stara dobra nasta..
<< >>
nejstarsi
Navratnicek : 22 Nov 08:36:55 - (nwt.nwt-km.cz)
Zdar vsici,
tedy Davide, moc diky za nabidku cedecek. Udelals mi radost jak svina! Posilam ti na tvou adresu .....@lacina.net nake sve tipy.
d4vid : 22 Nov 03:46:24 - ()
HEY! ja to tu nestiham cist, az doma, ted je tu frkot :(
navratnicku, v pondeli budu nejspise na nocnim trhu v kuala lumpuru, proslulem DVDckama a CDckama za par korun, posledne si mi palil veci ty, takze jestli mas na srdci nake kapely, napis si co by
s rad a ja ti dam na jezicha darecek pod stromecek.. a neomezuj se poctem, jedno CD udajne vyjde na 30CZK, nemam overeno ale s takovou ti jich mozu privezt aji 100 :) seznam plz posli na mailika, at to tu nemosim hledat..
Navratnicek : 21 Nov 21:47:24 - (ppp2149.brno.worldonline.cz)
Tak a ted jsem odesel od zrcadla a me I LOVE YOU patri vam!!! Mam se dnes myt nebo nemam? Prekoname rekord v minimalni spotrebe vody i tento mesic? Nic, to ja jen tak premyslim nahlas ... :-))
Navratnicek : 21 Nov 21:18:30 - (ppp2149.brno.worldonline.cz)
Ach dekuji za vsechna ta lichotiva sluvka, divam se ted kvuli nim casteji do zrcadla, placam se po zadech a obcas s naspulenymi rty zaseptam tomu skromnemu fesakovi naproti vase I LOVE YOU. :-)) Jeste jednou dekuji!
POZVANKA NA SILVESTRA DO OTROKOVIC
(LETOS V LUXUSNI REZIDENCI) PLATI PRO VSECHNY NASTENKARE!!! Oficialni pozvanky jeste nejsou, mapuju teprv zajem a uz ted musim rict, ze odezva je velmi kladna. Doufam, ze se pridate!
elisicka : 21 Nov 20:35:30 - (ppp2269.brno.worldonline.cz)
to minuly je taky odeme ale nejak se posral pocal......
eli%B9i%E8ka : 21 Nov 20:34:52 - (ppp2269.brno.worldonline.cz)
ahojky lidi tak co jak se vam libil posledni koncert-bomba vo?doufam ze ste vsichni nazahaleli a naklusali!napiste
Janiczka : 21 Nov 17:09:49 - (ad26.mistral.cz)
Ze bych se take pripojila a vylila tolik zatajovane pocity k Navratnickovi?:o)No...to nejde...je to tady moc verejne...se stydim...ale ostatni obdivuju,ze to priznali:o)))No ne,dalo by se rict,ze I LOVE YOU je pro vsecky:o)Ze by byla Navratnickovym oblibe
nym predmetem ve skole biologie?Je nas vic:o)A co potom anatomie,co?;o)
Toz jsem se mrkla na program u nas v Praglu a teda reknu vam-NIC MOC...Takze tu budou WOHNOUTi krtit sve nove albumatko,Supporti chvilu pred prichodem velkeho a spravdeliveho n
adelovatele Mikulase..ale to je az pres tyden,Kurtizany a Vltava s Minutama jste pozdeji..takze chvilicku...ece..na tenhle vikend a kousek:ve Futuraci Katapult a Svihadlo..v Rock Cafe-Jolly Joker a PBU a Workshop..no a to je zhruba vsecko...
Vladko : 21 Nov 16:32:42 - (gate.elseremoujezd.cz)
Navratnicek se vratil!!
Jen zasnu, jaky ma tva pritomnost vliv na zivot Nasti... Vsichni sme to vedeli, ale az ted se to ukazalo. I Love You Too :-))
Pospa....... : 21 Nov 16:23:47 - ()
NAVRATNICEK, I LOVE YOU.
(kdypak mi prijde ta slibena silvestrovska pozvanka?)
Navratnicek : 21 Nov 14:59:10 - (nwt.nwt-km.cz)
Tak prvni vyridim Lenjuli :-) - pokud zizalu preseknes nanejvis v polovine, tak prezije pouze predni cast (to je ta kterou, kdyz se pohybuje ma vpredu) A proc? Protoze telo zizaly je rozcleneno na pravidelne segmenty a POUZE NEKTERE z nich - plati to zejm
ena pro segmenty centralni a zadni casti tela - JSOU IDENTICKE, kazdy je presnou kopii clanku predchoziho a nasledujiciho. Veskere dulezite organy, jako jsou napriklad usta, svalnaty hltan (pharynx), travici trubice za hltanem, jicen (oesophagus), vole a
zaludek a taktez nejcitlivejsi bunky citlive na svetlo, vlhkost (ty jsou nejcitlivejsi a jsou lokalizovany pouze na nekolika prvnich segmentech!!!) a vibrace jsou umisteny v prednich segmentech tela zizaly. A proc se ti odplazi obe pulky zizaly a nejen ta
predni? Tak o tom ti povim nekdy u piva :-)
Lenucho, staci ti na tvou praci z filozoficke vedy tema "Chytila sem na pasece zizalu, protoze jeji telni segmenty reagovaly pomalu" Nastinil bych v ni okrajove filozofii souziti cloveka a krouzkovcu, ja
k se mohou navzajem duchovne obohacovat a ktera mocna vesmirna sila nuti cloveka, aby zizalu nabodaval na hacek a lovil s ni - navnadou, dalsi nebohe tvorecky :-))
Jo a jak se mi teda odvdecis? Su dychtivy tve odpovedi - ta totiz naznaci i to jak hlubo
ce a do jakych nejmensich detailu a souvislosti ve sve praci pujdu :-))
Lenucha : 21 Nov 12:58:14 - (gate-koleje.zcu.cz)
Nazdar!
Navratnicek: A kdyz se tak venujes studiu tolika rozlicnych oboru, nechtel by sis trochu procvicit sve - zajiste precizni - literarni schopnosti a napsat pro me malou seminarni praci na jakekoli tema z filosofie vedy? (Bohate se odvdecim, samoz
rejme :-)
Lenjule : 21 Nov 12:37:48 - (waveeprin.worldonline.cz)
Ahoj ahoj!
Jestli nekde bude hrat fiXa, tak se mnou urcite pocitejte!! Jinak mam tezke dilema, jestli pristi tyden jit radsi na Hypnotix nebo Garage.. (oboji ve ctvrtek :-( Takze vyhlasuju anketu - ktera skupina od vas dostane vic bodu tak vyhrava :-)<
br>Navratnicku, mam odborny dotaz (shodou okolnosti jsme tuto problematiku nedavno diskutovali): Kdyz preseknes zizalu na 2 pulky, tak se ti odplazi a doroste pouze jedna cast telicka nebo obe??
David: Jako myslis kam vyrazi kdo?
Navratnicek : 21 Nov 11:45:33 - (nwt.nwt-km.cz)
Zdarec Janiczko, horsi je kosa. Na puch uz sem si zvykl (v kanclu mame smrad jak v opicarne ale zato teploucko)
Jinak vudce :-) zije sporadanym zivotem obcas okoreneny nakym tim fuj tajbl pivem, koncertem, domaci praci ci studiem odborne literatury o
zivote zizal :-)
Janiczko, v cempak je ten vas turnaj? V hospode je turnaj v mariasi nebo se tam snad hraji sipky? :-) Kazdopadne ti preji ostry zrak a pevnou ruku!
sey : 21 Nov 11:35:50 - (a37-158.dialup.iol.cz)
zase jste mi na to skocili - Tri sestry jsou take klasicke dilo svetoveho dramatu, ale mozna ze v tom divadle bude zrovna i Fananek:-) no nic, sorry, ale v Praze kazdopadne budeme od sobotniho dopoledne, tak muzem nekam zajit jeste za svetla...
Janiczka : 21 Nov 10:19:50 - (ad26.mistral.cz)
fiXa hraje zrovna dneska..ja se kuryruju jako blazen,kvuli nasemu turnaji,ktery hrajeme v sobotu(snad!!)..takze se juknu do FANu a pisnu,co gde pojede...
Navratnicek:vcil nevim,co je horsi..jestli kosa nebo puch jak z ropuch..ale kombinace to bude napr
osto dokonala:o/:o)A co ty,nas velky vudce?:o))
Navratnicek : 21 Nov 08:26:53 - (nwt.nwt-km.cz)
Zdar vsici,
hmmm tak david se pripravuje na hlavni roli v pokracovani oblibeneho sitkomu o krakonosovi - toz at ti davide fuusa betelne rostuu a at v jejich delce prekonas i toho bridila pred tebou :-)
sey brilantnim usudkem odhalil tajny plan jak d
ostat nepozorovane me nejlepsi pratele v cele s Jirkou B. na misto srazu. ano ted uz to muzu rict - melo to byt pod rouskou specialne vytvorene mlhy nad celou ceskou republikou. rozpraseni mlhy meli to nastarosti ceske stroje cmelak, ale nakonec se do toh
o pustili amici se svyma tryskacama. jo a kdyz uz vam prozrazuju ta tajestvi, tak abyste vedeli - puvodne se schuza mych nejlepcich kamosu mela konat ve valmezu, ale v dusledku toho, ze v tamni sokolovne prasklo topeni a byli ucpane hajzliky se to na posl
edni chvili presunulo do teho prazskeho kulturaku :-)
d4vid : 21 Nov 03:55:34 - ()
super, toz to uz se tesim! hraje nekde i ZNC/fixa/..?
Janiczka : 20 Nov 19:09:54 - (ad26.mistral.cz)
david+sey:Souhlasim...toz dejte presne vedet..Fananka jsem videla ani nepamatuju:o)
sey : 20 Nov 16:40:02 - (a148-158.dialup.iol.cz)
30tyho budem v Praze na Trech sestrach, tak se muzem nekde srazit... uvidime, jak dopadne ted ten Navratnickovo sraz, on sice mlzil s nejakou mlhou, ale dobre vime, ze to organizuje:-)
zadnej strach, covece, my za tebe prinejhorsim slozime kauci a pak
nekde zaparime:-)
d4vid : 20 Nov 15:02:20 - ()
ahoooj ty vjno stara!
tak dybys me videl ted, toz me nepoznas, nevim jestli zmuznel, ta foto je zpred mesice, je to odpoledni pauza v jednom z taboru uprostred jungle, ale ted mam fusy az po kolena!
divcina byla divocejsi nez ty prasata ;-)
all>
jaka parba, kdy kde? ja se vracim 27-meho dom, by bylo super pres vikend zakjalit nez zas zmiznu do norweje..
lenule> kam nakonec vyrazite??
Navratnicek : 19 Nov 12:48:42 - (nwt.nwt-km.cz)
Davide hezka fotka, myslim ale, ze protirasisticka hnuti by s tebou moc nesouhlasila ... ale zas na druhou stranu, ta divcina po tve prave ruce vypada dooost divoce :-)) apropooo dost si nam zmuznel, ty vousaci jeden :-)
Navratnicek : 19 Nov 09:26:58 - (nwt.nwt-km.cz)
Zdar vsici,
sem slysel, ze v Praze ted bude nejaky velky sraz Nastenkaru. Toz teda otrokovska vetev vsecky zdravi a doufa, ze sraz nebude narusen nejakymi protinastenkarskymi zivly. Bohuzel se z duvodu mlhy na dalnici D1 nezucastnim. :-( At zije NATO!!
! (Nastenkarska Anti - Teroristicka Organizace) Nastenkari vsech zemi spojte se!
wiwi : 18 Nov 14:47:38 - ()
Mame vedle hifiny akvarium s kreckama,takze s nejakou hlasitosti je konec.Kdyz jsem v rijnu slavila narozky,odnesli jsme je s holkama do kuchyne a pritom jedna strana ponekud praskla...
Krecci nastesti zijou,ale z mnagy uz sili.Vzdycky vylezou a zacnou
se skrabat nahoru....
wiwi
Janiczka : 16 Nov 19:46:24 - (ad26.mistral.cz)
Alenka:My se taky tesime:o))
Alenka : 16 Nov 17:37:57 - (dial-62-64-222-252.access.uk.tiscali.com)
Zdravim,zdravim.
