Zážitky z koncertů, fesťáků, názory
na alba, písničky,
prostě vše co souvisí s M&Ž ...
<< >> nejstarsi
Zdenicka : 31 Jul 17:00:49 - (jihlavab-25.vol.cz)
Kamasutru uz mam doma...byla to jizda smrti...malem sem parkrat nasim rozmlatila auto, ale zatim pohoda...
Zdenicka : 31 Jul 16:59:03 - (jihlavaa-23.vol.cz)
A jeste neco, Sperhacku...Kvjetaka znas sice mnohem lip jak ja, ale me neznas vubec, lasko...tak to si taky muzes prebrat, jak chces...
Zdenicka : 31 Jul 16:56:34 - (jihlavaa-13.vol.cz)
Stastni to lide, co zerou zamilovanosti jako Alenka a nastenka...
Tu basnicku urcite dones, Davide. Jestli jich mas vic, nesetri. Prectu to vsechno. A na copak potrebujes to bezbarve barvivo a jeste k tomu deset litru mesicne? Svoje stranky nemam a nej
ak je ani nepotrebuju...copak bys rad vedel?
Zdenicka : 31 Jul 16:42:56 - (jihlavab-3.vol.cz)
Jo, Sperhacku, nikdo mu to nevycita, teda aspon ja ne. Me je to jedno, ze je takovej. Ja mu rikam, at je takovej, jakej je. Asi to vzal do slova. A ja mu to nevycitam. Tobe taky nic nevycitam a nejsem svine jako nekdo, takze to pivo u me porad jeste mas..
. Si to preber, jak chces.
nastenka : 31 Jul 16:27:28 - (gip-oslo-cache-1.globalone.no)
alenka> vidim ze ty zamilovanosti zeres asi jako ja ;-)
zdenicka> zitra donesu tu basnicku, muzes zhodnotit. nechces mi poslat to bezbarve barvivo? potreboval bych ho tak 10 litru. mesicne. pryc od reality. pryc od lidi. blah. btw. mas svoje stranky na
netu? alenciny uz jsem zkontroloval, tak hura na tvoje. jo, zarovku vymenim, stimulaci nastimuluju, kamasutru zpraktikuju ;-) lidi mejte se, dneska to balim, nemuzu to tady vydrzet. pocity jak ziletky... brrrrr :(
Alenka : 31 Jul 16:23:03 - (c01-114.006.popsite.net)
Zdenicko, to bylo jenom vcera.
Sperhack : 31 Jul 13:46:24 - (ns.labit.cz)
aha sory...ta interPUNKce...
ale von u%BE je prost%EC takovej.
Zdenicka : 31 Jul 13:21:52 - (jihlavaa-6.vol.cz)
Ne, neni normalni, protoze vetsina lidi, skoro vsichni by neriskovali...
Zdenicka : 31 Jul 13:16:48 - (jihlavaa-21.vol.cz)
On o tom nevi, ale ma stesti jak svine...i kdyz mozna o tom vi...a nejen v otazce smrti...
Tak Ti dik, Sperhacku, za uklidneni...
Alenko, Tobe preju hezky proziti zamilovani...jenom doufam, zes to chytla lip jak ja...
Asi si pojedu pro tu Kamasut
ru...mozna, ze se mi prece jen bude hodit...
Se mejte...
Sperhack : 31 Jul 12:58:48 - (ns.labit.cz)
Gdy%BE p%BEe%BEil Zlatou, tak u%BE p%F8e%BEije v%B9echno...i kdy%BE te%EF je pjekn%EC pol%E1manej.
Von nejni nenorm%E1ln%ED...jen po%F8%E1d zkou%B9%ED poznat hranici, kam a%BE m%F9%BEe zajit.
Taky vydr%BEet vychlastat to co von, tak sem mrtvej...mu
nam%EC%F8ili 2,4 promile...
Zdenicka : 31 Jul 11:50:59 - (jihlavaa-10.vol.cz)
To je fakt magor...prezije to vubec??? Je mi to jasny...ten kreten chce poznat klinickou smrt...on fakt neni normalni...ale ja se mu nedivim...taky by mi nevadilo ji poznat. Stejne...kdyby ses k nemu dostal, tak mu to stejne rekni, i kdyz je v bezvedomi,
lidi v bezvedomi stejne vnimaj, jistym zpusobem. Nebo ze bych si udelala vylet do nemocnice???
Sperhack : 31 Jul 11:32:55 - (ns.labit.cz)
Zdenicko..to mu asi nevyridim...je uz tejden v bezvedomi...
Zdenicka : 31 Jul 11:20:04 - (jihlavaa-21.vol.cz)
Jo, Sperhacku, teda pozdravuj ho a vyrid mu, ze cekam, jestli vubec jeste zije...zatim.
Zdenicka : 31 Jul 11:19:05 - (jihlavaa-21.vol.cz)
No, Davide, je...urcite je Kamasutra lepsi v praxi, jenze...znas to. Tu zarovku bych opravdu potrebovala vymenit. Sem doma totiz sama a furt mi to nejak nejde opravit. Luxol? No to je bezbarva barva na drevo. Mozna s vama nakonec vyrazim, uvidime...
Zdenicka : 31 Jul 11:16:08 - (jihlavaa-21.vol.cz)
Sperhacku, pozdravuj ho a vyrid mu, ze cekam...
nastenkar : 31 Jul 10:40:45 - (gip-oslo-cache-1.globalone.no)
zuzka> me je to uplne jedno kam pojedem.. fakt. puvodne sem planoval tur, syr, iran, pak, ind, cina, vietnam, laos, kambodza, thajsko, vychodni malaysie (zapadni uz mam sjetou) a pak podle financi (filipiny/borneo/indonesie+NZ/australie/papua NG). ale pla
ny se muzou jakkoli zmenit, stejne jako cas straveny tam. pocitam ze rok stejne bude malo a skysnu tam aspon tri. dyz se mi tam bude libit, proc ne???
zdenicka> kamasutra.. neni to lepsi v praxi, nez si jen cist? dybys potrebovala pomoct s necim (vyme
na zarovky,...) tak staci napsat ;-)) co to je luxol? tibet? tak pojed s nama!
Sperhack : 31 Jul 10:36:49 - (ns.labit.cz)
dobrej..japa se vam tady vede? Furt ste zavisli na mnaze?
Jo...magor Kvjetak se vozralej vymlel v aute...debil...
Alenka : 31 Jul 06:38:35 - (c04-104.006.popsite.net)
M&M's : 31 Jul 02:45:21 - (c04-104.006.popsite.net)
M&M : 30 Jul 22:24:01 - ()
Sme v Poprade a kde ste vy
Zdenicka : 30 Jul 15:42:17 - (jihlavab-24.vol.cz)
A doprdele, opravdu mi ted praskla zarovka v koupelne...
Zdenicka : 30 Jul 11:00:13 - (jihlavaa-6.vol.cz)
Dobre, Zuzko, pozdej se domluvime na podrobnostech...
Alenko, zkusim Ti dneska napsat...
Zatim...
Zdenicka : 30 Jul 10:59:05 - (jihlavaa-6.vol.cz)
Ahoj...
Tak sem byla vcera vecer takova cela otravena...no, vlastne jen priotravena...sem par hodin cichala vypary luxolu...a asi z toho priotraveni me napadla takova malicka brutalitka: Tak zase vsechno pri starym, zase si musim vsechno delat sama, od
zarovky po stimulaci...
aranka z parku : 29 Jul 17:38:38 - (ppp146.cb.worldonline.cz)
budete v nejbli%BE%B9%EDch 2 m%ECs%EDc%EDch n%ECkde okolo strakonic?PROS%CDM!!!!!!!
3spa@mybox.cz
zuzka : 29 Jul 17:09:21 - (a211-151.dialup.iol.cz)
ahoj Alenko, ja docela dobre a jakpak Ty?
Alenka : 29 Jul 17:00:52 - (c05-133.006.popsite.net)
zuzka : 29 Jul 14:32:15 - (a215-151.dialup.iol.cz)
tak jo, Zdeni, beru Te za slovo a uz se tesim do Telce. Mela bych tam jet s kamaradkou, ale este jsme se poradne nedomluvily, tak uvidim.
Zdenicka : 29 Jul 13:07:25 - (jihlavab-3.vol.cz)
Jinak ja osobne bych radej do Tibetu, za Buddhou. Nechcete jet nekdo se mnou??? Jak Igor Chaun a Petr Ctvrtnicek...
Zdenicka : 29 Jul 13:06:06 - (jihlavab-3.vol.cz)
Zuzko, v Telci sem do 3. srpna, pak mozna pojedu pryc, ale 12. a 13. srpna bych zase mela byt zpatky. Nic neslibuju, protoze tezko rict, co se do ty doby jeste stane. Ale na tu Ceskomoravskou bych docela taky sla... Takze klidne muzem vyrazit...
zuzka : 29 Jul 12:02:14 - (a201-151.dialup.iol.cz)
Zdenicko, muzu se zeptat, kdy v Telci budes? Me hrozne laka Ceskomoravska hudebni spolecnost
zuzka : 29 Jul 11:57:01 - (a201-151.dialup.iol.cz)
Davide Nastenkari, to, vis, ja jsem si Te nestastnou nahodou smazala, mohl bys mi poslat cislo, ci neco takoveho podobneho, jeste jednou? Jinak jsem na netu docela zridka, jelikoz mam povoleny urcity pocet impulsu, bydlim totiz s rodici, kteri to plati.
Nojo Asie, to je muj sen. Kdyz sem byla mensi, tak sem si hrala na Cingischana a utinala jsem hlavy nepratelum. Muzem jet treba do Mongolska a kocovat s pastevci.
Zdenicka : 29 Jul 11:27:00 - (jihlavab-12.vol.cz)
Dobry den...jak se mate??? Banalni otazka...banalni odpoved. Dobre.
Tak sem si vcera koupila ten bublifuk, teda rovnou dva. A ted bych ale potrebovala zajet do Jihlavy jeste jednou...pro Kamasutru. Tak nevim, jestli se mi to podari. Doufam, doufam, ze
jo, a myslim, ze taky jo. Udelam pro to maximum.
Ahoj Alenko. Kasli na senilni stariky. Taky budem jednou takovi. No to asi neni prijemna predstava...pryc s ni...
Mate pravdu. Cas leci uplne vsechno. Z toho uplne nejhorsiho jsem ale uz nastesti venk
u. Ted si uzivam, jak to jde. Jen me stve, ze se mi to vseho tak cpou mi drazi pribuzni. Mam je sice rada, ale trochu soukromi neuskodi. Nemuzu si nikam ani vyjet sama autem. Ale ja uz neco vymyslim, jak se dostat z jejich vlivu a dojet si do Jihlavy pro
tu vytouzenou Kamasutru.
Ono je ale nejhorsi, ze ja do toho vzdycky vletim a pritom vim, ze to skonci blbe a stejne se na to nevykaslu. Ale to je jedno. Nebyt tohohle nevznikaly by takove texty, jake vznikaji. Jen doufam, ze mi tady nekecate a opravdu
se vam to aspon trosicku libi.
Navratnicku...mala technicka pripominka (ale opravdu jen malicka)...Telc je ona...
Se mejte...
Tlu : 28 Jul 18:11:51 - (studio1.stand.cz)
Jazzgirl ozvi se, um%EDr%E1m samotou
david : 28 Jul 17:50:21 - (gip-oslo-cache-1.globalone.no)
zatr sakr tak vidim ze to tu mame mezinarodni. nasta ma urcite radost. alenka, pidule =USA, zuzka, navratnicek = morava, ja = vsechny mozne staty jen ne cechy, zblitek nevim... decka mam takovy pocit ze az my se raz sejdem SICI na JEDNE parbe, tak to bude
zahul. jinac to balim a valim si osladit zivot do baru.. preju pekny
vejkend. a jestli mi negdo xcete brnknout tak debil ma cislo: +47 90 85
82 01. ale to je tajne, tak to nikde moc nerikejte, jo???
Pidule : 28 Jul 17:40:30 - (dialup-209.246.73.158.newyork2.level3.net)
Putysku tak uz sem v kontaktu s Alcou tak se asi za dva tydny sejdeme v San Francisku?To je prima jinak vcera sem stravila 2,5 hodiny v metruz Brooklynu do Bronxu a bylo to teda pekny Pulp Fiction ale zijuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.Tak to je skvely ne?Aco ty kde
pak travis svoji dovolenou.Jak te znam mavas pres den nekde palcem u silnice a vecer te kousou komari nekde ve spacaku u reky?Tak bacha at ti zas nekdo neukradne baterku jako tenkrat u RAbi?Haha..
david : 28 Jul 17:12:38 - (gip-oslo-cache-1.globalone.no)
alenka> cau, mas nekde na webu foto z te californie? posli link! jinac sem
se mrknul na tvuj web - docela pekne, na to ze's to delala na stredni to
ujde... ja sem na prumce zvladal tak cecko pod dosem, natoz HTML. veldi
bra, jak by rekli mi norsti pratele.
Alenka : 28 Jul 17:06:46 - (c01-034.006.popsite.net)
nastenkar : 28 Jul 16:12:41 - (gip-oslo-cache-1.globalone.no)
zuzka> diK za numero, pripadas mi jazykove nadana, nechces se mnou do asie? jedu tam na rok a potreboval bych tlumocnika, ozvlaste tvoje znalost cinstiny a vietnamstiny me zaujala. se starim si nedelej starosti, stovka to je zlaty vek! a ja jakozto 75-let
y "mladik" te budu opatrovat jako hlavu v oku.. nebo tak nejak to bylo? well ty houbicky uz prestavaji pusobit, du si zas slehnout. hele dy se na ICQ ukazes at muzem hodit rec a domluvit tu asii? ja su online furt, ve dne v noci.. nastenkar vzdy pripraven
!
zuzka : 28 Jul 14:39:26 - (a158-151.dialup.iol.cz)
jojky, uz su doma. V Hradisti bylo pekne, hodne lidi, hodne filmu, ale videla jsem jen jeden a pul. Samotari me nezklamali, jenom by me zajimalo, ve ktere z postav se Putysek poznala.
Davide, moje cislo icq je 56080747, hodis me do sveho seznamu? Jsem
pro posilani zprav na mobily. Z bourek nemam ani hnedo ani mokro, ja si je vychutnavam, mne se moc libi blesky a hromy a prudky dest. Ale jinak su celkem velky srab.
Navratnicku, toz jsem si kvuli Tobe koupila ten casopis...velmi pozitivni texty...Navr
atnicek zahreje u srdicka. Taky bych potrebovala zahrat, da se to CD nekde poridit? Jeje, vzdyt Ty si vlastne slavny, ze jo?
Navratnicek : 28 Jul 12:29:42 - (tux.nwt-km.cz)
... bjelejsi nez snehy ...!
Navratnicek : 28 Jul 12:28:45 - (tux.nwt-km.cz)
No napsal sem tam tak trochu blbost ... samozrejme, ze si neco planuju, ale Telc neni zrovna ten pripad.
david : 28 Jul 12:23:43 - (gip-oslo-cache-1.globalone.no)
Navratnicek : 28 Jul 11:57:12 - (tux.nwt-km.cz)
Zdar vsici!
No teda Zdenicko, dobree, moooc dobre ... jen je skoda ze to asi fakt prozivas. Co mas z toho, ja sem si to taky zazil a lecil sem si to podobnym zpusobem ... a vidis to, ted mam asi 120 basnicek a nekdo si je dokonce i precte a poslechne,
to kdyz jsou zhudebnene. Jinak s tim Telcem fakt nevim. Ja si nikdy nic neplanuju. Ono ja nerikam nevim, protoze nechcu, ale protoze nevim!!! ... a tak nechci nic slibovat. A k tomu vsemu, ja mobil taky nemam. Jinak se mejte fajn, ja odchazim na zslouzeny
odpocinek (tj. tydenni dovolenou). Ozvu se na Nastu z domu, ale nevim kdy. Kdo po mne zatouzi at zavola na 067 / 793 35 09 ... a je trpjelivy (a), casto totiz mivam Mnagu pustenou dost nahlas :-)
david : 28 Jul 09:53:40 - (gip-oslo-cache-1.globalone.no)
zdenicka> myslim ze odpoved je.. cas vsechno leci
Zdenicka : 28 Jul 09:30:55 - (jihlavaa-20.vol.cz)
A pred chvili sem vymyslela jeste jeden text (trochu podobne tema):
"Nevim, co vsechno by si jeste chtel,
ale vsechno, co jsem mela, to uz jsem ti dala.
Nevim, jestli jsi to vubec kdy mel,
Nev
im, jak bych ti rekla,jak moc te mam rada,
Nevim, jak si prisel na to, ze ode me prijde zrada,
Nevim, jak to srovnat, aby vsechno bylo jako driv,
Nevim, ale zjistuju, ze asi nestojis ani za ten hrich,
Tak jak z toho ven???"
Zdenicka : 28 Jul 01:51:13 - (jihlavab-23.vol.cz)
No, to by me taky zajimalo, proc me jeste nenavrhli na Nobelovku. Ale ja to vsechno jeste dozenu... Za nejakej rok to bude jasny.
Ja uz se tak tesim na zitra, teda vlastne uz na dnes. Jedu totiz na vylet do Jihlavy. A neco si chci koupit...kdepak, zadn
y hadry, zadny zbytecnosti... Ja si zajdu do hrackarstvi a koupim si bublifuk. A pak prijedu domu, sednu si na balkon a budu delat nepreberne mnozstvi bublin a bublinek, ktere bude vyplnovat muj dech. Jak ja se na ne tesim, na ty bublinky... A oni poleti
do neznamych vysek a dalek a ja se budu za nimi divat az do mist, kam moje oko zahledne...takze to je hodne blizko... A nekde daleko, kam uz nedohlednu, tam splasknou a muj dech se smisi s okolnim vzduchem a vsechno bude tak, jak ma byt... A tak se taky s
talo, dopevedela babicka pohadku. Dobrou noc...
Zdenicka : 28 Jul 01:25:24 - (jihlavaa-26.vol.cz)
Dobrou noc...
Nevim proc, ale vubec se mi nechce spat. A taky se mi nechce jen tak lezet a myslet. Protoze by me urcite chytla pekna depka. Jakoze uz je u me, pomalicku me obklopuje ze vsech stran a uz me chytla, svine...
Diky, Davide, za oceneni.
Sem rada, ze se vam muj text libi. Aspon zatim vidim, ze reakce jsou kladne. Ale asi ctyri vety jsou fakt vypujcene a namet vlastne taky. Takze ono to neni jen tak moje. Ale vlastne to je moje. Uvadim, ze je to polemika. V originalu si stezuje chlap a zen
ska je ta "spatna". Tak ja to uvedla na pravou miru. Tady si stezuje zenska a chlap je ten "spatnej".
Tohle psani je to jediny, co me jeste drzi pri zivote. Clovek se pritom fajn vykeca. Myslela sem si, ze me muze drzet pri zivote jeste neco jinyho, pr
imo nekdo, koho bych mela rada a kdo by me mel rad. Tak zrovna nedavno jsem zjistila, ze to je nemozny. U me. Takze s temahle vecma uz si nezahravam. A zase sem u svyho oblibenyho tematu, ktery lidi nemaj radi, takze to radej zverejnovat nebudu...
Davi
de, ty svoje basnicky klidne dotahni. Kdyz uz to nebude cist nikdo jinej, tak ja urcite jo. A klidne se s tebou o tom budu bavit. Lidi, ktery se zajimaj o umeni, at uz pasivne nebo aktivne, tak ty primo miluju. Ale ne zadny komercni tuctovy slinty, ani na
hodou. To zase pro zmenu nesnasim. A ze je to total down, tak to mi vubec nevadi, prave naopak...
A s tim napadem...ja jsem pro, akorat ze mobila nemam a ani ho mit nemusim, takze nevim, jak moc se zapojim...
david : 27 Jul 16:45:32 - (gip-oslo-cache-1.globalone.no)
zdenicka> potlesk!!! to je dost dobre.. sem si ted vzpomel ze mam nake totalne depresivni basnicky v suplajzu, muzu to taky dotahnout ale sou fakt total down, protoze je dycky pisu dyz sem uuuplne na dne, coz znamena dost casto ;-)
navratnicek> teda a
ted si secko vyzradil! ale jedno sladke tajemstvi mi jeste zbylo: dalsi z napadu je, nechat si posilat zpravy primo na mobila. to znamena ze po cely den budete vedet kdo pise, komu... co k tomu potrebujete? no hlavne a predevsim toho mobila, pak jeho cisl
o, coz je nemene dulezite no to mi poslete a ja uz v prubehu dalsi petiletky zpracuju.. kdo je pro a kdo je proti?
Zdenicka : 27 Jul 16:38:41 - (jihlavaa-4.vol.cz)
To myslis vazne? Kytaru doma mam, sice na ni moc nehraju, ale co neni, muze byt. Par, ale opravdu jen malo, akordu na ni i umim, ale nic moc. Jenom je problem, ze ja bych k tomu nevymyslela zadnou melodii, ja to totiz vubec neumim. Ale jestli chces, tak t
o zhudebni, prijedte do Telce a dame si sraz. Ty me seznamis s tou melodii, ja se to naucim zpivat (a nezpivam zrovna nejhur), no a klidne to muzem predvest obecenstvu. Plati? (A myslim to vazne.) A rtenku, ocni stiny a vycpavku hrudniku shanet nemusis...
Navratnicek : 27 Jul 16:08:59 - (tux.nwt-km.cz)
Zdenicko, nevim jak je to mozne, ale proc si jeste nebyla navrzena na Nobelovu cenu za literaturu? Ne fakt se mi to moc libi. Kdyby si mela kytaru a neco k tomu hrala, tak by zadne oko nezustalo u taboraku suche. Ted abych si shanel rtenku, ocni stiny, vy
cpavku hrudniku, abych si to mohl zazpivat.
Zdenicka : 27 Jul 14:51:48 - (jihlavaa-13.vol.cz)
A jeste neco...Navratnicku, nechces mit o pisnicku vic??? Mam jeden skvelej text. Pravda nezhudebnenej, ale jinak je super. Jeste jedna pomensi vada...musela by to zpivat zenska, od chlapa by to vyznelo dost blbe. Takze:
"Chtela sem ti davno rict, ze m
e s tebou nudi svet
a kdyby bylo po mym prani, rozesli bysme se hned.
Sedis jenom na gauci a na vyvalenym brichu pivo
oci jdou ti sejdrem, oci jdou ti krivo.
Uz se jenom divas po blondynach a na hokej
a ja si jen rikam: "Holka, no tak
uz neplakej."
Sezenu si mladika, kterej zase oceni moje ruce chtivy
a bude si se mnou povidat o knizkach a pisnickach, co se mi tak
l%EDb%ED.
Bude se mnou cestovat a poznavat cizi krajiny
a bude nachazet meho tela vselijake roviny.
Uz te jenom zajimaj tvy kamosi v hospode,
jo kdyz ses mezi nima, tak to ses vzdycky v pohode
(popr. ja uz na to kaslu, necham to na nahode).
Tak si to neber a pocitej s tim, ze te brzy vymenim.
Za nejakyho krasnejsiho a toho laskou odme
nim.
Tak si to neber, zivot je zmena a zmena zivota prozatim.
Nejde to, nejde to tak dale,
dennodenne slycham jenom lhani.
Citim se sama, citim se tak stale
a mam uz jenom jedno prani.
Nejde to, nejde to tak dale
a moje srdce,
to strasne hori.
Ja uz jen cekam, cekam a tak dale,
ten nas svet uz se davno bori."
Je to polemika k pisnicce Krokodyli slzy od kapely Suchej zip, kdyby to nekdo nahodou znal...
Zdenicka : 27 Jul 14:07:43 - (jihlavaa-17.vol.cz)
Vis, Navratnicku, ja si na nej nenecham nikym sahnout. Na nej budu moc sahat jenom ja a kdykoliv budu chtit. Takze asi porad. Akorat nevim, kde takovyho sezenu...to je mi fakt zahadou...
Navratnicek : 27 Jul 13:05:56 - (tux.nwt-km.cz)
Zdar vsici!
Zdenicko, taky bych si na neho od Kvjetaka nadal sahnout :-) Ale Zdenicko, vubec nebreptas ... pokracuj ja sem Te prerusil.
Jinak sem psal mejla Davidovi a on mi odepsal, ze muzem psat co je libo. To je dobra zprava, ne? A taky, pokud bu
de z nasi strany zajem, prislibil, ze by udelal takovou zvlastni stranku pro, cituji, super mnaga parmeny s fotkama z pareb. Snad se na me nezlobi, ze sem to napsal. Je to moc dobry clovjek, co?
Halooooo, je tu nekdo?
Zdenicka : 27 Jul 10:42:37 - (jihlavaa-7.vol.cz)
Dobry den...
Davide, muzu se zeptat, kdy to tady zase spadne???
No ja sem zase dneska protivna...stydim se, za sebe...
Navratnicku...samochvala sice smrdi, ale kazdej se musi chvalit sam, protoze nikdo jinej to neudela... A nevim, proc bysme si m
eli porizovat sluhu. Kdyz uz by bylo nejhur, tak si ho poridim a Kvjetak si ho taky muze poridit, ale na myho at mi nesaha, ten je jenom muj...
no nic, zas moc breptam...se mejte...
Navratnicek : 26 Jul 22:05:25 - (ppp19.zlin.worldonline.cz)
Dobry vecer vespolek!
Pravje sme ukoncili zkousku a mame dalsi novou pisnicku. Jejdananky my sme ale plodni, skoda, ze tu neni Putysek :-)
Zdar Davide, no to hnede v kalhotach, to je mi zahada. Ja mam kdyz tak hnede ve slipech nebo v trenkach. Ty jo
oo, ty si drsny chlap. Sem cetl, ze spodni pradlo nenosi Leny Kravitz a ten na to ulovil tu zpjevacku a herecku Vanesu Paradisovou. Jinak Davide tos jako naznacil, ze uz nemam (e) s Nastou tak moc kamaradit.
Zdenicko, diky za kompliment ohledne energie
. No musim se pochvalit. Dnes v posilovne sem mel na benczi 90 kilo. Ja vim, ze samochvala smrdi. Uz mlcim, uz mlcim ....
No co se tyka zehleni. Ja myslel, ze jste si poridili sluhu a testujete ho, ze ste schvalne zaspinili moc pradla. Jako v tom Lanza
testu.
Zuzanko, ja mam taky bourky rad. Jenom, kdyz me prekvapi v noci a ja zrovna spim pod sirakem, tak jsem z nich takovy naky rozpacity.
Tak a ted uz te Nasto necham na pokoji. Hezky si odpocin a v noci nedelej zadnou divocinu.
Zdenicka : 26 Jul 20:06:56 - (jihlavaa-10.vol.cz)
Ja uz se, Navratnicku, taky mamky neptam...od 3. cervna. Jenze kdyz to ze sebe dostanu, po dlouhe snaze, tak si vyslechnu kazani, ze se mi pak ani nikam radej nechce. Ale to ja bych nemohla udelat, abych tak zdrhla, oni by se bali. No co, je to nezvyk. Al
e ono se to casem vyvrbi. A s tim motivkem na parte bych to zas neprehanela, Ty mas energie, ze prezijes vsechny ostatni na Naste...
A s tim zehlenim...ne aby to zas nekdo vzal vazne, ted mi nejakou dobu neverte ani slovo, moc kecam a vymejslim blbosti
...
david the web : 26 Jul 18:45:51 - (dahlia.mendelu.cz)
zdar lidi, vy ste zas dali naste zabrat, berte v uvahu ze ona uz je taky starsi pani!! (presne tri roky to bude co jsem ji splodil)
zuzka> ja pouzivam obcas (denne tak 16 hodin :-))ICQ a pokud chces, napis si o cislo na david@futurehouse.no. ja sem se
bourek bal jak sem byl maly, ted uz ne, sem veliky kluk. akorat mam dycky hnedo v kalhotach, nevite cim by to mohlo byt?
zuzka : 26 Jul 15:39:20 - (a169-151.dialup.iol.cz)
ty brdo, bylo to hnusna bourka. Ale ja mam vlastne bourky rada.
Navratnicek : 26 Jul 15:30:57 - (tux.nwt-km.cz)
Ano, pachatel toho textu je ma malickost. Zuzko, nejak se tam zatahuje, abyste na namesti nebyli takovy Samotari :-)
Zdenicko, to ja uz se mamky neptam. To ja si vzdycky vycihnu moment, kdy neni nikdo doma a jedu :-) No jo auticko, to mam taky. Sak sem
psal o nasem Filousovi (Fiat 128) Je to spolehlivy vuz, ale nesmis jet v kuse vic jak 30 kilaku. Na vjekovy rozdil myslim, neboj. Uz si pomalu vybiram naky pjekny motivek na parte.
zuzka : 26 Jul 14:46:08 - (a215-151.dialup.iol.cz)
Telc Telc Telc...chmmm...
ten text je moc spravny :-) kdo je pachatel? Navratnicek?
Zdenicka : 26 Jul 14:23:12 - (jihlavab-9.vol.cz)
No ale kdyz se podivam do kose s pradlem, ktery bude zehlit on...no taky toho tam nema hoch malo...
