Zážitky z koncertů, fesťáků, názory
na alba, písničky,
prostě vše co souvisí s M&Ž ...
<< >> nejstarsi
Paja : 14 Nov 13:51:28 - (195.128.211.241)
Mily Kvetaku, ten for je sice starsi, ale ja ho vzdycky zapomenu,
tudiz je skvely pojazde, kdyz ho slysim. Ktom toho, ay se nekdo budete chystat do i-net kavarny v Beroune, tak tam nechodte. Na to, ze v tom meste bydlim, ta kavarna stoji fakt za houby
a ne za tech ctyricet korun na hodinu. Impresi (nebo snad depresi?) zdar!
Jonas : 13 Nov 18:48:40 - (opavaa12.vol.cz)
Byl jsem na koncerte v Krnove!!!!!! Super!!!!! a mam od vsech podepsanou knizku.....
sonacka : 12 Nov 15:34:42 - (195.146.102.77)
P%F8%EDsp%ECvek ke koncertu M%F2%E1gy v AIONU v Lomnici:
Hudba byla jako obvykle prost%EC super, ned%E1 se popsat.
Pe%9Do v %E8em jede%9A, p%F8iber. D%EDky za super z%E1%9Eitek!
Jitka R. : 12 Nov 14:36:23 - (duncan.turnov.cz)
Zdravim Putyska a spol.
Hele lidi je patek, co? A vsichni uz ste nekde v trapu. No nic.
Tak snad v pondeli. Tak se mejte a uzite si vikend!!!
"...budu sedet v hospode jak blbec a jeste vetsi trotli, budou
hrat automaty..." BACHA:"Ve ctyri ra
no hudba konci!!!"
Putysek : 12 Nov 14:26:35 - (sd204p01-kae.fel.zcu.cz)
Zdravim Alenku a vsechny Mnagozrouty. Jeste jsem na nastence nic nemela
ale to se brzy napravi. Alence vzkaz at pozdravuje vsechny kluky z kapely
v ty Zelci u Tabora. Tentokrat se tam bude muset obejit bez moji moralni podpory
pac ja jedu jinam o
na vi kam. Doufam ze vsichni prijedete do Plzne
do Svornosti 9.12.1999. Tak cau zdravim Putysek.
Jitka R. : 12 Nov 14:07:29 - (duncan.turnov.cz)
Ahoj, uz zase funguju. Hele Kvjetaku, odkud jsi, ze vis o ty ZNC?
Jinak ta Mnaga v Lomnici me pekne stve, nemela sem se tam jak do-
stat. Skoda. Snad priste. Prej to bylo hodne dobry. Ostatne jako
kazdej koncert Mnagy! Ozvete se. Zatim cau. Sem
tady u PC do tri.
Kvjetak : 12 Nov 13:00:48 - (ns.labit.cz)
Tak uz sem tady. Sorac, ale pra%B4ve sem se vratil ze Spindlu.
Takze mam taky podobnej ftipek. :
Jednomu klukoj, co je na vojne, umre tata. Velitel si zavola rotmistra a rika: Reknete nejak setrne vojinovi hanouskovi, ze mu zemrel otec. Tak rotmistr
da nastup na buzerplac vsechny vojaky a rika: Kdo ma otce, at udela krok vpred! Moment Hanousek. Kam se serete?
Mezernik : 12 Nov 12:53:57 - (pointa.ti.cz)
Ja jsem tady, ale nejak jsem precenil sve casove moznosti, mam ted plno prace. Takze jindy, jo?
Alenka : 12 Nov 12:51:01 - (195.119.173.135)
No tak sem asi zase setrela. Diky asi tedy pujdu.
Alenka : 12 Nov 12:41:57 - (195.119.173.135)
Hele Mezerniku diky, jinak bych asi fakt sla na 17B. Sorry, ja te prehlidla. Omlouvam se. Jak se mas?
Alenka : 12 Nov 12:33:26 - (195.119.173.135)
Napiste nekdo, nebo se uz s vama nebudu bavit, treba celej vikend. Takze honem. Beztak Kvjetak do sebe cpe obed a Navratnickovi funi za krk sef. Vy jste ale kamaradi. Nebo spis uz sedite nekde na ivu. Nemam pravdu? Jsem nastvana a to je zle!!! :-))
Mezern%EDk : 12 Nov 12:30:52 - (pointa.ti.cz)
ALENKO ALENKO neodchazej, prave jsem se prihlasil!!!
Alenka : 12 Nov 12:22:07 - (195.119.173.135)
Asi se prihlasim na 17B protoze jako blazen trpici samomluvou se zrovna ted citim. To sem teda dopadla. Jestli sem nekoho nastvala tak se omlouvam. :-)))
Alenka : 12 Nov 12:04:41 - (195.119.173.135)
Takze ahoj, a na rozloucenou ftip.
Prejede holku tramvaj a policajt se pta jestli ji nekdo zna. Jeden chlap jako ze ji zna. tak policajt ho poveri aby setrne oznamil rodine tu zpravu. Tak chlap jde hodi do okna jejich bytu sutr a kdyz vyleze matky ty
prejety, tak se zepta:"Mate dceru?" a stara rekne:"Jo mam." tak chlap na ni krykne:"Hovno, prejela ji tramvaj."
