Zážitky z koncertů, fesťáků, názory na alba, písničky,
prostě vše co souvisí s M&Ž ...
<< >> nejstarsi
daviD : 17 Apr 21:56:09 - (a39-149.dialup.iol.cz)
zuzka>a co dybyx te na ten koncert pozval? s tim ze byx pak mohl treba nekde v olmiku prespat :) bo ja byx na ne aji sel, akorat ubytovani nejak xybi a jet stopem v noci do brna me nak nebere.. do olmiku dorazim kolem 12.00, tos ja se ti pak ozvu na debila a domluvime sa, ju? pokud se neozvu, tak akce X pada :)
alenka, trsi,... zdravim..
TrSi : 17 Apr 20:59:55 - (host-234-194.ol.ngbox.cz)
Kdypak presne bude Neky slavit narozeniny???To by me zajimalo :-)
Alenka : 17 Apr 20:21:31 - (tnt-20-209.easynet.co.uk)
Me ste tu necekali co?
No ja se mam zatim fajn.Jinak Zuzko> pivo za 22 to bych si jich dala ja tady piju 0.33 za nejakej 140,-- kc.
Jinak jsem se dal nedostala ve cteni, jelikoz jdeme s holkama parit a ja nejsem doma na internetu, ale u kamaradky.Taky jsem se minuly tyden dost dobre zborila, akorat me se.e ze za ty prachy by to doma bylo tak dvakrat az trikrat.
Jinak kdo pudete 21.4. na tu mngu (teda jestli uz neni zrusena) tak poprejte nekymu bude mu (ted se asi nenastve) 32. Kupe mu pivo i za me.
Mejte se zatim fajn Alenka/
P.S> Nemohl by mi nekdo poslat v emailu vse od me posledni navstevy. Byla bych docela rada. Zatim vase draha a milovana krava.
TrSi : 17 Apr 20:19:38 - (host-234-194.ol.ngbox.cz)
To sou ty zachvaty,takze zhruba tam byklo :
vylevy nad tim jak je uzasny ze Knor hraje(1-3 radek)
Fili rikal o inet,strance,ze je to tam na hovno(zaslechla kamoska-tezko rit jestli ji mam verit) (4-6 radek)
Kraviny (7-8 radek)
Vzkaz Navrat-zbytek
Podpis
Kristina : 17 Apr 19:53:25 - (ppp427.ostrava.worldonline.cz)
Tak tedy Mnaga je fakt dobra, jeji pisnicky jsou skvele, vsechny. Jiste mate vsichni stejny nazor.
Bratranec : 17 Apr 16:44:56 - (zed.zdas.cz)
Mavam Vam zpoza zdi (vid server). Putysku Co je s Filim? Prace hodne casu malo..? Mno asi jo, ze ano. Videli sme v TVset domecek (konecne dostane decka z panelaaaku), vime ze produkuje Vypsanou fixu (www.fixa.cz) = toz to se nedivim ze casu malo. Navic M&Z hraji a hraji a vime ze to za to stoji. Avsak daleko od nasich domovu... Toz to Fillimu nezbyva cas, to chapu. Mejte se, decka!! P.S.: Raus sou prestehovany na http://raus.irk.cz.
Navratnicek : 17 Apr 14:48:46 - (tux.nwt-km.cz)
Toz to tak vypada Davide, ze sa ozerem spolem :-) Zdravim vsechny, co vahaji, popripade ty, co rovnou rekli, ze neprijdou. Ty penize chapu, taky su ted dost vycinkany. (Ale za ten digitalni fotak a tiskarnu to fakt stalo). Vcera sem fotil duhu a zitra budu fotit pupeny jerabin :-) Sem se hold dal na romantiku. :-)
Preju vsem hezky den a at uz nam konecne zacne to jaro! Seji odvolej uz tu hruzu, co je venku! Uz to neni vtipne :-)) Poruc at je zitra slunicko a 20 stupnu. Prosim!
To : 17 Apr 13:52:43 - ()
Provsechny manak je pocta znamena to ze mnaga je nejlepsi
zuzka : 17 Apr 13:47:30 - (prdyn191.upol.cz)
a muj zasrany diamant nechce na tu chatu
zuzka : 17 Apr 13:46:30 - (prdyn191.upol.cz)
Ahoj, podelal se nam doma pocitac, uz dlouho jsem se netesila do skoly, tak jak tedka. Peto, 11.4. v LMB jsem byla, se mnou jeste Blou, Bob, dalsi Zuzka, Tony a Duska s doprovody. Martin Knor ma prej neco se zadama. Tyjo, ale LMB me celkem zklamal, pivo za 22 Kc. Jsem naprosto svorcova, ziju na dluh, nemuzu na Psi vojaky, ceka me zkouska, tyjo, mam tvrdy zivot. V sobotu prijede matinka, pujdeme na Modrou alfu, krucis, to je na posrani. Chtela bych byt s vami :-( Jo a jeste k tomu nemam kredit.
: 17 Apr 13:23:06 - ()
: 17 Apr 13:20:33 - ()
pavlinka : 17 Apr 13:18:27 - ()
Chtela bych se zeptat, jestli 28.6.2001 v tom Valmezu bude Mnaga zpivat jen jednu nebo dve pisnicky nebo jestli to bude trvat trochu dyl.ja jenom jestli ma cenu tam jet.Jsem z Kromerize, takze nikde bliz koncert Mnaga nema.Diky.
: 17 Apr 13:06:58 - ()
maaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkk
To : 17 Apr 12:48:31 - ()
Zdravim to vite ze mnaga byla v pomozte detem budou to opakovat, ale nevim kdy. S Brnem to je tak, ze v nejblizsi dobe je zde asi na Musilce neuvidime bohuzel. Kazdemu kdo nebyl na koncerte doporucuji je to super! Je dobre, ze Knor opet nastoupi. Mimojine v sobotu je repre v Brne v Rondu uz se tesim.
vrtule : 17 Apr 12:15:18 - ()
ahoj lidi , tak velikonoce sem prezila , netradicne ve skolicce.... , alias no comment , ale furt lepci jak mit bolavy zadek , tak jak to s vama teda a Brnem vypada ?
ja jeste porad nevim ,respektive vaham
sey : 17 Apr 11:03:35 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
cau daviDe, vypada to blede - putysek bude v (po) praci a ja budu po patecni parbe taky nepouzitelnej:-)) ale na Schodiste bych sel... jsem se totiz zabouch do sestricky Kristy a je to vic nez jisty:-)))
daviD : 17 Apr 10:56:38 - (a174-149.dialup.iol.cz)
cau, putysku a seymoure jak to s vama vypada v sobotu, dojedete? TrSi co ty(btw. ides na psi vojaky zajtra?)? tos a doufam ze ta zahranicni ucast zuzy plati ;-)
Navratnicek : 17 Apr 08:56:35 - (tux.nwt-km.cz)
Zdar vsici!
Holky uz na Vas nemuzu dele s tatarem cekat. Fakt sorac! Ted uz to hold budem muset resit individualne :-) No uz se tesim na sraz :-)
Kdyz ste teda nestihli prijit, tak sem aspon poradne zmrskal moji babicku. Byste videli jaka byla najednou v 86 letech ciperka :-)
Dekuju vsem za krasne reportaze z velikonoc a koncertu. Take bych chtel podekovat za email a SMS, rodine, ze me porodila, Nasti ze me vychovala a ustavu plasticke chirurgie za nezmernou trpelivost s jakou mi sdeluje "Je to nemozne, je to nemozne ..." :-)
Ale to pocasi fakt stoji za HOVNO!!!
sey : 17 Apr 08:30:22 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
lenule> nebylo by to spatny, ale do pocasi fakt jeste moc kecat neumim - ja tenkrat na te stazi v Rusku nedaval pozor:-)))
daviD> tak na tu tvoji nejoblibenejsi jsme parili v Brne v Kashmiru - jestlipak si na to ostatni pamatujou?;-)
daviD : 16 Apr 23:39:28 - (a70-149.dialup.iol.cz)
cau lidicky.. pred xvilou mnaga hrala na nakem beneficnim koncertu a byl tam i martin.. ono ale zalezi dy to bylo tocene bo primy to nebyl.. ale mam napad jak to zjistit uplne presne.. ;-)
TrSi> jaks psala s tema rodinnyma navstevama.. tez sem si to po
roce a dvou mesicix zazil.. priste se dobrovolne vzdavam takovyx a
podobnych akci :)
jinac prinasim zpravodajstvi z festaku
ROCKPALAST..
vcera do sesti rano byl primy prenos na nemecke WDR a stalo to fakt za to.. fajn byl supersonic(aji sem si z fanyn
kama zabrecal), pak MUSE(operni zpevy+rock, neco jako nightwish) a nejvic
se mi libili clawfinger.. celkem dobre se kalilo na pisnicky PIN ME DOWN, TRUTH(tell mi the truth U fucker..) ale ze zidle me zvedla moje nejoblibenejsi ze stareho alba(use your bra
in) kde chlapecky hlas zazpiva.. when I'll grow up, there's gonna B day, when everybody's to do whatta I say.. a pak prinde neuveritelny rockovy narez.. :))
tak dobrou vsem.. co dnesek prezili:)
Lenule : 16 Apr 22:48:30 - (brnob-45.dialup.vol.cz)
Putysek: jojo... secko sem de ze zapadu, ale za to vy nemuzete.. I kdyz, kdybyste tak foukali na opacnou stranu..:-)
putysek : 16 Apr 18:09:45 - (gate.fnplzen.cz)
Lenule: Takze za to hnusne pocasi muze Sey?Jdu si to s nim ihned vyridit.Timto se ti omlouvam,snad to bude lepsi.Papapa.
Lenule : 16 Apr 17:47:48 - (brnoa-235.dialup.vol.cz)
Zdravim secky, hlavne holky - tak jak jste na tom? Me se podarilo vyvaznout se zdravou kuzi, adresu ututlat, dvere zabarikadovat.. Teda az na jednoho sikulku, co se k nam vloupal virtualne :-)
Putysku, vyrid prosim Seyovi, at sem uz neposila to hnusny
pocasi, ja chci jaro... Nee, kroupy ne!!!!
putysek : 16 Apr 16:42:42 - (gate.fnplzen.cz)
Martin by mel opet nastoupit koncem mesice,takze na dalsi Lucerne uz bude.-Musi,protoze maj tocit zivak pro televizi.Tak uvidime.Zatim!MSF!
TrSi : 16 Apr 09:35:20 - (host-234-194.ol.ngbox.cz)
To:nevim,ale je to pry celkem vazny.Ja uz sem taky zazila dva koncerty bez neho.Mnaga bez nej hraje jako o zivot ,ale jak uz tady bylo receno bez nej to neni ono...
Zadne nove zpravy je naprosto uzasna.Vzdycky kdyz je tam :deme spatnou cestou... vybavi
se mi jak cvicili ten aerobik v happyendu.Miluju tuhle pisnicku.A asi sem to prehnal je taky uzasna.Ony vsechny ty pisnicky maji strasne zvlastni atmosferu,coz je super.Kdyz uz sme u toho, co takhle Chtit chytit vitr?To je z uplna klasika...Skvela klasik
a...