Zdenicka : 26 Jul 13:13:04 - (jihlavaa-11.vol.cz)
Ja teda, Navratnicku, taky ne... Myslim, ze s originalem tahle slintarna nema nic spolecnyho, az na to, ze par blbcu si pujcilo par slov... Nojo Varnsdorf...to je n%ECkde na severu, ze jo? Nevede kousek odtamtud jedna nejmenovana silnice? Ze by to chytli
odtud? Severni Cechy...jiny kraj, jiny mrav...tam jdou na to asi hodne zhurta...to sou orgie...ze by kazdej s kazdym? Jezisi, ted sem asi urazila Kvjetaka...to zas budu zehlit do Vanoc...
Putysku, i kdyz vim, ze uz si to neprectes, az po dovoleny, ale
treba budes mit jednou zase podobny problem...nebudu delat vubec nic...budu si delat, co chci, i kdyz to tak skvely nebude, porad bydlim s rodici...vykaslu se na to, co melo bejt, ze to neni, nic neznamena, i kdyz to znamena hodne...ale to je jedno...pros
te budu delat, co me napadne...
Navratnicku, docela Ti zavidim...nejsem jeste sobestecna (financne), takze to mam tezsi a sbalit a vypadnout, to neni jen tak...porad bydlim s rodici a oni na tohle nejsou zvykli, takze chvili bude trvat, nez si zvyknou,
ale oni si budou muset zvyknout...me to totiz taky nebavi, neco planovat, ale zas se jen tak sbalit nemuzu...ale pristi rok, az budu mit svoje vysneny auticko...jak ja se tesim... A nezapomen na nas jedenactilety vekovy rozdil...ale v zadnym pripade mi n
ebude brzo dvanact...zas takovy mlade teda nejsem...
Se mejte...
Navratnicek : 26 Jul 12:49:38 - (tux.nwt-km.cz)
No Zuzko, pred chvili mi volal Petr c.2 (jestli sis uz opatrila posledni BIGBENG, tak vis o cem mluvim), ze by sme mohli na slepo zajet na prazdniny v Telci. Tam se posluchacu najde dost a clovjek nemusi byt ani v oficialnim programu. (aspon predloni to t
ak bylo) No uvidime ... Ted zkousime novou pisen "Nade mnou nizka oblacnost, uz tyden nevidel jsem slunicko, na vsechno zacinam mit zlost, k depresi staci mi jen malicko. A ty si taky naka zamracena, z ust vypoustis hromy blesky, si jeste vubec ta fajn ze
na, se kterou mi bylo kdysi hezky ..... atd." boli me uz ruka. Hoj!
zuzka : 26 Jul 12:09:09 - (a206-151.dialup.iol.cz)
Jejkote mankote Navratnicku, moc rada bych vasu skupinu slysela, kde vsude budete jeste hrat? Dnes je v Hradisti na namesti Zahada Blair witch a zitra Samotari. Skoda, ze musite zkouset.
Putysku, toz co? Termin znas, dojedes ci nikoliv?
Navratnicek : 26 Jul 11:33:42 - (tux.nwt-km.cz)
Zdenicko, to je asi naky nevydareny revival Mnagy z Varnsdorfu. No nechtel bych to zazit (ten revival samozrejme)
Navratnicek : 26 Jul 11:27:27 - (tux.nwt-km.cz)
Nocni lovcze na siti, no ja jsem take castecny staromilec, ale Ty nejnovjejsi pisnicky, taky nejsou vubec spatne. Mnaga totiz nic spatneho nema. Mimichodem jake nejnovjessi pisnicky mas na mysli? Kdy jsi na tom koncerte byl?
Vitku, pokud se chces k ne
komu pritlacit, tak si zajed do Liberce (tam to mas asi z Varnsdorfu nejbliz) pockej si na to az bude co nejvic lidi na zastavce tramvaje (popripade autobusu) a cpi se a cpi ... a pokud si citlivy chlapec, tak muze dojit i k tomu co popisujes, ale bez toh
o aby Ti to nekdo rikal. Pozor na znecisteni odevu a policii. A mimochodem, ve Vansdorfu se to tak zpiva? To mne se teda vic libi original.
Zdenicka : 26 Jul 11:21:34 - (jihlavaa-13.vol.cz)
Nevim proc, ale mam dojem, ze ten posledni prispevek Mnaga rozhodne neni...anebo ze by zas nejaka utajena alegorie???
Vitek : 26 Jul 10:32:23 - (dial.tosvarnsdorf.cz)
chtel jsem te jenom pohladit, na patricnych mistech -pravda- trochu pritlacit, ale hned sem to uslysel a hadejte co no preci delej no tak mi to udelej, delej no tak mi to udelej, TED HNED!!
NetNightHunter : 26 Jul 09:01:41 - (libereca-4.vol.cz)
No,ja byl jednou na prvni snure Chces me chci te a to byl nejlepsi koncert Mnagy v mem zivote.Nespivali tam ty nejnovesi songy v moc velkem mnozstvi a tak to bylo to nejlepsi.Lahvinka alkoholu take vzala za sve...
NetNightHunter-Daew
Navratnicek : 26 Jul 08:48:42 - (tux.nwt-km.cz)
Zdar vsici!
Putysku, hezkou dovolenou! A ne aby ses drzela meho doporuceni. Zahradku navstevuj, ale tu jinou, prijemnejsi. Hezky si odpocin a nacerpej novych sil. Hlavu vzhuru!
Zdenicko, no vidis, ze to jde. Vic tak pozitivnich prispjevku. Myslim, z
e urcite neco nekde najdes. Ja uz takhle travim dovolenou treti rok a nestezuju si. Delam to systemem, ze rano se podivam kdy jede nejblizsi vlak, vemu spacak, karimatku, nahradni slipy a vyrazim. Pratele nejdes vsude. A tak to bude i pristi tyden, kdy ma
m dovolenou. Do toho Telce me to tahne, ale mozna taky skoncim nekde uplne jinde.
Zuzanko, covece zamejluj mi to tvoje cislo mobilu na vidlar@zliner.cz. Na filmovem festivalu sem byl loni (nebo to bylo predloni?) Zrovna tam byl Pavel Marek (napr.film M
rtvej brouk) a Petr Zelenka. V kine nas bylo asi devjet a byla to absolutni pohoda. Sme hlasovali jaky film chceme videt. Nakonec se promitalo uplne neco jineho.
Pidulko, Tvuj pristup k zivotu se mi libi. S tema nozkama na stole to zkusim ... a treba h
ned. Taaaaaak, no to je pohodicka, , trosku mne luplo v koleni, ale je to dobre moooc dobreee jeeeee. Putysku okamzite nohy na stuul!
ALENKO VRAT SE!
putysek : 26 Jul 04:46:43 - (gate.fnplzen.cz)
Tak se mejte vsichni prevelice krasne,odchazim se kempovati.
putysek : 26 Jul 02:06:13 - (gate.fnplzen.cz)
Taky jsi ty Potvoro nemohla dat vedet,kdy budes u toho kramu sedet? Mohly jsme pokecat. Pidulko,mej se krasne a vubec,uz jsi nasla Alenku?
Pidulka : 26 Jul 01:05:27 - (dialup-209.246.78.88.newyork2.level3.net)
Putysku prewstan mlit kraviny auz si vem tu dovolenou potrbujes ji jako sul.Nic ti neuteklo a bud rada ze tehotna nejsi co bys pak delala s brichem na koncertech?Tak si vyhod nozky na stul auzivej casu dovolene.Doufam ze se to tentokrat odesle je to krap
ten computer.papa Z New Yorku
putysek : 25 Jul 21:50:38 - (gate.fnplzen.cz)
Ze by konecne svitlo na lepsi casy? Zuzko,do kdy je tam ten fest.?
zuzka : 25 Jul 21:45:16 - (a165-151.dialup.iol.cz)
Putysku, nechce se Ti jet do Uherskeho Hradiste? na filmovy festival? ja tam zrejme pofrcim zitra
zuzka : 25 Jul 21:43:57 - (a165-151.dialup.iol.cz)
dnes je muj docela velky den. Nas Ori se snad stane hrdym otcem :-) chudacek maly, ve svych ctyriceti letech konecne prestal byt panicem
putysek : 25 Jul 21:33:33 - (gate.fnplzen.cz)
A Zdenicko,co tedy budes delat dalsi tri tydny? Ja jsem uplne v koncich-zadne plany,zadne nove zpravy pro unavene davy,zadne dobre zpravy...
...
Zdenicka : 25 Jul 20:26:36 - (jihlavaa-1.vol.cz)
Alenko zlata, jen co si najdu chvilku, hned se ti ozvu...a to neni vtip...
Zdenicka : 25 Jul 20:25:25 - (jihlavaa-1.vol.cz)
Musim se pochlubit...vyjimecne sem na tom lip, nez nekteri clenove teto Nastenky... Sice puvodni plany na prazdniny krachly a ja se tak tesila...no ale co se da delat, ze jo? Ja uz si nekde neco najdu... Na zahrade toho moc neudelam, protoze zadnou nemam
a makat na zahrade svych rodicu se mi moc nechce...totez s barakem a jeho strechou...taktez i se zumpou...
Asi se ze me stala optimistka...ne, tak hrozny to zas nebude...vsak za pet minut budu hluboko v poli porazenych...
putysek : 25 Jul 19:49:30 - (gate.fnplzen.cz)
Navratnicku,mas pravdu,vsechno se mi to s.re. Ted dokonce nevim,jestli pojedu toho 26.8. na chmel,protoze je ZNC v Poli. A Brutus je v Plasich a Mnaga je v Mikulove.Za celou dovolenou se nedostanu ani na jeden koncert a to me stve nejvic. Mozna jeste podn
iknu vylet 5.8.do Listan u Loun,protoze tam spolu s Mnagou hraje kapela The Teplo a ti jsou vic nez skvjeli.Jen mi neni jasny kde budu nocovat.
Tak se tu mejte a kdyby jste meli nejaky navrh,moje telefounek je viz nekde dole.Tak mi dejte vedet,pac ja u
z se na net nedostanu,asi az 17.8..Po navratu z dovolene,kterou stravim buhvikde.
Tak ozve se mi nekdo??? :-(
Navratnicek : 25 Jul 14:01:54 - (tux.nwt-km.cz)
Jo malem bych zapomnel. VSICHNI POVINNE KOUPIT POSLEDNI CISLO CASOPISU BIGBENG!!! Jo a pak taky nalistovat stranku vjenovanou demo nahravkam.
Navratnicek : 25 Jul 08:53:58 - (tux.nwt-km.cz)
Putysku, hlavu vzhuru, sak Ty taky budes tehotna. Hlavne musis prijet na ten sraz na chmelu (oni uz se tam naci dobrovolnici najdou) :-)
Jinak dekuju Pidi za pozdrav z USA ... cekal sem na to cely zivot :-) Putysku a co se teda s klukama stalo, ze odkl
adaji koncerty. Ze by uz si nasetrili dost penez na penzijni pripojisteni? A ted se Ti k tomu vsemu jeste s.re pocasi. Jinak proc sis vzala dovolenou? No to je prece jasne ... pujdes treba na zahradku a budes tam okopavat a zavlazovat zeleninu a pak skliz
et plody, pak si treba muzes poradne vygruntovat v baraku, opravit strechu, vynest zumpu ... jo a pak se s nama nezapomen podelit o zazitky z dovolene.
Navratnicek : 25 Jul 07:46:17 - (tux.nwt-km.cz)
Zdar vsici!
Zuzanko, no presne ta pisnicka se mi libila taky naaa aaa naaaaa a na naaa, pak nasledovalo kytarove solo uiiiiuiiiii uiui iiii uuuuuiiiiiii, prechod na bicich bum bac bub ratatatatata a znovu naaa aaa naaaaa a na naaa.
Hele Boba a Bobka
sem nestihal, protoze na zachode byla hrozna fronta, zdrhal sem, ale uz tam byl Spejbl s Hurvinkem, no snad to jeste nekdy budou davat v televizi.
No jo Ti cernousci byli hudebne taky dobri ... to bylo same fu.k of Amerika a pak si vzal kytaru s ameri
ckou vlajkou. Musim koncit su tu sam a zas me otravuji....
putysek : 25 Jul 01:18:08 - (gate.fnplzen.cz)
Spatne zpravy-zmena koncertu:Toho 2.9.ty Listany nejsou. Ted v patek 28.7.nejsou ani Chanovice. Muze mi nekdo rict,proc jsem si vlastne brala dovolenou? :-(
Je mi z toho na nic.
putysek : 24 Jul 22:51:50 - (gate.fnplzen.cz)
Zdravim. Normalne telefonovala mi Pida z USA a moc vas vsechny pozdravuje.Snad se tam nejak s tou Alenkou najdou. Taky jsem se dozvedela,ze moje sousedka je tehotna,no fakt nevim,jestli mi neco neuniklo,ona je o tri roky mladsi nez-li ja. Jinymi slovy: Ac
h jo,ach jo,aaaaaaaaach joooooo!
zuzka : 24 Jul 15:39:51 - (a173-151.dialup.iol.cz)
v detskem stanu jsem se koukala na Boba a Bobka. Mne se od tech Walk libi takova ta pisnicka na na na naaaaa na na na na naaaaa na, vis, jo a pak se mi moc libili ti cernousci - Rockadelic Kings.
Jo, ja sem si rikala, ze mi ten pul rok nejak nevychazi
. Mno, nicnedelani pusobi, skola mi uz zjevne chybi.
Navratnicek : 24 Jul 14:27:40 - (tux.nwt-km.cz)
No a teda pokracujem. Zuzko, me asi nejvic mile prekvapili Walk Choc Ice. Ten Krizek je fakt asi dobry (pozor! nezamenovat s Ladou K. - to je projimadlo)No a taky sem videl Macha s Sebestovou a Spebla s Hurvinkem (to jak sem Te hledal v detskem stanu :-))
Jo a taky me nastvalo, ze tam nebyl Misik. Mel sem dojem, ze sem ho v programu videl. Jinak se mi festival libil a odnasel sem si z nej same krasne zazitky a vlka.
Putysku, to vis, ze sem si vsiml, ze si zena. Muzi maji ponekud hlubsi hlas :-)
Alen
ko, co Ti psat, kdyz uz tu koncis. Skoda, Tvuj popis zivota ve Spojenych Statech Americkych (zkracene USA) byl poutavy. Hlavne s tim strejdou Maxem se to slibne rozjizdelo. Jinak Ty svicky beru, aby sme svetlem zastrasili medvjedy. Nas osum chrabrych sval
ovcu to samo nezvladne. Co pak si nevidela Sandokana?
Tacude, to vis, ze sem si vsiml, ze se nam zkracuje den. Sak uz je mesic po letnim slunovratu. A co je nejhorsi. Bude hur.
blondynka : 24 Jul 12:39:02 - (ms.rallysport.cz)
ahoj navratnicku,
posilam ti pozdrav z cest!
uz musim koncit ahoj
Navratnicek : 24 Jul 12:37:19 - (tux.nwt-km.cz)
... no a su tu na chvilku zas a jejda zas musim odejit ...
Navratnicek : 24 Jul 08:14:29 - (tux.nwt-km.cz)
Zdar vsici!
Jak mam jinak zacit, ze? Ahoooooj ZEBEDEE! Covece ja uz sem myslel, ze Te sezral medvjed pri nake zachranne akci ochrancu zvirat v Beskydech. No hlavne, ze si tu ... to uz nam nikdy nedelej, tak dlouho se toulat.
Zuzanko, toz tos byla ty
co tam rusila v tom filmovem stanu svym chrapanim, ze sem k vuli tomu musel jit na ty Waltari, kteri me vcelku unavili. No ani ne tak oni, ale to cekani. Hodinu a pul se neceka ani na Navratnicka. Jinak Zuzanko, na to cislo prosim Te NEVOLEJ, to neni cis
lo meho mobilu, ale pouze kontaktni cislo pro pripad, ze bysme se nasli v Kralikach. Coz se nestalo. Omlouvam se musim jit ted neco podelat ... pokracovani priste.
putysek : 24 Jul 05:49:47 - (gate.fnplzen.cz)
Zuzko omyl,ne za pul roku,ale za pet mesicu...
zuzka : 24 Jul 02:22:08 - (a161-151.dialup.iol.cz)
jejej, za pul roku je Stedry den! abych zacala honem shanet darky
zuzka : 24 Jul 02:21:03 - (a161-151.dialup.iol.cz)
achoj, tak su zpatky. Promital se film Mnaga- Happyend a pak byl koncert. Prodrala sem se nakonec az k podiu. Jenom me mrzi, ze jsme malo tleskali a piskali, ale ja jsem se snazila, sec mi sily stacily. A libi se vam mezi ozubenymi koly?
putysek : 23 Jul 20:47:08 - (gate.fnplzen.cz)
Lidicky ja se tak tesim na dovolenou.Konecne se nam udelalo krasne. Ja vedela,kdy si tu dovcu mam vybrat... :-)
tacud : 23 Jul 20:39:17 - (prerova-18.vol.cz)
Tak jak bylo v kotci mezi Kralikama, cekam na cestovni zpravu od Navratnicka. Co ostatni, mate se? Ja celkem jo. Jen kdyby den mel aspon o hodinu vic, posledni dobou se mi zda cim dal kratsi.
putysek : 23 Jul 19:26:09 - (gate.fnplzen.cz)
Alenko,dostala jsi emaila?
zuzka : 23 Jul 18:35:04 - (a213-151.dialup.iol.cz)
Navratnicku, ja jsem si secko precetla az tedka, vratili jsme se z Kraliku pred trema hodinama. Achich, nikdy vice kolo. V Olomouci jsme to vzdali a dojeli zbytek vlakem. Byli jsme tam v sobotu a v nedeli, nejvic se mi libili Uz jsme doma a Vltava, pak Wa
lk Choc Ice. Waltari a -123 min jsem prochrapala ve filmovem stanu na Statecnem srdci. Tvoje cislo mam peclive ulozene :-) ja Ti poslu nejakou zpravicku, jo? Ale mam malilinky kredit.
Jo a este!!!!! idu na Mnagu dneskaaaa (ja se tak tesim) do Hradiste!
Vladko, ja bydlim u Hodonina, skoro na slovenskych hranicich a su polovicni Slovenka.
ZBD : 23 Jul 12:43:29 - (hradecb-30.vol.cz)
Navratnicku jaka byla limonada v Kralikach? (a Misik??)
ZeBeDee : 23 Jul 12:42:18 - (hradecb-30.vol.cz)
Ahojte mili fialovi pratele!! Divite se, ze sem este na zivu co? No nebojte se ja se mam fakt vyborne, jen na ten pocitac nak nezbejva cas.. Ale vsak mi se uvidime na nejakem koncerte.
Zatim se mejte jak chcete. Iva
P.S. Alenko ty fakt Nastu opoust
is?
Alenka : 23 Jul 02:33:50 - (c02-163.006.popsite.net)
Takze jsem tu sama. No to je uz teda vrchol. Nejen ze mi nikdo nepise email, ale oni mi jeste ani nepisou na Nastenku. Takze ja tady koncim. Cau.
Alenka : 22 Jul 22:44:42 - (c02-163.006.popsite.net)
PRave odjely deti. Ted uz mam volno. Konecne. Zacina me pekne srat teta Marion a strejda Max. Jsou to dva starici, kteri zalozili tenhle kemp. Tenhle je uz prez padesat let starej, takze si dovedes predstavit ty senilni stariky.
putysek : 22 Jul 15:45:49 - (gate.fnplzen.cz)
To neni pravda,ja jsem tu s tebou,co delas?
Alenka : 22 Jul 15:42:21 - (c07-187.006.popsite.net)
Hele ono mi to ukouslo zacatek. RIKAM, ZE LLTED JSEM TU PRO ZMENU SAMA ZASE JA, ALE TO NEVA.. ..
Alenka : 22 Jul 15:41:25 - (c07-187.006.popsite.net)
di stajne se k internetu dostanu pro zmenu az za sest hodin.
putysek : 22 Jul 14:26:58 - (gate.fnplzen.cz)
Tak co,dneska tu jako nikdo neni??? Nebo co? Uz me s tim vsichni stvete. Vsichni jste v Kralikach na festaku a ja jsem tu sama samicka. Tady zadna jina holcicka neni. O klukach nemluve. No tak? Gde ste?
putysek : 22 Jul 09:58:17 - (gate.fnplzen.cz)
Tak koukam,ze si vsici bohate uzivate letnich dnu a vikendu,jenom ja stale drepim v te praci. Ale snad uz to bere nejakeho toho konce. Od 27.7.mam konecne dovolenou,takze jestli se neco chysta,musim o tom bezpodminecne vedet vcas,protoze pak se na Nastu n
epodivam asi tak tri tejdny. Vzkazy o chmelu a ostatnich akcich prijimam na telefonu. Cislo uz snad vsichni mate,ale kdyby ne,tak tady je: 0604/533135.
Navratnicku, Zuzka z m.(= tedy z moravy,ne z Mikulova) moc dobre vi,ze su devce. To jen ty obcas po
chybujes a musim ti to tedy neustale pripominat. :-)
Vladko,nic neslibuju,ale pokusim se dojet.Jeste dam vedet.
Zuzko,nechces jet taky na ten chmel radsi nez do Mikulova? Na tu Mnagu bysme pak sli vsici spolecne toho 1.9.
Alenko,segra mi opravdu
volala a zvala mne na ten koncert do Prahy do Lucerny,jenze ja byla bohuzel v praci,takze sla nakonec sama.Jinak koukam,ze si to tam dostatecne uzivas.San Francisco? If you going to San Francisco...
Navratnicek : 22 Jul 08:57:12 - ()
Zdar vsici!
Toz vas vsecky zdarvim z Kraliku. (objevil sem knihkupectvi s Internetem) Zatim je to tu super (neprsi) Nejvetsi naval bude dneska ... skoda ze tu neni Mnaga. Nu coz zatrsam na Misika. Tak zatim zdar. Koncim abych mel na limonadu.
Alenka : 21 Jul 16:19:46 - (c03-135.006.popsite.net)
Jeste jsem si vzpomnela. Hrozne se mi libilo PO kapkach ta pasaz:"Zlodej se stal obhodnikem..." Furt jsem nevedela proc, az kdyz jsem tady mela dlouhou chvily a pustila to do volkmena tak jsem na to prisla. Je to tim sexy Filiho sepotem. Libi se vam to ta
ky?
Alenka : 21 Jul 16:07:55 - (c03-135.006.popsite.net)
Je ono to tam je dvakrat!! Super kousek. Jo jeste, dneska se mi pro zmenu zdalo o mnaze. Prijeli k nam udelat jedno vystoupeni a hadejte kde to bylo? No asi v nebi, nebo v pekle? Ja nevim, ale proste jsem uz byla mrtva.
Alenka : 21 Jul 16:06:10 - (c03-135.006.popsite.net)
Tak vas teda zdravim, to zu opet ja.
Hele, pokud si dobre pamatuju co Navratnicek rikal o tech svickach, nevyhoreli jste minule? A jako proc si bers vic tech svicek, to jako pro romantiku, nebo se bojis, ze by jsi nestihal?
Vladko> Nemas za co, hla
vne se nauc poradne anglicky, ty prijimaci pohovory jsou docela zahul. Ja se ucila devet let a mela jsem co delat. A rodinu Prokoppovou jsem umela skoro zpameti.
Alenka : 21 Jul 16:06:08 - (c03-135.006.popsite.net)
Tak vas teda zdravim, to zu opet ja.
Hele, pokud si dobre pamatuju co Navratnicek rikal o tech svickach, nevyhoreli jste minule? A jako proc si bers vic tech svicek, to jako pro romantiku, nebo se bojis, ze by jsi nestihal?
Vladko> Nemas za co, hla
vne se nauc poradne anglicky, ty prijimaci pohovory jsou docela zahul. Ja se ucila devet let a mela jsem co delat. A rodinu Prokoppovou jsem umela skoro zpameti.
Vladko : 21 Jul 14:33:41 - (cdvu1.med.muni.cz)
Zdar decka!
Zuzko> to sem napsal ja, ze jsi z Mikulova. A ty nejsi? A odkud teda jsi (jestli smim vedet)? Kdyztak ja su ze Statlu (to jako z Brna).
Alenko> dik, mrknu se na to
Tacude> podivej se tam taky (www.ccusa.cz) a pristi rok jedem, ne? A n
auc se anglicky. Rodinu Prokopovu uz zvladas, tak co.
Navratnicku> ohledne toho 1.9. na chmelu - myslim, ze to neni zadny problem. Proste budeme delat tak pomalu, aby nam to do toho 1.9. vyslo, ne? A kdyz ne, tak tam zustanem a pockame na Putyska. Jo a
jeste jedna technicka: daval jsem kamosovi na ofoceni prihlasku na chmel (aji pro jeho holku), ale asi to poslal ponekud pozdeji, tak kdyby s tim slo neco delat (tzn. aby se tam dostali), tak bych ti byl moc vdecen. Jmenuji se Tom Muller a Eva Zavodnikov
a. Dik.
Putysku> DOJED !! (premlouvam Te)
Preju vsem nadherny vikend!
Navratnicek : 21 Jul 12:43:20 - (tux.nwt-km.cz)
Toz nic, ja jedu na ty kraliky. Zuzanko, beres si brokovnicu nebo je skolime prakem? Uz me ceka - zrychleny vlak v Otrokovicich nahle stoji asi tak v puli cesty, zbyva vzdat hold padlemu stroji a zbytek dojit pjesky ... doufam teda, ze ne.
Navratnicek : 21 Jul 10:35:37 - (tux.nwt-km.cz)
Jo v tech Kralikach budu samozrejme az do NEDELE.
Navratnicek : 21 Jul 09:53:23 - (tux.nwt-km.cz)
Zdar vsici!
Mila Zuzanko, Putysek ma myslim zenske pohlavi ... no ja jenom, ze si nadrzena.
No pokud i presto, tak se omlouvam. Jinac v KRALIKACH budu uz ode dneska a asi
az do soboty. Kdyz dorazis, tak zavolej na mobil 0604 890 042. Ptej se po mne.
PA K SE NA SEBE VRHNEM. :-)
Putysku, davam Ti deset hvjezdicek z deseti moznych (jako v Rock a Popu) Jenom
nevim jestli na chmelu 1.9. jeste budem. Ale kdyz jo, tak je to jiste. Jinak
Te teda presvedcuju, ze to bude lepsi.
presvedcuju, presvedcuju, pre svedcuju, presvedcuju, presvedcuju, presvedcuju,
presvedcuju ... jeste?
Zdravim Tacuda, jeste zes pripomnel, no vidis to jeste svicky nabalit. Jinak
neoficialni zprava. Bude tam s nama 20 divek a jen 8 chlapcu. Parada, ne? Tech
svicek vemu radsi vic.
Alenko, diky za ooooooooooooooooooooooooooo melas jich o tri vic nez Putysek.
To se ceni brouku.
Zdenicko,tak jo, vem si teda dalkove a ja si vemu dalekohled. Jinak diky za
ty hezka slova, chci je slyset znova a znova ...
Alenka : 21 Jul 05:59:23 - (c06-162.006.popsite.net)
Taky jsem vam zapomnela napsat, ze se mi zdalo o nastence, ze se ozval na nastu
fili a oznamil nam nazev jejich noveho CD. Ten uz si bohuzel nepamatuju.
Alenka : 21 Jul 05:34:38 - (c03-100.006.popsite.net)
Omlouvam se, ze jsem tak dlouho nenapsala, ale on si toho stejne nikdo nevsiml.
Mela jsem volno a jako obvykla, jsem nevedela co bude dal? a ono neco bude dal...
{to jsem zase ujela}. Tak jsem zbalila spacak nejaky ty veci a sla na parkoviste.
{Nevratnick u, neboj jeste jsem si vymenila kalhotky a i jinak jsem se upravila.}
Tam uz kazdej mel plne obsazeny auto az na jednoho kluka, kterej jel do Sant
Franciska. Tak jsem jela s nim. Jel tam navstivit kamarada. Teda, to se neda
ani popsat. Byli jsme na veceri v Hard Rock Caffe. Majitam treba kytaru od Nirvany
a ja nepochybuju, ze jste o tom uz slyseli. Je to tesce cool. No a pak asi okolo
pulnoci me vzali na projizdku nocnim SF. Kdo nevidel neuveri. Jestli nekdy vyrazite
do Kalifornie tak si nenechte ujit SF. Je to fakt nadhera. Ja jsem akrat udelala
tu chybu, ze jsem si nevzala fotak. Az druhej den. Jim {kamarad ze SF} byl v
praci {pracuje v TV}, tak me vzal kamarad na prohlidku SF ve dne. Mam nejaky
fotky, takze az bude nejakej ten sraz tak je vezmu. Ja se do toho mista fakt
zamilovala a docela uvazuju, ze az kemp zkonci, tak tam nejakej cas zustanu.
Jim mi nabidl ubytovani a jeho spolubydlici taky neni proti. Jo a ty cisty kalhotky
jsem vubec nepotrebovala. Takova skovda. Budu koncit, je to nejaky dlouhy.<
br>Vldko> ve statech jsem se www.ccusa.cz, muzes se na to kouknout, treba te
neco zaujme.
Putysku> ona ti segra volala?
Navratnicku> mam te mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooooooooooc rada.
Zdenicko> jak budu mit chvilku tak ti napisu;-}
Zuzko> zvedni ruce, ted zavri dlane, otevri, zavri, otevri, zavri, otevri, zavri,
otevri, zavri, otevri, zavri, otevri, no vidis jak ti to hezky jde. Ja miluju
tuhle hru. Tu bych mohla hrat do zkonani sveta.
