Zážitky z koncertů, fesťáků, názory na alba, písničky,
prostě vše co souvisí s M&Ž ...
<< >> nejstarsi
Navratnicek : 18 May 07:23:30 - (tux.nwt-km.cz)
Budiiiiiiiiiiiiiiiiceeeeeeeek! Jedu jedu z tech pelechu a poklusem na rozcvicku!
blou : 17 May 01:02:18 - (dateld-9.dialup.vol.cz)
zdravim...napisu priste,ted uz fakt musim spat :-(
putysek : 17 May 00:09:14 - (gate.fnplzen.cz)
daviDe: Nejak mi tu blbne Nastenka,nechtel bys to zase ulozit? Nejak ji to trva,nez se mi tam nahodi-aby to zas nespadlo...:-)
Jinak zdravim vsecky a hrozne cejtim s vama-vy SPRTI:-) Toz sprtejte,at vas mamenky pustijo s nama VELKYMA na dalsi Slet.
Kdopak se vobjevite 23.5.v LMB na Mnaze?Nebo ve velky Lucerne na Monkey Business???
Papapa.
Navratnicek : 16 May 21:30:26 - (ppp231.zlin.worldonline.cz)
Zdravim vsecky!
Ty Seji neblbni, si to prehravam uz po desate a su docista prazdny :-)))
Klaro, znacim si "S Klarou do bezvedomi - pozn. da vedet" :-)
Pipere, skoda, ze se u maturit nezadavalo tema "Zlati hosi", bys urcite dostal jednusku! :-)
Putysku, doufam, ze se jeste nekde teda poveselime, kdyz ta chata rupla :-(
Vrtulko, no jeste ze su na Davida Moravcovyho tak podobny :-))
Sem si podle nej ted nechal narust vousy. A vlasy uz pestim k teto prilezitosti paty rok! :-))
Zdarec TrSi, no to je dost, ze ses ozvala uz sem pomalu prestal z toho smutku jist a pit ... :-)) Naposledy sem si zkousel tenisky. Byly mi dobre. Dik za podporu! :-)
BOBLOU NOC!!
TrSi : 16 May 18:41:50 - (host-234-194.ol.ngbox.cz)
Cauec!!!POmerne dlouho sem tu nebyla,musim se vam ozvat...
hokej byl naprosto suuuuuuupeeeeer!!!Uz sem ani neverila a ono to vyslo(neboli ,,Vlasata kometa opet zazarila!").Bylo to skveli,opravdu sem si to uzila...
Vam vsem,co ted silite nad zkouskama:BUDTE V POHODE!!!A PAK TO BUDE...V POHODE!!!To zmaknete.
Zuzka:nevim presne kdy,ale nekdy v cervnu.Presnydatum musim zjistit.
No,nic.Mejte se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TrSi
vrtule : 16 May 12:50:38 - ()
ahoj lidi sem se napsala na dalsi zkousky , docela mi z toho hrabe , fakt ze ani ne za 2 tydny mam dokazat ze umim vylecit psy a kocky a malou havet , neni mi dobre pratele , ale hokej sem si uzila a musim rict ze z Moravce m%F9%BEe orgasmus i bez golu
tak j%E1 let%EDm za kravi%E8kama se m%ECjte
N%E1vratn%ED%E8ku d%E1m si pozor , nav%EDc ve%E8ery tr%E1v%EDm doma nad knihama u%BE 2 dny sem netr%E1pila t%EClo , tak ahoj
NPSDB byli uzo a copak je tuto sobotu tmp NO pRECE MINUTY !!!
Klara : 16 May 07:44:38 - ()
Jekote, jezeckovy vocicka, ono se to tu vylouplo dvakrat, jako krovak....
Klara : 16 May 07:41:52 - ()
Jekote, jezeckovy vocicka, ono se to tu vylouplo dvakrat, jako krovak....
Klara : 16 May 07:41:17 - ()
Zdravim po dlouhe dobe vas, mi drazi... A proc az ted? jaxo jsem cestovala a ve skole se to vari, ale pekne pod poklickou. :o))) Pokud to vyjde tak, jak by melo, tak vas zvu na neco. :o)))Budeme slavit!!!
Klara : 16 May 07:40:15 - ()
Zdravim po dlouhe dobe vas, mi drazi... A proc az ted? jaxo jsem cestovala a ve skole se to vari, ale pekne pod poklickou. :o))) Pokud to vyjde tak, jak by melo, tak vas zvu na neco. :o)))Budeme slavit!!!
Piper : 16 May 01:37:08 - (cache34.ics.muni.cz)
Jo,jo zdravim z Mor.Trebove.Tady,ac vyhlasene mesto duchodcu(po Naganu sme na namesti s vlajkou juchali 3!J,kamos a kamoska a vedle hrali cigani nepritomne fotbal),se taky kupodivu slavilo.
Takze rev,bujny ryk.Ja osobne sem s bratrem rval uz nez ten zapas zacal(i pred semifinale).Az na nas zvonili postupne sousede.Pak dokonce male deti,ktere n%E1m rekli,ze sme ozrali(v jejich veku sem nevedel ,co to je).A kdyz sme po viteznem gole polili vodou a vydavali simpanzi zvuky,rekli ze sme decka!
Hm tak nevim mimu bratrovi je 23.I kdyz moc se na to dusevne neciti,ale ze by ty deti byli starsi?
Takze pohodicka,pruchod namestim,akorat uz priste nebudu na oslavu hulit.Vsichni tam pak jasali a rvali a my sme sedeli,cumeli do zdi a monotone opakovali:Hm to je skveli.Jo,jasne,my sme vyhrali...
Zdarec Palec Kadlec
putysek : 15 May 19:18:41 - (gate.fnplzen.cz)
VSECHNO SE POPLETLO: Lidicky CHATA ZRUSENA!!! Pro malou ucast.
Jinak chlapci zacali hrat novou pisnicku-fakt dobry sago:-) a pak nastudovali jednu starou pisnicku z Filiho solovky:V PRIZEMI NA ZEMI.
Tak to je asi tak vse,co jsem vam chtela sdelit:-)
Tak nepropadejte zadne nadeji!!!
sey : 15 May 09:17:12 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
Navratnicku, ten ORGASMUS muzes mit, kolikrat budes chtit:-))) tak si to uzivej :-D
blou : 15 May 01:25:17 - (dateld-103.dialup.vol.cz)
no jo otakarek je otakarek,kazdymu privodi orgasmus neco jinyho vid Navratnicku.Teda tenhle byl uzasnej skoro jako kdyz dal Prochazka gol Kanade v 96tym ve Vidni.
No aspon ze v tech srackach se vsichni shodnem.
zuzka : 14 May 18:20:57 - ()
ahoj :-) mam nevsedni zazitek. Videla jsem poprve v zivote otakarka ovocneho, tep uz se mi uklidnil, takze vam to konecne muzu napsat.
Putysku, prosim te, ta chata bude?
mejte se moc hezky :-))
jo, Navratnicku, staci rict, sracek Ti muzu privezt nepocitane.
Navratnicek : 14 May 14:35:09 - (tux.nwt-km.cz)
Taky ste meli pri tom Moravcovem golu orgasmus? Ze zacatku sem myslel, ze to z nasima kukama nezvladnem, ale pak najednou jo. To vam bylo baaajo ... :-)) Diky Davidku! Sem si dnes rano slavnostne misto hnedozlutobilych slipu vzal cervenomodrobile, ale mam obavy, ze vecer uz budou jako driv ... :-))
Navratnicek : 14 May 13:12:41 - (tux.nwt-km.cz)
HOSI DEKUJEM, HOSI DEKUJEM, HOSI DEKUJEM ... Kdo ted nema nabarveny oblicej narodnima barvama neni vlastenec! Musim koncit, lezu na komin vyvesit vlajku a vystrelit par bilocervenomodrych svetlic ...
Vladko : 14 May 12:56:35 - (p3-335a.purk.kn.vutbr.cz)
SME MISTRI !!!!
Tady ve Statlu se slavilo jak svina - este ted se mi z toho mota skopek....
Uzijte si to a mejte se krasne!
sey : 14 May 11:28:07 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
vam ten hokej nejak zvednul naladu - asi si taky pujdu nabrousit hokejku...
Navratnicek : 14 May 09:16:50 - (tux.nwt-km.cz)
Zdar MISTRI SVETA!
Kuva, ale byl to nervak jak svina! Uz se tesim jak to vykricim na ICQ do celeho sveta. Bude zajimave sledovat reakce lidi (zejmena tedy divek :-) z takovych vnitrnich a vnejsich Antil, Kokosovych ostrovu a Tahiti, kdyz jim reknu, ze su "The Champion of the world" ... :-))
blou : 13 May 23:37:31 - (datela-1-5-89.dialup.vol.cz)
dobry vecer,jdu vam sem sdelit jednu novinu,nevim jestli se k vam donesla.Ale jsme opet zas a znovu MISTRI SVETA,tak a sem rad ze to vite provni ode me
daviD : 13 May 20:45:12 - (a5-149.dialup.iol.cz)
cau.. toz ja uspesne ZAVESuju..
v patek koncert psich vojaku v koprivce v NORE, dooost dobre
a dneska.. sem byl na venkovnim bazenu, decko to byla kooosssaa:)
a nasim drzim palceeeeeeeeeeee!!
blou> NPSDB ssem videl, mam to aji na kazete.. jooo joooo jooo tady se zijeeee.. beze fsi poezieee..
Tacud : 13 May 18:42:45 - (proxy.vol.cz)
Zdar vsem, taky za chvilu statnicuju, ale zatim mi hlava neblazni, snad ji to vydrzi. Blouie ja myslel, ze o 2:30 na namesti ve Valasskem mezirici. V noci to musi byt krasne...treba v lednu :-) Ahoj, tak zas nekdy
PS: Apropos mate radi polevku Tvor?
Vladko : 13 May 17:54:04 - (p3-335a.purk.kn.vutbr.cz)
Navratnicek : 13 May 11:20:35 - (ppp139.zlin.worldonline.cz)
Preju vsem, co delaji nebo se chystaji delat nejake dulezite zkousky AT MAJI KUVA FIX STESTI!!!!!
Uz mne z toho nahravani pomalu zacina hrabat. Tak sem vam to nazpival a kuci rekli, ze tam chybi vyraz, tak sem si dal 6 piv a uz je to aji s vyrazem :-)))
Zuzanko, tu sracku bych tuze rad videl! :-) Priste ji naber lopatickou do sacku a privez mi ji ukazat. Davej ale bacha, aby se ti ve vlaku ten sacek neroztrhl :-)
kaczenko, cekam na tebe dnes od 18.30 u naseho otrokovickeho jezirka, jinak taky Sterkace. Budu v hospode u Pudla. Poznas me podle toho, ze budu pit mattonku :-))
Vrtulko pozor na uchylaky pri tom behani ... at o tobe nemusim skladat nakou brutalni basen :-))
Toz teda zatim ZDAR!!!
blou : 13 May 11:11:20 - (datelb-1-4-134.dialup.vol.cz)
dobry rano
Videli jste vcera Noc s Andelem? Byli tam NPSDB,me se libil ten klip Beze vsi poezie..nebo tak nejak :-)
Zuzka:zadny strachy priste to uz urcite zvladnes.No a na namesti vzdycky ve 14:30 ne?? Jak se muzes vubec ptat :-)
kaczenka : 11 May 12:11:52 - (www.gkh.cz)
Navratnicku...to jezirko by vubec nebylo spatne! Zvlast v techto "horkych" dnech! :-)Zabicky zrovna nemusim (staci mi, kdyz se o nich ucime zrovinka v biole!)...ale ze jsi to ty! Jinak...vcera jsem byla na konciku Mnagy v Ostrave! Bylo taaaaaaa...aaakhle fajne! Sqele jsem si to uzila - zaparila, zaskakala, vyrvala hlasivky,...! A kuciiii byli uuuplne perfektni! Fili, ten novej sestrih ti moooc slusi! A Nekymu taky! Fili hral na kytosku tak zurive, ze mu praskla........ struna! Ale Jarda to hned napravil!Akorat...mohlo byt viiiice pridavku!...No nic, proste: BYLI JSTE BEZVA!!!
zuzka : 11 May 08:41:17 - (prdyn136.upol.cz)
Trsi: no jo tlak a jeste mi ruply nervy, takze jsem vicekrat navstivila zachod. Takovou sracku bych vam fakt neprala :-)
Kdy jsi povidala, ze hraje Mnaga na namesti?
zuzka : 11 May 08:38:15 - (prdyn136.upol.cz)
Lenule, Davide, Vladko, vy to dokazete, vy jste silni!