Jak se tu vsichni mate?Ja docela jeste ziju.Cekam jak se mi viridi vizum a bud tu zustanu nebo budu muset odjed.Tak i tak uz se tesim na nejaky ten koncert mnagy.
Tyna> vitam te v nasem kralovstvi.Ja kdybych nezasla sem tak ani navi
m jak zabavny mas zivot.A mamka rikala ze pry jenom furt pracujes.Dystak posli vysledek jejich pocinani.Docela by me to zajimalo.
d4vid : 16 Nov 14:44:27 - ()
Janiczka : 15 Nov 16:17:37 - (ad26.mistral.cz)
sey:Ja jo...:o)Tak uz jsem pochopila,co Putysek myslela tema Mammagirls:o)Mooooc ji pozdravuj!
Putysek:A ty pozdravuj seye;o)
Efka:Ten druhy dech je ale velice faaaaajn:o)A jak ti to dopadlo?
sey : 15 Nov 11:29:13 - (a148-158.dialup.iol.cz)
Janicko, jaky byli tataBojs? byli jste tam?
Efka : 12 Nov 19:14:39 - (a224-146.dialup.iol.cz)
Ze by Mnaga chytila druhy dech? To je necekane, ale prijemne prekvapeni... Jinak na me prosim myslete ve ctvrtek-pisu test z Noveho zakona (bohuzel uz podruhe) a musim to dat!!!
sey : 12 Nov 17:29:55 - (a45-158.dialup.iol.cz)
to nase kocky se vetsinou uklizi do nejzapadlejsich koutu naseho prostorneho bytu :-)
Tyna : 12 Nov 15:42:37 - (proxy.vlp.cz)
Janiczko - u nas muze Mnagu i nase andulka, vzdycky v kleci nadskoci, hlavu da na stranu a je cela blazena.
Janiczka : 12 Nov 15:15:46 - (ad26.mistral.cz)
wiwi:Jooo,to je ta pisnicka a je naprosto dokonala!!!Aspon mne se libi..jeje,o 10 Kc?To jeste jde..u nas by to byl asi trojnasobek:o/A jak vidim,cela tvoje rodinka je zhava do Mnagy:o)No u nas jenom ja a braska..par pratel..Mamka moc Fialu v lasce nema,al
e pisnicky se ji libi..mymu tatkovi treba jedou Duse:o))
wiwi : 11 Nov 14:49:19 - ()
Taky koncert v Olmiku stal zato.Sice zdrazili(o 10 Kc-eeee) ale zazitky toto zcela prevazili.
blou>nebyla to nahodou pisnicka jako ryba nema?Jo u nas to taky hrali dvakrat a podruhe v pridavku!A taky Egon me chytl za srdicko.No nic.
Mama sla jako tr
adicne taky(je mnago-silencem jako ja stejne dlouho)a taky segra a minulej rok byl tata se mnou na koncertu ve Valmezu,kde hrala fixa a tata mi potom celou cestu vykladal,jak se modlil,aby mu nepraskli usni bubinky.babicka si pobrukuje pisnicku pro tebe a
druha babicka o Spaste svoje duse prohlasila,ze je to lepsi nez vsechny komercni hovadinky(to je nadherny spojeni-a z me hlavy) dohromady.
Jinak se knizka(huraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!)pohnula a mam opraveny dve kapitoly,takze uz pristi tyden by mi mohla le
zet na stole.Musela jsem tam poopravit nektere vecicky,protoze si doma prave ctu Z nejhorsiho jsme uvnitr a poznavam spoustu novej veci.Doporucuju-je to sranda.
se mejte
wiwinka
blou : 10 Nov 22:12:02 - (proxy.radiomobil.cz)
hlavne piste cesky,to zaprvi.za druhy nepiste hacky,kdyz piste anglicky,nebo co to je :)
Vladko:nemas zac a uzij si priesnitz,v tom uz ti nepomuzu :-)
Tyna:ty jsi paparrazzi jo,nebo jak se to pise.
tak konec prace...jdu dom
Janiczka : 09 Nov 19:08:08 - (ad26.mistral.cz)
You saw the light...you sat alone..your soul rely (muted)..you sat along the fire..you sat a lot (of I)..a tear must dry before we can smile..your soul..you sigh a lot (of I)..your soul rely (muted)...you suffer,no..your hand is far so mine..your song..yo
u saw..you%B4re so alone..you%B4re so far gone..you shine on..oh my..shine on..you shout on and on..you..you sat alon..it%B4s all around...
Janiczka : 08 Nov 15:16:11 - (ad26.mistral.cz)
Joooo,Priessnitze s Prouzou doporucuju!!!U nas v Rockcafecku byli sakra vyborni!!!!Takze me stve,ze mi to nevyjde..kdyby to bylo o vikendu,je to neco jineho...A Hudbu znam..Lenjule-souhlasim s tebou..kamoska me chce na ne dokopat a jen si pamatuju,ze hral
i u nas na Cenzure..a byli fajn..Toz pekny vikend a zadnou praci!!!
Vladko : 08 Nov 13:04:20 - ()
Mala oprava - Priessnitz je v Brne na Musilce VE STREDU 13.11. Prijdte! (Pospovi tato zmena asi moc nepomohla, ze? :-))
Cest!
Pospa........ : 08 Nov 10:57:00 - ()
Ani nevite, jak bych do toho Brna na Priessnitze sel, ale v tydnu je to na prd. Snad jindy :-)
Lenjule : 08 Nov 10:35:40 - (waveeprin.worldonline.cz)
Holahoj!!
Lenjule jeste zije, akorat je v praci tak zavalena praci, ze jsou dny, kdy Internet ani neotevre :-( Takze timto vas vsechny zdravim v tomto nepeknem podzimnim pocasi.. i kdyz, vsechno je relativni, tady v Brne je jeste nadherne proti tomu, c
o nas pravdepodobne ceka o vikendu na hrebenu Nizkych Tater :-)
Bobe: Vsecko nejlepsi k narozkam preju!! At se ti vse dari a znas to o tech stirech - ten eroticky naboj at ti vydrzi az do smrti! :-)
Jeniku: Drz se. Dovedu si predstavit tvoji sit
uaci - asi pred 2 mesici se mi malem prihodilo totez, jen diky neuveritelnemu stesti muj pritel zustal nazivu. A i jen to pouhe pomysleni je strasne. Obcas mam pocit, ze si s nami nekdo-neco-?osud? tak hraje jen snad pro svoje pobaveni. Vzdyt clovek se mu
ze snazit jak chce, usilovat o co chce a stejne me zkusenosti cim dal vic utvrzuji v presvedceni, ze nejvetsi zlomove okamziky v zivote jsou dilem nahody - s jakymi lidmi se setka, do koho se zamiluje, apod. No, tak ti preju, at te nejaka stastnejsi udalo
st potka co nejdriv..
Vsici: Po x letech zacla opet koncertovat Hudba Praha, tak kdybyste meli prilezitost je videt - vrele doporucuju!! V Brne na Musilce byli vyborni, takovou kalbu dlouho nepamatuju :-) Jinak kdo byste chtel prijet si zaskakat na Pri
essnitz&Prouzu (tusim pristi ctvrtek) nebo Duchacka&Garage ( 28.11.) - v Brne jste vzdy vitani! Pekny vikend preju!!
Tyna : 07 Nov 16:45:32 - (proxy.vlp.cz)
Blou, tady kazdej kali! Dnes jsme fotili akci tri nabumbanych typku, co ridili auto a rozmlatili fakticky polovinu namesti, kruhovej objezd a auta na parkovisti. Vubec nikdo je nedokazal zastavit. Lidi nam volali do redakce jako sileni, my prijeli na mist
o a policie je nahanela v autech. Tak bacha na to :)
Vladko : 07 Nov 07:49:26 - ()
Blou a vsichni ostatni> Koncert na Musilce byl supr. Vsichni z brnenske vetve (Lenjule) udelali chybu, ze tam nesli.
Blou> Vsechno vyslo podle predstav, volnasky byly!! Jeste jednou dik i tobe za know-how :-)) Pridavali dvakrat - podruhe to byla "Chtit
chytit vitr".
pospa...... : 06 Nov 14:29:50 - ()
*****Bloumene, ja te nepoznavam :-)
*****Janiczko, ty uz prosim nechlastej, musis studovat
*****Putysku, ja jsem se v te vasi Plzni tak krasne opil :-)
blou : 06 Nov 14:24:23 - (proxy.radiomobil.cz)
dobre odpoledne mili mladi pratele,
dlouho jsem nepsal nesmysly jako ze byl koncert super...ale ten pondelni me nejak chytnul,tak to napsat musim...libil se mi moc,ac jsem byl zcela strizlivy...temer strizlivy.To bylo zpusobeno skutecnosti ze pivo v L
MB podrazilo na zavratnych 25,-- Kc.No ale celkove na me koncert zapusobil pozitivne,Egon se tentokrate povedl i hudebne a dalsi novou pisnicku nam fili tloukl do hlavy dokonce dvakrat.No dat jako pridavek vec uz jednou hranou..to se mnaga vraci do svych
zlatych casu ze zacatku devadesatych let.a treba nejen kvuli teto skutecnosti,snad chyta nakou druhou mizu.Byl to opravdu vydareny vecer,i Putysek se na nas prijela podivat z dalekeho divokeho zapadu.
No a jaky byl vcera koncertik na Musilce?(jestli by
l na musilce?)Vladko vsechno vyslo podle predstav?taky dvakrat pridavali?nebo jenom v Praze? :-)nebo u vas trikrat?
tak se mejte panstvo
Janiczka : 05 Nov 17:42:33 - (ad26.mistral.cz)
Teeeeeeeeeda,to byla kalba s Putyskem!!!!!;o)Vsici ciao!
sey : 04 Nov 08:06:39 - (a194-158.dialup.iol.cz)
Janiczko, diky moc! dam si o sklenicku vic - na tvoji pocest:-)
kosta : 04 Nov 07:50:58 - ()
az budete v novim boru tak s vama pudu kalit.jinaqk ste fakt dobry
Janiczka : 03 Nov 23:03:45 - (ad26.mistral.cz)
All the best for Sey to his name-day!!!!
Alenka : 02 Nov 03:35:07 - (dial-62-64-208-69.access.uk.tiscali.com)
Jenik-promin ja jsem hrozne opila ale hrozne mocc na tebe myslim, jelikoz vim cim si prochazis.Neztratila jsem sice nikoho tak blizkeho jako ty ale dva lidi o kterych jsem doufala, ze se dozijou me svatby jsou kdekoliv jinde ez tady.Ale ja stejne verim, z
e jsou tam nekde nade mnou a chrani me pred vsim zlim.To je to jedine co me drzi nad vodou.Nikdy n ne nezapomenu a se vsim dobrym i zlym se s nimi podelim.Mozna je to uhozeny ale me to kolikrat prenese prez ten nejhnusnejsi den.Takovy jaky jsem mela dnesk
a.pokud by jsi potreboval mluvit tak jsem naq cisle 00447754237616.O[atruj se.Pokud ti tento vzkaz nedava zadny smysl tak jenom proto ze jsem fakt na delo.
jinak mam vas vsechny rada akorad neghapu chlapy a kluky.Zdar.
wiwi : 30 Oct 17:04:18 - ()
ano,tak to bude...
lenucha:co ta mnaga?jestli teda pudes tak mi napis na 732743559
Pospa....... : 30 Oct 16:07:23 - ()
Zacinam pevne verit tomu, ze tak nejak to musi byt
:-)
wiwi : 30 Oct 14:13:37 - ()
Jenik:Bohudik mi jeste nezasadil zivot takovou ranu jako tobe.Jsem ale moc mala(14)a tezko bych pochopila vse to,co prozivas.Boli me srdce z toho,ze odjizdi,kluk,kterej se mi libibl a ted je mi za to trapne,protoze to,co ty prozivas se ani neda napsat slo
vy.Nikdo nevi,co je po smrti a kazdy veri v neco jineho,ale ja doufam,ze kdyz na tvoji marunku tady vsichni tak pekne myslime,tak to tam NEKDE slysi a ma radost.Tak hlavu vzhuru-neztracej nadeji!
wiwinka
Janiczka : 30 Oct 10:31:26 - (ad26.mistral.cz)
BoB:To je hezke,ze mas narozeniny..a kolikate?Ja tu bouhzel cely patek a sobotu nebudu,coz me stve,pac jsem se tesila na fiXu,ze ho roztocime vsickni nad hlavou,ale asi ne..tak ti chci aspon touhle formou poprat vsecko NEJ,NEJ,NEJ!!Hlavne to zdravi a stes
ti a sem tam i tu lasku a sex no..:o)Uzite si to tam,poraaaadne to oslavte!!Ona uz ta stanice Na Chmelnici zni velice akcne a zajimave!!