Tacud : 20 Jul 22:36:02 - (prerova-25.vol.cz)
Zdar vseci, zas tak moc nemakam jak o tom pise Vladko, ale ted jsem nemel doma
PC a to se na nastu pripojuje spatne, hodne spatne. Putysku na chmel dojed,
je tam takova zvlastni atmosfera a vsude zapacha, teda voni chmel. Uz se to
blizi. Navratnicek je sk vely dydzej, mimule se poradala party pri svickach,
bylo to romanticke...
zuzka : 20 Jul 22:31:20 - (a166-151.dialup.iol.cz)
Tacude, ja nejsu z Mikulova.
Putysku, prosim prosim smutne koukam, prijed na ten festak, ja su na Tebe uplne
nadrzena. Prej by tam sla aj moje nejlepsi kamaradka Petruska.
Krucisspagat Navratnicku, to su rada, ze nejsi blondak. A tu Panenku beru, al
e co mam jako delat? Kdyz ja nejsu zadna herecka.
A tooo, decka, nejedete do Kralik nebo do Kraliku? Zitra? Ja bych tam snad mohla
byt v sobotu, tak treba az uvidim nekoho, kdo vypada jak Navratnicek, tak se
na nej vrhnu.
Zdenicka : 20 Jul 18:12:30 - (jihlavab-27.vol.cz)
Ahoj...
Navratnicku, zkusim ty mlhovky sehnat, ale nic nezarucuju. Nestacily by do ty
dalky dalkovy???
A kdyz uz ste tady v debate kolem Navratnickovy osoby...no ja osobne bych mu
verila, on je takova spolehliva osoba...primo bych rekla, Petr Fiala hadr...aspon
ja si ho tak pamatuju, ja vim, nejaka slivovice tam byla...k tomu jeste IQ 143...proste
narez...a to sem neuvedla dalsi miry, se kterymi se tady kdysi sveril na Nastenku...proste
chlap, jak ma bejt...
A ted uz musim bezet, mam jakesi resty vuci Alence...
Se mejte...
putysek : 20 Jul 17:07:45 - (gate.fnplzen.cz)
Prijimam chvalu na teto strance. ... tmp :-D
putysek : 20 Jul 17:06:36 - (gate.fnplzen.cz)
Vite,co jsem zjistila? Jestli budete na tom chmelu do 2.9.,tak 1.9. hraje Mnaga
v Listanech u Loun,coz je asi 12km od kyzeneho mista vaseho pobytu. Mozna bych
mezi vas zavitala i tento vikend,pokud budu mit volno. Navratnicku,co ty na
to? Jsem posel dobry ch zprav???
putysek : 20 Jul 16:47:16 - (gate.fnplzen.cz)
A jeste jedna takova docela potratitelna informatione: plzensti ZNC vydali nove
CD.
putysek : 20 Jul 16:27:35 - (gate.fnplzen.cz)
Navratnicku,ja to tusila, ze ty "o" budes pocitat,tak ja se teda opravim: Ja
te mam moooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooc rada.
putysek : 20 Jul 16:26:27 - (gate.fnplzen.cz)
Jsem hloupy a ztraceny,jeden metr a pul nad zemi, vzdycky budu mimo-to vam reknu
primo,jsem hloupy a ztraceny.!!!
putysek : 20 Jul 16:24:57 - (gate.fnplzen.cz)
Mikulov-Konetopy,Konetopy-Mikulov... Fakt nevim. Presvedci me negdo,ze to na
chmelu bude lepsi nez na festaku s Mnagou? Najde se vubec negdo,gdo me bude
presvjedcovat?
Navratnicek : 20 Jul 15:49:52 - (tux.nwt-km.cz)
Zachrante me nebo se znemoznim ve vyssi spolecnosti.
Navratnicek : 20 Jul 15:48:31 - (tux.nwt-km.cz)
Tak to neni upgrejdovat, ale uploudovat. No ale pro me je to jedno.
Navratnicek : 20 Jul 15:45:27 - (tux.nwt-km.cz)
Decka potreboval bych poradit. Mam neco upgrejdovat na Webu. Ja temu vubec nerozumim,
nemohl by mne nekdo vysvetlit vo co gou?
Vladko : 20 Jul 15:42:54 - (c01.cis.vutbr.cz)
Neda se nic delat, ve ctyri to tady zaviraji, takze musim pryc. Nevim, kdy se
sem zas dostanu. Mejte se fajn. Zdarec!
Navratnicek : 20 Jul 15:42:46 - (tux.nwt-km.cz)
Kurnik on je vlastne ten festival v Mikulove. Co ted? Citim se bezradny. V pracovni
dny by to bylo blbe, ze? Navrhy, chce to navrhy ...
Vladko : 20 Jul 15:41:28 - (c01.cis.vutbr.cz)
Jezis - sory za to opakovani, ja jsem si to vsiml az ted. To je z toho, ze chcu
mit prehled, takze furt klikam na Pridat/Aktualizovat a ono to tam hned frkne
znova...
Navratnicek : 20 Jul 15:37:00 - (tux.nwt-km.cz)
No nee Vladko, zdravim. Covece, to je dobry napad kopirovat si prispevky, to
pak budes nejpilnejsi prispevovatel. No jo s tim srazem uz je to tutovka. VYHLASUJU
DALSI SRAZ NASTENKARU. Bude se konat v KONETOPECH (okres Louny) 26. 8. 2000
v mistni restaurac i, posleze na parbe na ubytovne. Hrat budu ja (z vjeze) a
ostatni (na kytary). Diky Vladko za lichotky ... uplne se mi z toho poti ruce.
Zuzko, toz to je dobry napad - ty budes Panenka a ja Montgomery. Ja te jako
osvobodim ze zajeti a Ty me za to bude s moooc vdecna, jo?
Jinak v patrani si byla stoprocentne uspesna. V obcance mam Petra. Toz jasne,
ze su vysoky blondak atleticke postavy ... jo a taky se nekdy vydavam za Montgomeryho
... :-)
Putysku, tos o hodne starsi psat nemuselas buuu, buuuu . .. co je to v historii
vesmiru ... Jinak co je to oplacany? To jako, ze me kazdy placa po ramenech.
Tak to jo, to su oplacany dost. Taky dik za tech pjet "o" ve slovje moc. Jsem
potesen a citim se jeste vic oplacany.
Vladko : 20 Jul 15:28:40 - (c01.cis.vutbr.cz)
Putysku - popremyslej. To by bylo super, kdybys tam prijela! Navratnicku, rekni
neco. A kdyztak udelame festival v Konetopech - ja myslim, ze Navratnicek neco
vymysli, ze jo! Mnaga tam urcite chybet nebude a ty ostatni cedecka budou taky
stat za to (jak m inule).
putysek : 20 Jul 15:25:32 - (gate.fnplzen.cz)
Vis ja mam ten posledni vikend v srpnu volno a rozmyslela jsem se o festivalu
v Mikulove (26.8.),ale jak tak koukam,vsici budete asi na chmelu,ze? A ja bych
to mela i do tech Loun bliz nez do Mikulova,takze jeste popremyslim.
Vladko : 20 Jul 15:18:01 - (c01.cis.vutbr.cz)
Putysku: ano, jsou to ty u Loun (to me prekvapuje, ze vesnice s tak blbym nazvem
je dokonce trikrat...). S noclehem - ja si myslim, ze by to nebyl problem, ale
Navratnicek o tom bude vedet asi vic. Ale myslim, ze by to melo jit.
Vladko : 20 Jul 15:16:23 - (c01.cis.vutbr.cz)
Jeste dotaz pro Alenku:
Alenko, prosim te, jak jsi se dostala k te brigade v USA? Je o tom nejaka www
stranka? Dik.
putysek : 20 Jul 15:16:20 - (gate.fnplzen.cz)
Ja totiz Vladko nasla Konetopy troje. U Melnika,u Pribrami a pak ty u Loun.Takze
jsou to ty u Loun? A s tim noclehem by se dalo neco delat?
Vladko : 20 Jul 15:14:03 - (c01.cis.vutbr.cz)
Ahoj Putysku. To jsem rad, ze jsi zrovna pritomna. Kdy je chmel jsem se snazil
zjistit u Navratnicka, jak jsi si mozna vsimla. Jak jsem dopadl vidis sama.
:-) Takze si myslim, ze by to mohlo byt od 18. srpna do 2. zari (tak to bylo
vloni). Konetopy jsou u Loun, smerem jihovychodnim.
putysek : 20 Jul 15:10:30 - (gate.fnplzen.cz)
Vladko,prosim te a kdy je ten chmel? Ty Konetopy jsou u jakeho vetsiho mesta?
Vladko : 20 Jul 15:03:22 - (c01.cis.vutbr.cz)
Nazdar decka! Vidim, ze Navratnicek ma novou kamaradku. Tak je to spravne. Tacud
maka doma, takze ani nepise na Nastu.
Pro Putyska (teda jestli muzu): chmel je asi v Konetopech (nebo to pletu, Navratnicku?)
a urcite tam dojed. Mozna to bude pro tebe so k, ale sou tam sami studenti a
vsichni pracujou. Teda az na Senka. Ten se vali na poli a obtezuje dvojcata.
:-) (Sory, Juro, jestli to ctes, ale musel jsem to napsat.)
Apropos - Telc. Chtel bych tam jet 13. na Ceskomoravskou hudebni spolecnost.
Je to s olidni narez. Uz jsem videl dva jejich koncerty a nemelo to chybu. (Akorat
bych to nemusel psat na nastenku M&Z, ze jo.) Taky Fleret s Jarmilkou Sulakovou
je bomba, no ale clovek nemuze videt vsechno, ze jo. Oni hrajou 30.7. a to sme
s Tacudem jeste na vo de.
Jeste pro Zuzku z Mikulova: Navratnicek je opravdu slusny a hezky chlapec, presne
tak, jak se popsal. A je to vyborny basnik (ta vez, co vyhral, je fakt zaslouzena
- sak si ju na chmelu doufam uzijem!). Kdyby si nechal nabarvit vlasy, tak by
byl as i i blondaty, ale to by bylo asi dost hnusny... A atleticky je taky,
hlavne v hospudce :-)
Alenko> docela si dovedu predstavit, jak se na tebe asi divaji, kdyz se svijis
smichy pri cteni Navratnickovych hlasek. Me se to totiz stava taky a taktez
tady n ejsu sam.
Toz, mejte se skvele a uzivejte leta!
putysek : 20 Jul 15:01:59 - (gate.fnplzen.cz)
Zuzko,to vis,ze Navratnicek keca. Je cernovlasej,tak stredne vysoky,oplacany,o
hodne starsi nez se dela a ma hrozne rad pivo. Ale hlavne,je strasne hodnej
a milej.A vubec:mam ho moooooc rada.
Jo lidi,taky jste si v Rock&Popu na te povestne strane 1 8 vsimli te male hlavy
dole v levem rohu?(S brylemi na hlave). A kdopak se nam to tam vtirnul do zaberu?
Ze by Jarin?
Alenko,nelekej se,Tony s Kaskem uz pry dopis posilali v pondeli,a pry se jim
moooooooc povedl. Jinak te pozdravujou. Martinka vcer a mluvila s klukama.(Jen
chvilku). A s tim Tonym jsem vazne nic nemela.Asi bych ani nemohla!!! Dyt vis.
CELIBAT-NELIBAT! Toho 28.7.asi s nima pojedu-vypada to slibne.Oni jsou pro kazdou
spatnost.Jinak se zatim mej a zase se ozvi.
Vladko : 20 Jul 14:57:38 - (c01.cis.vutbr.cz)
Nazdar decka! Vidim, ze Navratnicek ma novou kamaradku. Tak je to spravne. Tacud
maka doma, takze ani nepise na Nastu.
Pro Putyska (teda jestli muzu): chmel je asi v Konetopech (nebo to pletu, Navratnicku?)
a urcite tam dojed. Mozna to bude pro tebe so k, ale sou tam sami studenti a
vsichni pracujou. Teda az na Senka. Ten se vali na poli a obtezuje dvojcata.
:-) (Sory, Juro, jestli to ctes, ale musel jsem to napsat.)
Apropos - Telc. Chtel bych tam jet 13. na Ceskomoravskou hudebni spolecnost.
Je to s olidni narez. Uz jsem videl dva jejich koncerty a nemelo to chybu. (Akorat
bych to nemusel psat na nastenku M&Z, ze jo.) Taky Fleret s Jarmilkou Sulakovou
je bomba, no ale clovek nemuze videt vsechno, ze jo. Oni hrajou 30.7. a to sme
s Tacudem jeste na vo de.
Jeste pro Zuzku z Mikulova: Navratnicek je opravdu slusny a hezky chlapec, presne
tak, jak se popsal. A je to vyborny basnik (ta vez, co vyhral, je fakt zaslouzena
- sak si ju na chmelu doufam uzijem!). Kdyby si nechal nabarvit vlasy, tak by
byl as i i blondaty, ale to by bylo asi dost hnusny... A atleticky je taky,
hlavne v hospudce :-)
Alenko> docela si dovedu predstavit, jak se na tebe asi divaji, kdyz se svijis
smichy pri cteni Navratnickovych hlasek. Me se to totiz stava taky a taktez
tady n ejsu sam.
Toz, mejte se skvele a uzivejte leta!
zuzka : 20 Jul 13:09:13 - (a213-151.dialup.iol.cz)
mno, bylo velmi jednoduche to patrani. V kvetnovem RaP str. 20 je nejaky P.
V..... z Otrokovic a vyrok: Kdo 10. rok cte si Rock a Popy, v hudebnim bahne
se uz nikdy neutopi. Odvazila jsem se dedukovat, ze by to mohla byt Tva osoba.
A taky ze jooo :-) Ale je tam jen prijmeni bez jmena.
Holky a keca Navratnicek, nebo je fakt tak vysoky, blondaty a atleticky?
Ja su mala, mam vetsi zadek a mensi ramena. Na kytaru zahraju leda tak Panenku
nebo Montgomeryho. Su z jizni Moravy a od rijna nastupuju do sko ly v Olomouci
na ochranu a tvorbu ziv. prostredi.
Re : 20 Jul 10:40:01 - (proxy.inext.cz)
Super texty i kniha z nejhor%B9%EDho jsme uvnit%F8....
Navratnicek : 20 Jul 09:46:38 - (tux.nwt-km.cz)
Covece Zuzanko, ty nejsi v ICQ ale v CIA. Jak si to vypatrala? Kde mas vsude
lidi? Ted abych se bal promluvit i v trolejbusu.
Nemam v telefonu nainstalovanou stenici? (pozn. odposlouchavaci zarizeni) Jinak
klidne patrej dal, ale ja se Ti klidne popisu: Su vyssi (192 cm) blondak, atleticke
postavy (s malym zadeckem a sirokyma ramenama), rad skejtuju a taky umim hrat
na kytaru. Sem tam si dam pivo, ale ne moc, protoze musim byt porad ve forme.
Je mi 22, ale bude mi bude 23. Muzes se mi taky popsat?
zuzka : 20 Jul 08:59:14 - (a215-151.dialup.iol.cz)
ech, to sem psala ja...no...
: 20 Jul 08:58:53 - (a215-151.dialup.iol.cz)
jo a tedka se loupam pro zmenu na rukach, na zadech a na druhe strane zad
zuzka : 20 Jul 08:28:53 - (a163-151.dialup.iol.cz)
ahoj Navratnicku, ja vim, ze sem nechutne zvjedava, ale vcera jsem zase patrala
a nejsou nahodou Tvoje inicialy PV?
Navratnicek : 20 Jul 08:10:21 - (tux.nwt-km.cz)
Zdar vsici!
Ale no tak devcata ... jeste, ze jste od sebe nakych tisic kilometru. Vidim,
ze tady chybi ten pravi muzsky szarm. Prisel jsem na posledni chvili.
Zuzanko, jsem rad ze tve postizene casti tela jsou uz skoro v poradku (konecne
si zase kra sna, o tom nepochybuju) Jinak cislo ICQ nemam, Ale muzu Ti dat treba
cislo ridicaku ... momento ... tak AK 357925. Snad Te alespon toto cislo uspokojilo.
A kdyz ne, tak treba priste Ti dam zase jine cislo.
Zdenicko, ses zblaznila :-), jak muzu videt, z e mrkas. Vis jaka je to dalka.
Pouzij radej mlhovky. Cimbal clasic znam, sak suu od nas z Moravy a hraje tam
naky Hala, ktery nam jednou pujcil na vystoupeni (vite Navratnicek je i skupina)
kytaru, kdyz sme byli jeste tenkrat chudi.
Alenko, me je celke m dobre, diky za optani. Neboj o jidle uz psat nebudu. A
co, ze ste to meli na objed? Ten kuchar na Tebe jede jak pes po uzenym. Tam
to o tom koureni mas napsane dobre ... jenom Ti tam chybi hacky a carky ha,
ha, ha
Putysku a s kym, ze si to spala? S T onym? To je naky plysovy medvidek? To ja
sem mel kdysi taky takoveho chlupateho mazlicka. Byl to lachtan a jmenoval se
Vladimir. Ale uz byl dost opotrebovany, tak sem ho hodil do kontejneru.
Doopy, covece ja se z tebe potim. Jestli je tam neco pro me, tak to napis bez
D, me z toho prechazi zrak. Jinak pis samozrejme casteji.
Alenka : 20 Jul 01:56:46 - (c02-151.006.popsite.net)
Ja miluju sifry.
Putysku, ja mela na mysli jak si me opila. Tak to na kluky nezkousej. Jo a co
bylo vlastne s tim Tonym?
doop : 20 Jul 01:41:13 - (p034.as-l023.contactel.cz)
doop : 20 Jul 01:40:30 - (p034.as-l023.contactel.cz)
Hnusn%E1 diakritiky! Snad to p%F8elousk%E1%B9! Po%B9lu ti to na mail putysek,
zrovna jsem ho nasel! doop
doop : 20 Jul 01:26:49 - (p034.as-l023.contactel.cz)
putysku nazdar!M%E1m pro tebe message!M%F2%E1ga u n%E1s hraje live 23.7. od
20:45 na filmovce,budou pak prom%EDtat Happy End.Jestli m%E1%B9 %E8as mohla
bys p%F8ijet.Ale ka%BEdop%E1dn%EC se mi ozvi.E-mail nebo n%EC najde%B9 na xchatu
(ale budu te%EF m%EDva t no%E8n%ED,kdy%BE tak si najdi 916 a nech mi vzkaz u
n%ECho nebo na doop@xmail.cz)! Zdar doop
putysek : 19 Jul 16:36:15 - (gate.fnplzen.cz)
Alenko,copak ja jsem se negdy chovala nejak neslusne? (To,ze jsem minule spala
s Tonym,to s tim nema co do cineni...:-))
Ale jinak ja jsem velice slusne devce,celibat drzim uz treti mesic a cim dal
tim vic se mi styska-ne po Navratnickovi,ale po .....o vi. Urcite to Tonymu
vyridim a ty si zatim za ramecek nic nedavej. Pa pa pa.
Alenka : 19 Jul 15:59:31 - (c07-139.006.popsite.net)
Az budes mluvit s Tonym a s Kaskem, tak jim vyrid, aby mi laskave odepsali.
Jinak se na ne budu zlobit. A jestli tam pojede, tak se chovej slusne, ne jak
minule. To si za ramecek nedam.
Mohl byjste mi nekdo poslat okopirovanyho Filiho z Rock&Pop? A me zi nama Putysku,
on neni jedinej, kdo se vetre vsude.
Vecer mi zacne volnej den, takze asi nekam vyrazim. Mozna to bude i sranda.
A je co kourit a je co pit a je mi fajn tu sedet vedle tebe..... {Mam to dobre
napsany?}
putysek : 19 Jul 15:17:16 - (gate.fnplzen.cz)
Alenko,vzkaz na mobilek jsem obdrzela. Dneska jde Martinka na koncert do Prahy
do LMB.:-( Ja musim zitra zase do rachoty,takze tam nejdu. Jinak neboj,az budu
mluvit,urcite se zeptam. Budu muset zpracovat Tonyho a Kaska,aby se mnou toho
28.7.jeli, protoze ta kamoska,se kterou jsem byla domluvena vcera psala,ze jde
do prace.(Takze zase smula-zadne nove baby). Jenom doufam,ze ten Tony pojede.
Navratnicku,musis mi ty fotky nekdy ukazat! Jeste jsem ani nevidela ty z toho
Zlina(jak jsme tam spolu oba kra sni)! Kdy mata ten chmel a kde? Ja bych mozna
se prijela podivat na pracujici narod,pokud bych mela dovolenou a nemela nic
jineho v planu.Nasel by se popripade nocleh?
Se mejte a ctete Rock&Pop - je tam zase ten Fili.(Se taky vetre vsude) :-)
Alenka : 19 Jul 05:18:11 - (c06-070.006.popsite.net)
Alenka : 19 Jul 05:17:36 - (c06-070.006.popsite.net)
Teda tady se to dneska hejbe. Kdyz Putysek nema nocni tak je tu pekna nusa.
Alenka : 18 Jul 23:55:17 - (c06-070.006.popsite.net)
Zdravim! Dneska toho moc nenapisu protoze je tu docela dobry horko a ja jsem
lina makat, natoz jeste neco navic. Dnesk ajsme pro zmenu meli k obedu pizzu.
Nazdar jeste v tomhle stoleti. A co ty jak je ti?
Zdenicka : 18 Jul 17:54:45 - (jihlavab-29.vol.cz)
Ja je, Zuzko, taky moc neznam, ale pro me je dulezity, ze se mi to aspon trochu
libi, to nebejva casto...
zuzka : 18 Jul 17:45:01 - (a172-151.dialup.iol.cz)
cimbal classic se mi celkem libi, ale znam jen par pisnicek
zuzka : 18 Jul 17:40:25 - (a172-151.dialup.iol.cz)
Mily Navratnicku, klidne mi rikej, jak chces, pokud to nebude moc vulgarni.
Nos je skoro oloupany a zadek uz neboli. Mama nepece buchty, to musim ja a picu
delame takovou jenom ze sacku.
A tooo, jsou ty fotky nekde zverejnene? A jestli jo, mohl bys mi rict adresu?
A mate nekdo icq? A jestli jo, reknete mi cislo?
Putysku, venku furt prsi, takze jeste nejedem.
Deckaaa, ja mam tak hnusnou brigadu, musim delat potentenou statistiku a je
to na prd.
Zdenicka : 18 Jul 17:17:37 - (jihlavab-18.vol.cz)
V ramci moznosti se mam, Alenko, dobre...vsak Ty vis, o cem mluvim... Dneska
me teda nekdo setrel, ale dost hnusnym zpusobem...jeden chlap se my segry ptal,
jestli nejsem divna, kdyz ctu knizky o buddhismu...nacez si je vzal a zacal
si je prohlizet...tak nevim, kdo z nas dvou je vice divnej...ale ja to rozhodne
nejsem.
Jinak se mam celkem dobre...uzivam vsemozny analgetika na bolesti srdce. Je
mi jasny, ze jedno z nejlepsich analgetik na bolesti srdce je Mnaga se Zdorpem.
Obcas si tak reknu, ze to za to stejne nestoji...jak to?...snad on, ne?...jojo,
kdepak to, ale on...
Tak me osobne trvalo dlouho, nez sem prisla na to, ze pica je pizza. To vite,
jak se sem pise bez diakritiky a ja jsem zvykla pridavat si vsude hacky a carky...
Tak ja, Navratnicku, nezapomenu, kdyz tak hezky prosis. Ale s tim blikanim pravyho
horniho svetla na rakete to budu muset trochu zmenit. Ja budu blikat mrkanim
pravyho (horniho???) oka...ale to se budu muset taky naucit to mrkani, me to
totiz nikdy moc neslo...
Jo a jeste Navratnicku, na prazdniny v Telci budu, ne na cely, ale par dni jo...stoprocentne
(to kdybych si to mela i zaplatit, ja to mam totiz zadarmo, jen tak pro informaci)
jdu 12. na Cimbal Classic, jeste sem chtela jit na Jablkon, jenze sem pryc...tak
se tam mozna uvidime...
Se mejte...
Alenka : 18 Jul 16:35:41 - (c03-030.006.popsite.net)
Navratnicky, mam takovou prosbu, vlastne dve prosby. Nemhl by jsi psat ne PICA,
ale PIZZA. Me to trochu po cesku zavadi na uplne jinou sferu. A ta druha prosba,
Uz nekecej, ja se tady svijim v kreci a vsichni si mysli ze jsme dostala zlucnikovy
kameny.
Putysku, jak se mame?
Zdenicko, a ty?
Zuzko z M., on se Navratnicek neda popsat, to se musi videt ;-}.
Navratnicek : 18 Jul 11:06:59 - (tux.nwt-km.cz)
Mila Zuzanko, (muzu ti rikat Zuzanko?) kanagom jsem zkousel, ale ten neni tak
odolny proti desti. Vsadim se, ze uz Ti Tvuj nosanek v soucasnem obdobi destu
zase upadava. A jednak sekundak setri nase zivotni prostredi. Toho staci jen
dve maximalne tri kapky a je to. POZOR NA OCI! Jinak co Tvuj zadecek? Na ten
sem minule uplne zapomnel. To si nesmis sedat na kamna. Mama delala buchty (nebo
picu)? Mnam!
jinak Te musim zklamat. Na fotce v R a P nejsu, protoze jsem hold dorazil pozde
(byl sem dluuho v praci a vlak mel zpozdeni). Ale bud klidna odjizdel jsem jako
posledni a co je nejdulezitejsi, mam z te akce fotky. Su vyfoceny s Filim, Lukym
a vlastne celou Mnagou, ktera tam byla taky, jo a taky Vltava, Misik ...
zuzka : 18 Jul 10:25:15 - (a171-151.dialup.iol.cz)
Navratnicku, ja jsem brachovi ukradla kanagon, protoze mi voni lip nez to sekundove.
Jo a prosim Te, chtela jsem se zeptat...to...povidal jsi, zes vyhral vez od
R a P...mno...a v cervencovem cisle na str. 18 je fotka vyhercu...ses tam taky?
A kterej?
Navratnicek : 18 Jul 08:24:18 - (tux.nwt-km.cz)
Zdar vsici!
Proc, kdyz tu chvili nejsu mam pocit, ze mi ujel vlak ...
Alenko a melas tu picu aspon vonavou? Jinak se drz a nepodlehej nakym svodum
kuchare z restaurace "U Nata" Jinak ja mam picu taky rad a umim ju dokonce i
udelat. Prosim Te kam zase lozis?
To vas tam tak strezi? No doufam, ze si das pozor na vedeni vysokeho napeti
v plote. To ja jsem se jednou dotkl toho hrazeni aby neutekly kravy na pastve
a to byla slupka. Jinak elektifikovanou postu od Tebe jsem dostal. Diky (cetl
sem ji snad 15x)
Putysku, tecky jsou spocitane. Dekuji, ze sis tak sama od sebe na me vzpomela.
Ty mas dovolenou od 27.7. - pisu si do denicku. Diky moc.
Zuzko, na ten ulouply nos pouzij sekundove lepidlo. K dostani je v kazde drogerii.
Cena se pohybuje od 20 do 40 korun. Skoda, ze Mikulov mi koliduje (pozn. je
ve stejnem terminu) jako chmel. Prijed na chmel, tam bude pristi sraz NASTENKARU.
Nikomu to nerikej.
Zdenicko az budes na objezne draze, tak trikrat zablikej pravym hornim svjetlem
na rakete. Budu se divat kazdy den mezi 22 a 22.30 na oblohu. Fakt nezapomen!
Zbyndo, tak ja su ctvrty. At je nas sudy pocet. To je lepsi.
Vladko, sklizen chmele zacne: pro polare v pjet rano (budicek o ctvrt na pjet)
a pro cesacky v sest (budicek o ctvrt na sest):-)
Jinak nic blizsiho zatim nevim. Dam vcas vjedet!
Tacude vse nejlepsi k narozkam. Uz pripravuj kytaru na chmel. Ja uz vybiram
CD do vjeze. To bude ale jiiiiizda.
Alenka : 18 Jul 05:35:09 - (c04-055.006.popsite.net)
Neznam, ja jsem v nemocnici nikdy nepracovala, ale treba me v budoucnu tato
zkusenost ceka.
A co ti ostatni? Vymreli jsme, vymreli?!
putysek : 18 Jul 02:44:40 - (gate.fnplzen.cz)
Alenko chci,ale nezbyva mi na to cas v praci. Znas to.
Alenka : 18 Jul 00:15:29 - (c02-041.006.popsite.net)
A nechces mi nahodou napsat mail?
Alenka : 18 Jul 00:15:02 - (c02-041.006.popsite.net)
Jako odpoledne, ale ted je uz 15:15.
putysek : 17 Jul 22:26:36 - (gate.fnplzen.cz)
Nemas zac,ja to pro ni udelam rada. Ty tam mas jako jednu v noci nebo odpoledne?
Alenka : 17 Jul 22:10:22 - (c02-041.006.popsite.net)
Alenka : 17 Jul 22:09:57 - (c02-041.006.popsite.net)
putysek : 17 Jul 22:08:49 - (gate.fnplzen.cz)
Vlastne promin,tys mela ty dvojcata za svobodna,ze? No ja jen tak pro kontrolu.