TrSi : 10 May 21:07:51 - (host-234-194.ol.ngbox.cz)
zuzka:Skoda,a me jeste ted boli ruce jak sem Ti drzela palce :-(
Ale ta zvrhle dobra nalada me celkem uklidnuje...Ze by to nebylo tak hrozne?:-)))A stejne si to neudelala jen kvuli blbymu ...tomu...tlaku.Ze?
David:30.5. sme taky s tebou...
Vy me vsichni tak znervoznujete tema zkouskama...chudacci...
Mejte se krasne,a nezapomente ze lhari uz stejne davno vyhrali...
zuzka : 10 May 18:01:38 - ()
toz podruhe jsem neudelala, mam z toho zvrhle dobrou naladu
... : 10 May 13:13:52 - ()
ja : 10 May 13:13:33 - ()
jeste ja : 10 May 13:13:18 - ()
A ZUZKO tfuj tfuj tfuj hodne stesti a pid zitra rict sme s tebou
vrtule : 10 May 13:09:44 - ()
musim rict ze neni nad si pekne vecer zabehat , obzvlaste u nas na Lesne tam furt jezdi policejni hlidky ,zrovna predvecerjsky jich tam s majackama jelo 5 , no tak sem se radsi rychle rozbehla domu ,jinak mece a meciky a mecouny to je docela filozoficka uvaha , ja jdu dumat nad exitem , coz je pro toto obdobi docela prihodna pisen Navratnicku....
Jinak Sey staci se kuknout na nejak server s veterinarni tematikou i medici snad maj neco takovyho tam je toho spoustu
tak se mejte jdu na neurologicke cviceni paap
Davide drzim pesti
ZDAR A SILU
sey : 10 May 12:52:37 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
od botaniku bych ocekaval nekolik malych meciku, ale my zoologove preferujeme mecouny... proste ryba je ryba:-)))
Bob : 10 May 11:33:17 - (votrok.vse.cz)
David: Zatim drzim docela hezky pohromade ...
a tobe palce
porazka nebude, zkrizene mece vzdy zvitezi :-)
otazka pro botaniky: co vznikne, zkrizime-li 2 mece?
daviD : 09 May 21:26:47 - (a227-149.dialup.iol.cz)
cau.. nejak nemam cas to secko cist, ani updatovat :( ale doufam ze se seci mate dobre, teda musite se mit lip minimalne lip jak lenjule a vladko a ja, bo STATNICE SUUUUXXXXXXX
drzte se, daviD.
PS>30.5. o pul desate rano bude porazka.. moje.. to budou jatka :))
TrSi : 09 May 16:12:07 - (host-234-194.ol.ngbox.cz)
Navratnicku:Teda tys me etda setrel!:-DTolik pisnicek.Ale my,my to dotahnem siiiilene daleko vis...Jestli chces,dam ti prvni podpis na CD... :-)))
To pocasi bylo v poslednich dnech trochu chladnejsi ale myslim,ze se zas schyluje k lepsimu.Jak se vam libil vcerejsi hokej?Celkem good...
vrtule:Teda ty me desis!Me staci uzavirani znamek na konci roku a mam dost.Teda netesim se,jestli me taky neco takovyho potka,fuj!Drzim pesti!
Zuzka:Tobe taky...To zmaknes levou zadni... :-D
Mejte se tu zatim fajn.Zavrete oci,odchazim...
putysek : 09 May 15:50:24 - (gate.fnplzen.cz)
Kdopak se vobjevite v sobotu v Drazicich? Je to tam az od jedenacti-tak dojedte!!!
Navratnicek : 09 May 15:39:37 - (tux.nwt-km.cz)
No to je mi nadeleni, tolik sympatickych tvari se obzivlo :-)
Seji, muj digi fotak je vcelku obycejny HP Photosmart 215. Ma to rozliseni jenom 1,3 Megapixelinuuu, ale na ty fotky z pareb a hospod to v pohode staci. Ma to i 2x digi Zoom a rezim Mikro, takze muzu fotit i detaily kvetinek a pivni peny. A taky to ma samospoust, abych se mohl neustale obdivovat jak su krasny :-) a nemusel pri tom obtezovat kolemjdouci :-))
Vrtulko, no jo jeste chybi Vrba ... a taky Ethanol, Maminka, Svaly, Exitus ... a vubec, nechte se prekvapit! :-) Slibuju Vam, ze si i zatancite u modernich rytmu :-))) Jinak ti preju hlavne pevneho dusevniho zdravi :-)
Zuzanko, chmel zacina v druhe pulce srpna ... no a uz si te teda pisu na stejny pokoj s Bobem :-))
Na kalbu se budu snazit doject. Kalby, ty ma Petrik tuze rad ... :-)
zuzka : 09 May 15:17:39 - (prdyn178.upol.cz)
Navratnicku, ja jsem majzlik chtela na odstraneni ztvrdle kuze, ale klidne Te muzu i vysochat do kamene.
Vrtulko, jsem s Tebou, chapu Tve pocity, ja idu zitra na zkousku, kterou jsem minuly tyden neudelala a neni mi lehko na dusi.
Bobe, ja bych na ten chmel s vama taky sla, kdy to je?
Jo, decka, neslavite treba nekdo v lete taky narozky? Ja mam chatku zajistenou, ale docela rada bych se s nekym podelila o naklady. Pocitate s cervencovou parbou? Bylo by to 20. a 21.7.2001. Dojet muze kdokoliv. Neni tam kadibudka, jenom krovi a vysoka trava, ale ja vim, ze Nastenkari preziji vsechno.
sey : 09 May 14:27:29 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
jee, vrtulko, mas nejaky RTG obrazky, ktery bys mi mohla poslat? to by se mi hodilo... prosim, prosim:-))
vrtule : 09 May 14:18:05 - ()
ahoj , jak to tak vypada nefinisuje nastenka ale ja , sily dochazeji vcera sem se ucila do 5.30 a pak sem se pul hodiny premlouvala abych se doplazila do sprchy , je to bida , trochu to zacina tuhnout.Sla bych na neco do kinca a na zmrzku a vubec , mam toho plny usmef.Ale bude hur , tak ja frcim na prednasku , jinak cele toto silensstvi prameni z toho ze sem se napsala na 3 zkousky , nejak me to vzdycky rozhodi
Navratnicku zapomnels na VRBU
jinak digitalnim fotoaparatem se skvjele uchovavaji RTG snimky v PC , radsi uz du ahoj
sey : 09 May 13:24:47 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
neklesej na mysli, covjece :-)
zrovna tebe jsem se chtel optat - cos to koupil za digitalni photograficky pristroj? pochlub se:)
Navratnicek : 09 May 13:07:59 - (tux.nwt-km.cz)
Tyyyyyyy vogo, on tu nikdo, ale vubec nikdo od vcera nic nenapsal ... Nastenko neumirej, prosim te rekni jeste neco! :-)
Navratnicek : 08 May 21:31:09 - (ppp5.zlin.worldonline.cz)
Dobre vecir vespolek!
TrSi, to ja jsem ted nahraval ve 4 dnech volna v nefalsovanem studiu nase songy. Od sluchatek mam docista zaparene usni boltce :-) Muzete se tesit na opravdove lahutky, jako jsou napriklad Mlade divky, Francouzak, Mor, Turista, Bradavice, Rakovina, Myslenka ... Jsme tak v pulce nahravaciho procesu a vypada to, ze se mi z castky za nahravani pekne protoci panenky.
Pipere to je dost couce, ze ses objevil. Sem myslel, ze uz ses po te parbe neprobral ... :-)
Bobe, takze pisu si te na chmel, ale jeste se prosim te ozvi. Bude tech lidi vic a nerad bych te opomenul :-))
Putysku, tak si uvedomuju, ze mas couce pravdu. Ale uznas, ze prepalit to na cede romku jde, ze? :-))
Preju hezky vecer a noc a vsecky blechy na pomoc!
Piper : 08 May 14:35:22 - (cache34.ics.muni.cz)
P.s:jestli to jeste nevite tak:
Slunicko sviti,protoze je hodne!
Piper : 08 May 14:34:37 - (cache34.ics.muni.cz)
Tak sem si dal delsi internetovou pauzu.Takze kalba na Brnenskem srazu po ctvrte a naposledy:
Navratnicku:
Vladko:
David:
i Lenule,samozrejme:
Musim vas pochvalit,ze poznamky o mem vytuhnuti jste nijak nezvelicovali ani nenakrucovali,to me okoli to nekdy probira jeste pul roku(kdyz treba vytuhnu na silnici,nebo tak).Holt patrim do skupin pijanu,kteri cas od casu(tak50procent)nevydrzi az do do svitani.Pricinou je hlavne muj neuveritelne strestenej mozek,kterej do me hrne neustale zaplavu informaci,ktere se snazim predavat dal pod heslem kamose:
Lidi musi neustale mluvit,aby si udrzeli v provozu svuj hlasovy fond,pro pripad,ze by je nekdy napadlo neco opravdu duleziteho.
,no a s poctem vypitich napoju(ktere do sebe ostatne taky chrlim nad prumer rychle)pak staci,abych na chvili zavrel hubu a ...uz lezim pod stolem.Takze snad ste nebyli zaskoceni obviklim privalem informaci(kecam obvikle zvanim jeste vic)a brali to s rezervou.Jinak NHPSD band byli supr,pivo taky.Konecne vim,kde je mejdlo(i ty kuchynsky),dozvedel sem se toho hodne,hodne zajimavyho...etc
A ted slunicko sviti,becky se roji a ja,ja mam pred zkouskovym...
TrSi : 08 May 12:26:30 - (host-234-194.ol.ngbox.cz)
Navratnicek:Ale hraly fakt skvele!A my jeste lip!V nedeli sem se slezla s dalsima dvouma clenama kapely a jen tak zkusebne sme nahraly 5 pisnicek!I kdyz maximalne dvouma hratelnejma...Ale je to vykon!
Jinak my jeste nevime jak se menujem,ale ty navrhy me dost desili.Ale to uz je jedno.
Mnaga bude prej v Olomouci hrat nekdy v cervnu,na namesti!Hura!!!Uz se mooooooooooooooooooooooc tesim!
putysek:I kdyz se to nema,spis cumim...
Mejte se vsichni krasne!!!
CeDecko : 08 May 10:03:32 - (brno41-a01-as27.ctt.cz)
Ahojte,
toz sem si rekla kdyz vas furt (rok) ctu a sleduju jak nejaky uchylak tak vam mozu aj neco napsat. Putysku, to sem potkala tebe ze? :) vetsinou si nic nepamatuju.
Cao Blou toz ja uz pomalu cekam na nejakou tvou SMS jak na bozi spaseni...a jelikoz na xko ted moc nechodim tak ti chci zdelit ze na tu mnagu konecne asi pojedu nebot ten kamarad si me na starost vezme i kdyz to pro nej znamena nefalsovana muka. Takze sem nefalsovane stasten :)
lidi mejte se krasne a carpe diem
Bob : 07 May 15:11:27 - (jmcache.vse.cz)
Zuzka: Chmel? Sklizen, pole, cesacka, vune pozdniho leta,
vune prvni lasky, propleteny vlasky, vyplata - smesne castky :-)
Navratnicek: Ok
Kdo jede dale?
putysek : 06 May 23:01:32 - (gate.fnplzen.cz)
Navratnicku-a nekecas s tim CDckem?
blou : 06 May 19:33:06 - ()
Navratnicek : 06 May 10:47:42 - (ppp235.zlin.worldonline.cz)
Zdar vsici!
No tedy TrSi, u vas tedy hraji skupiny s originalnimi jmeny. Uz chybi jen "Ztracene klice od domu" nebo "Cervavy ananas" :-)Su moc zvedavy na tu vasu skupinu.
Jinak dobra zprava: Necum a Tleskej vyslo i na cedecku :-)
Ty vole 180,- Kc? To uz snad trochu prehaneji, ne?
blou : 06 May 01:54:16 - (datelc-223.dialup.vol.cz)
safe : 05 May 22:55:57 - (ppp453.plzen.worldonline.cz)
Ahoj. Ta Kadan je 17.5., jestli se to nezmeni...ale vstupne neni zrovna zadarmika....180,- No reknete, je to pro studujiciho malo? Putyskovi: Ja se ten saxik snazim odposlouchat, ale jde to ztuha :-)
safe : 05 May 22:53:37 - (ppp453.plzen.worldonline.cz)
safe : 05 May 22:53:21 - (ppp453.plzen.worldonline.cz)
putysek : 05 May 20:12:22 - (gate.fnplzen.cz)
TrSi-tak nezapomen zatleskat:-)
TrSi : 05 May 14:46:24 - (host-234-194.ol.ngbox.cz)
Navratnicku:Ne,ne,ne!Ty jogurty nemam moc rada,to bys mel vyhodu!Krom Ostnatejch dratu tam hraly jeste podzemnici,a Mala holka.Jo a do nasi kapely sem sehnala bubenika a dalsiho clena.Ja su tak sikovna!