A jeste jeden vtip vam povim,PRAVE MI UJEL VLAK,TAKZE PUL HODINY TO JISTI.
Alenka : 12 Nov 11:57:57 - (195.119.173.135)
Teda jestli jste vsichni na obede tak doufam, ze vam nezaskocilo. Uz jen dve minuty.
Alenka : 12 Nov 11:55:29 - (195.119.173.135)
Alenka : 12 Nov 11:50:52 - (195.119.173.135)
Aaaaa, Navratnicek, ty zijes? Mas pravdu clovek se tesi na vikend. Hlavne ze bude mnaga Live
Alenka : 12 Nov 11:46:18 - (195.119.173.135)
Ja se jen ptala. Jinak mam na vas 15. min.
Navratnicek : 12 Nov 11:44:01 - (tux.nwt-km.cz)
Ja su tak rad, ze je paaaaaateeeeeek a este k tomu po objede. Meli sme Valaskomeziricsky zavitek s omackou KNOR. Za hodinku to zapichnu a pujdu se lecit. Kvjetak ma nohu, ja zase po tomto tydnu hlavu. Alenko ta slivovica na leceni je moc dobry napad. Jina
k jsem tuze rad, ze Ti na vzhledu nezalezi. Videlas film Panna a Netvor? Jinak jak sem na te chate obdivoval tve krasne nohy, tak sem byl uplne strizlivy. Existuje ve Strakonicich jeste hospoda TNT? Kvjetaku ty propagujes Mnagu i do Nemecka? Co na to rika
Egon? No uz vas nebudu prudit dotazama. Ja se budu pomalu loucit a jesli Zdorp da, tak se ozvu opet v ponidelnik.
Kvjetak : 12 Nov 11:06:45 - (ns.labit.cz)
Alenka : 12 Nov 11:04:22 - (195.119.173.135)
Kvjetak : 12 Nov 10:19:11 - (ns.labit.cz)
Jo Alenko. Uz me to prislo. Hm, mam taky takovy stesti, ze Zdenicka je Mnagulinka.%A8Jinak, kdyby byla naka dyskofilacka nebo hauzacka, coz k smrti nesnasim, tak bych ji asi pekne vyfakoval.
Delas me pekny chute s tou sliukou. Hned bych dal poharek. A
ty Navratnicku jakbysmet. Asi si ji naordinuju na bolavou haxnu, kdyz sem ten Mudr.
Alenka : 12 Nov 09:55:23 - (195.119.173.135)
Navratnicku, jako ty nevypadal, protoze nikdo nemuze vypadat tak skvele jako ty. Zrovna sem tudle vzpominala na tu CHATU jak ses tam spolecensky unavil. Vypadal si jako zrala svestka a ja si predstavila tu slivku. Promin, to mel byt ftip. Jinak ja na ten
vzled moc nejsem, protoze je zavadejici. Jsem rada, ze kdyz jsi si prohlizel ten Playboy tak sis spomel na me. Ja na tebe taky myslim jen v dobrym. Jako ostatne i na Kvjetaka.
Alenka : 12 Nov 09:50:02 - (195.119.173.135)
Jo tak ty si takto zaneprazdneny cizinou? No dobry. V tom Divadle jsme byli na Netopyrovy. Bylo to docela dobry, hlavne 3. dejstvi, ktere se odehrava ve vezeni a vsichni jsou tam opily. Jenom mi stvalo, ze jsem mela problem tam slozit nohy, protoze ja sem
dlouhonozka a tak je na nohy malo misto. To by se mi na mnaze nemohlo stat. S tou postou to teda skusim jeste jednou. Kdyz totiz pisu dlouhej dopis tak ti vetsinou nedojde. Takze proc se snazim?
Navratnicek : 12 Nov 09:46:04 - (tux.nwt-km.cz)
Citim tady pravu valassku slivovicu. No ja mam taky, a ne jenom na dne. Ale radsi chodim k dedovi. Z ciziho krev netece a me pak zbude na vecirky a hlavne na CHATU. Taky tak vzpominate na tu uzasnou parbu? I Jitka zavidi. Kvjetaku jenom jestli ti nechybi
cela noha. Ja kdyz sem se vylodoval v Normandii, tak sem ztratil obe a do ted citim jenom, ze me boli kotnik. Poslouchal sem totiz Mnagu. Na koncertech mam od te doby cas vsechno si hezky zapisovat. Alenko a jak vypadal ten kluk? Byl mi alespon trochu pod
obny? Jinak sef je ted u zubare, ale jak se vrati nastane peklo...jako tenkrat v Noramndii. Ahoj! A zdravim taky vojina Rajena.
Kvjetak : 12 Nov 09:07:35 - (ns.labit.cz)
No ten tvuj taky nebyl k zahozeni.