TrSi
To : 15 Apr 22:43:36 - (brnoa-33.dialup.vol.cz)
Zdaravim vsechny i prazacky, apropo co je s Knorem? u nas na Musilce 15.3 taky nebyl. Nevi nekdo kdy budou opet v Brne. Pro Koscela tesim se na Flamengo na florball, snad tam bude i Ma%F2%E1%E1%E1k.Jedna dobra nebo spatna zprava v 1.lizezustava Kometa i Y
tong
Tacud : 15 Apr 22:24:12 - (proxy.vol.cz)
Nazdarek, jestlipak maji vsichni chlapci a chlapi - nastenkari vlastnorucne z vrboveho prouti upleteny tatar (ci pomlazku, ci zilu, ci korbacik,cicici.....) Ja budu brat jen vejce, ty tak nelezou do hlavy. Mejte se vseci fajn.
Kikina : 15 Apr 22:08:46 - (prahad-47.dialup.vol.cz)
Konzert v Praze(11.4)byl fakt super.Byla skoda ze tam uz podruhe nebyl Martin Knor.Snazili se, zahrali to skvele ale , bez Martina to proste neni ono.Jinak Mnaze preju hodne uspechu.(A Martinovi at se brzo uzdravi.)
Kikina : 15 Apr 22:03:27 - (prahad-47.dialup.vol.cz)
Koncert v Praze(11.4) byl fakt super.Byla %B9koda, %BEe tam u%BE podruh%E9 nebyl Martin Knor.Snazili se, zahrali to skvele, ale bez Martina to proste neni ono.Jinak Mnaze preju hodne uspechu.
daviD : 15 Apr 21:38:53 - (a126-149.dialup.iol.cz)
zdarec.. tos ja vas neprindu decka zmrskat urcite bo ja su zmrskany sam uz ted.. at zije SLIVOVICA :) to zas bude zajtra ryba badyyyys...
blou> hmm na dnesek sedne spise ta.. touzil jsem po lasce, po zlate rybicce.. pripadne slysel sem jak mi septa jes
te, jeste.. hihi ja uz su uplne hotov.. har det bra.. teda.. kuva.. brou noc.. :))))
blou : 15 Apr 20:56:28 - (datela-1-3-41.dialup.vol.cz)
preju dobry vecer,Nastence se omouvam ze sem ji par dni zanedbaval.Ale uz sem zas pripraven na plnohodnotne nastenkovani.Koukam ze tu jakysi Piper nakousl sve zajimave teorie.Takze ty myslenky urcite dokonci,nikdo te z nasti nevylouci,ba naopak.Jinak by s
es moh trochu predstavit(coz jiste napise daiD,teda pokud te uz nezna:-).Koukam ze i TrSi se zde zajimave nazorove odhalila.No zacina to tu zas chytat jiskru. A kdyz uz jsme u tech pisnicek,co takhle...Zadne nove zpravy pro unavene davy,zadne dobre zpravy
...aspon tenhle kousek by mohli natocit pred kazdou desku, i kdyz cela pisnicka je dokonala.Tak zatim
blou : 15 Apr 20:37:07 - (datela-1-3-41.dialup.vol.cz)
MK : 15 Apr 18:20:39 - (host125.chepos.cz)
Manaaak a Zdorp jsou super! Velikonoce NE!
Zdrav%EDm notorickeho surfare Tomsu! a vsechny spravny Brnaky!!
MK : 15 Apr 18:18:32 - (host125.chepos.cz)
Takze bez diakritiky, super muzu to psat znovu!
MK : 15 Apr 18:16:45 - (host125.chepos.cz)
Ma%F2%F1%E1%E1%E1k a %AE%EForp jsou prost%EC sup%E9r. (co%BE se ned%E1 %F8%EDct o Velikonoc%EDch)
Zdrav%EDm Tom%B9u! a V%B9echny spr%E1vn%FD Br%F2%E1ky (Ma%F2%E1ky!)
TrSi : 15 Apr 13:21:31 - (host-234-194.ol.ngbox.cz)
Navrat:ty si z Otrokovic???Jezisi,tak blizko??!! :-)
Jinak Velikonoce ve mestech mi pripadaj dost desny.Mozna ze na vesnici to ma nejakou tradici ale cekat doma az zazvoni nekdo koho sem v zivote nevidela,ja mu dam nejakou cokoladu nebo co a on zas ode
jde to mi pripada dost ubohy.Asi se zitra nekam zdejchnu,nejlepe hodne daleko na hodne dlouho,ale nevim jestli se mi to podari ( plany se nejak hrouti... ). Kazdopadne koncim s tim bezduchym otviranim a nejsem doma!!!Aspon ne pro ty,kteri se mi nebudou li
bit,ze :-D ...
Takze to zitra vsichni prezijte ve zdravi (hlavne holky!).Klukum preju aby zmoudreli a prestali nas terorizovat!!! :-)))
TrSi
Navratnicek : 15 Apr 12:10:04 - (ppp202.zlin.worldonline.cz)
Zdar vsici!
Tak zitra to devcata propukne. Toz, ktera z vas chce ode me zmrskat at se dostavi po osme hodine ke mne domu na Havlickovu ulici 1284 v Otrokovicich. Nezvonte pred osmou, to jeste budu spinkat. V klidu se postavte do rady a cekejte. Na kazd
ou se dostane. Vajca a slivovicu vemte sebou! Nezapomnet! Dekuji. :-))
To : 15 Apr 01:00:56 - (brnoa-55.dialup.vol.cz)
zdravim vsecky spravny lidy co se motaj okolo mnagy , souhlas tim ze velikonoce jsou strasne svatky, sedim si tak a posloucham mnagu a stve me ze mi internet blokuje telefon, protoze se nemohu dostat k memu oblibenemu zpusobu komunikace MEMOBOXU. mimojine
blahopreju Vsetinu k dalsimu titulu a bolime pohled na brnenskej hokej(kdysi slavna Kometa)ja si myslim ze hokej je nejoblibenejsi sport v CR.nesnasim nazev Cesko
zdarec
vrtule : 14 Apr 22:53:36 - (zlina-26.dialup.vol.cz)
ahoj , Velikonoce sou desne svatky , jeste ze sem na mile daleko nejen od Navratnicka dobrou
Zdenicka : 14 Apr 19:15:33 - (jihlavab-9.dialup.vol.cz)
Bylo to poznat Navratnicku, zes na me opravdu myslel...ta pisemka byla tak lehka (ja vim, ze me se to keca, kdyz sednu a pisu jak diva)...jedinej problem nastal v pondeli vecer, kdyz sem hledala lenocha neboli podlozku...nebo jak se to vubec rekne cesky??
? Osvetlete mi to nekdo prosim...
Zdenicka : 14 Apr 19:06:37 - (jihlavab-9.dialup.vol.cz)
Jejej, ahoj Navratnicku, to je nahoda...
Zdenicka : 14 Apr 19:06:18 - (jihlavab-9.dialup.vol.cz)
Hura, hura, Vsetin vyhral!!!!!!!!!! Jsme mistriiii!!!!!!!!
TrSi, taky nesnasim Velikonoce...kvuli uklizeni i kvuli pondelku...ale letos je mi to jedno, v pondeli jsem totiz nedobytna povnost...pro kamaradky jsem vzdycky doma, pro kamarady nikoliv...
A jinak u nas pekne snezi... Nezdalo se vam to leto nejaky kratky??? Ja myslela, ze je teprv duben... Ja to leto asi prospala...a pritom sem se na nej tak tesila...
Navratnicek : 14 Apr 19:02:27 - (ppp34.zlin.worldonline.cz)
Zdar vsici!
Kuva ja sa tak tesim na tu kalbu ... ja bych sel radsi po schodisti dolu nez na zamky. Na zamkach uz sem byl mockrat.
Velikonoce mam rad, protoze konecne poradne zrezu nezne pohlavi. Holky vy mate stesti ze ste tak daleko od mojeho tatar
a ... no ehm krome Vrtulky ze jo :-)))
Velkonoce sou nehjezci svatky!
daviD : 14 Apr 15:28:30 - (a12-149.dialup.iol.cz)
cau, patek 13. probehl nadmiru dobre.. si predstavte, od uterka nastupuji jako vrxni nastenkar k jedne pobocce holandske firmy.. na starost budu mit pry tri naste.. :)) a neboj dcerko, na tebe nezanevru, budu se ti poctive venovat stejne jako doted :)
joo decka a co s tou kalbou v sobotu??? hraje tu i vifaci zamek, toz muzem klidne aji na ne.. navratnicku vyjadri se.. teda sici se vyjadrete.. :)
TrSi : 14 Apr 10:42:29 - (host-234-194.ol.ngbox.cz)
Zdar!!!Jak ste prozili patek 13???Segra mela narozky,takze pohoda (alespon relativni).No,nic du uklizet.
P.S.Taky tak nesnasite Velikonoce?
vrtule : 14 Apr 00:54:19 - (zlina-115.dialup.vol.cz)
ahoja
Davide , jop to uz nevim co sem vyvadela ve stredu vecer , ale spis sem to ja nebyla
radsi du spaaaat , hezke sny , protoze je moc pozde , no to je asi tak vse dobrou
Navratnicek : 13 Apr 20:15:27 - (ppp231.zlin.worldonline.cz)
Ja bych se s dovolenim prihlasil ...
putysek : 13 Apr 16:10:16 - (gate.fnplzen.cz)
Tak uz se nekdo prihlasil na tu Tonyho akci?
: 13 Apr 15:57:20 - (gw.bas.roche.com)
vcera jsem byla na zapase Vsetin Sparta v prazske Paegas Arene s kamoskama a va vsetinskym kotli to bylo dokonaly. zpivali jsme s fanouskama Vysoky jalovec a i kdyz jsem z Prahy, vsetin proste miluju:-)
: 13 Apr 15:52:01 - (gw.bas.roche.com)
TrSi : 12 Apr 23:39:51 - (host-234-194.ol.ngbox.cz)
Mimochodem to Filiho solovy album fakt stoji za to!!!Uzasna je psinicka Mit a nemit...ale nepsala sem to sem uz nahodou :-D
TrSi : 12 Apr 23:38:36 - (host-234-194.ol.ngbox.cz)
OD Skysee:mam ocit,ze to bylo neco mnohem horsiho,tatka se bavil s nakym jejich znamym...ale nevim presne co a hrozne me to zere... :-(((
daviD : 12 Apr 20:11:20 - (a14-149.dialup.iol.cz)
vysoky jaloooveeeec vysokyy jakoo jaaa preskoooccc ho mamilaa rovnymaa nohamaa :) pekne hosani, pekne.. :)
vladko,pospa,tacud> mam konecne ty foto z pusteven, skusim to naskenovat ASAP(as soon as possible:)
putysek : 12 Apr 16:45:23 - (gate.fnplzen.cz)
To byl teda vzkaz pro Skysee.
putysek : 12 Apr 16:44:07 - (gate.fnplzen.cz)
TrSi:Prej asi zapal plic:-(
putysek : 12 Apr 16:41:46 - (gate.fnplzen.cz)
Kdyz byl teda Sey vcera s Navratnickem na plovarne,tak s kympak jsem to potom teda vlastne spala???:-D
Navratnicek : 12 Apr 13:49:55 - (tux.nwt-km.cz)
Sey to nemohl byt. Byl totiz se mnou vcera na polovarne. :-) Kdyz se prevlekal, poznal jsem ho zcela zretelne :-))
Peta : 12 Apr 13:11:27 - (ac19.fsv.cvut.cz)
No mozna to mohl byt nekdo jiny. Proci jenom tam bylo sero, me oci nejsou dokonale, bylo to docela nadalku a navic vas az tak neznam.
sey : 12 Apr 13:09:59 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
ja to nebyl, ja jsem byl v Lampe na Priessnitz:-)
Peta : 12 Apr 12:48:23 - (ac19.fsv.cvut.cz)
Tak jsem tu plny dojmu. No koncert byl, jak jinak, naprosto uzasny. Nastenkare jsem zadny nepotkal, asi spatna organizace(za 5 pul jsem byl u kona a nikdo tam tak jsem si rek ze uz jste asi uvnitr) Jinak nekoho jsem tam zahlidul jak sel pre koncertem do z
adu. Byl to tusim sey a jeste nekdo. No a potom pri koncerte jeste jsem zahlid tusim Zuzku a to bylo vse. Ale neda neda se nic delat. Snad jindy.