JInak prave posloucham Necum a tleskej.Je to vazne uzasna kazeta.
Navratnicek : 05 May 00:13:59 - (ppp204.zlin.worldonline.cz)
Souzko ucitelko a mam si na tu skolu v prirode vzit aji valchu a necky, dybych se nahodou zaspinil? :-)
No TrSi teda dik ze se ti libi moje vety, doufam, ze se nekdy uvidime zivi. Udelali bysme treba zavody kdo driv sni zaraz pet Jogurtu z mlekarny Kunin (ty smetanove mam tuze rad) Souhlas? Zitra v hospode uz budu pomalicku trenovat ... :-) Teda reknu ti ty si tak kulturni. Ostnaty drat? To je nazev primo novovlnny :-) To ja zitra budu "kulturu" primo vyrabet - stale totiz nahravame nase album.
blou ju! :-)
No nic uz du na kute, abych mel zitra hlas jak alexandrovec. Kakalin kakalin kakalinka maja ... priste si to poloz niz kamile ...
putysek : 04 May 21:11:34 - (gate.fnplzen.cz)
Ahojky Safe!Je dost,ze ses taky ozval-ty tichy ctenari:-)Depa je ti konec?
Navratnicku,jakodybys nevedel,ze posta o vikendu nedonasi.Musi ti to stacit pres tyden:-)
Jinak decka-uz se pomalu houfujte na tu ctyrdenni akci s Tonym a Duskou.Snad dam pres tyden dohromady presny instrukce pobytu a potrebnych pomucek.Se zatim mejte,zase se ozvu.
blou : 04 May 19:01:05 - (dateld-207.dialup.vol.cz)
Navratnicek:ja se polepsim ju? :-)
TrSi : 04 May 18:13:25 - (host-234-194.ol.ngbox.cz)
Navratnicek:Tak porad premyslim...kde na ty svoje reci beres inspiraci prosimte?Po te co sem si precetla tve prispevky sem dosla k nazoru,ze tva fantazie je zrejme nekonecna...Takovy kraviny by snad nevymyslel nikdo jinej:-D
Prave odchazim na koncert Ostnatyho dratu,coz je zdejsi kapela,kterou sem nikdy neslysela ... :-)Uvidime co se z nich vyklube.Vpondelime jeste ceka koncert me uci a skvelych lidi se Sternerka.Ach to kulturni vyziti! :-)))Uz se tesim!
POcasi je stale supeeeeeer!!!Uplne letni,ale ma se pochopitelne zase ochladit :-(Ach jo!
Jdu si uzivat prazdnin,cely ctyri dny bez skoly!Zase!Tak se mejte krasne...Papa!!!
Hokej Slovensko-Ukrajina nic moc,co?Celkem nuda.
Tak ahooooj!Du se teda kulturne vyzit%A7
Navratnicek : 04 May 12:25:14 - (tux.nwt-km.cz)
Ach Tlaczenko, totiz Kaczenko, :-) ty si tak romanticka, ach. Chtel bych s tebou lezet u jezirka ve kterem by se odrazely cervanky prave zapadajicih slunicka, kolem by zabky delaly kvak ... kvak, sem tam by rybka udelala zblunk ... zblunk, deka by byla roztazena, polstarky na podlozeni prichystane ... ach :-)) No nic, ta sprcha co si dam dnes vecer nebude taky vubec spatna ...
kaczenka : 04 May 11:28:07 - (www.gkh.cz)
Caute vsichni, predevsim tedy Ty Navratnicku!Vidim, ze se tady nenudite...kdo by taky jo,co? Kdyz je tak krasne pocasi-slunicko sviti, ptacci zpivaji, kyticky kvetou...:))
Navratnicek : 04 May 10:59:10 - (tux.nwt-km.cz)
Vrtulko, tak ty si koupila mamce Vlastu Redla? Predpokladam, ze aspon na cely vikend. A kolik s nim teda stoji 1 noc? :-) U nas by nekteri kuci z Otrokovic sli aji za 2 pivka ... :-) To ja koupim mamince Lunetiky!
Ahaaa, tak ten kun lezel a byl uspany, tak to ovsem meni od zakladu mou teorii o sklonu konskeho krku ... hmmm, ale stejne si jeste musim udelat nacrtek.
vrtule : 04 May 10:34:16 - ()
ahoj jedu domu a vubec se mi do rozpareneho autobusu nece , ale maminka ma narozeniny tak sem ji koupila Vlastu Redla.Tak a ted uz jdu ahoj a hezky vikend
PS Navratnicku kun kdyz je uspany tak lezi na boku a nestoji a vubecMVDrPVDRRNDRPRDr Hribe je uplne mimo DrSc
Navratnicek : 04 May 07:36:44 - (tux.nwt-km.cz)
Tak Mnaga uz hraje i v Kodani. Fili, dansky se rekne Ahoj andilci "Radz Iclidna", tak nezapomen zaperlit :-)
To vis, ze si na te Safe vzpominam ... ty si ta stihla dlouhonoha blondyna, ze? Casto sem na tebe myslel :-)
Putysku, diky za pocasicko, ale priste bych to prosil soustredit na vikend a ne do dnu v pracovnim procesu :-) Dik!
TrSi, ty mas taky rada jogurty? Nejlepsi sou ty co se jim blizi konec minimalni datum spotreby. Krome toho, ze jsou levne (v nasem Albertu i -50 procent), objevuji v nich i nevidane nove zajimave chute! Dobrucuju vsak jeste nechat tak 14 dni na nakem teplejsim miste (nejlepe primo na slunicku) :-)
Zdravim bloua. Kde se draku podely tve drivejsi poutave romany, jak vystrizene z pera Aloise Jiraska :-))
blou : 03 May 23:13:03 - (datelc-199.dialup.vol.cz)
zdravim Safeho,no ja si pamatuju.A kdy je ta Kadan?Ze bych ji prubnul.
: 03 May 21:48:11 - (ppp541.plzen.worldonline.cz)
Sorry. Oprava.
Ahoj vsem. Zvlaste pak
safe : 03 May 21:47:12 - (ppp541.plzen.worldonline.cz)
Ahoj f%B9em. Zvl%E1%B9t%EC pak putyskovi, navratnickovi, blouovi, Zuzce, Tacudovi, Alence, Davidovi... :-) Snad jsem na nikoho nazapomnel. Ale vy na me jo, ze? Snad jedina putysek, dobra duse, si na me jeste pamatuje... Ja vubec nemam cas, taky ho nemate??? Teda fotecky musim pochvalit! Moc pekne :-) Dnes jsem se dozvedel, ze Mnaga hraje v mem rodnem meste!!! KADAN! To je sila! :-) Kdyby nekdo nahodou chtel prijet, jen to uvitam. Kdyz tak dejte vedet, abych zaridil nocleh... Tak ja si dam svacinu do kapsy a utikam. Cau.
sosal : 03 May 19:01:17 - (gw.szes.chrudim.cz)
vodka pry je nejlpsi cista a je to pravda
putysek : 03 May 16:49:22 - (gate.fnplzen.cz)
No tak vas taky zdravim-tak co,jak jste spokojeni na Morave s pocasim?Ale mam pocit,ze uz vam to stacilo.My chceme taky trochu toho tepla pro sebe,tak nam sem laskave neposilejte ty zas..ny kroupy:-D
Ale jeste zijem,ne?
Videli jste Otesanka?:-)
TrSi : 03 May 16:06:42 - (host-234-194.ol.ngbox.cz)
S tema stupnema sem to trochu prepiskla,melo to byt 30 ...diky Bohu,ze nemame tech zminovanych 0... sorry :-D
TrSi : 03 May 16:05:51 - (host-234-194.ol.ngbox.cz)
Navratnicek:ne...dik,ale vis to uz by na me bylo moc mlecnejch vyrobku a to jako...to nejde.
Jinak se vsemci mejte,mame tu 0 stupnu ve stinu a je to proste good!!
Navratnicek : 03 May 08:42:47 - (tux.nwt-km.cz)
Takze dneska sem mel na snidani hermelin. Hmmm to byla dobruutka :-)
Special Zdar for Alenko, 2x 20 liber to maaaaame na nejmin 20 koncertu Mnagy. Jsem rad, ze zijes. Uz sem byl cely anxious :-)
No a teda ti kuci jako o tebe nemaji zajem nebo ty o ne nebo jak to teda vlastne je :-) Hele nezapomen, ze my kuci z Moravy bysme ti splnili co bysme ti na ocich videli ... no hospodu se ted zrovna nemyslel :-)) Su rad, ze se ti dari a ze jak prijedes budes atraktivni vic nez jindy (to mame jeste nejmin nakych 90 tydnu :-)krat 40 = 3600 liber hmmmmm :-))
Bobe, na chmel jedu!
Zuzko, ty chces me nohy vytesat do kamene? Sem myslel, ze mi budes delat manikuuuru :-)) Ale takova socha by nebyla taky od veci!
TrSi, jeste mi trochu sejra zbylo, tak dybys mela zajem ... je tady o to rvacka :-)
zuzka : 03 May 08:42:35 - (prdyn170.upol.cz)
jejdananku, vzdyt Mnaga prijede k nam do Hodonina! To je mi novina!
zuzka : 03 May 08:09:45 - (prdyn170.upol.cz)
ahoj Alenko, hokej je asi v poradku, chlapci na koleji byli velmi divoci.
Bobe, jaky chmel???
Navratnicku, vezmu si majzlik a kladivko.
Alenka : 02 May 22:09:04 - (m21-mp1-cvx1b.nth.ntl.com)
Jo ajeste, muzete me nekdo informovat jak a co hokej, pokud sme dopadli blbe, tak to raci ani nechcu vedet.
a co ten sraz, uz probehl nebo jeste ne.Jestli ne tak kdyby jste se nahodou nudili, nebo vas chytla velka stejskaci po Alence, tusim, ze meho mobilka mate vsichni.
ja se s vama pro zatim opet loucim vy moji mali veprici. vase Cestovatelka
Alenka : 02 May 22:05:56 - (m21-mp1-cvx1b.nth.ntl.com)
omlouvam se, ze jsem posledne neuplatnila svou potrebu rici vam, jak se mam co kuci atd.
Mam se dobre, nasla jsem si dva vedlejsaky.V rano o pul sedme vstavam a jdu roznaset noviny, coz mi zabere cca pul hodky i s cestou pro ne a i bez nich.
druhej mi dohodila sefova.Pro jednu jeji znamou uklizim, dvakrat tejdne takovej bara.cca dve hodky v jednom dnu.Byla jsem tam dvakrat a dala mi dvakrat po 20 librach.
Kluky nemam. ani jednoho.
Kluby jsou tu docela dobry, uz mam svou oblibenej, ale nebudu raci popisovat.
Nastenku sem neprocetla, se omlouvam, jenom Navratnickovo prispevky jsem si nemohla nechat ujit. Teda ten sejra posli, ja ho tady prodam za tezky prachy. Maji nejakej strach ze vsecho co pochazi kravy. teda nevim proc. Ne ted vazne, nevim co se povida ve zpravach, ale skutecnost je takova, ze se z anglanu stavaji vegetariani.Pomalu ale jiste.
Bob : 02 May 19:22:03 - (votrok.vse.cz)
Haj evry baby
Jede nekdo na chmel?
TrSi : 02 May 18:42:16 - (host-234-194.ol.ngbox.cz)
Toz zdar!
Zuzka:no jasan,ze byla.Ale moc dlouho sem tam v tom pranu nepostala,hlavne sem bloumala ulickama.Flereti byli dobri.Odpoledne sem este sla na Vltavu,sou skveli.Jenze v tom pocasi...Je to sice uzasny,ale spalila sem si ramena.Auauau.
Navratnicek:myslim,ze ten popis tvych nohou nemusis tak prozivat... :-)Kazdopadne si ten syr uzij-dobrou chut.
blou:porad to rikam.Akorat mam takovej mlhavej pocit,ze vsechno co vymyslim uz nekdo napsal,...ale to prejde.Pockej,jak to bylo dal...Byl pozdni vecer prvni maj vecerni maj byl lasky cas hrdlicin zval ku lasce hlas,kde borovy zavanel haj.Nebo tak nejak :-D
Mejte se uzasne.
