stara dobra nasta..
<< >>
nejstarsi
d4vid : 30 Aug 09:11:55 - ()
tacude, jak to probihalo u vas? ;-)
Janicka** : 29 Aug 17:38:23 - (r2b113.mistral.cz)
I takovy je zivot:
Vrah odsouzeny na dozivoti,uprchne po petadvaceti letech z vezeni.Na uteku se ukryje v dome na samote,kde zije jen cerstve sezdany manzelsky par.Vrah pripouta manzela k zidli a manzelku na posteli.Pak se k ni nakloni,jako by ji chtel
libat na siji.Najednou se otoci a odejde z mistnosti.Manzel okamzite priskace s zidli k posteli a septa manzelce:"Milacku,videl jsem jak se k tobe ma,libal te na siji.Lasko,ten chlap nevidel petadvacet let zenskou,jestli se te bude chtit zmocnit neklad o
dpor,nase zivoty lezi jen ve tvych rukou!!!Delej co chce,tvar se,ze se ti to libi!Jen ho prosim,nenastvi!Slysis!Bud statena!Miluju te!"Kdyz se konecne podari zene vyplivnout roubik,septa udychane manzelovi zpatky:"Milacku jsem rada, ze mas na vec takovy n
azor.Je pravdou,ze ten chlap nevidel petadvacet let zenu,ale nemas pravdu,ze by me libal na siji,to mi jen septal do ucha.On si mysli,ze jsi proste roztomily a chtel vedet,kde mame vazelinu..Milacku bud statecny!Miluji te!"
Pospa....... : 28 Aug 12:11:05 - ()
Jojo, Tacud tam s Vaskem prisel o panictvi....
Vladko : 28 Aug 07:58:07 - (gate.elseremoujezd.cz)
Efko> Adresa je: Fleda, Stefanikova 24, tel.: 0777/843662. Z vlakoveho nadrazi se tam dostanes salinou c. 1, smer Reckovice, zastavka Hrncirska (5. zastavka). Je to takovy napadne cerveny barak (clovek by rekl, ze je to neco uplne jineho nez koleje :-)).
Blizsi info ti urcite poskytne Tacud (0602/894836), ktery tam bydlel.
Efka : 27 Aug 19:21:40 - (a94-146.dialup.iol.cz)
Vladko:Tak jo muzes mi napsat neco blizsiho? Treba adresu-ja zitra jedu do Brna,ze bych se tam stavila. Normalni koleje nedostanu,protoze pocitaji vzdalenost na prestupy no a Sternberk-Brno je prima trat.
Vladko : 27 Aug 10:41:03 - (gate.elseremoujezd.cz)
Zdar decka!
Su rad, ze Nasta stale zije!
Nekolik vzkazu:
Lenjule> skoda, ze si kvuli tomu koncertu na Flede treba nezavolala. Ten den (ctvrtek) sem byl zrovna v Brne. Predtim sem byl se souborem na folklornim festivalu v Madarsku u Balato
nu a v patek sem uz zas jel na podobnou akci na Slovensko do Trnavy. Mimochodem na tom trnavskem festivalu byl taky soubor z Hlohovca :-)
Efka> Myslim, ze sem ti na Nastu uz nejake tipy na ubytovani v Brne psal. Mohli bysme treba zkusit koleje na F
lede. Je to kousek od nas :-) Do cervna tam bydlel Tacud a byl celkem spokojeny. A ty nedostanes normalni koleje??
Jinac se vsici mejte fajn! Cest!
Lenucha : 26 Aug 20:21:57 - (a105-183.dialup.iol.cz)
Janicka**: depka uz je zase pryc,jak uz to tak byva.Pride a zas odejde,schova se nekam za roh,kde pak chvili ciha ve strehu,aby na tebe zas co nevidet mohla skocit a prilepit se ti na zada...no a jestli chces vedet jak to delam,neni problem,prozradim Ti p
ar figlu jak se do depky dostat,na to ja su odbornik ;-). Hele,muzem zdrbnout svet,great idea,ve stredu sem nejspis v Praze, tak se ozvi!!!
all: zdravim
pospa........... : 26 Aug 10:36:40 - ()
Volal mi NAVRATNICEK, aby vam vsem predal nasledujici sdeleni:
Pulena na chmelu se kona toto utery v Domousicich v 19:30.
Lenjule : 25 Aug 19:05:14 - (brnob-205.dialup.vol.cz)
Janicka**: Jo, svet je zkazeny... jako syr!!!
Janicka** : 25 Aug 16:47:46 - (r2b235.mistral.cz)
Gregory:Cesticka ubehla rychle,ani jsem se nstacila divit..Ja mivam nicky ruzny na ruznych strankach,aby to bylo pestrejsi;o)
Lenucha:Teda holka,ty nam zaris dobrou naladou..Jak to delas?Jestli jsi v Praze,dej vedet,nekam zajdem a podrbeme svet:o)
K
ylian Nedory:Neco mi rika,ze te od nekud znam,ale to je jen pocit.
Alenka:Toz jake je to v Anglii po odmlce?Srovnani s nasou republikou:o)
Efka:Ze bych jela s tebou do Stattlu?
Lenjule:To ano,ale cloveku obcas pripada,ze je Apokalypsa..Nejak nemu
ze najit spravne reseni svych problemu..Neopousti ho ta nalada at se snazi jakkoli..I presto ze si mysli,ze je rano moudrejsi vecera,obcas to tak nevyjde,ale to zna uuuplne kazdy.
All:Pozdravuje vas uplne vsecky Fili a slibil,ze se po tak dlouhe dobe o
bcas (v dobe neuricte)jukne na nastu,aby byl in a zjistil,jake pomluvy tu o nem koluji..Ze by se taky pridal:o)
Gregory : 25 Aug 16:30:14 - (brnob-212.dialup.vol.cz)
JANNY:Nazd%E1rek tak jak%E1 byla cesta?