Ale ze to bylo pekne?
Nejak me ale bolijou nozicky a tricko mam jeste nejake zvlhle.
TrSi : 12 Apr 10:26:47 - (host-234-194.ol.ngbox.cz)
Ja sem zezacatku vnimala Mnagu taky uplne jinak.Zacalo to filmem Mnaga-happyend,kterej sem videla tak pred 4 rokama a hrozne se mi libila ta hudba.Tatka sehnal kazetu a ja si ji poustela dokolecka dokola.Driv se mi Mnaga zdala skvela protoze byla ulitla.R
ikala sem si:ty texty sou dost streleny,to je super.Ale ted uz sem tam nasla i neco vic...Ma to svuj vyznam...
To sou duchaplnosti,ze?Radsi toho neham,at nejsem zas za profesora... :-D
TrSi
Piper : 12 Apr 03:03:44 - (cache34.ics.muni.cz)
Jeste sem zapomel napsat o takovim poznatku,kdyz tady vsichni rozebiraj pisnicky.Co takhle Zivot a cas?Ten je podle me nejvystiznejsi.Hledame slovo,je o tom slovu.Ale Zivot a cas je priklad jak s minimem slov vyjadrit maximum.Ale pro nekoho kdo nezna Mnag
u se muze zdat prostej a hloupej.Musel sem vsechny predchozi alba slyset x-krat nez sem si to jednou uvedomil,jinak me taky prisel hloupej.Ale pak me to najednou trklo.Je to proste pisnicka,ktera se bez znalosti souvislosti cely Mnagy ned%E1 pochopit,podl
e me!Jeste bych zde mel srovnani,ze je to jako astrologicko-alchymisticky runy vzhledem k psychologii ale to uz polykam,nebo me na tenhle server uz nepustite,ze?
Piper : 12 Apr 02:55:54 - (cache34.ics.muni.cz)
TrSi : 11 Apr 23:27:31 - (host-234-194.ol.ngbox.cz)
Piper:S tim berdfggieg si m%EC ale chytil za du%B9i... :-D
Navratnicek:jeste to tak,ledova...No fuj!!!
TAk se mejte krasne a dobrou noc...Du spat(je moooooc hodin).
TrSi
Piper : 11 Apr 22:34:21 - (cache34.ics.muni.cz)
Ktery slovo?Taky myslim,ze to nemuze byt nejake konkretni slovo.Muze to byt slovo v jedne komunite.Ale treba se jednou takove univerzalni vytvori pro vsechny.Vznikne z nahodnych asociacnich mechanizmu a probleskne mezi vsemi jako jiskra,proleti internetem
a vsichni mu porozumi,ale uz jej nikdo nebude moc vysvetlit a bude jedno jestli to je:Kolo,auto,nebo treba:Berdfggieg
daviD : 11 Apr 22:23:22 - (a156-149.dialup.iol.cz)
cau KONECNE z cech.. cesta jaks taks, rozpili sme to hned prvni dve hodinky sesti pivkama a pak uz to jelo tak nak samo :) vlaste ne tak uplne, asi byx umrel nudou a hlady a zizni, nebyt jedne dobre duse, ktera mi posilala letadla se zasobami pitiva a bra
mborama :)) takze sem 27 hodin prezil bez ujmy na zdravi..
jo a jak to vidite s kalbou? sjuzo dojedes?
vrtule> ja mam pocit ze sem te dneska kolem pul seste vecer videl na orli.. cestou k vlakaci.. je to mozne? bylas tam jeste s tlupou dalsich asi 5
-ti lidi..
Navratnicek : 11 Apr 20:53:38 - (ppp93.zlin.worldonline.cz)
Zdar vsici!
Putysku, ja mam hard disk jenom 4,3 Giga, toz nevim, jestli se mi tam ten seznam bab vleze ...:-)
Trsi, no tak si dej vanu treba plnou ledove vody ... holky muzou :-)
Preju vsem hezky parici den!!!
TrSi : 11 Apr 15:50:16 - (host-234-194.ol.ngbox.cz)
Navrat:me uz nepomuze ani plna vana horke vody...
Ach jo,ach jo,aaach jo...
Vite,ktera pisnicka je skvela???Asi,asi sem to prehnal...Ta je fakr super(jako 1000 dal%B9%EDch)...
TrSi
sey : 11 Apr 13:20:56 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
jejda, tak 14 vykricniku:-)))
sey : 11 Apr 13:20:28 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
putysku,dobrej vykon - 11 vykricniku na peti a pul radkach:-)))
putysek : 11 Apr 13:18:29 - (gate.fnplzen.cz)
putysek : 11 Apr 13:17:25 - (gate.fnplzen.cz)
Jinak dneska si to v LMB uzijte.Ja jdu dneska na Priessnitz do Lampy!Musim zitra na ranni:-( A zitra jdu na Vypsanou Fixu...:-)
putysek : 11 Apr 13:15:54 - (gate.fnplzen.cz)
Takze lidicky-termin Tonyho akce v Meteorologickem ustave plati a sice od 24.5.-27.5. Do konce mesice musime zajistit asi tak 26 krku,tak potrebuji davove prihlasky!!!
Pokud do konce mesice nesezeneme lidi-akce se rusi!A povim vam,ze byste byli sami pr
oti sobe!Je zde i moznost-kdo by nemohl od ctvrtka,muze dorazit az v patek-studenty chapeme!!!Zatim potrebujeme jenom pocet osob,podrobnosti jeste dodame!Takze hlaste se v nejhojnejsim poctu!
Navratnicku,poradne si prepocitej ty svoje baby a udej presn
y pocet:-)))
blou : 11 Apr 01:23:53 - (datelb-1-4-139.dialup.vol.cz)
takze dneska v pul devaty pod obracenym konem pred Lucernou,ostatne jako vzdycky. Jdu spat,abych vecer mohl podavat odpovidajici vykony.Cau
Navratnicek : 10 Apr 19:50:32 - (ppp106.zlin.worldonline.cz)
Zdar vsici!
Sjuzi, tak to byly tvoje backurky? No kdyz to beru kol kolem tak ony zas tak moc nesmrdeli ... jenom mi ted uhniva malicek na prave noze :-))
TrSi, tak vidim, ze ma Mnaga dalsi skvelou fanynku! Vsad se, ze neskocis z mrakodrapu ... no ra
dsi neblbni, kdo by to uklizel, napust si radeji vanu :-))
Jinak mam na svych strankach nove fotecky. Sem zkousel ten svuj novy digitalni fotak. Su tam hotovy Eros, toz devcata nevahejte :-)) ... a uterky na oslintany monitor vemte se sebou!!
Adres
u uz mate urcite vsichni v oblibenych a kdyz tak si ji na seznamu najdete, ne? :-))))
TrSi : 10 Apr 17:04:47 - (host-234-194.ol.ngbox.cz)
Tak sem konecne doma,co s tema 18 hodinama,co...?
Zivot je na pytel(zadne nove zpravy pro unavene davy,zadne dobre zpravy).Spis naopak(same divne)...
Ach jo...
TrSi
Sjuza : 10 Apr 15:54:08 - (pctt26.tt.psg.sk)
Ale tie boli moje...:o)))))))
Navratnicek : 10 Apr 11:51:24 - (tux.nwt-km.cz)
Zdar vsici!
TrSi uz premyslis bezmala 18 hodin. Holka neblbni, at nemas tik :-)
Sjuzinecenenko, tak ty si vstavala spolecne s Filim? Toz to ted musis podavat neuveritelne pracovni vykony! Ach jo, taky bych potreboval naky doping :-)) Fili, jestli bu
des mit chvilku, toz mi brnkni, jo? Dik! Jo, mam pro tebe nake to obnosene obleceni, cos po mne minule chtel :-)))
No jinak Sjuji jedny backurky muzes nechat klidne prichystane :-) Dej je do botniku nahoru vlevo, abych si zas nevzal omylem ty smradlave
tveho tatinka ... :-)))
Sjuza : 10 Apr 09:55:24 - (pctt27.tt.psg.sk)
Caute babulky!
Dnes rano som si,tesne pred odchodom do prace,este stihla vypocut rozhovor s filim v jednom slovenskom radiu (OKEY).Bola som uuuuuplne prekvapena,ked zacali hovorit o kapele z ValMezu,samozrejme som hned vedela,o koho sa jedna,ale to nie
je kazdy den,aby o Mnaga a Zdorp hovorili v slovenskom radiu(bohuzial :o(
No musim povedat,ze moc ma potesil filiho hlasok takto po ranu.A este aj zahrali Optimistu-takze dnes moja nalada hodne stupla:o)))
Majte sa vsetci pekne!
P.S.:Navratnicek
, ja uz tie "backory" urcite odlozim, blizi sa velka noc, treba upratat, tak potom to uz budes mat uplne bez prekazok :o)
TrSi : 09 Apr 18:44:02 - (host-234-194.ol.ngbox.cz)
Jsem ztracenej pripad.Pokuste se to vylustit,uz to znovu nenapisu... Omlouvam,se :-D to sem cela ja...
No proste radsi teda nic.Pokusim se zacit premyslet a pak se ozvu
TrSi : 09 Apr 18:42:33 - (host-234-194.ol.ngbox.cz)
Vid%EDm,%BEe se tu nenud%EDte,...Z%EDtra p%ED%B9em trapnou p%EDsemku z matiky,u%BE to vid%EDm,no ale hlavn%EC,%BEe n%E1m p%F8eje zdrav%ED,%BEe? :-D
%C8%EDslo t%E9 modelky te%EF env%EDm,musela bych to zjistit,ale m%F9%BEu t%EC ujistit,sou na sv%ECt%EC h
ez%E8%ED... :-)
Du po%E8%EDtat matiku,tak%BEe se m%ECjte a dr%BEte mi palce!!!
TrSi
sey : 09 Apr 15:13:09 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
vrtule> to me tesi, ze jsi taky OUT;-) why be IN when you could be OUT ;-))
Navratnicek : 09 Apr 15:02:03 - (tux.nwt-km.cz)
No ja nastesti vim kde mi co kde stoji (respektive ted zrovna na malou vzacnou chvilicku nestoji :-))... to bylo jen Vrtulko pokracovani tve kosmicke vlozky. No se mnou to vypada, ze jako joooooooooo
Sey, tak vidim, ze sme se zakoukali do stejne divky
. Ach, ta ti ale mela krasne oci, vlasy, usta, usi, krk, poprsi, bricho, nohy ... no trosku me pripominala holky z Nasti, ale ty sou samo sebou este lepsejsi :-)
vrtule : 09 Apr 13:12:22 - ()
ahoj lidicky , jak se mate ? ja mam prace ze nevim kde mi co kde stoji .o)) , no to byla jenom takova komicka vlozka... , asi sem docela out.Tak jak to s vama vypada na tu koncertni snuru od -123 min az po Nahoruposchodisti ?
sey : 09 Apr 12:16:53 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
Navratnicek> to ja si tu Elisku vybavuju - mela cislo 3 a docela usla... ale koukal jsem na to s Gabinou, takze si uplne jistej nejsem:-)
Navratnicek : 09 Apr 10:48:36 - (tux.nwt-km.cz)
Zdar vsici!