TrSi
Navratnicek : 02 May 11:55:26 - (tux.nwt-km.cz)
Helou Evrybady,
No ja sem oslavil svatek prace take dustojne - na kostu vina v Maraticich. Byl sem tam od 9 do 17 hodin, tak si me muzete predstavit. V noci sem mel nocni muru. Valily se na me sudy plne vina ... Ruce se mi uz ale tresou jenom ttttttrrrrrrooooossssskkkkuuuu.
Kaczenko, take hezky pozdravuju. Predpokladam, ze nejhur ti hned tak nebude, protoze kdyz si myslis, ze uz to horsi byt nemuze, tak vez, ze si tak na 50 procentech svych moznosti. No jinak se mam tak nejak letne. Sedime tady jenom ve slipech a popijime pivko :-)
Zuzko, uz se tesim jak me ostrihas kopyta, ale vem si radeji plynovou masku a neco desinfekcniho ... ted v tom horku se mi dost poti nohy a mezi palcem a tim prstem vedle uz mi buji celkem slusna plisen. Ale klid, zitra to sezkrabnu na syr a budu mit hermelin, mnam! :-))
kaczenka : 02 May 10:17:59 - (www.gkh.cz)
Je tady nekdo, kdo byl na koncerte Mnagy v Havirove (21.04.01)nebo se chysta na ne do Ostravy (10.05.01)?
kaczenka : 02 May 10:13:55 - (www.gkh.cz)
Navratnicku...to krcisko, ty noziska - to je snad pstros, ne? :-)Uz vim, kam zajit, kdyz mi bude nejhur!Jinak te moooc zdrav%EDm! Co nov%FDho?
Bobe, dik! Uz je mi vazne lip!
zuzka : 02 May 08:52:42 - (prdyn178.upol.cz)
Ahoj, ja jsem na Tatabojs nakonec nebyla, coz me moc mrzi. No jo, jenze v tu sobotu byla od taty z prace podnikova akce a chlast tam meli zadarmo. Skoncila jsem pod stolem v polovine napojoveho listku.
Vrtulko, dekuju a napodobne
Navratnicku, az bude Vrtulka na krku, tak bych Ti mohla ostrihat kopyta, ja jsem jednou videla, jak se to dela.
TrSi: byla jsi vcera na namesti? Decka, to byla uzasna vec, od rana byli koncerty: Fleret s Jarmilou Sulakovou, Tom Kocko s kapelou, Zuzana Navarova, Majerovy Brzdove tabulky, VLTAVA a dalsi a dalsi. Svatek prace jsem oslavila dustojne.
Mejte se pekne.
blou : 02 May 00:03:46 - (datela-1-4-14.dialup.vol.cz)
blou : 01 May 12:56:49 - (datela-1-2-38.dialup.vol.cz)
TrSi: Pekna basnicka o tom Maji...z Tebe jednou neco bude.Tak zatim vymysli pokracovani,
bye
Navratnicek : 30 Apr 20:25:32 - (ppp120.zlin.worldonline.cz)
Zdar vsici!
Blou dekuji za krasnou reportaz z akce Tata Bojs. Podle toho co pises tam byla jako vcelku zabava teda asi jo :-)) Z popisu toho co ste pili sem dostal zizen, ale jeste to chvili vydrzim, co kdyby zavolala Vrtulka :-))))
Putysku, chlapum z kapely to reknu, ale jelikoz jeden z nich dela v divadle tak opravdu nevim (se hraje vetsinou v subotnik).
Vrtulko, no dost dobre si nedovedu predstavit jak si sedela koni na krku, dyt dys se podivas na kone (ucebnice pro Vysoke skoly veterinarni od Prof. MVDr. Cyrila Hribete DrSc "Uz zase skacu pres kaluze", obrazek na str. 69) tak vidis, ze sklon krku je takovy, ze by sem se na nem neudrzel ani ja :-)) Vyzaduju nazornou ukazku! (ja budu delat teda kone, ale muzstvi me muzete kuci nechat)
Tacude, za chvili jdu neco teda rozpracovat, ale byl sem dneska v Kromerizi a su naky utahany :-)
Toz cau a nezapomente se zitra navzajem vseci polibit pod rozkvetlym fikovnikem :-)
No nic jdu umyvat nadobi ... sakra!
TrSi : 30 Apr 19:53:33 - (host-234-194.ol.ngbox.cz)
Zdarec,tak se vam po delsi dobe (kdy nam nejel inet) ozyvam.
Musim uznat,ze pocasi me zcela konsternuje.Je to uplne skvely,hotovy leto.Bylo na case.
Co kdybysme rozjely nejakou dalsi zajimavou anketu( jak bylo treba TO Slovo nebo pisnicka atd...).Akorat ze me nic nenapada.Ja na to prijdu,...Kdyztak se taky zamyslete(ale abych toho po vas nechtela moc... :-D).
JInak,skola neneni,pocasi je dobry,co vic si prat.I kdyzdo te skoly bych klidne sla.Ona to je doma prece jenom celkem nuda.
Jeste,kdyz uz se zeptam,chodiva sem jeste nekdo z mnagy,asi ne...Celkem skoda.
Mejte se vsichni skvele,uzivejte pocasi a hlavne zitrejsiho prvniho maje.Nezapomente se jit zitra podivat na mazoretky a mavat mavatkama.Jo,jeste:byl pozdni vecer,prvni maj,vecerni maj byl lasky cas...To uvidime.
Zdarec :-D
putysek : 30 Apr 16:35:19 - (gate.fnplzen.cz)
Navratnicku,chci se te zeptat,jestli bys nechtel na tu Tonyho chatu vzit celou tvoji slavnou grupu i s nastrojema a udelat tam poradnou parbu?(Jen jestli bude pro koho hrat...?) :-)))
putysek : 30 Apr 14:15:12 - (gate.fnplzen.cz)
Potvrzuji jiz zminene dojmy z Tatabojs recene od dvou nastenkaru,zucastnenych telem i dusi.Timto prohlasuji ze Tatabojs byli naprosto uzasni.O ceste domu bych se radsi ani nezminovala.
Normalne zjistuju,ze cim jsem starsi,tim vic mi vadi pozdni navraty domu v castych rannich hodinach. Jak to,ze mi to driv nevadilo a ted to primo nenavidim?
Uzijte si dneska paleni carodejnic (hlavde devcata-drzte se radsi dal od ohne-at si vas chlapci nespletou s nejakou carodejkou-to oni radi) a o pulnoci utikejte se svym diamantem pod nejblizsi brizu a tam si ho v klidu znasilnete-to proto,devcata,abyste neuschly.Se mejte:-)))
vrtule : 30 Apr 11:17:29 - ()
ahoj zuzko a hodne sily na ty tvoje vsechny povinnosti !!
no a ted k navratnickovi :o)))) , no no koni sem sice sedela ale ne na hrbete nybrz na krku a hlidala jak spinkaji zatimco je mi spoluzaci zbavovali muzstvi... tak nevim jak to s tim prokrvrnim bude... , nadsena sem byla z hribatek ktere sme ockovali a prohliyeli a hrali si s nima na schovku.
Taky zdarvim Boba s heslem na depresi koleckove brusle a poradne si na nich namlet oplicej :o)))
Navic mam dotaz jak sviti vyplasene hvezdy ???
to je trochu moc romantiky najednou
a slus jdu delat zapocet ze soudu a prava ve vet. medicine je to fujtajbl HOWGH nasedam na Hatatitlu a mizim v prerii
sey : 30 Apr 10:45:20 - (a41-158.dialup.iol.cz)
sey : 30 Apr 10:27:24 - (a41-158.dialup.iol.cz)
Tata Bojs byli naprosto v pohode,jedna z nejlepsich akci, ktery jsem videl, ale tezko to popisovat, protoze to bylo hodne vizualni... nezkazily mi to ani schvalnosti od iDNES, ktery mi napsali, ze jsem vyhral listkY a pak mi dali jen jeden, ani Cesky drahy, ktery nas odmitly o pulnoci odvezt do Plzne, takze jsme do pul ctvrty mrzli na vypadovce na Plzen a pak se zahrivali kavou z automatu v Tescu...
blou : 29 Apr 23:29:18 - (datelc-118.dialup.vol.cz)
navratnicek:No na koncertni show jsme nakonec dorazili v omezenem poctu 3 slovy trech nastenkaru.Pivo tocili 11 slovy jedenacti stupnove.Dal jsem si tam jen 1 slovy jedno,tedy pred koncertem jeste 2 slovy dve a po koncerte taky 2 slovy dve,ale to uz nebyli 11 slovy jedenactistupnove ale 10 slovy desetistupnove.Domu jsem dorazil ve 12 slovy o pulnoci.Jeste neco bys chtel vedet?
Tacud : 29 Apr 17:42:08 - (proxy.vol.cz)
Zdar, byli jsme s Vladkem Na musilce na VIDIEKU. Bylo to supr. Robo Grigorov je dost ulitly.
Alberte, to byl dneska krasnej den?
Navratnicku, kveten se blizi, co opravdova majova laska? Mas neco "rozpracovaneho"...?
Navratnicek : 29 Apr 09:36:07 - (ppp221.zlin.worldonline.cz)
Zdar vsici!
Toz ja predpokladam, ze jeste vsici vyspavate, ale napsat o koncertu Tata Bojs byste teda mohli. VSTAVAT A CVICIT LENOSI!!!
blou : 29 Apr 00:22:12 - ()
to jako sem nikdo nic nenapise :-(
blou : 27 Apr 19:34:52 - (datelb-1-4-39.dialup.vol.cz)
: 27 Apr 15:20:24 - (host122.chepos.cz)
sey : 27 Apr 12:39:06 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
taxem se prave dozvedel, ze jsem dva listky na Tata Bojs vyhral, takze zuzko,jestli se tu objevis, tak doufam, ze jeste listek nemas, protoze blou ma totiz dva navic:) doufam, ze na sebe mate nejaky kotakty, kdyby ne, tak ja jsem k nakous.. eee, totiz k nakontaktovani na o6o63o2425
a jeden listek bude porad asi volnej, pokud se nepletu v poctech... me ta vyssi matematika dela problemy:-))
Bob : 27 Apr 10:16:36 - (votrok.vse.cz)
Cus
pro Kaczenku: Tak nebud smutna,nejsi v tom sama.
Ses v tom trochu Ty, sem v tom trochu ja,...
Navratnicek : 27 Apr 08:11:33 - (tux.nwt-km.cz)
Zdar vsici!
Putysku, to su rad, ze se ti libil pstros :-) To byla ale prca jak sem narazil hlavou do zdi, ze? :-))
Blou, ja vim, ze ted sou ty nazvy pomichane, ale hold devacata si zadala nejaka ta foty z meho intimniho zivota, tak rozvrzeni nazvu sbirek muselo ustoupit tomuto ohromnemu tlaku :-)) No ale uz makam na nake te zmene. Pro tebe to udelam, ty kluku vousata :-)) Skoda, ze te nejvic zaujalo jen rozvrzeni nazvu mych sbirek :-(( Ale nic, je to takova vyzva ke zkvalitneni me basnicke tvorby!
Jinak ten koncert stoji 170,- Kc? To uz je skoro jak na Nedvedy ... :-)) No coment
putysek : 27 Apr 06:22:52 - (gate.fnplzen.cz)
O Velky Vezire!!!-spojim se s tebou founicky a domluvime podrobnosti.Papa.
blou : 26 Apr 19:36:28 - (datela-1-5-39.dialup.vol.cz)
Takze za tri lupeny pro putyska,seye a sebe :-)sem utratil 510,tedy 170 za jeden!!! A taky kdyz sem se ptal pani prodavacky,rikala ze listku je jeste spousta..ani se nedivim.Takze klidne dorazte....tolik prachu bych pro priste vrazil uz jenom do Mnagy, i kdyby hrali jenom jednu pisnicku nebo jenom jednu sloku nebo jenom jednu vetu nebo jedno slovo..to slovo.Takze v sobotu se uvidime.A jeste vzkaz Navratnickovi:mrknul sem opet na ty tvoje stranky a...dost me to zklamalo:-(( Ten nejvetsi for,za ktery sem povazoval poradi nazvu tvych umeleckych sbirek,se vytratil s jinym rozvrzenim uvodni stranky...takze to koukej honem rychle napravit...tak nazdar
putysek : 26 Apr 16:29:07 - (gate.fnplzen.cz)
Navratnicku,ani nevis,jak moc zive jsi vypadal v tom kanclu,jak pobihas a vydavas ty prapodivne radoby pstrosi zvuky.Fakt jsi mne pobavil.:-))))))))))))
Blou,jestli se tu objevis,ozvi se mi na foun,jak je to s tema lupenama do te Archy.