@LL:Hola!!!Majte sa fajn!
d4vid : 30 Oct 05:25:55 - ()
ahojte ze sumatry..
tesil jsem se na vas ale dost mi naladu zkazila jenikova zprava. je mi lito co se stalo, vic nemuzu snad ani napsat. lenucha uz to napsala za me..
mejte se hezky..
Bob : 29 Oct 12:10:38 - (s107h01.vse.cz)
Ahoj Nastenkari-u prilezitosti mych narozenin(zaminka:) Vas zvu na parbu-ktera se kona v patek 1.11. od 20:00 v klubu Juve(Konevova ul.-Blok A koleji VSE-mezi zast.Strazni a Na Chmelnici)-ucast mi potvrdte SMSkou na tel. 737457204 -tesi se
Bob
Mimoc
hodem-v patek ve Mlejne fiXa-takze prijedte na fixu a pak se muzete stavit za mnou v Juve:)
Cus
>Jenik-je mi to lito-special pozvanka pro Tebe
Janiczka : 26 Oct 21:48:16 - (ad26.mistral.cz)
woooooow,na MTV jsou Coldplayyyy!!:o)
jhdjf : 26 Oct 17:15:03 - (p138.as-l004.contactel.cz)
KRISTIAN JE DEMENT A POSLOUCHA VAS DE VAM NA KONCERT V BUDEJCICH TAK MU TAM ROZMLATTE SUTRAMA LEBKU!!!!!!!!!!!
Lenucha : 26 Oct 15:51:35 - (a239-76.dialup.iol.cz)
Je tezke ted cokoli poznamenat, snad protoze tady veskera slova sveta jsou marna. Zase se nam ukazuje v cele sve krase fakt tryznivosti a marnosti veskereho lidskeho pachteni se a snazeni, pri kterem chte nechte stale citime, ze kdykoli muze prijit nejaky
zcela necekany a absurdni skrt ve vsem, co cinime, co planujeme... A pak nam nezbyva nez jen oddat se casu a cekat, az nam dovoli aspon trochu zapomenout, odrazit se ode dna, jit dal. Jeniku, prosim, nezanevri na zivot, dal Ti prece spoustu krasnych chvi
l s Maruskou, ktera byla uzasna a ktera kolem sebe sirila dobrou naladu (takto utkvela v me pameti), z cehoz jednoznacne plyne, ze jeji zivot, byt neprimerene kratky, rozhodne nebyl ani v nejmensim zbytecny. A na tyto chvile mysli, na ne vzpominej, a dej
casu prilezitost, at se muze aspon pokusit zahojit Tvou hlubokou ranu Ja pevne verim, a Ty ver prosim taky, ze se mu to aspon castecne podari. Vsichni jsme v duchu s Tebou, vsichni Ti drzime palce!
Alenka : 26 Oct 15:38:10 - (dial-62-64-207-83.access.uk.tiscali.com)
Jenik>drz se.Vim jak je to hrozny a bolestivi.Zivot je kruta svine ktera tresta nevinny.
Vladko : 25 Oct 07:25:49 - (gate.elseremoujezd.cz)
Nasta ma v techto dnech svou barvu opravnene...
Vladko : 25 Oct 07:24:33 - (gate.elseremoujezd.cz)
Jeniku> Kdyz mluvis o sve divce tak pekne - to ji musis mit opravdu rad. V tvem srdci zustane naporad mlada, svezi a plna sily. I ostatnim, kdo ji znali, zustane takova ve vzpominkach. Ona nikdy nezestarne. A ty, Jeniku, bud hodne silny, abys vsechno prek
onal. Cas, jen cas ti dokaze pomoct.
Navratnicek : 24 Oct 15:09:29 - (nwt.nwt-km.cz)
Smrt je vul a o tom zadna, bohuzel je nekdy zradna! Jeniku a vsichni kdo jste Marus znali a meli radi - Hlavu vzhuru, zivot i kdyz bez ni jde dal a je treba ho zit! Z Otrokovic leti slova podpory!
Jenik : 23 Oct 20:33:00 - (fw.ctk.cz)
Dekuju za podporu, Marunka by byla rada,kdyby vas mohla poznat. Strasne moc se na vas vsechny tesila, chtela jet na Spalicek do Valmezu a poznat zbytek nastenkaru. Uz nikdy nepojede a ja taky ne, nedokazu poslouchat Mnagu, vidim ji vsude, moji malou zrzav
ou Mici se zaricima ockama, tu jedinecnou divku, za kterou stoji zit i umirat, ten nejkrasnejsi kvitek, co mohl osud mi doprat......Nechapu proc, oba jsme byli tak stastni a zili jen pro sebe, nikomu jsme neublizili a pomahali si. Umrela na otok mozku a p
lic v dusledku prasknuti cevy a epileptickeho zachvatu. Zaslouzila by si,aby za ni Mnaga drzela na koncertu v Lucerne minutu ticha a Made In Valmez, kterou tolik milovala, ji venovali. Co jsme spolu byli, nechybela na zadnem koncertu a jezdili jsme za Mna
gou i na festaky. Tak se mi milacku opatruj tam v nebi a stuj pri mne stale. Miluju Te lasko a vzdycky budu a nikdy na Tebe nezapomenu.....Slibuju.....
Efka : 23 Oct 18:10:29 - (a173-146.dialup.iol.cz)
Jeniku, zivot je hnusnej a nic v nem neni jiste a navzdy, kazdopadne si bud jist, za vsichni stojime pri tobe...
wiwi : 23 Oct 09:32:14 - (thor.ngbox.cz)
jenik:to je smutna zprava,ja vubec nevim,co si o tom mam myslet...
lenucha:tak jo,snaz se to nejak vyresit,sli bysme i se segrinou spoluzackou...je prima
blou : 22 Oct 21:39:16 - (datela-1-4-73.dialup.vol.cz)
....to nechapu
jak se to stalo?
byla to sympaticka slecna...to jo
Janiczka : 22 Oct 20:22:45 - (ad26.mistral.cz)
Tak jsem si rekla,ze se sem juknu,abyste vedeli,ze ziju..aspon ja...uz to na me zase leze...nechci si tu vylejvat srdce,dusi apod..stejne se to temer vsickni dozvite..jak se zpiva v Draculovi-smrt..nejkratsi jmeno podstatne..smrt..na to si platis predplat
ne..ale proc musi umirat naprosto uzasny a mlady lidi??Proc je zivot nespravedlivej a krutej??A osud??Nechci se rouhat,ale prijde mi to tak..Jako ten knot se zmensuje,svicka dohoriva a plaminek mizi,tak jsi zmizela z tohoto sveta..a ja ti tohle dluzim!!Bu
d stastna i v jinych svetech a v jinych zivotech a jestli na tebe nejsou hodny,tak at si me neprejou!!;o):o(((Neboj se,v nasich srdcich zustanes!!!!!
OMLOUVAM SE,JESTLI JSEM ZKAZILA NALADU,ALE MUSI TO ZE ME..takze se omlouvam...
Taky vim,ze
se opakuju a to same se nachazi i na fiXackem foru,ale nedalo mi to a ja si myslim,ze by ji to udelalo radost..
Pospa..... : 22 Oct 16:46:03 - ()
********Jeniku - nevim, co mam po tvojem prispevku napsat. Bud si delas docela blbou prdel, bud jsem te nepochopil anebo ..... no kazdopadne moje cislo mas...
Jenik : 22 Oct 14:45:35 - (ad26.mistral.cz)
Jen%EDk : 22 Oct 14:45:14 - (ad26.mistral.cz)
Zdravim vsechny, mam pro vas smutnou zpravu. Vcera rano mi zemrela pritelkyne, velka priznivkyne Mnagy. Na Mnagu uz nemuzu chodit, nedokazal bych to a brecel bych celej koncert. Zivot stoji za hovno!
Lenucha : 22 Oct 11:29:29 - (gate-koleje.zcu.cz)
Ahoj wiwi! Ja tam mozna pujdu,mam v Olomouci kamosku,ktera tam studuje a domlouvaly jsme se, ze bychom tam sly, jenze to bylo uz nekdy v srpnu, tak uvidime. Kdyztak Ti dam jeste vedet!
wiwi : 21 Oct 15:27:07 - ()
Olmik=Olomouc abyste mi rozumeli
taky sem se uz setkala s dotazem Co to je???neznam!!!
wiwi : 21 Oct 15:23:13 - ()
Fili zdarek!
neni tu nekdo,kdo pujde v Olmiku na mnagu?jsem totiz takova smutna osamela a neni nikdo,kdo by se nade mnou slitoval...beeeeeeeeeeeeee
Efka : 18 Oct 20:41:04 - (a72-146.dialup.iol.cz)
Navratnicku az budes priste projizdet, stav se. Mozna budes prekvapen.
Janiczka : 18 Oct 20:00:19 - (r2f135.mistral.cz)
Toz take preju vsecko NEEEEEEEEJ!!!At ti slunko sviti porad!!!A at te Sey moc nezlobi;o)
Lenucha : 18 Oct 18:25:05 - (a200-76.dialup.iol.cz)
Navratnicek : 18 Oct 16:43:41 - (nwt.nwt-km.cz)
Ha, rekl tady nekdo sex? Tak o nem mi jednou muj deda povidal ... stalo se to nekdy mezi svetovymi valkami ... :-)
PUTYYYSKU, VSECKO NEJLEPCI K NAROZKAAAM. HODNE STESTI, ZDRAVI A EHMMM TEHO O CEM POSPA TAK POUTAVE VYPRAVEL V PREDESLEM PRISPEVKU ... :-<
br>))
Pospa...... : 18 Oct 14:45:06 - ()
Lenucha : 18 Oct 00:37:21 - (a244-183.dialup.iol.cz)
Tak to teda neni zadna pravda, ja Vladimira vubec nemiluju, je totiz peknej hlupak, kdyz jeste nepochopil, ze uprostred lidi nikdy nemuze byt sam, jakoze ani by se mu to moc nevyplatilo. Takova kooperace mezi lidma je holt nutna k preziti, a o tom ja neco
vim,to zase jo,protoze sem o tom cetla zrovna takovy vedecky clanek, no. Jo a Egona za mnou okamzite poslete, jak rikam, ta kooperace je nutna...
putysek : 17 Oct 18:52:29 - (a114-158.dialup.iol.cz)
Tak abyste vedeli,uz je mi ctvrt stoleti-hec!!!
Zdravim vsechny pozustaleeeee i ty staaaleee.
Tyna : 17 Oct 17:10:29 - (proxy.vlp.cz)
Petro, souhlasim s tebou (11.9).
Ty pisnicky muzu poraaad. To se nezaji.
Navratnicek : 17 Oct 10:45:41 - (nwt.nwt-km.cz)
Zdar vsici,
Teda Fili napsal pisnicku a nasich Lenkach nastenkarkach, ty se ale maji. Sem se zacal smat, kdyby se to jmenovalo treba Egon miluje Vladimira a Lenka by z tama uplne vypadla. To by byl teprv song pro radio Proglas :-)
Jo a co na Mnagu r
ikali v Mongolsku? Bylo v kulturni jurte narvano? :-)
Efko, vcera sem projizdel Sternberkem kolem psychiatricke lecebny a hnedka sem si na tebe vzpomnel :-)
Zuzka zuje! Huraaaaaaaaaaa! Skoda, ze burcak neni i v lednu, ze ... zmrzli bysme spoolu, spa
dli bysme doolu, byl by konec vsemu ... :-)
Efka : 16 Oct 17:31:26 - (a96-146.dialup.iol.cz)
Chapu to spravne ze Fili byl v Mongolsku? Nepotkals tam nahodou brnenske religionisty?-to je jejich caste pusobiste...
Jinak Vas (vsecky) moc zdravim a stavte se v Brne az budete mit cestu,jo?