Efka : 23 Aug 21:57:26 - (a208-146.dialup.iol.cz)
P.S.Navrhy typu park,nadrazi nebo treba pod mostem kategoricky odmitam!!!
Efka : 23 Aug 21:56:35 - (a208-146.dialup.iol.cz)
Lidi omlouvam se ze nepisu neco zajimaveho ci duchaplneho,ale momentalne mam plnou hlavu vyrizovani ohledne skoly. Neznate nekoho kdo studuje FFMU? Ja totiz nechapu jejich system zapisu do predmetu-naprosto DEBILNI! Jinak brzy opet zavitam do Brna shanet
si nejake to bydleni,nemate nejaky napad kde?
Lenucha : 23 Aug 20:07:43 - (a172-183.dialup.iol.cz)
Slozila sem basen:
zas je vsechno v prdeli
v pondeli i v nedeli.
zase je tu depka, ta pitoma depka,
a me z toho brzo asi klepne pepka.
Dobrou.
Lenucha : 23 Aug 19:27:38 - (a167-181.dialup.iol.cz)
Zdar lidi,tak uz sem zas z5,zas depka jak svina...nebude ted naky festak nebo neco??? to by mi fakt pomohlo,nemam co delat,pristi tejden du na krale lira,jezisi sejkspir,to bude zas dusevni ocista a pak depka jak svina este vetsi. nooo, tak sa majte, nepr
opadejte panice a depka zdar!
Lenjule : 23 Aug 18:05:24 - (waveeprin.worldonline.cz)
Jinak puvodne jsem chtela povedet, ze kdybyste nekde videli na programu Ivu Bittovou a jakymkoliv DJ (to plati i pro Seye :-), tak nevahejte a jdete tam!! Ukrutne - elektronicke zvuky s jejim hlasem, chvilama skoro opernim, pak zas temer k nerozeznani od
zvuku tvorenych temi "polovodici".. Fak parada. Jinak nam vcera jeste zahrali Chorchestr a Cankisou, oboji dobre, na Budoar stare damy jsem byla dost zvedava,ale nelibil se mi, navic mi prisli jacisi prilis namysleni.
Tak pekny a nedepresivni vikend!!!
Lenjule : 23 Aug 17:57:28 - (waveeprin.worldonline.cz)
Joj, to je zase tema na vikend.. LIDI NEBLBNETE!!! Ze vseho se da vyhrabat, fakt ze vseho. Kolikrat se veci zcela necekane vyresi ve chvili, kdy je clovek prestane resit.. ale to se mi to keca, co? Navratnicek by rekl: A kdo to pak po tobe bude uklizet!!!
Pospa..... : 23 Aug 10:20:55 - ()
Kyliane, odpovedi na tve otazky jsou jednoduche:
1. nevim
2. ne
3. zadny
4. bilou
5. obyc.
Ty verse jsou hezky, smutny, tak nejak ze zivota.
Kylian Nedory : 23 Aug 03:14:59 -
()
Venovano sobe samemu...
Zas rok s rokem se sesel a on pochopil ze NIKDY nenajde to co hleda
Nema to cenu, v cerne dire skoncila jeho duse bleda
A on ted lezi si pohodlne na podlaze, jak snih bily
Doktor odchazi. Pokrci rameny. Nu coz, podr
ezal si zily..
Heh a tady je pet klicu od Dejvida Lynche k vylusteni one pesimisticke basnicky:
1, Jaky byl oblibeny lokal Kyliana?
2, Po celou dobu cteni basne sledujte levy horni roh monitoru. Deje se tam neco zvlastniho?
3, Na jaky nast
roj hraje otec Kyliana? A z jake planety k nam priletel?
4, Jakou barvu ma
snih na
ledovci v oblasti
Jotunheimen?
5, Jaky typ cloveka byl pan Doktor?
Motto: Am sinking like a stone all that we fought for...
Alenka : 23 Aug 01:12:36 - (dial-62-64-214-137.access.uk.tiscali.com)
Zpet v Anglii.Je mi dobre nemuzu psat takze rano.
Lenjule : 22 Aug 17:33:38 - (brnoc-3.dialup.vol.cz)
Nesehnala jsem nikoho, ale recenzi muzu podat - spatny film to asi neeeni, ale urcite dou videt o mnoho lepsi, v mnoha smerech to bylo podle me nedotazene.
Vladko> Asi si to uz neprectes, ale nendes uplne ciste nahodou na dnesni koncerty na Flede/Stare
pekarne "Velka voda"??
Janicka** : 22 Aug 12:47:21 - (r2a206.mistral.cz)
Pospa:A to jako proc?Ja jsem vzdycky hodna holka!:o)
Pospa........ : 22 Aug 12:36:24 - ()
********Janicko, ja si spis myslim, ze ty se dostanes do pekla a to velice brzo....
d4vid : 21 Aug 19:48:59 - ()
anicka neco takeho zpivala? ani nevim :) tak hezky zbytek dne, ja toho mam plne bryle.. no jo.. aneb: to sou veci v mori klidu!
Janicka** : 21 Aug 16:23:16 - (r2a206.mistral.cz)
Lenjule:Proto jsem se ptala:o)Ale dobry,Anicku K. a jeji predstavu o nebi mam doma..Ja bych se taky radsi dostala do nebicka..Docela by me zajimalo,jak to tam vypada..Urco do kina nekoho sezenes a pak napis recenzi...