Jojo,lidicky,vcera jsme se Seyem travili noc v kine a hadejte co davali na tom nasem plzenskem festivalku??? No jo-Happy-End.Ale moc to nevyfikli s titulkama,protoze odebrali ceske titulky a nahradili je anglickymi.Takze kdyz mluvil anglicky herec-rozumeli tomu jen cizinci:-)Ale jinak to bylo decka uplne stejne-no fakt,verte mi:-))))
Navratnicek : 26 Apr 15:34:01 - (tux.nwt-km.cz)
Kaczenko, nebud smutna. Ja Ti udelam pstrosa, jo? UUUIIII UIIII (ted mavam rukama a pobiham po kanclu) Na smutek je nejlepci pstros! No a jinak o Mnaze si muzem klidne popovidat, jasne ... UUUUIIIIIII UIIIIIIIIIIIII ale ted me momentalne hrozne bere ten pstros. Nezapomen se za nama podivat i v budoucnu. Cekam!!
Kaczenka : 26 Apr 14:37:31 - (www.gkh.cz)
Heej, Navratnicku, jsi tady jeste?Je mi smutno...a chtela bych pokecat, treba o Mnaze...
kaczenka : 26 Apr 14:11:49 - (www.gkh.cz)
Asi tak nejak...uz jsem myslela, ze tu nikdo neni...Jo, a jinak te zdravim.Jsem Kaczenka, tesi me!
Navratnicek : 26 Apr 14:05:43 - (tux.nwt-km.cz)
kaczenko, tvuj dotaz mi znel jako prosba cloveka, ktery stroskotal na pustem ostrove. Haloooo ja suuuu tadyyyy!!!
Ba Zuzko, jdi makat aspon zazijes ohynek na snehu, zivot bez pribehu ... Tim samozrejme nesnizuju uroven delnickeho povolani :-)) Kdo ze to umrel? Perchta? Covece sem ti ju na Nasti ani nezaregistroval ... a uz je po smrti.
Jo ty chces do Archy? No jooo jestli ty nemyslis tu Noemovu ... jo tak ta uz vyplula pred 5 minutama :-)
Si to decka v tyyyy Praze hezky uzijte!!!
kaczenka : 26 Apr 14:02:34 - (www.gkh.cz)
kaczenka : 26 Apr 13:52:18 - (www.gkh.cz)
sey : 26 Apr 13:35:03 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
zuzka> koukni se na www.archatheatre.cz - maji tam planek a z hlavaku to je kousek... mimochodem - jak s listkama? prej by je mel kupovat blou - jste taky domluveny?
zuzka : 26 Apr 13:27:58 - (prdyn191.upol.cz)
prosim, jak se dostanu z hlavaku do Archy?
zuzka : 26 Apr 13:19:54 - (prdyn191.upol.cz)
ahoj
david: to je skoda, ze do Prahy nemuzes
sey: Perchtu to uz zkratka nebavilo, tak se rozhodla, ze umre
decka, mne je zas smutno z uceni, mam neodbytny pocit, ze se ze me vysokoskolsky vzdelany clovjek nestane...osm zkousek...ctyri kolokvia...a tri zapichy
mno a kdybych sla makat, tak budu mit prachy
zacinam premyslet...
Peta : 26 Apr 12:05:15 - (ac16.fsv.cvut.cz)
tak mi tu furt tvrdi, ze kazdou chvili zacne prset. Ja se tu tesim jak vybehnu ven do toho vlhka hledat nejaky ty kone (samosebou ze spis ty co na tom koni budou sedet) abych si taky trochu uzil a ono porat nic. Uz se neda nikomu verit.
Navratnicek : 26 Apr 11:14:57 - (tux.nwt-km.cz)
No to je teda goool, Vladko pise Davidovi SMS s zadosti o prachy za parek v rohliku a pivko (nektere sem mimochodem platil i ja :-)))
Uz to vidim jak v realu. Vladkova SMS - "Davide porad mi chybi na ucte ta skvara za ty 2 parky a 3 piva!!! Hele teplota vody v Orlicke prehrade je 2 stupne a Ukrajinci nejsou zas tak drazi ... Jo a nezapomen, ze penale za zpozdeni platby narusta geometrickou radou" :-))
No divite se jeste nekdo, ze David zkratka nikde s Vladkem nepude ... :-)))
daviD : 26 Apr 10:13:29 - (jak-fw.mendelu.cz)
vladko> dik za SMS, fakt se omlouvam ze nepudu.. posli mi plz cislo ucti, at vim kam prevect praxy za parky :) a pivko..
Navratnicek : 25 Apr 22:05:34 - (ppp199.zlin.worldonline.cz)
Vzhuru na kone! Ja jdu spat. Bobrou noc preju vsem! Stejne se vsadim, ze David to nevydrzi bez Nasti dlouho :-)))
Jo Vladko, dik. Si jediny kdo me prispevky jeste cte ... ale co me to psani bavi :-))
Seji me vlhko zas tak nevadi ... kdyz jsem s nakou kraaaasnou divkou co prave slezla s kone :-))
Tak ale ted uz fakt priiimovou noc vsem!
Vladko : 25 Apr 20:00:47 - (p3-335a.purk.kn.vutbr.cz)
Zdar decka!
Moc se mi libi vase basnicky... Davide - to je skoda, ze nedovalis, my s Tacudem deme! Ty NPSDB zkusim sehnat nekde jinde - je to paradni muzika, musim to jeste slyset :-) Mam u tebe ty parky :-))
Navratnicku> neni zac dekovat, to je samozrejme. Priste zas! (i kdyz poprve je jenom jednou... :-)) Jinac paradni hlasky! (treba to s tim konem... :-))
daviD : 25 Apr 19:02:34 - (jak-fw.mendelu.cz)
cau lidi.. tos sem se prisel s vama rozloucit aji ja.. na mesic.. statnice volaji a ja nevim co drive :(
omlouvam se vladkovi, ze nedondu na vidiek, budto uz budu doma nebo zahrabany v uceni a malokdo me z nej vyhrabe :) teoreticky teda jen jedna osoba..
no a taky se omlouvam plzenske vetvi,do prahy nemozu, snad nekdy v cervnu :( tak sorrac putysku. a tebe seyi poznam rad nekdy jindy :)
mejte se tu pekne, nevim jak casto budu moct nastu pohlidat aby nespadla, tak ji nedavejte zabrat :)
Peta : 25 Apr 17:41:39 - (ac18.fsv.cvut.cz)
No jo to pocasi mi taky vyrazi dech. A o to vic ze se na nej musim divat skrz spinavy, zapraseny, temer odpuzujici skolni okeni skla. Je jak musi byt venku krasne......No nic tak jste me premluvili utikam ze skoli pric. Vzdyt kazdy normalni clovek by tu stejnak do 19:30 nemohl vydrzet. Hej hola svete....pockej na me.
TrSi : 25 Apr 16:46:29 - (host-234-194.ol.ngbox.cz)
To pocasi mi bere dech!Slunko sviti,modra obloha,zelena travicka,...proste skvely...Jo a zitra se ma ochladit... :-D
Super,co?
sey : 25 Apr 13:33:42 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
zuzka> jak to, ze bila pani umrela? to uz si tech petset (nebo kolik) let odkroutila? ;-)
navratnicek> moc to s tou chvalou neprehanej - podarilo se mi putyska presvedcit, ze lepsi bude ty prachy proparit nez predplacet slunicko pro brnaky:) uz stradame mraky, pocitam, ze zitra je odeslem na vychod:-)))
Navratnicek : 25 Apr 08:32:59 - (tux.nwt-km.cz)
Zdar vsici!
No teda plzenska vjetev se skutecne vytahla. Rano nebyl na obloze ani mracek! Jeste chvili a videl bych to na plovarnu.
To album To sem si delal prdel, vzdyt 31. cervna neexistuje ... a Putysek to sezrala aji s navijakem :-) Jinak samozrejme vyjde az bude nahrane, vylisovane, krabicky na neho sehnane, obal vytisknuty a cena vypoctena :-)
Vrtulko, sem v Materidousce cetl, ze jizda na koni velmi prospiva prokrveni zenske panevni oblasti. Divky pak maji o dost lepsi naladu, coz je patrne i z Tveho prispevku :-)) S koleckovymi bruslemi ani s Tarantinem (pokud se tak nejmenuje ten kun) jsem obdobne zkusenosti neobjevil :-))
Putysku a na jak dlouho si to krasne pocasicko predplatila a co su teda dluzny. Sme se tady s chlapama v praci domluvili, ze bysme kazdy objetovali pjetikacku :-) (pozn. jsme tu v kanclu 3)
Slovni uloha pro studujici Nastenkare a rky tedy zni: Kolik bysme zaplatili Putyskovi za Slunicko? (pozn. k reseni doporucuji Basfilng-Hubertovu metodu substitucni analyzy nekonecnych prvku) :-))
putysek : 25 Apr 03:17:41 - (gate.fnplzen.cz)
To:Navratnicek keca.Best of vyleze asi az na podzim.
Jsem rada,ze se vam tohle pocasi libi,taky to byla fuska.Znate to:objednavky,slozenky,postovni dorucovatelky...nakonec ta fronta na poste se slozenkou v ruce...No,ale je pjekne,ne?:-D
zuzka : 24 Apr 19:37:09 - ()
ahoj Vrtulko
Seyi, bila pani uz umrela, jinak bych Ti ji rada ukazala.
Navratnicku, mamina se zkratka nesmi drazdit, no. Musim si to pamatovat.
Davide, ta zprava mi prisla, ale nepovazovala jsem za nutne odepsat.
Vladko : 24 Apr 19:29:43 - (p3-335a.purk.kn.vutbr.cz)
Zdar decka!
Du cist vase prispevky. Jen jedna prosba na Davida: Dave, uvidime se ve ctvrtek na Musilce na Vidieku?? Kdyztak mi tam prosim dones ty CD od NPSDB. Diky.
Zatim cau!
vrtule : 24 Apr 15:06:22 - ()
na deprese neni nic lepsiho nez Tarantino , no ale ne uplne.Teda dalsi alternativa je nejaky vyjezd jako ten co sme meli vceraadnes.Kone sou uzasne stvoreni.Tak a ted frcim dom do sprchy , v Brne je konecne jarne krasne slunicko sviti a tak vubec asi vyrazim s koleckovyma bruslema , to bude zase modrin fsude ...... tak ahoj
Navratnicek : 24 Apr 14:10:02 - (tux.nwt-km.cz)
31.6. 2001, ale nevim to jiste :-)
To : 24 Apr 12:52:12 - ()
Zdar chci se jen zeptat, kdy vyjde album Best of Mnaga
Navratnicek : 24 Apr 08:28:49 - (tux.nwt-km.cz)
Vazene Nastenkari, vazeni Nastenkari!
V uvodu meho projevu mi dovolte, abych podekoval Sejovi, Putyskovi a Kristen, ze konecne k nam prestali poustet ty obludne mraky. Ano, tusite spravne, dnes rano mou tvaricku ovlazily po dlouhe dobe zivotodarne slunecni paprsky. Sbohem depko, chce se mi najednou zit, skakat padakem, potapet se mezi zraloky, chodit po rozzhavenem uhli ... jeste jednou dekuji :-)
Davide, hezka basen, jenom doufam, ze uz u tebe taky sviti :-) Cislo debila je poznaceno, cekej tedy zaplavu erotickych ESEMESEK :-)
Alence, dekuju za upozorneni, skoda, ze nemela potrebu nam sdelit jak se ma, jak zije, co kuci a tak ... :-)
Blou, take se tesim az se uvidime ... mimochodem, kdyz nejsi oholeny moc ti to slusi :-))
Putysku, doufam, ze doneses i nakou medovinku na tu chaticku. Lehneme si do travy, budeme pozorovat mraky a chlastat ... a jestli budes chtit, tak mezi sebe priberem i Seje :-)) Ach, podivej beruska a taamhle leti motyyylek :-)
blou : 23 Apr 22:52:46 - (datelb-1-5-112.dialup.vol.cz)
zatim se mej,chatovat tu nebudem,dyztak prijd na Xko,nazev roomu pripominat nemusim :-)
blou : 23 Apr 22:49:39 - (datelb-1-5-112.dialup.vol.cz)
tak pocitej se mnou....teda jen pokud prijede i Navratnicek,bez nej ani ranu :-)
putysek : 23 Apr 22:47:27 - (gate.fnplzen.cz)
Zatim potvrdil termin-je to zarizene.Ted uz jen sehnat lidi.
blou : 23 Apr 22:46:21 - (datelb-1-5-112.dialup.vol.cz)
co ta chajda....uz sem se ti prihlasil??
putysek : 23 Apr 22:42:37 - (gate.fnplzen.cz)
No,ja jenom,ze by bylo dobry zajistit lupeny v predprodeji,protoze to prej bude dost velky a mam obavu,ze na miste uz nebudou.(Bohuzel cislo na Klaru jeste nemam:-)))
blou : 23 Apr 22:40:06 - (datelb-1-5-112.dialup.vol.cz)
putys:abych rek pravdu tak takhle daleko jeste nepremejslim,rozhodnu se v sobotu...ale myslim ...ze pudu :-)
putysek : 23 Apr 22:37:49 - (gate.fnplzen.cz)
Neni tu:-( Ahojky Blou.Jdes v sobotu do Archy?
blou : 23 Apr 22:34:36 - (datelb-1-5-112.dialup.vol.cz)
putysek : 23 Apr 22:31:56 - (gate.fnplzen.cz)
putysek : 23 Apr 22:31:10 - (gate.fnplzen.cz)
Zuzanko,jasne ze pocitej s nasi ucasti na Velhartickem zamecku.Urcite prijedem a povzbudime te necim lahodnym...treba medovinkou:-)))
Alenka : 23 Apr 22:31:05 - (m149-mp1-cvx1a.nth.ntl.com)
Tak jenom na Chvily, Asi vyte, ze je novej virus.prichazi pod predmetem, Virtualni pohlednice pro tebe, a nebo Virtualni kytka pro tebe (Kytka=flover) jeden vam zmrazi celej pocitac a ruhej jenom nejakou knihovnu nebo co.takze jestli vam neco takovyho prijde neotevreny hazet do kose.
