Zážitky z koncertů, fesťáků, názory na alba, písničky,
prostě vše co souvisí s M&Ž ...
<< >> nejstarsi
sey : 28 Mar 13:31:56 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
tak jsem dal par fotek z Brna na net, mozna tam jeste neco pridam, protoze se mi ted zda, ze jsem to zbytecne moc zredukoval:)
kdyztak to daviDe flakni sem, at je to pohromade:)
Peta : 28 Mar 09:47:24 - (ac19.fsv.cvut.cz)
No jo moooooc pekny fotecky :-) holt umelecke oko se jen tak nezapre. A i to svetlo je dokonaly, ted jeste jak to opadne v tech erotickejch platcich.......zdar.
Navratnicek : 28 Mar 08:17:50 - (tux.nwt-km.cz)
Zdar vsici!
Mari Magdaleno ... totiz Putysku :-) S vyberem fotek sem delal, co sem mohl. Na jinych vypadas napr. jak na te slavne fotce z Bobem z brnenske "Davido-Tatabojske" parby. Ta me vzdycky fakt rozesmeje a mam pri ni sklony vytahovat nake drobne a hodit vam neco do klobouku ... :-)))
blou, z me strany neni zac ...Hlavu vzhuru!! Citim, ze si v nake krizi ci co ... Sver se Nasti ta te da do kupy, se neboj nic!
blou : 28 Mar 01:27:25 - (datelb-1-6-63.dialup.vol.cz)
tak sem opet tu,tentokrate uplne strizlivej
Chtel sem jenom podekovat Navratnickovi a Davidovi za praci s focenim resp. s pripichnutim fotek na nastenku,
az budu mit cas tak si je prohlidnu a i kdyby byly zcela nekoukatelny,tak aspon za snahu.
do brou
putysek : 27 Mar 23:16:17 - (gate.fnplzen.cz)
daviDe,no nevim,nevim,jestli mi doma dovoli delat ti nejaky akty.Pockej,ja se nejdriv zeptam a pak ti dam vedet,jo?
Tacude,virid Diamantkovi pozdravy a at se taky nekdy stavi na pokec-vzdyt patri mezi nas-vzdyt uz je nase,ne?
Navratnicku,tak jestli tady vypadam hezky,tak to jsem asi Mari Magdalena:-)I David se mi smeje:-)))
Navratnicek : 27 Mar 22:35:40 - (ppp241.zlin.worldonline.cz)
Tacudinecku, ne, chyba je opravdu na me strane. Mel sem byt skutecne peclivejsi, mel sem se na to lepe pripravit ... i treba naky stojen vzit, a lepsi osvetleni zaridit :-)) Pojd na mou hrud kuku! Udobrime se!! :-)) Lenko a ty se chvilku nedivej ... :-))< br>Jinak ty ostatni fotky budou uverejneny v kvetnove Extazi nebo cervnovem Leu (podle toho kdo da vic :-)))
Mejte sa a dobruuu noc! Klizi se mi vika ...
Tacud : 27 Mar 18:04:41 - (p3-335a.purk.kn.vutbr.cz)
Navratnicku, jeste jednu omluvu, ted jeste vetsi. My tu na ko lejich fakt mame moc tmavej monitor, proto jsem tam nic nevidel. Ted je to jina kava, jsou to opravdu SUPER FOTKY. NAVRATNICEK NA HRAD!
daviD : 27 Mar 18:02:41 - ()
vladko> datum sem doladil :)
all> pokud sem priradil vase jmeno jine tvari a via versa tak se mi ozvete.. ja vas fakt nejak nepoznavam :)
Vladko : 27 Mar 17:33:37 - (u-1813a-16.fbm.vutbr.cz)
Toz - uz to mam za sebou... (prohlidku fotek). Navratnicku, jsou super! Cekal sem neco mnohem horsiho, kdyz jsem to tady predtim cetl. A ze Tacud prehlidl diamant - tak to teda sory, Tome, ale to by se nemelo stavat!
Vladko : 27 Mar 17:26:45 - (u-1813a-16.fbm.vutbr.cz)
Zdar decka,
du se divat na fotky. Jenom takovy detail: Davide, ta kalba byla 15.3. a ne 14.3. (ale to jenom pro poradek). Jeste bych bral 16.3. brzo rano :-)
Zatim!
Tacud : 27 Mar 17:09:07 - (p3-335a.purk.kn.vutbr.cz)
Navratnicicenku, nezlob se, je priiiima ze nekdo udelal fotky z koncertu (i kdyz nektery stojej za ho.no :-))))))))
Davide, ty jo, mas pravdu on tam fakt je, ten muj diamantovej, ja jsem ho v te tme nejprve vubec nepoznal. Navratnicku, ty mas oci, tako vy maji jen ti nejlepsi fotografove. Jsi trida.