Lenjule : 21 Aug 14:09:52 - (waveeprin.worldonline.cz)
Aha, tak az ted jsem zjistila, ze shanis Nebel a ne Nebe - tak o5 trochu mimo :-)
Lenjule : 21 Aug 14:06:13 - (waveeprin.worldonline.cz)
Janicko> :-)))) Prosimte, na co bych mela myslet? Ja jenom, ze bych se, az na to prinde cas, radsi dostala do nebe nez do pekla, toz abych pak moc nebloudila - nic vic, nic min! :-)
Dneska planuju konecne videt Pernikovou vez, myslela jsem, ze ju kvuli
tomu zakonu stahli, ale jedno kino to tu dneska dava.. Akorat ze nemam s kym jit :-(
Pekne odpoledne!
Janicka** : 21 Aug 10:03:54 - (r2a206.mistral.cz)
Lenjule:Urco jsi byla moooooc hodna,takze se nemusis bat..Ale proc uz premyslis o tomhle?Dyt zivot je tak kraaasny (aspon teda v mnoha pripadech)
david:A to je u tebe jako Nebe nebo Nebel?;o)To je hezky,ale Norsko je trosku z ruky,nemyslis?A nehral jsi
nahodou,jen tak uplne cirou,v serialu Strycek Skrblik toho Sikulu??:o)Je,uz tenhle serial nedavali ani nepamatuju:oP
d4vid : 21 Aug 00:09:06 - ()
nebel najdes u me.. treba..
tak fotky na mem webu uz muzete posilat i jako pohlednice.. sikula, ze? :)
Lenjule : 20 Aug 22:01:43 - (brnoa-135.dialup.vol.cz)
Janicko, to je nas vic, kteri by ho chteli najit. Ja bych si tipla tak nekde nahore, co myslis? Jen si nejsu jista, jestli jsem byla dostatecne hodna, aby me tam pustili..
Janicka** : 20 Aug 19:13:58 - (r2a206.mistral.cz)
david:Jinak foto moooc prijemny..pokracuj:o)
Janicka** : 20 Aug 19:13:26 - (r2a206.mistral.cz)
Cauky..Lidicky,nevite,kde se da sehnat Nebel?Hledam ho jak blazen,ale marne..Saaakra!!!No nic,jdu to zkouset dal..
d4vid : 20 Aug 10:42:47 - ()
pospa..... : 20 Aug 09:01:06 - ()
d4vid : 19 Aug 23:59:51 - ()
Janicka** : 19 Aug 15:30:02 - (r2a206.mistral.cz)
sey:A to jde,aby byl Moby lepsi nez RFCP?:o)
david:Jo,Me Feeling So Real je taky dobry...
sey : 19 Aug 15:01:09 - (a62-158.dialup.iol.cz)
ted si nejsem jistej - to je z CD Animal Rights?
jinak od Mobyho jsem slysel nejlepsi vec, kdyz hral pred Red Hot Chili Peppers v Praze a ta vec teda nebyla od nej, ale od Joy Division a byl to narez jako ... no vite co:-)) bohuzel to nikde nevyslo a a
ni nazev si nepamatuju:-) ale bylo to lepsi nez cely RHCP:-)
d4vid : 19 Aug 14:38:51 - ()
ja od mobyho muzu vetsinu, ale dostalo me feeling so real.. je to starsi a rozhodne ne cajdak..
jinak novy moby libi..
sey : 19 Aug 14:19:29 - (a118-158.dialup.iol.cz)
Moby mi prave ted zprijemnuje pobyt v praci - nejradsi mam Signs of Love, to je cajdak:) ale Extreme Ways je taky dobry...
Janicka** : 19 Aug 14:17:01 - (r2a206.mistral.cz)
Diky za reportaze z festu..ja vedela,ze jsem to zase vsechno prokaucovala...:o(
Tedka jsem slysela new pisnicku od Mobyho...Extreme Ways..Znate negdo?Mne se docela libi:o)
sey : 19 Aug 14:07:35 - (a214-158.dialup.iol.cz)
no co taky s nima... takovy ukolibavky... :-)
Lenjule : 19 Aug 13:08:58 - (waveeprin.worldonline.cz)
No tvrdsiho.. zahranicni.. treba Sepulturu jsme prospali :-)
d4vid : 19 Aug 13:03:29 - ()
a duchacek zrovna zpival.. neprocitnu tady, az na jinym svete, ne? :)
hmm hypnotix sem zrovna prd chvili doposlouchal.. libi.. a co neco trochu tvrdsiho, lenule.. co treba fiXa? byli tam i naci zahranicnici?
Lenjule : 19 Aug 12:51:21 - (waveeprin.worldonline.cz)
jojo, Suchac, nejlepsi byly vzkazy od lidi a jeho komentare k nim :-)
Nooo, na Duchacka jsem se tak strasne moc tesila, ze se mi samym nadsenim podarilo si roztrisknout hlavu o plechovou strechu jakehosi stanku.. coz by nic tak strasneho nebylo, kdybyc
h se nasledne neslozila na nejblizsi haldu odpadku (nechtene, pochopitelne :-) Jak jsem se ocitla v tom stanu, nevim, ale ty mlhave bile plaste nade mnou tu hudbu docela dobre dokreslovaly :-)
sey : 19 Aug 12:16:05 - (a170-158.dialup.iol.cz)
Lenjule, z toho si nic nedelej, znam i jiny lidi, ktery pri pohledu na Duchacka upadaji do mdlob (nadsenim) :-) nebo se ti stalo neco jinyho? slapla si bosou nohou na osklivy rezavy hrebik? :)
predpokladam, ze to moderoval Suchac, ty jeho hlody byly vz
dycky dokonalou soucasti programu:)
Lenjule : 19 Aug 11:23:09 - (waveeprin.worldonline.cz)
david: nemam, to se neda zvecnit, to se da jen vnimat..