Ty Martince jsem to zaridila. To ma ode mne k svatku.Jsi tu jeste?Alenko? Kolik
tam mate hodin?
Alenka : 17 Jul 21:58:57 - (c02-041.006.popsite.net)
Alenka : 17 Jul 21:58:31 - (c02-041.006.popsite.net)
Putysku, never Tacudovi, ja jsem jenom rekla, ze chce, zbych byla jeho holka,
ale to je jenom tak ze srandy, i kdyz bych se nemusela ucit varit.
Jo a taky sem vcera zapomnela rict, ze jsem vylezla na strom, prelezla jsem
asi 100 metru na takovou plosinu mezi dvema stromy a pak se svezla po lane na
zem. No bylo to penke hnusny, protoze jsem byla hrozne vysoko.
putysek : 17 Jul 19:37:40 - (gate.fnplzen.cz)
Alenko,a me se zase nic nerekne? Ty se uz zase vdavas?
Tacud : 17 Jul 19:36:14 - (prerova-5.vol.cz)
Alenko, ty se budes vdavat nebo co? Za kuchare? Ty se mas, nemusis se dal ucit
varit :-)
Zdenicka : 17 Jul 08:34:54 - (jihlavaa-15.vol.cz)
Tak to sem, Zbyndo, nepochopila...na co se tesis? Az budu vycpana v muzeu?
putysek : 17 Jul 05:54:03 - (gate.fnplzen.cz)
Tak Alenko: Dobrou noc,ja jdu spat. Zase zitra.
Alenka : 17 Jul 05:50:08 - (c04-077.006.popsite.net)
putysek : 17 Jul 05:32:54 - (gate.fnplzen.cz)
Tak to taky trochu zalezi na Mnaze,kde budou v tom zari hrat,ze? Ale ze bez
koncertu neodjedes,slib mi to!
Alenka : 17 Jul 04:02:39 - (c04-077.006.popsite.net)
Putysku a taky bych chtela stihnout jeden koncert.
Alenka : 17 Jul 03:47:54 - (c04-077.006.popsite.net)
PUtysku, ja jeste nevim nic jiste. Kdyz by to vyslo, tak Marketa v ty rodine
zustane cely zari, ale to taky zalezi na jeji kamaradce, podle toho kdy se bude
vdavat. Takze doufam, ze v rijnu. Kdyz to s tou rodinou neklapne tak budu cekat
co mi sezena agentura. Chtela bych si pockat na novy CD mnagy, ale ted uz nejsem
panem sveho osudu. Jinak prave jsem povecerela pizzu. A moc dobrou. Delal ji
kuchar, kterej je tady zamestnanej a furt se mne pta, jestli nechci bejt jeho
holka.
zbynda : 17 Jul 02:20:24 - (107.colorado-springs-03-04rs.co.dial-access.att.net)
tato nastenka je pouzivana asi tremi lidmi.
Zdenicko uz se tesim
putysek : 17 Jul 00:39:51 - (gate.fnplzen.cz)
Alenko,co to vidi oko me? Co to slysi ucho me? 20.zari? To je brzy,to jeste
nebude ani nove CD Mnagy???
Alenka : 17 Jul 00:36:08 - (c07-151.006.popsite.net)
Moje mile deti.
Delam si po ranu tu svbou milou praci a co se nestane. Na verande sedi holka
neco si pise a vyrusi mne z me hloubave nalady. Vubec jsem ji nerozumnela tak
jsem pristoupila bliz a ona se pta anglicky na mne. Tak jsem rekla, ze to jsem
ja ta holka z Cech. No a heledte, ona to byla ceska. Teda jeste je. Prave se
vraci z poznavaci cesty kolem sveta a tohle je jeji posledni zastavka, protoze,
svete div se, ona tu pracovala pred trema letama. Taky mi mozna zaridi rodinu
v Anglii. Jsou to nejaky jeji znamy, ale horsi je to v tom, ze bych tam musela
odjet nejpozdeji 20. zari, takze Putysku. Musime zkratit nase cestovani, ale
na M&Z se podivame. Jo a jinak Markete se taky libi M&Z> Zatim se mejte ja se
jdu venovat me nove kamaradce, alespon dokud neodjede. ;-}
putysek : 16 Jul 21:05:08 - (gate.fnplzen.cz)
Alenko,dekuju ti za to,zes mi jeste zavolala(segra mi volala ohledne nejakych
veci-ty vis.A pozdravovala me,ze pry s tebou mluvila.)A mne nezavola a nezavola!!!?
:-)
putysek : 16 Jul 21:03:35 - (gate.fnplzen.cz)
Zuzko,jestli budu mit sluzby tak,jak je mam predbezne napsane,tak bych mela
mit 26.8.(MaZ v Mikulove)volno. Takze zrejme bych asi udelala maximum pro to,abysme
se jeste letos poznaly a prijela bych na ten fest. Ale jestli bude nejaka zmena,za
to nerucim,ale dam vedet.
Vladko : 16 Jul 20:24:48 - (dahlia.mendelu.cz)
Nazdar vseci! Dneska jen kratce - Navratnicku, nevis prosim te, kdy se asi pojede
na chmel? (Sory, jestli jsem precenil tve predvidaci schopnosti.)
zuzka : 16 Jul 19:53:50 - (a194-151.dialup.iol.cz)
putysku, to je uzasne a kdy bude ten sraz? a prijede nekdo z vas na festak do
Mikulova v srpnu? MaZ tam ma hrat
putysek : 16 Jul 18:25:06 - (gate.fnplzen.cz)
Zuzko,slibuju ti,ze jestli se dostavis na nejaky dalsi sraz tak my se ti na
to nove CD slozime,ale musis prijet.S tema kolama to asi letos nevyjde.Mam dovolenou
az od 27.7.,takze to uz budete zpatky na Morave,ze? Tak snad jindy.
Alenko,ty jsi tak pozitivni clovek,ty tam mas urcite hodne slunicka,ze? My tu
mame peknou klemru.V prumeru asi tak 16-18stupnu. A stale jen destivo a zamraceno.Ono
totiz bude hezky,az ja budu mit dovolenou.Tak uz se tesim-bude opravdu zaslouzena.Jsem
v praci treti tyden bez prestavky i s vikendama a na dvanactky-mam toho plny
zuby.Tesim se na Mnagu,snad tam pojedu.
Zdenicka : 16 Jul 18:24:41 - (jihlavab-21.vol.cz)
No, Navratnicku, na tu centryfugu radej nepujdu. Jednou se mi totiz na ni udelalo
tak blbe, ze kdybych se zlila k nepoznani, byla bych na tom lip jak tenkrat.
Ale ta kosmonautika, to neni blbej napad. Jen doufam, ze az si budu plout tim
vesmirem, tak tam nepotkam nejaky mimozemstany a kdyz jo, tak budou hodny. Ja
mam totiz od svejch deseti panickej strach pred tim, ze si me mimozemstani unesou
na svoji planetu, vycpou si me a daj do muzea...
zuzka : 16 Jul 17:02:15 - (a173-151.dialup.iol.cz)
jeje, Alenko, ale Ty zas budes bohata a budes si moct koupit treba nove cd MaZ,
az vyjde....a ja ho budu mit jenom vysomrovane a okopirovane :-(
Alenka : 16 Jul 16:37:19 - (c07-151.006.popsite.net)
Teda ty se mas Zuzko, to je jsem za odmenu dostala brigadu.
zuzka : 16 Jul 16:14:04 - (a173-151.dialup.iol.cz)
Putysku, kola budou az ve stredu, tohle bylo more za odmenu, chichi, jakoze
mam maturitu a nevyhodili me. Pojedem nejprv vlakem do Marianek a pak se s vetrem
v zadech vratime zpatky na Moravu
zuzka : 16 Jul 16:11:12 - (a173-151.dialup.iol.cz)
ahoj, ja uz su zase doma, loupe se mi nos, spalila jsem si zadek, takze vse
je v naprostem poradku. Ale s maminou jsem byla naposled, ona me furt buzeruje...ale
zase to vsecko cvaka...no, je to dilema. Mnagu sem si mohla poustet jen ve volkmenovi,
bohuzel nevedomost svetu vladne. Ale budu bojovat!
Alenka : 16 Jul 06:02:28 - (c05-137.006.popsite.net)
Jo. A taky mam dobrou. Vsadi se tri koktavy, kdo nejrychleji koupi cigara.
1. Jeddny pettttrrryyy. Dobry 26 vterin.
2. Jeddny melborraa. Dobry 15 vterin.
3 se zamysli {L&M nejkratsi} Jeddny elem. A prodavacka modry nebo cerveny?
3. Ty kukukurrrvovo.
putysek : 16 Jul 05:50:24 - (gate.fnplzen.cz)
Alenko,ta anekdota,co mi ted prisla na telefon,tu jsi posilala ty?
putysek : 16 Jul 05:35:00 - (gate.fnplzen.cz)
putysek : 16 Jul 05:34:20 - (gate.fnplzen.cz)
Tak se Alenko mej,ja dnes v praci koncim,prijdu zase vecer v sest.Tak snad zase
pokecame.DOBROU NOC,MILE DETI!
Alenka : 16 Jul 05:33:41 - (c05-137.006.popsite.net)
Uvedom si, ze ja jsem zrala na postel, protoze tady je vecer. UVEDOMTE SI VZDY
TEN CASOVY ROZDIL, JA JSEM SI HO NEVYMYSLELA ;-}}}} !!!!!!!!!!!!!!!!!
putysek : 16 Jul 05:14:43 - (gate.fnplzen.cz)
Teda Alenko,tvuj elan bych po ranu potrebovala. Jsem jak mrtvola,plynouci s
davem.
Alenka : 16 Jul 03:51:45 - (c05-137.006.popsite.net)
A vite co vam rekne blondynka, kdyz se ji zeptate, jestli je sexualne aktivni?
Ne ja tady jenom lezim.
Alenka : 16 Jul 03:07:28 - (c05-137.006.popsite.net)
Vite proc se zeny malujou a voni?
Protoze jsou hnusne a smrdi.
A vite proc jsou blondynky tak zmatene na toaletach?
Protoze si musi sundat samy kalhotky.
A do tretice:
Sedi v kine par. Divaji se na film - eroticky, a najednou povida zena muzi.
"Ten chlap vedle mne si honi ptaka." Chlap se zvedne a rekne, ze pujdou pryc.
"Kdyz ja nemuzu, on si ho honi s moji rukou."
To jsou ale blby vtipy.
Alenka : 16 Jul 01:58:48 - (c05-137.006.popsite.net)
Takle bych taky chtela pracovat. Pred sestou tzn. za ctyri hodiny tzn. tak kolem
devaty. No to tady snad i budu.
putysek : 16 Jul 01:33:24 - (gate.fnplzen.cz)
Podivam se sem jeste pred sestou-dobrou s kobrou!
putysek : 16 Jul 01:32:03 - (gate.fnplzen.cz)
Alenko mam nocni,ale jdu na chvili zalest. Tak se mej krasne. A nebrec,vzdyt
nam spolu bylo tak fajn... Vzpominas? - Zmylena neplati,laska se chape oprati...?
Alenka : 16 Jul 01:01:23 - (c05-137.006.popsite.net)
No, ze kdyz prijede Pidulka, tak Alenka pude stranou no a az bude Pidulka zase
pryc tak se bude cestovat s Alenkou.
No ale to je fuk. Ja si typnu, ty mas nocni? Chudacku, ale alespon si mam s
kym povidat.
putysek : 16 Jul 00:58:23 - (gate.fnplzen.cz)
Jak zahejbat? Tomu nerozumim???
Alenka : 15 Jul 23:33:38 - (c04-190.006.popsite.net)
Ja nezarlim a nedolejzej, to ze je Pidulka v US neznamena, ze ji budes zahybat.;-}
putysek : 15 Jul 23:26:35 - (gate.fnplzen.cz)
Alenko,od zari budu jezdit zase s tebou-neboj! Pidulka totiz ve Statech zustane
az do pristiho leta. A nezarli,jo?!
Alenka : 15 Jul 22:29:33 - (c04-190.006.popsite.net)
Tacude, blahopreji ti k tem .....tym narozeninam. A s tim solarkem to neprehanej.
Putysku, to je moc hezky, tak si jezdi v zari s Pidulkou. A ke me se uz nehlas.
Navratnicku, ted je tu trochu vic stupnu.
tacud : 15 Jul 22:02:24 - (prerova-27.vol.cz)
Navratnicku, u vas dnes prselo? To u nas krasne hralo slunicko, ale po pul hodine
uz me to solarko lezlo na mozek, tak jsem ho radsi vypnul.
tacud : 15 Jul 21:56:02 - (prerova-27.vol.cz)
OOOO, dekuji putysku dekuji. Dnes jsem to zapijel vinkem na rodinne oslave,
aji se zpivalo.
putysek : 15 Jul 21:15:30 - (gate.fnplzen.cz)
Zdravim.
Predevsim chci oficialne pogratulovat Tacudovi,protoze ma dneska narozeniny.
Taky se mi styska po ..........ovi.(Staci ti ty tecky?)
Jinak Pidulka je moje nejbajecnejsi kamaladka uz od dectvi.Spolu jsme zacaly
poslouchat Mnagu asi tak pred sesti lety.A spolecne jsme na ni zacaly jezdit
tak ruzne po jiznich Cechach,pozdeji i po severnich,vychodnich a i na moravu
jsme zavitaly.Ale ten pevny zaklad byly nase milovane jizni Cechy.(Nase letni
Jizda).
Tak zijte blaze,a nepropadejte zadne nadeji,protoze z nejhorsiho jsme uvnitr.
To mi pripomina Navratnicku,kde jsou ty Majerovky???
Alenka : 15 Jul 21:00:22 - (c04-190.006.popsite.net)
Dosel ti vubec muj mail, nebo ho ma zase sef? Nechces si udelat postu nekde
na neutralnim uzemi? Ja se jdu najist. doufam, ze zase nebudou makarony. Pomalu
ale jiste je nenavidim.
Alenka : 15 Jul 20:58:39 - (c04-190.006.popsite.net)
Tak pro zmenu. Tady je ted asi tak 30 ve stinku. Odpoledne asi zase pudu plavat
a trochu se opalit. Hlavne se musim hlidat abych to neprehnala.
Navratnicek : 15 Jul 17:34:15 - (ppp103.zlin.worldonline.cz)
No tak Alenka tam maaa bazeeen. Tak to je jinaaaa. Ja ted jit ven do bazenu
tak ztuhnu jak ho.no polarniho medvjeda. Jen tak pro zajimavost. U nas je ted
momentalne 15 stupnu (nad nulou) a chczije a chczije ... a to sem chtel nekam
vyrazit :-(
Alenka : 15 Jul 16:33:46 - (c04-190.006.popsite.net)
Navratnicku, to nebylo po parbe. Nezapominej na ten jsty casovy rozdil. Tady
bylo teprve sest hodin a jeste k tomu vecer a vcera. Ale akorat jsem si zaplavala
v bazene. Mela jsem ho celej jenom pro sebe tak sem udelala neco pro svoje telo
a dala jsem mu zabrat. To je asi taky jediny v cem mu muzu dat zabrat. Pak tu
zbejva jeste prace, ale tu ve svym volnu nedelam. ;-}
Navratnicek : 15 Jul 13:18:23 - (zlina-83.vol.cz)
Zdar vsici!
No neee Vladko s Tacudem se vratili. Chlapi toz jake mate nohy? Co kolinka nejsou
napuchla? To ja jednou, ale to uz bylo davno, jeste na kole znacky Eska (trictvrtce)
no ale nebudu to tady dlouze rozepisovat, jeste byste zavideli :-) A co pivecko?
Bylo nake po ceste?
Andre, tak Ty nemas zadny dotaz. Se podivej na me. To staci zmacknout ? atreba
jeste ?. No tak se neco zeptej. Treba jake je u nas pocasi. Rad Ti to odpovim
- ZKURV..E
Alenko, copak, po parbe? Takovou slovni zasobu mivam po brutalnich akcich. Pochlub
se! Nicmene taky Te zdravim.
Alenka : 15 Jul 03:01:18 - (c06-034.006.popsite.net)
Vladko : 14 Jul 22:55:02 - (dahlia.mendelu.cz)
Nazdar vsichni! Dneska jsme dorazili s Tacudem z vyletu na kolech. Vyrazili
jsme v pondeli 10.7. smerem na Vranovskou prehradu (120 km), dojeli jsme tam
v utery, a to solidne promokli. Streda stala taky za .... Ale ve ctvrtek jsme
vyrazili pokorit rakouske cyklostezky a urazili pres 60 km a videli jsme Hardegg
(jestli to nekomu neco rika, tak vi, o cem mluvim). No a dneska 98 km zpet do
Statlu. joooo Kdyby bylo lepsi pocasi tak to bylo supr. Ale i tak to stalo za
to!
Jdu cist vase prispevky.
astalavista
Andre : 14 Jul 22:46:43 - (a24-147.dialup.iol.cz)
dneska me nenapadl zadny dotaz _hm tak snad priste
Andre : 14 Jul 22:44:34 - (a24-147.dialup.iol.cz)
....................TAGZE JSEM TU ZAS MILE DETI
Alenko -ja tu pisnicku mam taky rad joo a ten problem s tema prsama ten bych
ti pomohl vyresit ale bohuzel to asi nepude tak budes muset prizvat nekoho jineho!?!
putysku -dik za pozdrav
nastenkari-mejte se vsichni protoze budu muset na chvili zase zmizet (nastesti
ne pracovat jako minule).
.........................hmmm a to je asi vsechno co jsem chtel.
Navratnicek : 14 Jul 21:25:17 - (ppp236.zlin.worldonline.cz)
Taky se mi styska. Po ......ovi, ......ce, ..ovi, ...........ovi, .........ovi,
........ce, ....ce a hlavne po ......ce a ....................ovi
Zdenicko, stan se kosmonautkou nebo jdi alespon do lunaparku na centryfugu,
tam ta gravitace neni takova.
Co je to ta Pidule? Zacinam byt samou zvjedavosti roztrzity. Tuhle sem presel
pres prechod na cervenou a to je si myslim uz dost zavazne.
Alenko a co ted konkretne delas? A pouzivas pri tom predepsane ochranne pomucky?
(gumove rukavice a Indulonu) A sou vsechny americanky tluste? Povidej su jedno
velke ucho.
Putysku toz po kom se Ti to styska? Na Navratnicka Ti tam par tecek chybi. Vyzaduji
okamzitou opravu!!!
Zdenicka : 14 Jul 19:18:15 - (jihlavaa-1.vol.cz)
S tou masazi, Navratnicku, by to slo, ale ma to jeden hacek, takze to zkouset
nebudu...ja bych tu hlavu tak rada dala vzhuru...jezisi, co to zase placam...ona
ta hlava dole je jist%ECj%B9%ED, gravitace je totiz desna mrcha...
putysek : 14 Jul 17:58:52 - (gate.fnplzen.cz)
Alenko,po tobe se mi taky styska,po Piduli taky,ale hlavne po .....ovi. Jedu
28.7. Snad.Konecne se snad neco stane,nebo ne a pak to zmizi,nebo ne,konecne
se snad neco stane,nebo ne-zustane...
Alenka : 14 Jul 16:59:13 - (c03-196.006.popsite.net)
Me se po tobe taky styska. Ale to zrejme neplatilo pro mne, ze? Tak kdypak jedes
na ten koncert. Jaky je v CR pocasi? Uz je u vas hezky nebo zatim jeste ne?
Tak jsem si pokecala a ted jdu pracovat.
putysek : 14 Jul 15:57:21 - (gate.fnplzen.cz)
Pidulko,to jsem rada,zes to opet nasla.Taky te zdravim do NY. Nepotkala ses
tam jeste s tou Alenkou? Tak ji pozdravuj a zase se ozvi. Pa pa pa.
STYSKA SE MI,STYSKA. PO NAS DVOU SE MI STYSKA...
Navratnicek : 14 Jul 12:34:09 - (tux.nwt-km.cz)
Zdenicko, tu hlavu musis zvedat pomaloucku, jinak Ti opravdu rupne za krkem.
Tak zkusime to treba hned. Nejprve si proved lehkou masaz zatylku. Lehce masiruj
konecky prstu spodni partii a ted se neboj trosicku vys. A ted trosku pritlac.
Noooo co tomu rikas? No a jak ucitis uz takove lehke mravenceni, tak pomaloucku
zvedej hlavu. Treba ze zacatku jen do pulky. Uvidis, ze po chvilce to pujde
jako po masle. Takze HLAVU VZHURU ZDENICKO!
Putysku, klidne ten bojovy plan napiste Nasti (ta proti mne mlci jako hrob),
kdyz ja su ten ukecany :-))))))
Pidule, doufam, ze Te uvidim na pristim srazu!
Zdenicka : 14 Jul 07:30:13 - (jihlavab-1.vol.cz)
Navratnicku, s tou hlavou vzhuru...jednou sem se tak probudila a rekla si: "Holka,
hlavu vzhuru..." A jak sem se o to pokousela, ono to nejak neslo. Asi mam problemy
s krcnimi obratlemi...
A jak jsi to vedel, ze se usmeju...?
Navratnicek : 14 Jul 07:18:53 - (tux.nwt-km.cz)
Zdar vsici!
No ja jsem dnes rano prijel z Otrovic do Zlina, ctvrt Louky, (budu tady asi
jenom 8 hodin) a odpoledne zas pojedu zpatky do Otrokovic, ctvrt U nadrazi.
Alenka : 13 Jul 21:34:52 - (c07-092.006.popsite.net)
Ahoj Putysku, damozrejme nic nevykecem.
Kaceno, tak ty jsi taky tak daleko. Ja sem v NY byla jenom jeden den a noc.
Presneji receno jseem spala na Columbiske universite a chodila jsem po ostrove
zvany Manhatton. Jinak prez NY poletim zase zpatky, tak ja dam Putyskovi vedet
a dystak muzes prifrcet na letiste. Budu na Kennedyho. 100%.
Putyskovi : 13 Jul 18:20:45 - (dialup-209.246.108.163.newyork2.level3.net)
Ahooj ja sem pidule a ted sem se va, vmyxla do vaseho retezce konverzace chci
jenom rict Putyskovi ze az prifrcim z ty velky dalky tak ze prvni co bude tak
jako tomu bylo v Heralci Parba jakou svet nevidel a s hodinovym hotelem dohromady.takze
zadny strachy Putysku ja na tebe myslim kudy po Broodway chodim.Uzij si letni
akce a ozvi se svi stary znami ze zamori tvoje Kacenka Pozdrav z New Yorku domu
do Ceske republiky vsem kteri ctou moji spravu Putyskovi papa..Mej te se ...
putysek : 13 Jul 16:41:47 - (gate.fnplzen.cz)
Alenko,vymyslime BOJOVY PLAN,ale Navratnickovi ani muk-znas ho,hned vsechno
vykeca. ... :-D
Alenka : 13 Jul 16:21:22 - (c04-150.006.popsite.net)
Tak to bya legrace. Putysku neboj ja jsem se vcera teda nepredrela. Co s tou
odvolenou? Zbyde ti nejaka? Ja bych zacala cestovat tak kolem 10. zari. Samozrejme
by jsme cestovaly stopem. Koukala jsem se tak tady by to nebylo mozne stopovat,
tady by jsme se musely ptat na benzine, ale lidi jsou tady v pohode takze by
nas vzali.
putysek : 13 Jul 14:46:17 - (gate.fnplzen.cz)
Alenko neuper se mi tam k smrti.
Navratnicku,jakpak si uzivas Spanile jizdy ve Zline?
Zdravim taky Andreho.
Koncim,jdu makat(dneska vyjimecne za penizky). Tak sbohem Ruda armado,sbohem
nase brigado!
Hlavu vzhuru-hlavu dolu!
Alenka : 12 Jul 16:25:58 - (c06-103.006.popsite.net)
Tak vas zdravim, do dalsiho zbytecnyho dne. Pomalu zjistuju, ze uz me to tady
v ty Americe nabavi. Jeste, ze mam zejtra volno. To se mozna i vyspinkam a zkusim
nejakou tu atrakci tady. Taky mam dneska vecer volno a proto jdu pro zmenu do
Pradelny vydelat nejakou tu korunu.
Navratnicek : 12 Jul 10:48:57 - (tux.nwt-km.cz)
ZDENICKOOOOOOOOO, HLAVU VZHURU! NEPROPADEJ DEPRESI! HLAVU VZHURU! NEPROPADEJ
DEPRESI! HLAVU VZHURU! NEPROPADEJ DEPRESI! HLAVU VZHURU! NEPROPADEJ DEPRESI!
Usmej se trosicku! No taaak jo! presne tak, jak to ted udelalas.
Alenka : 11 Jul 23:36:21 - (c03-192.006.popsite.net)
Andre> ani nevis ja jsi me potesil, miluju tuto pisnicku, ale nevim jestli jsem
se upasala ja nebo ty. To neni prstama ale prsama {nadrama}.
Navratnicku> kdyz se vratim tak zajedu.
Zdenicko> to je v klidu, me pro zmenu obtezuje zase nejaky chlapec emailama.
Je to docela zmena, posledne se to odehravalo v Poli. Obtezovani myslim
Navratnicek : 11 Jul 21:55:31 - (ppp219.zlin.worldonline.cz)
Toz Vas zdravim z Otrokovic ukladajicich se k zaslouzenemu odpocinku po poctive
vykonane praci (to su ale poeta, co?:-)
Andre jake dva prsty a Alenka. Ba ne, tri prsty. Kdys Alenku poznal? :-) Alence
preju dobrou chut pri objede. Copak mate dobreho? Ja sem mel dnes mozecek s
bramborama ... take polevku s jatrovyma knedlickama. Jinak pyzamko bude to fialove
jako posledne. Mam ho oprat? Nebo myslis, ze pres prazdniny vydrzi?
Zdenicko, Tvuj vzkaz jsem jednoduse hltal. Co mas s tim krovim? Ja do krovi
nejcasteji chodim delat potrebu (curat a nekdy i kakat, kdyz su na meko) No
nevim jestli to tady nekoho zajima.
Toz teda Ahoooooj!
Andre : 11 Jul 21:11:08 - (a21-147.dialup.iol.cz)
No tak to musime zakoncit tradicnim dotazem ...tagze nevite negdo jek to bylo,
je nebo bude s tim vysilanim MNAGY z Valasskeho Spalicku???????????????????????????????????
Andre : 11 Jul 21:05:12 - (a21-147.dialup.iol.cz)
Alenko neboj tvuj problem s dvema prstama zustane jen mezi nama ovsem jenom
jestli jsi me kontaktovala neverejne
jo a reseni tveho problemu je - poskrabej se na hlave
Andre : 11 Jul 20:47:40 - (a21-147.dialup.iol.cz)
Zmizel jsem bohuzel na vic dni ale to nevadi takze:
Odpovidam na dotazy- ha ha ha ha ha ha ha!
Chapu vase tajne strachy- ha ha ha ha ha ha ha!
Rvete po me rvu si taky- ha ha ha ha ha ha ha!
Odpovidam na dotazy.....
Zdenicka : 11 Jul 18:58:43 - (jihlavaa-6.vol.cz)
Tak se mi furt honi hlavou, jestli sem nekoho nezapomnela pozdravovat...ale
ne, to se mi fakt jen zda...
Zdenicka : 11 Jul 18:51:12 - (jihlavaa-10.vol.cz)
Nazdar!!!
Sem tu dlouho nebyla. To v%EDte, nejprv depka a v tom nejhorsim me zas nekdo
vytah. Sem si pripadala, jak kanalnice, co zapisuje do analu, kterej by to mohl
byt, vsak zadnej nechtel do kanalu, zadnej nechtel tam s ni zit. (To neni z
me hlavy.) To byste neverili, co se mi v patek odpoledne stalo. Sem dostala
nabidku k snatku!!!!!!!!! Tak tomu rikat chlap...videt me ctvrt hodiny a pozadat
me o ruku...fakt borec. A ne jak ti uzasni muzove snu, co nejprv rikaj velky
slova lasky a pak se na dotycnou stejne vykaslou...to sou ti nejhorsi.
Dalsi den sem teda mela ve vyprave dva priserny blbce...ja bych rekla, jak se
chovali, ale ja to slovo nesnasim, tak radej budu mlcet. Nejlepsi bylo, jak
se vytahli s tim, ze by chteli fotecku na pamatku. To uz byla krec, tak sem
se jich normalne zeptala, jestli sou normalni... A oni si pak hrali na blbecky
dal. Asi si ze me delali srandu nebo co. Ale trapni byli oni, aspon to me uklidnuje.
Taky tam meli svoje pritelkyne, jeste k tomu. Tak to bylo brutalne pritazeny
za vlasy.
To me taky pekne dozira, kdyz ja jim tam neco vykladam a oni tam po sobe zacnou
slintat, hryzat se... A kolik ja uz videla brich a zad, to byste neverili. Vzdycky
kdyz nekoho takhle zmercim, tak se tak silene zakoktam, ze nevim, jak z toho
ven. Nechapu, proc si to nejdou delat do zameckyho parku, tam je krovi na kazdym
rohu. Ze jo, Navratnicku, Ty mi to urcite potvrdis...
Tak ja radej bezim, to vite, mam ted moc povinnosti.