No a jnak Putysku nemas cislo na Kaceny mobila, neco bych od ni potrebaovela.Mejte se vase Alenka
daviD : 23 Apr 18:29:28 - (jak-fw.mendelu.cz)
sey> prvni oskarista?? tos to su tomu raaaaddd.. a dikes za uvitaci zpravicku :)
daviD : 23 Apr 16:08:51 - (jak-fw.mendelu.cz)
prisla pani deprese a pry at s ni du na svacinu
ja nemel hlad a tak
neznam pricinu
proc nakousl sem jidlo co mi dala
proc udelal sem secko co si prala
a tak ted se na vas z nebe divam
obcas nudou na mracich si zivam
skoda ze nemuzu dolu za
lidma
xtel byx.. ale depka dusi mou zaklila :(
tak to byla jen takova mala depresivni :-) jo, phonenum: 0776062718, ocekavam SMS smrste :) norske cislo uz neplati..
zdenicka> dik ze ses s nama prisla rozloucit.. nastenka by ti jen xtela rict
ze ztraci dobrou kamaradku, ktere si vazila a vedela ze od ni se docka vzdycky jen uprimna slova.. i ona ti preje aby se ti darilo na ceste zivotem.. rozehrala si s nim dobre hru.. vsak vis.. ruze :-)
Navratnicek : 23 Apr 15:32:08 - (tux.nwt-km.cz)
Zdenicko, dobry kousek (i ten zamraceny special pro me :-) No jo Zdeni, bez si nachvilku odpocinout :-)! To je ta jarni depka. Vsichni uz toho mame dost, kdyz nam ten Sey to Slunko nepusti a nepusti na oblohu :-) Ale za 2 nebo 3 tydny te tu chcu videt v p
ozoru, vonavou a vymydlenou!
Zuzko, hezky se zas s maminkou udobri. Vzdyt, co je na svete krasnejsiho, nez maamino pohlazeni :-)
Dnes pujdu prikladem a jak dojdu domu reknu mamince: "Mami, mam te rad!" ... myslim, ze dostanu po drzce :-)
TrSi, c
o se tak zajimaveho ve skole stalo? Zeby naka vesela bitva vlhkyma houbama na tabulu? :-)
Kolik si mam dat piv :-)), abych teda prezil cetbu tvych basni? Su zvedavy, tak to tady vybal! Delej, delej, delej ...
sey : 23 Apr 15:30:43 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
zuzka> na tech Velharticich muzes nasi zapadneji umistenou skupinu ocekavat:) seznamis nas s bilou pani???
TrSi : 23 Apr 15:11:51 - (host-234-194.ol.ngbox.cz)
Zdenicka:Taky zdravim..%F9prislo mito jak na rozloucenou,co chystas??? :-)
Jinak,prave sem prisla ze skolky,bylo to duchaplne,nekdy je skola mimoradne skvela!!!
Mela bych si jit zahrat na klaro.
S tema basnickama...teda tady ste vsichni takovy au
tori.Az se nekdy( musim nasbirat odvahu :-D)vytasim s tema svejma,bude to zajimave.Jinak Zdenicka,docela dobry!
Mejte se uzasne,du ...
TrSi
Zdenicka : 23 Apr 14:48:37 - (jihlavab-28.dialup.vol.cz)
Nahoru, dolu, dolu, nahoru,
chodi se po horach z hladkeho mramoru.
Zustavaji stopy, ze kterych cteme,
kam kdo z nas sel a kam jit chceme.
Cesty se toci, navzajem protinaji,
kazda z nich se smeje a svuj plac taji.
Vsechno, co vidime, j
e jenom napul,
vsechno, co chceme jist, vytahnem na stul.
Skryvame, hrajem si, otvirame usta,
sit nasich cest je pomerne husta.
Kvantita kraluje poddane kvalite,
rybar zase chyta dalsi rybku do site.
Kdyz ptacka lapaji, pekne mu zpivaji
,
dokud ho nemaji, srdce jim zmiraji.
Cesty se motaji, za roh skaly staci,
po svych cestach poutnici dal pomalu kraci...
Casy se meni a lidi s nimi...a vsechno jednou konci, aby to zase nekde nekdy jednou zacalo... Opatrujte nastu a nekdy
treba na videnou a kdyz ne, tak vam preju prijemnej zivot a vecnou pohodu... Tak se mejte...
zuzka : 23 Apr 14:31:37 - ()
ahoj,
to musela byt krasna kalba. Ja byla v sobotu s matinkou v divadle na Katovi a blaznovi. Ty brdo, bylo to moc hezke. Potom jsme se pohadaly, ja jsem se nasrala a v nedeli jsem uz na tu alfu nesla.
Doufam, ze Tatabojs v sobotu stihnu. O pul se
dme rano mi jede vlak z Phy do jiznich Cech a vratit bych se mela kolem osme vecer. Pojedu si zarizovat brigadu na hrad Velhartice. Dojedete se pak nekdo podivat? Provedu vas bez listku.
Navratnicek : 23 Apr 14:06:35 - (tux.nwt-km.cz)
Tady Sova ... jeste ze teda rusim vase pohodove odpoledne. TA REKLAMA NA EUROTEL JE NAPROSTA BOMBA! :-)))
Navratnicek : 23 Apr 13:59:36 - (tux.nwt-km.cz)
Nu jeste jsem opomnel podekovat Davidovi za ta krasna sluvka ohledne mych basni. Diky! Dava mi to silu do dalsi (krve)tvorby! :-)
Vcera sme ve studiju naaranzovali prvnich 8 pisnicek (jeste jich bude tak 6 az 7 - podle toho jak nam to pujde) z noveho a
lba skupiny Navratnicek. Kdyz sem se zeptal kamosa u mixu jak to zni, tak mu schazela slova, takze z toho usuzuju ze to bude asi dobre. ha ha :-)) Pro znalce nasi hudby mam jeste dost podstatnou zpravu. PRITVRDILI SME!!! a to tak, ze hodne :-)
Tak to b
yla teda takova mala reklama, ale jinak zustava samozrejme vse pri starem - Mnaga je nejlepsi skupina ve vesmiru a okoli a kdyz vidim Filiho, tak mi vlhnou kalhotky :-))))
vrtule : 23 Apr 12:50:11 - ()
ahoj lidicky , tak musim rict ze sem ze sebe vydala naproste maximum , ja musim provolat slavu 123 minutam huraaaa , huraaa a slavaaaa.
Vrelo to uz od prvni pisnicky a byli naprosto uchvatni ach jo.
Az na tu tvrdou realitu skolni ve me ty pisnicky p
orad zniiiii
, hlavne chocolate jam a vubec.Tak ja uz asi pujdu sem po obede a akorat tak cas zdrimnout si na prednasce. Mejte se fajn!
Navratnicek : 23 Apr 08:09:56 - (tux.nwt-km.cz)
Zdar jak svina!
Tak i ja sem se dostal k napsani par radek o skvele, a opakuji to jeste jednou se vsi vaznosti, skvele parby. Stara pekarna je naprosto uzasny klub. Sem tam mel pocit, ze su u sebe v pokojicku tzn. ze to tam bylo velmi utulne :-) Co se
tyka poctu vypitych piv jelikoz sem byl na zachode asi tak 8 krat, tak to vydim na takovych 10 az 12 kousku :-). Samotna skupina NPDB me fakt okouzlila. Po hudebni strance prekvapive hitova, po divadelni strance neuveritelne komedialni :-). Fotky poslu co
nejdriv. Samozrejme i tu s vytuhlym Piperem :-) Vladkovi dekuju za noclech a vybornou snidani. AT ZIJE VLADKO!!! No a samozrejme i David, Piper a Lenule (i castecna ucast se ceni)
A nakonec sem se rozhodl provolat slavu i vsem ostatnim, kteri chteli,
ale nemohli.
Takze trikrat HURA, HURA, HURA!!!
blou : 22 Apr 23:23:55 - (datela-1-2-54.dialup.vol.cz)
no jinak zdravim vsechny parany z Brna
jo a jeste jedna takova vec.
Jsem rad ze se Martin uzdravil nebo dal do poradku a ze zas sou vsichni pohromade.
Ale jak jste vsichni psali ze to nebylo ono,no j%E1 si to nemyslim...no ono to mozna nebylo o
no,ale prave proto ze to nebylo ono a bylo to neco jinyho tak to bylo ono.Bylo to trochu jiny a urcite ne nejak vyrazne horsi,trochu prizpusobili repertoar....treba ten Obraz pro vystavu kocek na zaver,to nema chybu,doufam ze to budou hrat i s Martinem. P
roste vsichni hrali na 120 procent...a sice nemam matfys,ale myslim ze ty procenta nakonec vysli ne? :-)
dobrou noc
blou : 22 Apr 21:02:50 - (datelb-1-6-34.dialup.vol.cz)
daviD : 22 Apr 20:44:59 - (jak-fw.mendelu.cz)
ahooj TrSi, priste proste ty a maminka nesmite xybet, mamcu by sme vytancovali.. a tebe taky, zadne straxy :)
este upresnim pocet piv, bo vladko spatne pocital ve stare pekarne.. po priletu sme si dali 2, behem koncertu 2 a na rozlouceni a smutek ze na
s opustila princezna vendula dalsi 2, celkem teda 4-6 :)
jo a nebyla to kulhava uklizecka ale vravorava svacinarka :))))))
TrSi : 22 Apr 20:03:48 - (host-234-194.ol.ngbox.cz)
Vidim,ze to byla asi kalba,co?Evidentne z nasledky... :-D
S tim Knorem,mam pocit,ze mel prej neco hodne vaznyho,ale fakt nevim.Doufam,ze nemini odejit,Mnaze dost chybi.Je to dost vyrazna osobnost co se tyce hudby,skvele hraje...Proste snad neodejde.
Tesim se na ty fotky,asi se pobavim,co?Nasla sem tady jednu uzasnou s Filim,Navratem a NEkym.Neky je tam asi dost mimo...
NO nic,du hledet na telku.Mejste se skvele.
daviD : 22 Apr 18:50:22 - (jak-fw.mendelu.cz)
navratnicek aji sici ostatni co to jeste neslyseli.. >>reklama na eurotel<<
..ty ku*vy mi vypli debila, buzici.. ..tak si predstav, voni mu urizli i tu druhou.. a podobne :)
sey : 22 Apr 17:53:03 - (a194-158.dialup.iol.cz)
a na co se teda mame tesit, kdyz na tom plakatu nebudeme??? ;)
putysek : 22 Apr 17:17:05 - (gate.fnplzen.cz)
Lidicky,teste-vy plakat nebudete!!!