Lenjule : 19 Aug 11:21:15 - (waveeprin.worldonline.cz)
A co je zajimave - Mnaga, jako jedina z kapel, ktere jsme za ty 3 dny videli, mi tam vubec, ale vubec nezapadla.. Hrali dobre, jako vzdycky, ale jestli to bylo takove moc obycejne nebo co.. fakt nevim, ale nejak se tam vubec nehodili. Uzasna byla Vltava,
Hypnotix, Polemic, Svihadlo, moderator, Magor, oslava narozenin, vylet k rybniku.. No a mimoradnym zazitkem, jak jinak, byl koncert Garage, tentokrat vsak straveny ve stanu lekarske sluzby - jojo, i to se stava :-)
d4vid : 19 Aug 11:16:22 - ()
lenule> doufam ze to mas secko zvecneno..!
Lenjule : 19 Aug 11:10:36 - (waveeprin.worldonline.cz)
Ahoj ahoj!!
Tak se i ja hlasim s vikendovymi festakovymi zazitky.. nejak ale nevim, co o Trutnovu napsat, jednotlive kapely asi znate a atmosfera, ta je nepopsatelna.. Nadsenec z publika tancujici v uzke a vysoke krabici, obrovske mirove symboly poskla
dane z papirovych kelimku na cervene hline, zonglovani s pochodnemi na obzoru proti cerne obloze jen tak, pro radost, napis "Jsem na poste, prijdu hned" nacmarany na kusu krabice a polozeny ma jedne ze sedacek, jejiz docasny majitel si zrovna nekam odbehl
.. a tak.. Ja chci Trutnoffffff!!!!!
sey : 19 Aug 09:35:32 - (a80-158.dialup.iol.cz)
tak ten Alvin je vazne dneska, uz jsem si koupil program na TV a tesim se:-)
festivalek s uzasnym nazvem - "Rock in Plzen, The Town of Gambrinus" (ze to je debilni nazev?:-)) - se opravdu konal a byl celkem vydarenej... teda az na toho trapnyho moderat
ora, kterej ten nazev recitoval o kazdy pauze aspon trikrat, asi za to mel nejaky sudy zdarma:)
Mnaga se docela snazila, ale ve tri hodiny jsme si hajili mista ve stinu, takze jsme je jen tak odzivli; fiXa byla o dost lepsi, ale taky meli ulohu 'predsk
okanu':( cela ta dramaturgie se mi zdala trochu prevracena - pro me nepochopitelne precenovana *censored* Divokej Bill mel vic prostoru nez vyborne rozjeta fiXa nebo overena, i kdyz nicim nova, Mnaga (teda pardon - novej bubenik je posouva do role 'byvaly
Dunaj' a Dunaj ja rad:)), alkoholicky Tri sestry hraly ve ctyri odpoledne strizlivejm, zatimco cim dal tim vic jazzovy JAR si v jednu v noci povidali s kelimkama... Tata Bojs pokracujou na svoji ceste do slepy ulicky - ty novy veci zive nefungujou, snad
krome B.M.O., a navic prijeli bez Klarky:(
no a naprosta bomba byli Support Lesbiens, dokonalej zvuk, slape jim to jako hodinky, predtocenejch veci tam moc neserou (narozdil od tech Tata Bojs, kterejm dve tretiny tonu hraje nejaka bedynka s polovodicem
a) a hlavne se jako jediny nebali hrat uplny novinky...
bylo to fajn, takze se omlouvam za dezinformace, ale ani my jsme do patku nevedeli jiste, jak to dopadne - nakonec tam nebylo ani kousek blata:)
Janicka** : 17 Aug 20:17:19 - (r2a206.mistral.cz)
blou:Nic si z toho nedelej,ja jsem taky marod...Doufam ale,ze budu ok do ctvrtka..O tom Koline jsem taky premyslela,ale to blbe,ze to nestihnu,pac tou dobou budu uplne v jine casti republiky...Halt priste no...Tak se brzy uzdrav!
A vy vsichni,co jste n
a Rocku In Plzen si to koukejte uzit,at muzu zavidet...;o)Saaaakraa!Ja nechci byt nemocna!!:o(((
blou : 17 Aug 14:19:00 - (datelb-1-3-62.dialup.vol.cz)
zdar soudruzi,
nejdriv se musim omluvit pospovi,ze si s nim nemuzu z prace mejlovat,pac su marod.Koukam ze je z toho uplne mimo a ze zoufalstvi dokonce pise na Nastu.:) No ale pekne jsem to prokaucoval,jsem nemocen zrovna v dobe,kdy bych se stejne na d
ruhy breh Vltavy nedostal.Jsem to ale osel,zbytecne jsem na mouchu vyplacal dve rany.Tudiz jsem se dnes nemohl dostavit ani na festival v Plzni(timto se omlouvam zucastnenym,jakoz i Mnaze,fiXe,Schodisti atd,atd.) Ale mluvil jsem s Putyskem,ktera vas mimoc
hodem vsechny velice srdecne zdravi, a nic urcite nezkazim,kdyz vyridim vzkaz i za Seye.Sama mi tedy potvrdila,ze se Plzen kona,ac v mediich(napr.v MF Dnes)psali ze nikoli.
takze si festivalovou atmosferu budu muset vynahradit priste...myslim ze je nec
o u Kolina pristi tyden anebo pak na Valniku ve Slanym.
ted uz me nic nenapada co bych vam tak jeste mel rict...to je asi vse pratele,
cest
d4vid : 16 Aug 22:06:24 - ()
eFko> toz to ja byx take rad reseni..
a hezky vecer, ze..