Putysku, vidim, ze ste s Gabinou taky kamaradky, takze urcite vis jak je skvela. Dovolis mi, abych tento odzbrojujici kompliment :-) vyzkousel i na jinych devcatech? ... Uz to vidim jak v realu ... vasnive objeti ... sme v nejlepsim ... a j
a pronesu vetu: "Ach broucku, ty si uzasna jak Gabina :-)))
Blou, no radioaktivity bysme se snad ani nemusely obavat, ja myslim, ze v tomto pripade by hrozilo neco jineho :-)) Dnes mam dobrou naladu, tak ti Tanju prenecham a souboj vzdavam. Stejne sem
si vsiml jak na tobe muze oci nechat. (kdyz ti vypadli z penezenky ty tisicovky pri vytahovani drobnych na Hamburgra :-)))
blou : 09 Apr 00:51:19 - (datelb-1-5-88.dialup.vol.cz)
putysek: Dekuju za optani.Teda nevim proc te to zajima:-),ale myslim ze tu je jako v Plzni...jestli teda v Plzni porad prsi
Navratnicek:No do Vysocan by to jeste slo jednoduse tramvaji..ale pak domu se mi v tom desti nechtelo pesky a na taxi sem uz nem
el chechtaky.Tak sem se asi do ctyr snazil usnout v tramvaji a kdyz sem zjistil ze sem na to moc strizlivej,tak sem se sel radsi seznamit s tou sympatickou ukrajinskou slecnou,jak nam prodala hamburgery...jmenuje se Tanja a jeji bydliste je od Cernobilu p
rej vzdaleno 500 km,takze se snad nemusime niceho obavat,chces zjistit i jeji cislo? :-)
tak dobrou
putysek : 08 Apr 23:54:26 - (gate.fnplzen.cz)
Navratnicku-beru jako kompliment,ale tu Elisku si nevybavuju.
Navratnicek : 08 Apr 23:45:45 - (ppp87.zlin.worldonline.cz)
Zdar vsici!
Sem se chtel bloucku zeptat jak se nejrychleji dostanu o pul druhe rano z Vaclavaku do Vysocan? :-))
TrSi, sem s tim cislem modelky! Myslim, ze by byla moooc rada kdyby si ho napsala na Nastu :-)
Putysku, a stejne Ti letos byla nejvic
podobna Eliska Brabnikova z Krasny Lipy ... no a jinak z Plzne se ti jeste svou pritazlivosti priblizuje jista Gaabina :-)) ... no a ted abych se vyhnul Seyovi :-)
Dobrou noc!!
putysek : 08 Apr 23:09:04 - (gate.fnplzen.cz)
blou,jaky je v Praze pocasi???:-)
blou : 08 Apr 22:51:07 - (datelb-1-5-34.dialup.vol.cz)
Dobry vecer,ja bych sem chtel neco napsat,ale nevim co.Nechcete se me nekdo na neco zeptat? Aspon jaky je v Praze pocasi nebo neco podobnyho.Predem dekuji
putysek : 08 Apr 22:30:23 - (gate.fnplzen.cz)
TrSi,neboj-my to prectem,uz jsme docela zbehli v te hatmatilce,co se tu furt objevuje:-)))
TrSi : 08 Apr 13:23:21 - (host-234-194.ol.ngbox.cz)
Jezisi,sorry.Takze znovu:
Jo,vy ste se tady bavili o Bloodhound gangu.No,neni to vubec spatny...ale Mnaga je lepsi. :-)
TrSi : 08 Apr 13:21:44 - (host-234-194.ol.ngbox.cz)
Jo,vy ste se tady bavili o Bloodhound gangu.Jo,nen%ED to v%F9bec %B9patn%FD,...ale M%F2%E1ga je lep%B9%ED:-)
TrSi : 08 Apr 13:06:48 - (host-234-194.ol.ngbox.cz)
Co se tyce missek,fandila sem 1 a 2,ale ty pak vypadly.Musim rict,ze ta co vyhrala mozna nebyla nejhezci,za to byla sympaticka a prirozena,celkem v pohode.
Navrat:s tim cislem ti asi nepomuzu,ale jestli bys chtel kontakt na minulou modelku roku,muzu na
bidnout,bydli u nas v baraku...
daviD:to bych neriskovala(no,prece si nebudete na srazy vodit profesora:-D).Nase ,,pisne " by na vas nemohli mit dobry vliv,nekdy vam sem napisu aspon nejakej text..
Tak se mejte skvele,du se ucit dejak,jeste se dosta
vim...
P.S.Chodi sem jeste Fili?
P.P.S.CUUUUUUS!!!
putysek : 08 Apr 01:39:30 - (gate.fnplzen.cz)
No,vis,Navratnicku,ja si to pamatuju proto,ze ta lonska byla plzenska a to cislo jsi chtel vylozene po mne.Teda slo o tu druhou v poradi,ze?.-)
Navratnicek : 07 Apr 23:42:05 - (ppp167.zlin.worldonline.cz)
Ha tak prece jenom tady ma nekdo pamatovaka :-) Jasne, ze sem to psal aji loni (ale to sem myslim nabizel enom desitku) a su teda rad ze sem te tak poznamenal ... :-)
No jooo Davide, dobry napad na srazu usporadame soutez o nejhezci varecku a lzicku n
a Nastence. Holky toz sa hlaste. (Putysku neco podobneho uz tu taky bylo, ale pro nevalnou ucast sem si to dovolil zopakovat:-)))
daviD : 07 Apr 23:26:57 - (futurehouse.vestfold.net)
TrSi> hele a co dybysTE nam zahrali na srazu.. jakoze prvni koncert.. publikum by ste meli a az se poradne setnem tak myslim ze nebude nikomu vadit par pjekne zahranych pisnicek :)
navratnicek> tys jim to fuck a shit rozumnel? tos to ja teda ne, nemohl
bys mi to plz tlunmocit?? :) ja jen abyx neprisel o naka dulezita slova, aby mi treba neuniknul ten HLAVNI smysl.. :)) inac jestli se nedovolas misce, mozes zavolat varecce nebo lzicce, vsadim se ze ty to oceni taky :)
putysek : 07 Apr 23:04:02 - (gate.fnplzen.cz)
Navratnicku,ohledne tech Missek,mam nevalny pocit,ze to o tom telefonnim cisle jsi tady psal loni taky.Neopakujes se?To nesmis delat-chces byt prece vzacny,ze???:-)
Navratnicek : 07 Apr 22:48:18 - (ppp167.zlin.worldonline.cz)
Zdar vsici!
Klid, ja ziju. Tep uz v pohode, vymesuju uz taky obstojne.
Toz to je mi nadeleni! To je mi krasnych prispevku.. Odkladam novy Rock a Pop a ctu si neco lepcejsiho. No a proc sem tu teda nebyl, no byl sem za blouem :-) v Praze. No a jeste
aby se nereklo, toz sem prudil u par hnupu co by nam mohli dat pracu. Noc s blouem byla krasna az se mi z toho zatocila hlava. A ty tramvaje co tam v noci jezdi jinak nam taky blbnul net. (to je si myslim takova jeste neotrela vymluva :-))
Davide, to v
is, ze Bloodhound gang znam. Byli loni na Rock for People v Ceskem Brode (ja sem tam ale zrovna pravda nebyl) Podle zhlednuteho videoklipu je s nimi urcite spousta legrace fuck shit sem rozumel docela zretelne :-))
Jinak mi samo nevadi, ze sis pujcil m
ou fotku, za tech 10 pivek mi stoji :-))
Putysku Tvuj prispevek (urcite vite kter%FD, ze jo?) je zarazen do mych soukromych TOP TEN nejlepsich prispevku. Fakt dost dobre!
Zdenicko, jasne svaty Navratnicek je patronem v%B9ech spisovatelu a zvlaste te
be!
Sjuzinecko, skoro vsechny me basne jsou takove jarni a jinak uz sem u tebe se neboj. Pejsku si dala prasky na spani, toz ted uz jenom nezakopnout o backory v predsini :-))
Blou, diky ty sibale ohledne mych antipatickych schopnosti :-)
No a sa
mozrejme zdravim taky universitniho profesora pana TrSe, co ze sebe dela pubertacku. Hele Laaado nech toho a pod uz se mnou to piiivo :-))
Zdravim i vsecky ostatni na ktere mi nezbyla sila v prstech :-))
Jo jinak v misce se mi nejvic libila trojka.
Neznate ji nekdo? Za jeji telefonni cislo koupim nekomu i pivo! (samo ze dvanactku) :-)
putysek : 07 Apr 22:16:44 - (gate.fnplzen.cz)
Tak co rikate na Missky?Zase byla hezci ta druha,ze?Ale ta prvni zase umela presvedcit,ze na to ma.Tak papapa.
putysek : 07 Apr 18:49:40 - (gate.fnplzen.cz)
TrSinko,no,Sey se prave ted taky ucastni jedne rodinne oslavy,to jenom ja tady drepim v praci a cekam,az bude rano.Az budu zase vstavat rano kolem devate a cekat,ze mne neco napadne a slunce bude svitit uz vysoko a ja budu ohrivat na panvi rizoto a same h
loupe rymy se mi budou drat na mysl:-)
TrSi : 07 Apr 18:34:34 - (host-234-194.ol.ngbox.cz)
putysek:dostanes metal :-)
Jinak,prav%EB sem prijela z rodinne oslavy... znate to ne?
Jen si marne vzpominam na to kam sem vodesel a nevratil a zabloudil a poztracel...
blou : 07 Apr 14:53:02 - (datela-1-4-120.dialup.vol.cz)
Mila Nastenko,
posilam Ti jeden sobotni pozdrav z pokoje.
P.S. Je tu hezky,monitor zari,Mnaga hraje.Uz se tesim az zas kliknu na odkaz Pridat/Aktualizovat
ahoj Tvuj Blou
putysek : 07 Apr 03:49:36 - (gate.fnplzen.cz)
Ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ooooo,cimpak jsem si zaslouzila tolik pozornosti? Jsem mooooooooc rada,ze jsem trosicku pobavila a po osklive zime uzdravila vase dusicky - no,ale zivot jde dal,dal,dal...V pondeli se dozvim od Tonyho neco vic k tomu ctyr-dennimu vikendu v kvjetnu,tak se
vam pak ozvu a sepisu nejake podrobnosti-jako kde presne,za kolik, v kolik...