Super zprava: 23.5.v LMB bude M&Z-to asi vsichni vime,ze(?)ale pak v 0:30 bude pokracovat party s Monkey Business.No neni to sqvjely??? :-) Boze ja su tak scasny.:-)
putysek : 22 Apr 16:59:36 - (gate.fnplzen.cz)
Seyi,ty chces prinest Lexaurin?A kolik miligramu?(1,5 nebo 3mg)?
sey : 22 Apr 15:37:57 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
tak koukam, ze jste se vcera nesetrili:-)
zrovna dneska jsem cetl rozhovor s Markem Brodskym - to musi byt fakt dobrej paric... docela me zaujal jeho recept na leceni depresi: becherovka + Lexaurin :-)) .......aaaa, modri uz vedi:) ano, spravne - pr
ines ho hned dneska:-)))
Vladko : 22 Apr 14:18:13 - (dahlia.mendelu.cz)
Zdar decka!!
Toz i ja jsem se probudil ze zimniho spanku a dostal jsem se k tomu, abych sem neco taky pripsal. Celou dobu Nastu samozrejme ctu a v duchu su s vama! :-)
Vcerejsi, potazmo dnesni akce naprosto nemela chybu, skoda, ze Lenule nevydrz
ela to uvodni soustredeni v Bavorske a pod tajemnou zaminkou nas jeste pred hlavni udalosti opustila. Tou byl samozrejme koncert neopakovatelne panoramaticke skupiny NPSDB. Panoramaticke proto, ze v tom malem klubu Stare pekarny tech 7 clenu skupiny stalo
skoro kolem dokola obecenstva... :-))
Zahrali fakt paradne - viz skladba Disco (vsichni na znacky a jedem !!) nebo jooo, jooo, jooo, tady to zije, jooo, jooo, jooo beze vsi poezie... ci Kulhava uklizecka a podobne flaky.
Teste se na fotoreportaz od
Navratnicka!
Zdravim Lenulu, Davida, Navratnicka a Pipera!
Jeste pro uplnost prehled znacek piv, co sme okusili: v Bavorske to byl Radegast (3-5 kousku), ve Stare pekarne Gambac (2-4 ks), v Mydle Novopacke - 12%B0 (1-2 ks) a v Kashmiru Starobrno (1
-2 ks). David si je dokonce nechaval psat na paragon :-))
Zatim zdarec!
daviD : 22 Apr 14:14:58 - (jak-fw.mendelu.cz)
este jeden vzkaz navratovi> ty vole, estli si jim tam toho zarlivacka fakt prednes, tak teda.. :))) pak se mi libila INZERAT a NEZAVISLA SCENA.. nemam to prectene secko ale fajn se rymujes, sem ani netusil ze toho mas tolik.. se citim jak slabsi odvar ted
kom :(
daviD : 22 Apr 10:50:27 - (jak-fw.mendelu.cz)
tos.. report jako prvni.. schodiste hraly uzasne, pekne zme to tam s navratem, vladkem a piperem rozvlnili.. a kupodivu secko slo podle tajneho navratnickova planu alias pivo-holky-pivo-... :)
a chcel bych podekovat vladkovi za pozvani na parek v rohli
ku(2x):) a navratnickovi za pravidelnou dodavku tekutin.. by me zajimalo kolik zme toho vypili ;-)
tos navrate at ti to teda dobre nahrava.. dyz uz tam mate aji tu basu :))
putysek : 22 Apr 06:14:22 - (gate.fnplzen.cz)
Klarko,jestli se tu jeste objevis,jedes do Drazic?(12.5.)
blou : 22 Apr 01:18:48 - (datela-1-4-35.dialup.vol.cz)
tak sem zvedavej,jak si to ti kuci uzivaji
cekam zitra reportaz
vrtule : 21 Apr 15:49:21 - (zlina-113.dialup.vol.cz)
krom toho ze pro me prijel misto bratra tatka , se to moc ukecat nedalo ...... , ale doufam ze sis to uzil ja uz se tesim na -123 mon jupiii , tak v Brne pozdravujte Schodiste
Piper : 21 Apr 15:00:45 - (cache34.ics.muni.cz)
putysek : 21 Apr 14:36:51 - (gate.fnplzen.cz)
Jinak: NEKY: Hepy brzdej tu juuuu.Zase o rok starsi,co?:-)
putysek : 21 Apr 14:36:06 - (gate.fnplzen.cz)
daviDe,takze dorazite do Prahy?To bude narez:-)))
daviD : 21 Apr 14:23:17 - (jak-fw.mendelu.cz)
piper> jasne ze dondi, panska jizda specetena :))
putysek> dondu minimalne ja a pulka koleji CZU(lidi cos potkala v melounu+tatabojs,brno).. :)
Piper : 21 Apr 13:52:02 - (cache34.ics.muni.cz)
Navratnicek:Zmena planu,zustavam v Brne a tak se prijde podivat do ty Stary Pekarny,jestli to je nakonec tam.Doufam,ze nebude vadit kdyz se tam mrknu?Pravidelny nastenkar sice nejsem,ale fanousej Mnagy urcite.Dejte vedet,kdyby to byla nejaka soukroma akce
.Ale sraz je doufam furt u ty Bavorsky pivnice,no nic kdyz tak se aspon projdu...
putysek : 21 Apr 06:33:50 - (gate.fnplzen.cz)
Tak si ten sraz uzijte ve zdravi-Navratnicku,ty moc nesil,at se te dockame opet v Praze na nejakem tom koncertiku.Apropo kdo vsechno prijedete do te Archy na ty Tatabojs?Bude to velke:-)
Navratnicek : 21 Apr 01:17:00 - (ppp77.zlin.worldonline.cz)
Prave sem se vratil z koncertu Visacich Zamku. Kuva to byl nasup! Hrali 2 a pul hodky! Cestou trolejbusem na koncert sem potkal Vrtulku. Uz uz sem si myslel, ze ji zlakam, ale stacila chvilka nepozornosti a ... kuva sme si mohli spolem tak hezky zatrsat :
-((( Kde ses mi ztratila, ty jedna batozinarko? :-)
Ty vogo no jestli zitra prijde i Vladko, tak to tedy bude jizda panove :-)))
TrSi, skoda ze teda s mamkou nemuzete. :-( Ja vim tatka by delal asi problemy. Ne, ale my sme fakt slusni kuci, ze jo ho
ky? :-)
daviD : 20 Apr 23:04:03 - (jak-fw.mendelu.cz)
a tohle mi napsala ivanka z velryby ohledne martina knora..>>
Co se tyce dotazu ohledne Martina, s kapelou jsme se dohodli, ze duvody jeho nepritomnosti si nechame pro sebe. Hlavni vec je, ze uz zase hraje, o cemz se mohli presvedcit vsichni, kteri sl
edovali pondelni porad CT "Pomozte detem".
= dalsi rozbroje v mnaze?? uz snad bylo dost zmen, ne..? za xvili bude puvodni jen fili..
daviD : 20 Apr 22:59:42 - (jak-fw.mendelu.cz)
prave sem dorazil z -123min, byli skveli.. v podstate celou dobu improvizovali, ani jedna pisnicka nebyla v puvodni verzi, lidi se skvele bavili a kalili jak divi, dvakrat se pridavalo(podruhe to byla 20-ti min pisnicka).. a myslim ze slova "diky moc, byl
i ste skveli, tesime se na vas brzy, brno" docela sedla.. a dobrou..
navrat> dorazi aji vladko, ja to nexcu zitra videt :))
To : 20 Apr 22:34:18 - (brnoa-80.dialup.vol.cz)
Zdravim, predem bych chtel podekovat za osvetleni jak je to s tim menem. Vic pismen mit asi nebedu, nemuzu se rozjet internet je moc drahy. Jak jsem to tak procital padlo tady hodnekrat Brno, Docela pocta. Jeste k tem koncertum Sting nevim, ale 3.5. jsou
na Musilce CHINASKI. Ja valim na hokejovy chat. Pro Koscela uz se tesim na hokej do Ronda, Nebo-li ve 3 u Kola.
Zdar Tomsa
TrSi : 20 Apr 21:47:47 - (host-234-194.ol.ngbox.cz)
Zdarec lidi!!!Maminka nechce prijit uz sem se ji ptala :-)))
Prave posloucham Beatles(dalsi velka laska).Taky naprosto super,ale na Mnagu nemaji...
Ten sraz si teda uzijte.
DaviD:S tou zacernenou basnickou to mohlo byt super!Zkus to zas nedky zop
akovat...
Taky pisu takovy silenosti,ale obvykle to nema zacatek,konec ani prostredek...
Nase utzasna kapela,se jeste ani jednou neslezla v plnem poctu(vzhledem k tomu ze sme tri je to docela na povazenou),vlastne sme se jeste neslezly nikdy...Jenom
pisem texty,coz je to nejjednodusi.Musim rict ze jsou velmi odusevnele...
Tak se mejte super!!!
Navrat:ses ztracenej pripad :-)
Cauuuuu!!!
Tacud : 20 Apr 21:27:26 - (proxy.vol.cz)
Zdar, na sraz bohuzel nedorazim, nejsem v Brne. Cekaji me zapasy, v sobotu i v nedeli. Mrzi me to. Preju dobrou zabavu. A chlapi, slusne!!!
Navratnicek : 20 Apr 13:55:31 - (tux.nwt-km.cz)
Davide, ty joo, ono uz to tu jednou bylo? Tak to sem asi spal ci co ... :-)) Jednou tu nakou cernotu predvadela ZeBeDee, ale kde je ted holce konec. Asi nas chce prekvapit az na srazu, ze jo?
Nevim, nevim, jestli nechame stinga, aby se s nama vyfotil :
-) Leda ze by nam venoval nake volnasky. Tak to bych mu to teda treba mozna dovolil, ale nesmel by se vtirat moc dlouho ... :-)))
daviD : 20 Apr 13:00:44 - (jak-fw.mendelu.cz)
putysek> a nexame stinga aby se s nastenkarama vyfotil??
navratnicek> na srazu nam ju slavnostne predneses? boha, toz to TrSi fakt radsi nejezdi :) jo a blackJack su ja, me to napadlo si pohrat se svoji cernou naladou a cernyma fontama.. jinak esli si
to poxopil, tak ona uz tu jednou byla, jen sem nektere casti udelal cernou barvou a vznikly tak uuuplne jine kecy.. az dyz sis ji oznacil mysi, tak si ji videl celou :)
Navratnicek : 20 Apr 11:07:16 - (tux.nwt-km.cz)
Ja vim, delal sem ze sebe moc chytreho ... :-) no ale bavit se spolu muzeme, ne? :-)))
Navratnicek : 20 Apr 09:28:47 - (tux.nwt-km.cz)
Zdar vsici!
TrSi, tak prijed aji s maminkou ... myslim, ze ji je tak kolem 35 a to je, stejne jako ty, muj oblibeny rocnik :-))))
Black Jacku (nejspis teda Davide :-), podobne sifrovany vzkaz uz sem videl v bookletu me oblibene skupiny "The Blue up
?" na albu "Spool forka dish". Jsou to tri zenske, kazda mela jednu barvicku a vybarvovali si v textech sve poselstvi a dekovacky.
Ale basen je to hezka a poselstvi jeste prijemnejsi, to teda jooooooo!!!
Putysku, vydrz, ted skladam jeste lepsi basn
icku. :-) Bude o TrSi a jeji mamince :-))
putysek : 20 Apr 01:03:33 - (gate.fnplzen.cz)
Jeste se chci zeptat decek z Brna:Nechystate se nahodou negdo na koncert Stinga? Co udelat dalsi sraz tam??? :-)
blou : 19 Apr 23:38:28 - (datela-1-2-24.dialup.vol.cz)
Black Jack : 19 Apr 22:23:40 -
(vyuzij.intelekt.cz)
putysek : 19 Apr 19:43:43 - (gate.fnplzen.cz)
Takze 28.4.se uvidime v Arse na Tatabojs.Uz se moooc tesim,koho zase uvidim:-)
Navratnicku-chci slyset tu tvou basen na vlastni ucho,tak prijed do Archy mi ji zapet do uchiska.Papapa.
daviD : 19 Apr 17:40:46 - (jak-fw.mendelu.cz)
TrSi> daj nam phone na rodice, se zaridi, ty nevis ze mate necekane v ramci poznavani zajezd do brna?? hrat se bude klasicka hudba v podani kvarteta naposchodoba.. jak nazev napovida, bude to zajiste neuveritelny zazitek :) coz tvi rodice urcite oceni.. n
avrat do milovaneho olomouce je v nedeli, ubytovani je zajisteno ve studentske ubytovne nedaleko mista koncertu. :))))
TrSi : 19 Apr 15:19:27 - (host-234-194.ol.ngbox.cz)
Bohuzel nemuzu prijet...co by tomu rekla maminka :-D
V kapele sme jenom 3,takze si pis Trsi + 2 ctrnactky...i kdyz takovy pivo neznam...