Efka : 16 Aug 18:58:06 - (a21-146.dialup.iol.cz)
sey:Alvin je tusim v pondeli,ale nerucim za to,kdyztak dam vedet. Jo a prave na reseni Lost Highway se prislo,ale bylo by to zdlouhave... Az se nekdy uvidime,tak ti to vysvetlim.
pospa..... : 16 Aug 15:20:32 - ()
Jinak vsem doporucuju stranku
www.kompost.cz
pospa..... : 16 Aug 15:20:08 - ()
Mas pravdu, bylo to od mne lascivni gesto...
d4vid : 16 Aug 14:43:23 - ()
pospo, takhle oteverene to tady prede vsema na nasti.. nemuzete si to vyrikat pospolu az na tom chmelu? :)
pekny vikend do CZ!
pospa....... : 16 Aug 13:36:37 - ()
To vas vsechny odnesla voda. I tebe, Peto, lasko moje nejvetsi? Na chmelu si spolu uzijeme....
pospa.... : 15 Aug 12:39:29 - ()
Tak se po dvou dnech hlasim z prace. Diky tem, kteri mi nabidli azyl, dekuju, spal jsem u jine bankovni krysy na Pankraci.
Zatim cest praci!
Lenjule : 14 Aug 21:19:10 - (brnod-96.dialup.vol.cz)
Navratnicku, jestli se ti Mezi Plotama libilo kvuli vode a bahnu, tak to jsi prisel o extra zazitky na Pohode (ve stanovem mestecku blata tak po kolena - bylo postavene na zoranem poli), v Boskovicich i na blizicim se Trutnove.. tam se obzvlast tesim, tam
totiz bude blaticko cervene :-))
tyna : 14 Aug 20:23:52 - (proxy.vlp.cz)
Janicka** : 14 Aug 18:34:36 - (r2a206.mistral.cz)
tyna:Ze by kapitan??Nebo ty?:o)
Navratnicek:Juuu,mne se taky libily Ploty..Ale mezi ploty jsme tam nesli..Treba priste..:o)
tyna : 14 Aug 17:43:37 - (proxy.vlp.cz)
Jsme bez teple vody, ja se ale musim mejt. Tak mi napada - ledoborec kupredu pluje a hadej kdo bude opily.
Navratnicek : 14 Aug 14:31:02 - (nwt.nwt-km.cz)
Jasne Davide, ze se mi jeden festacek libil, nejlepci byl ten v Praze mezi plotama ... pamatujes, ta voda, bahno ... uz mlcim uz mlcim a znacim si cislo zaplavoveho konta ...
sey : 14 Aug 13:53:16 - (a85-158.dialup.iol.cz)
david> no... to je spis na pokec nekde u pivka, nez na psani na nastenku:) ale abych upresnil, co jsem napsal - ja samozrejme nevim, co tim filmem chtel pan reziser rict, to vi jen on sam, jen jsem z toho nebyl tak zmatenej, jako z jinejch jeho filmu
m
am MH doma na cedeckach,tak to budu muset zase skouknout a pak to teda nekdy u toho piva proberem a vyresime:-))
d4vid : 14 Aug 12:05:28 - ()
sey> toz a nechces povypravet o cem si teda myslis ze v MH jde?
navratnicek> co CZ festacky, libil nejaky?
lenule> dik za mAIl, odpovim az nebude tak moc pracovne..
all> nepudete nekdo na znouzi 20.teho zari do phy?
Navratnicek : 14 Aug 10:29:50 - (nwt.nwt-km.cz)
hmmm jako nakemu zacatecnikovi se mi to prihodilo ... hold ruce se uz tresou :-))
Navratnicek : 14 Aug 10:28:10 - (nwt.nwt-km.cz)
Pro nekoho dobra, pro nekoho spatna zprava ... ze. :-) Nekdy ale, kdyz je v okoli poradne vlhko stoupne naprosto necekane a zahrozi dokonce i protrzenim hraze :-) Alenka vas vsechny pozdravuje, byla u me na navsteve. Decka, ta vam shodila nejmin 15 kilo!
Srnka jak prase! :-) (snad sem nenapsal neco nevhodneho) :-)
Navratnicek : 14 Aug 09:59:56 - (nwt.nwt-km.cz)
Pro nekoho dobra, pro nekoho spatna zprava ... ze. :-) Nekdy ale, kdyz je v okoli poradne vlhko stoupne naprosto necekane a zahrozi dokonce i protrzenim hraze :-) Alenka vas vsechny pozdravuje, byla u me na navsteve. Decka, ta vam shodila nejmin 15 kilo!
Srnka jak prase! :-) (snad sem nenapsal neco nevhodneho) :-)
tyna : 14 Aug 09:42:41 - (proxy.vlp.cz)
No, j%E1 teda nevim, Navratnicku, jestli je to v tvym pripade dobra nebo spatna zprava :)
Navratnicek : 14 Aug 08:26:56 - (nwt.nwt-km.cz)
Aktualni informace z Otrokovic. U me stoupa jenom rano ... a pak zas zvolna klesa, takze zadne nebezpeci zatim nehrozi :-)
sey : 14 Aug 07:48:04 - (a7-158.dialup.iol.cz)
jo a zdravim Tynu - ja jsem vedel hned, kdo jsi! :)
sey : 14 Aug 07:47:39 - (a7-158.dialup.iol.cz)
Efka> a kdy ten Alvin ma v TV byt? ja jsem videl jen jednou takovou malou ukazku, ale nemam program, tak bych nerad, aby mi to uteklo...
Mulholland Drive mi neprisel tak moc nepochopitelnej, ale asi to bylo tim, ze jsem si o tom predem neco precetl:) t
o Lost Highway nechapu dodnes, ale videl jsem ji jen jednou...
no a pokud jde o ten festivalek, tak nevim nevim - Mze stale stoupa a vystaviste se od vcerejska stalo soucasti jednoho obrovskyho jezera... leda ze by to udelali ve stylu Pink Floyd v Bena
tkach, takze si privezte i lodicky:-)
Efka : 13 Aug 19:25:03 - (a47-146.dialup.iol.cz)
Vladko,Lenjule:Sak to nejak vyresime,jinac v parku je mista urcite dost,ne?
wiwi:Jarek byl genialni,jak sam rikal-ma jen par koncertu za rok,tak si to musi uzit.
david:Ale jo,jde to. Navic behem dlouhych sezeni v hospodach na festaku v Hradisti,jsme
s filmovymy soukmenovci prisli na reseni filmu,zkratka na tzv. vo cem to bylo...
sey:Alvin Straight bude ted v TV,tak zas bude vo cem mluvit.