Na postu sem koukal. A kdy? dneska? Ja ji mam zaplou furt a vzdycky se me vozve, kdyz neco pride. Zatim me prislo ze Vsetina a z Nemecka, ale vod tebe tady zatim nic nemam.
A na cem ste byli? Myslim f tom koukadle.
To je dobre, ze ti hrala Mnaga i koukadle. Aspon sem se presvecil, ze ta telepatie vopraudu funguje.
Jo a na tom kotniku se zacne pracovat hned po praci, tzn. ve 14,30, ale nikoli na namesti ve Valmezu, ale ve Sklipku.
Alenka : 12 Nov 08:55:00 - (195.119.173.135)
No snazila jsem se ovladat, ale kdyz jsem tam s kamaradkou videla toho hezkyho kluka, tak jsme to az nemistne komentovaly. Jeste, ze jsem si pucila za deset korun kukatko. Mohly jsme ho zkouknout z blizka. Bylo na nem videt, ze se mu urcite taky libi mnag
a.
Jinak jsem rada, ze zijes. Byla tu tetas z Valmezu. Celych 14 dni. Ja vam to zapomnela napsat. Privezla slivku. Jeste mam trochu na dne. Chcete nekdo ochutnat? Pozde, uz neni:-).
Navratnicek : 12 Nov 08:41:21 - (tux.nwt-km.cz)
Zdar lidi. Ja sem neumrel, i kdyz to tak vypada. Kvjetaku, fakt mne nevadi, ze kotnik jak bambulku mas, ja taky nejsem zadny ideal, hlavni je ze Mnagu v srdci ukryvas, to je ta touha co zene nas dal. Alenko a parilas na te opere, kdyz slysela tu mnagu v u
sich? Zdravim vsechny ze zakopu.
Alenka : 12 Nov 07:56:28 - (195.119.173.135)
Nekoukas se nahodou na postu?
Alenka : 12 Nov 07:49:26 - (195.119.173.135)
Jinak kvjetaku, ten dopis se ti povedl. Diky :-)
Alenka : 12 Nov 07:46:15 - (195.119.173.135)
Takze zdravim. Jo Kvjetaku, nekdo si vecer posloucha mnagu, jinej sedi v divadle a do usi mu jde opereta. Ale asi mame nejake spojujici mosty skrz ty usi , protoze jsem celej vecer slysela mnagu jakoby nazivo. Sem rada, ze si dojel v poradku, ten kotnik s
pravy par tocenejch dvanactek. Jo vite ci jsem vcera pila. RADEGAST. To sem si pochutnala. Jinak to divadlo nebylo zas tak spatny.
Kvjetak : 12 Nov 06:04:25 - (ns.labit.cz)
Zdravicko lidi!
Vcera to prislo jako blesk z cistyho nebe. Proste sem byl na M&Z v Lomnici.
Sem se to dovedel az asi v 5 vodpoledne. A tak sem nevahal a vyrazil. To vam bylo zuzo. Proste nepopsatelny. Atmosfera super, ale stale hrali svoje "standart
ky", ale to je jedno.
Ale nebyl sem tak duvtipny jako Navratnicek a nepsal sem si nic. Proste sem paril vod zacatko az dokonce naplno. Vono to ani jinac nende. Byl sem asi tak metr vod podia a pri skakani sem si zvrtnul kotnik, ale na to sem .... (nech
ci prijit vo spendlik)a paril (kratky "a"!!!!!) sem dal. Ted mam nohu jak koneu.
Cesta zpatky byla celkem klidna. Nabourali sme se jen jednou.
To este de. Kdyz si vzpomenu na cestu z festaku v Ceskym Brode, kde sme se trikrat nabourali a dvekrat s
me varili, tak to byla spanila jizda.
Tak nevim, co bych mel este psat. Jo, do Prahy jedu, ale na ZNC. A v sobotu jedu do Huntirova na ty Plastiky. Takze koncertni vejkend jak se patri.
Navratnicek : 11 Nov 14:46:37 - (tux.nwt-km.cz)
Zajali me, ale nic sem neprozradil. Vlajka uz urcite vlaje na zamku ve Valmezu. (vlajka s monogramem MaZ) Vsem preju hezci den nez sem mel dneska ja. Ale co je hlavni z hajzlu uz su venku. Vecer ale musim zajit na "jedno". Alenko hezky kulturni zazitek.
Jitko mas sympaticky hudebni zaber. A ty Kvjetaku se mej a at je vam hej. Nic lepsiho uz dneska asi nevymyslim, tak Ahoooooj!
Kvjetak : 11 Nov 13:32:27 - (ns.labit.cz)
Ty des na Znouzi do Vohrazenic?
Tak se tam mozna potkame. Ale este nevim, jestli spis nepojedu do Huntirova na Plastic People.
Se zeptej Pety, kde mame chatu.
Jitka R. : 11 Nov 13:29:29 - (duncan.turnov.cz)
Jo tak to se mas, ze SPS. Do me ted huceli dejiny kultury.
Ale v sobotu jdu na koncert Znouzecnosti a Vypsane fixy. To bude
narez...Kde mate tu chatu_? Chaty jsou nejlepsi akce!!!