Janiczka : 16 Oct 17:23:55 - (u54.mistral.cz)
Tak to je nas vic:o))Jsem nejak bez penez,takze me tam uvidite;o)
Aloha fili!!Mongolsky neumim,tak aspon taky trosku exoticky..dikas za text!!Konecne si to budu moct zpivat..po jednom poslechu si to nezapamatuju..nejak uz starnu:o)Toz sa maj sqele!!!A vy fsici ostatni tez!
blou : 16 Oct 16:17:38 - (proxy.radiomobil.cz)
fili zdar,zdar zdar !!!
ted jak ten text vidim,tak se mi ta pisnicka zacina libit:)...me to vzdycky chvili trva...jen tak dal!
mej se taky a skl%E1dej(taky)
fili : 16 Oct 10:59:07 - (p0103.as-l041.contactel.cz)
Ahoj! byl sem na tydennim vylete v Mongolii a bylo to skvele. prikladam text EGON MILUJE LENKU:
egon miluje lenku
a lenka miluje vladimira
to je ten co touzi
byt uprostred lidi sam
egon miluje lenku
a lenka miluje vladimira
to je ten
co touzi
byt uprostred lidi sam
egon vypravi vtip
a vsichni se smejou
cekaji na taxik
a tresou se se zimou
egon miluje lenku
a lenka miluje vladimira
to je ten co touzi
byt uprostred lidi sam
egon miluje lenku
a lenka miluje vladimira
je to takovy,jako dycky, minimalismus, ale mne to staci.tak jo, mejte se ( vsichni, abych na nekoho nezapomnel ) !!!
blou : 16 Oct 10:06:55 - (proxy.radiomobil.cz)
on ten prouza s priznicem je fakt ve ctvrtek zadara,tak tam prijdte kdo muze
A co ten vas burcak,kam az jste dopochodovali,povezte mi !
tak zatim
Vladko : 16 Oct 07:05:02 - (gate.elseremoujezd.cz)
: 15 Oct 15:53:56 - ()
zuzka : 15 Oct 15:30:46 - ()
Burcakovy pochod byl kruty, myslim, ze vam to nezapomenu. Sveho otce, ktery pro me prijel, jsem uz dlouho tak rada nevidela.
zuzka : 15 Oct 15:29:33 - ()
do vecera jsem, Tacude, rozmrzla
zuzka : 15 Oct 15:29:05 - ()
Janiczka : 15 Oct 14:58:29 - (u54.mistral.cz)
Koopak jdete ve ctvrtek na Priessnitze a Prouzu do Rock Cafecka??;o)
sey : 15 Oct 13:45:59 - (a43-158.dialup.iol.cz)
no... to jen Pospa tady psal, ze uz na Petry sere... ja nevim proc, treba nam prozradi podrobnosti, ale vypada to, ze uz ma jinou partu:-)
Navratnicek : 15 Oct 13:40:45 - (nwt.nwt-km.cz)
Seyji, copak nejake divce se z koureni udelalo spatne od zaludku nebo snad chytla nakou vyrazku v ustni dutine? :-)
Janiczko burcak byl na zacatku opravdicky, pak byl redeny bahnem :-) Jo a svatecni oranzove gate sem mel spinave, tak sem si na pochod v
zal ciste vyprane, abych dustojne reprezentoval ... :-)
wiwi, ja su Navratnicek, tesi me :-)
Pospa.... : 15 Oct 12:09:50 - ()
Dneska hrajou v Lucerne!!! Nejak jsem to prokaucoval...
sey : 15 Oct 11:12:22 - (a57-158.dialup.iol.cz)
Pospo, dobre delas - koureni skodi zdravi! :)
zkousel jsem si predstavit ten vas burcakovej pochod, ale moc mi to neslo, protoze me jeste vcera bolela hlava ze sobotni kolaudace kamosovo baraku... barak stoji dal, jen ten nabytek...:)
jo a vcera jsm
e byli na uzasnym koncertu - Iva Bittova a Cikori ve Stare synagoze v Plzni, uchvatne, povznasejici...
Pospa....... : 15 Oct 10:35:04 - ()
******Wiwi - nechapu, ktere nove tvare myslis. Jedina nova tvar si tu pro me Ty :-)
******Tacud - na Petry uz seru, to je jasne...
******Vladko - dobrej napad :-)
Zdenicka : 15 Oct 08:44:08 - (ps-15.natur.cuni.cz)
Janizcko, ale ja v Praze sem...
Janiczka : 14 Oct 19:56:56 - (u54.mistral.cz)
Tak jsem si rekla,ze se sem zase jednou podivam...Jste radi?(Ne nerikejte,ze nejste,to byste mi sakramentsky ublizili:o)Aspon to predstirejte:o)
Vitam tacuda a vsecky ostatni!!!Jak ctu,tak zazitku z burcakoveho pochodu byla spousta..A byl ten burcak 10
0% opravdicky??Nebo byl redeny?To by me zajimalo,jak vypadaji nastenkari po burcaku:o)Navratnickovy oranzove kalhoty,Pospovo sexy tricko a spousta srandy:o)
Zdenickoooo!A kdyz budes v Praze?Ze bysme pokecaly?
Tacude,ty ses asi vcera dival na S tebou
me bavi svet,co?
tacud : 14 Oct 18:41:57 - (ipb111.iweb.cz)
zkousim jestli to funguje
: 14 Oct 18:41:30 - (ipb111.iweb.cz)
wiwi : 14 Oct 15:07:02 - ()
zaostrila jsem na nove tvare...
toz vitejte na stare-dobre nastence,urcite budete miti co rici
Vladko : 14 Oct 14:41:36 - (gate.elseremoujezd.cz)
Tacude> mam takovy neblahy dojem, ze Pospovi by ty facky asi nepomohly... :-))
Pospo> navrhuju ti orientovat se na Romany (roztomily dvojsmysl... :-)))
tacud : 14 Oct 12:45:49 - (ipb111.iweb.cz)
Pospo, ty si ty pracky muzes spalit jednou, dvakrat...a presto se opet poustis do dobrodruzstvi s divkou jmenem PETRA!!!! Mel by si ode me preventivne dostat pres hubu jako Stepanek od Kendyho...
tacud : 14 Oct 12:42:33 - (ipb111.iweb.cz)
cest
su rad ze sem oslavil navrat na parby prave akci BURCAKOVY POCHOD, bylo to extremni a vlhke! Ale hlavne krasne.Zuzko? Uz si rozmrzla?Tve fialove rty vubec nevypadaly romanticky:-)
PS: Dekuju mamce za natoceni plne vany horke vody!
Pospa........ : 14 Oct 10:41:49 - ()
Zdar vsici!
To byla akce!!! Z perovky jsem doma vyzdimal cca 2,5 litru vody. Jinak mam zdokumentovane, jak vypadal Navratnicek pri navratu na zakladnu. Docela mazec. S tou bahenni gramazi ani trosku neprehani :-)
Navratnicek : 14 Oct 10:35:52 - (nwt.nwt-km.cz)
Zdar vsici!
Tak burcak je opravdu dobyt a obleceni uz je taky oloupane a vyprane (gate Lili jeans - 5 kg bahna, bunda svrchni Hannah - 2,5 kg bahna, bunda vnitrni Hi-tech - 1 kg, boty Gritex - 2 kg, bryle made in Italy - 20 deka, fotak sem nastesti nev
ytahoval :-)) Decka ale bylo to nadherne! Dekuji vsem, kteri se zaslouzili (zablesky vzpominek naznacuji, ze snad Jura Senk a Tacud :-) o to, ze jsem dorazil domu a nezustal jsem do jara ve vinicich :-))
Zdenicka : 14 Oct 09:17:53 - (ps-15.natur.cuni.cz)
Ahoj...
To je pravda, schodiste hrajou docela casto, ale bohuzel hlavne ve vsedni dny, coz je pro vas jako pro pracujici lid asi nepripustne... Takze sem pro Navratnickuv napad s obci Kletecna, jen ten vikend zustavam v Praze, takze u mne bez ucasti (a
spon nikomu neznicim fotak :-))... Mejte se...
Vladko : 14 Oct 07:15:54 - (gate.elseremoujezd.cz)
Pospa........ : 11 Oct 13:08:25 - ()
*********Navratnicku, dekuji za predstaveni, uz jsem se bal, ze se toho neujmes :-) Ale co si ted Petra o mne pomysli... Jenom nevim, jak jsi dosel k cislu 100. Kez by aspon druha odmocnina tohoto cisla byla pravdiva :-)
Na burcakovem pochode cest!
!!
Navratnicek : 11 Oct 13:05:15 - (nwt.nwt-km.cz)
aaaaa rodi se nam tu nove romanticke pratelstvi. ten kulturisticko atleticky gymnasta pospa je ale stroj :-) jsem zvedavy jestli petra, jako jubilejni sta pospova obet v tomto roce, podlehne. :-) budu tuto kauzu bedlive sledovat a budu se tesit na dalsi p
rekvapiva odhaleni!
Pospa............ : 11 Oct 11:46:32 - ()
*******Petro, ty jsi napichnuta pres kabelovku Prerov? Toz ty jsi od nas? Napis mi maila, jiste si budeme mit co rict !!!
petra : 11 Oct 09:18:37 - (ip4.ktvprerov.cz)
Tak slava,nestihla jsem koncert v Chropyni,ale 6.listopadu budou v Olmiku,to bude super.Mnaga je nejlepsi.
Navratnicek : 11 Oct 09:15:27 - (nwt.nwt-km.cz)
No parada bude sraz! Misto srazu navrhuji obec Kletecna (viska mezi Humpolcem a Pelhrimovem). Vzal jsem si do ruky pravitko a kruzitko, zohlednil jsem pocty jednotlivych nastenkaru z ruznych koutu vlasti a myslim, ze kazdy bude spokojeny :-) Toz 29.11. v
sedum vecer v tamnejsi hospode, ja? :-)
Vladko : 11 Oct 07:23:57 - (gate.elseremoujezd.cz)
Zdarec decka!
Kdyz teda musime do te "okresni Prahy" (jak rika Franta Kocourek...) :-)), rad bych se podival treba na koncert skupiny Nahoru po schodisti dolu band. Zdenicka mi rikala, ze tam hrajou docela casto. Tady v Brne malokdy. Takze? Je to s
chudne?
Zatim cest!
Tyna : 10 Oct 17:00:04 - (proxy.vlp.cz)
Praha, plis.
Ahoj Putysku.
blou : 10 Oct 15:51:55 - (proxy.radiomobil.cz)
no Pospo,mysli na Plzenaky,to Brno je pro ne fakt daleko,takze kvuli nim - Praha :-)
ale chce to naky dobry koncert - pac zadna jina kulturni akce by vas nenadchla...jak vas znam :-)
a ja vam za to budu ukazovat,kam az sahala voda !!
Pospa....... : 10 Oct 15:17:45 - ()
OK, asi bude nejschudnejsi ta Praha.
sey : 10 Oct 13:46:54 - (ppp1685.praha.worldonline.cz)
Pospa...... : 10 Oct 12:51:53 - ()
sey : 10 Oct 09:07:16 - (ppp1816.praha.worldonline.cz)
no fajn... ale az vysusite metro:-)
ja hlavne navrhuju poradat srazy za tepla, zimu totiz nesnasim:(
Lenucha : 09 Oct 20:28:13 - (gate-koleje.zcu.cz)
No potes panbuh, at zije PRAGOCENTRISMUS :-( Toz kdyz na to pride,ani ta Praha koneckoncu neni od veci,tak ja bych s ni teda,kdyz jinac nedate,souhlasila taky.
Mejte se nadherne!
Pospa....... : 09 Oct 14:25:36 - ()
AAAAAA, ozval se pan T-mobile... S Prahou souhlasim, mohu ubytovat 1-2 lidi, z kapacitnich duvodu nelze vice...
blou : 09 Oct 13:03:38 - (proxy.radiomobil.cz)
zdar!
sraz? - to vypada dobre...ale jelikoz soucitim s lidmi, kteri jsou az z Moravy a Plzen je pro ne hodne daleko...navrhoval bych-kvuli nim samozrejme-jako misto srazu - Prahu ! :-)...Ok?
p.s. jak vidite,dlouho jsem sem asi nepsal,tudiz jsem
opomnel skutecnost,ze s diakritikou moc nepochodim
blou : 09 Oct 13:00:49 - (proxy.radiomobil.cz)
zdar!!
sraz? - to vypad%E1 dob%F8e......ale jeliko%BE souc%EDt%EDm s lidmi,kte%F8%ED jsou a%BE z Moravy a Plze%F2 je pro m%EC hodn%EC daleko...navrhoval bych,kv%F9li nim,jako m%EDsto srazu - Prahu ! :-)...OK ?