Neznate nekdo nahodou filmy Eda Wooda alias nejhorsiho filmare vsech dob?
d4vid : 13 Aug 14:47:31 - ()
bobe, nebylo to na hornim toku vltavy? neprehnals si to tentokrate? podivej so ci po cechach zpusobil.. ;-)
Bob : 13 Aug 13:50:05 - (s106h08.vse.cz)
Ja uz sem ejakuloval...:)
d4vid : 13 Aug 10:18:39 - ()
hmm toz voda pry se vali na prahu a ta je evakuovana, hlasili dnes v nasem norskem radiu.. toz to asi bude stat za to.. :) mate nachystane anfukovaci lodicky a plavaci kola?
tyna : 13 Aug 09:17:21 - (proxy.vlp.cz)
tyna : 13 Aug 09:16:21 - (proxy.vlp.cz)
Zdravim Janicku - vsak ty mne poznas... Jinak uz vim, kdo je Say, znam te! Pozdravuj Putyska.
pospa........ : 13 Aug 09:15:38 - ()
Zdar fsici,
u koho z vas, Prazaci, budu moct prespat?
Janicka** : 13 Aug 00:59:31 - (r2f79.mistral.cz)
Cusky lidicky..Tak uz jsem z5...Chybeli jste mi,ale musim se priznat,ze zase tak spatne jsem se nemela..Ani Jenik ne..Blbli jsme,zaparili na jejich "festacich"..zadarmo openy-proste pohoda..Slunicko svitilo a hralo...ja obcas protestovala na dusne a nedyc
hatelne pocasi,ale asi jsem nemela,protoze nam cele 3 dny v kuse prselo..spis lilo jak z konve..zazili jsme mirne otresy zeme a fialove bourkove nebe se zlatymi blesky..pro blazny uchvatny zazitek...
Jenik si zahral v jednom z povestnych klubu..ochutna
vali jsme jejich speciality a koktejly (asi se stanu barmankou:o),sportovali,delali vylety po meste a fotili,byli na hippies trzich,kde to vonelo cannabis,byli tam nastrikani lide s kostymi na zlato,na stribro...proste to bylo supr a ted?Z vody do vody...
voda je pekne nebezpecny zivel,snad jeste horsi nez ohen,ale to je asi vec nazoru.
tyna:Take te zdravim...vubec te neznam,az na par radku,cos napsala,ale to tak rychle cloveka nepoznas.
Alenka+Klariska?:Vse nej ke svatku,Klarisce dodatecne
sey:By
ch jela,ale asi az se to aspon trosku uklidni...nerada bych se s Jenikem nekde propadla po ceste.
Navratnicek:Zdur!Garbage alias "Odpadky"znam velice dobre...Mam jejich alba doma a musim s tebou souhlasit..Podle me maji muziku docela pestrou,at uz se t
o bere v originalech nebo v remixech,ale o ty se uz postara stejne nekdo jiny,ze?I%B4m think I%B4m paranoid...Breath..nebo ty nove pecky...jednoduse WOW!Skoda,ze k nam taky neprijedou koncertovat:o(
tyna : 12 Aug 15:19:49 - (proxy.vlp.cz)
Cau, balime fidlatka. Delam v novinach ve Strakonicich na plnej uvazek, takze ted o zaplavach nastavuju krk, abyste meli co cist. Bloue, moji sestru Alenku tu zna kazdej :) Mame tu evakuaci, coz teda nikdo necekal. Maminka mi doma zachranovala pocitac, za
timco Alenka si vali sunky na Morave u pribuznejch. Snad neuplavu a zase se ozvu. pacek
blou : 12 Aug 15:02:10 - (proxy.radiomobil.cz)
zdar,zdar,zdar a jeste jednou zase zdar
SEY: ja to planoval,ale zalezi jak bude no...leda kdybys mi nechal kousek mista v posteli,abych mel kam slozit hlavu a telo no.
TYNA:tyno a ty jsi kdo vlastne?
LENJULE: jasne ze byl,jeste tam byl Bob.tvyho
brachu bych fakt nepoznal,i kdyz jsem ho myslim videl na Plotech.
No nic,za chvili to tu zabalim a jdu cucet na Vltavu a cekat nakou tu vlnu co nam posilaj z Budejic nebo odkud.bude tu asi mokro,budem se cochtat
LENUCHA: a co u vas v Krumlove,pry va
s tam vsechny vakuujou...nebo evakuujou nebo co?
cest
sey : 12 Aug 14:37:09 - (a37-158.dialup.iol.cz)
cau lidi, tak kdopa v sobotu prijedete na festak do Plzne? nahlaste barvu plastenky, at vas s putyskem najdeme:-)
jo a Mulholland drive je super, ale nejlepsi film od Lynche je Alvin Straight, na tom trvam:-))
d4vid : 12 Aug 14:32:26 - ()
a zdravim samozrejme navratnicka i ostatni!
navratnicku, ty bys s sebou mel na vypravy brat nakou cetu cerveneho krize, vzdyt ti jde co chvili o zivot ;-)
d4vid : 12 Aug 14:30:18 - ()
lenjule> sakra tak to ja spad asi z marsu.. :)
tynko, odkud k nam prichazis? predpokladam ze pracujes v jednom nakladatelstvi.. co treba vltava-labe press? co tam delas..?