Posdheidon : 27 Mar 16:33:28 - (pcj426p.vsb.cz)
Fotky jdou.
Navratnicek>Kdy posles DaviDovi ty z cenzurovane foto?
DaviD>Tak to abych,zacal setrit.Honkong ber vsemi dvaciti.
Blou>to stim casem se mi zda nejak moc povedome.
daviD : 27 Mar 15:40:19 - ()
zdar lidicky..
sey> jeee sorac.. tak ja teda nebudu putyska zahrivat.. ale ty akty co sme si spolu domlouvali plati, ze jo putysku..? :))
tacud> tos cti pozorne.. tacud, diamant a NEVIM no a ten nevim je vrtule.. preci.. ste na te foto TRI LIDI.. n e jen ty a vrtule..
bob> jak se vede, covece :)
Klara : 27 Mar 15:08:35 - (r-gymnasium.gymnasium.tabor.cz)
Ahojky lidicky, uz jsem opet zpet a chci rict, ze mi bez vas bylo oudesne smutno. ;o(
A jinak, jak se mate moji mili? V sobotu tu u nas byli chalani, ale nedostala jsem se. Proste az zase v kvetnu, asi se nekam rozjedu...
Bob : 27 Mar 14:28:44 - (votrok.vse.cz)
Cau
Dobry fotky, zaujalo me Filiho tricko Supermana s travou :-),
samozrejme krome rozjete Putyska :-)
Jo a zjistil sem, ze na nektere nastenkare nemam mail,
smim prosit? ROE@seznam.cz
Navratnicek : 27 Mar 14:24:37 - (tux.nwt-km.cz)
Tacude, vzhledem k tomu jak muj ubohy fotak dopadl minulou parbu, tak se na me nezlob, ale Minolticku, ktera je trosku :-) lepsi, sem nemel to srdce, obetovat :-)) Sak ten Tvuj diamant tam jde docela videt. Sesteluj si si Monitor! :-) Nezlob se na me, ja uz lip parby asi fotit nebudu. I ten alkohol hral jistou roli a kvalita je jemu odpovidajici :-) Nicmene neboj, jak se s diamantem objimate ti dodam soukrome :-) Jinak ti dekuju za uprimnost, slibuju, ze priste se na vsechno vys.ru! :-)))
Tacud : 27 Mar 13:13:34 - (p3-335a.purk.kn.vutbr.cz)
Davide, prosim Te, co jsi mi to priradil za diamant? Vzdyt to je Vrtule,ta prece patri Navratnickovi :-)) Muj tam na tech fotkach videt neni, mozna nekde v te tme, ktera je na tech fotkach celkem casto - viz skvela prace fotografa. Nic proti, ale kvalita mohla byt lepsi.
zuzka : 27 Mar 11:24:07 - (prdyn197.upol.cz)
nevite, jestli je nekde na netu program pro preklad z angliny?
zuzka : 27 Mar 10:44:26 - (prdyn197.upol.cz)
ahoj, Navratnicku, prosim prosim, poscas mi negativ te fotecky, jak tam jsem JA A FILI (a dalsi lide)? ja bych si to vzala sebou do nemocnice, protoze......mam podezreni na mononukleozu...:-((( zajdu dnes odpoledne k pani doktorce, at mam jasno. Deti deti , mne je tak zle a smutno, dyk ja nepujdu ani na Mnagu, co tu hraje zitra
Navratnicek : 27 Mar 08:34:33 - (tux.nwt-km.cz)
Ty vogo, jeste, ze je David tak daleko ... jinak bych to tady videl na trhani obcanek, (resp. pasu :-) se Seyem. Uz se tesim na sraz, kde bude Sey i David ... to abych vzal kameru ... :-) (kterou nemam)
Navratnicek : 27 Mar 08:29:42 - (tux.nwt-km.cz)
Zdar vsici!
Putysku, jaka pomsta za zverejneni fotek? Sak ja sem vybral ty na kterych si krasna (byla to teda fuska :-)))) Jinak mam docela strach, cim se mi chcete pomstit ... tak delej, at to mam za sebou :-)))
Ja sem myslim nikoho zverejnenim zab eru neposkodil, leda tak sebe, protoze jak Siren uvidela tu spoustu slicnych devcat okolo me, tak mam rozvod na krku :-)) Sakra, dovolena na jihu se mi hrouti :-)) No nic, zmena planu, prijedu aspon do tyy Prahy za blouem a bobem :-)) Kuci vezmete me se s ebou na pivo?