Pospa........ : 09 Oct 09:03:38 - ()
Zni to trapne, ale obcas musim taky do prace... A asi nejsem sam.
Janiczka : 08 Oct 18:46:48 - (u54.mistral.cz)
Beee,proc je 28.11. ctvrtek???:o(((
sey : 08 Oct 17:16:47 - (ppp1776.praha.worldonline.cz)
aaa, Pospa je lingvista:-) proc by to neslo, covece? tvoji oblibenou telenovelu ti nahrajem na video... :)
Pospa........ : 08 Oct 16:48:24 - ()
To je v tydnu, coz je impossible.
***********Toudy: mne bylo divne, ze ses ke mne v sobotu v noci tak cpal. Ono to navenek vypadalo, ze jde za ****ou, ale ty jse sel, ty prase, za mnou !!!
sey : 08 Oct 14:48:43 - (ppp1776.praha.worldonline.cz)
takze pristi nastenkoidni sraz bude v Plzni... co takhle 28.11. na fiXe?
Toudy : 08 Oct 13:32:23 - ()
Pospa bol odjakziva dievca, len ho tazko zbalit :-))
Vladko : 08 Oct 12:57:36 - (gate.elseremoujezd.cz)
A Pospa je zase ve skutecnosti devce, ale nikdo to nerikejte Navratnickovi... :-))
Pospa....... : 08 Oct 10:59:01 - ()
Putysek je samozrejme kluk, ale hlavne to nikdo nerikejte Seyovi !!!
Janiczka : 07 Oct 16:42:48 - (u54.mistral.cz)
sey : 07 Oct 16:11:35 - (s101-n022.tele2.cz)
wiwi> ja ji to vyridim :-))
wiwi : 07 Oct 15:49:42 - ()
no pockat,Putysek je holka?Do teto chvile jsem si myslela,ze kluk!?????????????????
wiwi : 07 Oct 15:47:04 - ()
me je to fuk,ale jestli bude nejaka parbicka ve Valmezu,rada bych vam ukazala knizku
Lenucha : 07 Oct 15:17:10 - (gate-koleje.zcu.cz)
Ja diskutuju, ze jsem PRO! (A co takhle v Plzni, kdyz uz to navrhla Putysek???)
wiwi : 07 Oct 14:44:37 - ()
Jo,jo,jo,jo,jo,jo
DISKUTUJTE!
Pospa......... : 07 Oct 14:28:51 - ()
PUTYSKOVA MYSLENKA USPORADAT SRAZ NENI UPLNE BLBEJ NAPAD. NAVRHUJU OTEVRIT DISKUZI NA TOTO TEMA. MOHL BY BYT V PRAZE POPR. V BRNE, NEJSPIS NEJAKY PATEK, NE? TAK DISKUTUJTE !!!
Navratnicek : 07 Oct 14:12:35 - (nwt.nwt-km.cz)
Zdar vsici!
Slivovica bude, sak koncem roku myslim bude zas naka jizda ve Valmezu, tak okostujeme. Ja osobne bych tam jel i kdyby tam nebyla Mnaga :-))
O -123 mintach vim, ale ja to moc neposloucham (i kdyz ta cena za CD vypada docela zajimave) Ja m
am tedkom napriklad nove Embrace (vyporny britsky kytarkovy pop), Getaway people (docela dobra norska grupa ala Beck), Faster Tiger (typicka americka alternativka - zensky zpev, caste stridani tempa), Afghan Whigs (nemusim ani predstavovat, ze ...), Belly
(taky jiste vsichni znate) no a pak je tam jeste nakych 10 novych CD ... :-))
putysek : 06 Oct 17:25:13 - (a143-158.dialup.iol.cz)
Jeste vzkaz pro Navratnicka:Mas privezt tu slivovicu!!! Heled gdypa prijedes????
putysek : 06 Oct 17:08:52 - (a143-158.dialup.iol.cz)
Ahooooooooooooooooooooooooj!!!
Tady je vas Putysek a Sey mi kouka pres rameno-takze zase nic novyho...:-)
Japa se mate a copa delate? Co nejakej sraz nastenek???-Nebude???
Tak se mejte jak chcete-vsechny zdravim:Navratnicka,Alenku,Tynu a ostatni
taky.Tak cau...
Efka : 04 Oct 22:10:01 - (a160-146.dialup.iol.cz)
Tak je to potvrzene,-123 min budou krtit na Flede tusim 24.10. Tak doufam,ze nekdo dorazite-treba se potkame,ale na koncerte asi ne,protoze musim zpracovat dva referaty,jednu seminarni praci,par konspektu a taky se naucit na test z Noveho zakona.
Pospa......... : 04 Oct 14:31:57 - ()
*********Toudynko, kokotko, stratil som tvoju majlovu adresu. Napis mi na mapospisil@csob.cz
Pospa....... : 04 Oct 08:49:12 - ()
Ja jsem si koupil Gladiatora.... = 309,- CZK
sey : 04 Oct 07:32:34 - (a188-158.dialup.iol.cz)
ja jsem si minuty koupil taky pred par dny a jsou fakt dobry...
d4vid : 03 Oct 21:35:52 - (ppp1502.ostrava.worldonline.cz)
toz sem si dneska koupil nove CD od minut.. jo jo celkem libi.. este si to musim naposlouchat.. navratnicku, stalo jen 200CZK, coz je urco unikat, neni liz pravda?
Pospa........ : 03 Oct 12:43:34 - ()
Sice uz jsem na ubytovne, ale o vikendu tu nebudu... sorac
Doufam, ze brzo hodis na net fotky.
M.
d4vid : 02 Oct 20:17:02 - (ppp1468.ostrava.worldonline.cz)
cau,
v nedeli letim do haje, nebylo by u nekoho ubytko ze soboty vecera na nedeli? vypadnout bych musel tak abych byl na pul osmou na ruzyni.. dikeees.. uzivejte pareb..!
Alenka : 01 Oct 21:08:38 - (host62-172-169-95.btinternet.com)
Tady se furt neco deje.Clovek v patek dostane kopacky a hned se mu lip dycha.V pondeli se ujisti ze ten dotecnej je fakt jenom velkej blb a chysta se hlavou proti zdi.Skoda ze me predhonil.Ja se ale budu smat posledni.Vale Alexandre.
Navratnicek> ale t
o musi byt zase nejaka predem.
David>kdykoliv,mame moc hezky pokoj pro hosty.
All> Tyna ze stranky predem udelala minuly pondeli ridicak.Jenom ze by jste ji mohli tak neco hezke rict ci napsat.
Pospa........ : 01 Oct 17:10:37 - ()
ZIJU!!! JA ZIJU!!!
Zdravim vsechny "ucastniky zajezdu" na Slovensko. Akce to byla nepopsatelna a nepopsatelne skvela. Jen diky Vladkovu prispevku jsem si uvedomil, ze prvni nealkoholicka tekutina, kterou jsem po trech dnech pozrel, byla cesnecka v
Raci. Je pravda, ze doprava zpet do vlasti neprobihala podle planu (dojel jsem v pet rano a pak rovnou hupky dupky do prace), ale to nemuze zkazit prijemny dojem z cele akce.
Na vsechny se tesim na burcakovem pochode, kde to bude vypadat snad obdob
ne...
Liba Pospa
Vladko : 01 Oct 15:07:50 - (gate.elseremoujezd.cz)
Blou> no to se jeste nevi, jestli to vubec pude... (dat sem nejaky fotky z parby). On totiz Navratnickuv fotak taky trochu chlastal... :-))
blou : 01 Oct 12:20:32 - (proxy.radiomobil.cz)
koukam ze se na slovensku dost kalilo :-) a co Pospa neni z toho nakej nemocnej..nejak se neozyva.
Janny: ty myslis to album,co mam pres dva mesice doma...no dalsi zatim asi nevydali :-)
tak sem placnete fotky z parby,zatim
Vladko : 30 Sep 15:51:19 - (gate.elseremoujezd.cz)
Dobra rada vsem: jestli chcete jet nekam solidne, ale fakt solidne zachlastat, jedte na Slovensko. Dva a pul dne sem nepil tekutinu, v niz by nebyl alkohol! Dnes, abych nemel abstak, sem si musel v hokne nechat nalit velky panak vodky...
Oslava per
fektni, lepsi sem snad nezazil. Supr decka v cele s Toudym, vyborne piti a jidlo, vyborna zabava (vcetne zive hudby v podani Toudyho, Andreje a jejich pratel). Zazil sem neuveritelnou jizdu gazikem v noci po lese (tzv. Camel Trophy :-)), rekonstrukci osla
v titulu "Majstrov sveta v ladovom hokeji", pravy kotlikovy gulas, buzeni tankem :-) a plno dalsich nepopsatelnych zazitku (nektere si vubec nepamatuju...).
Toudy> ten tvoj kapurkovy nemal chybu. Uz som si myslel, ze ani neskoncime. Bohatstvo - sme
mali stastie, ze sme sa z toho lesa vobec vymotali a dotackali sa do Race... :-)) Zopar cyklistov sme poslali do riti lebo nam chodili po ceste :-) Pozdravuj vsetkych - Andreja, Zofu, Liviu, Bacila, Pedra, Vlada, Medveda a vsetky dalsie baby co tam boli!
(A ze ich bolo... :-)) Co tank - este funguje? No nic, mojko, maj sa!!
wiwi : 30 Sep 14:32:01 - ()
Ted jsem cetla rozhovor s Petrem Fialou,v nemz zduvodnuje odchod dvou clenu.Ja osobne planuju na dvanactyho a trinactyho obri oslavu mych narozenin s fernetem a sampanskym a mozna jeste s necim.Myslim,ze to budu muset udelat tajne,jelikoz by rodice kvuli
memu znacne nezletilemu veku se netvarili zrovna nejnadseneji.wiwi
Navratnicek : 30 Sep 12:51:44 - (nwt.nwt-km.cz)
Zdar vsici!
Kurnik sopa, jeden by rekl, ze po proflamovanem vikendu me bude bolet hlava, ale me vic boli nohy. Parba u Toudyho byla super extra first class plus! Uzasni lidi, vynikajici borovicka, hbite fotici fotak (asi tak do puljedne v noci - pak si
ho pujcila Zdenicka :-) No zkratka bylo to genialni! A ako je v Prahe, Pospa? :-)
Lenucha : 29 Sep 18:23:14 - (a90-183.dialup.iol.cz)
Cau,tak uz jsem tady zas nebyla ani nepamatuju, no a vite proc? Poslednich 10 dni jsem se totiz ucastnila "vymenneho pobytu" na tema "sustainable development" neboli udrzitelny rozvoj. No prodiskutovali jsme to veru dukladne, ochutnavka vin v moravskem vi
nnem sklipku polozila jen nektere mene zdatne jedince, zato vsak ze dvou lavoru spanelske Sangrie (vyrobene smichanim ceskeho lacineho vina s griotkou, rumem a 7up) se KOMPLETNE VSICHNI z sesti zucastnenych zemi ozrali jak dogy. No reknete, je tento rozvo
j vskutku udrzitelny??? :-)
Nicmene musim rict,ze tak bezvadne lidi uz jsem dlooouho nepotkala,vsichni byli skveli a bezvadni a samotna ta akce byla taky strasne supr, no tak dneska to skoncilo a mne se po nich styska,noo. Tak jdu truchlit a zas nekdy
nazdar.
Janiczka : 29 Sep 12:50:53 - (u54.mistral.cz)
Hehe,tak Mnaga ma uz 4 pisnicky:o))
Efka : 28 Sep 13:17:18 - (a45-146.dialup.iol.cz)
Tusim,ze -123 min. budou krtit nove album na Flede. Jinac se pokousim o adaptaci v Brne,ted zrovna jsem teda doma. Prednasku jsem mela jenom jednu-pani docenti se zrovna nepretrhnou,moc se jim nechce,ale my to chapem.