Jeste...Alenko, ja Ti zitra rano napisu, dneska uz se mi moc nechce. Ale zejtra
rano uz stoprocentne jo.
Taky zdravim Putyska a Tacuda a Vladka a Davida a taky Pospu a ZeBeDee, i kdyz
ti zrovna pritomni nejsou. Ale to je fuk, stejne jako vsechno ostatni...
Se mejte...
Alenka : 11 Jul 16:26:42 - (c03-192.006.popsite.net)
Navratnicku> je mi jedno jaky vzor bude mit tvoje pyzamo, ale moje musi byt
sametove. A u segry neprespis, protoze ani ja nevim jeji adresu. Humorne je,
ze jsem ji minuly tyden poslala dopis.
Kvjetaku> taky by me zajimalo kde jsi se toual, chte nechte se mi styskalo.
Doufam, ze to dneska bude lepsi. Myslim pocasi tady, ale i Nastu.
Navratnicek : 11 Jul 12:33:21 - (tux.nwt-km.cz)
Kvjetaku a kde si tak dlouho byl? Nebo jsi to tady sledoval z ukrytu? Na ktere
festaky jedes? A je u vas taky tak zatazeno?
Navratnicek : 11 Jul 08:30:30 - (tux.nwt-km.cz)
Zdar vsici!
Putysku, no ja mam ale pech. Zrovna kdyz sem si zacal trenovat muj neodolatelny
usmev :-), tak napises, ze jako nic. Buuuuu, buuu ... ale program mas teda nabyty
to se musi nechat. A chovat se slusne. Na opilce neslapat, ale slusne je prekracovat.
Alenko, diky aspon za ty dvje hodinky. Koupim si na to setkani nake hezke pyzamo
(s medvidkama). Jinak diky za cenou informaci o Tve segre. Jsu rad, ze mam v
Praze kde prespat. Napis na Nastu segrinu adresu. Urcite by ju to potesilo,
kdyby u ni nekdo z Nasti zazvonil a rekl cau, budu u Tebe 14 dni bydlet:-)
Kvjetaku, vidim, ze mas zname na nejvyssich mistech. Asi si na to Ceske srdce
nekdy zajdu ...
Kvjetak : 11 Jul 07:36:08 - (ns.labit.cz)
Fotky asi mit nebudu...ale posle me je nakej fotograf, co me tam furt fotil.
Ale jenac sem byl na TV3.
Ja sem s Hoskem jednou mluvil...je to suprovej cloujek. Ale Michal Sembauer
z Ceskyho srdce je lepsi, teda. Von jezdi k nam za jednim znamim a ja u nej
jednou byl a von zrouna prijel..tak sme sli do hospody...proste oupelne normalni
covek...sme spolu rano lecili kocoura. Von vytah naky bylinky, ze prej to je
starej keltskej lek. Tak s toho udal caj..no caj..takovej strasnej utrejch,
ale cece ver nebo ne..pomohlo to:-))
Alenka : 11 Jul 07:23:25 - (c01-127.006.popsite.net)
Tady jsem, asi pozde, ze. Uzi si to i za mne, myslim tu Mnagu. Jinak mam pro
vas novinu, ktera je taky pro mne novina. Moje sestra od nedele bydli v Praze
a od pondeli pracuje, taky v Praze. Ja se to dozvedela dneska.
putysek : 11 Jul 03:01:18 - (gate.fnplzen.cz)
putysek : 11 Jul 02:58:42 - (gate.fnplzen.cz)
putysek : 11 Jul 02:57:57 - (gate.fnplzen.cz)
Konecne jsem se spojila. Vubec se mi to nedarilo od 18.00 to zkousim a az ted
se mi to podarilo. Co s tim zas ten David dela?
Navratnicku,taky jsi tonemohl zaridit o tyden dele? Tenhle vikend jeste pracuji.Az
ten pristi mam volno.A uz je beznadejne obsazeny.V patek Chanovice,v sobotu
Plasy v nedeli Chudenice... Sama akce.Patek Mnaga,v sobotu Brutus a v nedeli
gotika.
Toz sa majte a pozdravujte sa navzajem.
Alenka : 11 Jul 02:51:36 - (c01-127.006.popsite.net)
To jako jeste nikdo nenapsal?
Alenka : 10 Jul 16:33:48 - (c05-101.006.popsite.net)
Zdravim zbloudilyho cizince. Teda hned po ranu jsi me velice potesil.
Navratnicku, uvidime, jestli budes hodnej chlapecek tak by jsme se i v tech
Otrokovicich stavily. Asi cestou do Valmezu. Byla by to zastavka tak na dve
hodky, protoze to vis rodinku jsem nevidela, a jeste ke vsemu budou mit asi
dve oslavy beze mne.
Navratnicek : 10 Jul 12:30:07 - (tux.nwt-km.cz)
Nejlepsi? No snad az po Mnaze! Ne? Plexis nemusim. Ani ne tak k vuli hudbe,
ale ten Hosek mi je naky nesympaticky. Takovy punker na baterky to je. NVU sem
nevidel a ani je moc neznam. Tony byl dobry i kdyz mu to zezacatku trochu ujizdelo.
Krausberry, to byl nasup. Jeste vcera sem ho mela v ustech ... Budes mit nake
fotky?
Kvjetak : 10 Jul 09:59:58 - (ns.labit.cz)
..ale stejne byla nejlepci Vltavy, Cesky srdce a Znouze
Kvjetak : 10 Jul 09:59:33 - (ns.labit.cz)
..ale stejne byla nejlepci Vltavy, Cesky srdce a Znouze
Kvjetak : 10 Jul 09:58:10 - (ns.labit.cz)
navratnicku...Krausbery byly supr..ale spis sem zakalil na NVU a na Plexisaky...ale
Tony Duchacek byl bombovej..trochu vyhulenej, ale bombovej:-)
Navratnicek : 10 Jul 09:42:38 - (tux.nwt-km.cz)
Zdar vsici!
Putysku ty Kralici budou 21. az 23. cervence. Plati samo i pro ostatni. Vlezne
je v predprodeji 350,-, normalne 400,-. Mnagy v pragrame net :-(( Toz jedes
(te)?
Alenko, ja vim, ze ta detska laska byla brutalni, ale hold se to tak nabizelo,
tak sem neodolal ... jako ten vtip samo sebou :-)
A stavis se s Putyskem v zari i u nas? Mooooooc bych si to pral.
Kvjetak ... Kvjetak, to jmeno mi je nake povjedome :-) Taky sem byl v Brode,
ale jen ve ctvrtek :-( To se mi nejvic libili, kdyz tam nebyla MaZ, Krausberry
... az me bolelo za krkem.
Kvjetak : 10 Jul 08:17:57 - (ns.labit.cz)
Zdarec synove a dcery m&z.
Sem byl v Brodu na festaku. Mnaga byla fuckt supr. Potom, co dohrali prisel
ten manik, co to uvadel a poudal, ze mu Fili rek, e uz se mu dlouho takle dobre
nehralo. Taky se mu ani nedivim...za takovou atmosferu by se nemuseli stydet
ani Stouni.
Alenka : 10 Jul 02:42:54 - (c05-193.006.popsite.net)
Jinak Navratnicku, tvuj prispevek ohledne detske lasky, docela blbej for, a
jestli to nebyl for, tak si jdi stoupnout ke zdi. Takovejhle humor se mi hnusy
od ty doby co jsem si precetla knizku: UZ NEJSEM VASE DCERA. Vrele doporucuju.
Alenka : 09 Jul 21:42:48 - (c07-023.006.popsite.net)
Ted to vidim, vypada to pekne blbe. Ve 21:01 jit na obed.
Alenka : 09 Jul 21:01:38 - (c07-023.006.popsite.net)
Alenka : 09 Jul 21:01:15 - (c07-023.006.popsite.net)
No, aby jsi nedopadla jako ten zpevak z NIRVANY.
putysek : 09 Jul 17:29:32 - (gate.fnplzen.cz)
Alenko,to zni krasne. Vis co? Necham si projit hlavou... jo?
Alenka : 09 Jul 17:15:51 - (c03-065.006.popsite.net)
Ja samozrejme na tu otocku prijedu.
Putysku nech si dovolenou i na zari, asi tak od 10 do 15. Nebo podle toho jak
bude mit MaZ dostupny koncerty. Pojedes se mnou za rodinou na Moravu a proste
budeme mit co kourit, co pit....
putysek : 09 Jul 13:50:14 - (gate.fnplzen.cz)
Navratnicku,jestli je to koncem cervence,tak to uz snad budu mit dovcu. Zjisti
podrobnosti a vyrazime: "Vzhuru dolu!"
putysek : 09 Jul 13:42:30 - (gate.fnplzen.cz)
Vcera jsem absolvovala finale Porty.Sla jsem tam hned po praci a byla jsem tam
do tri do rana. Jelikoz jsem v pul paty mela vstavat do rachoty,tak jsem radsi
ani nesla spat. Takze jedu non-stop v kuse dva dny. :-( Chce se mi spaaaaaat,buuuuu.
:-(
Navratnicek : 09 Jul 13:39:24 - (ppp202.zlin.worldonline.cz)
Toz ja vam taky vstoupim do plodneho rozhovoru, ja?
Alenko, to vis, ze si vzpominam na svou prvni velkou detskou lasku. Tak to bylo
nekdy predloni, kdy sem poprve polibil 13 lete devcatko. Pak sme se hladili,
mazlili ... sak to znas. detska laska.
Tacude, taky sem slysel, ze Zahrada se nam otevrela jinym stylum. V programu
byl i Misik. Muzes potvrdit? Pristi rok z toho bude takova Zahradnicky alterna
fest 2001. Jinak vidim, ze se tam propagoval i alkohol, protoze Francka Nedvjeda
a k tomu mladsiho bych nedal anichz bych vypil 6 az 7 piv. Tacude mne taky Lukas
chybi ... on je takovy jiny nez ostatni kluci.
Putysku, je pravda, ze by se v tyto krasne dny melo neco zorganizovat. Nechcete
si udelat cas aspon do Kralicky hudebni festival. Kraliky jsou tusim v okrese
Usti nad Orlici a ten festival je nekdy koncem cervence. Zjistim presne pokud
by mel nekdo zajem. Sem to zapomnel. Sakra dyt ja Vas mam rad!
Samozrejme Alence, Davidovi a Filimu uz kupuju listky, Ti jedou urcite, ale
co vy ostatni?
Jo a taky pozdravuju Andreho s jeho Romem. Na ty sem minule zapomnel.
Tacud : 09 Jul 12:15:45 - (prerova-21.vol.cz)
Alenka : 09 Jul 02:42:14 - (c05-022.006.popsite.net)
Huuuuuuuuuuuuuuuuu. Staci takle Tacude?
Tacud : 08 Jul 23:18:57 - (prerova-20.vol.cz)
Ahoj vseci. Navratnicku gratuluju k tomu novorozeneti. Prave posloucham nase
nahravky z letosniho "hrani na Kremesniku" a opet se mi zda, ze jsme pili vic
nez bylo zdravo, obcas se nam to rozjizdi, ale je to hold od srdce. Mam ted
nejakou depku, moc mi chybi moje L.
Dnes jsme se vratili z folkove "ZAHRADY 2000" a rekl bych, ze ani moc folkova
nebyla, byli to obcas narezy jak na nejakem rockaci, viz kapely Semtex, Telegraf,
Barel rock, atd. Byli tami kapely z kterych jsem byl v kreci viz Lidumil. Taky
jsem videl prasatko, nebylo ale zlaty, byl to Fr.Nedved ml.
Mejte se hezky a ozyvejte se.
Alenka : 08 Jul 22:24:16 - (c05-158.006.popsite.net)
Jo i od Zenicky. Az budu mit cas tak odepisu. Prave odjelo oposledni dite a
ja mam asi tak 24 hodin volno tak si to uziju, a pak az vam odepisu.
P.S. To bylo slz. ;-}
putysek : 08 Jul 17:28:27 - (gate.fnplzen.cz)
Tak dostalas toho majlika?
Alenka : 08 Jul 16:33:46 - (c05-158.006.popsite.net)
vanLierop@seznam.cz - ja se prepsala
Alenka : 08 Jul 16:33:05 - (c05-158.006.popsite.net)
Ja nevim oni mi predelavali postu. Je to vanLieorp@seznam.cz. Jestli ti to porad
nepude tak to napis sem a ja si to s nima vyridim.
putysek : 08 Jul 16:30:28 - (gate.fnplzen.cz)
Alenko nedari se mi odeslat ti email. Nemas jinou adresu?
Alenka : 08 Jul 15:56:06 - (c05-158.006.popsite.net)
Zadny srazy beze mne. Je to jasny? Koukam Navrtnicek ma internet a hned se z
neho stal spravny prispevovatel.
Teda musim vam neco rict. Vcera byl posledni taborak a koukam, vsechny to nejak
sebralo. Teda myslim ty nase male a mlade kempare. Takze dneska mi asi pukne
srdce, protoze si vzpomenu, jak jsem kazdy rok pravidelne oplakavala nejakou
tu lasku, vzdy kdyz jsem se vracela z lazni nebo ozdravovny. A vsechny byly
ty velky. Jo tak to se uz nevrati.
Vzpomina si tady nekdo na tu svoji prvni vellkoku detskou lasku, kdy to bylo
o necem jinym nez o problemech, sexu apod. To bylo ale pekne platonicky!?
Putysku pozdravuj Tonyho a Kaska. A at se mi ozvou.
Fili ode mne je muzes taky pozdravovat.
Navratnicku, Anina by se mnou asi nejela na sraz, ona je rada kdyz vysetri nejakou
tu chvilku pro Dusana. To vis oba jsou plne zamestnani. Ale treba se pletu;-}.
Se s vama loucim a vecer vam podam zpravy o tom jak probihalo rozlouceni.
putysek : 08 Jul 15:42:50 - (gate.fnplzen.cz)
Jo Alenko,ozval se mi Tony-mam te pozdravovat. Asi pojede na festival do Stadleckeho
mostu.Asi.
putysek : 08 Jul 15:07:06 - (gate.fnplzen.cz)
No Navratnicku,jak jsi asi uhodl,sedim zrovna v praci a makam jako zdelana.
Ani nevis,jak rada bych jela do Boskovic,ale bohuzel prace,prace a zase pro
zmenu prace. Myslim,ze uz bys mel davat dohromady zase nejaky ten sraz Mnagozroutu.
Nemyslis???
A jeste vzkaz: Pokud nekdo pochybuje o tom,zda fili je opravdu Fili,nebala bych
se vas ujistit,ze nas "Jonas Hvezda" k nam take nasel cestu. (Ze by sme mu chybeli?-Takovy
"normalni" mladi,perspektivni lide-noveho typu?) Asi,asi jsem to prehnal...
Fili,jestli se tu jeste nekdy objevis,proc taky nepritahnes na pokec nekoho
z grupy? Pozdravuj ode mne kluky a jednoho zvlast,please. HELO LUCKY BOY...
Navratnicek : 08 Jul 14:06:49 - (ppp178.zlin.worldonline.cz)
Toz teda zatim zdar! Jedete nekdo na naky festak? Libi se mi program v BOSKOVICICH.
Pojedte nekdo, pojedte nekdo, pojedte nekdo,pojedte nekdo,pojedte nekdo,pojedte
nekdo,pojedte nekdo,pojedte nekdo,pojedte nekdo,pojedte nekdo,pojedte nekdo,pojedte
nekdo,pojedte nekdo,pojedte nekdo,pojedte nekdo SE MNOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Navratnicek : 08 Jul 14:02:54 - (ppp178.zlin.worldonline.cz)
Ty jo, ono to funguje!
Zdenicko, ja sem prirovnani 14 lete devce (devce je prvni pad, tzn "c" je "cz")
v "epileptickem zachvatu" namyslel nijak zle. To by si na tom koncerte musela
byt. Byla to fakt sila ... a tak je to spravne, sak zacinaly prazdniny.
Davide, uz se prosim Te vrat a pod s nama na naky sraz, at nemusis trpjet s
frigidnima babama. Takovy Putysek, Alenka, Zdenicka, ZeBede blahe pameti, a
vyhledove snad Zuzka, Anina ...
od tech de zar, ze kazdy chlap okamzite roztaje jako snich na slunci, a z vjeci
ktere zbyly ... zas mi to preskakuje.
Navratnicek : 08 Jul 13:49:27 - (ppp178.zlin.worldonline.cz)
Zdar vsici!
Tak mam pro Vas vynikajici zpravu. No teda jestli me mate radi, ze? Koupil sem
si s brachou dohromady pocitacku, takze se Vam premierove hlasim od brachy kde
PC bude prvni dva mesice a pak bude u me.
Mam hrozne podezreni, ze kdyz tu nejsu, tak tady vsichni zacnou psat. Priste
se s Vama nebudu loucit :-)
Jinak sem byl ve stredu v tom Ceskem Brode. No Mnaga tam byla v utery, ale i
tak to stalo za to. Se rouham, sorry.
Zacinam i ja vjerit, ze je to Fili nebo aspon osoba ktera s nim sdili domacnost.
Ze by Hynecek?
Alenko, diky, to bylo radosti. To vis, ze Ti to nahraju.
Zdravim taky nase tulaciska Vladka s Tacudem. Ukecejte jeste Pospu.
Anino, tak ty si malada podnikatelka. To je supr. Mas cervene Ferrari nebo jen
opryskanou Skodovku? Ze se ptam, ze?
Putysku, taky snim. (co se da, kdyz mam hlad ... ha, ha, ha) Ja vim Majerovky
a knizka a basnicky. Ale sme porad pratele, ze?
Tak zatim, radsi to odklepnu. Je to poprve.
putysek : 08 Jul 12:21:55 - (gate.fnplzen.cz)
Tak nic no, ono to asi v Litovli take padlo,ze???
Tak koukam,ze Zuzka z m. mi klidne ujela na tom kole neznamo kam. :-(
Styska se mi,styska-po nas dvou se mi styska...?-Sem se zase zasnila,pardon.
putysek : 08 Jul 12:07:51 - (gate.fnplzen.cz)
Oooo slunecnej den je tam... oooo slunecnej den je tam oooooooooo. Pardon,jsem
se zasnila.
Alenko odepisu hned,jak to bude mozne. Zatim "je to nemozne,je to nemozne".
Fili,jak bylo v Litovli?
david : 08 Jul 10:23:53 - (gip-oslo-cache-1.globalone.no)
roznov pod radhostem ooo jake to krasne mesto a ja po kocovine musim lezet v
posteli a srkat horky caj :-)
Alenka : 08 Jul 03:16:02 - (c06-119.006.popsite.net)
Tak k tomu se pripojuju, tomu lihovymu vikendu. Ja budu mit vikend ocistny.
Hele a Putysku v jaky postave si se nasla? Ja to sice jeste nevidela, ale jen
tak pro zajimavost abych do budoucna vedela.
Putysku> ja uz pravdu nehledam, jenom si pubrukuju slova jedny moc hezky pisnicky.
Sice jsem ji slysela jenom dvakrat nebo trikrat, ale ....
Pokud se nepletu tak dneska hrajete v RpR. Nemam pravdu, Fili?
david : 07 Jul 16:52:02 - (gip-oslo-cache-1.globalone.no)
no ja sem puvodne mel dneska jit na jakesi myssion pozzible dil osmy ale myslim
ze se radsi vyspim na vecerni parbu. to tu nak zacina zit.. v byte sem si hodil
ZNC ale domaci pro to nemela nak pochopeni a bouchala do stropu (asi smetakem).
tak sem vzal gumove kladivo a oplacel v rytmu pisne *knedliky* ;-)
all> preji pekny lihovy vikend
putysek : 07 Jul 16:38:12 - (gate.fnplzen.cz)
Alenko, tak ted uz snad nemusis hledat pravdu,jestli to je ci neni Fili. Snad
uz je ti to jasne. ????
Vcera jsem byla v kine na Samotarich. Kdo jste je jeste nevidel,tak se teda
jdete podivat. Myslim,ze se tam najde kazdy z vas. I ja jsem se tam nasla a
nebylo to zrovna mile.
Helou lucky Boy...
Alenka : 07 Jul 16:32:11 - (c04-190.006.popsite.net)
Jo Zuzko, to ja sirim slavu M a Z v trochu odlehlym kraji. Ale zatim se libi.
Pry: "Uplne skvjele kytary." No texty pochvalit samozrejme nemuzou, jelikoz
tomu nerozumi.
Vy jste si vsichni vyhlasili prazdniny?
Anino, to s tou mnagou napravime. Az prijedu to by bylo aby nebylo.
Teda ja bych spala, a to jsem pred pul hodinou vstala do noveho hnusneho rana.
Doufam, ze se to zase sebere a bude parak. Koncne zejtra odjedou deti a bude
jeden den trochu klidnejsi. VIVA
Taky se musem opravit, nebyla to oslava objeveni Ameriky, ale den nezavislosti,
k tomu byl asi natocenej i ten film s Melem Gibsonem.
zuzka : 07 Jul 11:51:03 - (a180-151.dialup.iol.cz)
ahoj Mnagosi, zitra se vydam na tydenni misionarskou vypravu a budu sirit slavu
M a Z ve vychodnich krajich.
Anina : 07 Jul 08:25:48 - (prachen-gw.dnet.cz)
Copak vsichni spite po svatkach? Jestli ano, tak Vam zavidim. Ja jsem od 6:30
v praci.
Anina : 07 Jul 08:24:07 - (prachen-gw.dnet.cz)
Oprava:
Ta komolenina dole je: leda z ust Alenky ....
Anina : 07 Jul 08:22:12 - (prachen-gw.dnet.cz)
Alenko, nez jsem se dostala na nastenku poprve, trvalo mi to asi hodinu nez
jsem nasla tyto stranky, a to vis jak jsem ve vypocetce dobra, ale tohle byla
fuska, al co, kdyz jsem se s tebou chtela spojit, tak jsem musela vydrzet.
Navratnicku, nedelam program do radia, ale uctuju jim vsechny ty fakturky a
vselijake jine dokladicky, co chodi do radia a co posilame z radia. Ale je to
fakt skvela prace!!!!!! Ma to ale jeden hacek pro mne - musela jsem si udelat
zivnostak. To nevite co to da behani, navic na ucetni bych musela mit 6 let
praxe, a co ted????? Hledala jsem v zivnostenskem zakone a ptala se po znamych
az jsem nakonec nasla volnou zivnost, ktera by se podobala memu zamestnani,
takze jsem vlastne ve svych 19 letech (skoro 20ti letech) podnikatelka. To je
supr, ne???
Doufam, ze vam to nevadi, ze navstevuji vasi nastenku, i kdyz mnagu moc neposloucham,
leda z %FAst Alenky a z radia!!!!!
Alenka : 07 Jul 05:33:32 - (c03-193.006.popsite.net)
Slovo jsem nedodrzela, ale jak to tak vypada tak se zas tak moc nestalo.
Alenka : 06 Jul 16:31:58 - (c03-118.006.popsite.net)
vypada je s tvrdym, ne? ;-}
Alenka : 06 Jul 16:30:57 - (c03-118.006.popsite.net)
No to by odpovidalo, a uz mate klip k nektery pisnicce? Nebo zatim o nejakej
premejslite?
Davide, ja si pockam jak odpovi na tvoji otazku, ale zatim to vipada dobre...
Asi je to Fili, ale stejne mi to uz prijde nepodstatny. Dneska mam volno, takze
se tu budu koukat kazdou chvili.
david : 06 Jul 13:11:35 - (gip-oslo-cache-1.globalone.no)
oki fili, posledni test jestli ses to fakt ty clovece ;-) i dyz to vypada ze
jo, protoze prvni konekt byl z contactelu (btw. inet za dara?) a to cos napsal
nasvedcuje tomu ze ses to fakt ty. leda ze by nekdo spoofnul IP a to vyloucim
jedine tehda dyz mi napises cos mi dal dyz sem te navstivil v zime v lucerne?
jinak sem momentalne v norsku (sandefjord, kousek od oslo) a stoji to tu za
prd neb pivo je svinsky drahe (50NK = 250KC), baby sou frigid a furt prsi. uz
abyx byl doma. aspon ze zeli tu maji pozivatelne ;-) za par dni bych mel jet
zpatky na curacao coz je ostrov v karibiku. tam budu programovat hry pro web
a docela se tesim i gdyz to tam neni moc bezpecne (=pred nasi residenci nasli
jedno rano tuheho borce v kontejneru. negdo ho ho setnul kalasnikovem ;-))
fili : 06 Jul 09:32:02 - (proxy.contactel.cz)
Pro Alenku: Neni to asi uplne plouzak, ale to mas fuk.
Je ( Bylo ) to tak, ze se mi to fakt moc nelibilo kvuli ctyrem radkum textu,
ktere byly obzvlast priblble, tak sem je pri michani vypnul a nechal tam jen
klavesy a bylo to ( a je ) lepsi, aspon for me. Pisen se jmenuje Tolikrat a
je na desce predposledni. Konec hlaseni.
Alenka : 06 Jul 04:05:50 - (c03-035.006.popsite.net)
Oprava: tobe se prej moc nelibi a raci by si ho tam nedal, ale kluci te prehlasovali.
Alenka : 06 Jul 00:46:07 - (c03-035.006.popsite.net)
A FILI jestli jsi skutecnej tak mi povez jak se jmenuje ten plouzak, kterej
ma byt na vasem novym CD a tobe se prej vubec nelibi. ;-}
Alenka : 06 Jul 00:44:50 - (c03-035.006.popsite.net)
Tacude, vis ze docela i spikuju. Tak jsem se dostavila na mejdan a ty nikde.
Docela bych brala kdyby se z Nasty stalo to co cim byla pred rokem. To clovek
vypadl na jeden den a vypadalo to jako, ze vypadl na jedno stolenti, jo ale
to holt byla snaha. Ted se nekdo boji sefa {Navratnicek}, nebo ma furt dovolenou,
ci spi v praci {Putysek}, nebo jenom neco hraje. Jo stary hloupy casy dobre
ze jsou pryc, ja zahodil jsem od tech vratek klic, rezavej klic... Jo ale to
uz je neco jinyho.
Timto se s Vami prozatim loucim.
Tacud : 05 Jul 22:26:24 - (prerova-30.vol.cz)
No, tak Vladko se na me pekne vys_stolicoval a jsem tu sam. Sakra, ja chci na
Bitov, je tam krasna hradni pani.
Tacud : 05 Jul 22:24:09 - (prerova-30.vol.cz)
Alenko, co si u tech "Amiku" tak se z Tebe stal opet nejaktivnejsi prispevkar(ka).
Je to mocny pan, ten pan Internet. Ty tam, my tu a vseci spolu.
Ju spik inglis, Alenko vubec?
Tacud : 05 Jul 22:19:19 - (prerova-30.vol.cz)
Dobry vecer damy a panove, vitam vas na dnesnim vecirku. Sice nas tu zatim moc
neni, ale my si s Vladkem uz nejak poradime a pobavime se, ze?
Vladko : 05 Jul 22:16:06 - (dahlia.mendelu.cz)
Nazdar decka, jak se mate? Ja celkem fajn. V Bilovicich byly zase hody (ze,
Tacude) a opet to stalo za to. Jooooo! At zijou starky a starci!
Zatim cau
Alenka : 05 Jul 21:45:53 - (c05-129.006.popsite.net)
Teda to je hezkych prispevku. Fili, jaky to bylo v Brode? Stejne asi kazdej
vi, ze nejsi skutecnej Fiala.
Zdenicka : 05 Jul 17:01:20 - (jihlavab-10.vol.cz)
Zuzko, nic proti Tobe nemam a to nekecam...nechtej bejt moudra a zhnusena zivotem,
nestoji to za to. Jinak to sou my nalady, si zvyknes, jako ostatni na Nastence
(jestli si teda zvykli...).
Alenko, tohle si neberu, stejne to je pohodova prace, teda aspon letos, moc
lidi neotravuje. Dneska sem sla na prohlidku jenom jednou, coz je muj celozivotni
uspech. Jo, jo, bude stejne...
Smim vam neco poradit??? Ja vim, ze ne, ale...vy si to tak neberte.
Se mejte...
Alenka : 05 Jul 06:49:58 - (c03-072.006.popsite.net)
Copak fili, my jsme tam nespinkali?
Navratnicku, kde zase litas?
Zdenicko, si to tak neber. Rekni si to svy nevadi, nevadi, zase bude ...
Zuzko a tobe je teprve 14? Sem nevedela.
Andre, mam problem a doufam, ze to zustane mezi nama. Skrabe me mezi pravym
a levym prsem. Co s tim?
Jinak zdravim vsechny, prave jsem prijela z navstevy americke rodiny. Prumerne.
Jsem v soku a chci bejt prumerna v Americe ;-}.
Zejtra se vam taky mozna ozvu.
fili : 05 Jul 04:35:04 - (proxy.contactel.cz)
Prave sem se vratil z Brodu.
zuzka : 04 Jul 21:25:57 - (a145-151.dialup.iol.cz)
ach Zdenicko, malem jsem kvuli Tobe zmlatila sveho bratra, nastesti jsem si
uvedomila, ze nasilim nic nezmuzu, a on by me stejne prepral. Budu se snazit
projevovat min infantilne, treba jednou budu taky tak moudra a zhnusena zivotem
jako Ty. A ted uz musim jit do postele, jelikoz ve 14 letech potrebuju alespon
8-hodinovy spanek.