Kvjetak : 11 Nov 12:48:29 - (ns.labit.cz)
Aha. Hm. Tak me do usi prave hucej SPS.
A furt me rikaj, ze sme v hajzlu.
Alenka : 11 Nov 12:35:07 - (195.119.173.135)
Sbohem a puste si za mne mnagu prymo do usi! :-)
Alenka : 11 Nov 12:33:50 - (195.119.173.135)
Alenka : 11 Nov 12:32:28 - (195.119.173.135)
Navratnicek urcite myslel vlajku republiky.
Takze ja se loucim a jedu do divadla do Prahy.
Zitra nashledanou. At zije Mnnaga
Kvjetak : 11 Nov 12:26:34 - (ns.labit.cz)
Alenka : 11 Nov 12:26:01 - (195.119.173.135)
Kvjetak : 11 Nov 12:25:47 - (ns.labit.cz)
Kvjetak : 11 Nov 12:25:09 - (ns.labit.cz)
Je. Ale co nadelas. Vubec nic.
A jakou vlajku, Ja mam doma na zdi jen praaaapor Vsetina. A to bych se divil, ze zrovinka tenhle by chtel Navratnicek videt ve svy posledni hodine. No to sem prehnal. Tak minute. Nebo snad vterine?
Alenka : 11 Nov 12:24:07 - (195.119.173.135)
Alenka : 11 Nov 12:12:57 - (195.119.173.135)
Ja taky ne Kvjetaku, a neni to skvele?
Alenka : 11 Nov 12:09:02 - (195.119.173.135)
Navratnicku, ja jim tu vlajku predam, jestli mne Kvjetak nepredbehne. Buh a Mnaga s tebou.
Kvjetak : 11 Nov 12:07:09 - (ns.labit.cz)
Tak votamtad si toho nigdy moc nepamatuju
Alenka : 11 Nov 11:52:50 - (195.119.173.135)
A taky se navstevujeme na zachytkach.
Kvjetak : 11 Nov 11:46:58 - (ns.labit.cz)
No my tri se zname osobne z netu.
A jinak z chaty, kterou ma Peta.
Jitka R. : 11 Nov 11:25:11 - (duncan.turnov.cz)
"...clovek furt neco hleda a kdyz to najde, tak je mu to malo...'
Lidi ste skvely!!!!Ja dneska kypim emocema teda...
{ono me to o ucetnictvi prejde!}
Jitka R. : 11 Nov 11:21:00 - (duncan.turnov.cz)
Diky za pozdrav Navratnicku. Teda jestli jeste zijes...
Nezlobim se Kvjetaku. Stane se.
Hele, vy tri se znate osobne? Nebo jen na netu?
Navratnicek : 11 Nov 11:16:09 - (tux.nwt-km.cz)
Prijem, ztratil sem prijem, dostal sem se na nepratelske uzemi....jestli me slysite, tak je tu asi 150 nepratelskych pesaku, 10 tanku, 3 samohybky...nemuzu dlouho mluvit...NASTO pozdravuj vsechny...dones nasi vlajku az do Valmezu...a pozdravuj Kvjetaka, A
lenku, Jitku a vsechny...obklicuji me a hledi pres ramenaaaaaaaaaaaa....
Kvjetak : 11 Nov 10:00:10 - (ns.labit.cz)
Jinak mam novou adresu: kvjetak@ovoce a zelenina treti regal v pravo.cz. Takze piste, piste. (Pista Hufnagl?).
Troufale? Prooooooc?
Kvjetak : 11 Nov 09:55:47 - (ns.labit.cz)
Jezs sorac!
Sem t "t" prehlid. Velka omluva, ze sem te "zmuznil".
Nevymreli, sme. Teda aspon ja ne. Nevim, jak na tom je Alenka s Navratnickem. Me jen chvili nafakcil internet.
Tak jeste jednou PROMIN.
Alenka : 11 Nov 09:54:09 - (195.119.173.135)
Takze zdravim. Mail pro Kvjetaka nebude. mam posra... postu. To je jeden spendlik dolu. Jinak se mejte, ja du sprtat. To vite i mnagofil se musi porad ucit. Doufam, ze neni troufale nazyvat se mnagofilem? :-)
Jitka R. : 11 Nov 09:37:39 - (duncan.turnov.cz)
ne Kvjetaku, ja jsem JITKA, vis? Zrovna sem chtela sem napsat,
ze ste snad vsichni vymreli...
Kvjetak : 11 Nov 09:24:10 - (ns.labit.cz)
Ty ses ten Jirka , co uz sem psal nebo ses uplne novej Jirka, co sem este nepsal?
Jo a pro Navratnicka. Prave sem napsal takovou punkovku.
Menuje se Pekelnej farar.
Je tomu uz nevim kolik let,
co na..al sem se na tenhleten svet.
Vzdycky
, kdyz si na to vzpomenu,
tak vse dobry hned zazenu
Stalo se to jednou na jare,
na ceste sem potka farare.