U nas je furt hnusne.Skola je na nic...Za chvilku du do klara,tak doufam,ze to nebudu kazit... :-)))
Bye,bye
...uzijte si to v sobotu a vsichni se mejte skvele...V duchu budu s vama :->
sey : 19 Apr 13:53:58 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
Navrtnicek> to vis, my tu mame slunicka dost, tak muzem trochu posilat i na vychod;)
jo a koukal jsem na tu tvou opevovanou basen - divim se, ze te duchodci neumlatili hulkama:) udelej aktualni autoportret, at vsichni vidi ty trzne rany v umelcove obli
ceji:-)))
Navratnicek : 19 Apr 13:44:57 - (tux.nwt-km.cz)
Jasne Davide, po takove dobe bude podruhe skoro jak poprve :-)) Taky jsem se 14 dni po setkani v posteli v noci prevaloval a snil o lahvich sody :-)
No jo TrSat bez TrSi by bylo fakt blbe! Takze ja si uz pisu: TrSi + 3 dvanactky :-)))
Navratnicek : 19 Apr 13:37:19 - (tux.nwt-km.cz)
Jo jeste dluzim Sejovi pochvalu za pocasicko (teda spis za pocasi :-)) Myslim, ze jsem dnes zahledl slunko! Nevim to jeste jiste, protoze sem zapomnel jak vypada, ale muj deda, ktery ho kdysi po valce videl, tvrdil ze je to fakt SLUNICKO!!! :-)) Dekuju Se
ji, fakt si mne udelal radost!
daviD : 19 Apr 13:36:06 - (jak-fw.mendelu.cz)
navratnicku, ja na to celou tu dobu vzpominal.. ani nevis jak se tesim.. uz to sice nebude poprve, ale podruhe to tez nebude urcite spatne :)
hej a co ty TrSi, mozes klidne vzit celu kapelu a dalsi kousky z olmiku :) my zme s navratem pedonekrofilove..
mame radi vyxlazene 12-tky.. radegasty :)
a posheidon?? kuva ja vim ze nemas penize ale na to ser, sak my zme s navratem tez homeless a presto jedem pres pul republiky aby sme sa videli.. :)
Navratnicek : 19 Apr 13:27:04 - (tux.nwt-km.cz)
Davide, v stare pakarne sem jeste nebyl, ale verim, ze az si dame par pivek, tak to zjistime raz dva :-)) JASNE, NAVRHUJU ZMENU PLANU!!! 21.4. 20000001 V BAVORSKE PIVNICI v Krpoli (ach presne tam, kde to s tebou bylo poprve :-))
daviD : 19 Apr 12:52:42 - (jak-fw.mendelu.cz)
tos se sejmem sami, navratnicku :) jo a co teda 18.00 bavorska? jo a vis kde je ta stara pekarna? tam je ten koncert.. tos aby sme tam dorazili, aby si s nama udelali ilustracni foto :)))
sey,zuzka> mozna byx jel tez
blou> omluvenku dostanes, ale od
nas s navratnickem, ze si musel nutne k doktorce.. bal se, v sobotu te cekame, pudem zkoumat brno(enske holki ;-))
zuzka> promin, psal se, ti SMS, doufam ze ti dosla a si na me necekala! secko je totiz dycky jinak.. :( dost me to ale mrzi, protoze sem
na rozpisech koncertu zjistil, ze uz je letos neuvidim.. a ani nevis, jak malo me delilo od toho abyx zustal(asi 20s :()
Navratnicek : 19 Apr 10:39:55 - (tux.nwt-km.cz)
Zuzko, ty se ucis na kosmeticku? Ste delali na znamky rasy, jo? A kdy budete mit zkousku z vytlacovani bedaru? Ze bych jako treba prisel, se mi udelal celkem pekny na zadech ... :-)))
Zuzanko, 28.4. v Praze nejspis nebudu :-( je mi to lito ale neboj se
nic, budeme na sebe aspon myslet, jo? :-)
sey : 19 Apr 10:35:38 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
zuzka> to je uzasnej napad s tema Tata Bojs! skromne priznavam,ze me taky napadnul-hned jak jsem to asi pred mesicem nasel na jejich webu:-) takze jestli se nam podari premluvit jeste jednu osubku, kterou ted nebudu jmenovat, protoze spinka, tak se tam po
tkame a kalbicka bude:-))
zuzka : 19 Apr 09:10:14 - (prdyn106.upol.cz)
ahoj, deti, vcera jsem udelala rasy za dva minus, jsem stastna jak blecha. Az si budete uzivat v Brne, budu se trapit v Olomouci, achjo.
Davide, skoda, ze jsi neprijel, takhle me ceka premiera psich vojaku kdovi kdy.
Jo!!! Jdete nekdo pristi tyden
28.4. v sobotu do divadla Archa na Tatabojs? Krucis, kdyz nebudu v tom Brne, mohli bychom usporadat takovou malinkou kalbicku v hlavnim meste. Prosim prosim smutne koukam.
Navratnicek : 19 Apr 08:22:24 - (tux.nwt-km.cz)
Ja do Brna teda dorazim ... i kdyz mam takovy pocit, ze tam vsici nejedete kvuli tomu, ze tam budu ja :-)) No nic my uz tu Lenulku a Sjuzinku + nake to mile prekvapeni s Davidem nejak obstastnime (treba svym vytribenym humorem ze jo? :-)
A CO HOSI Z BR
NENSKE VJETVE? Tacud, Vladko, Pospa ? Ze se ptam ... ti sou jisti ... samozrejme prijdou, ze chlapi?
Mam jeste takovou drobnou poznamku. V SOBOTU v 18.00 je CERNOHORSKA pivnice nejspis zavrena, tak me nenechavejte venku dlouho cekat.
Jinak su rad, z
e Blou opjet nalezl chut zit a neztratil svuj skvely humor. Dobreee mooooc dobreeee ... :-))
Vcera sem byl na super akci! Nekdo (nejaka profesorka literatury)vystrachala na Webu mou poezii a pozvala me, abych ji prednesl na nakem setkani umelcu v Batov
e vile ... No reknu Vam BYL TO NAREZ!!! Hlavne starsi ucastnici byli naprosto konsternovani ... :-)) sem tam totiz rekl i mou nejbrutalnejsi basen "Zarlivacek"
putysek : 19 Apr 05:12:50 - (gate.fnplzen.cz)
Taky se omlouvam-nedorazim do Brna.Jsem cely vikend v rachote,takze bohuzel-"je to nemozne". Si to tama uzijte a gdyztak se mi negdo ozvete.Papapa.
blou : 19 Apr 00:02:33 - (datela-1-2-17.dialup.vol.cz)
OMLUVENKA
Prestoze vim,ze sraz beze me nebude nikdy to pravy,musim z x-teho brnenskeho srazu vycouvat.Opravdu vim ze jako nejdulezitejsi postava budu strasne moc chybet,ale co kdybyste se protentokrat spokojili s Navratnickem a spol? ..Ja vim nebude to
ono..ale pro jednou byste mi to mohli odpustit ne?? :-)
Ne vazne,vim ze sem tohle datum tak trochu spoluurcil ja,ale uz nazacatku sem rikal,ze nevim jestli nebudu v praci...a bohuzel jsem.Snazil jsem se co jsem mohl,ale nikdo si to se mnou nijak nepr
ohodil.Moc rad bych vas zas videl,ale nejde to...takze prosim zadny stiplavy narazky,me to samotnyho stve....nevyslo to:-(Tak si to tam skvele uzijte a pak to peclive popiste na Nastu.
zdravi Blou
sey : 18 Apr 20:59:01 - (easy-ctrl-mw.vol.cz)
zdravi vas pracujici lid ze zapadu! s uderem padajiciho stromu 'padla!', jdu domu... leda, ze bych se cestou stavil negde na gabinu:-))
mimochodem, Lenule & Navratnicku & others, dneska jsme tu meli ukazkove pocasi - jakpa bylo na vychode? kroupy? mraz
? vichrice nebo tornado? to me fakt mrzi:-))))
MK : 18 Apr 17:45:06 - (host125.chepos.cz)
Tady chcip pes! (pes pana Pavlova)
MK : 18 Apr 16:31:02 - (host125.chepos.cz)
Zdarec Tomso! Jak sem si to tady tak procital tak vidim, ze tady casto pises. Ale mel bys jit na nejakej hokejovej chat, pac tady je to o Mnaze a taky o Zdorpovi a ne o hokeji, ale me to samozrejmne nevadi. Takze vo sesti ve FLAMECU!
Jinak Mnaga a Zdor
p je stale nejlepsi tuzemska kapela to je bez diskuse.
Piper : 18 Apr 15:32:26 - ()
To:Florball a Mnaga ses muj clovek!
blou:Tak bude teda nejaka kalba v sobotu,nebo ne?Sakra strasne rad bych prisel a potkal se s dalsima maniakama,ale tenhle tyden sem se chystal si splnit svuj dalsi sen.A to sjet na snowboardu na Pradedu Velkej Kotel,
coz je takova nekdy trochu lavinove nebezpecna dlouha kotlina.Uz se na to chystam asi 2 roky a bojim se,ze letos uz mam posledni sanci.Sakra.Proc se vubec clovek musi rozhodovat.Jinak studuju v Brne,kalim,sportuju a mam rad Mnagu,takze se urcite jinak rad
s nastenkarema jindy setkam.
P.s.:Zklamu vas,jelikoz fandim Sparte a tak nesdilim vase nadseni,ale na velikonoce sem se zridil jako spravnej Valach v jedne moravske visce jmenem Kninice u Boskovic,kde uz me znaj,ja se tam totiz vzdycky na velikonoce prifarim,ale uznejte ze vymluvu mam genialni:Chci si totiz poradne uzit to znovuvzkriseni Jezise Krista
TrSi : 18 Apr 14:08:32 - (host-234-194.ol.ngbox.cz)
blou:tak to super...hele v%ED%B9 j%E1 bych hrozn%EC moc cht%ECla m%EDt je%B9t%EC
TrSiabcdefghijklmnopqrstuvwxyz a ono to nejde... :-D
zuzka : 18 Apr 12:11:42 - (prdyn197.upol.cz)
blou, Ty ses takova spravna kecka :-)))
Davide, to je spravny pristup pozvat chudou kamaradku. Nocleh by byl zajisten, dokonce na posteli s perinou a polstarem! Mame i koupelnu a zachod!!!
Lenule : 18 Apr 10:20:23 - (brnoa-165.dialup.vol.cz)
Blou: :-)))))))) dost doooobreeee :-) Kolik uz ja muzu mit pismenek? Ze bych si pridala M? :-)
blou : 17 Apr 23:18:00 - (datela-1-6-50.dialup.vol.cz)
dobry vecer preju
TO:no to mas slozity, k tomu aby ti to napsalo cely jmeno slouzi takovej koeficient,kterym si vynasobis pocet svojich navstev na Nasti a prictes pocet radku kolik si jich za tu dobu napsal.Pak to vydelis poctem pisnicek ktery Mnaga hr
ala na poslednim koncertu.Vyjde ti cislo ktery znamena den v mesici,v kterym si do jmena muzes pridat jedno pismeno.Treba ja ten den vetsinou prosvihnu,takze mam zatim jenom 4 pismena,ale byly doby kdy sem mel taky jenom 2.Treba Navratnicek to bedlive sle
duje a kdyby chtel moh by ted mit treba uz 20 pismen.Kdyz budes chtit,tak si napis daviDovi,ten ma na to specialni tabulky,on ti je posle a budes vedet,kdy si mas pridat dalsi pismeno...tusim ze M.Tak hodne stesti a nezapomen,kazdej den jenom jedno !! jin
ak se ti to naopak vzdycky o jedno pismeno jeste zkrati a kdyz uz ti nezbyde zadny,tak ti to zakaze pristup z ty tvoji adresy.Podivej treba na seye ten uz mel seym,ale chtel v jednom dni pridat seymour a hned mu to ukradlo jedno pismeno.Tak bacha na to !<
br>DaviD:posli mu ty tabulky at to ma delsi
tak se mejte,doufam ze mate dneska tak dobrou naladu jako ja,dobrou
To : 17 Apr 22:26:08 - (brnob-28.dialup.vol.cz)
Zdarec nevi nekdo jak se da napsat meno rad bych ho mel delsi nez to.Kdyz tak tady sedim a posloucham hadejte co napada me ze ziju jen Mnagou Hokejem pivem skolnimi akcemi coz souvisi s alkoholem a florbalem skolni krouzek. Mimojine ted jsem se podival, j
ak jsme se natocili kamerou. Je dobry mit takovou hmotnou vzpominku na stredni