Zdenicka : 04 Jul 20:20:54 - (jihlavaa-24.vol.cz)
A jeste neco, kdyz uz sem se tak rozepsala...co je mi fakt divny, ze by fili
pozdravoval zrovna me, ze Alenku a Navratnicka, tomu se nedivim, ale me??????????????????????
Zdenicka : 04 Jul 20:01:42 - (jihlavab-22.vol.cz)
A jeste me tak napadlo...a vite, proc by me nerozhazel opravdovej pozdrav od
opravdovyho filiho??? Protoze nepatrim do te nove generace, co dorusta, a nejsem
zadny 14lety devce v "epileptickym zachvatu", kdyz sem na koncerte... A taky
pro to, ze i kdyby byl pro me fili neco jako buh, tak mi to muze bejt u prdele,
protoze ja v zadnyho boha neverim, mozna tak v dabla a to je vse...
Zdenicka : 04 Jul 19:24:08 - (jihlavab-19.vol.cz)
Dik, Navratnicku, za vyznani...ale vzpomen si, jak to bylo s tim spacakem, taky
velky slova a co z toho bylo...myslim, ze dvojcata ne, aspon ne z my strany...
Jo, silene vam zavidim, vsichni budete dva dny doma, jen ja budu makat...to
je na Zlatou...hm, Kvjetak mi vazne dost chybi...
Tak zatim...se mejte.
Andre : 04 Jul 18:33:06 - (a7-147.dialup.iol.cz)
mozna tady ted dlouho nebudu ( to znamena dva dny ) tagze na vsechny dotazy
Vam odpovim az se vratim ...
kontakt : Andre
Nastenka
Mnagy a Zdorpa
nastidte se odpovim na vsechno ,muzete me kontaktovat bud verejne a to na teto
strance nebo neverejne a to taky na teto strance
Andre : 04 Jul 18:25:52 - (a7-147.dialup.iol.cz)
Navratnicku tak za prve nemam CD romku ale CD roma
pozn. ne ze bych byl na kluky
a za druhe nevim jestli by muj CD rom zezral sracky a kramy !!!!
Alenka : 04 Jul 17:42:28 - (c01-197.006.popsite.net)
Anino, jak si se dostrala na tuhle stranku? Ze ty si mi vzdycky cumea prez rameno.
S tou Mirkou me to ani neprekvapilo, ona si uz neco myslela na mazci, ale nechtela
to zakriknout.
Navratnicku, Anina pracuje jako ucetni ale ma se tam fakt dobre, alespon co
rikala.
Andre, neboj ja se taky na Karuzo a Doremi divat nebudu.
Dneska je tady velka oslava. Je 4. cervence a to je svatek objeveni Ameriky,
jenom nevim jestli Kolombem nebo tema valecnikama. Tak jsme meli snidani venku
a ja jsem zmrzla jako soboli hovno. Ani psat pomalu nemuzu. Tak co fili jaky
to bylo v Brode?
Navratnicek : 04 Jul 15:36:35 - (tux.nwt-km.cz)
Preju vsem hezke svatky ... a moc se na tom slunicku neopalujte, abyste nedopadli
jako Mr. Jan Hus. To by vam pak nepomohli ani MuDr. Cyril (primar kozniho oddeleni)
s MuDr. Metodejem (vedouci popaleninoveho centra) Ahoooooooooj!
Navratnicek : 04 Jul 14:16:22 - (tux.nwt-km.cz)
Hojas Andre, no jestli su pro Tebe vsechno, tak potez paanbuu. No a co teda
bylo s pocitackou, ze to najednou jde, ty otaznicky. Nedals nahodou do CD Rooomky
CD Mnaaagy?
Nejde - li to s pocitacem po zlem natoz pak po dobrem, zkus vrazit do CD romky
CD s Mnagou i se Zdorpem!
Pozn. "P" ve slove Zdorpem vyslovuj trochu jako "B".
Andre : 04 Jul 12:08:42 - (a9-147.dialup.iol.cz)
A hele dva otazniky jdou
Navratnicku neboj tech tazacich vet jeste bude::
Andre : 04 Jul 12:07:06 - (a9-147.dialup.iol.cz)
a.........dalsi debilni dotaz___
Co mate vsichni s tim Carusoshow a Doremi ??
Navratnicek : 04 Jul 11:53:45 - (tux.nwt-km.cz)
Ahoj Anino, doufam, ze i ja muzu zareagovat. Docela Ti zavidim zamestnani. A
ty primo delas program v radiu? Myslim, ze by si tu mohla psat casteji. A co
Mircin zenich? Byl taky krasny? A usmal se aspon jednou? :-) No nebudu to tady
zdrzovat, Alenka uz ma urcite "prsty na spousti" TMP!
Anina : 04 Jul 10:52:30 - (prachen-gw.dnet.cz)
Alco, podle toho, co pises se ti styska. Mam te podekovat za Mirku, ze si si
na ni vzpomnela. Musim ti na ni neco prasknout. Ona totiz ceka miminko. Byla
to krasna nevesta, mela si ji videt!!!!!! Neboj pujci nam fotky a az prijedes
tak se domluvime a ja ti je privezu domu. Jinak se mam dobre a v praci je jeste
lip. Lepsi praci nez v radiu jsem nemohla dostat.
Vsem ostatnim se omlouvam, ze jsem Vam sem vlezla jako nejakej "sotek", ale
nevedela jsem, jak se mam jinak s Alenkou spojit. Jeste jednou se omlouvam a
vsechny Vas zdravim.
Anina : 04 Jul 10:44:43 - (prachen-gw.dnet.cz)
Alco, az budes na techto strankach, tak doufam, ze si prectes muj vzkaz. Vcera
jsem mluvila s mamcou a nechala jsem ji tam moji E-mailovou adresu do prace,
ale pro jistotu te ji napisu i sem: susova@radioprachenfm.cz. Nekdy mi napis.
Docela se mi po tobe styska.
Navratnicek : 04 Jul 10:06:31 - (tux.nwt-km.cz)
Zdar vsici!
Tak nam to vcera vypadalo na dest a jenom mraky vysely nizko, sem tam se blysklo.
No a ted nam zase sviti slunicko. Zdenicko, uzivej si Telce. Jsem stale s Tebou,
no tak nemej strach, to ostatni je jen tak.
Alenko, je ten dopis by stal 13 Kc, tak tolik nemam :-) Samozrejme, ze Ti neco
poslu. Vykopu pred barakem drn a budes se mazlit s origos zeminou z vlasti rodne.
Zuzko z Moravy, nic si z toho nedelej. Taky kdyz sem videl Filiho poprve podlomily
se mi kolena, zacaly potit ruce, zvysil srdecni tep ... Ted co se s nim vidim
skoro kazdy den, tak mi to ani nepride :-) Rekl bych, ze spis jak buh vypada
jak andilek.
Putysku, toz vidis to aji na Tebe se dostalo. Kolikrat si to kopirujes? Ja uz
mam pozdrav od Filiho vyjety 100x a dnes to jdu vylepit do Zlina :-)
Fili, vcera jsem nahodou vzhledl Do Re Mi a Caruzo show uz asi nedam. Doufam,
ze vas snad jeste uvidim jinde. Treba Rozjezdy pro hvjezdy ... to je taky celkem
nasup :-) A dyt ja vim ...
Alenka : 04 Jul 01:10:36 - (c06-020.006.popsite.net)
Kdo bude zejtra {teda dneska} v Bdore, tak ten se ma. Nechcete me vzit sebou
do kufru? Ja si muzu akorat tak pustit mnagu ve volkmenu nebo z palandy. Doprdele,
co tady jeste delam? Dneska mam obzvlast mizerny den. Uz od rana.
Alenka : 04 Jul 00:54:56 - (c06-020.006.popsite.net)
Takze jsi to ty FILI? No tak te teda zdravi posuk umisteny nekde ponekud dal.
Ale ja vim, ze ty to vis.
Zuzko nic si nedelej z toho, ze mas vsechny cd prepaleny, vzdyt Fili rikal,
ze je jim to fuk.
Putysku> pis.
zuzka : 03 Jul 23:38:30 - (a144-151.dialup.iol.cz)
uz viiim! Ryzi zlato! tak
zuzka : 03 Jul 23:33:46 - (a144-151.dialup.iol.cz)
a to, muzu se zeptat? mne chybi to cd, jak tam jsou psi pana pavlova a.....(tedka
to Fili necti)....myslite, ze kdybych nekomu nejak poslala penize, tak by mi
to ten nekdo nejak okopiroval a poslal?
zuzka : 03 Jul 23:20:15 - (a144-151.dialup.iol.cz)
a jestli des do hajan, tak sladke sny
zuzka : 03 Jul 23:19:43 - (a144-151.dialup.iol.cz)
jelikoz jsi pro me neco jako buh, vis
fili : 03 Jul 23:18:55 - (proxy.contactel.cz)
fili : 03 Jul 23:18:21 - (proxy.contactel.cz)
nestihas, devce, mizim do betle, jsem det a zitra bude fofr,tak
dobrou.
zuzka : 03 Jul 23:18:07 - (a144-151.dialup.iol.cz)
jemine....jemine.....mne se tresou ruce
fili : 03 Jul 23:17:13 - (proxy.contactel.cz)
fili : 03 Jul 23:16:51 - (proxy.contactel.cz)
my mame sraz zitra v poledne u Lidaku a valime brnkat do Brodu.
zz : 03 Jul 23:15:27 - (a144-151.dialup.iol.cz)
krucis....fili! ty brdo, ses tu jeste?
fili : 03 Jul 23:14:06 - (proxy.contactel.cz)
mily Navratnicku, sleduj Carusou, myslim, ze je to v sobotu.
Budes odmenen. Nebo taky spis ne.
zz : 03 Jul 23:13:30 - (a144-151.dialup.iol.cz)
to su ja, zuzka z moravy... chichi, to je srandovni. jestli bych sem treba este
neco napsala, tak budu furt zzm, jo? myslim, ze to je fikane. A kdy mate nejaky
sraz?
fili : 03 Jul 23:08:27 - (proxy.contactel.cz)
Ahoj putysku, zdravi te Originalny Klon z Valmezu, pa pa.
zuzkaz : 03 Jul 23:06:59 - (a144-151.dialup.iol.cz)
ahoj, ja jsem chtela rict, ze nejsem "z" ale "z moravy", ono se to tam jenom
neukazuje, jinak su zuzka "s". No a Mnagu mam rada teprva tenhle rok, pac mi
kamarad okopiroval cdka, ja vim, ze to je skarede, ale ja za to nemozu. A to...jedete
treba v srpnu na eurotrialog do Mikulova? ja asi ne
Zdenicka : 03 Jul 16:53:06 - (jihlavab-28.vol.cz)
No, Navratnicku, na prazdninach v Telci sem momentalne ted, i kdyz dneska sem
doma, ale od zitrka do nedele tam budu kazdej den. Jinak v tu dobu, kdy tam
budou folkovy prazdniny, tak to zrovna asi budu pryc...ale kdovi, mozna se tam
i ukazu.
putysek : 03 Jul 16:41:54 - (gate.fnplzen.cz)
To je fajn,ze me fili nepozdravoval. :-(
Alenka : 03 Jul 16:40:50 - (c02-190.006.popsite.net)
Alenka : 03 Jul 16:40:18 - (c02-190.006.popsite.net)
Navratnicku, do Cekyho Brodu nepojedu.
Hele nahrajte nekdo tu mnagu a poslete mi ji na adresu.
ALENA J.
Kennolyn camp
8205 Glen Haven Rd.
Soquel, CA 95073
USA
Teda pokud to nebyl pokus o vtip, Andre.
Taky se mi muzete ozvat i normalne. Docela byjste me potesili a vedela bych,
ze vam za tech trinact korun stojim.
Navratnicek : 03 Jul 15:30:46 - (tux.nwt-km.cz)
Andre, asi uz hold nikdy nenapises tazaci vjetu. Tvuj pocitac uznal, ze uz vsechno
vis. Dospel si zkratka na konec cesty. Jsi novy spasitel! Oslavujme prichod
noveho spasitele. Aaveee, aaveee Andreeee. No a nebo je to automaticky navolena
zkratka "toz mnagu pozdravuju!" zkracene tmp. Ja taky "tmp"
Jinak kdy bude Mnagy v TV opravdu netusim, ale Caruzo show byva tusim v sobotu
:-)))
Zdenicko, zajed si na prazdniny v Telci. Ja tam mozna pojedu, tak se romanticky
potkame na namesti.
Andre : 03 Jul 14:00:38 - (a65-147.dialup.iol.cz)
Andre : 03 Jul 14:00:14 - (a65-147.dialup.iol.cz)
Jo a nevi jeste negdo proc mi to za tou vetou napsalo misto 3 otazniku "tmp"
tmp
Andre : 03 Jul 13:58:16 - (a65-147.dialup.iol.cz)
Uz jsem tady dlouho nebyl tak jsem vas nemohl otravovat nejakym hloupym dotazem......no
to se musi napravit_ tagze Nevi negdo kdy bude v televizi prenos MNAGY z Valasskeho
Spalicku tmp
Zdenicka : 03 Jul 13:25:30 - (jihlavaa-30.vol.cz)
Navratnicku, netusim, co planuju na prazdniny. To se neptej me, na to by ses
musel zeptat nekoho jinyho, jestli ma jeste zajem o to, na cem sme se kdysi
domluvili. Takze fakt vubec nevim. Mozna se uvidime, mozna ne... Jinak neboj
se o to, ze bych neusla, me by nerozhazel ani opravdovej pozdrav od opravdovyho
filiho...
Navratnicek : 03 Jul 12:31:49 - (tux.nwt-km.cz)
No jo a taky zdravim Zuzku.z. Hele Zuzko, to chce chodit na Mnagu casteji. Po
takovem abstaku se nediv, ze Ti staci jedna pisnicka. Jinak znam jeste jiny
zpusob jak se zblaznit stestim. A to si jeste Zuzko nebyla na zadnem srazu!
Takovy Tacud, Pospa, Alenka, Putysek, Zdenicka, Vladko ... kdyz zacnou zpivat.
Navratnicek : 03 Jul 09:21:24 - (tux.nwt-km.cz)
Zdar vsici!
Aaaaa mame tady dalsiho Filiho. Zdar Pospo! Si odhalen! Nenachytal, nenachytal
... No a kdybys to byl nahodou Ty Fili, tak diky za info o cokolade. Po cokolade
se tlustne, tak si z toho nic nedelej. Myslim, ze v U. Hradisti ji bylo dost.
Sem si vsiml, ze vam dorusta dalsi generace. Byl to hezky pohled, videt v "epileptickem
zachvatu" 14 lete devcata.
Alenko, jasne, ze prijedu, staci Fiat 128, bez klimatizace a s dirou v kapote?
Zdenicko, a co planujes na prazdniny? Pudes na naky festak? Si klidne lehni
... stejne to byl Pospa.
Putysku, vstavat a vybjehat medovinu! Jaka byla akce? Nejedete nekdo na Rock
for people do Ceskeho Brodu?
Zdenicka : 03 Jul 08:32:12 - (jihlavaa-8.vol.cz)
Jeeee, hele, me pozdravil samotnej fili...no tak to asi dneska neusnu...jen
aby to nebyl treba nejakej jeho klon...to vite, vecny skeptik na operacnim sale...
Alenka : 02 Jul 17:03:39 - (c05-045.006.popsite.net)
Jo tak to je dobry. Hele FILI to uz davno vsechno vime.
fili : 02 Jul 11:19:23 - (proxy.contactel.cz)
Uz je nedele. Ve Straznici se nam diky linemu a neschopnemu ( idealni kombinejsn
) zvukarovi moc nedarilo, navic lidi byli asi kilometr od podia a my neradi
lizeme cokoladu pres sklo, tak jsme byli spis radi, ze jsme stale nazivu. Nove
pisne ocekavejte v mesici zari, asi tak v pulce, je jich 14. Zdravim Navratnicka,
Alenku a ostatni posuky vselijak rozmistene po placate zemekouli,taky Zdenicku,
aby ji to nebylo lito a tez softferoveho Davida , ktery je kdovi kde. Na www.mnaga.cz
pribudou Aktuality, teste se na syrove zpravy z podpalubi.
Musim do ve%E8erky pro jidlo. Mejte se!
Alenka : 02 Jul 02:15:55 - (c02-028.006.popsite.net)
Jo Zdenicko, ona je totiz sobota a oni vsichni pari bez nas. Hele na pristi
tyden vas zvu. Kdyz za mnou prijedete ve stredu v 18:00 tak nekam vyrazime,
a vemte nekdo auto.
Zdenicka : 01 Jul 18:39:20 - (jihlavab-4.vol.cz)
Koukam, ze moc nikdo nepise. Ze jo Alenko? Ja to rikam porad, ze vzdycky zustanou
jen ti nejvernejsi...tak co tady jeste delam???
Alenka : 01 Jul 15:57:35 - (c06-167.006.popsite.net)
mila zuzko.z. diky za prispevek. Moc me nepotesil. Ja chci na koncert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zuzka.z. : 01 Jul 03:51:56 - (a208-151.dialup.iol.cz)
mili mnago a zdorpofilove, s potesenim vam oznamuji, ze jsem se zrovinka vratila
z festaku ve Straznici, kde Mnaga vystupovala, a malem jsem se zblaznila stestim...jemine,
a voni tam zpivali takovou tu jednu pisnicku, co vubec neznam, pac je prej nova,
ach....idu vstrebavat dojmy
Alenka : 30 Jun 16:35:34 - (c03-207.006.popsite.net)
Alenka : 30 Jun 03:27:06 - (c05-119.006.popsite.net)
Tak vas po kratsi pauze sdravim. Meli jsme mensi mejdan. To vite, den volna
a pred tydnem to nevyslo. Jeli jsme na plaz na veceri, pak jsme jeli do Monterey.
Bylo nas asi dvacet a pet, meli jsme asi jenom ctyri auta. cestou jsme se navzajem
ztratili. Jo a v Monterey nas jedna holka pozvala k nim domu, protoze venku
byla zima. Teda vlastne ne domu, ale do domu na plazi jejich rodicu. Tam jsme
se vopili, trochu i vyspali a rano jsme jeli na snidani {12:30}. Pak jsme jeli
do K-marketu a nakonec do kina. Jenom mi to jejich kino prislo jako nejaky divadlo
moderniho umeni. Byli jsme na filmu kterej se menuje The Patriot s Melem Gibsnem.
Krev tam tece proudem, je to historicky, dojemny, srandovni takze vam radim
si na ten film zajit.
Dnesni vecer vam nekdy vzlicim na sraze, bylo to skvjele. Putysku, spoj si nas
spolecny vikend do 24 hodin a tak nejak to bylo. Jo a taky mi nejde posta.
putysek : 30 Jun 00:59:28 - (gate.fnplzen.cz)
Tak konecne jsem dohonila vas naskok a docetla vsechny vase vesele histerky
z dotaceni. Mimochodem jestli budete mit nekdo v patek nebo v sobotu cas,zvu
vas do Uhlirskych Janovic(nekde u Kolina). Budu tam k videni,mame tam takove
male goticke mestecko. Zarucene medovina potece proudem (nemluve o ostatnich
pitivech). To jen,kdybyste se moooooooooooc nudili.
Pospo taky te --../-../.-./.-/...-/../--// a chci ti rict,zes tam mel chybu.
A neboj,urcite se ti negdy ozvu (pri nejhorsim 11.11.2000).Mam te v databazi.
Alenko,Pida mi psala,ze v NY byla nejaka lesbicka party. Tak vyrazila do ulic
okouknout mistni obyvatelstvo,vsude pry plno videokamer,ani pry nevedela,do
ktere se ma drive usmat. Po navratu do hotelu koukala na mistni zpravy v TV
a co nevidi,vysmata Zemanova primo v zaberu. Jinak jestli chces adresu,tak ja
ji zjistim. Ale to az nekdy jindy,treba na Svatyho Dyndy.
.---/..././--//-.-./-/...-/.-./-.-././-.//-.-/.-./.-/.---/./-.//.-//...-/.-./.-/--../-.././-.//posleze
zameten.
POSPA ALIAS STOUPA : 29 Jun 12:10:56 - (klobouk.purk.skm.vutbr.cz)
Navratnicku (vlastne vsichni),
pokud bude pres leto nejaka spolecna akce (KROME CHMELU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!),
tak mi zavolejte na
0604/311 583 - moje utrzene sluchatko.
Ahoj
POSPA ALIAS STOUPA : 29 Jun 12:03:55 - (klobouk.purk.skm.vutbr.cz)
Navratnicku,
to tvoje morseovka, to je nejakej zlinskej dialekt,ne??
Jelikoz dneska odjizdim z koleji, chtel bych se se vsema rozloucit, ozvu se
asi az v zari/rijnu. Mejte hezky prazdniny, poslouchejte Mnagu a vubec si uzivejte.
AHOJ, VAS POSPA ALIAS STOUPA (MARTIN)
Zdenicka : 29 Jun 09:14:18 - (jihlavab-14.vol.cz)
Dik, Navratnicku, za ty prazdniny. Tezko rict, jaky budou. Ale nejspis zvolim
tu nejspravnejsi variantu, tedy 17B, popr. Bohnice, mozna v Jihlave na kopecku,
tam je taky blazinec. Myslim ale, ze se o prazdninach budu vyhybat zelenine,
jak to jen pujde, obzvlast jedne urcite. A pak to snad i bude v pohode...anebo
v nepohode?
Navratnicek : 29 Jun 08:01:33 - (tux.nwt-km.cz)
A Ty si Pavliku taky nestezuj. I Tobe vsechno nejlepsi. At drzis rytmus i nadale.
Navratnicek : 29 Jun 07:59:21 - (tux.nwt-km.cz)
A Ty Neky nebul. Taky Ti preju vsechno nejlepsi. At Te struny poslouchaji i
nadale.
Navratnicek : 29 Jun 07:49:25 - (tux.nwt-km.cz)
Zdar vsici,
V prve rade blahopreji Filimu k jeho svatku. Fili at Ti ten optimismus vydrzi
i nadale.
Alenko, tak hemeroidy ne, jo? Ale neco urcite mas. Nastav to pred monitor dokud
Tacud fouka. A jak pijes z toho kohoutku? To mu useknes hlavu a hltas krev?
Mas rada ji rada jeste teplou nebo si delas chlazeny koktejl se slehackou? Putysku
Majerovky uz vkladam do prehravacky, zapinam play a uz sou tady zviratka.
Zdenicko, doufam, ze si pres prazdniny odpocines a nacerpas sili na dalsi krasne
prispevky.
Pospo, ................../-------------/.-.-.-.-.-.-.-.-.--/
putysek : 29 Jun 05:25:08 - (gate.fnplzen.cz)
Toz Navratnicku,kdepak mam vypalene ty Majerovky? Nezabudol jsi na mne???
Alenko,napis mi email a tam mi napis tu tvoji adresu,kde presne jsi,ja dam vedet
Pidulce,aby se s tebou spojila. Ona je tam takova vykulena ze vseho.
Zatim se mejte,PLANTAZNICI.
Alenka : 28 Jun 16:33:07 - (c02-121.006.popsite.net)
Ale Navratnicku, ty se me porad s nekym pletes. Ja prece hemeroidy nemam. S
kterou jsi to zase byl? A ja jsem slusne vychovana a piju jenom z flasky nebo
sklenicky nebo z kohoutku.
pospo> neumim
Tacude> z toho si nic nedelej, muze byt i hur.
Putysku> zijes?
POSPA ALIAS STOUPA : 28 Jun 12:59:13 - (klobouk.purk.skm.vutbr.cz)
.-/..../---/.---//..../.../../-.-./..../-./..//
Zdenicka : 28 Jun 11:36:18 - (jihlavab-5.vol.cz)
Ahoj!!!
Skola konci, prazdniny zacinaj...a co? A nic...
Tacude, u vas je to v pytli, u nas je to v sacku...to si nevyberes...
Navratnicek : 28 Jun 10:55:52 - (tux.nwt-km.cz)
aaaaaaaaaaaaaaaaach uz prestava bolet ... aaaaaaa jeste chvilku Tacude - lidovy
leciteli. Co su dluzny? Jeste vylec Alenku. Ta ma pry hemeroidy :-)
Tacud : 28 Jun 09:35:38 - (klobouk.purk.skm.vutbr.cz)
Zdar decka!
Tak su zase na chvilu v Brne, to byl narocny tyden. Nasi dluhonaci maji stribro,
ale to zlato viselo proklate nizko, jenze buh sesl(r)al dest a bylo to v pytli.
Dnes se nechame s Vladkem vysat ze zily, jeste nevime kolik tem drakulum nechame.
Vladko je pro 3 litry, ja dam ale max.480 ml.
Navratnicku muzu Ti to zapesti pofoukat? Nastav ho pred monitor a cekej az ucitis
ten hojivy vanek, tak to su ja. Urcite Ti to pomuze.
Navratnicek : 28 Jun 07:53:03 - (tux.nwt-km.cz)
Zdar vsici!
Alenko, kdybys chtela i u nas se da otacet kouhoutkem a pit voda. Kvuli tomu
si nemusela do Ameriky. A tu vodu ze zachodove misy pijes pred vykonanim potreby
(pozn. curani, kakani) nebo az po. Ano myslel sem na Tvou podprsenku. Na tu
cevenou, skoro pruhlednou, tu o ktere si mi vypravela kdyz sme se videli naposled
rotto mam se dobre az na tu ruku. A ty nemas taky nahodou nejake zdravotni problemy?
Sem s nima. Nasta Te vyleci.
Pospo ahoj! Muzes mluvit? Kdyz tak zkus morzeovku.
Alenka : 28 Jun 03:59:08 - (c06-045.006.popsite.net)
pospa alias stoupa> Ahoj.
rotto> Dobre a ty?
vsichni> Vite co se mi libi na tady v tom kempu? Ze kdyz mam zizen tak staci
otocit kohoutkem a muzu se napit. Tady je vsude pitna voda. Teda kromne bazenu.
A zachodovy misy, ale i tam je ta voda pitna. Ja to ve Strakousi kdybych otocila
kohoutkem a chtela se napit, to bych se ale pekne po..., teda kdybych to prezila.
rotto : 27 Jun 18:23:56 - (proxy.eunet.sk)
pospa alias stoupa : 27 Jun 18:15:28 - (klobouk.purk.skm.vutbr.cz)
Alenka : 27 Jun 16:14:09 - (c01-153.006.popsite.net)
Tak je to moje podprsenka. Ale Navratnicku ja opravdu nemam 17B. To jsi si mne
spletl.
Navratnicek : 27 Jun 14:52:00 - (tux.nwt-km.cz)
Tady je dneska, ale zivo. Mnaga ted nekde hraje? Ze ste vsichni pryc. Podte
budeme si hrat. Budu si myslet vjec a kdo uhadne na co myslim? Odpovidam jen
ANO nebo NE. Alenko ne, Tvoje kalhotky to nejsou ...
Navratnicek : 27 Jun 14:47:40 - (tux.nwt-km.cz)
Nevim jestli to tady bude nekoho zajimat, ale jeste me trochu poboliva od te
bouracky na kole zapesti prave ruky. No to jen tak naokraj, abyste si nemysleli,
ze su uplne zdravi. Alenko, bojuj se svou chorobou! Ja se ted budu taky trochu
setrit. (nejvetsi problemy mi dela otevirani dveri)
Navratnicek : 27 Jun 07:08:29 - (tux.nwt-km.cz)
Zdar vsici!
Alenko, dekuji Ti za lichotky. Kolo bude v poradku, neboj. Jinak, co mas za
nemoc. Co Te boli? Hlava, zada, nohy, ruce, zuby, v krku, v nose, oci, zaludek?
Povidej, urcite najdeme tu spravnou lecbu. (5x denne Mnaga) No s cestinou na
me moc nechod. U maturity sem mel s pisemne krasnou ctyrku.
Pospo, ahoj covece!
Alenka : 27 Jun 06:20:24 - (c03-158.006.popsite.net)
Hele to byjste uz meli byt nekteri v praci, neeeeeeeeeee? ;-}
Alenka : 27 Jun 06:19:41 - (c03-158.006.popsite.net)
Asi pujdu spat. Znate to po probendene noci je nejlepsi spanek. Jeste, ze se
tady pres den nesviti. Hele lidi, ja jsem s cestinou byla na valecny stesce
uz ve skole, ale tohle uz je moc. Kdo me bude doucovat matersky jazyk. Navratnicku
obetujes se, nebo mam poprosit Vladka.
Alenka : 26 Jun 16:17:48 - (c03-037.006.popsite.net)
Vsimate si jak dlouho spim a jak pozde mam snidani, to je divny! ;-}
Alenka : 26 Jun 16:16:57 - (c03-037.006.popsite.net)
To je ale krasnych prispevku.
No Putysku spis ji ty dej adresu moji, protoze ja nemam tu moznost jet prez
celou Kalifornii. Mam volno jenom 24 hodin.
Navratnicku, ty jsi prece tak skvjelej kluk. Toho kola je mi lito.
Pospo alias stoupo, neprehanej to s tim psani, aby ti nahodou neupadly rucicky.