Neublizil som, neublizil som nikomu z vas ... :-)
sey : 27 Mar 08:27:19 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
daviD> mel bys to tady cist pozorneji, covece - ze zahrivani nic nebude! je to jasny???
daviD : 27 Mar 02:34:35 - ()
ja tu jeste tak pul hodinky budu, tak se mi dyztak ozvi na maila a muzem skecnout na Xku.. jinac dobrou :)
daviD : 27 Mar 02:33:28 - ()
jak odmarodili? ja te budu pustysku klidne zahrivat celou kalbu :) v lete uz zas nekam odfrcim.. a se spanim nebude problem bo mam koleje.. ja te radeji ale nebudu premlouvat bo to skonci jak posledne...
putysek : 27 Mar 02:02:06 - (gate.fnplzen.cz)
Nezlob se,davi,ale vazne to tentokrat vynechame.Zase jsme to pekne odmarodili,az nekdy na to leto se domluvime,jo?
daviD : 27 Mar 01:57:40 - ()
putysek> tentokrate nenni koncert tatabojs konecny termin, muzem se domluvit na UPLNE kdykoliv, nejsem na mesic a pul nicim vazany.. (az na statnice ale jelikoz je spolu s dalsimi nastenkari pekne ZAVESime, tak bude spousty casu :))
putysek : 27 Mar 01:03:52 - (gate.fnplzen.cz)
daviDe:nemyslim parbu v Brne,ale koncert v LMB.Porad to prepisujou,at uz me taky nese.ou.Tentokrat do Brna asi nepojedem.Bylo to dost narocne(i financne).Tak mozna az v lete na nejaky dobry koncert.
Jo lidicky,zapomnela jsem se zminit...v patek jsem by la na super akci a sice ZEBRIK.Hraly tam vyborne kapely(jen ta Mnaga tam nejak chybela).Byly tam Tata Bojs,-123minut,Chinaski a v neposledni mire bajecnou parbu predveli Monkey Business.To se neda popsat,to se musi videt.
Jinak ty Tata Bojs jsou v Musi lce 25.4.a vstup je za kilo.Je to streda a ponevadz jsem po nocni a druhy den jdu na ranni,asi z toho nebude nic.Tak si to tama uzijte.Papapa.
daviD : 27 Mar 00:22:43 - ()
ahoooj putysku ;-) mas ted na mysli v dubnu tu kalbu v brne? tebe bych taky zas rad videl, posledne se to nejak nepovedlo ale chyby sou od toho aby se napravovavaly, ne.. :) jo a muzem na xvili nekam na pokec, budu tu asi jeste pekne dloouho
jo a prave sme zde meli zahranicniho navstevnika z adresy 71-madr-x34.libre.retevision.es.. (=spanelsko, uzel madrid, sedmy pocitac v patem poschodi ulici na 34 avenue, svetle zeleny barak a u pocitace slicna slecna:)) navratnicku, nevis o tom neco? ze zdravim siren.. :) jak se ji libily foto?
putysek : 27 Mar 00:03:36 - (gate.fnplzen.cz)
No,velmi podarene fotecky-jen co je pravda.Ale tam kde jsem ja-to takhle preci nemuzete ukazovat-to nejde chlapci,vsichni se me polekaji a utecou:-)))
ZeBeDee: Jak tak koukam na ten Hradec...:-)jeste se zeptam doma a ozvu se ti,jo?
A s tim dubnem-po rad to tam jenom prepisujou-ten patek byl lepsi.Zas musim cachrovat se sluzbama,pochybuju,jestli mi to nekdo vymeni:-(
Alenko: No,mam noveho pritele-prohlednout si ho muzes na fotkach z parby-jmenuje se Sey:-)
Navratnicku: Tobe jsem rikala,ze to nej driv posles na emaila,ja ti to zcenzuruju a pak to das daviDovi.Ale ne,vid?Nejdriv pekne do obehu,at se vsichni pobavi...Jen pockej,ja ti to vratim!!!Taky tam mame na tebe mooooc pekne dokumentujici materialy:-)))Jen pockej!Pomsta bude sladka!!!
blou : 26 Mar 22:38:04 - (dahlia.mendelu.cz)
blou : 26 Mar 22:37:22 - (dahlia.mendelu.cz)
davide...proc mam v titulku dahlia mendelu cz ?????