Takle nechci nikdy dopadnout,
tak do hospody sem si sel sednout
ref.: Tak ubehmul nakej cas,
ja vpajzlu sedim zas a za
s.
farare uz nepotkam
na dobrou cestu se nedam.
Vostatni ho taky videli,
myslim, ze to bylo v nedeli,
vsichni tady se mnou sedi,
skrz pulitr na svet hledi.
Kdyz koukam na to co se deje,
kam tenhle svet rychle speje,
t
ak si jeste kousek dam,
jeste, ze tu nejsem sam.
ref.:
Tak, zahraju to pres Distortion a to bude nater.
Jitka R. : 11 Nov 09:22:41 - (duncan.turnov.cz)
To jsem zase ja. Hele proc Mnaga negdy nezajede do Turnova
na Pyram. Vsichni jsme tu nateseni a "prej porad nic"...
Jitka R. : 11 Nov 09:10:49 - (duncan.turnov.cz)
AT ZIJE KVJETAK, ALENKA A NAVRATNICEK!!!!!
Koukam ze to mate jako soukromou linku...
Kvjetak : 11 Nov 08:48:19 - (ns.labit.cz)
NASTENKU CHCI ZA ZENU, HE, HE,HE. (Nastenka samozrejmes kratkym a)
Navratnicek : 11 Nov 08:45:45 - (tux.nwt-km.cz)
No to Tvoje soucasne devce musi ale vypadat. Kolik stoji, ze bych ji vyzkousel. A umi aspon varit, uklizet. Ta by se mi libila. Dobry text - vtipne.
Kvjetak : 11 Nov 08:41:41 - (ns.labit.cz)
Tady se neuklizi na zacatku smeny, ale melo ase tady uklizat uz fcera. Ale bohuzel.
Co si vo me myslis. Ja na zviratka nedam dopustit.
Hele tipni tomu PELI drat, at sem muzem psat my. To je hrozny. Kdyz se takle nakej clovek rozkeca, tak je k nazast
aveni.
Kvjetak : 11 Nov 08:37:53 - (ns.labit.cz)
Mam dalsi textik vhodny pro Gramy.
Kdyz te k ranu polibim, rikam si proc sem si te vlastne bral.
Ktery znamy nebo pritel mi te do postele vobednal.
Vzpominam na ty krasny chvile, kdy si byla pritulna, sladky.
Mela si krasny, stihly, svudny
telo, ted napolstar se vali krokodi slzy.
Kdyz se po ulici vohlizem, tak nejvic kilo asi mas.
Oproti vsem zenskejm, co tu chodi, jak sloni mama vypadas.
Musim si to jeste rozmyslet, jestli te prodam nebo utratim.
Nejdriv zkousis na me svo
je vnady a uz sou zase tady krokodyli slzy, krokodyli slzy.
Ref.: Tak si to neber a pocitej s ti, ze te brzy vymenim.
Za nakou mladsi a pritulnejsi, kterou laskou odmenim.
Tak si to neber, zivot je zmena a zmena zivot prozatim.
Ale este
to neni cely.
TO BE CONTINUED
Navratnicek : 11 Nov 08:34:28 - (tux.nwt-km.cz)
No slava, ja uz sem si myslel, zes pozvracel klavesnici. Muj sef se vrati behem 10 minut, takze tu budu jenom sem tam. U vas se uklizi na zacatku smeny? No to je v pravde revolucni pristup. At maji potkani a svaby co v noci zrat. Nedelas pokusy na zvirate
ch?
Zdravim PELI. Ze ses, ale rozepsalo.
Kvjetak : 11 Nov 08:24:29 - (ns.labit.cz)
Jak zahul. Musel sem vodejit z kanclu, protoze prisla uklizecka a vona strasne smrdi. Tak tady sedim u votevrenyho vokny a inhaluju trochu toho kysliku.
Jo mimochodem, sef jel do Trutnova, takze tady dneska budu castejc. Tak zas nekdy.
PELI : 11 Nov 08:24:18 - (cache34.zcu.cz)
Navratnicek : 11 Nov 08:18:32 - (tux.nwt-km.cz)
Ha, Kvjetak dostava zahul v praci a Alenka pocita Hrusky s jabkama. No sak se nekdy ozvete ja du neco maleho posvacit.
Navratnicek : 11 Nov 08:07:25 - (tux.nwt-km.cz)
No pomalu zacinam trpet samomluvou. Sejdeme se na oddeleni 17 B.
Navratnicek : 11 Nov 07:57:31 - (tux.nwt-km.cz)
No vidim, ze su trochu pozadu. Zdravim vsechny!!!
Navratnicek : 11 Nov 07:55:29 - (tux.nwt-km.cz)
A vysledek bude asi na titulni strance Washington Post. Ach co asi dela Alenka? Jak sem si tuhle prohlizel LEO tak sem si na ni vzpomnel.
Alenka : 11 Nov 07:54:17 - (195.119.173.135)
Kvjetaku, omlouvam se za sireni poplasne zpravy. Musis chvilku pockat. Znas to.