Tak se zatim mejte a hledejte nejenom to SLOVO,ale i tu CESTU.
blou : 07 Apr 02:53:30 - (datelb-1-5-112.dialup.vol.cz)
jejda,sem si precet prispevky a docela sem se pobavil,je videt ze to de i bez Navratnicka :-)
btw: kdo videl naposled Navrata?? Ze by po nocni toulce centrem Prahy prisel o vsechny iluze a ukoncil zivot? :-((
halloooo
TrSi : 06 Apr 22:27:15 - (host-234-194.ol.ngbox.cz)
Tak si to daviDe uyij,...s tema baglama...psychicka pomoc bude urcite staci,ze? ;-)
Tak d%F6brou vsichni...
daviD : 06 Apr 21:25:10 - (futurehouse.vestfold.net)
tacud> no zdar :)
vypada to ze si trochu opet pocestuju, dneska v noci vyrazim smer oslo a az do stredy odpoledne sem out of internet, takze nezlobte moc nastu :)
dom prijedu streda/15.40/brno/zvonarka(bus z oslo), tak sem zvedav na uvitaci vybo
r:)) a muzete mi aji pomoct s baglama, budu jich mit pozehnane :) (dyz sem letel z curacao tak mel hlavni bagl 27KG=1.5x vic nez limit:), prirucni dalsich 7KG a este fotak a pivo pro jednoho zvidaveho ochutnavace piva vyrabeneho z morske vody:))
jo, n
avratnicku snad neva ze sem rubnul tvoji foto na pozvanku na kalbu, copyright vyresime v cernohorske :))
tos sa mejte.. tesim se na vas v cechach..!
Tacud : 06 Apr 20:23:04 - (proxy.vol.cz)
Zdravim vas pratele,
Zdenicko to s tou samozrejmosti je pravda, a ja jsem rad ze to tu nekdo napsal. Fakt diky.
Tady se miha tolik lidicek a stale novy a mladsi a hezci...
Preji vsem trdlum hodne lasky. Vas Tacud Tom
TrSi : 06 Apr 18:05:56 - (host-234-194.ol.ngbox.cz)
Caute vsichni...
Zuzka:nase ,,kapela" je neco neuveritelne blbyho,absolutne stupidniho,...ale hlavne ze nas to bavi ze???:-))) Zuzko proste si predstav,ze vidis dve(pripadne tri) pubertacky,jedna to smidli na klaro,furt nejaky kiksy,druha do toho drnci
na kytaru,treti na klavir a zpivaji,no spise vresti jednu ze svych super pisni...No,hruza.My zatim navic tu hudbu vubec nemame naucenou.Sice jakz takz vime,jak by to melo byt,ale je to dost neurcite...
No,tu fanynku bysme potrebovali(jedna fanynka hne
d na kapelu vrha jine svetlo,ze?)...Jo,taky nemame nazev(bezva,co?).Zatim sme se nerozhodli(bylo to dost obtizne,vzhledem k tomu,ze nakonec padali navrhy jako urvana noha,treti voko,...).Jako manazerka by ses asi neuzivila(nejen ze bysme ti neplatili,ale
my bychom ti ty penize dokonce braly,chapes,...)...
Proste z nas urcite budou velke hvezdy...
Az budem mit koncert(mimochodem jeste jeden a budem mit prvni!)tak Ti reknu(varuju Te).
Tak CAU!!!
TrSi
daviD : 06 Apr 13:16:21 - ()
sey> ja si zas zpivam: ja chtel bych bejt pravym blaznem, vubec nigdy nebejt sam, a zivot mit jenom v lasce.. no nekecam..
zuzka> trdlo :)
all> prijemny vkend!
sey : 06 Apr 13:02:54 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
zuzka> nazdarek! vis ty vubec, co riskujes, kdyz dovolujes Navratnickovi opit toho tveho noveho Vasika? abys nesplakala nad vydelkem - az ti z nej za jediny vecer vychova stejneho zvrhlika:-)))
jo a jeste mam dva az tri bacily, tak zitra zkusim, co ty
mrchy vlastne vydrzi:-) ...jen aby nevydrzely (ty mrchy:)) vic nez ja:-)
byk ci nebyk, byk byk ci nebyk... - si to tady zrovna hustim do hlavy, no, co taky v praci jinyho;-)))
zuzka : 06 Apr 12:02:38 - (prdyn167.upol.cz)
ahoj prcky, dekuji Vam pekne. Navratnicku, ten muj novy Vasek neni zas tak spatny. Az se poznate, tak mu dovolim, aby se s Tebou opil.
Posheidone, doufam, ze se brzo uzdravis.
Seyi, oni si ty bacilove reknou, ze na tom jeste nejsou tak spatne, aby
museli prezivat v alkoholikovi a hulici, a prestehuji se do nekoho, kdo si je bude pekne lecit.
Putysku, prosim, pripis si dve carky, co se kvetnoveho vikendu tyce.
Jo, ja se nebudu moct zucastnit brnenske parby, musim byt v Olmiku. Skoda, ze to neb
ude tedka nekdy kolem Velikonoc. Pekne si to uzijte.
TrSi, ja jsem taky vicemene z Olomouce, mohly bychom se videt. Muzes me pozvat na koncert Vasi kapely. Stanu se Vasi fanynkou. Taky bych mohla byt manazerka a domlouvat koncerty.
Toz ahoj, ja jed
u domu! Jsem trdlo, moc se tam tesim.
daviD : 06 Apr 10:55:02 - ()
muzes si stahnout >>ukazku<<, tahle mi pripomina dog eat dog a vzdalene, moc vzdalene
jollyho.. estku se ti to bude libit, muzu poslat vice..
daviD : 06 Apr 10:09:51 - ()
navratnicku, novy objev :) znas bloodhoud gang? rock + do toho trosku elektro ale jen trosicku.. doost dobry..
TrSi : 05 Apr 16:07:41 - (host-234-194.ol.ngbox.cz)
TrSi : 05 Apr 16:05:47 - (host-234-194.ol.ngbox.cz)
Neco o sobe,no tak strucne...
Sem z Olmiku,chodim na gympl,miluju (zmatek a touzim po klidu)Mnagu,je to fakt skvely...Hraju na klaro,mame s kamoskou takovou,...kapelu,je to strasna kravina,nase texty sou ulitly,mame ji asi 2 tydny,textu mame pomerne do
st(pomerne,ze...),ale nemame jeste vubec vyzkousenou hudbu.Je to fakt desna blbost... :-D
Jinak,puberta je silena vec... :-)
TrSi
Zdenicka : 05 Apr 14:43:27 - (jihlavaa-19.dialup.vol.cz)
Ahoj...jakpak se vam vede pri zacatku dubna???
Nejlepsi pisnicka??? No posledni dobou pro me asi "tak dlouho mi trvalo, nez sem se stal optimistou...kdo nezral hlinu ten to neoceni...zivot neni peklo, je to jen jeho oddeleni..." Ale uplne nejlepsi je s
tejne asi Chces me?! Chci te?!...kazdy den si ji pustim, abych vedela, ze nic na svete neni samozrejmost, ze je treba si vseho vazit a ze mam jit vzdycky dal...
Navratnicku...ty ses moje nejspolehlivejsi spisovatelska ochrana, drz nade mnou prosim v ut
ery patronat, ja to budu potrebovat (pisemna maturita)... Dekuji ti, dobra vilo...
Seyi, tu cestinu samozrejme sleduji...a to az tak, ze mi jdou z toho oci sidrem...
Posheidone, ja si radej hraju na slepou babu, oni pak vznikaj takovy zajimavy situa
ce... Ale momentalne si na nic nehraju, mam malo casu...skola, parby a tak podobne...na nudu si rozhodne nestezuju...
Bobe, vis me jednou jeden moc chytrej clovek rekl, ze slova sou zbytecny... Slovo je jen slovo a ten vyznam, kterej ma, mu dava jen my
lide svym cinem (ted mam na mysli slova jako je laska, dobrota, usmev...)...bez cinu by ta slova nebyla nic...
Putysku...skvelej napad...to se ti fakt povedlo...
Mejte se pekne...
Sjuza : 05 Apr 13:28:28 - (pctt24.tt.psg.sk)
TrSi:JASNY!!! Caff-haff!
Posheidon: Mozno dalsi zahranicny host bude moj osobny strazca, ale ja by som radsej zdrhla za hranice iba sama :o)))
Navratnicek: kde jsi, kde jsi...celou noc, kde jsi???
Putysek: za tvoj skvely prispevok by si si zasluz
ila urcite aj nejaky "rad mnagomilu". vazne dobre!!! to sa ti podarilo!
Posheidon : 05 Apr 11:14:25 - ()
Putysek>Teeeeeeda, ty jses ale macherka.Ja bych to vyhlasil minimalne za pripevek mesice.(Teda nemyslim mesice Kvetna,ze? :-) To by asi nebylo moc velke oceneni)
Blou>Ja se nevykecavam,ja jenom nerucim za sve zdravi,ale uz jsem zacal setrit,to je zatim
jedine co proto muzu udelat.
DaviD>Letadla ted nepadaji,bud v klidu,ted se srazeji vlaky.Ale zas na druhou stranu je fakt ze zadne delsi dobu nespadlo :-)) (troska cerneho humoru snad nikoho nezabije)
Alenka>Aby jsi nerekla,ze jsi na tebe zase nikd
o nevzpomel.Kdepak jses zatoulala,ze nemuzes najit cestu zpatky na Nastenku? :-)
Zdenicka>Doufam ze s Alenkou nehrajete na schovku!No tak se ukazte obe dve!
Sjuzja>Teda jak dojedes aj ty,tak to bych se mel fakt snazit dorazit taky.DaviD z Norska,ty
ze Slovenska......no,kdopak dalsi dorazi ze zahranici?
TriSi>Vy mate prazdniny,nebo co? :-)
daviD : 04 Apr 23:18:11 - ()
curacao=>amsterdam=>sanfdefjord.. pa
daviD : 04 Apr 20:24:25 - ()
to slovo.. co kdyz to je usmev..? mluvis k tomu druhemu i dyz vlastne nic
nerikas.. pravda, nereknes
tim sice vsechno, ale kdyz ne vsechno, tak urcite moc.. LASKA,
SPOLECNA CESTA, RADOST i ZIVOT.. v jednom usmevu.. hmm??
Bob : 04 Apr 20:16:04 - (votrok.vse.cz)
"proto se furt musi hledat to SLOVO, spolecna rec.. Anebo
taky ne, treba je to o necem uplne jinym "
Hmm, mozna je mozna CESTA nalezt spolecnou rec mlcky...
Bob : 04 Apr 20:10:35 - (votrok.vse.cz)
Nikdy nenajdu to slovo, kterym by sem vsechno rek.
Obcas (dost casto) se mi stava, ze to vsechno se mi nepodari
vyjadrit ani vice slovama,
pripadne jimi vyjadrim jen cast
nebo jimi vyjadrim neco uplne jineho, nez co jsem puvodne chtel
nebo
vyjadrim presny opak
nebo to ten druhej nepochopi
nebo me nikdo nepochopi.
Sam sebe nechapu.
daviD : 04 Apr 19:42:06 - ()
TrSi> hele a bylas nekdy o pul treti na namesti ve valasskem mezirici? ja pravidelne.. i tak sem se neprokopal.. zatim..
daviD : 04 Apr 19:40:49 - ()
hmm jeste nez odletim raketou do tmy, musim zatleskat putyskovi.. to se ti fakt povedlo, heli :))
jo a TrSi, povez nam neco o sobe..! krom toho ze teda s tebou mlati puberta.. :) tak treba ja.. ja su velky polarnik, ziju si za polarnim kruhem, mam dva
soby, iglu a pocitac s internetem.. obcas me sobi omylem odvezou do cech a to se pak dycky usporada naka kalba (sak dojed 21.4. a uvidis), v brne vymenim kozichy polarnich lisek za strelivo a sobi me pak zkouseji setleho odtahnout z5 do teplych kraju.. :)
no, vlastne sem zapomel na jednu osobu, nastenku.. to je moje dcerka, a ma spousty dobrych kamaradu.. hodne toho zazila a pokud se nestane nic nepredvidaneho, par mesicu si tu jeste pobude.. tolikero spravce stranek alias daviD.. a ted je rada na tobe..!
