. Jelikoz mam maturak, kdyby mel nekdo zajem tak at se ozve a ja zamluvim listky. na mnagu jedu az 13.11. do Zelec u Tabora (nad z je hacek). Tak tam prijedte alespon nekdo odtud. jinak Navratnicku ja vim jak
e to je nemoci se dostat na PC protoze jsem mela prazdniny. Bylo to hrozny ale po prvnich radkach sem se srovnala.
Kvjetak : 02 Nov 06:06:23 - (ns.labit.cz)
Jo mimochodem. Vo jaky chate to mluvis, Peto? To bode zas naka kalba?
Kvjetak : 02 Nov 06:05:25 - (ns.labit.cz)
To vis, Navratnicku. Taky sem skladal zkousku z Mnagologie na vybornou. Kamarady jen uvitam, ale esli bodes zlobit, PLANTAZNIKU, tak ti seberu zlutej spendlik.
Peta : 01 Nov 18:58:56 - (aips15.fsv.cvut.cz)
Pani tady je to jak na nejakym chatu. Mirnete se nestiham cist. Jinak se majte.
Navratnicek : 01 Nov 15:40:31 - (tux.nwt-km.cz)
Zdar jak Mnaga!
Ty ctyry dny to vam bylo peklo (nemohl sem k PC). Vsechny vas zdravim a oznamuju abyste nezapomneli, ze Mnaga vystupuje 6.11. 1999 v UHERSKEM HRADISTI. Cekam hojnou ucast. Zvlast zdravim Kvjetaka a Alenku - nejvetsi Mnagology na Zemi. M
uzu s vama kamaradit?
Ahooooj jak Zdorp!
Kvjetak : 01 Nov 12:30:27 - (ns.labit.cz)
Jsem vlnej!!! Ja sem volneeeeeeeeeeeeej!!!!!! Hura, slava.
Long life for Mnaga, long life for Vsetin, LONG LIFE FOR ALENKA!!!!!!!!!!!!
Alenka : 01 Nov 12:21:25 - (195.119.173.135)
mas opravdu stesti, ze jsi se prasknul sam, jedinej trest muze byt, ze budes sam sobe volajici. Ale ne to uz je davno zapomenuty.
Alenka : 01 Nov 12:18:38 - (195.119.173.135)
Jo Kvjetaku, tak to fakt znam, doufam, ze si mne vzal s rezervou. Ja obcas taky ujedu (v muzice), ale jeste porad se vracim, a vracim. Mnagu kdys si pustis k telu tak nechces nic jen Mnagu. Proste deme spatnou cestou a tak se nema cenu hadat ... (nebo spr
avnou?) :-)
Kvjetak : 01 Nov 12:09:11 - (ns.labit.cz)
Este me napadla takova brutalita. Vite, co si zpival Kurt Cobain
ve svy posledni chvilce? Necham si projit hlavou ...
Tak nic, no! Ja vim je to Brutus a hnus a kedr a vubec. Nazdrson
Kvjetak : 01 Nov 12:09:07 - (ns.labit.cz)
Este me napadla takova brutalita. Vite, co si zpival Kurt Cobain
ve svy posledni chvilce? Necham si projit hlavou ...
Tak nic, no! Ja vim je to Brutus a hnus a kedr a vubec. Nazdrson
Alenka : 01 Nov 12:01:00 - (195.119.173.135)
Je prave 11.51h a ja si uvedomila, ze na to nejdulezitejsi jsem zapomnela!!! (Jsem fakt blondyna) 30.10. Byli kluci u nas ve Strakonicich a ja jsem tam opravdu nemohla chybet. Ze zacatku to vypadalo silene hrozne moc zle. Ale pri pate pisnicce "Odpoutejte
se, pliz" se lidi rozjeli no a na "Ne, ted ne" byla nalada uplne dokonala. Byla jsem skoro u podia a kdyz jsem se pri skakani otocila byl to uzasnej pohled. Timto dekuji Strakonickym a vsem fandum co tam byli. Mluvila jsem s klukama a oni rekli, ze si te
dy nemuzou stezovat. Zvuk byl fakt dobrej akorat na jednej pisnicce to ujelo. ale nikdo neni dokonaly. Jinak podle rozpisu maji kluci hrat v Praze 12. 11. LMB. a ted mala bombicka, kdo by chtel slyset nejake jine pisne nez ted hrajou, tak at si zajde do L
MB v Praze, jelikoz starsi pisne se meni za jine starsi pisne. A pojedou podle ty Prahy az do konce roku 1999. Miluju mnagu a vitr. Takze pokracovani priste .....
Kvjetak : 01 Nov 11:47:43 - (ns.labit.cz)
Mila, zlata Alenko. Uz vopravdo nevim, co bych rek na svoji obhajobu v kauze Ja versus Visaci. Jen mozna to, ze priznani je polehcujici okolnost, a ze ten trest nebude tak krutej. Takze tedka, kdyz uz sem pod tvym dohledem, tak uz zadni Visaci. Jen Mnaga.
I kdyz ted tady zrovinka posloucham Jimiho Hendrixe. To je material.
Alenka : 01 Nov 11:31:14 - (195.119.173.135)
Po strasne dlouhe dobe se vam ozyvam. Nebudete mi to verit, ale ja bych ty prazdniny delsi nevydrzela, jelikoz se mi hrozne stytkalo po vas vsech. Dnesni vzkaz bude tak trochu delsi. Tak:
Ivuska: jaky to bylo u toho cikana?
Pierre von Pressburg: Jse
m rada, ze sem te potesila. Uzi si to a napis svuj dojem. Jinak tvuj vzkaz bylo neco krasneho na cteni, zvlast pro mne. Taky bozkam.
Terka: trochu pozde, ale lepsi pozde nez nikdy. zdravim.
vOzO: dost dobre, opravdu, i ten text mi tak trochu tu mna
gu pripomina.
Navratnicek: takze ahoj. Rada si ji pucim. Jedine co mne nastvalo, je ze jsem se bavila s klukama a uz sem se to dovedela, myslela jsem jak zazarim, a ono nic. Tak alespon - Neky byl banan, a jejich tehdejsi bubenik byl citron. Doufam, z
e sef te uz neprudi a nechava te v klidu.
Zdenka: Skoda, skoda, v kejzlicich to bylo dobre, ale rozhodne ne klidne. Jinak doufym,ze sis dala svou davku mnagy a jsi v pohode. Zkus to treba s Optimistou. Nevim jak te mohl nastvat Fili, ale vsechno se da
vydrzet lip nez dratem do oka. Jinak co v Anglii?
No a mily mlady kamarade Kvetaku, tebe jsem si nechala na konec. Tak co to znamenalo s tema visacema? Jak si to mohl udelat. Jen co sem te spustila z dohledu tak takle blbnes? S tema hranicema mas pravd
u, ale co nadelas? Nic jen si to muze nechat projit hlavou. Jsem rada, ze se ti parba povedla. Jinak si taky myslim, ze kdyby jsme nybyly mi holky tak se asi pekne unudite. Ze?
Raci to skoncim, uz sem toho nakecala dost. Se usmejte Ahoj?
Kvjetak : 01 Nov 06:10:58 - (ns.labit.cz)
Sneznej klokan: Kam se jede?
Zdenka: Uz sis pichla do zili aspon jedno album?
Alenka: Zijes? jestli jo, tak se okamzite, ale okamzite ozvi.Jo mimochodem parba byla suprova. Protahli sme to vod stredy az do nedele. Mnaga jela stejne dlouho. Akorat v
sobotu vecer dosel ctvrtej sud a museli sme tedy susit hubu. Este ze tam byli holky.