Alenka : 11 Nov 07:51:06 - (195.119.173.135)
Kvjetaku ja bych se tak nerozkecavala a cumla bych na postu. jinak zdravim vas, a omlouvam se, ze neprijedu v patek na tu mnagu. Takze Hrusko, nekdy priste. Uzi te si koncert a nezapomente, ze Dvere do pokoje jsou otevrene do koran. A bacha abyste nezablo
udili lhostejnosti, cesta ven se fakt blbe hleda.
Kvjetak : 11 Nov 07:15:12 - (ns.labit.cz)
No, je pravda, ze kouzamjen jednim a este k tomu privrenym vokem, ale koucour nigde. Akorat vim, ze na zacatku druhy tretiny sme vedli 2:0 a pak sem sel do Hokejky (hospudka na stadionu) No, ale na to, ze sem sel ne hokej primo z prace, tzn. v pul treti a
hokej byl vod sesti, tak to nebylo tak hrozny.
Navratnicek : 11 Nov 06:59:24 - (tux.nwt-km.cz)
Kvjetaku to vcera muselo byt huste, ze jeste spis. Tak co? Kolik bylo piv a golu?
Hruska : 10 Nov 16:51:39 - (jmcache.vse.cz)
Hele jak to vypada s tema listkama na tu patecni Mnagu? Jestli nekdo pudete, tak bysme se mohli nekde potkat. Jestli se budete chtit domluvit budu tady zitra asi od jedny tak do dvou.
DOKTOR : 10 Nov 14:37:36 - (212.65.207.230)
No jasne ze ne PD, ale PB.
DOKTOR : 10 Nov 14:15:26 - (212.65.207.230)
Ja na PD jeste nebyl (to je vostuda), ale uz se na ne chystam hezky dlouho. Takze snad to vyjde pristi tejden na Rychte.
Kvjetak : 10 Nov 13:58:00 - (ns.labit.cz)
Kvjetak : 10 Nov 13:39:10 - (ns.labit.cz)
Alenko mas to tam.
Ty se mas. Tys mela aspon saunu, ale ja klepal kosu.
Dokturku. Taky sem slysel Travni orchestr jen z Bla Bla Plus, takze ani nevim, esli este egzistujou (fuj, to vypada hrozne).
Na PB sem byl zatim 2x a sou vopravdu dokonali.
DOKTOR : 10 Nov 13:20:14 - (212.65.207.230)
Na Mlejne sem nebyl ani jako navstevnik ani jako lekarskej dozor,
pac sem nebyl v Praze a dost me to stve.
Travni orchestr jete hraje? Ja vo nich slysel akorat kdyz vydali par pisni na Bla Bla Plus a vot ty doby nic.
Alenka : 10 Nov 13:19:20 - (195.119.173.135)
Halooo Kvjetaku, jsi na prijmu? Kam mi pises? Na van.. nebo mat..
Alenka : 10 Nov 13:15:25 - (195.119.173.135)
Moc diky za prani. Ja si to tam uziju. Hlavne tu cestu, jelikoz jedu svym oblibenym dopravnim prostredkem. Autama. Cizima, jedem totiz stopem. Uz se tesim, hlavne, aby neprselo nebo nesnezilo. Jinak Ja sem se asi taky spletla a vlezla do jiny chaty. Ale b
yla tam sauna tak sem si to uzila.
Kvjetak : 10 Nov 13:09:54 - (ns.labit.cz)
Co? Kde? Jak? Proc? Jo tak mejla. To beru!
Kvjetak : 10 Nov 13:08:40 - (ns.labit.cz)
Ahaaaaa!
Me se zdalo divny, ze by Peta byla tak stara.
A jestli posloucha Mnagu to nevim. Hrala tam furt, ale voina byla asi hlucha. No to je pech. Tak se domluvime na dnesek. Stejny cas, jine misto (ta chata vedle).
Dovolte, abych ocitoval jednu
pjesonku od Travniho orchestru mesta Chomutov: Nevim, nevim, nevim, nevim, nevim, nevim, nevim co se deje. Uz sem zase skourenej, uz sem zase skourenej!
Alenka : 10 Nov 13:07:56 - (195.119.173.135)
Tak se rozhoduju, jestli jit na autobus, nebotu s vama kecat do drou. Poradte mi. jinak Kvjetaku mas mejla
Kvjetak : 10 Nov 13:02:53 - (ns.labit.cz)
Do Mlejna me pozval primo Fumas, ale zrouna sme hrali ve Branny, tak sem se nemoh dostavit.
Tys tam byl jako navstevnik nebo jako lekarskej dozor?
Navratnicek : 10 Nov 13:02:34 - (tux.nwt-km.cz)
Puvodni Bures? Skvele se u toho chlasta. Kvjetaku ta parba byla v te chate vedle. V te do kteres vlezl ty bydli devadesatileta starenka. Jak ste spolu zaparili? Posloucha Mnagu? A co bylo jinak ... Zdravim Lekare, Alenku a Petu. Mimochodem, Peto jake mas
pohlavi.