TrSi : 04 Apr 19:38:10 - (host-234-194.ol.ngbox.cz)
Ale laska nen%ED jenom RADOST...Jo,mohla by to byt cesta...
I cesta totiz muze byt cil...
P.S.Ted m%EC napadlo-jenom Mnaga mi toho muze tolik dat,kdo jiny by mi umoznil sledovat jak
O pul treti na namesti vylejza slunko nad panel%E1k,sviti me
sic a ja jdu na druhou svetelnou v doprovodu durmanka
TrSi
sey : 04 Apr 16:55:01 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
ja se taky hlasim k tomu jaru! :-)
hledat jedno slovo, to je vazne CESTA na cely ZIVOT a to spravne poznate mozna az na konecne... ja taky drzim palce LASCE, ale i laska je prece CESTA, ne? a taky RADOST... :)
MSF
TrSi : 04 Apr 15:51:29 - (host-234-194.ol.ngbox.cz)
blou:pozor na tu ty%E8(aby ti nezasko%E8ila)...Ne,vazne je to skvela pisnicka...
sey:zdarec
Sjuza:si zalozena na jaro???No,to ja taky!!!Je to uzasny,vsechno kvete,vsechno se probouzi...Mam rada,takovy to rany,kdy chodim ve svetru,poprve se zbavim bu
ndy a sviti slunicko a ...jasny,ne?
David:taky zdravim...
putysek:to se ti opravdu povedlo !!!Zni to fakt dobre...
Vite co strasne miluju???Konecne...,,Nevim co bylo,jestli to vubec neco bylo,kdyz se tak podivam zpatky,..."presne vystihuje mou ny
nejsi situaci...
Zdravim vsechny a zas nekdy!!!
putysek : 04 Apr 14:58:06 - (gate.fnplzen.cz)
Tak,jestli hledate to spravne slovo,tak to jste na dobre ceste.Kdybych se k teto problematice mela vyjadrit ja,bylo by to asi slovo "CESTA".Vime my vubec,kam jednou dojdem?Ja doufam,ze NA KONECNOU,kde nam jen budou VESKERA SVETLA SVITIt JEN CERNE,ale kdo
vi,jestli se na ty ceste neoctneme MEZI OZUBENYMI KOLY a budeme se potykat s myslenkou,jestli AUTEM NEBO PESKY.Ale stejne pujdem FURT ROVNE a budem se PROKOPAvaT VEN,abysme minuli MIZERNY DEN a mohli jsme si v poklidu rict LIDE JSOU SPOKOJENI a jen obcas
vzdychnout ACH JO,ACH JO,AAACH JO! A az se snad NEGDY octnem KONECNE-V PRIZEMI NA ZEMI,at muzem spokojene rict VSECHNO JE PRED NAMI.Az se ze mne jednou stane OPTIMISTA,pujdu se s BEROUSKEM podivat na 17B a budeme si zvesela zpivat MYSLEL JSEM SI,ZE JE TO
LASKA....:-)))
...no nevim,snad dojdeme daleko...
pospa.......... : 04 Apr 12:34:22 - (p3-335a.purk.kn.vutbr.cz)
daviD : 04 Apr 12:06:17 - ()
ahooj lidicky..
sjuza> supeeeeroooooo tak to sa tesim ako male dieeecko!!!! :)))) to bude proste super, jestli dojedes!
TrSi> nazdar
all> dneska sem si nak privstal.. za par hodin letim do norweje, tak na me myslete aby uprostredka atlantiku nesp
adlo letadlo a nemusel se domu plavat, nestihl byx totiz statnice :))
tak jo, mejte sa pekne, ozvu se zitra kolem pate, estli ne, tak tu parbu poradejte in memorandum :))))
Sjuza : 04 Apr 11:21:23 - (pctt23.tt.psg.sk)
Nazdar sici!
Navratnicek, teba tiez tak fascinuje jar? Ja ju uuuuuplne zerem a teraz je prave ten najkrajsi cas, slniecko vykuklo spod "davidovych" mrakov, vtaciky spievaju, stromy i kvetinky kvitnu a cloveku je hned lepsie na dusi...Uz dlho som sa ne
bola pozriet na tvojej stranke, mas tam aj nejaku basen na temu jar?
Ak nie, mal by si to napravit..
Ludkovia zlati, tak to pomalicky vyzera tak, ze sa na tej najblizsej akcii, ktoru poriada David stretneme. Uz sa tesim...:o)
Co sa tyka ankety o
najlepsi song, mam s tym veeeeeelky problem. Je to hrozne tazke vybrat jednu jedinu...u mna sa to tiez casom meni, na kazdom albume mam nejaku srdcovku. Ale ako-tak smatram v pamati vylovila som napr. Nagasaki-Hirosima. Ked som prvykrat chytila do ruky al
bum CHCES ME,CHCI TE povedala som si, tak tato Nagasaki-Hirosima sa mi urcite nebude pacit..A ona mi tak prirastla k srdcu, ze sa jej dodnes nemozem "zbavit"..."z takovy lasky sou kruhy pod ocima"-to je svata pravda..Moja "mnagovska" laska teda nedopadla
nijak slavne :O( Ale to uz bolo daaaaavno...
No a hledame slovo - to je pre mna, ktora zboznuje deti, ani to neviem vyjadrit slovami - ale povedzme "balzam na dusu". A ked chcete vediet to spravne slovo, spytajte sa malych deti, oni vam urcite povedia
to prave, lebo su male, nevinne, bezbranne, uprimne...no proste baaaaajecne a krasne.
Ale uz dost, lebo Navratnicek zacne prenasledovat aj mna :o)))))
Pa vsetkym!
sey : 04 Apr 07:18:34 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
zuzka> a ten lek fakt funguje, ze to vyleci nebo funguje tak, ze umru a bacily se pak odstehujou k nekomu jinymu?:) no, asi to vyzkousim a mozna to tu jeste proberem, jestli to dobre dopadne:)
jo a blahopreju... ke vsemu:)
a zdravim... vsechny:)
blou : 04 Apr 00:33:35 - (datelb-1-6-108.dialup.vol.cz)
TrSi: ja taky zeru Nektera svetla a nekdy kdyz mam fakt velkej hlad,tak si ani nevybiram a sezeru celej semafor....no nic
Zuzka: vidis a ja si prave myslel ze meli v Muzeu zavrino a proto si zavolala :-)
Posheidon: nevymlouvat se,vylecit a prijectDavid: no jo,sem zapomnel podekovat za ty mraky
Navratnicek: dyz s tebou to nema cenu,ja nehraju...staci kdyz se nekdo neusmeje na nastenku a ty to hned poznas :-( Prece sem nemuzu chodit porad ve vesely nalade,..sakra jak ty to delas? musim rict ze
ses ten nejnastenkovatejsi nastenkar :-)
Putysek: Kdyz ja bych se nerad nekam prihlasil a pak to odrekl a pridelal tim poradatelum problemy.Bych navrhoval,aby se o tom zavedla verejna diskuse.Ale dyztak si u me udelej malou carku.
Pospa.....: jak ta
m delas ty tecky misto celyho jmena.Jsou presne odpocitany nebo je to nahodna kombinace tecek s teckama? Ja je chtel spocitat abych to zjistil,ale nejak sem se do nich dycky zamotal :-(
Lenule:cau
Vrtule:taky zdravim
i ostatni ktery nepridali zad
ny prispevek zdravim
Bob:jdu hledat to Slovo
dobrou
TrSi : 03 Apr 21:33:36 - (host-234-194.ol.ngbox.cz)
Tak a potreti(slibuju ze pak uz prodnesek koncim).Ted k te ankete o TO SLOVO...
Fakt me napada jenom uz zminena laska...Pak mozna jeste jedno jmeno ale to asi Fili nehledal...No,nebo treba NAVZDY...Nevim.
TrSi(sinka) : 03 Apr 21:29:45 - (host-234-194.ol.ngbox.cz)
K te ankete...je to dost tezky,vyhodnotit nejlepsi pisnicku u skupiny,ktera ma vsechno skvele...A u me se to navic porad meni,jednou to,jednou to...podle toho jakou mam tu dobu naladu,jestli sem v takovete depresi,nebo prozivam super chvile...Kazdopadne p
isnicka,ktera me desne brala byla MIT A NEMIT.Zpivala sem ji furt dokola(stav me duse te doby zrejme odhalite sami).A strasne me dojalo kdyz sem se dovedela jak se to menuje...Fili fakt pise skvele...
Ted uz po tom tak nesilim,za to hrozne zeru Nektera
svetla...Toz to je supeeeeer.Proste cely Necum a tleskej-to se Filimu fakt povedlo.Ale vsechny sou dobry...Jezis ja se proste nevykecam...Sem normalni...???????????
Papa a taky vsechny zdravim!
TrSi : 03 Apr 21:24:08 - (host-234-194.ol.ngbox.cz)
Navratnicek:jezisiiii!!!Coze???Jak muzes tohle napsat patnactilete pubertacce??? :-DDD
Budu ted z toho mizt trauma...ach jo...
Ale Mnaga je fakt nejlepsi...A duverne...prosim vas nevite nekdo co je s Martinem Knorem???Melo by to byt vazne ale nevim
co.
Priserne me to depta...
Posheidon : 03 Apr 16:54:59 - (pcj426j.vsb.cz)
Nejprve k ankete>Tezko rict !?
Zuzka>Tak to jsem rad ze nejsem sam kdo je Mononukleza negativni :-)
Kuva uz me ta nemoc sere,ja jsem myslel ve stredu ze jsu z toho venku,tak jsem se nechal premluvit na skupinovou akci,a pres vykend jsem to odlezel v
posteli s horeckama :-) Pres tyden chodim jenom na cvika a o vikendu dolecuju.
=>DaviD>Ja raci nic neslibuju bo uz se me ten parchant bacil zacina drzet skoro 4. tyden :-(
Jinac zdravim aj TrSi
daviD : 03 Apr 16:06:06 - ()
ahojte sici, predbezne teda termin parby sobota 21.4., sraz v sest v cernohorske(nebo drive?), pak koncert schodiste.. ja na nich byl dvakrat, sou to takovi pani strednich let, ale dovedou to poradne rozjet, obzvlaste dysko song, kdy zpevak zahlasi: "post
avte se na znackyyyyyy..." a uz to jede :)) jo jo jo jo jooo tady se zije... jo jo jo jo joooo beze vsi poezieeee :)
zdenka> to je jedna z grup co se ti libila..
all> jooo dajte si na mne panacka, vcera sem dokoncil diplomku.. :)
lenule> dikes, t
y mraky mam jeste asi 5x a secky sou tak perfektni.. jen si do nich lehnout.. :)
Navratnicek : 03 Apr 15:29:52 - (tux.nwt-km.cz)
Zuzce gratuluju k (jenom!) angine i angline. Moje slovo je ted JARO se vsemi dusledky a nasledky z toho plynoucimi ... :-)
Lenule : 03 Apr 15:09:30 - (brnoa-22.dialup.vol.cz)
Ahoj Zuzko, tak ty nemas mononukleozu? To bud rada, to bys nesmela skoro nic jist :-(
A preju ti at se ti ten grafit dobre transformuje (aspon na nakej pekne nalestenej briliant :-)) A taky ti gratuluju k te zkousce!