blou : 26 Mar 22:36:16 - (dahlia.mendelu.cz)
dobry vecer,je tu nekdo....ja tak trochu tady parim..tak me napadlo se sem mrknout....a koukam na fotky...a uz odchazim.Tak se mejte.Ja nevim,ale nejak mi nezbejva na Nastu cas :-(
daviD : 26 Mar 22:28:27 - ()
lenule> tak uz te znam, poteseni na me strane :)
a navratnicek se ani nemusel pokakat, normalne!
doloren : 26 Mar 22:21:10 - (brnd020.pvt.net)
No, tak jsem zase tady, prej ste se po me shaneli.Ja se omlouvam, ale cisi vinou (ze Jakoubku????) jsem nemela adresku. :o). Ale bloumbla mi ji uz poslal, takze Vam tu sem muzu vesel psat.Mate z toho radost? urcite velkou....Tak ja zase tady nebudu rusit. .. a mejte se hezky.
daviD : 26 Mar 21:42:28 - ()
hmm tak se asi navratnicku budes muset pokakat, ja fakt nevim ktera lenule je, bo sme sa v zivote nevideli..
jinymni slovy, mrkni na foto co sem prave updatnul a misto slova NEVIM dopln jmena.. by me zajimalo ktere nevim je lenule a ktere nevim je vrtu le :)
jo a nektere sem malinko upravil(orezal) tak me snad nebudes lyncovac s tim ze na ne mas autorska prava.
Lenule : 26 Mar 20:56:02 - (brnoa-18.dialup.vol.cz)
Navratnicku: tvuj popis seckych ucastniku koncertu je nadherny, misty i basnicky zpracovany :-)), ale myslim, ze i kdyby ses pokakal, tak David nepozna, co na tech fotkach su ja :-)) Ale necham to na vas, do fotek uz se nepletu...
Navratnicek : 26 Mar 20:29:27 - (ppp59.zlin.worldonline.cz)
Lenule, to vis, ze su romantik ... na fotkach je to dost znat :-)) No my hrajem takovou hudbu se zpevem a kytarama a romantickyma textikama Made in Navratnicek (to jako ze sem je napsal ja :-))
Jasne, popisky dodam, ale to devce co tam objimam s tim vy razem intelektuala fakt neznam ... to byl jen takovy bourlivy koncertni vztah ah. To druhe devce (krasnejsi:-) je Vrtulka ... a tu teda znam lip ... kourila drahy cigarety a furt se smaaala, v ocich mela plameny, byla to velkaaaaa laska :-)))
Jinak to co vidis okolo me nejsou vsici Nastenkari resp. Nastenkarky :-). Zda se to neuveritelne, ale na ten koncert prisel i naky, mne neznamy civil :-)))
Jinak ten svarny mladenec s tvari Nikoly Suhaje loupeznika :-)),co se nejcasteji ochomejta kolem Putyska je Sey.
A ten co sedi za stolem je FILI :-)))) a Lenulku znas, takze znas vlastne vsecky ...
Mam se jeste pokakat nebo je to jasny? :-))
daviD : 26 Mar 19:03:06 - ()
noo posheidone a bude hur.. pred chvili sem dostal nabidku do honkongu.. a jakoze uz delsi dobu o tom basnim ze tam pojedu, myslim ze je na pul rozhodnuto :) pak uz jedine ze byste dojeli za mnou smer jihovychod ale myslim ze by byla financne o neco vic n arocnejsi nez ta v brne.. tak si to poradne rozmysli :)
Posheidon : 26 Mar 17:28:56 - (pcj426f.vsb.cz)
Navratnicek>A poslal jsi je davidovi uplne vsechny?Jestli ne tak mu je jeste doposli i s tema popiskama ;-)
DaviD>Toz to vis ze bych na tu akci chtel,kdyz uz za nami dojed z takove dalky,ze?Jenom budu muset do te doby najit nejakeho obetniho beranka,kt ery me zasponzoruje.Holt nejsou Love :-((
Lenule>Vsak se neboj,neni prece zitra konec sveta,vsak se nekdy uvidime ;-))
daviD : 26 Mar 16:13:39 - ()
navratnicek> photo mam, ted mi jeste napis kdo je kdo, JA TY LIDI VUBEC NEZNAM!!! poznavam tam akorat vladka, tacuda(mimochodem peeekny diamant, tacude! :) pak poznavam bloua, putyska, zuzku..) ale kuva tech ostatnich asi padest holek co mas kolem sebe.. to je jako slabsi.. takze sem s popisem foto po fotce at to muzu k tem foto pridat!
Lenule : 26 Mar 15:44:53 - (brnob-111.dialup.vol.cz)
To jsem netusila, ze ses takovy romanticky tvor, kvetinka....