Janiczka : 27 Sep 23:23:14 - (u54.mistral.cz)
Jo ZNC tusim neco maji a spesl pro Bloua:I Totaci maji novou desku...dneska jsem ji slysela,videla,citila:o)Have a nice weekend,babies;o)
d4vid : 27 Sep 22:36:21 - (ppp1540.ostrava.worldonline.cz)
ahoj ahoj,
bloumane ZNC nemam, oni vydali neco noveho? toz to abyx se mrknul..
zdravim vas secicky..
sey : 27 Sep 17:17:26 - (a191-158.dialup.iol.cz)
nechcete nekdo poukazku na dve vstupenky na Johanku z Arku? na 6.10. od 14:00
me takovy veci nezajimaji, ale dostal jsem to darem za vynikajici vysledky a plneni planu na 135 procent... ;-)
Lenule : 27 Sep 14:06:13 - (waveeprin.worldonline.cz)
A proc tam mam smajliky smejici se..?
Lenjule : 27 Sep 13:58:54 - (waveeprin.worldonline.cz)
No, tak pekny vikend vam preju!
Efko, nejak se nemuzu dokopat k tomu, abych ti napsala, ale JA TO JEDNOU UDELAM!! Jenze to bych si nemela zapominat doma mobila se fsema telef cislama :-)) Mimochodem, ty -123min dneska fakt nejsou? Ja jsem si vsimla na
plakatech, ze meli byt ve St.pekarne jak fcera, tak neska.. to nak nechapu.
sey : 27 Sep 12:39:25 - (a6-158.dialup.iol.cz)
Janiczko, nezoufej - to se vezme jeden novej song, patnact starejch osvedcenejch, pet az sest prevzatejch veci, da se to do kupy a je z toho nove dvoualbum! :-) na jare muze byt na pultech, s ochranou proti kopirovani to vyjde tak na sest stovek, ale neku
p to, ze jo:-) joo, to je ten soubyznys...
Janiczka : 26 Sep 17:41:06 - (u54.mistral.cz)
Pospa:Cssss,jenom ja,jo??Te priste vyfotim nebo natocim:o)Ale jo,pisnicka nebyla moc bad,ale doufam,ze pisnicky a hitovky jeste prijdou..no jestli tohle byla ta jedina pisnicka,co Mnaga ma uz od ledna nebo mozna jeste dyl,tak bych nove album videla tak za
15 let:o)
Toudy:Nazdaaar chlape!!Toz jak je na Slovensku?Tak to perfektne oslav,ale hlavne prezij ve zdravi!A proc cenzuru?My nezucastneni to chceme taky videt,jak jste si uzivali:o)
Lenjule:My pod stanama nebyli,nam deky stacily:o))Ne,chystame se
na hory,ale nevim,jak se to vyvine...nevypada to moc slibne,nejsme schopni se poradne domluvit (tedka mluvim o nasem tridnim kolektivu)
Joo,pozdravuje vas Putysek:o)
Toudy : 26 Sep 15:35:55 - ()
Pospa: No amen tma... Zavadzam cenzuru!
Pospa........ : 26 Sep 14:51:26 - ()
Beru fotak, takze vsechno zdokundamentuju...
Toudy : 26 Sep 14:26:56 - ()
O.K., teoria je pre invalidov, Vladko, neviem sa dockat. Takze zajtra...
Pospa........ : 26 Sep 13:31:24 - ()
Vladko vzdycky podcenoval teoretickou pripravu, ale praktickou ukazku, tu on si pripravuje uz peken dlouho a mam pocit, ze se mame na co tesit...
Toudy : 26 Sep 10:54:05 - ()
Vladko, Ty tajnostkar, ved prezrad. Takze tema prednasky uz mas prichystane?
Vladko : 26 Sep 09:10:29 - (gate.elseremoujezd.cz)
Aaaa, Tacud uz je v hokne... To se to zacina pracovni tyden ve ctvrtek co? :-) Mimochodem - zitra si chcu vzit dovcu, doufam, ze mne ji dajou. Jedu na jedno nejmenovane sympozium do Prespurku (SK) :-))
tacud : 26 Sep 09:07:29 - (ipb111.iweb.cz)
efka>klidne me otravuj, ted sem na Flede ubytoval brachu,mam cerstve informace.
0602894836
Vladko : 26 Sep 08:57:58 - (gate.elseremoujezd.cz)
Toudy> aby tam nekdo nahodou nevystoupil s tematem "alkohol a jeho vliv na lidsky organismus" s praktickymi ukazkami... :-)
Pospo> ty zas das 5-6 caju a budes jak deka, co? :-))
Toudy : 25 Sep 14:49:12 - ()
Jasne, to iba blafujem, aby nam zavideli. Uz mam prichystane spisy Marxa a Engelsa, uz sa tesim, ako si vecer pri ohni zafilozofujeme a vystupime so svojimi postrehmi na rozne temy :-))
Pospa.......... : 25 Sep 14:30:50 - ()
****Toudy, co tim chces naznacit? Ja jenom doufam, ze tam bude hodne dzusu, mineralek a caje...
tyna : 25 Sep 13:27:01 - (proxy.vlp.cz)
Jakou novou pisnicku?!!!! Chci to vedet.
Toudy : 25 Sep 11:41:46 - ()
Ahoj ludia. Sice som sa tu dlho neobjavil, ale neda mi pripomenut, ze zajtra opat oslavujem 18-te narodeniny a cez weekend sa chystam strasne, ale strasne opit zopar nastenkarov...
blou : 24 Sep 16:39:43 - (proxy.radiomobil.cz)
proste to vyjde normalne jako radovy album pristi rok.
ale jinak si Pospo dobrej ze si to pamatujes....asi jsi byl strizlivej,priznej se :-)
tak se mejte,zda se mi ze to tady nak upadlo....tak bych navrhoval tuhle Nastu zrusit :-))
...uz jsme tu
dlouho nic vaznyho neprobirali
jo daviDe uz si slysel novy album ZNC ?
mejte se,mrtvoli
pospa........ : 24 Sep 15:34:00 - ()
Prej to vyjde jako singli pristi rok, jestli jsem to spravne pochopil.
wiwi : 23 Sep 14:34:01 - ()
Tak mnaga ma novou pisnicku?No,uz bylo nacase!Taky doufam,ze se casem rozhoupou k nejakymu dalsimu peknmu albicku!wiwi
Pospa......... : 23 Sep 11:01:25 - ()
Janicka zase byla sparena jak deka, takze jenom upresnim, ze pisnicka se jmenuje Egon miluje Lenku a jeji text je zhruba nasledujici:
Egon miluje Lenku
Lenka miluje Vladimira
to je ten,
co je panem vsehomira (nebo tak nejak:-)
A ti
je furt dokola, hudba byla takova lehce bluesovo-jazzova, prijemna, klidna pisen to byla :-)
Lenjule : 23 Sep 09:48:10 - (waveeprin.worldonline.cz)
Ahojky lidicky, tak jakpak se kdo mate v tomdle necase?? Ja jsem navzdory pocasi vyrazila se stanem do hor - no pekna kosa tam byla :-)) Priste uz asi se snowboardem.. a bez stanu. Mejte se moc krasne, Efko, tebe vitam v Brne a nekam zandem, co ty na to??
blou : 20 Sep 10:01:08 - (proxy.radiomobil.cz)
davide jak to s tebou vypada? do prahy uz nedorazis?
d4vid : 19 Sep 23:03:43 - (prostejovb-25.dialup.vol.cz)
alenka> dej vedet kdy kde v kolik.. sem pro
lenule> idete na ZNC? kdy kde sraz kolik..
blou : 19 Sep 17:35:03 - (proxy.radiomobil.cz)
sey:tak na pristim srazu si to rozdame v sachove partii
sey : 19 Sep 16:48:21 - (a128-158.dialup.iol.cz)
my uz nepijem... teda ne moc casto... a jen trosku:)
ja jsem se naposledy opil, kdyz jsme zakladali sachovy krouzek - jeste se ani nekonala druha schuzka, protoze maji vsichni obavy, jak by dopadla:-))
blou : 19 Sep 16:17:51 - (proxy.radiomobil.cz)
vcera jsme se na Mnaze zas pekne opili,
a jak jste na tom vy ostatni?
sey : 19 Sep 15:52:31 - (a71-158.dialup.iol.cz)
Navratnicku, nechtel bys nejakou tu slivku vzit a vyrazit na vylet do Plzne? staci jeden dva demizonky:) a nocleh v nasem domacim vybehu kockovitych selem je vzdy k dispozici...
Janiczka : 19 Sep 15:38:58 - (r2b22.mistral.cz)
Hi!!!Mnaga byla jako vzdy super,vsecky vas zdravi Fili!Jinak maji novou pisnicku...Egon tusim ze se jmenuje..a jestli si to pamatuju dobre,tak se tam zpiva Vladimir miluje Lenku a Lenka miluje Vladimira...:o)Hezky den!
Efka : 18 Sep 19:01:13 - (a200-146.dialup.iol.cz)
Tak jsem si vyjednala bydleni na Flede,zajimave je,ze vsichni se odtamtud stehuji. Vladko nevis neco blizsiho?-Tacuda neznam a nechce se mi ho otravovat.
Vladko : 18 Sep 11:21:40 - (gate.elseremoujezd.cz)
No, burcacek. My v praci kostujeme uz od minuleho tydne. Hodne z mych kolegu jsou vinari, takze se chteji pochlubit. Dnes sem donesl i ja jeden vzorek (3 l.) od naseho znameho. To se to pak konstruuje... :-))
Pospa....... : 17 Sep 17:10:34 - ()
Ano, vse, co zde bylo napsano o mem pusobeni pro CSOB je pravda: jesm podobni dealer a lapam duse. Proto doufam, ze se mi podari ulovit neco solidniho na Mnaze, kam uz se tesim. V chicagu samozrejme budu.
Vsichni cest!!!
Doufam, ze se uvidim
e na burcakovem pochode. Jako predakci jsem si dal znojemske vinobrani a burcacek byl jedna radost...
Navratnicek : 17 Sep 13:57:31 - (nwt.nwt-km.cz)
Zdar vsici!
Alenko, slivku mam, sak po kolika bude se jako vzdy domluvime, neboj se nic. :-) Klidne se stav, budu sa tesit, ach.
Vladko, ma pravdu, u nas neni vubec tezke otehotnet. Tuze hezky si Vladko popsal zpusob, jak se to obvykle dela ve Ster
nberku a v Praze. :-) Neprispivas do nejakeho erotickeho casopisu? :-)
Preju hezkou parbu v Chicagu!!!
blou : 17 Sep 12:39:59 - (proxy.radiomobil.cz)
tak decka,zitra sraz okolo osme vecerni v restauraci Chicago.daviDe,prijedes taky?
Bob : 17 Sep 12:12:45 - (s107h07.vse.cz)
Tenhle svet je jeden velkej pornofilm-bohuzel v nem hraju
Janicka* : 16 Sep 15:47:33 - (ad126.mistral.cz)
wiwi : 16 Sep 14:29:15 - ()
Zdravim!nedavno jsme meli udelat referat a ja jsem si vybrala tema Smysl lidskeho zivota.uz se vidim,jak budu pisat proc si pomahame a proc se strilime,proc na sebe hazime bomby a odstrelujeme po desitkach,proc vypalujeme byty a vrazdime se.Proc premyslim
e o uteku na Mars a proc na sebe chystame atentaty(11.9.2001).Jo,nedavno jsem cetla,ze lidstvo chce zalozit hrbitov na mesici.
wiwi
Vladko : 16 Sep 12:50:04 - (gate.elseremoujezd.cz)
Blou, Efka> A je to tady - Prerov. Vzdyt prece Pospa je z Prerova, tak se tim snad cela situace opet vysvetluje... :-))
Alenka> To neni zady problem v Cesku otehotnet... Jdes treba takhle ve Sternberku po krizovatce, nekdo na tebe hopne a rozda si to s
tebou primo na asfaltu. Nebo jdes treba takhle po Praze, nekdo na tebe hopne a rozda si to s tebou klidne na lavicce uprostred naseho hlavniho mesta. A Lenucha se pak na to musi po ranu divat... :-))
Efka : 16 Sep 09:09:49 - (a136-146.dialup.iol.cz)
blou:Ja nevim,myslis ze by to Pospa zmaknul sam? Ony totiz ty upoutavky visi nejen po Sternberku,ale taky po Prerove,Litovli a Olomouci.
blou : 15 Sep 20:58:31 - (datelb-1-4-49.dialup.vol.cz)
Efka:jestli to to nevis tak Pospa je podomni dealer u CSOB a kdyz Ti reknu ze za kazdou lapenou dusicku ma samozrejme provizi, tak se tim snad cela situace vysvetluje !