Bob: S tema anketama se nak roz
trhl pytel.. A bude se taky losovat o ceny? Toz nad tim SLOVEM uz sem se taky napremejslela... A myslim si, ze to nemusi byt zadne konkretni SLOVO, ono se casto stava ze si lide nerozumi a z toho pak vznikaji ruzny konflikty... proto se furt musi hledat t
o SLOVO, spolecna rec.. Anebo taky ne, treba je to o necem uplne jinym
zuzka : 03 Apr 14:18:58 - ()
ahoj :-))) nasla jsem ucinny lek na anginu :-) poradne to prochlastat a prohulit...mimochodem mam novy pivni rekord, tusim sest
Blou, mas velke tucne minus, zvraceni se neomlouva, ja jsem se tak nudila, ze jsem sla malem do Narodniho muzea
ty jo a m
imochodem mam taky svuj novy mineral, zatim to vypada na grafit, pri vysoke teplote bych ho mohla zkusit pretransformovat
no a hlavne!!! dnes jsem udelala zkousku z angliny a je mi velmi lehce na dusi
putysek : 03 Apr 13:57:57 - (gate.fnplzen.cz)
Termin zavazne prihlasky neni zatim akutni,je akutni mnozstvi zucastnenych-minimalne 20 lidi.Tak piste,at to dame do te doby dohromady.
Navratnicek : 03 Apr 13:41:47 - (tux.nwt-km.cz)
Zdar vsici!
TrSi, hezky prispevek! Tipoval bych te tak na muze mezi 50 az 55 lety ... nejspis si naky provesor na Univerzite :-)) Muj tatka mluvi uplne stejne :-)
Vrtule, pojd Nahoru, to je lepci! Vykasli se na brachu aji na poolo. Neboj, ja ti brac
hu nahradim :-))
Lenule, tak ty jeste nechces miminko? Tak to je pro me zklamani dnesniho dne ... :-))
Bob : 03 Apr 13:34:55 - (s204h11.vse.cz)
Musim rict, ze sem to slovo taky zatim nenasel.
Proto vyhlasuji anketu: Jake je TO SLOVO?
Hmm, ted me napadlo, ze by to slovo mohlo byt: LASKA
Ale nevim, jestli je to to prave.
Bob : 03 Apr 13:29:31 - (s204h11.vse.cz)
Nejlepsi song Mnagy?
Jednoznacne Hledame slovo :-)
vrtule : 03 Apr 11:59:59 - ()
jeste mi tam chybi a , melo to byt zdar a silu , no nic , se povede.
jinak sem zapomnela na ty koncerty , no ja sem pro -123 i pro Nahoruposchodistidolu band , fakt nevim , ale vzhledem k tomu ze sem napolo domluvena s brachou na -123 ve Zline bude to
tezke.....
vrtule : 03 Apr 11:57:53 - ()
silu
jak se mate ? no do te ankety bych zaradila Miluju te , nenavidim te ,Motyl , Matahari a Klara to je asi tak zhruba
jinak na tu akci Meteorologickou jeste nevim , je to trochu sibenicni termin predzkouskovy do kdy je nutna zavazna prihlaska
?
vrtule : 03 Apr 11:51:09 - ()
sey : 03 Apr 11:29:48 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
pospa............... : 03 Apr 11:23:02 - (p3-335a.purk.kn.vutbr.cz)
Lenule : 03 Apr 09:21:12 - (brnoc-219.dialup.vol.cz)
Navratnicek: promin, mels pravdu - mela sem fakt nakou divnou naladu. Slibuju, ze na Nastu budu chodit zasadne hladce oholen, dobre naladen... (este nechcu miminkoooo!!!)
Ahoj TrSi, toz se taky zapoj do ankety o nej pisnicku Mnagy... A napis to lip nez
ja, i s duvodem! :-)
Cau Bloue, co ty tu tak ponocujes?
David: Ja sem uplne zapomnela ti pochvalit ty mraky :-) Skoda ze to nejsou periny....
blou : 03 Apr 00:43:11 - (datela-1-3-67.dialup.vol.cz)
zdravim vsechny...i TrSi
ehmm,dobrou noc
TrSi : 02 Apr 20:11:53 - (host-234-194.ol.ngbox.cz)
Mnaga je fakt skvela...Pri poslechu se dostavam do uplne euforie...Strasne mi to pomaha a vsechny texty mi naprosto mluvi z duse...jezisi jak to delaji...
Neky je bozi...Asi se zblaznim...
putysek : 02 Apr 15:31:44 - (gate.fnplzen.cz)
A propo-pisu si:Navratnicek+10bab, mozna Lenule... Gdo dal?
putysek : 02 Apr 15:28:59 - (gate.fnplzen.cz)
No jasne-nejlepci je prece Berousek,a hnedka za nim 17B.A taky Dolu,Nechci rict nic,Myslel jsem si,ze je to laska,Negdy, Plameny,Chtit chytit vitr,Nejvic se Klara...,Mrakodrap,Mesic,Az natahnu backory,Stovky hotelu,Clovek noveho typu,Optimista,Bylo deset,
bude jedenact,Na konecnou,Ve 4 rano,Vyhledove,Mezi ozubenymi koly,Matahari,Kocourkov,Miluju te,nenavidim te,nechapu te,chci te!Chci vic,Zadne nove zpravy,Dvere do pokoje,Klec v kleci..... et cetera...
Je to na dlouhy lokte:-) (Ale jednou si s tim tu pr
aci dam:-)
daviD : 02 Apr 15:27:03 - ()
zdar.. abyx se priznal.. me se nejvic libi plna vana, horke vody, ani rucnik, ani mydlo... mozna proto ze je od ostatnich dooost jina, mozna proto, ze ji fili nigdy nezahral na konceru..
takze taky bajkonur.. a pritom byl prohlasovany za propadak.. hm
m me prinde lepsi nez to posledni..
jooo a na druhem miste stoji.. odpoutejte se pliiizzzz.. chtel bych vic zivotu.. a mam jenom jeden :(
Lenule : 02 Apr 14:57:27 - (brnob-54.dialup.vol.cz)
Ja a problemy? jaky??? Snad jen ze si ted budu muset davat bacha abych te negde nepotkala :-)
Navratnicek : 02 Apr 14:15:25 - (tux.nwt-km.cz)
Lenule, povez, co se s tebou deje? Ze ty mas nake problemy? Ja to citim ... no nic asi ti udelam dite. Blum blum uenue uenue ja cu koko ... ja cu koko a miiiiiiiicko ... :-))
"Ach jo" byla taky mezi myma 20 nejlepcima. Sakla, ten Bajkonul je ale popula
rni. No nic Putysek nam to tu jiste okoreni nakou hezkou pjesenkou z Ryziho zlata, ze? :-))
Lenule : 02 Apr 11:46:21 - (brnoa-203.dialup.vol.cz)
Ahojky vsem!
Sem byla moc zvedava jak tato anketa dopadne a dopadla presne tak jak sem si myslela - zadny objektivni metr neni, secky pisnicky jsou super a kazdy si muze vybrat tu svou... Ja nevim proc, nak mi prirostla k srdci Ach jo, ale at se snazim
jak chcu tak duvod nevyplodim.
Nevim, jestli se nak shodnem na te davidove oslave, ja mam totiz uz celej vikend kolem toho 23. zabranej, budu slavit vyroci meho narozeni :-) Ty vsedni dny sou taky nic moc, ale nak se domluvte a ja se pokusim se prizpu
sobit :-)
Putysku, ten kvetnovej termin by sqele vysel na oslavu statnic!! Jenze jak ja mam ted vedet esi bude co oslavovat ? Este se ti ozvu na mejl.
MSF
Navratnicek : 02 Apr 10:46:44 - (tux.nwt-km.cz)
Sorac, samo ze v poslednich 30 sekundach a ne minutach, ze jo, to da rozum :-))
Navratnicek : 02 Apr 10:42:21 - (tux.nwt-km.cz)
Zdar vsici!
No ja si myslim, ze udelala Putysek preklep. Ono to ma byt ve skutecnosti 20 kusu lidskeho vemena. To znamena, ze mam zajistit, jestli se nemylim, jeste 10 divek. Nou problem :-)) Toz ja bych teda s dovolenim jel :-)
Jinak, co se tyka AN
KETY O NEJLEPSI PISEN MNAGY
... Ladies and Gentlemen ... and winning song is ... Pracha, Berlin, Warsava! Congratulation! ... becouse "banalny obimani" and "nadeja na lepsi cazy" are great slogans ... :-) and sax solo by Lukas Philip during last 30 mi
nutes of this song is absolutely amazing ... :-))))
sey : 02 Apr 10:00:09 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
...si tak rikam, putysku, ze tim omezenim pouze na lidske plemeno si tady par jedincu predem vyloucila:) .....sakra, proc?? ja chci taky s vami!!:o)
blou : 02 Apr 07:05:03 - ()
dobry rano,to koukate kdy sem pisu co:-)
putysek : 01 Apr 22:36:57 - (a202-158.dialup.iol.cz)
Takze mile deti,dneska jsem mluvila s Tonym a Duskou-moc vas pozdravujou a vzkazujou,ze se svolava parba na konec kvetna a sice ctyri dny-ctvrtek az nedele 24.5.-27.5. v ubytovne Meteorologickeho ustavu negde v lese v jiznich Cechach.Je treba zajistit min
imalne 20 kusu lidskeho plemena,tak se hlaste,kdo by byl ochoten podniknout dobrodruznou cestu napric neznamem.Prihlaste i sve Diamanty,at je nas radeji vice.
Ohlasy ocekavam na emilu: putysek@email.cz
Navratnicek : 01 Apr 16:53:09 - (ppp185.zlin.worldonline.cz)
Zdar vsici!
Ja su taky pro ty "Po schodisti nahoru dolu band" teho 21.4. Jeste sem na nich nebyl a docela by me to zajimalo ...
bobe ppp206.zlin.worldonline.cz sem byl nejspis ja! Sem neodolal a jenom sem se mrknul bez prispevku noooo :-)))
David
e, dekuji za pisnicku! Ach kdybych mel takovy dokonaly hudebni sluch jako ty ... :-)) Jinak ti preju at se nam neudres tzn. at na srazu nemluvis jen v kodech :-)
Jinak samozrejmepilne makam na te ankete!
daviD : 31 Mar 22:16:07 - ()
decka a dneska vam aji zaspivam.. ehm ehm, tri ctyri.. nasracky nasracky to je nalada, dybyx nebyl na sracky tak to nejsem jaaaaa :)
pripadne dyz uz sem to tak pekne rozezpival.. uz v tom zase litaaaaameee hatapata vesele si zpiiiivvvvaaammeeee.. od ra
na do noci uz nam neni pomooocccciiii :)))
kuva :)
david : 31 Mar 17:33:59 - ()
sak muzete na ty kapely mrknout.. schodiste,
-123min, psi vojaci.
a preju vsem prijemny vikend.. my meli zahul ale konecne sme up.. tu sazkovou kancelar znam lip nez svoje boty, kazdy kou
sicek kodu.. bohuzel :(
Bob : 31 Mar 10:44:05 - (votrok.vse.cz)
Cau, kdo je ppp206.zlin.worldonline.cz?
black JACK
: 31 Mar 06:07:23 - (vyuzij.intelekt.cz)
Tohle je ma cerna basnicka,
tehda klizila uz se mi vicka
a nevedel sem co dal,
mezi dnem a noci sem stal.