A jak mate tu skupinu, tak ta hraje co? A kde?
Navratnicek : 26 Mar 15:07:00 - (tux.nwt-km.cz)
Lenule, inspiroval me jeden skvely song od skupiny Stribrnanka (hraji dost podobny styl hudby jak Mnaga :-)). "Natrham ti Navratnicku, aby ses mi vratil ty muj sohajicku ..." Navratnicek je tedy kvetinka. Latinsky nazev by nam mohla prozradit Zuzka. Prepo juji tedy do Olomouce ... Slysime se Zuzanko?
Lenule : 26 Mar 14:46:26 - (brnoc-50.dialup.vol.cz)
Navratnicek: Navratnicku, jak jsi prisel k takovewmu krasnemu jmenu?
Navratnicek : 26 Mar 11:49:46 - (tux.nwt-km.cz)
Zdar vsici!
Davide fotky z parby sem ti poslal na lacina35@mendelu.cz. Sem to nekomprimoval, toz si u toho prijimani zpravy otevri nake dobre vinecko a v klidku popijej :-)
Tak mam takovy pocit, ze mi ujel na Nasti vlak ... :-))
Lenule dika za p odrobnosti k filmu.
Lenule : 25 Mar 19:04:58 - (brnoa-214.dialup.vol.cz)
Tacud: Negde na to srazu sem taky zaslechla, ze delas strojarnu??? Esi jo, tak bud v klidu, to odevzdavas az negdy v kvetnu, ne? A taky se nemusis ucit na statnice! A je uplne jedno, jak tu diplomku mas dlouhou... A vubec, nejses nahodou na procesnim? A k des byl na tech horach?
Tacud : 25 Mar 13:14:32 - (proxy.vol.cz)
Taky se musim prihlasit mezi vas "poslednacky-vysokoskolacky". S tema strankama moc nemachrujte. Nekterym to nedela dobre. Treba mne, ja totiz pristi tyden teprve zacnu (snad?) psat :-(
daviD : 25 Mar 00:04:03 - ()
noo ja myslim ze nejlepsi bude dyz to bude cenzurovat akorat ten, kdo si ty foto prohlidne.. komu se nebudou libit, tos at se na ne nediva, ostatni at si mysli co xteji..
posheidon>cece a ty dondes na kalbu? tebe preci taky es te nigdo nevidel!!
tos vzhuru do bezvedomi, uz mam takeho slabeho dracka, po peti amstelech :))
Lenule : 24 Mar 20:15:49 - (brnoc-113.dialup.vol.cz)
Decka, to je sranda. Tak davam dohromady zaver te diplomky, s takovou hrdosti tam pisu, k cemu jsem "ve sve analyze dospela", a zjistuju, ze jsem dospela k uplne necemu jinymu, nez jsem mela :-)) Ted se snazim vymyslet naky rozumny zduvodneni, protoze del at to znova se mi nechce. Ach jo, to je teprv ta prava veda :-)
Alenka: Teda dik, ze se ti libi me "postrehy a nazory", to je krasny... Jak to tak pises, tak to vypada, ze se asi jeste nebudeme moct seznamit hodne dlouho, a protoze by byla skoda se cel ou tu dobu neznat, tak ja k tobe virtualne natahuju ruku a jmenuju se Lenule :-)) To plati i pro Posheidona a secky ostatni, se kterejma jsem se jeste nevidela..
Posheidon: Ja zas doufam, ze ty fotky podrobi prisne cenzure Navratnicek jeste nez je posl e Davidovi :)
Posheidon : 24 Mar 17:43:55 - (p085.as-l004.contactel.cz)
David>Jenom doufam ze az ti ty fotky Navratnicek posle tak ze je nepodrobis prisne cenzure ;-)
Alenka>Ty uz jsi tady ale nebyla hodne dlouho
Kristen>Ty uz jsi tady ale nebyla hooooooodne dlouho :-)
Blou> ... .. ... .. .......
Alenka : 24 Mar 17:06:26 - (m40-mp1-cvx1a.nth.ntl.com)
Jo snad jenom ze mi z velryby napsali, ze koncert v LMB Praha v dubnu se kona uz 11. tak snad kdyby jste to nevedeli. Ja sem si tehdy jeste myslela, ze budu bydlet v Bedforde a ze na velikonoce pojedu domu.No jo no raci nemyslet
Alenka : 24 Mar 17:04:30 - (m40-mp1-cvx1a.nth.ntl.com)
David> tak ty chces dalsi fota a jeste jsi nebyl schopny prilepit tam ty ze silvouse.