DOKTOR : 10 Nov 12:50:10 - (212.65.207.230)
Puvodni Bures je dokonalej. Ted zrovna o vikendu hrali s Trabandem na Mlejne. Nebyl ste tam nekdo?
Kvjetak : 10 Nov 12:49:15 - (ns.labit.cz)
Sakra. Zas sem klepnul cvajmal. Ja se na to vy.... ha! pozor na spendliky.
Peto. Na ty chate to bylop sqeli. Akorat kdyz sem tam prisel, tak tam nikdo neby a klic nebyl v okapu, alo pod kvjetinacem.
Ale pak se to slusne rozjelo. Nebo jak to vidis ty
?
DOKTOR : 10 Nov 12:48:07 - (212.65.207.230)
Alenko, uzij si to v tej Zelci, ja si budu muset na Mnagu pockat az na prosinec do Plzne.
: 10 Nov 12:47:26 - (212.65.207.230)
Alenko, uzij si to v tej Zelci, ja si budu muset na Mnagu pockat az na prosinec do Plzne.
Kvjetak : 10 Nov 12:45:09 - (ns.labit.cz)
Alenko, to me mrzi, ze se neuvidime. Takze plati to vo pul treti n%E1 namesti, ve Valasske Mezopotamii?
Kvjetak : 10 Nov 12:45:03 - (ns.labit.cz)
Alenko, to me mrzi, ze se neuvidime. Takze plati to vo pul treti n%E1 namesti, ve Valasske Mezopotamii?
Kvjetak : 10 Nov 12:42:56 - (ns.labit.cz)
Doktor: Tak to teda neznam. Ja znam akorat The Doors revival-The end of colours, ale tohle ne. Jinak znam normalni Beatles revival
a ty hrajou fuckt sqele. Jeden dokonce jakoby vypadnul z voka Harrisnoj.
Jinak znate Puvodniho Burese? Prave to tady p
osloucham a je to fakt supr. Vrele doporocuju.
Alenka : 10 Nov 12:41:13 - (195.119.173.135)
Tak fajn Kvjetaku, to je v pohode, protoze, mi prave prisel vzkaz od kamaradky, ze se jede do ty Zelecea stejne by mi to nevyslo. Jinak si to uzi, Pozdravuj kluky, a ze se tesim. Jinak DOKTORe, ja mam zas jiny problem, jedu zejtra do maticky Prahy, ale v
patek mi to navychazi. Tu kapelu opravdu neznam. Jinak co se deje. Vzdyt vcera se mohla Nasta strhat.
DOKTOR : 10 Nov 12:35:33 - (212.65.207.230)
TO PETA: ja si nestezuju a navic sem na tom podobne jako ty. Sem ted taky v Praze, ale pryc (do Brna) nejedu v patek, ale asi uz zejtra.
No, kdyz uz sem tady tak zeptam. V patek hraje v Brne The Glass Onion (Beatles revival). Neznate to nekdo? Dik.
Zdar
DOKTOR
Kvjetak : 10 Nov 12:13:54 - (ns.labit.cz)
Ta to ten Nektar bude neco, jako je u nas Krkonossky medvjed.
Taky se po nem kazdej konzoment s prominutim posral.
Jinak do Prahy jedu se Zdenickou. Takze pak dem k segre domu a tam uz moc mluvit nebudem.
Alenka : 10 Nov 11:49:13 - (195.119.173.135)
dekuji, ze jste mi dovolili zapojit se do konverzace. Jinak se u nas toci Nektar, ale nikdo ho nedoporucuje. teda nevim proc.. Mne nejvic chutna Radegast. Jinak Kvjetaku, pokud se dostanu na mail, tak s tebou pocitam, jestli ne tak jsem na naste. zdravim,
uz jen hodinu a mam pro dnesek pokoj od teto skoly.
Kvjetak : 10 Nov 10:53:28 - (ns.labit.cz)
Me zase trapi otazka, jak v mongolsku poznaj mongoloidni dite?
Ale s tema Beer Wings s to trefil. Standartne hraju prave, tedy Krakonosovo kridlo. Do toho levyho Gambrinusova se nemotam. V brance mame postavenej hektak a rozhodciho nam dela Meryc - nej
vetsi savec z HB. Ten v pohode udela 20 kousku denne a k tomu flajdu rumu. Shodou okolnosti to je strejc naseho basaka Landese.
Tak sme e ho s nim chytli a deme v jeho stopach. Ale jeho tempo je neudrzitelne.
A taky se u nas dela, zraje a smrdi Krko
nossky PIVNI syr. Ten nazef sice laka, ale ten smrad!
Navratnicek : 10 Nov 10:29:36 - (tux.nwt-km.cz)
Kames je Jarda. Omlouvam se vsem priznivcum Zlina. Ja palice dubova, hlava derava. (to mam z te Mnagy) Alenko kdo je to ten Nagano. Myslis Dejva Wiliema Nagana z HC Vrchlabi? Nam uplne staci ten Emil Mistrak, co nam ho pujcila na hostovani Beer Wings Horn
i Branna. To nevadi, ze se u Vas nehraje liga. My zase nemame strakonickeho dudaka. Vari se jeste ve Strakonicich pivo? To je ta otazka, ktera me trapi.