efKa> mrknul sem na mulholland drive a MOC SE
LIBIL, super film.. taky sem KONECNE videl blue velvet, celkem fine, mulholland ho ale svou naladou a vubec dejem porazil na plne care.. ted se shanim po lost highway a taky nakem hashi, bez slehy se na ten film udajne nende divat :)
tyna : 12 Aug 12:59:38 - (proxy.vlp.cz)
Ahoj, zdravim Davida. Navratnicek ma s Garbage pravdu, je to luxus. Ja tedka objevila Vitu (t je s hackem) Libosku (s je s hackem) a ten ma fajn texty. Oznacujou jeho model jako folk-punk, si to predstavte. Navratnicku - naposled jsem te videla pri cteni
toho porna, ktere jsi ukrad babicce ve vlaku. Tak mi dej vedet kam miri tve kroky, nerada bych si konkretne tebe nechala ujit. Zdravim Bloua, jestli je to Blou, ktereho znam ja a kdyby Blou nevedel, videl mi v telce a rikal mi v Lucerne hezky veci - kecam
!!!! a jdu. cau
Lenjule : 12 Aug 12:53:03 - (waveeprin.worldonline.cz)
Caaau!
Bloue, tys byl na sazavefestu??? Bracha tez a nemohl si vynachvalit..
david: Jako ja mam pocit, ze jsme se to tajne schazivali na kolejich u tebe, toz jak ja si mam pamatovat, kolik jsi za ten apartman s bazenem platil? :-)
Efka: Kamoska z
rovna tedka pousti podnajem v Brne za 1000,-/mesic, nevim ale jestli uz za sebe nekoho ma, kdyztak se muzu zeptat. Je to takovy klasicky studentsky byt o X lidech, ale myslim, ze tam byla spokojena..
blou : 12 Aug 11:36:33 - (proxy.radiomobil.cz)
zdar,zdar,zdar
tak jsem se v poradku vratil z dalsiho ukrutnyho sazavskyho festu. fiXa je festak od festaku lepsi a ja na ni festak od festaku vic parim a vyvadim,moje euforie nezna hranic.lepsi festivalova kapela u nas urcite neni a dlouho nebude.taky
Prisnitzove byli uzasny,akorat tatabojs stojej za hovno abych to teda slusen vyjadril ! tesil sem se na Rok dabla,ale zaspal sem ho...ale snad se nekdy dockam,treba ho budou nekde na festu promitat driv nez ve dve rano.Jinak svou energii ted setrim pro l
iberecaky,aby ten slavnej AC zdolali,doufam ze jim svymi psychotronickymi schopnostmi pomuzu. No tak to by bylo tak ode me vse,ja jen abyste meli prehled co se kde deje.a co vy ostatni,uvidime se na nakym festku v nejblizsi dobe? ci na nake jine akci?
cest praci
Navratnicek : 12 Aug 11:09:55 - (nwt.nwt-km.cz)
Zdar vsici!
nooo ja jeste ziju. Mel sem dva klistaky, jeden na zapesti a jeden v podpazi. Ten v podpazi sem objevil trosku pozdejc, ale natrel sem je Marinou (pletovy krem na kazdodenni pouziti) a brzo povolili. Chytl sem je nejspis na Slovensku, kde s
em lehce omameny levnym pivem zalehl v lese do mista, kde zrovna vsichni pred tim vykonavali sve potreby (ty pri kterych se kaka a cura) :-) Misto se jmenuje Sastin a nachazi se blizko Senice. Taky sme byli na Bukove (to je takova prehrada v Malych Karpat
ech), tam sem si zase malem zlomil nohu, protoze v jedenact se tam zhaslo verejne osvetleni a ja sem opet lehce opivneny zapadl do takove prikopy. No ale nastesti sem vsecky nastrahy prezil a nadale ziju, takze zadny strach. Co se tyka hudby, tak sem si k
oupil napr. 2x Garbage - kdo nezna, tak doporucuju. Jo a taky sem si ted vzpomnel, ze sem vyhral 5 CD dle libovolneho vyberu v soutezi na www.i90.com. Melo se tam psat o cedeckach, ktere bych si rad vzal na pusty ostrov. Sak mrknete na Seznam vyhercu Moje prezdivka je zvukovod. Napred sem si rikal, ze to je naka kulisarna a moc se mi do teho nechtelo. Vhral sem vlastne diky VLADKOVI, ktery me na tuto soutez upozornil. Diky Vladko,
mas u me pivo! (a nee 2 piva!) :-)
Taky preju fsecko nejlepsi Klaram k dnesnimu svatku. Hlavne jim preju krasne a inteligentni kluky (treba Pospu ...) :-))
wiwi : 12 Aug 11:07:01 - ()
Efko,tys byla na koncerte Nohavici? Ja taky!Sla jsem tam s mamou,ale nemeli jsme listky.Tak jsme cekali asi pul hodiny a potom jsme ty listky teda dostali za 150 kc na stani,ale stejne jsme sedeli.Mas pravdu,Jarek improvizoval jak se dalo.Ale taky byl hro
zne vtipnej.A co jinak?V sobotu jsem byla na Alesovi Valentovi ve Stitech.Nedarilo se mu tam,byl az ctvrty,zato spousta jinych vcetne Erika bergousta tocili trojity salta s peti vrutama a dokonce ctyri salta,ktery jsou vzhledem k bezpecnosti na snehu zaka
zane.Jinak ten zavod je ves tredu ve 20 hodin na ct2 vysilan,takze se divejte,mozna me zahlednete(srandicky).Zdravi vas vase verna nastenkarka wiwi
Vladko : 12 Aug 06:39:06 - (gate.elseremoujezd.cz)
Efko> prehled o najmech v Brne moc nemam, ale muzu sdelit zkusenosti Tacuda kdyz taky nemel koleje. Sehnali podnajem v bytu 3+1 (byli tam dva) a platili kazdy myslim 2300,- za mesic. Pak sehnali takove napul koleje (soukrome), jmenuje se to Fleda a tam pl
atili min (mam dojem, ze asi 1800,-), ale zase jich bylo 5 na pokoji. Ovsem v prizemi sou 2 hospody, cajovna, kino, velky sal, kde sou kazdy vecer koncerty a ruzne akce. Tvrdili mne, ze to nebylo v noci nahoru slyset. Toz tak... :-)
Janicka** : 11 Aug 16:01:18 - (85.red-80-33-47.pooles.rima-tde.net)
Cusky lidicky...Vsecky vas hluboce a vasnive zdravim a objimam...