Lenule> sice jsme se jeste neseznamily ale tve nazory a postrehy se mi zacinaji libit. hledala jsem skolu kam bych se zapsala na hodiny a na jedny ulici jsem narazila asi tak na tri skoly. To je ale prezvlastni.
Nevim co vam mam psat, snad jenom, ze jsem si to od svyho posledniho prispevku kterej byl minulej tyden do toho vcera neprecetla rotoze nemam tak moc casku, udelejte mi nekdo vycuc. Zatim MSF.
daviD : 24 Mar 16:16:11 - ()
lenule> ja prave dodelavam prakt. cast.. to sou mi veci po dvou deci :)) a foto teda vzdavam za predpokladu ze se uvidime nekdy v budouci petiletce online..
Lenule : 24 Mar 15:29:37 - (brnoc-205.dialup.vol.cz)
Tacud: Dik, to mi vybrali rodice :-) To je hezke, ze jsem aspon negde aktivni :-)) Ja totiz posledni dobou nak moc casu travim u pocitace a musim neco delat, jenze se mi vetsinou nechce, tak su furt tady... To vis, ze jak dodelam tu zas.anou diplomku, tak se tu nejmin pul roku neukazu!
David: Nechme toho, ja uz se o tech fotkach z koncertu, kde su podle Seye a Navratnicka s udajne nahejma klukama, nechcu bavit. Koukni se driv, negdy zacatkem tydna se to tu rozpatlavalo :-)
Tacud : 24 Mar 14:33:46 - (proxy.vol.cz)
Tacud : 24 Mar 14:31:38 - (proxy.vol.cz)
Zdravim vas vseckych. Ja jsem na tech lyzich anginil, takze znam perfektne pohled z okna na svahy. Lenule jsi celkem aktivni, at ti to vydrzi. Mas hezke jmeno :-)
daviD : 24 Mar 14:19:21 - ()
lenule> a s cim zacinam?
navratnicek> tos dy mi posles ty foto? ja uz se ich nemozu dockat!
Lenule : 24 Mar 11:38:00 - (brnob-223.dialup.vol.cz)
Lenule : 24 Mar 11:36:37 - (brnob-223.dialup.vol.cz)
Alenka se vratila! To mam radost. Takze ses v tom Oxfordu? Co si tak pamatuju, sem tam kdysi byla, tak tam neni prakticky nic jinyho nez ta univerzita. Ale mestecko pekny, to zas jo, hlavne ze tam jsou ty sqele vybaveny bary, ze jo :-)
David: Jeste TY s tim zacinej!!!! Navratnicek uz kvuli tem fotkam malem visel na futrech hlavou dolu!!!
Lenule : 24 Mar 11:35:51 - (brnob-223.dialup.vol.cz)
Alenka se vratila! To mam radost. Takze ses v tom Oxfordu? Co si tak pamatuju, sem tam kdysi byla, tak tam neni prakticky nic jinyho nez ta univerzita. Ale mestecko pekny, to zas jo, hlavne ze tam jsou ty sqele vybaveny bary, ze jo :-)
David: Jeste TY s tim zacinej!!!! Navratnicek uz kvuli tem fotkam malem visel na futrech hlavou dolu!!!
daviD : 23 Mar 22:14:37 - ()
promiiin alenkooo.. snad nekdz jindy... :(
Alenka : 23 Mar 20:59:52 - (m183-mp1-cvx1a.nth.ntl.com)
And finaly F (jdu na tu Buffy a taky na dlabanec)
A stejne zejtra jedu do Bedfordu zachlastat s kamaradkou tak na me myslete at mi neni tak moc blbe ;-)
Alenka : 23 Mar 20:58:17 - (m183-mp1-cvx1a.nth.ntl.com)
Alenka : 23 Mar 20:56:35 - (m183-mp1-cvx1a.nth.ntl.com)
Alenka : 23 Mar 20:55:59 - (m183-mp1-cvx1a.nth.ntl.com)
Tak ja ale vazne jdu, uz se zvedam z klavesnice a pomalu odchazim...
Alenka : 23 Mar 20:55:10 - (m183-mp1-cvx1a.nth.ntl.com)
Tak asi ne co? No to je teda pech, tak ja teda pudu.
Alenka : 23 Mar 20:53:55 - (m183-mp1-cvx1a.nth.ntl.com)
Davide ja jsem tak stastna ze tu nekdo je, jsi tu jeste?