Kvjetak : 10 Nov 10:24:14 - (ns.labit.cz)
A co nebo kde chces podrbat?
No jo. Kames se na tu farmu hodi. Ale nevim jestli je to farma konska nebo praseci.
Jinak vsici, co odysli ze Vsetina se tam stejne casem vrati. Pac zisti, ze udelali blbost. Vidte pane Krateno a Brosi!
A jinak Vrchla
baci udrzeli v brance Hohzu Vrnatu, kerej loni prisel na hostovani z Kladna. Takze ma dobrou skolu.
Tak Nagano, jo? Hm, to byl cajmrsk v nasi hospode. Byli sme tam uz od vecera a dychtivy sme ocekavali 5tou hodinu ranni. Mezitim se vypilo nespocet samp
usu a spalilo nespocet ruskejch vlajek.
A pak to propuklo. Jeli sme opet az do rana na ucet Marcela - tehdejsiho majitele restaurace Pod mezi, ktera se pres den zmenila v neco nepopsatelnyho.
Alenko. 12:30 - 14:00 me vyhovuje 100%.
Takze v pul je
dny na mejlu.
Alenka : 10 Nov 09:55:53 - (195.119.173.135)
Jinak mily kvjetaku, mam problemy s postou takze na to skocim, hned jak mi skonci skola. Toz se ti budu venovat od 12:30 do asi 14:00, staci? Muzeme podrbat.
Alenka : 10 Nov 09:51:58 - (195.119.173.135)
Tak muze mne zamijat, o jakem hokeji se bavite, Ja fandim nejvic kdyz je neco jako Nagano, nebo Mistrak. Jinak u kas se nehraje ani liga, sila co?
Navratnicek : 10 Nov 09:17:08 - (tux.nwt-km.cz)
Hm Trbechovice, zrejme slusnej oddil (skoro jak Chvojkovice Brod)Jirka Kames skoncil nekde v zamori na farme (ale covece nevim ktereho muzstva). Ale Hudacek jede snad jeste lip nez J(F)K. Asi je to tim, ze nasim hokejistum zni na stadionu z amplionu Mnaga
.
Necham si projit hlavou kam vsechny vsetinaci plavou ...
Kvjetak : 10 Nov 09:08:20 - (ns.labit.cz)
A jeste si dovolim pridat jednu vopravdu skvelou vypalovacku.
Vysoky jalovec, vysoky jako ja
Preskoc ho ma mila, rovnejma nohama.......
A nebo!
Stavajte ogari, bitva zacina
Nad hlavu vlaje nam prapor Vsetina
Strach ide do zbr
oja, kdyz z boja do boja,
Du, valasi du - ligu vyhraju......
To je na pisen roku.
Kvjetak : 10 Nov 08:57:36 - (ns.labit.cz)
Ano, to je pravda (jak rika Mick Pixies z VZ). Mam vopraudu fsechny CD.
A na ten hokej du neska. To to tem Betlemakum z Trebechovic nandame.
Jak Zlin. Co Zlin. Ave Vsetin. Do Vsetina uz se vratil Prochazka a myslim, ze Patera na sebe nenech dlouho c
ekat. Takze obavana dvojcata P&P budou opet radit na extraligovich kluzistich.
Tajy by me docela zajimalo, kdyz uz teda ten Zlin, kam se podel J.Kames? Jeho vodchod sem nak nezaznamenal.
Dik za ten seznam CD.
Alenka : 10 Nov 08:55:05 - (195.119.173.135)
Mily Kvjetaku, omlouvam se, ze mi ta odpoved bude trvat trochu dyl. Vis jake mame pocitace. Rok O to jisti
Alenka : 10 Nov 08:50:30 - (195.119.173.135)
Tak Navratnicku, dobre, omlouvam se ze sem te obdivovala az tak pozde. Jsi proste dobrej a hrozne hodnej ze si nam napsal ten seznam pisnicek, ale uz se na mne nezlob. Dyt ja te mam vcelku i rada
Navratnicek : 10 Nov 08:17:37 - (tux.nwt-km.cz)
Dobre rano! Pajo mas pravdu. Uz sem taky delal vyber MaZ na devadesatku. Skoncil sem z toho na psychiatrii (prave sem se vratil). Stale se to vraci. Kvjetaku Rock debut nemam. Ty mas opravdu vsechny alba MaZ? Mas originalni CD? Zitra jdes na hokej, co? Te
n nas Zlin tedka jede! Jenom aby se navratil do Vsetina Patera. To by bylo zle, ze? Co asi dela Alenka?
Alenka : 10 Nov 08:02:44 - (195.119.173.135)
Kvjetaku hned Ti odepisu!
Kvjetak : 10 Nov 06:03:58 - (ns.labit.cz)
Tak The best of Mnaga, jo? To mam taky doma.
Dela to celkem asi 8 alb plus jedno solovy od Petra Fialy. Akorat nevim, jak se dostat k Rock debutu.
Nemate ho nekdo?