Pul duse si cerno vzalo
a predlouho si s ni hralo
ted uz i tu druha tise cerna
kdy konecne odrazim se ode dna?
Kdy opravdu najdu to co bych chtel,
nekoho kdo by
me mel???
mozna jen sutr co diamant
neni
ja vzdal se toho hloupeho
sneni
a vim ze to jsou jen hloupa
slova
to jen ja je slysim porad znova
jako kapky deste do
dlazby biji
jako vlci v me dusi vyji..
Kruhy se zamotaly, jsou
zase zpet
mozna lepsi.. skoncit to
HNED!!!
A pokud si ctes i tohleto, tak Ti
musim napsat ze si
sikulka.
Poteseni na me strane.
A nechej nastenkare at se s
tim
potrapi,
nemusi na vsechno prijit hned :-) blackJACK
blou : 31 Mar 00:34:39 - (datelb-1-3-136.dialup.vol.cz)
P.S. na Nastu uz budu chodit pouze strizlivej :-)
blou : 31 Mar 00:33:13 - (datelb-1-3-136.dialup.vol.cz)
no tak sem se lapil do pasti i ja..takze jeste jednou: SPLYNUL, NEKTERA SVETLA a NA MALE PROCHAZCE TMOU,ale zalezi na obdobi a na nalade
tak ted uz vazne dobrou noc
blou : 31 Mar 00:30:39 - (datelb-1-3-136.dialup.vol.cz)
no takze ja bych nejradsi ty Nahoruposchodistidoluband,ale nevim jestli nebudu v praci..ale to vy taky nevite:-)kdyztak si to nejak prohodim.
Jinak ta anketa se mi moc zamlouva,taky bych rad vedel vase nazory,ale opravdu si to chce promyslet,protoze 99
procent pisnicek od Mnagy nema chybu.Ted bych asi vybral z Necum a tleskej SPLYNUL,N%CCKTER%C1 SV%CCTLA a NA MAL%C9 PROCH%C1ZCE TMOU,ale z%E1le%BE%ED na obdob%ED a na n%E1lad%EC.
dobrou
daviD : 30 Mar 23:53:17 - ()
noo a protoze budu mit asi co delat, navrhuju predbezny termin akce domluvit co nejdrive. bohuzel zrovna hned prvni vikend(13-16.4.) zadna skupina v brne nehraje(jen 13.4. v jihlave a 14.4. v boskovicich uz sme doma), takze by sme se mohli decentne setnou
t v nakem klubu(lenule zajiste nahodi vyber tech nejlepsich brnenskych doupat:)
dalsi moznost teda je nechat sraz na dalsi vikend(20-23.4) kdy hraji 20.4 v patek v brne -123minut, v sobotu 21.4. nahoru po schodisti dolu band(dooost dobre..), pak myslim
ve stredu 18.4. hraji psi vojaci v olmiku(zuzko!), garaz hraje v ceskem tesine 19.4 a taky mnaga v praze..
tos co vy na to..?? prisel by teda vubec nekdo?? :) sjuza slibila ze by dojela az ze slovenkska, cimz by to byla asi prvni akce nastenky se :zah
ranicni: ucasti coz by se melo posleze poradne oslavit :)))
tos udelajte naky brainstorming.. a neco navrhnete.. ktery vikend, kde, kdo..
daviD : 30 Mar 23:34:29 - ()
tak.. posledni vikend tady na ostrove je prede mnou.. ubehlo to straaaasne rychle.. na oslavu odletu ptaku do studenych kraju se chysta brutal akce alias mambo beach party :)
pristi tyden bude cestovni, ve stredu letim dom do norweje, pak mam vikend na
sbaleni, vypaleni mptrojek:) a dodelani podelane diplomky, nooo a v utery.. prosim odjizdim dom. tentokrate jedu BUSem, bo si z5 xci vzit kolo.. czex airliness mi rekli ze kolo do letadla ee, jedine pridelat na zahradku na strechu :) takze musim dom po 4
kolex. v cechach byx teda mel byt negdy ve stredu v noci/ctvrtek rano.. navratnicku budes me zas vitat slivovicou a pivem jak posledne?? :)))
vrtule : 30 Mar 23:03:12 - (zlina-145.dialup.vol.cz)
ahoja ahoja , dnes sem potkala Navratnicka na bus zastavce a teda jako ze bych uz se mela konecne podivat na ty fotky , a ted uz vim proc sem to tak dlouho odkladala.....
Navratnicku ale musim rict ze sem tam vysmata na vice nez 1 fotce , nemyslis ?
Jinak nekteri co byli na Musilce i v Kashmiru jiste Navratnickovi jeho orientaci potvrdi a urcite s tim nema co docineni ten Gay klub co si zalozil na tanecnim parketu.......jinak dobrou NOC
putysek : 30 Mar 17:43:16 - (gate.fnplzen.cz)
No,Navratnicku,taky bych rada vedela,co ti to tam ten Blou do toho ouska dela.... :-)))
Navratnicek : 30 Mar 09:13:02 - (tux.nwt-km.cz)
Zdar vsici!
Alenka se vratila na Nastu! Huraaaaa ...!!! Zdarec jak svina! Tvym nadhernym zivocisnym nadrum by mel byt postaven pomnik! Posli mi nake jejich fotky a ja uz pomalicku zacnu modelovat ...:-)) Oh ja se ti tady snazim lichotit a ty to ani nep
oznas? :-))
Putysku, zvlaste ta fotka s blouem vyvolava celosvetove :-)) diskuze o me sexualni orientaci ... :-)))
Davide, toz nech mi aspon vikend. Ja si celou Mnagu sjedu a v pondeli tu mas muj hit (i s komentarem). To neni jen tak vybrat z tolika
skvelych kousku nejlepsi ... Jinak ty fotky sou skvele! Zvlaste ten Manas je uzasny ... :-)))))
daviD : 30 Mar 04:32:25 - ()
vyhlasuju anketu.. KTERA PISNICKA Z CELE DOSAVADNI TVORBY MNAGY SE VAM LIBI NEJVIC.. A PROC?
blou> mam pro tebe ty slibovane mraky, seckym ostatnim patri zapad na
d tonsbergem.. noo a tohohle manaseasi znate.. :) fotil to cocha, cekali sme na zapad nad brnem.. k tomu bezva sedne "do kolika zlych snu se musim jen probudit..? sem jenom fotograf..! kazdy je nosic a nese k
ousek viny, kazdy tise prispeje svoji troskou spiny.. ..se pomnejem, si zaplacem, to nebude jiny.."
blou : 29 Mar 23:32:49 - (datelb-1-2-75.dialup.vol.cz)
Navratnicek: tmp-to bych taky rad vedel
putysek : 29 Mar 20:26:18 - (gate.fnplzen.cz)
No,Seyi-moc kvalitni to teda nemas:-)Ale je to vjecne.Vid,Navratnicku???:-)))
daviD : 29 Mar 20:12:13 - ()
sjuzalenka> wooow skoda ze me nevidis, zas se po te tvoji puse cervenam.. jako tenkrat v te saune :) ty me dovedes dycky dostat ;-)
alenka> s tim diamantem se ti to povedlo.. taaak uz i tacud se nam dal na sutry.. :))
Alenka : 29 Mar 16:38:49 - ()
TAcude teda ja se omlouvam, znovu jsem si prohlizela ty fotky (tentokrat pozorneji a snazila se prehlizet Navratnicka) a objevila ten tvuj diamant, takze vazne sorry.
Alenka : 29 Mar 16:31:53 - ()
Navratnicek> tak jak si si nas mohl s Kristen splest to teda nechapu. Jo a objemny hrudnik, teda to ma brat jako lichotku, nebo jako, ze mam zavolat Pamele, zda by misto silikonu nechtela neco vic zivocisnyho?
Lenule> tak ja jsem nejaka Alenka (taky me
nejspis najdes na nejakem tom fotu)
Sey, Vrtulka atd> tak konecne jsem vas poznala, moc me teda tesi.
Tacud> asi jsem tezce mimo misu, ale co mate vsichni s tim tvym diamantem, jsem nevedela ze jsi se dal na sutry.
Alenka : 29 Mar 16:07:22 - ()
Koukam na zmeny, hezky fotky, to musela byt parba, akorat takovej blbej dotaz. Neky tam byl tak spolecensky unaveny, nebo jstemu nekdo dal na usta ;-)?
Tak a ted jdu cist co jsem zameskala. Jo a jinak zdravim.
Navratnicek : 29 Mar 14:46:56 - (tux.nwt-km.cz)
Sjuzinko, dekuju ti za ty dva francouzaky ... :-))) ach, dlouho me nekdo tak vasnive nepolibil ... ja chcuuuuuuuu jesteeeeeeee :-))
Jinak 0.01 promile? Toz to je teda parba jak hrom ... :-)) Myslim, ze je nejvyssi cas, abych si te vzal do parady :-)
Sjuza : 29 Mar 13:26:32 - (pctt24.tt.psg.sk)
Caaaauuuuuuu!!!!!
Tak uz som sa polepsila, uz som znovu na nastenke (aj s nejakym 0,01 promile alkoholu-holka z vedlajsej kancelarie ma dnes narodky-presne 2 mesiace po mojich...
Zdravim "kuky", co hned ako som sa to objavila zareagovali, takze: Nav
ratnicek - posielam cmuk na lave licko!!
David - posielam cmuk na prave licko!!
A este raz, ale opacne - Navratnicek prave licko,David lave licko!
A uz zase letiiiiiiiiim.........
Navratnicek : 29 Mar 11:01:12 - (tux.nwt-km.cz)
Zdar vsici!
co to je tmp? Sorry, ze sem ti nemohl venovat ... to vis, mel sem "lekci anglictiny" :-))) Mam vas vsecky pozdravovat od Siren. Rikala, ze vsichni vypadate na fotkach skvele (teda krome me ... :-)))
blou : 28 Mar 23:55:25 - (datela-1-4-132.dialup.vol.cz)
hmm sqely,uz to zase tmapuje,radsi bezim spat :-(
blou : 28 Mar 23:52:39 - (datela-1-4-132.dialup.vol.cz)
ahoj Navratno,jakto ze nemas zapnuty ICQ tmp
Navratnicek : 28 Mar 23:50:55 - (ppp176.zlin.worldonline.cz)
Sjuzinkooooooooooooooooo ahoooooooooooooooooj! Duuufam, ze prezijes vsetky miiirove programy a dalsi ooooooo mizerny den ooooooo mizerny den ...
Sey to jsou perfektni fotky! Couce asi tu Minolticku priste objetuju ... ale musite na me davat pozor, jo?
:-)))
daviD : 28 Mar 17:35:25 - ()
sjuzalenkoooooo ahoooooooj :) uz uz ti letim psat dopis :)
Sjuza : 28 Mar 17:26:27 - (pctt1.tt.psg.sk)
Nazdaaarek!Tak ja som sa opat po dlho case bola na vas mrknut.Fotky su super!Konecne si k menam zacinam priradovat aj tvare.Ja teraz makam ako "sroub",tak nemam vobec cas chodit na nastu (ledva to stiham na zachod :o).Ale tento tyzden by malo moje utrpenie skoncit a potom vam to vsetko vynahradim (dufam :-))).
Na vas ani na mnagu nezabudam,kazde rano poctivo pocuvam,aby som dalsi strasny "work day" nejako prezila.Tak zatial pa!
Sjuza : 28 Mar 17:19:01 - (pctt1.tt.psg.sk)