Alenka : 23 Mar 20:52:47 - (m183-mp1-cvx1a.nth.ntl.com)
A jinak se mi dari dobre, uz jsem se tu stihla i slusne zborit a seznamit se s par hochy.Jenom si nepamatuju jak se jmenovali ale jedno vim stoprocentne, barmani v jednom baru jsou snad vybrany pro oko zakaznic.Byl tam jeden (to jeste byla hospoda prazdna ) predvadel se tam jak micha napoe atd. Nevim red kym byla jsem tam jenom ja a on a jeden chla, asi vyhozovac.
Jo a taky tady pry je jeden rokac kde hrajou kazdej vikend kapely nazivo takze si musim najit nejakou s kterou budu zabijet casek. No to je a si tak rozatim vse, ja se du koukat na bednu (maji satelit ale Novu nechytaji) asi budu cumet na Buffy 9ta by se ti libila Navratnicku).
No a hlavne nesmim zapomenout, ze vas vsechny strasne moc zdravim (nektery i dvakrat) a chlapcum posilam pusu na li cka .
daviD : 23 Mar 20:52:34 - ()
alenka> jee zdaar alenko!!! oki, parba bude taky za rok v kvetnu..
daviD : 23 Mar 20:52:04 - ()
lenule> TY SES FOTILA S OBNAZENYMI CHLAPCI?? a co teprv holka POSPA??
Alenka : 23 Mar 20:47:50 - (m183-mp1-cvx1a.nth.ntl.com)
Nazdar mile deti, tak jak se mae?Ja jsem se konecne dostala k PC.
Lenule, kone tady nemaji, oni se boji nejakejch nemoci nebo co ;-).Jinak do skoly to mam nejakych deset minut.Jeste se tam ale musim rihlasit.
FILI opozdene ale prece jenom vsechno n ejlepsi k narozeninam.
All koukam brzy jste na mne zapomneli.ale ja vam to vratim za trest hodne dlouho neprijedu
David me by de ten sraz hodil tak v kvetnu nebo sis koncem kvetna ale pristiho roku jelikoz se asi nedostanu do CR drive.
Putysek je ste jednou diky zakoncert a japato ze si mi neoznamila tu radostnou zpravu a sice, ze mas noveho pritele? To se musim dozvedet vsechno od tech blaznu/
Lenule : 23 Mar 20:11:26 - (brnob-173.dialup.vol.cz)
blou: Bud rad, ze te tu nikdo nepomlouva, nepodezira te z toho, ze se na koncerte nachavas fotit s obnazenymi chlapci... Co ja bych za to dala, moct s nekym psat tak .... ........ ....., bezkonfliktne..............................................
daviD : 23 Mar 19:35:42 - ()
ale blou.. kuva.. treba.. co rikas na.. to ze taliban nechal sejmout XXX krav protoze sochy odbouchl pozde??
blou : 23 Mar 19:31:49 - (datelc-152.dialup.vol.cz)
diky ze sem neco pisete,me nic nenapada,ale bedlive ctu a hledam inspiraci.Zatim si muzu dopisovat tak s Pospou: .. .... .... .....
cau
daviD : 23 Mar 19:20:13 - ()
tak tak, uzijte si fikendu.. pro me predposledni tady v karibiku, uz se mi to krati.. o to vic se tesim..
btw. 24.4. coz je streda, prijedou do brna opet tatabojs..
efha> dorazis tentokrate na sraz taky? a slecnu vm klidne s sebou.. ja sem te cece jeste nevidel ziveho :)
Lenule : 23 Mar 15:01:13 - (brnoc-27.dialup.vol.cz)
Zdravim vsecky!
Navratnickovi posilam identifikaci toho filmu:
nazev v originale: MORIR (O NO)
koprodukce Spanelsko/Francie, 1999, reziser Ventura Pons, 92 min.
ceny: MFF Troja 2000 - cena OCIC pro Venturu Pons, Stribrny delfin za scenar
V beznych kinech to ale moc nehledej, leda tak nakej filmovej klub. A pozdravuj Sirenku
Preju fsem cheskej fikend
daviD : 23 Mar 14:14:01 - ()
navratnicek> tos posli me ty foto!!!
Peta : 23 Mar 13:59:42 - (ac9.fsv.cvut.cz)
Ach jo snih je v riti. A ja se tak tesil ze si o vykendu pujdu zajezdit. BOZE ty me nemas rad??? Ja vim ja teba taky ne.
Peta : 23 Mar 13:34:58 - (ac9.fsv.cvut.cz)
Navratnicek : 23 Mar 12:34:29 - (tux.nwt-km.cz)
Pospo, blou mel nazor, cituji: "...."
Takze to priste tak neokecavej :-)))
Hezkeee veeekend vsem!!!
pospa........ : 23 Mar 12:21:55 - (p3-335a.purk.kn.vutbr.cz)
Blou,
s tvym nazorem (.........................................................................................................................................................................) naprosto souhlasim.