Efka>Zavidim Nohavicu,ale ja tu o parby taky nemam nouzi...
daviD>Ty mrsoune jeden!!.o)
Nevite nekdo,co je s Navratnickem?Nejak se dlouho neozval...Paaaaa
d4vid : 11 Aug 13:20:22 - ()
efko> slusny najem kolem 15-ti litru mesicne. mensi bytecek s bazenem a squash kurtem k dispozici. to celkem jde, ne? o tom by ti povykladala treba lenule.. nebo se najem jeste malinko zvedl, lenjulko? ;-)
Efka : 10 Aug 20:36:13 - (a25-146.dialup.iol.cz)
Jak se vsichni mate,co? A co ze nepisete? Napiste treba co je noveho. Ja napr. jsem vcera byla na koncerte J. Nohavicy,ktery trval neuveritelne 2 a pul hodiny a Jarek to pojal cele jako takovou improvizaci,proste hral co ho napadlo,ruzne to kombinoval a v
sem pripomel proc ho vlastne maj radi.
Jinak vsem Brnakum:Nevim jestli dostanu koleje,takze budu muset nekde sehnat bydleni. Potrebovala bych vedet kolik je v Brne slusnej najem a tak...
d4viD : 10 Aug 10:51:47 - ()
tynko, vis co zpiva fili v 6-te pisnicce tretiho alba mnagy..
tyna : 09 Aug 15:25:18 - (proxy.vlp.cz)
diky moc davide, panbu ti to vrati :)
d4vid : 08 Aug 20:54:43 - ()
tynko, ja byx rekl ze vzhledem k tomu ze verlyba mi uz neposila update koncertu, bude jejich rozpis na www.mnaga.cz. a jestli ne, toz zavolej filimu. 069 177 177.
tyna : 08 Aug 14:16:49 - (proxy.vlp.cz)
ahoj a sorry za carky hacky klikyhaky. Ja nejsem schopna se zorientovat, kde lezi seznam novych koncertu Mnagy. Kdybyste to tusili, dejte mi vedet, jo? papa
t%FDna : 08 Aug 14:05:23 - (proxy.vlp.cz)
Ahoj, po roce na nast%EC M%F2%E1gy se m%E1m co rozkouk%E1vat. Kdy%BE jsem cht%ECla vyjet nov%FD koncerty, nic jsem nena%B9la, to je asi nezvyk. Zdrav%EDm Ednu, Put%FDska a v%B9echny vesel%FD lidi, jejich%BE p%F8ezd%EDvky jsem %FAsp%EC%B9n%EC zapomn%ECla.
M%F9%BEete mi n%ECkdo helfnout s t%ECma koncert%EDkama. D%EDk.
pozitivni : 08 Aug 10:17:16 - ()
Holka na kline, kruhy ve vine, bankovek mam plny kapsy, sem v tom nevinne.
Srdce moje duse moje uzivejte naplno, na krchove budou vedet ze sem nezil
nadarmo! Jooo. A zejtra uz tu nebudu!
Vladko : 07 Aug 19:20:40 - (gate.elseremoujezd.cz)
Lenjule> to je skoda.... :-(
Lenjule : 07 Aug 14:44:28 - (waveeprin.worldonline.cz)
: 07 Aug 14:44:02 - (waveeprin.worldonline.cz)
A pro ty, co jsou z Trutnova :-) Dojedte 17.-19.!! Skutecne se potvrzuje (aspon u me), ze "kdo tam jednou byl, musi se tam vracet.." Pro informaci - trutnov.openair.cz.
tacud: Nazdaaaar!!!! Videla jsem fotky ze Slovenska (Vladkovy), musela byt perfektn
i akce :-)
Vladko: My sice jsme z okoli Trnavy, ale folklorniho festivalu se asi nezucastnime.. si to pekne uzij.
fsici: Pekne leto!!
Vladko : 07 Aug 11:40:30 - (gate.elseremoujezd.cz)
Samozrejme pozvani plati i pro ostatni :-)
Vladko : 07 Aug 11:39:34 - (gate.elseremoujezd.cz)
Cau decka!
Pro ty, co jsou ze Slovenska, hlavne z okoli Trnavy: 23. - 25. srpna (augusta) je v Trnave folklorni festival. My tam mame jet s nasim souborem Majek taky. Dondite se mrknout! :-)) (Budu mit valassky kroj :-))
d4vid : 07 Aug 10:16:16 - ()
olda na radost..
pospa> fotopruvodce.cz, paladix.cz, photo.net..
tacud : 06 Aug 22:14:45 - (a216-135.dialup.iol.cz)
nastenko, tak sem si vzpomnel na dobu kdy sem tu prispival a uz sem tu.S nastou vlastne ziju porad, protoze se pratelim neustale s Pospou(Pospinou) a Vladkem, takze vsechno vim. Skolu uz sem opustil,od rijna budu slouzit vlasti, jelikoz sem vlastenec!Urci
te se v budoucnu zucasnim nejakeho smluveneho sjezdu nastenkaru, drzte se a nekdy nashle! Tom
Lenucha : 06 Aug 15:03:36 - (a9-183.dialup.iol.cz)
Zdar lidi,na chvili mizim za hranice te nasi vlasti krasne,vyrazim hledat smysl
zivota:-), tak se tu vsichni mejte a poradne si uzivejte,dokud muzete!Cao.
Neplanujete nejakou akci na konec srpna nebo v zari???