Pro vsechny mam dobrou novinu, internet nam asi bude stale fungovati. Raci jsem
to zaklepala. Jo a taky jsem nemocna.
pospa alias stoupa : 26 Jun 10:42:01 - (dahlia.mendelu.cz)
Navratnicek : 26 Jun 10:15:30 - (tux.nwt-km.cz)
Zdar vsici!
Chvilu tu neesu a uz je tu nadeleni :-) Tacude blahopreji k vynikajicim sportovnim
uspechum. Vede se mi dobre akorat sem se vyboural na kole. Buuu ... ale nebojte
se nic. Oblicej zustal usetren.
Alenko, toz dobra nahraju, aji Putyskovi ty Majerovy tabulky. Sakulenda jenda
ja su ale plantaznik, Putysek uz na to ceka naky patek. Ahoj Zdenicko. Musim
koncit, kolem me jsou tanky.
putysek : 26 Jun 06:17:57 - (gate.fnplzen.cz)
Tak jsem byla zase Mnaze neverna v sobotu s Brutusem,ale stalo to za to. Alenko,Pida
jela zatim do NY,ale od srpna bude nekde v Californii. Dam ti vedet kde presne,az
se mi ozve. Zatim se mejte,mile deti.
Alenka : 25 Jun 23:50:24 - (c03-141.006.popsite.net)
Jeste jsem vas zapomnela vsechny pozdravovat a dat vam jednu otazku. Vite kdo
ma 29. 6. svatek? Jsou to tri clenove z nasi nejoblibenejsi skupiny. Ja jsem
ale chytra, co? No ja vim. Se mejte a nepropadejte zadne nadeji, zase hur.
Alenka : 25 Jun 23:48:19 - (c03-141.006.popsite.net)
Tak Zdenicko, neplakej nad tim rozbitym dzbanem piva, to se stava, ale horsi
by bylo, kdyby to treba pozdeji nevyslo.
Na internet ceka edna holka z Ruska, takze dneska to bude dlouhy. uz vim, jak
tady uvazuje to pocasi. Ono je vzdycky hezky, kdyz maji deti prijet nebo odjet,
a vite proc? Protoze my musime nosit takovy tricko s napisem Kennolyn a ono
je pekne teply, asi aby nam nebyla zima. Jo a taky musime nosit uzavreny boty
a kalhoty, teplaky, popripade nejaky dlouhy dolejsek. Ale to jenom na den prijezdu
a odjezdu. Pak uz muzeme nosit co chceme, taky se ke vsemu nesmime jit cachtat
s malyma detma do bazenu, takze je tady vzdycky desny vedro. No a pak uz je
zase takovy pocasi jako u nas.
Vcera jsme si pustili skvjelej film: American beauty. Je to fakt docela drsny
ale humorny, takze vam to vsem doporucuju, protoze je to fakt super film. Jenom
nevim kdy se k nam dostane, nebo uz se dostal? Ale chtelo by to aby jste umeli
vsechny americky nadavky, protoze tam to bude {v prekladu} zase mekky.
Jo Navratnicku, uz vim kde je Fiala. Nekde mezi New Yorkem a Zurichem. Leta
pravidelnou linkou. Teda pokud uz nelatel nejakej chytrej clovek a nenasel ho.
A tak te chci poprosit, jestli by jsi mi ho mohl nahrat znova a to i to spatne
nabozenstvi. Tisicere diky.
Zdenicka : 25 Jun 16:13:20 - (jihlavab-22.vol.cz)
No, Alenko, ja netusim, co bude o prazdninach...mela sem puvodne v planu tech
par tejdnu stravit v Krkonosich, ale mam pocit, ze z toho nic nebude...takze
to dopadne opravdu tak, ze pujdu poznavat 17B...ale to musi bejt vazne skvela
krajina, treba tam rostou vselijaky kytky a sou strasne velkejch rozmeru (na
normalni kytky)...treba tam mozna taky najdu takovou kytku, co se ji rika fiala,
lidove fili...
Tak nic, to byl asi jeste ten upal z toho slunicka...taky me napadlo stravit
dovolenou na severnim polu, popripade na jiznim, to uz je vcelku jedno...ale
spis tam, kde je vetsi zima. To vite, doba ledova je doba ledova...
Alenka : 25 Jun 02:23:32 - (c03-146.006.popsite.net)
Nerikejte, ze vsichni spite. A co ty Putysku. Zase se predvadis, jak si uplne
blba ci co to vlastne si? Jo a diky jeste jednou za vyrizeni vzkazu. A pro vas
ostatni, pokud by jste mi chteli zavolat tak asi tak od peti odpoledne do osmy
hodin do rana na tohle cislo 001-831-4759959. Jo a asi byste meli umet mluvit
trosku anglicky, asi by to pro vas bylo lepsi. Tak se mejte a dobry rano.
Alenka : 24 Jun 23:05:05 - (c06-126.006.popsite.net)
Halo, dneska odjeli deti. Zejtra prijedou dlsi. To je ale zazitek. Taky se dneska
budeme fotit. Vsichni dohromady a pak taky counselors zvlast a my jako pomocna
sila taky. To bude prdel, jo a taky se budu foti s internetionals staff. Ja
se tak tesim. ja totiz na fotkach vypadam tak uchvatne, ze se raci ani nefotim,
a kdyz uz musim tak se na to daci ani nedivam. Tak ja zase bezim, a Zdenicko,
ja te na 17B prijdu navstivit, ptoze se mi tam nechce stravit zbytek svyho krasnyho
a dlouhyho zivota. Jo a to s tema prazdninama vis na stopro? Napis mi o tom.
Zdenicka : 24 Jun 17:40:00 - (jihlavaa-1.vol.cz)
Hudba je doopravdy hudba a nekdy je hudba pekna sracka...kazdej ma ale na to
svuj nazor...kdo chce kam, pomozme mu tam...ja sem momentalne taky v pekny prdeli...
Taky sem uvazovala, kam ze si to letos vyrazim na dovolenou...je to jasny, letosni
dovolenou stravim na 17B nebo na nejakem podobnem oddeleni, protoze na 17B by
me asi nepustili, leda ze bych na sobe udelala par uprav, jenze do toho se mi
opravdu moc nechce...jen ve skrytu duse doufam, ze se uz nikdy nevratim...a
stejne si vlastne myslim, ze na takovy 17B zadny exoticky kraje nemaj...na 17B
bude takovejch zazitku, az budu cumet...jedna mesicni krajina za druhou...tak
ja bezim...se mejte.
ALENKA : 24 Jun 16:31:22 - (c02-113.006.popsite.net)
Zdravim, koukam dneska pisu trochu driv. Pospo, anericani jsou fajn lidi. Jo
a neposlouchej Navratnicka, byt tebou tak ke zdi otocena nespim, nikdy nevis
co se muze stat s tvou pr..
Navratnicku to jsem se teda dozvedela novinku, ty fakt pracujes a pak jsi unaveny.
A neboj se kalhotky jsem si vymenila a vymenila jsem i neco jinyho. Americky
kluky nevykoristuju, protoze muj volny vecer jsem byla v pradelne skoro celou
noc a s podivem jsem PRACOVALA.
Putysku diky za vyrizeni vzkazu. Uz jsem mluvila s mamkou a dala ji podrobne
instrukce. Jinak kam leti ta tvoje kamaradka? Musim uz jit na snidani tak se
mejte. Ja si tu dat rohlik. Ba ne to tu neznaji, ale to je zase takovej ten
ulet na MaZ.
Alenka : 24 Jun 16:26:08 - (c02-113.006.popsite.net)
putysek : 23 Jun 21:57:16 - (gate.fnplzen.cz)
Alenko, veskerou postu jsem dostala, mamince jsem volala a cislo jsem ji davala.
Zitra odleta i Pida do USA. Vcera priletela z Anglie a zitra bude v USA. Ta
ma teda zivot. Pa mejte se vsici fajn,snad si to i nekdy prectu.
Tacud : 23 Jun 07:17:51 - (klobouk.purk.skm.vutbr.cz)
Ahoj Navratnicku, jak se Ti vejde?
Jezis co to pisu? Jako bych mel v zadku zapichnuty sperhak.....
Dnes zacina for me treti prazdninovy den, pujdu se podivat na hazenou. Nasi
kluci z vesnice se probojovali na mistrovstvi CR, uz se tesim. Vlastne pro me
to fandeni nekonci, z Eura plynule prejdu k tem nasim "dluhonskym konim". My
chceme medaili, my chceme medaili!
Vladko uz dnes odjizdi na jeden muzikantskej prodlouzenej vikend na chatu. Ja
tam dojedu v nedeli. Bude to urcite skveli, jsou tam i bici. Vladko se z toho
asi posere, ma pro ne slabost.
Navratnicek : 23 Jun 07:04:16 - (tux.nwt-km.cz)
Tacud : 23 Jun 06:30:35 - (klobouk.purk.skm.vutbr.cz)
Andre vis, ono je to tak:
HUDBA JE HUDBA!
Andre : 22 Jun 21:51:55 - (a3-147.dialup.iol.cz)
ahoj cloveci mam proooblem nevi nekdo jak se hraje akord Dsus2 ?
Navartnicek : 22 Jun 15:12:08 - (tux.nwt-km.cz)
Zdar vsici!
Tak Vladko, jsem rad, ze si mi vysvetlil co delam od slunka do slunka. Diky!
Priste si dam pozor.
Alenko, vidim, ze si teprve ted uvedomujes urcite casove posuny. Omlouvam se
Ti, ale su po tom dnu tak utahany (ted uz vim, ze asi PRACUJU), ze uz Ti do
tech trech do noci nevydrzim. Nicmene pis, Tve zazitky ze Spojenych Statu Americkych
doslova hlatam. A jinak, nevykoristuj Ty kluky tam tak moc. Nezapomen, ze reprezentujes
... a myslim, ze je nejvyssi cas, aby sis uz vymenila kalhotky. A vubec, vzala
sis ty jedny rezervni, jak sem Ti tuhle rikal?
Pospo, pozdravuj svou divku. Tusim, pokud se nic nezmenilo, tak Petru. A rano
se radsi otoc ke zdi!
Verunko, nechces do toho lesa doprovod? Hluboke a cerne mam rad (lesy). Jinak
"hudba je hudba" je nake heslo? Tak jo: Hudba je hudba. Tak jdem, ne?
POSPA ALIAS STOPA : 22 Jun 15:11:44 - (dahlia.mendelu.cz)
Kdyz tak posloucham nektery CD mojeho spolubydliciho, nemyslim si, ze hudba
je hudba. Nekdy je to pekna sracka.
Jo, ta ranni zruda, to byl Tacud. Jeste ted mam husi kuzi.
verunka : 22 Jun 10:45:14 - (i-02-router.oknet.cz)
verunka : 22 Jun 10:42:34 - (i-02-router.oknet.cz)
Dneska je tak den na valeni se v jehlici v hlubokem cernem lese.
POSPAALIASSTOUPA : 22 Jun 09:51:34 - (dahlia.mendelu.cz)
Dnes rano jsem videl zrudu. Mela otekle oci, temer spala, hrozne smrdela a tvrdila
mi,ze je 7.15 a ono bylo 9.15. Byl to proste des.Fuj.
pospaaliasstoupa : 22 Jun 09:49:18 - (dahlia.mendelu.cz)
Alenko,
je to pro tebe asi stresujici,ale myslim,ze je pochopitelny, ze nas tu ve 2.30
rano moc nebude...
Co Americani,jsou tak tupi, jak se zdaji byt???
Alenka : 22 Jun 04:38:11 - (c07-067.006.popsite.net)
Prej porad nic, to na co cekas je davno pryc, tak nebud smutna, JSI V TOM SAMA.
takze mile deti jestli mi to vyjde tak se mozna ozvu, kdyz vy budete v praci
nebo ve skole nebo mozna vzhuru. prijedu totiz z mesta trochu dyl a kdyz to
tady bude otevrene a bude fungovat internet tak bude toco. Jo!
ALENKA : 22 Jun 02:30:52 - (c07-067.006.popsite.net)
Za chvily pude Vladko do prace. No snad se hned koukne na Nastu.
Alenka : 21 Jun 20:50:31 - (c06-163.006.popsite.net)
Navratnicku> jedu na disko s klukama, takze si sve poctive videlane penize nechavam
v uschovne.
Vladko> ty taky dneska perlis. Hele a to kdyz jsi tak horlive pracoval, nemohl
si se podvat na Nastu? ja tu byla pekne sama.
Davide> ano jsem tady s camp counselors. Jsem tu jedina ceska, a s touhle agenturou
jsou tu i hoky z Ruska a Polska. Jinak anglicky mluvici lidi jsou tu prez jinou
agenturu.
Putysku> dosle ti SMS? Prosim, te zavolej moji mame to cislo, at vola k ranu.
Ve 4, nebo 5 hodin rano, to bych mela byt na prijmu. A kdyby na tak at rekne
jenom Alena from Czech rep. a ze volala mama. Diky.
Vladko : 21 Jun 15:56:32 - (klobouk.purk.skm.vutbr.cz)
Pracovat - to je, Navratnicku, takovy ten stav, kdy musis "cosi" furt delat,
cas se vlece hrozne pomalu, stale sledujes, jestli nejde sef a nemel bys neco
delat, vsechno te boli, nic se ti nechce, tesis se dom, na kamose (kamosky),
na pivo, na fotbal, na kolo,...
Navratnicek : 21 Jun 15:38:30 - (tux.nwt-km.cz)
Ba naopak Vladko, Tvuj prispevek je vjecny, vtipny, velmi ctivy.
Mohl bys jeste jednou zopakovat co si to az do tedka delal? Jak se to slovo
vyslovuje? Co je to za jazyk? Chtel bych si rozsirit slovni zasobu ... pracoval,
pracoval ... to zni legracne. Co to vubec znamena v cestine?
Leta si uzivam. Uz sem vypotil 5 litru potu.
Vladko : 21 Jun 15:29:26 - (klobouk.purk.skm.vutbr.cz)
Mozna je ten muj predchozi vzkaz trosku zmateny, ale vstaval jsem dneska v 4:50
a skoro az do tedka jsem PRACOVAL. Takze jiste vychylky jsou patrne...
Vladko : 21 Jun 15:28:02 - (klobouk.purk.skm.vutbr.cz)
Chcu taky stehna u Labute!
Alenko, pozdravuj amiky. Doufam, ze diskoska se podarila. Jak tam ti decka americky
parijou, co? A odkud je ta hlavni podezrela - tvoje spolubydlici? (Snad ne z
Ceska)
Jinac - Alenka ma vubec problemy s pravopisem. No hlavne ze ma maturitu uz za
sebou...
Dneska se do tech Danu pustime a roznesem je na kopytech! Skol!
Mejte se fajn a uzivejte leta dokud muzete!
Navratnicek : 21 Jun 14:27:28 - (tux.nwt-km.cz)
Juro
1. to, ze to spicha si mel napsane uz v prilozenem letaku
2. nechybeli mne, ale JZD, ktere si to jako obvykle blbe spocitalo
3. typicka vymluva ... na vyplneni staci prumerne inteligentni opici 10 minut
4. proc zacinas byt nasrany, vzdyt venku je tak hezky ... a neboj se nic, Mnaga
je s Tebou :-)
Davide, v Karibiku je fajn. Rozhodne tam nebude takove vedro jako u nas.
Jura : 21 Jun 13:41:46 - (u1814a06.fbm.vutbr.cz)
1. nevedel sem ze to tak spicha
2. loni vam otroci prece chybeli
3. delal sem jeste zkousky
4. zacinam byt nas....
david : 21 Jun 13:29:57 - (gip-oslo-cache-1.globalone.no)
alenka> nebud smutna ze ti nekdo slohl par dolaru, nechtej vedet o kolik me
okradli v kasinu na curacao :( ses na takovem tom camp counselors nebo jak se
to jmenuje? jake to je, jaci sou lidi?
btw. me uz zase chcou poslat do karibiku, do pytle uz me to cestovani zacina
vazne srat ;-)
Navratnicek : 21 Jun 07:04:57 - (tux.nwt-km.cz)
Zdar vsici!
Putysku a ne, ze to s tim pivem prezenes. At Ti neni spatne a nezabloudis i
v Plzni.
Alenko, dovedu si zive predstavit jak rozfofrujes 25 dolacu na diskosce. A kolik
stoji vstup? Aspon 30 USD, ze? Jinak to s tim konickem to nechapu. Konicek je
i zvire?
Juro, a co si celou dobu delal s tou prihlaskou. Si ju ukazoval vsem pribuznym,
nez si ji poslal? No hlavne, ze si se s ni nakonec dokazal rozloucit.
Alenka : 21 Jun 05:36:29 - (c01-115.006.popsite.net)
Tak to me uz vazne nebavi. Fakt na mne vsichni kaslete? Ja jsem kvuli vam taky
vzhuru i ted.
ALENKA : 21 Jun 02:25:01 - (c03-168.006.popsite.net)
Takze jsem tu zase sama?
To mam ale pech. Jenom sem vam chtela risct, ze jsem dneska mela moc dobrej
den. Dneska mi nikdo prachy neukradl. Asi to bude tim, ze uz zadny nemam.
Jinak jsem jezdila na konickovi - zvireti{pro Navratnicka}, stihla jsem si zapalavat
v bazene a to docela sama.
Jeste si musim poslechnout mnagu a uz jsem dneska stihla vsechno. Jo a asi se
vam ve ctvrtek neozvu. teda pro vas v patek. Mam volno a jestli to vyjde tak
bych mohla tech svych 25$ rozfofrovat na diskotece.
putysek : 20 Jun 18:19:06 - (gate.fnplzen.cz)
Navratnicku,ja ti dam, ze je mi 13let. A pivo uz jsem "ochutnala" minuly tyden.
Tak lahodny napoj jsem jeste nepoznala. Ach.
Tak se tu mejte krasne, JDEME NA PIVO!
Jura : 20 Jun 15:31:01 - (u1814a05.fbm.vutbr.cz)
A jo, Tom se uz o me nestastne malickosti zminil.
Jura : 20 Jun 15:27:00 - (u1814a05.fbm.vutbr.cz)
Navratnicku, mam prosbu, Tom rikal, ze uzaaverka na chmel 2000 uz probehla a
ze Dana ma uz plno. Ja to poslal vcera. Jestli je to fakt pozde tak sem Te chtel
poprosit abyses primluvil.
Dik
Navratnicek : 20 Jun 08:12:46 - (tux.nwt-km.cz)
Zdar vsici!
Alenko, zlodej se ukryva v patem patre, na pokoji cislo 556, 32. postel zleva.
Na okapu sme meli dva holuby a ti me to prozradili. Jinak to Alenko nahlas FBI.
Bude to pro ne pripad stoleti. Mozna i film se podle toho natoci. Citim s tebou.
Alenka : 19 Jun 22:32:44 - (c01-170.006.popsite.net)
vyndam se asi pise tvrdy,ze?
Alenka : 19 Jun 22:31:41 - (c01-170.006.popsite.net)
Pospo, diky za radu. Ne uz jsem si zvykla, ze se krade u nas, ale tady od tehle
lidi jsem to necekele. Musim to jeste oznamit sve ctene mamince, ze mi bez mala
slohli asi tak tri tisice. uz ji vidim, jak je nadsena. No nic. Tak vezmu tu
brigadu. Budu jezdit do mesta do pradelny, narvu pradlo do pracky pak ho vindam
a pojedu zpatky. Za 25$ slusnej job. Jenom doufam, ze mi je zase nikdo neslohne.
Uz budu chytrejsi a dam si je do trezoru. I kdyz pri mzm stesti, nevim. Skoda,
ze se do mesta jezdi jenom jednou tydne a to vecer. No zatim vas zdravim.
pospa alias stoupa : 19 Jun 17:54:36 - (klobouk.purk.skm.vutbr.cz)
Alenko,
lidi jsou svine. Doporucuju ti, abys tu tvou spolubydlici vydesila tim, ze celou
vec predas ceske policii a soudu. Tady jsou totiz nejrychlejsi na svete.
ALENKA : 19 Jun 16:37:18 - (c02-123.006.popsite.net)
Takze mile deti, jak poznate, ze vam nejaka svine ukradla penize? Ptam se proto,
ze uz od vcerejska je nejaka svine bohatsi o 65$. Jo kdo umi ten umi. Mam v
podezreni tri lidi, ale holka co je se mnou na pokoji vypada nejvic pravdepodobne.
Takze vsechny napady jsou vitany.
Navrtnicku, ja za to nemuzu, ze si mi jednou neco poslal od sefa. Ja sem jen
dala odpovedet a vymazala jsem tvoji hru a napsala jsem ti dopis. Doufam, ze
vse dopadlo ku tvemu prospechu. Oni totiz predelavali postu takze nevim co se
stalo. Zatim se deti moje mejte hezky a kdyz vas neco napadne ohledne NAJDI
SI SVYHO ZLODEJE, vsechny napady jsou vytani.
Navartnicek : 19 Jun 15:40:00 - (tux.nwt-km.cz)
A taky zdravim Tacuda. Kdyz projizdim Prerovem, myslim na stehna u Labute. (at
maji ostatni o cem premyslet)
Navratnicek : 19 Jun 15:37:16 - (tux.nwt-km.cz)
Zdar vsici!
Takze to si Nasta vzala dovolenou? Ja hloupanek, ze me to nenapadlo driv. Venku
je vedro, tak sla k asi k vode, opalovat se. Ale nejak to prehnala ... je cela
cerna. Nasto priste si vem opalovaci krem s faktorem! At neskoncis v nemocnici.
No a zdravim taky ostatni. Alenko diky za mejl, ale priste ho prosim Te posli
me (vidlar@zliner.cz) a ne memu sefovi. (jeste, ze nechape co je to Nasta).
Odepisu Ti az budes mit tu novou krasnou adresu. Jinak pro Tebe plati, to co
pro Nastu. Na plaz jedine s fucktorem, nejmin 25 :-)
Davide, toz prijed a zaparime. A cti vic tu Nastu. Putysek je moooooc hezke
devcatko. Je ji 13 let a uz se libala s klukem. A na pristi rok nam slibila,
ze si s nama da male pivo.
Pospo a pucis mi nekdy ten telefon. Vis jsou vecery, kdy se citim tak hrozne
sam. A opravdu vibruje?
Vladkovi gratuluju ke zkouskam. A s tim Jurou Snekem to snad nejak pujde.
Vladko : 19 Jun 15:09:55 - (klobouk.purk.skm.vutbr.cz)
Zdar decka! Konecne po zkouskach! To je pocit. Tacud uz jenom jednu.... a deme
zase na halusky. Navratnicku: jestli tu uniformu jeste budu mit (jakoze asi
jo) tak ju na ten chmel vezmu. (No ... mozna ne...) Ale odznak uz mam skoro
vypaleny. Bavil jsem se s Jurou Senkem o chmelu a on mi rikal, ze prihlasku
jeste neposlal. Tak jsem mu rekl, ze je trubka a at to okamzite posle. Tak prosim
Navratnicku, kdyby to slo ho tam jeste pridat... On je z nas asi tak nejvetsi
nadsenec do toho chmelu.
No nic, mejte se fajn a uzivejte leta!
pospa alias stoupa : 19 Jun 11:03:14 - (klobouk.purk.skm.vutbr.cz)
Tacud : 19 Jun 08:16:39 - (klobouk.purk.skm.vutbr.cz)
No tak po dovolene, kterou si Nasta vzala bez blizsiho varovani se s velkym
potesenim jako prvni hlasim, ze jsme zpatky. Pojdte vsichni jsem, je tu krasne,
jako v hrobe, vsude cerno sem tam okynko Pridat/Aktualizovat nebo Vymazat. Uz
vim kde budu na dovolene, na Nasti, hura.
Alenka : 14 Jun 23:35:41 - (c02-201.006.popsite.net)
Takze jestli mi budete chtit napsat tak az jindy {na svatyho ...} , Protoze
mi predelavaji postu.
Alenka : 14 Jun 23:31:58 - (c02-201.006.popsite.net)
Davide> To mi doslo.
Pospo> Ty jsi nejaky aktivni.
Putysku> Jak muzes byt tak aktivni?
Vsichni> Miluju leto, ale co je moc to je prilis. Dneska bylo ve stinu asi tak
35, mozna i vic. Tak se nad nama slitoval reditel kempu a dovolil nam se koupat
v bazene. Je teprve 14:30a tady je na chcipnuti. hele napiste mi nekdo na vanLierop{zavinac}seznam.cz.
david : 14 Jun 14:08:29 - (gip-oslo-cache-1.globalone.no)
alenko> dyz posles naky vzkaz nasti, ona je dost chytra a napise ti k tvojemu
vzkazu kolik je u nas hodin..
putysek> ty ses holka? no f tom pripade ne 17B ale naky jiny oddeleni, to je
jenom muzske, ne?
btw. ja tam fakt asi brzo skoncim :(
#<> musime dat nakou parbu.. decka ja chci domu uz me to tu kuva prestava bavit,
nemam tu zadne kamose... zlate cechy!!!
putysek : 14 Jun 00:02:10 - (gate.fnplzen.cz)
Pospo uz se moc tesim na to,az mi budes vibrovat celou noc...
Navratnicku,vzdyt jsem ti rikala,aby ses radsi ani neptal,kdo mi to naordinoval.
Urcite by ses divil. (Je to blbka.)
pospa alias stoupa : 13 Jun 20:39:10 - (klobouk.purk.skm.vutbr.cz)
Ahoj Alenko,
co rikaji lidi v USA na fotbal? Urcite se tam o tom vedou dlouhatanske debaty
typu: "Ti nasi mili Cechove trpi atd.", ne?
Jinak dovolte, abych omluvil svoji delsi nepritomnost - stejne jako Vladko i
ja obcas jdu na brigadku. Aspon jsem si mohl koupit telefon. PUTYSKU - uz spolu
muzeme provibrovat celou noc - to bude vzruso.
Dneska bylo jenom 31 stupnu ve stinu, pohoda, co Vladko?
Alenka : 13 Jun 17:50:35 - (c05-037.006.popsite.net)
tak ja se ozyvam. hele kolik je kcertu u vas hodin? Ja volam domu a on to nikdo
nebere. To sou mi ale zpusoby. Tak jsem po snidala a musim uznat, ze to bylo
skvele. Mela jsem papaju, meloun, ananas, jablko, jahody a jedno pecivo. udelala
jsem si nove znamosti a dostala jsem hracku n a dlouhe noce. Je to mala postava
shrbena..........
Navratnicek : 13 Jun 15:33:10 - (tux.nwt-km.cz)
Zdar Tacude, taky sleduju, ze uz nam zaclo leto. To vis, ze je u nas teploucko.
Ja se koupu ve vlastnim potu a piju jednu Mattoni za druhou. To s tim "snezenim
horka", to je hezky vyraz. Kdyby si to precetl nekdo z Novy, tak to mame vecer
v predpovjedi.
Putysku a kdo Ti teda dal takovou diagnozu? To by si ke clenum Nasti nikdo nemel
dovolit!!! Leda, ze by dotycny napsal podrobne zduvodneni sveho hanebneho osloveni.
Jsou to zase nake problemy alaa "laska, sex a neznosti?"(To by bylo poctenicko)
A co Ty Vladko? Nemas uz serifsky odznak vpaleny do kuze?
Tacud : 13 Jun 15:07:57 - (klobouk.purk.skm.vutbr.cz)
Zdar Navratnicku, prave sedim v saune na Purkynovych kolejich, jenom nikde nevidim
bazen studene vody, prus-er-svih. Fakt se u nas na pokoji moc dychat neda, co
v Otrokovicich, taky teploucko? Brno zas trha republikovy rekordy, kdyz je u
Cajzlu 18 a prsi, v Brne je 29 a snezi. Snezi horko.
Alenko drz se a chod s nama pravidelne procvicovat cestinu na Nastu. Putysku,
zdravim, tak ty ses uplne ale uplne blba? Ktery doktor Ti tuto diagnozu sdelil?
Nejspis to byla nejaka kapacita. Tipnu si: Ernst Bodner!!!!!!
Jaky navrhl zpusob lecby? Jednou nebo dvakrat denne?
Ne, ja vim, je to malo. Chce to trikrat denne a zacit hnedle od Bajkonuru, pres
Furt rovne az po Chces me chci Te a budes zdrava na tomama.
Navratnicek : 13 Jun 08:47:53 - (tux.nwt-km.cz)
Dobrej den vespolek!
Toz Alenko tys na univerzite? A jake sou tam devcata? Jsou krasna jako v serialu
Beverly Hils 12157845 nebo jako Pospa :-)
Myslis, ze bych mel sanci, kdybych jim pustil Mnagu a rekl, ze uz sem si na
ne i sahnul? A co, uz si jim tam neco poustela? Vim, ze je to pro Tebe moc dotazu
najednou, sak ja odpovjedi nechcu hned ... az za hodinku.
Putysku, hele na Otrokovice City mi nesahej, vis co tu je vjeci: telefon uz
tu ma kazda pata rodina, sporaky uz sou na zemni plyn, na nadrazi zastavuji
i rychliky Praha, Berlin, Warszawa ...
To vis, ze si na novou pjesenku pamatuju, sak je mi textovje velmi blizka.
putysek : 13 Jun 02:33:01 - (gate.fnplzen.cz)
Davide,diky moc za bajecny vstup na 17B. Hned jsem se temito prekrasnymi strakami
prodrala. No ale kdyz je venku tak krasne,asi tam naveky nezustanu.