Navratnicek : 23 Mar 11:36:22 - (tux.nwt-km.cz)
Kristen? Hm, povedome jmeno, ale nemuzu si nejak vybavit o koho jde :-)) Kdysi tu nekdo podobneho jmena chodil. Neni to nahodou ta dlouhovlasa blondynka s objemnym hrudnickem ... ne to byla myslim Alenka ... :-)) Nicmene pozdravuju!!
Kristen : 23 Mar 10:35:07 - (cache.pilsedu.cz)
Cauuuuk!!!!!!Uz sem zase tu.Skoda,ze se s vama vsema nemuzu videt.Byla sem v Praze a bylo to THE BEST!!!!!!CHtela sem jet i do Jistebnice,ale nejak to nejde.Takze zaparim zase az v LMB.No ni,koncim.Mejte se uza,vase Uza.Pa paaaaa!!!!!!
Navratnicek : 23 Mar 07:22:31 - (tux.nwt-km.cz)
Zdar vsici!
Davide, toz ja teda na ten dalsi slet prindu. Byl sem brutalne ukecan :-) Jinac prijdu asi bez toho, ale myslim, ze po par pivech uz budu s tim a mozna skoncim pod tim ... nebo na tom s nekym ... :-))) Tve parby me Davide zajimaji, tak si hned o nake peprne zazitky napisu ... at se necemu priucim :-)
Lenule, spanelsky film? A s tak zajimavym nametem? Musim na to jit driv nez se moja :-)) vrati z Novyho Jorku. Bych se chtel vytahnout. Nevis jak se to jmenuje ve spanelstine nebo anglictine? Ono je to totiz nekdy dost ruzne ...
blou : 23 Mar 01:28:36 - (datela-1-5-133.dialup.vol.cz)
daviD : 22 Mar 23:03:58 - ()
lenule> hmm to vypraveni zni zajimave.. ja predefcirem videl fight club.. to je neco.. na zpusob matrix/sesty smysl/dvanact opic... se mi moc libi takove uhozene a pritom realne.. :)) jeste lepsi pry je unbreakable ale to tu este na HBO nedavali, tos se treba dockam..
.. a kalba..?? za tri tydny, v sest tricet dvacet osum tam jak posledne.. sak vite ne? tos tam.. v tom u toho pod tim s tim.. no sak vy vite :) joo a nezapomente to.. tos to.. tamto.. ja to nezapomenu tes..
jo a gdo si xcete precist jak to tu v karibiku vypada, tos si o to napiste na lacina35@mendelu.cz. sou to takove moje zapisky z vikendovych akci, zdenka uz mi to patricne zrecenzurovala ale dalsi kritika se vita..
Lenule : 22 Mar 22:18:49 - (brnob-26.dialup.vol.cz)
Prave jsem prisla z jednoho filmu - u nas sou ted Dny evropskych filmu, tak se da i na neco jit - a bylo to desne zajimavy. Ten film se skladal z asi 7 zdanlive spolu nesouvisejicich epizod a vzdycky v kazde ten hlavni hrdina umre. No a pak ten film bezel jakokdyby pozpatku, tedy ty historky znovu, ale v opacnym poradi, a s tim, ze v tom prvnim pribehu ten clovek nakou naprostou nahodou nezemre. A bylo to tak genialne vymysleny, ze najednou ty historky do sebe zapadaly a navazovaly, a to, ze ten jeden clovek neumrel pak v tech ostatnich castech zpusobilo, ze se zachranili i ti ostatni... Je to asi takove zmatene (spis zmatene napsane), ale me to ohromne zaujalo, protoze se neco podobneho nedavno resilo na Nastence - ta holcicka s tim mrakem a autem. Tak toto byla takova pokrocilejsi verze, ale presne o tom samym, ze fakt staci, jestli to slunko vyleze nebo ne a na tom zavisi klidne nekolik zivotu... Kdybyste na to nekdy narazili, je to spanelskej film Zemrit nebo ne a fakt dobry...
David: Nastenka se vubec nemusi stydet, klidne se muze nafukovat a naparovat, jenom aby nam monitory nepopraskaly :-)
Ten sraz ma byt kdy? Za tri tydny od tedka - v sest vecer nebo v kolik jsi ten prispevek psal? Ja zatim nevim, sem totiz usoudila, ze musim sve vecerni aktivity trosku mirnit a v tu ranu se vyrojily asi troje narozky, nakej vinnej sklipek, dalsi kalba v praci... No uvidime, jak nam to vyjde :o)