Pospo, ze se nestydis !!
Tak nashle
Alenka : 15 Sep 19:17:53 - (dial-62-64-171-200.access.uk.tiscali.com)
Tak jak se vede lidicky?Skola opet zacala a s prispevky se roztrhl pytel. Tady je to docela furt sama nuda.Akorat kamaradka v cechach otehotnela (byla tam na navsteve) a tady si to ve stredu necha vzit.Dalsi holka odjizdi (tu ale moc neznam), a jinak tu o
zabavu taky neni nouze.
Navratnicek> nazbyde ti slivka? Ja ze bych se o vanocich stavila a pokud mi neprodlouzi vizum tak i mozna driv.
David> nemas cestu kolem ze by ses stavil na jedno ci dve?
Zatim se mejte ja zas az mi to vyjde.
Efka : 14 Sep 19:05:05 - (a219-146.dialup.iol.cz)
Bob:A nevis jak se jmenoval celym jmenem? Ta hospoda se jmenuje tak nejak,ale ja tam nechodim,protoze je to dost z ruky.
Vite ze kdyz si uzavrete studentske sporeni u CSOB,tak dostanete volnou vstupenku na Mnagu 6.11. v Olomouci zdarma? Zajimalo by me
kolik hosi za tu propagaci od CSOB dostali?
Janicka** : 13 Sep 20:26:47 - (ad126.mistral.cz)
Pospa:Ze ses ani nepochlubil..taky nic nereknes!!:o(:o)
Bob:A ja si zahraju na reporterku a budu to vsecko komentovat,obcas se zeptam na vase pocity...Ale tedka nevim,jestli to bude reportaz nebo spis film..:o)
david:Nevadi,ty urco stejne dorazis..t
akze se na tebe budeme tesit jeste vic!:o)
Toz hezky vikend,decka!:o)
Lenjule : 13 Sep 16:12:27 - (waveeprin.worldonline.cz)
Vsem preju moc pekny vikend!!
Vladko: uzite si Vriste - chvilama vam budu zavidet, chvilama zas budu rada, ze Buchtak je tak daleko :-))
Vladko : 13 Sep 14:14:20 - (gate.elseremoujezd.cz)
Jo, jo, Bob je pro kazdou spatnost, ze? :-) Nebo ze by to nebyla spatnost...?? :-))
Zdenicko> staci Pospu trochu priopit a je to. Minule byl z toho chlastu tak utancovany, ze skoro nedojel do Prahy. A to pritom vubec netancoval... :-)
Bob : 13 Sep 10:27:32 - (s019h22.vse.cz)
Cau
Efka>Ty ses ze Stembru?Ted sem byl s jednim typkem od vas na chmelu(Sroubek)-dost casto pry je v Sapru(nebo jak se ten pub jmenuje)
Lenucha>Kamooooooooon-jdeme do toho-rozpoutame divoky orgie v ulicich Prahy
Zdenicka : 13 Sep 09:30:41 - (jihlavaai-13.dialup.vol.cz)
MK, smula...
Jo, Pospo a o co se vsazime??? Nemuselo by to byt moc drahe, nerada bych abys do me musel vrazet moc penez... :-)))
Vladko : 13 Sep 07:13:42 - (gate.elseremoujezd.cz)
Ano, Tacud ma pravdu, pristi vikend misto sokolskych hodu v Bilovicich (21.9.) opravdu jedu na Vrist (tzn. s deckama na kola na Vysocinu). Ovsem tady je celou dobu rec o Martinskych hodech v Bilovicich (16.11.), na ktere jdu na 100% !!
Tacud : 12 Sep 21:41:39 - (a241-135.dialup.iol.cz)
Vladko tady dela propagacku hodum a nejede nahodou v tu dobu na Vrist? Jinak Bilovicke hody je takova folklorni euforicka akce, jak by rekl Navratnicek, ten jeho termin me okouzlil:-))
Pospa : 12 Sep 17:00:01 - ()
Zdenicka: vsazim si na sebe
MK : 12 Sep 14:36:19 - (altavista.austin.cz)
Lenule: Aham tak to je mensi omyl, ja myslel, ze to jsi Ty, no co uz :)
Zdenicka: No tak to nevim, ja mam v posledni dobe jakesi kratke dny a vubec nic nestiham, hruza.
d4vid : 12 Sep 13:27:45 - (torp.cust.intellinet.no)
zrisili mi let, nevim jak to bude s koncertem, dam vedet az dosednu.. d.
Zdenicka : 12 Sep 09:31:02 - (jihlavaai-4.dialup.vol.cz)
To je me jasne, Vladko...nechci se vytahovat, ale ja umim zatancit vsechno :-))) Samozrejme na irskou polku se chodi tancit do Baracnicke rychty v Praze...
Vladko : 12 Sep 08:29:28 - (gate.elseremoujezd.cz)
Zdenicko> ovsem utancovat se da i na takovem cardasi, ze jo :-))
Vladko : 12 Sep 08:28:47 - (gate.elseremoujezd.cz)
Zdenicko> jen bych rad upozornil, ze na moravskych hodech s cimbalovkou se asi irska polka moc provozovat nebude... :-)
Zdenicka : 11 Sep 19:17:29 - (jihlavaai-5.dialup.vol.cz)
MK, ale ja tam budu jen od uterka do ctvrtka...hmm...leda ze bych si udelala vylet do Vsetina...
Tak schvalne Pospo kdo koho utancuje... :-)) Vezmu te nekdy zaskotacit si irskou polku, jo? :-)
Lenule : 11 Sep 18:44:38 - (brnoc-60.dialup.vol.cz)
MK: Ahoj! Nepletes si nahodou me a Lenuchu?? Ja bych takovou supr povidku nezvladla, na dane tema uz vubec ne :-))
MK : 11 Sep 13:12:33 - (altavista.austin.cz)
Zdenicko: No vida, pokud my vyjde cas, mohl bych Ti to tam na otocku hodit, ale v sobotu asi nemuzu, spis tak v nedeli, a to mozna. Tak uvidime.
Lenula: No to musela byt fakt jizda, teda. Obdivuju jejich odvahu, pokud teda byli pri smyslech. kazdy to r
ad jinde, ze...... ? :))))
d4vid : 11 Sep 04:54:32 - (kunde0210.sandefjord.alfanett.no)
videl sem super cesky film.. to tom ze si musime pomahat.
a ted brou.
a zitra se tesi s nekterymi jedinci na opetovne setkani na posmrtnych zkusenostech. doufam ze nam nezbydou posmrtne zkusenosti :)
Navratnicek : 10 Sep 21:47:49 - (ppp1610.brno.worldonline.cz)
Zdar vsici!
Hlasim, ze jsem byl na nejaky cas hybernovan chmelovym prachem, ale uz su zasejc tu! Su rad Alenko, ze slivovica chutnala a Zdenicko, ze fotecky sa lubily. Nastenko promin, i kdyz tu dlouho nebyly me vety, tak alespon dusevne sem byl vzdyck
y s tebou. Jedne z devcat na chmelu, jak sem te porad nosil v hlave, sem rekl Nasto a byly z toho scenerie ... :-)) Achoj!
d4vid : 10 Sep 19:22:12 - (kunde0350.sandefjord.alfanett.no)
lenuxa> tak toto byla asi nejlepe stylizovana povidka co si nasta
pamatuje!!! cumim..
Janicka** : 10 Sep 17:41:05 - (r2a187.mistral.cz)
david:Znam...hele a neni to taky nejaka pisnicka?
Lenucho:Privjet nazad!:o)To je hezky...kdybys byla turista,urco by sis to vyfotila:o)Ale nebojte,ja to nebyla!!!!:o)
Vladko:Hody hody doprovody...:o)Sakra,proc je to zrovna v techto terminech??!!:o((
(
MK+Zdenicka:Toz vitajte z5!
Lenucha : 10 Sep 17:30:15 - (a164-181.dialup.iol.cz)
Tak vas zase zdravim po dlouhe dobe!
Toz pratele (hlavne muzskeho pohlavi),ja teda jenom chci podotknout,ze chcete-li si uzit podivanou,ci snad i neceho vice,netreba jezdit do Unicova. Ja byla totiz nedavno (upozornuju,ze zcela nahodne a nezucastnene!)
svedkem neceho velmi podobneho,ba co dim,dokonce rekla bych neceho,co avizovane udalosti a fotografie dalece predcilo.Totiz jedu takhle nekdy v polovine srpna cca kolem pate az seste hodiny ranni tramvaji v Praze po Namesti Republiky (nejsem si jista,jes
tli se to tak jmenuje,zkratka tam co stoji obch. dum Kotva), a ospale hledim z okna. Kdyz tu nahle spatrim cosi neobvykleho,co upoutalo muj doposud nepritomny pohled. Nuze pokousim se zaostrit svuj slaby zrak,kteremu se nahle z mlhy vynoruje vstutku necek
any a kuriozni vyjev: na lavicce primo naproti jmenovanemu obchodnimu domu, coz znaci primo v centru naseho hlavniho mesta a tam,kde se vyskytuji nejvetsi davy lidi nehlede toho,zda je noc ci den, lezi (ci presneji jeden lezi,jeden "sedi")dva lide. Jeden
muzskeho,druhy zenskeho pohlavi, vsak oba nazi. Inu pokousim se otevrit oci a probudit se z podivneho perverzniho sna,ovsem nic naplat,zjistuji,ze me oci jiz otevrene jsou a to,co vidi,je realita. Tito dva zmineni lide si to rozdavali primo na te lavicce,
chlap tam lezel a zenska,jak jiz podotknuto,setrvavala v poloze sedici(no myslim ze netreba dale popisovat,kazdy si to snad dokaze jiz predstavit), a jeji pravidelne pohyby byly mi dostatecnou indicii k identifikovani cinnosti,kterou prave provadeli. V ja
kesi kombinaci soku a pomaleho upadani do komatu po probdele noci pozoruji z krouzici tramvaje tento pomalu se vzdalujici obraz groteskni dvojice,jez si uziva bezstarostneho sexu za letniho rozbresku v centru Prahy, nehledic na to, ze z jejich tel je vide
t uplne, ale uplne vse, a jedine,co mi v te chvili tane na mysli, pratele, je tato otazka: kde to jsme? KDE TO JSME???
Klarka z Tabora : 10 Sep 12:57:20 - ()
Ahojky clovickove... Nejede nahodou nekdo z Vas 28.9.2002 na koncert Mnagy sem k nam do jiznich Cech?
Pospa......... : 10 Sep 12:52:08 - ()
Zdenicko> rozhodne prijed, Pospa si s tebou zatrsa. uz jsem utancoval nekolik kocenek, tak bacha !!!
Vladko : 10 Sep 09:14:01 - (gate.elseremoujezd.cz)
Davide> to abych si bral do prace lupu - abych si mohl Nastu precist CELOU... :-))
Zdenicka> pro Tebe i pro ostatni plati to co pro Pospu, tzn. No jiste!!
d4vid : 10 Sep 01:10:15 - (kunde0350.sandefjord.alfanett.no)
brou..
motto: nevi nevi nevi tela nohy zada oci. ruce vlasy prsty co
delat
maj.
nevi nevi nevi jen dva pod perinou sami nahy lidi si moc
nepovidaj..
Zdenicka : 09 Sep 19:31:28 - (jihlavaai-8.dialup.vol.cz)
Jojda MK ty si na me jeste nezapomnel... :-))) Zrovna pristi tyden se chystam do Valmezu...
Navratnicku, mrkla sem na ty fotky z chmelu jak si me doporucoval... No...byly to asi orgie...uz na te prvni fotce mne nejni jasne co ste tam vyvadeli... :-)))<
br>Myslis Vladko ze bych taky mohla prijet toho 16. listopadu na hody??? No obzvlast kdyz tam bude Pospa, to musim jet!!! :-))
Ostatni zdravim...
MK : 09 Sep 13:56:41 - (altavista.austin.cz)
Zdravim vas vsecky pratele po delsi odmlce, ale mam strasne moc prace. Nechysta se nejaka akce pobliz Vsetina? :) Rad bych navratil Zdenuli to CD ZNC. A jak se jinak mate, pardalove?