Alenko,koukej se pravydelne ozyvat na Nastu,at muzu posilat zpravy domu.
Pidulko,zlaticko moje,drahousku muj,poklade,tak tys nas prece jenom nakonec
nasla? Tak se mi tu jeste negdy ozvi,hlavne,kdy prijedes z te Anglie domu.Bude
mi tu tedko smutno. Alenka v Americe,Pidulka v Anglii,Navratnicek v prd..i...v
Otrokovicich-pardon... :-)
ZeBeDee,skoda,zes nedojela do toho Pole.Bylo to tam fakt super. Normalne jsem
se tam dozvedela,ze jsem uplne,ale uplne blba. A to teda nechtejte vedet,kdo
to o me prohlasil... :-)G rrrr!!!
Tak se tu mejte moc hezky,pozdravujte sve drahe polovicky a zase negdy... pa
pa pa.
"V hrudi mam zabodnute nuzky - trochu to tlaci... Jsem ctvrcen, krajen a vrazden,
ctvrcen, krajen a vrazden, posleze zameten, posleze zameten..." (Navratnicku,pamatujes
si preci tento zlinsky hit,nebo uz jsi zapomnel?)
Alenka : 12 Jun 19:48:22 - (cnet1-johnjay.cc.columbia.edu)
Sem slysela,ze tu prej nikoho nechytnu. ted mi to doslo.Ono je u vas trochu
vic hodin. Se nezlobte. Ja to tak nemyslela. Takze, dej mi silu. Caute nekdy.
Alenka : 12 Jun 19:41:21 - (cnet1-johnjay.cc.columbia.edu)
Takze moje mile fialove deti. ja se s vama loucim. Jeste hodinu pobudu tady
na universite a jedu na letiste. No a pak to bude s tim internetem horsi. Navratnicku
diky za opravu. Nechtel by si sem jet ke mne? Nebo raci ne ja se mam o deti
starat a ne je delat. Putysku: zdravim te a v zari to rozjedeme. Asi priletim
tak 5. nebo 6. takze zjisti koncerty. Nekdz si na mne vzpomente, jak sem bud
na plazi, nebo u bazenu, ci horach. Nebo taky a jednoduse makam. Skoda ze tady
ted nikoho nechytnu. Nebo jo? ;-}
Navratnicek : 12 Jun 14:48:53 - (tux.nwt-km.cz)
Ses Vanilko zpletla. Ja su V. z O. Neco o sobe napis, neco mi rika, ze si ta
prava.
Tacude, no jo Collina mel tak uhrancivy pohled (skoro jako Pospa), ze sem malem
podlehl jeho kouzlu. Az na tu pistalku, tu mu meli vrazit do pr..le!
Navrhuju vypovedet naseho velvyslance z Rima, pozastavit veskere lety do Italie
a zacit z hospodarskou blokadou ... at trpi.
VANILKA : 12 Jun 14:40:44 - (okugate2.oku-ko.cz)
UZ JE TO ROK PRYC ... ALE JEDNO NAS SPOJUJE PORAD - MNAGA !!!
Pro V. z NB!
Tacud : 12 Jun 12:33:59 - (klobouk.purk.skm.vutbr.cz)
Navratnicku, co mas proti Collinovi? Takovej krasnej sexy chlap to je, 89 minut
dokaze dobre piskat......................ale pak si to tak posere, ze bych mu
radil, aby si dovolenou letos naplanoval co nejdal od ceskych hranic. Kdo vi,
jak se dostal vcera v noci ze stadionu.
Navratnicek : 12 Jun 10:18:44 - (tux.nwt-km.cz)
Zdar vsici!
Hned na uvod si musim zarvat. Rozhoci Collina je VELKY KOKOT!
Davide, toz ja pochazam z Otrokovic, ale do Kromeriza to mam celkem blizko.
Sak sem tam Putyska s Pospou hezky provedl. Byli nadseni. Vubec se jim z oddeleni
17B nechtelo. Jak tak vidim podle cetnosti jejich prispevku, tak sou tam zas
Zdravim kovboja Vladka! Sem Ti zapomnel rict. V te uniforme Ti to moc slusi.
Tu si vem na chmel a kdyz zas bude mit naky hospodsky problemy, tak zakrocis.
Alenko, I am fine. Thank you. You have a mistake in the sentence. I correct
it. "Listen TO MY voice" Be happy!
Alenka : 12 Jun 03:09:11 - (cnet1-hartley.cc.columbia.edu)
Jeste se chci opravit, neni to krajen, ctvrcen vrazden, posleze zameten. ALE
CTVRCEN, KRAJEN A VRAZDEN, POSLEZE ZAMETEN. Tak se ejte a nezanevrete na mne.
Jinak Navratnicku, vlast repreyentuju, pas cudnosti taky mam a gratuluju k ty
tvy cene.
Alenka : 12 Jun 03:01:57 - (cnet1-hartley.cc.columbia.edu)
Halo, how are you? You don`t know me. Try it. Listen me voice. Jasne ze jsem
Alenka. Hele jan pro poradek. 17B v tom jezdime vzdycky kdyz jedeme y nagz.
A aby to bylo vsechno uplne v poradku tak vam oznauji, ze vam pisi jiz z Ameriky,
cili USA. Dneska jsem priletela. Tady je ted devet ale u vas to bude trochu
jinak, co? Zejtra letim do ty Kalifornie. vubec se i nechce. Neze bych nerada
cestovala, to ne. Ale kdyz se vam ta velka krava zveda a pak zase klesa, tak
je mi vzdycky na bliti. To mi pripomelo nejakou pisen od mnagy. Taky jsem si
zvecnila holuby na letisti v Zurichu jak tam do sebe narayeji.
Vladko : 11 Jun 19:46:22 - (dahlia.mendelu.cz)
Sory - tam melo byt 30 stupnu Celsia
Vladko : 11 Jun 19:43:37 - (dahlia.mendelu.cz)
Zdar decka! Bocham zase na vystecu az se ze me kouri (a to doslova, protoze
venku je 30%B0C a my mame cerne uniformy), takze nepisu. Ale hned prvni den
sem potkal na tom vystavisti Navratnicka (teda spis potkal on me) a tak me to
aspon lip uteklo. Dneska du s klukama (mimo jine taky s Pospou a Tacudem) do
Nektaru na fotbal. Tak doufam, ze to neprojedem! Mejte se skvele a uzivejte
slunicka (ja ho mam az po krk).
david : 11 Jun 19:34:47 - (gip-oslo-cache-1.globalone.no)
mo to je f prdeli, clovek aby lezl do prace i v nedeli :( no aspon muzu zas
nacmarat neco na nastu..
navratnicku, tys negde od valmezu? ja su z morkova, coz je hnedlek vedleksi
vesnica. podle host name si ale spise od kromerizska. to mas blizko na 17B ne?
;-)
Navratnicek : 09 Jun 13:03:33 - (tux.nwt-km.cz)
Diky vsem za gratulace (zvlaste pak Tacudovi). Vypada to, ze Mnaga ted konecne
prorazi i na Ukrajinu, kdyz uz pro ni zepry pisu ty texty :-) S Filip(s)em si
rozumim. Do dolni diry mu strkam kazety a do horni kompaktni disky. Hezky slape.
No chmel je letos dost plny, ale pokud ste neotalely s prihlaskama, (na coz
sem nekolikrate upozornoval) tak by to melo byt v ouklendu. (kdyz tak zasahnu
svymi znamostmi z vyssich kruhu). No nic, budu pomalu koncit ... mam na telefonu
Prahu :-)
Tacud : 09 Jun 11:50:22 - (klobouk.purk.skm.vutbr.cz)
Nazdar Navratnicku.
Slysel jsem, ze ma Mnaga novyho textare. Nejaky Vidlar. To su zvedavej, co z
neho vyleze. Nevis o tom neco blizsiho? Jinac gratuluju, konecne jsi ten talent
prodal. Co Filip(s)? Rozumis si s nim? Co do nej strkas?
Sl%F9ysel jsem, ze to s tim chmelem pry je letos nejaky ostry, moc lidi ci co,
no doufam, ze se na me a lidi z Nasti dostane.
Zatim zdar
Navratnicek : 09 Jun 09:22:50 - (tux.nwt-km.cz)
Alenko, a bude ten kemp u vody? Ja jezdivam do kempu v Chlumci u Trebone a tam
voda je. Aji lodicky. Jo, a nezapomen si plynovy varic at si muzes uvarit neco
tepleho a ne jenom porad chlemstat to pivo. A taky si vem aspon jedny nahradni
kalhotky at nas tam vzorne reprezentujes! :-) Stastnou cestu!
Navratnicek : 09 Jun 07:43:16 - (tux.nwt-km.cz)
Zdar vsici!
Omlouvam se, ze sem Vas nechal tak dlouho samotne. Vsechny vas nezne hladim
a libam. Toz dekuju za ty lichotiva sluvka. Aji mi ukaplo z oka.
Blagadarju vsem ke zkuuskam. Jinak sem nepsal, protoze jsem byl na vyhlaseni
Velke ctenarske souteze casopisu Rock a Pop, kde jsem v soutezi o nejlepsi slogan
k desatemu vyroci casaku obdrzel prvni cenu - HiFi system Philips. A joooo docela
to hraje. Jo a ten slogan byl: "Ten kdo desaty rok cte si Rock and Popy, v hudebnim
bahne uz se nikdy neutopi!"
Taky sem tam potkal kluky z Mnagy. Byla to takova zahradni slavnost a oni tam
i hrali. Prisel sem, ale pozde a pomohl jsem jim akorat s bednama a s nastroji
do tranzitu. No a pak sme chlastali. Byla tam i Vltava, Misik, Jamajka a plno
hudebnich publicistu. Vse bylo gratis tak si to dovedete predstavit. No nic,
i kdyz uz se ted pohybuju v tech vyssich kruzich, zustanu verny NASTI. Zatim
cest praci!
pospa alias stoupa : 08 Jun 15:52:00 - (klobouk.purk.skm.vutbr.cz)
Alenka : 08 Jun 13:41:28 - (finap.ctt.cz)
Krajen, ctvrcen, vrazden posleze zameten.
to neni muj novy zivotni postoj, ale nova pisen od mnagy. Jinak vsimli jste
si ze bez tech hacku a carek to vypada docela trapne.
Tacud : 08 Jun 13:32:49 - (klobouk.purk.skm.vutbr.cz)
Uz su zpatky, za dva. Mohl sem byt hotovy uz v 10,00, ale protoze nekdo vymysli
debilni system, tak az v 13,00. Snad to zitra bude lepsi.
pospa alias stoupa : 08 Jun 12:39:33 - (dahlia.mendelu.cz)
Haaaj evrybaaady,
proc je zde tak mrtvo v techto nadhernych slunnych dnech? Kde je ten nejkrasne,
nejchytrejsi, nejnadanejsi - proste ten nejlepsi z nas - NAVRATNICEK???
Vitam na nastence KATERINU z gymplu. Pokud se sem jeste nekdy vratis, budes
se muset podrobne predstvit...
TACUDE, uz se z te debilni zkousky vrat. NEBO ...
Katerina Si : 08 Jun 11:22:40 - (wg-ro-gymn.inext.cz)
libi se mi jejeich pisnicky ,ale jeste jsem nebyla na zadnem jejich koncerte
Tacud : 07 Jun 16:36:14 - (klobouk.purk.skm.vutbr.cz)
Navratnicek ma dovolenou nebo anginu? Nebo chytnul anginu na dovolene? Nebo
mel anginu, rychle se z ni uzdravil a ted ma dovolenou?
pospa alias stoupa : 07 Jun 13:23:45 - (klobouk.purk.skm.vutbr.cz)
Teda Skolaku,
ty mas ale vysoke IQ. To ja mam jenom 185.
Skolak : 07 Jun 12:18:47 - (skola.sin.cvut.cz)
Nema nekdo video klipy Mnagy?
Byl bych vdecen.
ICQ 56000130
pospa alias stoupa : 06 Jun 16:54:40 - (klobouk.purk.skm.vutbr.cz)
pospa alias stoupa : 06 Jun 13:01:14 - (dahlia.mendelu.cz)
Uz je to udelano,
uz je to hotovo.
Tacud : 06 Jun 08:56:32 - (klobouk.purk.skm.vutbr.cz)
Tak ne aby si Pospiku udelal ostudu. Bez si radsi jeste jednou pred zrcadlo
zkontrolovat sukynku, zamaskovat to oko na puncosce a prepudruj si pro jistotu
ksicht.
Jo, jinak hodne stesti.
pospa alias stoupa : 06 Jun 08:36:51 - (dahlia.mendelu.cz)
Chuanko,
neboj, budem...
PS: JDU NA ZKOUSKU!!!!!!!
chuanka : 05 Jun 16:10:41 - (veterina.sukm.cz)
Vsechny vase koncerty a festivaly byly uplne super, jen tak dal skvele hrajte
a skladejte pro lidi jako doposud. Ahoj...:-)))
PIDULE : 05 Jun 16:10:23 - ()
mOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOC POZDRAVKU A PUSINEK POSILA PIDULKA DO Cech z te
Velke Britanie.Ale vic ozdravku Putyskovi protoze mu chci rict ze vsechno je
prednami tak jak to kdisi bylo,a nemusi se bat ze zustane sam,tudiz nebud pesimistou
ale optimistou.Mas totiz jeste mne.papa mejte se krasne doma...
Alenka : 05 Jun 12:35:42 - ()
Takze, se vam hlasim asi uz na posledy. Dneska mi prislo z agentury, ze me berou
do jednoho kempu v kalifornii a odlet mi domluvili na 11. 6. 2000. priletet
bych mela asi tak 4.9.2000. Slibuji vam, ze pokud se budu moci dostat na net
tak se urcite ozvu.
Taky jsem vam chtela napsati, ze jsem byla s Putyskem na koncertech. A bylo
to tak skvjele, ze sem si lepsi rozlouceni ani nemohla predstavit. Hrali tam
snad dvacetpet pisnicek. Parba jako blazen a ty cesty stopem taky nebyly spatny.
To je od Alenky vse. Dalsi prispevek bude bud zitra z Prahy nebo az z USA.
korry : 03 Jun 13:07:45 - (p009.as-l008.contactel.cz)
Nazdarek...nasel by se nekdo, kdo by mi vypalil CD s MPtrojkama MNAGY?
ZN.:Za financni uplatu. korry@post.cz
Diky....
david : 02 Jun 21:24:58 - ()
uz jsem tam byl.. na 17B!!!
Zdenicka : 02 Jun 18:25:56 - (jihlavab-8.vol.cz)
Davide, ja Ti to prece nevycitam...me to jenom mrzi a kdyz me neco mrzi, tak
sem obvykle nasrana, a kdyz sem nasrana, tak obvykle strasne nadavam, a kdyz
strasne nadavam, tak obvykle rovnou na vsechno...dobrej dusevni pochod, ne?
Jinak mi ted posledni dobou vsechno az moc dobre vychazi, tak si toho musim
uzit, dokud to tu je. Protoze to jednou zmizi...to je proste takovej zakon...co
se jednou objevi, zase zmizi...taky jeden fajn dusevni pochod, ze jo?
A na nejaky katastrofy si fakt nevzpominam, jeno m na svy osobni katastrofy
a o tech zas pro zmenu pisu ja...se mejte.
putysek : 02 Jun 12:57:48 - (finap.ctt.cz)
A ted jeste neco ode mne zvlast - jeste jsem se nepredstavila,tak ted to tedy
napravim: Jmenuji se putysek,zrovna ted mam dovolenou,z cehoz vyplyva,ze teda
asi negde pracuju.Nemam rada Alenku,protoze me klidne opusti a necha me tu samotnou.Mam
rada lidi,k teri vi,co od zivota chteji,protoze ja to teda rozhodne nevim.
Takze cele moje predstavovani bych asi zkratila natolik,protoze me stejne uz
vsichni znate,.... Zkratim to do jedne vety:
Jmenuji se putysek a jsem pesimista. - Mimochodem zni to jak z nejake lecebne
skupiny.Asi bych se mela zacit lecit. Tak ja tedy jdu at jeste dnes dorazim
na 17B.
putysek+Alenka : 02 Jun 12:49:33 - (finap.ctt.cz)
Zdravime Nastu z Netove kavarny v nasem hlavnim meste. Opet cestujeme s Alenkou
nekam daleko za dobrodruzstvim. Budeme na vas na vsechny dneska myslet, az budeme
spolu stat pod podiem v Zeleci u Tabora a zirat na Mnagu a Zdorpa.
Kdyz budete moc hodni,t ak si na vas vzpomeneme mozna i zitra,az budeme s Alenkou
stat nekde pod podiem ve stodole v Poli a zirat na Mnagu a Zdorpa.
Nerada se opakuju,ale budeme na vas myslet na vsechny a pritom na kazdeho zvlast.
Navratnicek : 02 Jun 12:01:44 - (tux.nwt-km.cz)
Ahoj letadlo, chtel bych Ti za celou 6.B podekovat, ze se nam tak hezky staras
o Nastu. Pozdravuj ode me toho pana Dahliu a ze mu preju dobre traveni. (alespon
2,5 litru Korunni by mel vypit kazdy!)
Zdenicko, pis dal. Tve dusevni pochody, zvecnene? na Nasti, primo hltam.
Pospo, trochu Ti ty sexualni hradky zavidim. Asi si taky najdu nakou Eskymacku.
Sperhacku, a vis, ze Ti docela vjerim, zes byl u toho jak to bouchlo! Tak zasveceny
popis teto udalosti mi jeste nikdo nedal. Napis jeste neco! Treba o tech zaplavach
v Mosambiku.
No nic budu pomalu koncit. Slunce mi pali do zad. Ahoooj!
Navratnicek : 02 Jun 07:04:42 - (tux.nwt-km.cz)
Co delat jinyho, nez zkouset to znova a znova ...
Sperhack : 02 Jun 06:01:14 - (homer.skynet.cz)
Sperhack : 02 Jun 06:01:00 - (homer.skynet.cz)
Zas ta vymrven%E1 interPUNKce...
Sperhack : 02 Jun 06:00:26 - (homer.skynet.cz)
Mapsal sem novej pisnicku:-)
Ja tam tenkrat byl, kdyz bouchnul Cernobil,
vsechno to tam l%EDtalo, muj voblicej se vorosil,
Zacali padat vlasy a nechty taky ned%E9r%BEej,
zacal ssem se skkrabat a upad me voblicej...
To je cely...prim yslete si k tomu temnou hardcore punkovou kytaru hranou se
ztlumenejma strunama..a vejsledkem je urutnej narez:-)
david : 01 Jun 17:58:50 - ()
bingo, vidim ze vsichni jsou tady blazni jen ja jsem letadlo..
zdenicka> prispevky zmizi protoze je jich moc a dahlia (server) uz to proste
nestravi. ja nemam tolik casu abych kazdy den ukladal vase prispevky, ale asi
budu muset, aby ste me naukamenov ali ;-)
alenka> americani sou hlupaci, pred dvema dny prijeli dva obtloustli americti
rambove aby tu neco nainstalovali a nebykli schopni pocitac zapnout. lepsi sou
cechy ;-) jinak blahopreju k mature!
pospo> pozdravuj tucnaky, jestli budes chtit po slu ti recept na velrybi polivku
Zdenicka : 01 Jun 16:47:51 - (jihlavaa-9.vol.cz)
Tak ja se prej menuju Zdenicka, aspon mi to nasi tvrdi...taky prej chodim na
gympl, ale ja si stejne myslim, ze je to blazinec, jenom se mi jeste nepodarilo
vypatrat, proc to tam tak taji...je mi sedmnact, ale uz moc dlouho nebude, za
par dni ze me bude p rej velka holka, ale jinak cim sem starsi, tim vic se u
me projevuje puberta, takze z toho dospelactvi asi nic nebude...prej sem pesimista,
ale to je tim, ze vsichni sou takovy optimisti, ze jim moje nazory na svet pripadaj
moc cerny...nesnasim lidskou bl bost a lidsky predsudky a taky nesnasim, kdyz
to tady na Nastence vzdycky zmizi, takovy krasny prispevky tam ode me byly a
zase nic...a v zivote sem hledala jen jednu jedinou vec a nejspis sem ji konecne
nasla...se mejte.
pospa alias stoupa : 01 Jun 14:51:04 - (klobouk.purk.skm.vutbr.cz)
Navratnicku,
ta Eskymacka je naprosto super a naprosto bez zabran. Nejradsi mam, kdyz me
knirem lehka na zadech nebo kdyz me kouse svojema zcernalyma spicakama kouse
do ouska. Enough?
Navratnicek : 01 Jun 14:44:07 - (tux.nwt-km.cz)
No a jake je to teda s tou Eskymackou? Cekam u monitoru na lechtive a hlavne
detailni zpravy. Me oci jsou zabodnuty do Nasti.
Navratnicek : 01 Jun 14:28:33 - (tux.nwt-km.cz)
Pospo, to strivko si napred musis oplachnout teplou vodou. Teplou vodu Ti doda
David Lacinu. 25 K%E8 za litr, ale obavam se, ze cestou zchladne. Zdravim Vladka.
pospa i stoupa : 01 Jun 13:37:09 - (dahlia.mendelu.cz)
Eskymacka i to strivko...
pospa alias stoupa : 01 Jun 13:36:09 - (dahlia.mendelu.cz)
Tak jsem zpatky. Moc jsem to s tim cachtanim neprehanel, protoze minule se mi
na nem (vite na cem) udelal takovej rampouch, ze jsem se nemohl navlict do kuze.
A az jsem se do ni narval, tak jsem si ju tim rampouchem propichl. Tady v Gronsku
to nekdy stoji za hovno... Ale na druhou stranu, kdyz vecer prijde Eskymacka
ze chce zahrat, tak je mi fajn. Akorat mi dosly gumy, tak pouzivam tuleni strivko.
Je kvalitni, jenom trochu smrdi.
Vladko : 01 Jun 13:28:20 - (u1814a20.fbm.vutbr.cz)
Jo a jmenuju se Tom a je mi 22 a su LEV
Vladko : 01 Jun 13:27:01 - (u1814a20.fbm.vutbr.cz)
Zdar decka! Ja su borec ze Statlu, klapu si to pres Zelnej rynek,... Delam,
ze delam, ze studuju ten samy ustav jako Tacud a Pospa (kdysi i Navratnicek).
Mam rad Statl, kolo, zapady Slunka, halusky, Pegasa, Nektara, tatu, mamu, Tacuda,
Pospu, Navratnicka (a vubec - vsechny na Nasti), cimbalovku, Mnagu, Zdorpa,
hrani na kolejich, bici, leto, hodny lidi... Nemam rad nudu, smutek, kren, celer,
houby, zimu (hnusnou), Cajzly (nekdy), vstavani v 5 rano na chmelu, opicu...
Dneska bude ve Statlu zase paradni o hnostroj a koncert skupiny Lehka Noha (kterou
stejne asi nikdo nezna, ale je skvela). Tacude - upozornuju te, ze tam meli
vcera vynikajici klobasky (sice za 25, ale co) a taky asi 5 stanku se skopkama.
Pripojuju se k prani krasneho svatku a jdu slavit. (Jestli udelam tu dnesni
zkousku.)
pospa alias stoupa : 01 Jun 13:20:04 - (dahlia.mendelu.cz)
Musel jsem se vratit pro sekeru, nemam cim vysekat diru. Ta skleroza...
pospa alias stoupa : 01 Jun 13:16:35 - (dahlia.mendelu.cz)
Ahojte,
tak tedy i ja se zrejme budu muset predstavit. Jmenuju se Martin a prave jsem
za odmenu na stazi v Gronsku. Nemam moc casu, protoze teplota venku stoupla
na prijatelnych minus 34 stupnu a ja se jdu koupat do more. Mezi moje zaliby
patri hra na honenou s lachtanama, tucnakama a jinama ptakama.
PS.: Na veceru bude polevka z velrybiho tuku a suseny mrozi trus. Jo, nechcete
nekdo kuzi z ledniho medveda? Mam jednu navic.
Zatim
Tacud : 01 Jun 13:08:22 - (klobouk.purk.skm.vutbr.cz)
-19 Kc.
-kosy nebrat.
-niz to nejde.
Navratnicek : 01 Jun 11:11:50 - (tux.nwt-km.cz)
No nechtel bych uz chodit do menzi na veceru. Kolik stoji stravenky? Se vyplati
ty kosy prodavat. To nebylo ceeee, poloz si to trochu niz.
Tacud : 01 Jun 10:34:29 - (klobouk.purk.skm.vutbr.cz)
Tacud : 01 Jun 10:33:55 - (klobouk.purk.skm.vutbr.cz)
Tak to Ti muzu rict naprosto presne: Kosa se sklada z oceloveho zahnuteho noze,ktery
je nasazen na dlouhem drevenem toporu se dvema drzadly a je zajisten malym klinkem
proti uvolneni.
Navratnicek : 01 Jun 10:32:21 - (tux.nwt-km.cz)
Tak ted si zaspivame tu o tom hotelu. Kdo uda ton?
Navratnicek : 01 Jun 10:27:54 - (tux.nwt-km.cz)
Ahoj Tacude!
Chybi nam tady ve skole Tebou krasne posekany travnik. A jake slozeni ma ta
kosa? Copak asi bylo na veceri?
Tacud : 01 Jun 10:27:33 - (klobouk.purk.skm.vutbr.cz)
....a pejme pisen dokola okol stola la la,....Navratnicek to zacne. Tak jakou
ted?
Navratnicek : 01 Jun 10:25:08 - (tux.nwt-km.cz)
A zacneme mile deti hezkou pisnickou: Pjejme pisen dokola okolo stolu la la
la, pjejme pisne krasne Alenka to zacne ... no tak Alenko, no treba ... rikas,
ze si to jeste nechas projit hlavou? No tak jedem vsichni "Necham si projit
hlavou, kam vsechny vjec i plavou ..."
Tacud : 01 Jun 10:24:23 - (klobouk.purk.skm.vutbr.cz)
Me jmeno je Tom. Je mi dva a sedesat a kdysi jsem chodil do stejneho ustavu
jako Navratnicek. Jsu stridave v Brne a nestridave v Prerove. Rad zpivam Navratnickovy
pisnicky a sekam travu. Nemam rad poblite zachody jako tuhle v sobotu na nasem
patre, Fuuuuu ujjjj! Tak aHOJ.
Dalsi prosim.
Alenka : 01 Jun 08:39:57 - ()
A jinak vam vsem preji krasny svatek. Navratnicku doufam, ze opet vyhrajes nejvic
soutezi jako je skakani v pytlousi atd. Nezapomen se potom se mnou rozdelit.
Posledne to behani s vajickem na lzicce ti slo fakt dost dobre. Akorat, ze si
potom mohly slepic e strhat prdele, kolik vajec padlo. No co hlavni je se zucastnit.
Takze si ten svatek deti uzijte. :-)
Alenka : 01 Jun 08:31:28 - ()
Me jmeno je Alenka a uz jsem konecne taky maturitni. A jak to tak vypada, tak
asi pocestuji do USA presneji receno do Kalifornie. Bylo mi receno i mesto,
ale znate to co si ted nezapisu tak nevim. No jo po mature pry pride doba temna.
Zatim se mejte a sna d se jeste potkame.
Navratnicek : 01 Jun 07:45:03 - (tux.nwt-km.cz)
Me jmeno je Petr, chodim do 6. tridy specialni skoly na Ustavni ulici v Mnisku
pod Brdy. Mezi me zaliby patri pokladani drobnych minci na koleje. Muj rekord
je 10 dvoukorun za sebou z maminciny penezenky. Software zatim zadny nevyvijim.
Dnes budu mit na o bjed hrachovou kasi s parkem. Moc se tesim. Tak zatim ...
Sperhack : 01 Jun 06:21:01 - (homer.skynet.cz)
Sperhack : 01 Jun 06:19:15 - (homer.skynet.cz)
Davide...k%E1mo%B9 zas vyvij%ED softv%E9r na Grenad%EC....nejs%B9 ftom s%E1m:-)
putysek : 01 Jun 02:11:21 - (gate.fnplzen.cz)
Davide,ja vedela,ze jsi si s tim hral zase ty-kdo jiny? Tak ti teda diky,za
to zes nas zase odboural. :-) Jen tak dal!
david : 01 Jun 01:01:55 - ()
do #<>.. secky fajly sou v hajzlu.. musim obnovovat ze zalohy. kuva.
btw. vypada to ze budu mit vice casu se sem podivat a asi bych se mel predstavit.
lacina david jmeno me, prezdivkou laci. spravuju "vase" a tisic dalsich stranek.
delam 4 rokem vysku v brne. delam a nedelam, jak asi nektari vite, udelal sem
haluzacky zkousky z letnaku uz v zime a odcestoval na rocni staz do norska.
odtama me poslali sem na curacao v karibiku kde vyvijim jisty software. tos
asi tak.
mohli by ste se predstavit take v y? vim ze zde pravidelne chodi XX lidi a rad
bych o vas neco vedel. vyrazim na plaz, teplota konecne klesla na rozumnych
34 stupnu. tesim se na "zivotopisy", david.
putysek : 31 May 23:25:13 - (gate.fnplzen.cz)
Tak by mne teda zajimalo,co s tim zase kdo delal...!
putysek : 31 May 23:23:26 - (gate.fnplzen.cz)
Tak to asi opet vypada,ze nam to tu spadlo,mile deti... :-)