Vladko : 09 Sep 13:51:12 - ()
Pospa......... : 09 Sep 12:01:40 - ()
Tak 16. lisotopadu uz mam ve svem denicku.
Aenka&Alexandre : 08 Sep 22:57:41 - (dial-62-64-204-25.access.uk.tiscali.com)
Nevim co se deje ale ja uz jsem konecne na spravne ceste k uspechu a prvnimu milionu.
Navratnicek>slivovice byla dpbra.Opila jsem lidi ktery jsem chtela.Stacil jim jeden psnak ani to ne.Dobry pro me.Zbylo vic.Diky moc.Ja se zase stavim.Nastesti mi jest
e zbyl fernet ne moc.A vypada to ze se zdrzim tak jeste rok.
Vsichni>Alex vas pozdravuje.
Efka : 07 Sep 13:12:00 - (a20-146.dialup.iol.cz)
Lenjule:Je to celkem sranda,ale minuty hraly vcera u nas na tech slavnostech v blazinci,bohuzel jsem to zjistila az vecer a uz se mi tam nechtelo.
d4vid : 06 Sep 16:58:30 - ()
janicka**> a to znas kdyz horko i chlad, prichazi snad. a v zadech mraz, stoupa naraz. jemne volne, sladkobolne, lehounce jen. uz vchazi sem. vchazi kouzelnik. srdce rvac.. a veci po case zpivaj, a voci a voci se jinak divaj. kouzelnik. vchazi kouzelni
k. srdce rvac..?
pekny vikend, tesim se do p.h.y.
Janicka** : 06 Sep 16:19:29 - (r2f119.mistral.cz)
Sakra,jsem zapomnela na diakritiku...:o/Tohle rekli gdysi davno Radiohead a ja s nima souhlasim:Cosi je nase sila a cosi je nase velka slabost...emocionalni uprimnost.
Janicka** : 06 Sep 16:18:10 - (r2f119.mistral.cz)
Cosi je na%B9e s%EDla a cosi je na%B9e velk%E1 slabost...emocion%E1ln%ED up%F8%EDmnost.
Vladko : 06 Sep 15:26:10 - (gate.elseremoujezd.cz)
Sak tyto hody nejsou v Bilovicich letos posledni :-) Jak je dobrym zvykem, v teto obci (asi jako jedine na Morave) sou hody nekdy i 3x do roka :-) Takze krome Lidoveckych hodu (5.7.) a Sokolskych (21.9.) nas cekaji jeste Martinske neboli tzv. Mlade hody (
porada chasa) a ty budou 16.11. Toz na nektere se dondite mrknot, stoji to za to :-)
Cest!
Vladko : 06 Sep 15:23:44 - (gate.elseremoujezd.cz)
Jo, napisu. Ale vcil mam hokny jak svina. To vis, nejdriv se dela uplny hovno a pak se to nestiha... :-)
Pospa...... : 06 Sep 14:15:49 - ()
No jo, hody v Bilovicich. Ty minuly se docela vyvedly. Letos se bohuzel nezucastnim.
*** Vladko, taky obcas napis mejla, ne?
Lenjule : 06 Sep 13:42:17 - (waveeprin.worldonline.cz)
Efka: Dyt se za chvilu budes mit taky! A kde teda budes bydlet, uz vis? 22. -to je za chvilu, takze 26. na Znouzi jdes s nama, ju? A minuty tu budou znovu nekdy v rijnu s krestem toho noveho CD.. mimochodem vcera to stejne jaksi nevyslo, pouceni: nepotkav
at byvale spoluzaky z VS pred akci, na kterou chci dojit :-))
Vladko : 06 Sep 07:13:41 - ()
A vubec vsici co budete kolem toho 21. zari (sobota) v Brne nebo v okoli - prijdte se podivat na ty sokolske hody do Bilovic nad Svitavou. Loni to byla vyborna zabava... :-))
Vladko : 06 Sep 07:10:45 - ()
Efko> a nechces se prestehovat uz 21. zari? To jsou totiz vecer hody v Bilovicich (hned za Brnem) a mohla by ses tam prijit podivat, zatancovat si a pobavit se :-)
Davide> ty si kunde0350?? Predpokladam, ze to v norstine znamena neco podobneho jako v n
emcine a ne nic jineho... :-)
d4vid : 05 Sep 22:22:35 - (kunde0350.sandefjord.alfanett.no)
hojte.. kdo by sel 12. 9. do delty na posmrtne zkusenosti..? nevim co ted hraji, a
le kdysi hravali celkem dobry tanecni ulet.. viz ukazky (2 dny, a,
babylon..)
Efka : 05 Sep 19:05:54 - (a101-146.dialup.iol.cz)
Lenjule:To se nekdo ma... U nas ve Sternberku chcip pes az na kazdorocni Lecebenske slavnosti (pry pusobi priznive na psychiku pacientu),to zas bude. Jinac se tesim az se prestehuju do Brna,zatim to vypada na 22.zari-tak se na vas moc tesim.
Lenjule : 05 Sep 12:43:47 - (waveeprin.worldonline.cz)
Janicko, to mi ani nerikej, o Roe Deer uzjsem cetla samou chvalu a unikli mi jak v Trencine, tak na Trutnove :-(
Vite, ze -123 min vydavaji nove album? A dneska jdu na jejich koncert, hec :-)
Janicka** : 05 Sep 10:26:24 - (r2f119.mistral.cz)
Vsem doporucuju ROE-DEER a Lety mimo...vcera jsem na nich byla a bylo to super...jsem z toho taky trochu ohluchla,ale to bude dobry...
david:Peknej clanek..ty uz jsi v novinach jako doma,co?:o)
d4vid : 05 Sep 00:38:23 - (kunde0350.sandefjord.alfanett.no)
a dik lence a lence. vsak vy vite za co.. :)
d4vid : 04 Sep 16:13:57 - ()
studena noc pomuze hledat, najit smysl.. obejmi hada, polib krysu.
skutecna? skutecna.. bolest vraci zpatky. nuti den co den si lhat.. obejmi hada, polib krysu.
statecna.. otevri oci, ty maji smysl, zapomen. nech tu krysu spat..
spinava. studena. ted otevre oci. je tezko sama. osamela se ubodala.
..tak pekny zblitek dne!
Efka : 03 Sep 19:17:54 - (a60-146.dialup.iol.cz)
Tak jsem se uspesne zaregistrovala do predmetu,doufam ze se mi muj zodpovedny pristup vyplati. Akorat se mi kryje Prakticky kurs sanskrtu a Nova religiozita a ani jednoho se mi nechce vzdavat,takze nevim.
Janicka** : 02 Sep 19:02:04 - (r2a150.mistral.cz)
Juu,Krkonosske pohadky:o))
Janicka** : 02 Sep 17:43:11 - (r2a150.mistral.cz)
Vladko:Jejda...jsem napsala peknou koninu..Mam,no..je to videt:o)Dik za upozorneni..
Takze oprava:18.9.!!!:oP
Vladko : 02 Sep 17:32:47 - (gate.elseremoujezd.cz)
Janicko> 18.8. uz bylo... :-) Ty mas jeste prazdniny, ze? Uz je zari, Janicko! Zari! :-))
Janicka** : 02 Sep 15:22:15 - (r2a150.mistral.cz)
david:Mno jasne,ze vahas...Prouza je sqelej!!:o)
FOR ALL:Mnaga u nas je 18.8.!!:o)Takze gdo chcete a mate cas,nakluste:o)
d4vid : 02 Sep 14:44:25 - ()
d4vid : 02 Sep 14:28:30 - ()
janicka**> budu te milovat.. budes me milovat? budeme spolu.. stojim krok pred tebou.. budu ti verit dal. budes mi verit? tam co jsem stal.. budu krok pred tebou.. budu ti dluzen jen jednu vetu. jenom par slov. stale krok pred tebou. nikdo ti nebrani v to
m cos mi dala. malem bych zapomel. ze jsem. KROK PRED TEBOU.. vidim tvou odvahu. vidim te celou. vnimam tvy kroky. stale krok pred tebou. nejses si jista.. bojis se O SVOU VEC.. to co se stane bude krok pred tebou..
no jo, vidim ze sis je oblibila.
. ja tez
Janicka** : 02 Sep 13:37:37 - (r2a150.mistral.cz)
...Prislo jaro,byla zima...z pondeli je streda,ze ctvrtku patek,sobota neni..jo negdy je tak,ze nevis vlastne co ...nechces si lhat a rikas uz dost ...nesejde na tom,zda-li je leden az bude duben prave tam budem....slapnout komu na krk nebo stat opodal ..
.vsichni jsou uvnitr vyzdimat co se da... proplizit krokem dal hledat si zaminku kazdy svou sanci zna...
Vsem super skolni rok!!!
wiwi : 02 Sep 11:18:19 - ()
Ahoooooooooooooooooooj!
Tak jsem se tu zase po pomerne delsim case objevila.projizdela jsem si vzkazy a nasla par novych lidi,takze cekam,co budou zac.Jinak skolni rok uz,kruci,zacal.Moje hlavicka je uplne prazdna a nic v ni neni,nemuzu si ani vzpomeno
ut,co je to zlomek.o dalsich predmetech ani nemluvim.Jeste predtim jsem ale dostala postou dva dopisy.jeden byl od jednoho skauta,posilal mi svuj cestopis z kol za ten muj.Byla to takova soutez,ale vzhledem k tomu,ze jsem byla jedina,kdo na ni reagoval...
Druhy dopis byl od seye a putyska s Plzne.Posilali mi v nem slibenou fotku valenty s podpisem a moc hezky dopis.Diky!!!Jinak:na hrubo jsem opravila knizku a na cisto jsem nekde u druhe kapitoly.Pokud by vse slo,donesla bych vam ji ukazat do valmezu,az bud
e mnaga vystupovat(doufam,ze tam budete).
Tak zatim se mejte!
wiwi
d4vid : 30 Aug 23:10:24 - ()
efko, naznacujes tim nenapadne ze dalsi sraz nastenkaru (obzvlaste muzske casti) by
mela byt v unicove? toz vzhledem k tomu ze doletim s nejvetsi pravdepodobnosti
13.zari v patek a pokud to se mnou nekde nezuchne, mohli by sme se nekde opet
kvalitne setnout. kdo je pro? navratnicek je na chmelu, tudiz nemuze hlasovat, ale
s tim se
pocita automaticky, toz to uz sme dva a to pro zacatek staci ne? toz.
dneska sme trochu kalili no ale zitra to secko proberem. efko a ktera ze
to z toho univova byla? mozna by zme si to mohli udelat u ni.. myslim tu
party jako.. no.. tak pekny vecer a vikend! jo a zitra se stehuju, tak se
meni adresa. jakoze email zustava ale dybyste nekdo nakou pohlednicu,
toz na tu novou adresu.. jo? a ted uz brou, mam susaka, toz si idu dat
este neco dobreho na zub.. :)
Efka : 30 Aug 22:28:13 - (a85-146.dialup.iol.cz)
Pospa:To jako spolu dohromady,nebo co?
sey:No to jsem teda nebyla ja,ale pan starosta Skyva me ucil vytvarku. Jo a ta divenka byla z Unicova,coz vysvetluje mnohe...
Vladko:Diky za tip na bydleni-vypada to nadejne.
Vladko : 30 Aug 15:21:07 - (gate.elseremoujezd.cz)
Kdyz tam bude kruhac - to se aspon na tu krizovatku vleze vic paru :-)) A nebude je tlacit asfalt, ale muzou to delat pekne na travnicku. Akorat nechcu videt ty bouracky jak na ne budou soferi cucet. Jo a az to bude v provozu, tak mne nekdo reknite - taky
se zajedu podivat :-))
d4vid : 30 Aug 13:03:50 - ()
sey> super je to s tim kruhacem.. :) aspon ted maji duvod..
a za 1.000 byt zvecnen policejnimi kamerami a dostat se do novin.. to bych bral taky, si vem kolik platis za kazdy milimetr kdyz uz se chces zviditelnit..
pospa......... : 30 Aug 10:59:37 - ()
Tam stacila Indulona. Modra.
sey : 30 Aug 09:43:22 - (a22-158.dialup.iol.cz)